A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Panni: akkor Te is beálltál a sorba Mandala mögé! :(

Krisztike: Akkor Te lassan elfogysz:)

Mona: Első hét kemény volt nekem is. Mivel imádok enni! :( De mostmár megeszem reggelre a gyümit és szinte délig teljesen jól elvagyok. Este szoktam még éhes lenni, de hát nemhiába mondják a szépségért szenvedni kell!:D Hát a gyüminapon a másnap éltet :D

mamiblue

Fogyi: továbbra is ajánlom mindenkinek a tejmentes diétát! El sem tudjátok képzelni mi mindenben van tej, ezért tilos. Ha csani miatt nem lennék rákényszerülve már rég feladtam volna. :shock: A háziorvosom azt tanácsolta, hogy hagyjam abba a szoptatást, mert nagyon vashiányos meg vérszegény vagyok, és csak magamat amortizálom vele, de még nem vitt rá a lélek.

Szoptatás: én még szoptatok, igaz csak éjszaka meg reggel, de fogalmam sincs mennyi lehet benne. Biztos nem sok, mert mióta tápot is adok csaninak azóta kezdett el újra hízni. Nekem is tökre puhák a melleim, de azt olvastam, hogy ettől még lehet benne. Igazából az aggaszt egy kicsit, hogy az egyikben a mellbimbó alatt olyan kemények a mirigyek. Mutattam a dokinak, de ő csak annyit mondott, hogy szoptassak többet. :(

leko

Leko
Én azt a részt masszíroztam. Mert fejőgéppel nem jött ki egy csepp sem, már püspöklila volt a bimbóm, viszont éreztem a mirigyeket. Így masszíroztam.

mikegirl

Szoptatás... nálunk inkább maja nem nagyon szopni én szeretném ugyanis nem eszik 4 órát és kipukkanok viszint tök rossz érzés hogy azegyik mellem valahogy jobban termel mikor ezt Maja kisebb korában nem csinálta :oops: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Olyan szép mindenki az esküvői képeken. :)

A 90 naposat én kihagyom. :cry: Az epém és a gyomrom nem bírja a sok zöldséget és gyümölcsöt egyszerre.. :( De epések diétájával még fogyhatok. :D A versenysúlyom 56-58 kg. Most 75 vagyok.. :oops: Ha nem több... Mindehez egy 165 cm-es magasság társul. Apa azt mondta, h ne miatta fogózzak. Neki így is tettszem. Ha fogyózni akarok azt magam miatt tegyem. Mondtam neki, h rosszul érzem magam így, de nem annyira, hogy muszálynak érezzem az azonnali fogyókúrát. Bár nem ártana... :P

Sziszike: eredmény? :D

Majd jövök, csak összekötöm a kölkeimet és bevágom őket a szekrénybe.. :P :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Együtt fogyókúra nem rossz ötlet! Sőt! Így talán több erőm lenne nekem is a dologhoz....

Kösz, Mamiblue!
Akartam is kérdezni, csinálja-e valaki szopi mellett a 90 napost....

Kicsit beleásom magam én is a témába és azt hiszem rászánom magam. Főleg mivel nekem nem 5-10 kilót kéne leadnom, hanem jóval többet!

Panni!
Olyan szép vagy, hogy a tündérséget meghagyom neked! :)
Ha meg csak a koszorún múlik, nem nagy ügy tündérnek lenni...
Az én Enikőm már 3. napja egész álló nap vagy nyüsszög vagy ordít, úgyhogy bár általában nem sztereóban kapom (bátyus is bír hisztizni meg ordítani), azt hiszem, én is kérek egy beutalót oda a tudod hová....

Mikegirl!
Te meg valami eszméletlen szexi voltál az esküvődön :oops:
Ezt akartam, de elfelejtettem írni...

A többiek is nagyon szépek (voltak)!, úgyhogy Rita!
várjuk a még szebb képet rólad nemsokára :) Remélem nagyon jól fog sikerülni.

Mi 35-en voltunk, ha jól emlékszem és egy kedves barátnőm (volt munkatársnőm-anyakönyvvezető a körjegyzőségen, ahol dolgoztam) adott össze minket, aki 2 hónapja sajnos meghalt mellrákban. 60 éves volt.

Kép
Kép
pfranciska

olyan értelmeset irtam hogy ihajjjj :oops: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Csokinyuff
Mi baj? Szét vagy esve....... Közeleg a randi!!!! :wink: Dobódj már fel na!!! :D

Mi Atival szenvedünk. Ilyenkor mindig aludni szokott, most valamiért nem. Átszereltük az utazóbabakocsit,, és belepróbáltam a gyerkőcöt :lol: Kipihenhetném magam :lol: :lol:
(Kettőkor felébredtem, és nem bírtam visszaaludni. Kómáztam, és ha picit elbóbiskoltam, rémségeseket álmodtam, és már ébredtem is.)

mikegirl

Csoki: Értjük...szóval Maja nem nagyon akar cicizni! Lányok nekem is ilyenek voltak! :( Mondjuk Sebinek is egyre jobb az étvágya, de szerintem ő még 1 évesen is szopizni fog!

mamiblue

Bocsánat, azért örülök egy kicsit, hogy nem csak én küzdök a súlyommal!
Pattogó: ha nem is kezdessz el fogyizni, leginkább arra vigyázz, hogy ne hízz! :D Az ember szerintem úgyis érzi, hogy mikor kell elkezdenie, mikor van a legnagyobb kitartása hozzá! Én idén már vagy 5-ször elkezdtem, de most sikerült eljutnom a 2. hétig! Epé-s diéta? Az milyen? Gondolom zsíros is kilőve...de mit nem szabad még enned? Gyümit sem?

Franciska: És azt még nem is tudom, hogy a hasammal mit fogok kezdeni! Nagyon bízom benne, hogyha tornázom nem fog lógni,de erre nincs semmi garancia, hasplasztikától meg félek, azért csak 1 műtét, az áráról már nem is beszélve! :cry: Inkább próbálok sok-sok felülést :P

mamiblue

Dani reggel 7óta nyüszög, még nem aludt, és 1-re megyünk a gyerekorvoshoz :roll: . Akkor semmi baj nincs ha felveszem :roll: Jajjjj, ma valamiért nagyon türelmetlen vagyok :oops: ráfogtam az időjárásra :lol:
Sajna nekem sem 5-10kg-ot kéne fogyni, hanem többet :oops: :?

Kép
mona76

Gyors bekukk... Mesi alszik, kiraktam az esőre... hátha jobban nő... A csapat még mindig kaotikus állapotokat mutat... a férjem már lábadozik, egész nap a számítógép előtt ül, persze a kutyákat megetetni, vagy bármi "megerőltetőt" végezni itthon... beteg... :evil:

Panny: Lipót utódintézménye? Ne keresd: itt van nálunk.... komplett diliház.... :twisted:

Sziszike: Csak neeeeem? :twisted: Én mondjuk tuti a Dunának mennék... no, azért azt nem, de bizti telebőgnék néhány csomag papírzsebkendőt... és őszinte leszek: nem örömömben... ettől függetlenül: mennék a kiskönyvért és símogatnám a domborodó pocakomat.. :) Most csak a domborodó s...met lehet símogatni(a a férjemnek), mert az akkoraaaaa....!!! :cry:

Kép

Ehhez kapcsolódva: akkor hogy is van ez a diéta? A víziló külsőmet gazellára cserélném... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Ja köszi lányok :D
Igen szét vagyok csúszva a fejem is szét robban.. egy évbe kétszer fáj a fejem de akkor nagyon....
Közeleg a randi igen igaz nem biztos most sajnos hogy a hétvégén meglesz :roll: :roll: :roll:
Ugy sajnálom pedig nagyon vártam valoszinű kedveskémnek temetésre kell mennie :cry: :cry: :cry:

De legalább több idő lesz fogyni eddig négy kilonál tartok...
Mami has....
Én amolyan lustaság cimen vettem tvshoppos fogyiövet...
A csikokat nagyon jol tünteti el és a bőrt is huzza össze nekem már az első használat után összébb ugrott a pocim...
Vagyis inkább ugy néztem ki mint egy csüngőhasu :roll:
Vendég

Hú csajok nem egyszerű , a két lurkó négyfelé a lakásba :wink:
Bangyika jobbra , Bálint balra és mindkettő tarzanüvöltéssel közlekedik. :lol: :lol: :lol:
Mindennapokra nem kívánnám ugyanezt. :oops:
De mindketten felfaltak egy lovat ebédre :P
Cukkini,karfiol/pici/,krumpli,répa és pulykahusi ....no ebből egy vödörrel mindkettő.
TEgnap este volt ingyom bingyom tálibe ,beszélgetés meg málibe....szóval....no komment :P :P :P van remény...:):)::)
Bocsi mennem kell mert elmentek melőlem :P

Kép

Kép
jucu

Csoki: az apuka így piciben teljesen úgy néz ki, mint az ex-vőlegényem, aki az esküvőnk előtt másfél hónappal, egy péntek délután azt mondta, hogy "majd hívlak", ennek már lassan 9 éve.... :twisted: Mondjuk a viselkedése (ahogy Veled is bánt a "kedves" nagggyon ismerős....) :wink:
A távmeló érdekelne.. olyan unalmasak az éjszakáim hajnali 2 és 6 között! :wink: Lehet még jelentkezni?

Jucu: mi van má megint, szegénykém?

Mona: ezek a pasik meghülyültek? A bartánőm férje is most kavart félre egy hónapja és szerinte is ez teljesen rendben van, ugyanis szerinte mindenről a barátnőm tehet.... :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Panny: apa, szőnyeg alatt ezerrel? :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Megyek, mert a drága "uramnak" nem elég egy gép, akarja a notebook-omat is.... a kis telhetetlen! De még jövök hozzátok! Pussz!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala

Semmi vész csak a szokásos.Kismama blúúúúúúúúúúúúúúz :)
Érted :lol:
Apa is azt mondja el sem tudom képzelni mennyire imádott mindig is,no erre én már rögtön kombinálok ,/imádtál/ már nem........???
Szóval ő elismerte ,hogy nem tudná ezt csinálni mint mi nők ,csak érezzem át az ő oldalát is.
Miszerint mitől is férfi a férfi?HÁt attól ,hogy törékeny nőnek támaszt ad.Én meg pont nem a törékeny nőt testesítem meg :lol:
Szerinte türelmesebbnek kell lennem a gyerekekkel,stb........
ÉS ő sosem tudna rám haragudni.

No mindegy a közös fogyi szerintem tök jó ötlet.Szálljatok be csajok !!!!!Plíííííííz ma keményítőm van,de fehérjével jó kezdeni az pedig szombaton lesz.

Sziszike
Kistesó .???? amindenit...drukkolok!!!!!!!

Felkelt Bálintom ,Bandita meg még horkol ,úgyhogymegyek nehogy felkeltse :P

Kép

Kép
jucu

Megjöttünk. Danus 9600gr, és 70cm behajlított lábakkal :lol: , mert bizony abból nem engedett :lol:

Kép
mona76

sziasztok!

mamiblue: epediéta: igen semmi zsír. A sok zöldséget, meg gyümit a gyomrom nem bírja. Puffadok tőle. Tehát párolt natur rizs ( persze szigorúan sószegényen.), hús max csirkemell vagy hal, de az is párolva, v grillezve, 4 óránként enni. Anno azt mondta a dokim, h 4 óránként egy zsemle vmi kis felvágottal, pici margarinnal és natur börge levessel. Kínszenvedés. Nem is tartom be.. :roll: :oops: Viszont marha sokat lehet tőle fogyni. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok !

Tök jó nektek én nem tudok most fogyózni, csak hízózni. Ha jól néztem én vezetek a 97 kg-ommal .Hurrrrrrá!!!! :oops:

Esküvői képem a falon lóg, a bátyám csinálta. Majd lefényképezem, egyszer.

Pasik. Örök téma.... Neki szabad, de nekünk még rágondolni sem. Ez ugyan olyan, mint a két nővel szeretkezés. Még a legelején beszélgettünk róla, hogy az milyen jó lehet. Kiváncsi voltam, hogy mit hoz ki belőle, hagytam , hogy megkérdezze, nekem tetszik- e az ötlet. Hevesen bólogattam, hogy hát persze. Tök jó lenne, de elötte én leszek 2 pasival.
Ennek 15 éve és azóta nem került szóba.

Gergő beteg, Alex tiszta hiszti, én tiszta ideg, minden
Happy.

Majd jövök. Egyszer.
tuza edit

Csajok, és tartósak ezek a nagy fogyások?

Danus nagyra nőtt kis kölyök :lol:

Edit
Gergőnek jobbulást!!!
És azért nem beszéltek róla 15 éve, mert a 2 pasi között nem szerepelt a férjed :lol: :lol: :lol:

mikegirl

nemtudom ki linkelte be a 90 napos-t de nem találom :oops: :oops: :oops:

NA akkor kedves uram és én 2007.jun.23
7 hó kismama koromban...
Kép Kép Kép
Vendég

Hát pasik.....
VAlahol olvastam hogy mielőtt férjhez mész vagy tartos kapcsolat mellett döntesz egy férfival nézd meg hogy viselkedik az anyjával...10 év mulva veled is ugy fog...

Ha ezt előbb olvasom nem megyek férjhez... teljesen igaz csak ez nálunk nem telett 4 évbe.... És tényleg ugy beszélt velem mint az anyjával... :roll: a beszélt elég szolid... :roll:
Vendég

Irok még mert remélem hamar betelik ez az oldal idegesitenek a képek.... :roll: :lol:

Dani még nagyobbb mint a kis Majám aki 8és fél kilo....
Örülök hogy van nála nehezebb kisbaba is miután le hájpacnizta a dokinéni.... :roll:

Persze szerintem nem kövér és persze dani se....

Bezzeg mikor az elős honapba nem hizott csak 50dekát azt mondta fél óránként etessem... és keltsem fel.
Na akkor rontottam el hogy halgattam rá nem kellett volna...
Most meg azt mondja rá hájpacni...
Pedig pont hogy ő erőszakoltatta bele a kaját...

Arról nem is beszélve hogy azota éjjel nem alszik és szerintem ő se tudja igazán mikor éhes vagy mikor nem...
Vendég

Sziasztok!

Megint rég jártam erre.
Látom, a fogyózás volt a téma... mindenkinek kitartást hozzá, nálam (hála Istennek) ez nem téma (163/56), inkább az alakformáláson vagyok rajta, itt-ott egy picit megereszkedtem.

Esküvői képek: mindjárt dobok én is egyet.

Szoptatás: Nálunk még megy ezerrel, Máté naponta 1* eszik főzeléket, és 1* gyümit, azon kívül csak szopi.

Az én fiaim 3 héttel ezelőtt nagyon betegek voltak, 1 hétig hasmenésük volt magas lázzal fűszerezve, Máté jól le is fogyott, De azóta olyan jó étvágya van, hogy már bőven visszahízta, múlthéten volt 7700 g.

Mindjárt dobok pár képet...

miniliza

jjjjjjjjjjjjjjjjjjajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
5 óra megyek fogdokihoz... kihuzza a fogam :?
csak tuléljem :roll:
Vendég

2002 augusztus 10. :)
Kép

miniliza

Nem a legnagyobb minőségű képek, de ezek a kedvenceim:

Kép
Nagy vigyor

Kép
Eszünk

Kép
Ülünk

Kép
Szundi

miniliza

csokinyúff, miniliza, ti is nagyon szépek voltatok/vagytok. És Máté is gyönyörű vidám baba. Miniliza gyere gyakrabban.
csokinyúff, 90napos, bal oldalon az olvasnivalók között, kb középen.
Látnotok kell a gyerekem hogy enné a szőnyeget ha hagynám. Kicsit sötétek a képek :oops: .
Kép
Kép
és megjött a játszóhengere, nagyon bejön neki :)
Kép

Kép
mona76

Csokinyuff, Miniliza
Nagyon szép menyasszonyok voltatok :D

Mona
Atit is mindig az érdekli, mi van a szőnyeg alatt :lol: :lol: :lol:

mikegirl

csajok aki BEBA tápszert használ, iratjátok receptre? Én ma kérdeztem a dokit, hogy érdemes-e felíratni, az ára miatt. Azt mondta nem, most meg a gyógyszertáros azt mondja 800ft-tal olcsóbb receptre :roll: . Most akkor mi van?

Kép
mona76

Szia Mona!
Beba HA 1 2*350gt , illet Beba HA 1 start aktiv 2*300gr kb 2.000,-Ft receptre!

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

majám még nem volt beteg... szerencsére... 8) :wink: :roll:
MEgjöttem a fogorvosól felkészülem hogy kihuzza a fogamat erre halaszotta jövö hétre.... :roll: mst izgulhatok még addig :roll: :roll:
Vendég

Edit: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csoki: Így azért jobbak ak épek! Nagyon szép ruhád volt neked is! Férjed meg lelőjjük! :roll:
Azért remélem ez nem igaz, férjemet nem érdekli az anyja...talán kicsit sajnálja, meg ideges, hogy az állandóan hívogatja... :?

Mona: TÉnyleg szupi ez a játékhenger! Mi zacskó pelussal szoktunk így játszani.

Miniliza: Téged is irigyellek a kilóidért! És nagyon édes vigyorgós Máté!

Megmondom őszintén most én is legszivesebben eltüntetném a családom, csak 1 fél órácskára!!!! De már eddig, eddig, eddig vagyok... :roll: Az én okos 6 éves kislányom...na ahhoz is van esze, hogy kell anyját kiakasztani! :cry:

Rendeltem kneipp fűrdősókat, na ma a nyugtató hatásút kpróbálom! :wink:

mamiblue

Sziasztok!

Ma Fanni apával volt délelőtt (én dolgoztam), először voltak egyedül ilyen sokat, de jól birták :lol: Én egész délelőtt frászban voltam, hogy mit fognak együtt művelni, de nem volt semmi gond. Ügyes volt apa :lol: Ebéd után aztán anyu átvette Fannit apától, és délután már ő volt vele.
Hétvégén nem dolgozok, már alig várom! Csak Fannival leszek!

Sziszike: csak nem??? Várjuk a hireket!

Mensi: nekem most nagyon össze-vissza van... és van hogy egy kicsit vérezgetni szoktam napközben. Nem tudom mitől lehet. Jövő héten elmegyek orvoshoz... :roll:

Szoptatás: én is még reggel meg este szoptatok, de úgy érzem egyre kevesebb tejem van, és Fanni is nehezebben fogadja el. Pont ma beszéltem a védőnővel erről, szerinte adjak neki tápszert, ha nem szopik rendesen... :roll:

Panni: képzeld tegnap a barátnőm sírva hívott, hogy terhes... Minden rendben van, de mégis van egy kis gond... IKREKET vár... Most kétségbe van esve... csak egy gyermekre számitottak....

Bocsi, nem tudok mindenre reagálni, Fanni vár és most ő az első! :lol:

horvviki

[quote="horvviki"]
írta:
horvviki
Szoptatás: én is még reggel meg este szoptatok, de úgy érzem egyre kevesebb tejem van, és Fanni is nehezebben fogadja el. Pont ma beszéltem a védőnővel erről, szerinte adjak neki tápszert, ha nem szopik rendesen... :roll:

:shock: :shock: :shock: :x :x :x

Hát, lányok no comment! A védőnők mindenhol egyformák? Na,én ezért nem vele beszélek a szoptatásról, hanem az lll-lel!
Nálunk is mit mondott a védőnő amikor fosott szegény lányom 6 hete? Adjunk neki tápszert, az megfogja a pocakját..... :shock: :roll:
Az, hogy nincs kiszáradva, és semmi nem indokolja, hogy tömjem, mint a libát, az nem számít....
És ami a lényeg: hogy mitől fosik, azt kideríteni nem, inkább adjunk tápszert! Hát persze!
Nálatok is inkább a cicit kéne "erőltetni", nem a tápit nyomni ezerrel, ezt kéne szajkóznia a védőnőnek, nem az ellenkezőjét!

Ja, amúgy meg kevés az a baba (tapasztalatom!), aki a cumisüveg után még sokáig elfogadja a melós cicit, ahelyett, hogy a mindig-folyós cumit favorizálná.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mamiblue: minden hátsó és aljas (nem kevésbé ferde!) szándék nélkül.... melléd bújhatok a kádban? (Talán így négy gyerekkel a hátamon már nem gondolod, hogy OLYAN lennék.... :lol: Bár néha megfordult a fejemben, hogy inkább a barátnőmmel költöznénk össze, kommunában nevelgetnénk a gyerekeket, a pasikat meg csak használnánk..... :wink: )
A nyugtató cucc rám férne....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Annyira gyönyörűségesek és főleg ügyik a babák! Hát, Mesike nagyon le van maradva... de nem baaaaj, fogok én még óbégatni, hogy kicsi lányom gyere le a karnisról, kérlek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok, anyucik!
Már megint jó rég voltam, de, sajnos, mostanában az én kis csillagvirágom még annyit sem alszik napközben, mint eddig (pedig az sem volt sok), a fennmaradó időben pedig eléggé igényli a foglalkozást. De sebaj, lesz ez még így sem. :)
Visszaolvasni persze megint nem tudtam, csak átnagyolni. Láttam viszont a taliról készült képeket, és piszkosul irigy vagyok, hogy nem tudtunk menni. De, ugye, hamarosan lesz megint tali, már valami kis helyen a szabadban?
Amúgy velünk minden oké (persze mindig lekopogom), van két fogunk és sok jókedvünk. Viszont a babakocsit már hetek óta utáljuk, egyszerűen nem tudunk elaludni benne, ehelyett üvöltés megy. Az utóbbi napokban már azt mondtam: semmi értelme annak, hogy lemegyünk üvölteni egyet, így aztán hordozókendővel sétálunk. :roll: Egyébként már itthon sem bírja sokáig a fekvést a kiscsaj, és nem alszik el simán, mint eddig, csak ha a vállamon elringatom, vagy ha a szopiba beleszunyál. Volt már másnál is ilyen?
Jók az esküvői képek is - én nehezen tudnék ilyesmit feltenni, ugyanis nem volt esküvőnk. :oops: :D
A közös fogyókúrát inkább kihagyom - az én koromban már minek... :lol:
Ja, igen, és köszönöm a névnapi köszöntéseket. :)

italoman

Mandala: A fürdő részemről is csak álom volt...na majd ma, hátha!!! Aztán majd beszámolok!

Egyébként én szoktam anti-sterssz teát inni, és nagyon jó! Vitax a márkaneve, van belőle enrgiát és szépséget "adó" is :D :D :D És finom is!

Ildikó: jó, hogy adsz hírt magadról! Sajnos vannak ilyen nem alvós babák :(

mamiblue

Ildi!

Encsim is ordít alvás helyett kint is, bent is. Tegnap én is úgy döntöttem, hogy francba a kocsival, kétszer is hordozókendővel mentünk ki. Persze rajtam 10 percen belül elszunyál, de egyrészt 1 óra után a derekam kész van, másrészt így azért elég nehéz a nagyot közben óvni a leesésektől a játszótéren... És este is másfél óra ölben levés, ringatás. Részemről azt hiszem, nem bírom már sokáig... Úgyhogy tegnap és tegnapelőtt is negyed óra üvöltés volt este, mert letettem a kiságyába, persze időnként megnyugtattam, de amint leteszem kezdi újra a műsort. Nekem az a legbosszantóbb ebben az egészben, hogy szeretnék Benivel is többet foglalkozni, de nem tudok. A háztartásról inkább szót sem említek, mert kaotikus állapotok uralkodnak...

Kép
Kép
pfranciska

Nyuff, Miniliza!
Nagyon szépek voltatok/vagytok!
Máté is édes kisfiú.

Mona!
Dani meg azt hiszem nagy hódító lesz, ezek a szemek!

Jó reggelt mindenkinek! :)

Kép
Kép
pfranciska

Ma hosszú napom lesz... tegnap elromlott a kocsink, úgyhogy apa ebédidőben sem tud hazaugrani a szokásos 1 órára. Este 7-ig hármasban. Király. Enikő 6-kor ébresztőt fújt, most aludt vissza a kezemben.

Kép
Kép
pfranciska

pfranciska, milyen ismerős! Egyik kezemben a picit tartom-rázogatom-gügyögök, másik kezemmel a kicsit támogatom felfelé a csúszdán, és perlekedek, hogy figyeljen, hova lép. Közben sajnálkozó pillantások a többi anyukától. Biztos az jár a fejükben, hogy nem normális az a nő, aki ilyen kis korkülönbséggel szül :D
Vendég

Alex hisztizik. Semmi sem jó. Szinte csak kézben lenne el, de ott is , csak ha szórakoztatom. Egész nap megy a vinnyogás. Nem eszik rendesen, nem tudom, hogy mikor éhes. Este 5kor még alszik egyet,mert olyan fáradt és 8 kor bealszik a kaján. Éjjel kel enni, semmivel sem tudom leszoktatni. 1/2 6 kor már fent van.

A nagyobbik egy hete lázas, nem hat az antib. folyamatosan fáj a feje, köhög és az ezzel járó nyűg.

A legnagyobb egy hete vinnyog, hogy fáj a feje és a hasa, de az istennek nem lesz komolyabb tünete, hogy itthon tudjam tartani. Ez csak arra jó így, hogy du. 2-től nyavajog.

férjemnek nincs munkája. Pontosabban munkája lenne, csak mindenki olyan csóró, hogy nem tudja kifizetni. 3 lakásfelújítás árával taroznak már neki.

Azt hiszem, elegem van.

Én is akkkkarok terápiás fűrdőt.!!!
Vagy bármilyet, csak ne a kapkodós zuhanyt.
tuza edit

tuza edit: az én kölykeim megérzik, ha én bele merészkedek egy kád vízbe. Amint belépek a kádba, Luca visítani kezd, Csenge meg rohan, hogy ő is pancsi. Álldogál a kád szélénél, nyavajog, és próbálja legalább a kezét belemártani a vízbe. Lehet, hogy egyszer nyújtózkodás közben fejjel esik majd bele :lol: . Ennyit a terápiás fürdőről :lol:
Vendég

Franciska,
neked sem egyszerű. De annyiból megnyugtattál, hogy nem nálunk megy egyedül a babakocsiutálat. Egyébként az elmúlt napokban a hordozókendőben mindig az volt, hogy egy darabig elnézelődött - szerintem ez a baja a kocsival, hogy unja a fekvést, mert nem lát semmit -, aztán meg simán elaludt rajtam. Persze könnyű nekem, mert nincs másik csöppség, akit terelgetnem kellene, meg aztán az apukája is jön velünk. A hátam meg - hát majd meglátjuk. Mindenesetre én ezt választottam fogyókúra helyett. :lol: Itthon viszont, amikor már látom, hogy álmos, felveszem a vállamra, és elringatom. Persze tekeregne ezerrel, de ilyenkor vagy énekelek neki, vagy beteszek valami zenét, és attól varázsütésre megynyugszik, majd pár percen belül el is alszik. Eddig Eros Ramazzotti vált be legjobban. :D Este a fürdés utáni szopizással még mindig el is alszik egyúttal, úgyhogy azzal nincs gond (egyelőre).

italoman

Látom akkor, hogy nem csak az én porontyom nem egy nagy alvóbajnok! :shock: Babakocsiban hál istennek elalszik (mondjuk én már régen megemelem a támlát, hogy kilásson-aztán a nagy bámészkodásban elalszik)

Kérdezni is akartam, hogy a ti babáitok hogy alszanak el pl. este? Hasonlóan mint Ildi, csanit csak ringatva, énekelve tudom elaltani, olyan nálunk nincs, hogy barakom az ágyba és magától elaludna. Csak reménykedni tudok, hogy megtanulja előbb-utóbb. Már több mint 8 kiló és igencsak fáj már a derekam :roll:

leko

Jó reggelt!!! :lol:

Szia Ildi!!! De jó, hogy írtál!!! :D Gyere gyakrabban!!!!!!!!!!

Hát akkor én egy szót sem szólhatok. Fél hét körül vacsi, utána fürdés, jóéjt puszi apától és anyától, és zsupsz, be az ágyba. A szobájában villany nem ég, a folyosóről szűrődik be némi világosság, de nem túl sok.
Napközben Ati háromszor alszik. Egyszer hosszabban, ez tegnap két és fél óra volt bent a szobában az ágyikójában. De ezek is úgy zajlanak, hogy puszi a kobakra, be az ágyba, és már ott sem vagyok.
Persze nem veregetem meg a vállam, hogy milyen ügyi vagyok, mert hát sok függ a gyerkőc habitusától. Másrészt meg fontos, hogy szeresse az ágyát, és biztonságba érezze ott magát.

Szerencse még megy a kocsiban alvás is, de ott már rövidet alszik, és a séta felét nézegetéssel töltjük. Alvás közel vízszintbe, nézegetéskor pedig megemelem a háttámlát, hogy jobban lásson.

Franciska
Háztartás - megvár, csak épp a minimum a lényeg, a többivel meg majd csak lesz valami. Hát akkor neked is szuper kis személyi edződ van :lol:

Noémi
Én csak gratulálni tudok neked, hogy ilyen ügyi vagy. :D A több ok között, amiért nem most szülök megint az is szerepet játszik, hogy tele a naci attól, hogy két kis apróságot terelgessek egyszerre. Én nem vagyok olyan ügyi.
Összefüggések - nálunk apa azt az összefüggést vette észre, hogy ha hozzám nyúl, Ati ébred :lol:

Edit
Kitartást!!!! Tartozások :? Pedig azt hiszem nálatok is van helye a pénznek......
Ha gondolod szívesen feltetem a férjed hirdetését bent a melóhelyen az elektronikus faliújságra. Sokan használják, annó én is ott kerestem festőt is. Ledumálhatjuk priviben.

Hűha, itt irogatok, aztán készülődni kellene. Irány az önkormányzat jogsi ügyben. Atinak ennie kellene még mielőtt elmegyünk, nincs összepakolva, a hajam félig vizes......

mikegirl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?