Dettyk, Timi26! Én is benne lennék abban, hogy a talivar várjuk meg az influenza szezon végét.
Ráadásul én nagyon gondolkodom, hogy elmenjünk-e, mert tegnap Anyóséknál megint nem érezte magát jól. Ugye az a taktika, hogy megérkezünk, nálam van, és mikor feloldódik, mehet a nagyszülőkhöz.
Most ráadásul sokkal később mentünk, mint szoktunk, és mikor Zsófit kicsomagoltam, Após már az arcában is volt, hiába mondtam, hogy most hagyjuk őt itt nyugodtan nálam, ne is beszéljünk hozzá.
Na ez nem így lett, hiába kértem, a gyerek már az Apjától is üvöltött....

Végig nyűgös volt, és én Apósék szemében már szinte valami sárkány vagyok, aki nem engedi az unokát a nagyszülőkhöz.
Amikor semmi nem volt jó Zsófinak, néztem Apára, Ő meg kérdezte, hogy most mit csináljunk? Én meg csak álltam, hogy: nem tudom. (Dehogynem tudtam, csak mondjam azt fél óra ottlét után, hogy menjünk haza?

).
Ráadásul ugye a szeme is.....
Szóval nem tudom, megint hogy viselkedne közösségben, sok ember között.... De talán Anyóséknál tudnám "edzeni" a talira - ha azt csinálnák, amit kérek...
Ráadásul mikor kimentem WC-re, Após "megbúbolta" Zsófit, mondván: "Most nem látja". (Mármint én).
Kacagott a baba, tetszett neki. Akkor persze bármit lehet, ha tetszik neki, de miért vagyok "sárkány" (ezt csak én érzem)....
Na mindegy....
Fogzás: Nálunk csak ennyi volt: nyálzás, ökölharapdálás. Nem fájt neki, mert mikor pl. sírt, mindig megnyomkodtam az ínyét, hogy az fáj-e, de nem, és mikor függőlegesbe emeltem, mindig abbahagyta.
Szóval mi csak rágcsáltunk, viszont én állandóan az ujjammal masszírozom az ínyét, ami nagyon jól esik neki. Tartja a kis fejét tátott szájjal, és dumál közben.
Vettem Dentinoxot, ami egyelőre porosodik csak.
Mmarica! A szemével röviden annyi, hogy a jobb szeme könnyes volt. kaptunk rá cseppet, hogy esetleg kötőhártyagyulladás, de nem . El kellett menni a szemészeti klinikára, ott mondták, hogy a könnycsatornája nem nyílt ki teljesen, ez fél, de max. 1 éves korukig általában rendeződik. Ha nem, és begyullad, akkor átmossák. (Az szörnyű látvány!!!)
Most megint könnyezik, más is a szeme, úgyhogy még nem tudom mi lesz ebből, minden esetre megint masszírozom az orra mellett, hogy nyíljon a könnycsatornája.