A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gremese: nálunk is csak pillanatok kérdése a fog!!! Csak tudnám mikor jön el az a pillanat... :roll:

Asszem mára ennyi!
Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

timi26: igazad van, erre nem is gondolta, h lehet 1 eves kora utan léehet nem is fogja elfogadni az uj izeket! es mi a velemnyed a poharbol ivasrol vagy abbol a csoros izebol ivasrol? vagy meg cumisuvegbolm igya a vizet is?

Kép

Kép
mmarica

Tmi!

De helyes kispasi :D Stipistop Viktor!!! :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok !

L.móni és Regi isteniek a képek .

Regi : sajna nem nyitja meg a gépem a videót feltennéd a youtube-ra ? Nagyon kiváncsi vagyok rá.

Nálunk ma vendég sereg volt. 14 felnőtt és 2 gyerek.
Gondolhatjátok. Dög fáradt vagyok így most csak gyors leszek.

Annyit írtok, hogy mire végig olvasom elfelejtem mit akartam írni. Régen mindig jegyzeteltem azt hiszem vissza kell térjek rá.

L.móni : ti hol voltatok babaúszáson ?

Na lépek is pihizni. Jó éjt mindenkinek.
20200310173350

Jó reggelt!

Regi, nagyon tutik a képek, és a videó is szuper, nagyon édes Szeli, ahogy élvezi a vizet.8) :lol:

L.Móni, ti is nagyon szépek vagytok, olyan jó látmi, hogy sugárzik rólatok a boldogság :lol: .

Gremese, hurrá, fogacska! :wink: Nem volt gyakoribb ébredés, vagy nyugtalanabb alvás előjelként? (Nem emlékszem, hogy írtad, úgyhogy biztos nem...) Szupi :D !

Timi26, igazad van, tényleg inkább Danis Viktorka :lol: . De milyen helyes nagyfiú!! Vigyázz Hörcsög, nekem is lányom van ám, én is jártam Irsára pasizni :wink: :lol: :lol: ! (Sőt, a Zurammal is Irsán jöttünk össze... :D ).
Igazad van az influenzával kapcsolatban. És én az öltöztetős idő végét is kivárnám, ha vonattal megyünk. Egy kellemes 20 fokban már bárhová elmegyek én is...alig várom!!!! Plusz 20-ban, természetesen :wink: :roll: !!

Tegnap délután én is aktív voltam: hugomék, unokatesómék és apukám voltak nálunk, 8 pizzát sütöttem :oops: . Nem akarok dicsekedni, de nyami...fincsi volt :wink: . Ittam is egész éjszaka :roll: .
dettyk

Viranka! BOLDOG NÉVNAPOOOOOT!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk, Timi26! Én is benne lennék abban, hogy a talivar várjuk meg az influenza szezon végét.
Ráadásul én nagyon gondolkodom, hogy elmenjünk-e, mert tegnap Anyóséknál megint nem érezte magát jól. Ugye az a taktika, hogy megérkezünk, nálam van, és mikor feloldódik, mehet a nagyszülőkhöz.
Most ráadásul sokkal később mentünk, mint szoktunk, és mikor Zsófit kicsomagoltam, Após már az arcában is volt, hiába mondtam, hogy most hagyjuk őt itt nyugodtan nálam, ne is beszéljünk hozzá.
Na ez nem így lett, hiába kértem, a gyerek már az Apjától is üvöltött.... :evil: Végig nyűgös volt, és én Apósék szemében már szinte valami sárkány vagyok, aki nem engedi az unokát a nagyszülőkhöz.
Amikor semmi nem volt jó Zsófinak, néztem Apára, Ő meg kérdezte, hogy most mit csináljunk? Én meg csak álltam, hogy: nem tudom. (Dehogynem tudtam, csak mondjam azt fél óra ottlét után, hogy menjünk haza? :shock: ).
Ráadásul ugye a szeme is.....
Szóval nem tudom, megint hogy viselkedne közösségben, sok ember között.... De talán Anyóséknál tudnám "edzeni" a talira - ha azt csinálnák, amit kérek... :roll:

Ráadásul mikor kimentem WC-re, Após "megbúbolta" Zsófit, mondván: "Most nem látja". (Mármint én).
Kacagott a baba, tetszett neki. Akkor persze bármit lehet, ha tetszik neki, de miért vagyok "sárkány" (ezt csak én érzem)....
Na mindegy....

Fogzás: Nálunk csak ennyi volt: nyálzás, ökölharapdálás. Nem fájt neki, mert mikor pl. sírt, mindig megnyomkodtam az ínyét, hogy az fáj-e, de nem, és mikor függőlegesbe emeltem, mindig abbahagyta. 8)
Szóval mi csak rágcsáltunk, viszont én állandóan az ujjammal masszírozom az ínyét, ami nagyon jól esik neki. Tartja a kis fejét tátott szájjal, és dumál közben.
Vettem Dentinoxot, ami egyelőre porosodik csak. :)

Mmarica! A szemével röviden annyi, hogy a jobb szeme könnyes volt. kaptunk rá cseppet, hogy esetleg kötőhártyagyulladás, de nem . El kellett menni a szemészeti klinikára, ott mondták, hogy a könnycsatornája nem nyílt ki teljesen, ez fél, de max. 1 éves korukig általában rendeződik. Ha nem, és begyullad, akkor átmossák. (Az szörnyű látvány!!!)
Most megint könnyezik, más is a szeme, úgyhogy még nem tudom mi lesz ebből, minden esetre megint masszírozom az orra mellett, hogy nyíljon a könnycsatornája.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hörcsög! Kérünk járókás-Ildis képeket!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi csajok,hogy próbáltok segíteni de tuti,hogy a hasa fáj mert kajálás közbe elkezdi huzkodni a lábait rángatózik az ölembe majd eszméletlenül elkezd üvölteni.Az teljesen mindegy,hogy teát,tejet vagy tápszert kap.

Eszméletlen jó minden kép(kis Viktorka,nagy Viktor :lol: ) és a g-mailes uszis képek is nagyon tetszenek!

Gratulálok minden fogacskához!Nálunk még csak nyálzás és rágás van és mostanába minden ruháját amihez hozzáfér megnyalogatja :D

KépKép
juba

Köszönjük a bókokat mindenkinek a képekkel kapcsolatban!
Képzeld Dettyk, nagyon imádta Zita, ahogy majomkodtak neki a fiúk, sőt még egy ideig a szemüveg ellen sem volt kifogása, de mire előkaptam a gépet, persze elkezdett lefele görbülni a szája!

Anitja! Ne is mondd az avatart! Már olyan régóta kínlódok vele! De vagy nagyon béna vagyok, vagy túl jó a gépünk!
A mi fényképeink kb. 2 mb méretűek, na ezt elkezdem kicsinyíteni, egészen 30 kb-ig eljutok, ott még viszonylag jó minőségű a kép, de ha még ennél is kisebbre akarom venni, jóformán csak paca látszódik rajta! Ide meg 10 kb. a max. méret!
Próbáltam már, hogy olyan képről, amin apró hangyácska a lány, kivágom a fejét, és úgy kicsinyítek, próbáltam homályos képről is, de ugyanúgy csak paca a vége!
:evil: :evil: :evil:
Van valakinek valami ötlete?

Találkozó! Nagyon jó lenne, bár még nem tudom, a többi gyereket hogy oldanám meg…. És itt vidéken ugyan naponta vezetek, de Pesten egyáltalán nem, tehát nekem is marad a tömegközlekedés….
Most ez (a Brendon v. ilyesmi helyszínnel) még az Emese-teraszos előtt lenne vagy helyette?

Irina! Ez ismerős, Zitának nem tudok úgy cicit kínálni, hogy ne fogadná el, bármikor képes enni, hiába előtte már evett! Mondjuk látszik is rajta! :D

Úszás! Én csak irigykedek! Nagyon jó lehet! Gréta is Szeli is édesek! Kár hogy Szeli nem látszik még jobban a videón!

Hasfájás! De ha ez a hasfájás nem hasfájás, akkor miért van, hogy ilyenkor bekeményedik a hasa, (a dokink szerint tapinthatóan és hallhatóan tele van széllel a pocak), feszegeti a lábát, erőlködik fejvörösödésig és egy nagy kaki sokszor végét veti….
A szeparáció szerintem marhaság, az én gyerkemnél biztosan!

Emese! De jó! Fogacska! Akkor lassan jön a ketteske is! Kép?
Biztos nem vagy sárkány!Legfeljebb Tigris!Anyatigris! És ez így nagyon jól van! Mondjuk nem értem, miért nem tartják be a nem lerohanás gyakorlatát, amikor az már többször is bejött!

Tényleg helyes pasi _Viktor!

Viranka, ha ma ünnepled, boldog névnapot kívánok, ha nem ma, akkor is!

KépKépKép
bongyi

Képzeld Juba, nálunk is jó egy hónap szünet után visszajött a hasfájás, csak szerencsére enyhébb formában, mint korábban! De így is olyan rossz, hogy azt hisszük, vége, aztán dehogy!

KépKépKép
bongyi

Bongyi, nem tudod a fényképezőgépen beállítani a méretet? A mi gépünk 640x480-ra van állítva (ez a legkisebb), így kb. 60-70 kb egy kép. Erről viszonylag könnyű kicsinyíteni...
dettyk

Bongyi! Az "Emese-terasz tali" mindenképpen meg lesz tartva, de csak kizárólag jó időben (tavasz vége-felé vagy nyáron).
A lakásban nem férnénk el.

A Brendon-os vagy Jógaközpontos tali előtte lenne! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, te nagyon jól csinálod! Sárkány?! Bongyinak van igaza: Anyatigris :wink: . Az lenne az igazi, ha a rokonok együttműködőek lennének :roll: . Én is tartok attól, hogy milyen lenne Pankával közösségbe menni, de reménykedek abban, hogy tavasszal már könnyebb lesz: gyakrabban csavargunk, nem lesz beöltöztetve, kicsit megemelem a babakocsit, jobban kilát stb.
dettyk

Az "Emese-terasz" tali már csak azért is lesz jó, mert akkor Zsófi baba otthon lesz, és talán könnyebben elviseli a sok "idegen" arcot. :wink: :lol:
dettyk

Viranka! Boldog névnapot!

Bongyi! Olyan képből vágd ki, ami távolabbról készült Rólatok( a képen eleve kisebbek vagytok), és azt kicsinyítsd utána! Ha nem megy küld el emailben, megpróbálom :lol:

Jaj Lányok! Én ma zombi vagyok :shock: Apával valamit összeettünk, vagy összeszedtünk :roll: : fejfájás, hasfájás, hasmenés...Alig aludtunk... Fohászkodok, hogy Noel el ne kapja, vagy az anyatejjel át ne menjen, iszonyat ez a hascsikarás :?

Na megyek szunyok még amíg Nolka is...
pussz

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, gyógyuljatok gyorsan meg, és kitartás!!! :cry:
Mindjárt ide kell engednem apát, előtte dobok pár friss képet.

PankiPanka: Kép KépÉs mindez hátulról :lol:

Kötözködsz, haver?!
Kép
dettyk

dettyk: te gondolatolvaso vagy! pont az elobb jutott eszembe, h megkerlek bennetek, h fotozzatok mar le vki a baucijat hatulrol, mert 1 nekunk is ki van kopva a haja, 2 miert olyan vastag a nyakuk

emese: kosszi, linikenek nem konnyes a szeme, de neha ugy csillog! para anyuka azt hitte ez is baj!

nalunk tegnap voltak vendegek leirom a menut (olasz/maltai napot tartottunk):
minestrone leves
kapribogyos lazac-kakukkfuves koktelparadicsomos sultkrumplival
bazsalikomos-paradicsomos nyul tagliatellevel
makosguba vanilia ontettel

hmmmmmm jo volt

Kép

Kép
mmarica

ezt kihagytam: kiveve a desszert! az magyar!

Kép

Kép
mmarica

Gremese, gratulálok a fogacskához!!! Apóssal pedig ne foglalkozz, egyik füleden be, a másikon ki (nagyon nehéz, tudom). Az meg, hogy mindig mindenért az anya a felelős, ami a gyerekkel van, sajnos szokásos beállítódás, nem fogjuk a továbbiakban sem megúszni... Viszont továbbra is szólj, ha valami nem tetszik és a gyerek érdeke (pl. hogy ne rohanják le). Én is százszor mondom el itthon: nem fogjuk meg a kezét! :-)

Juba, Timi26 tökéletesen leírta a lehetőségeket, az ilyen erős, sikoltásszerű sírás 3 dolog lehet szokásosan (hasfájás, fülfájás, fog). Mi sem tudtuk és tudjuk mindig megkülönböztetni őket egymástól. A fülfájás nagyon alattomos, egy kört megér, hogy megnézessétek. Azért alattomos, mert tünetek nélkül (nem kapdos a füléhez a baba, nem náthás, nem lázas) is jelentkezhet.

Kép
Kép
irina

Timi26, Dettyk, a babáitok gyönyörűek!!!

Kép
Kép
irina

Juba, még a pocihoz: mostanában nekünk is van enyhébb pocifájás, ált. kaja közben, mert akkor pukizik, kakil, s ez cicitépkedéssel is jár... de nem üvölt, a lábacskáit viszont húzogatja. Remélem, mielőbb elmúlik Nálatok! Gy.doki mond vmit?

Anitja, jobbulást nektek!!! Az anyatejjel szvsz nem megy át, ne aggódj!

Kép
Kép
irina

Juba, még vmi eszembe jutott: nekünk Ádi "klasszikus" hasfájása szerintem a 3. hónap végére múlt el, de még két hétig fájt a hasa az antibiotikum eredményeképpen (amit a fülére kapott). Végül a Normaflore hatására jött rendbe. Nem szedtetek vmilyen gyógyszert? Mást sajnos nem tudok a visszajövő hasfájásról...

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Mmarica: ez aztán a menü! Mind te csináltad???
Cumisüveg: Rebekánál 1 éves korig azt használtuk, aztán váltottunk csőrös pohárra, de másfél éves korában már egyedül ivott sima pohárból! Következetesség kérdése. Szerencsére ő nem lett cumisüveg függő!
Bízom benne, hogy Viktorkánál is könnyen fog menni!!!

Gremese: edzed Zsófikát, nektek kötelező megjelenni minden talin!!!

Bongyi: melyik Viktorra gondolsz?

Viranka: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Anitja: jobbulást nektek!!!

Dettyk: Panka baba is nagyon helyes kiscsaj, de nekem Ildike is nagyon tetszik!!! :D
Inkább a fiamra bízom majd a döntést!!!
Mennyire sűrűn jártok errefelé? A régi 4-esen, vagy kint mentek?
Egyszer összebeszélhetnénk, és együtt meglátogathatnánk Horcsogéket!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Dettyk!
Panka is aranyos és milyen édes pofija van.

Emese!
Járókás kép még nincs, de itt van helyette más.

Viranka!Boldog Névnapot!

Küldtem a gmail-re egy nem publikus képet.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na akkor a képek:

Gyere csak ide!
Kép

1 puszi. Kép

Még foglak
Kép

Akkor is megeszemKép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Becka! Nálunk 3 hónapos kortól lehet úszni, független az oltásoktól. Orvosi igazolás kell hozzá. 8)

Móni! Szelinek is folyamatosan a szájában volt a keze az úszáson, mint Grétinek! :lol:

Fleur! És megtartjátok a régi babakocsit??? :roll:

Timi26! Viktorka gyönyörűűű! :D

Viranka! Boldog névnapot!!! :D

Dettyk! Nagyon szép Panna!!! :lol: Háháhá! Hogy kopaszodik! De ééédes! :lol:

Nekem Anyura azért kell mindig rászólnom, hogy NEM „dönölűszégem”!!! :evil: Szeli nagytesója így is beszédhibás (Apától örökölte, bár neki a logopédus szerencsére kijavította a beszédjét), de ne nehezítsük még ezzel is a helyzetet… :?

Kép

Kép
regcsiken14

Na és még 4:

A piros rucimban.
KépMeg akarlak enni!KépJeges-maci elaludt.KépNa jól megfogtalak titeket!Kép

Bocsi ha kicsit sok lettem.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog, Dettyk: Viktorka sem fog tudni választani, olyan szépek a lányok!!! Nem lehetne mind a kettőt??? Legfeljebb áttérünk iszlám vallásra! :P :P :P

Kép
Kép
timi26

Na már megint elkanászkodtam! A 2008 ápr-májusiaknál jártam, tegnap 25 hétre megszületett egy baba 700 grammal. Most teljesen izgulok értük!!! :cry:

Kép
Kép
timi26

Tovább olvastam! Inkább le sem írom! :( :( :(

Kép
Kép
timi26

Timi26! Zsombi baba angyalka lett! :cry:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Köszönöm szépen,kedvesek vagytok (bár nem ma tartom) :)

Videora felvettem,még várom a jelszót aztán feltöltöm Míra és Bálint "táncát". De csak erős idegzetűeknek ajánlom :)

ennyi voltam mert apjuk jönne ...

Zsombi babát én is olvastam :( annyira szomorú :(

KépKép
viranka

elméletileg elküldtem gmail-re a videót :)

KépKép
viranka

Juj Viranka! Én már várom a videót! Még nem érkezett meg...

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Ez nem semmi! Van ám ereje a Kiscsajnak! Na, hát ha ezt úgy csinálják, hogy én éppen akkor toppanok be a szobába, tuti szívrohamot kapok.
Nagyon klassz felvételek!!!!!!!!!!!! :lol:

Lányok! Tegyetek fel videjókat!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, Viranka: ráadásul Míra lábán egy óriási papucs is van!!!
Mondjuk az én lányom is szokta emelgetni Viktorkát, de csak titokban. Később mindig elmondja, de a szívbaj kerülget, hogy egyszer leejti!!!

Mmarica: mai menü: vegyes főzelék ala Timi módra:
- kb 40% burgonya
- kb 40% sárgarépa
- kb 10% zöldborsó
- kb 10% karfiol

Ezeket puhára pároljuk, kb 30-60 ml tápszerrel (anyatejjel), vagy almalével felöntjük és pépesítjük.
Viktorka imádta!!!

Egyébként ha gondoljátok szívesen felteszem a gmailre az általam kreált, Viktorka álta jóváhagyott kajákat, hátha később valaki kipróbálná.
És persze mindenki felrakhatná a saját receptjét!!! :D

Gremese: köszi, hogy leírtad helyettem! Ilyenkor annyira tudok örülni Eráéknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Tedd fel a recepteket, engem nagyon érdekel!
Mi még csak az alma, és őszibarack kóstolgatásnál tartunk, de úgy rohan az idő, hogy maholnap már főznöm kell.
Azaz február 21-étől, amikor is betölti a 6. hónapot. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka, azért továbbra is Isten éltessen! :D
Míra olyan a videókon, mintha valami olimpiai versenyszámra ("bálintcipelés 3 méteren") gyakorolna: elszántság, céltudatosság, kitartás. ;-)

Lányok, azt hiszem, Ádi átállt erre az "este 10 és 12 között azért még felébredek egyszer"-re, úgyhogy fekhetek le aludni a tyúkokkal (mert utána 5-kor ébred ismét enni, ha mázlink van, fél7-7-kor, ha még nagyobb mázlink, azután is visszaalszik). Hm... A korábbi éjjelek folyományaképpen viszont én felébredek 3 körül, és mostanában már vissza sem tudok 6-ig aludni. Úgyhogy ha ez így marad, éjjelente olvasni, filmet nézni vagy dolgozni fogok ;-). Két kérdés marad: kialudni mikor fogom magam, és mikor látom a férjemet érdemben???

Kép
Kép
irina

Gremese: jó, amikor kreálok valamit és Viktorkának is ízlik azokat felteszem!
Niki visszaírt már???

A következő személyeket kellene köröztetni:

Beke Andi, Manófalvi, Kispocc, Granda, Hajagosné?????????????????????????????

Kép
Kép
timi26

Zsombiért :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
Kép
irina

Timi26: igazad van, és Banita is rég írt már!

Kép
Kép
irina

Timi26, neeeem megyek ki a 4-esre, a régi 4-esen járok, tavasztól pedig Mikebuda felé az erdőben. Olyan szép arra :lol: .
Én benne vagyok, hogy meglátogassuk Hörcsögöt. Legközelebb 1 hét múlva viszem a Zuramat meccsre, vasárnap.
dettyk

Dettyk: akkor mindig elmentek előttünk is... :D
Egyébként most is jó már a Mikebudai út, tegnap vittem az uramat Kőrösre, és arra mentünk! :D

Kép
Kép
timi26

Dettyk: ha Horcsog is rábólint összehozhatjuk!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok,

Csak gyors életjel.
Jaj Zsombi baba, annyira összeszorul a szívem.

Minden fotó (főleg az uszisak:)) és video nagyon szuper.
A várószoba is nagyon jó én is fel fogom tölteni a szüléstörténetemet.

Reggel jó hírt kaptam, egyik barátnőmnek megszületett a kislánya, reggel 8.35-kor, mikor felkeltem rögtön eszembe jutottak, már voltak kiírva. Fanni baba és mamája jól vannak.
Úgy örülök.

Két napja végig alusszuk újból az éjszakát. Tegnap még éhes volt, és olyan volt mintha kifogyott volna a cicim, így pótoltuk a lefagyasztottból és benyakalta még 130ml szopizás után. Tegnap is még evett 60 ml. Lehet, hogy estére lustább kiszopizni a tejcit, és ezért begyullad a mellem, ő meg felkell éjjel? Holnap felhívom a védőnőt, most a cicim jól van, válott pózban szopizunk, és egészen estig minden rendben, de este valahogy fáradt szopizni, és sír. Aztán pedig ezek szerint éhes marad.
Kíváncsi leszek mit mond a védőnő, de ha éhes, muszáj lesz neki valamit adnom még este. A szomszédasszonyom (3 gyerköce van) a tejpépet javasolta hígan, ő azt adta és 1 1/2 éves koráig szopiztak a gyerköcök.
Volt valaki így, hogy este nem volt elég csak?

Ma megcsináltam a mézes mákus gubát, nyam, nyam, nagggyon jó lett.

Szerintem minden receptet tegyetek fel, sokat segít, legalább is nekem majd tuti. De csak jövő hónaptól tervezzük az ízeket:)
Most sajnos megyek, jövő héten jövök.
Szép estét Nektek.

Kép
Kép
nektarin

Jaj babatali, szerintem is várjuk meg az influenza végét, aztán hajra, múlkor is nagoyn jó volt:)
És milyen jó lesz a többi:)
Főleg a teraszos party, tavasszal.

Kép
Kép
nektarin

Viranka!
CsúúCs kis csaj Míra és mennyi erő van benne.
Ahogy észre vettem Bálint is élvezi a dolgot. :lol:

Dettyk!Timi!
Én semmi rossznak nem vagyok elrontója.
Detty ha jó az idő kinn szoktál maradni a meccsen?
majd ha jó lesz az idő és apátok meccsezik akkor mi meg visszük a lányokat a játszótérre.

Akiket még hozzá írnék:
Bfági,Zsuzsóci,Amona,Riti,Gabcii,Judis,Falevél[b]
Azt hiszem már senki nincs.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

irina
Régi felhasználó

Üzenetek: 1229

Elküldve: 2007 Január 13 Szombat - 12:57

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!
Úgy látom, a szeptemberben szülő kismamák még nem nyitottak topikot (ami valahol érthető, sokunk talán még a terhességében sem biztos ), ezért megteszem én.
Szóval hajrá, minden téma érdekel.
Magamról elöljáróban annyit, hogy az első babánkat várom, 30 éves vagyok, és repdesek az örömtől. Egy hüvelyi ultrahangon vagyok túl, amit az 5. héten ejtettünk meg. Azért mentem el ilyen korán, mert az elmaradt menzeszem időpontjában kicsit vérezgettem, és nagyon megijedtem. Azóta szerencsére már tudom, hogy ez nem ritka, és bár figyelni kell rá, teljesen normális jelenség is lehet.
Várok mindenkit ide szeretettel

BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT MAGUNKNAK :) :) :)

KépKép
viranka

S a videóhoz még annyit,hogy most míra kezébe adtam Bálintot :) amúgy Ő vette fel egyedül legelőször :)

recepteket tök jó felrakni a gmailre :) S nem lehetne egy saját honlapunk is ahol ezeket össze tudnánk csokorba gyűjteni?
tuti van vki közöttünk aki tud honlapot csinálni :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?