A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

BOLDOG ÉVFORDULÓT MAGUNKNAK!
És külön é :D ljen Irina!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

BOLDOG 1. SZÜLINAPOT NEKÜNK!!!

Jó ötlet a honlap!!!
Csak én béna vagyok hozzá!
Oda tényleg mindent be lehetne írni.
Mindenki külön benne lehetne, lenne naptárunk a közös programokkal, lenne receptoldalunk, gyógyszeres oldalunk, meg minden!!!!!!!!!!

Ki tud ilyet csinálni???

Annyira jó, hogy ilyen összetartóak vagyunk!!!!!!!

Horcsog: nekem fiam van... :shock: Ő is mehet a játszótérre???
Elsőszülöttemet csak akkor tudom vinni, ha a nagy fiadat be tudod szervezni egy kis játékra, különben halálra unja magát.

Kép
Kép
timi26

Apa tud csinálni honlapot. (Ezzel foglalkozik).

Kép
Kép
Kép
gremese

És fényképeket is fel lehetne tölteni, akár kronológikusan, meg vicces kategóriában, persze csak úgy, hogy jelszóval legyen hozzáférhető.

Lehetne talikról összefoglaló fotókkal, és még rengeteg minden.

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26, az urad kőrösön is bazsevál? :lol: Egyébként átlag 2-3 hetente biztos megyünk, majd összehozzuk a talit :wink: . Egyébként Bence is otthon van az 5 éves kiscsajok körében,:lol: , itthon az állandó játszótárs unokatesója, Dorka novemberben volt 5 éves.

Hörcsög, Ildike nagyon szép kiscsaj, és jó a szexis kép is :D . Amióta Panka megvan, még nem voltam meccsen, anyósoméknál dekkolom végig, de ha jó az idő, mehetünk! (Bár vasárnap még csak edzés lesz :? ).
dettyk

Viranka, Gremese, Timi, elpirultam... :oops: Tényleg annyira jó érzés, hogy egyéves lett a topik!
A honlap szerintem is irtó jó ötlet, csak aztán győzzünk pörögni mindenhol! :wink:

Kép
Kép
irina

Boldog évfordulót a topiknak!!!
dettyk

Timi26, ha gyakran jársz kőrösön, beugorhatnál hozzánk egyszer :D .
dettyk

Hello Lányok,

hát akkor Isten éltessen bennünket az első szülinapunkon!!! :lol:

Annyira szuper ötlet a honlap! Emese, akkor várjuk Apa pozitív válaszát... :lol: :lol: :lol:

Nagyon édesek a babácskák!

Képzeljétek, éjjel 4-kor keltünk. Először kis nyüszi, vártam, hátha visszaalszik. Aztán egyre csak erősödött a nyekergés, kezdett átváltani sírásba. Átslattyogtam Lizóhoz, szegénykém (kínjában megfordulva) háton feküdt csukott szemmel, ökle a szájában és keservesen sírdogált. Fájt a kis ínye. Annyira sajnáltam szegényt. Bekentem dentinox-szal, megmasszíroztam neki, aztán vagy 20 percig simiztem a hátát, mire visszaaludt. Nagyon bízom benne, h ez egy egyedi eset volt. Bár minket nappal is megvisel a fogzás, nálunk sajna nem porosodik a dentinox. Pukli van, fog sehol...

Végre sütöttem ma egy joghurtos tésztájú szilvás sütit. Íme a tepsiben:
Kép
A fagyóból kaptam elő a szilvát, pont Lizi születése előtt 10 nappal fagyasztottam le. Emlékszem is a napra, mikor a nagy melegben tálat dobtam a hasamra és szilvát magoztam :lol:

silka
silka

Timi26! Nikitől még nem érkezett válasz. :(
Úgy eltűntek a többiek. Már akik eltűntek. Jó lenne, ha bejelentkeznének.

Na látom már a kis topik-párunkat: Viktorka és Ildike! :lol: Szupi!!!!

Nektarin! Gratulálok a barátnődnek a babához!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk: Apa lemezt vesz fel, Kőrösön lakik, aki csinálja, de csak párszor megy át. Általában egyedül, tegnap csak azért vittem el, mert kellett a kocsi.
De Ceglédre sűrűn járok, onnan meg csak egy köpés, cseréljünk priviben tel.számot és rád csörgök, ha arra járok(unk)!

Gremese: és "apa" megcsinálná nekünk???

Kép
Kép
timi26

Silka! Jó lehetett a szilvamagozás! Én meg - ha emlékeztek a feltett képekre, fagyit ettem a pocakomon lévő tálkából. :lol:

Szegény Lizi bébi! Remélem hamar túl lesz ezen a fránya fogzáson. Jó lenne, ha csak nappal kellene "küzdeni", mert akkor tud rágcsálni, Anya tud masszírozni, figyelmet elterelni, stb. Éjjel meg jó lenne, ha a Babácskák tudnának aludni.

A süti nagyon guszta!

Szerintem Apa megcsinálná, csak meg kellene neki mondanom, mit is akarunk - hogy tudja, mit kell csinálni. Úgyhogy ha gondoljátok, hogy legyen egy honlapunk, akkor írjatok ötleteket, mi legyen benne. Ha már összejött egy adag - amivel érdemes kezdeni -, feltálalom Apának.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Évfordulóóóóó.De jó! :D

Zétim még mindig köhög,nem múlik. Kedden megyünk dokihoz ismét. :( Egyébként jó a kedve,jól eszik.

Én is elkaptam törvényszerűen.Szerencsére nem vagyok nagyon lázas,de valami cég adhatna kedvezményt zsepi ügyben... :?

Fogzás:nálunk is csak nyűglődik,duzzadt az ínye és időnként ordítás van.Én is kenegetem,egyéb ötletem nincs...Ja és mindenhová csöpög a nyála.

Azt hiszem egyenlőre ennyi voltam,majd jövök,remélem Zéti köhögése is elmúlik addig. :cry:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Boldog 1. szülinapot a topicnak. :)

Sokan eltüntek. :(

Timi:
engem is érdekelnek a receptek. :) Én Marcinál mindig bébiételt vettem. :oops:

betegeknek jobbulást.

Weboldal:
hajrááá. :)

Bocsi, most csak ennyi, fáradt vagyok nagyon. :?
Tegnap takarítás, ma főzés stb.. ebédre vendégek jöttek, köszöntés első felvonás. Ugye Marcim névnavja és apa tegnap volt 32. éves. :wink: 11-en voltunk. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Miléna, jobbulást Nektek!

Fogzás és babák: lányok, nálatok meddig tart egy ilyen menet? Mert nekünk FOLYAMATOSAN...

Kép
Kép
irina

Sziasztok, teszek fel pár fotót a tegnapi dédnagypapa köszöntésről (L.Móni közreműködésével :wink: )

Kép boldog szülinapot, dédi! Kép ezt a hajam kedvéért, nem lett rövid, de sokkal rövidebb.. Kép szeretek olvasni!

KépKép
becka

Tali: akkor a Brendonban, ha megkérdezem, hány főt mondjak? Kb?

Emese: Levinek sem tiszta a jobb szeme, teljesen. Kicsit váladékozik, én is forralt vizzel törlöm naponta többször. Egyszer már jó volt, most újra visszajött. :( (Ezért mi sem megyünk addig úszni, biztosan, amíg nem jön helyre.)

Após-anyós nálunk is az elején próbálkozott felkapkodni ahogy odaértünk, de ordítás lett mindig a vége, úgyhogy őket Levi "megnevelte", már nem csinálják. Egyébként mi nem egyszer jöttünk haza fél óra látogatás után, hogyha Levi nem nyugodott meg. Az ő érdeke, nyugalma a legfontosabb! Engem más nem érdekel.

Én is felteszem a szüléstörténetem a várószobára, mert lehet tanulni belőle. (Szuper bababarát István Kórházban. :? )

KépKép
becka

Hajni: boldog szülinapot apának!

Becka: jó a hajad! :D

Egyébként tegnap én is voltam fodrásznál, nagyon nem változott, csak kihúzattam, meg lépcsősre vágattam. Viszont 3 órát ott ültem!

Kép
Kép
timi26

Boldog Évfordulót a topiknak!

Emese!
Szépen megkérjük Zsófka apát ha ráér csináljon nekünk egy honlapot. :D
ami a babyket illeti pályáznak Viktorkára Dettiék is :lol:

Hajni!
Lilla apának Boldog Szülinapot.

Silka!
Jól néz ki a süti.

Miléna!
Nektek jobbulást.

Timi26!
Persze,hogy jöhet.
és hozd Rebekát is.
Detty meg hozza Bencét. :D

Dettyk!
Nem egyezhetnénk meg.
Viktorka a mienk Rebeka meg a tietek. :lol:
Na Timi mit szólsz? :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Becka Az előző talin is 10-en voltunk ha jól emlékszem :roll: Szerintem max15 fő +babák :roll:

Köszönöm a dicséreteket lányok, nagyon jól esett :lol: és nagyon büszke vagyok az én kiscicámra :lol: :lol:

Emese Tőlem csak azt kérdezték meg mikor jelentkeztem, hogy szereti-e a fürdést Gréti. Nem kellett olyan előkészület mint Regináéknál :roll: Mondjuk itt a víz hőmérséklete 34 fok volt. Meg is indult a tejem :oops:

K.TimiA KÖSZI tanuszodájában voltunk. Szerintem szuper. Az előd utcában van.

nem jegyzeteltem és mindent elfelejtettem amit még írni akartam :oops: Visszaolvasok és majd még jövök

puszi addig is

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok csajok!
Timi26 Köszi a férjem nyomozó és szerintem körözést is tudd kiadni. Megvagyok ám. Csak a Valti babával vagyok éjjel-nappal. Mikor átolvasok mindent (mert annyit termeltek) megyek is hozzá.
Alapvetően minden rendben van. Egy probléma merült fel. A baba túlhordása miatt, torticolitis alakult ki. Annyit jelent hogy egy felé tartja a fejét és ezáltal el kell járnunk gyógymasszőrhöz. Most már forgatja mindkét irányba, csak a kis nyakán csomó van mindkét oldalon. Ha ez nem szűnik akkor van para illetve műtét. De már 2 alkalom után is kisebbek a csomók.
Várószobát olvastam én is és megfogom írni a szüléstörténetemet mert azzal adós vagyok. Csak az igazság az hogy nem ment minden rendbe és egy picit a hatása alatt vagyok még mindig. De a csillagbogár mindennel kárpótol. Dobok képeket.

Kép
hajagosné szabó éva

Hörcsög, tényleg!!! Pont jó így :wink: . Bár nem tudom, Timi mit szólna hozzá? :lol:
dettyk

Timi26 reggel elküldöm priviben a számom. De szerintem a jövő vasárnapi pilisen gondolkodhatunk, nem? Hörcsög?
dettyk

Dettykés Timi!

Jövö vasárnap apám disznót vág nálunk egy ismerősnek,
ha nem zavar akkor persze benne vagyok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Innen is BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT a topiknak! :):)

Kép

L.Móni!
Majd ezt az évfordulót is tedd bele a névnap/szülinap táblázatba... :):)

Eszembe jutott még valaki aki nagyon régen nem volt: ODORATA
Emlékeztek Rá? Feltett pl. képeket is a gyönyörűséges növényeiről...

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!!!!

BOLDOG ÉVFORDULÓT A TOPICNAK!!!!

Annyira sajnálom, hogy csak valamikor nyáron csatlakoztam hozzátok, de boldog vagyok hogy végül is megtettem. Jobb későn, mint soha :-)

Itt volt nálunk hv a barátnőm, igy sajna nem neteztem :-( de azért bele bele kukkantottam mit irtok, de csak gyorsan.

Nálunk minden ok, képzeljétek ma is volt kaki magától és nem is nagyon erőlködött a kis muki. :-)
Lassan majd csak beáll neki, ha több lesz a hozzátápi. Remélem.

Holnap szuri :-(

Hajrá weblap!!!!

Timi szuper ötlet feltölteni a recepteket :-) Engem nagyon érdekel.

Ja és minden kép szuper!!! Még többet kérünk feltenni :-)

Heni
KépKép
heni81

Heni! Éljen a spontán kaki! :D

No! Apát körbeudvaroltam, megcsinálja a weblapot. Ezennel kérem az ötleteket! Mit tartalmazzon, milyen menüpontok legyenek, mit szeretnétek látni, mit tegyünk közzé, legyen kajarészleg, orvosi részleg, születéstörténet, tali-archívum.....

Írjatok nekem ötleteket priviben, ha összejött jó sok, akkor az eredményt vagy részeredményt (a tartalmat) felteszem a g-mail-re, és ha ok, Apa már csinálja is. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Horcsog, Dettyk: nekem tetszik a leosztás, kérdés, hogy Rebeka mit szól hozzá! Bár mostanában minden héten másba szerelmes... :roll:
Egyébként sok fiú barátja van, és szerintem jobban ki is jön velük, mint a lányokkal! Előbb megy ki focizni, minthogy babázzon... :shock:

Jövő vasárnap úgy néz ki, hogy jó!
Horcsog: legfeljebb besegítünk a malac elfogyasztásában! :wink:

Vadvirág: Odorata...valami rémlik, de akkor miért nem szerepel egyik táblában sem???

Kép
Kép
timi26

Gremese: olyat nem lehet? hogy pl.
menüpontok: rólunk (itt a topik létrejötte, rövid története)

- receptek
- szüléstörténetek
- babaegészség
- védőoltások
- betegségek + rá szedett gyogyik
- tagok (itt mindenki írhatna magáról pár sort meg tehetnének fel képeket)

stb. de ez csak ötlet, szebben kéne megfogalmazni.

Kép
Kép
timi26

Gremese, már régebben is meg akartam kérdezni Tőled: neked már beállt a melled arra, hogy éjjel nem szopiztatsz? Nekem mostanában már nem feszül be, meg úgy ránézésre is kevesebbnek tűnik (ami aggaszt) -- nem tudom, az éjszakai 7-8 órai kihagyáshoz alkalmazkodtak a melleim, ami fura, mert nappal meg 3-3,5 óránként etetek...? De fejnem mostanában nem kell.

Kép
Kép
irina

Ja, privibe kellett volna?...bocsiiiii :oops: :oops:

Kép
Kép
timi26

Becka! Jaj, de vidámak vagytok! :D Nagyon aranyosak vagytok Levivel! És hogy olvas a kis Töki.... :lol:

Timi26, Hörcsög, Dettyk! Micsoda kiházasítások vannak itt.... :lol: Csak aztán meghívni a topicot az esküvőkre!

Egy kis disznótorost küldhetnétek! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! De, ilyenekre gondoltam, majd a végén szépen összeszedjük, átfogalmazzuk, ha kell. Azért küldd el nekem priviben, mert úgy könnyebb átlátnom, mint a végén visszakeresnem. Köszi! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Becka, tüneményes a babád, nagyon édes!!!!!!!

Úgy látom, Timi26 vérprofi vagy a honlapok terén! ;-)

Csajok, ezt a talit mikorra tervezitek (hétvégére?)? Én is tartok amúgy nagyon az influenzától, nem is megyünk emiatt sehová zsúfolt helyekre...

Vadvirág, ez a torta, istenem... a gyengém a csoki... a trüffel...

Puszi holnapig!

Kép
Kép
irina

Irina! Én elképzelni nem tudtam, hogyan működik ez a dolog, de csodálatos a természet (és egy kis irányítás után beáll minden szépen). :)
Irányítás: Pl. éjjel a kimaradt szopinál a feszülő cicikből csak 1/3-od fejtem le.

Szóval beálltak már legalább 1,5 hónapja, ami azt jelenti, hogy reggelre telítődnek meg keményre. Ez minimum 11 órás pihi után van, mert Zsófi 11 órát alszik, és általában az utolsó szopiba belealszik. (Tehát innen számolom a 11 órát).

Reggel a jó cicivel kezdünk, az elég neki, majd a második szopinál kerül sor a "defektes" cicire. Az ilyenkor akár 14 órát is pihen!

Ha este többet eszem és főleg iszom, akkor előfordul, hogy a mellfeszülésre felébredek hajnali 5 körül, és kicsit fejnem kell.

Amúgy nem fejek, mert nem kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, egy órámba telt, de megírtam a szüléstörténetem. Eddig nem tettem még meg, mert én abszolút kudarcnak éltem át. ( A várószobás honlapra írtam.)

Levi bébi egyik lánykának sem tetszik? :wink: Szerintem helyes kispasi, ha valakinek a szőke, kékszemű a zsánere. (Én már 10 évesen erre buktam. :D és a férjem is az lett, pedig volt mindenféle más típusú pasim is, dehát tudat alatt, ez tetszik igazán!)

KépKép
becka

Irina: a boltunk honlapjához is segítettem összeszedni az anyagot. Tényleg, ha érdekel valakit: www.revuker.hu megnézhetitek... :oops:

Gremese: nem lehet eléggé időben elkezdeni a keresést. Aztán majd a fejünkre koppintanak, ha nagyobbak lesznek... :roll:
Persze, ha lagzi lesz, mindenki jön!!! :D

Kép
Kép
timi26

Becka: hogy csináltad, hogy a fiad is szőke, kék szemű lett? Én is olyat akartam az apja után, de már barnul az ő szeme is... :(
Jó, így is szép, csak én kék szemű csemetét is akartam!!!

Kép
Kép
timi26

Becka: én nem is tudtam, hogy ennyit szenvedtetek a kórházban!!! Sajnálom! De szerencsére túl vagytok a szörnyűségeken!!! :D :D :D
Legközelebb biztosan másképp fog alakulni!

Kép
Kép
timi26

szegeny kiscsillag, az elozo terhessegemet majdnem ennyi idosen kellett befejezni, ugyh nagyoon kivagyok most! annyira sajnalom, h az elmondhatatlan! remelem jovore o is "kap" egy kisbabat es boldogok lesznek!

Kép

Kép
mmarica

Mmarica! Ahogy visszajött Vadvirágéknál Márk Marcell, Nálatok Linike, nálunk visszajött Zsófi...., úgy náluk is visszajön a kis Zsombi! Ebben biztos vagyok!

Kép
Kép
Kép
gremese

nagyon rmelem, mert amig ujra teherbe nem esik nagyon nehez idok jonnek nekik!

Kép

Kép
mmarica

Timi
Viktorka tiszta apuja :)
Akkor léccii fényképet is dobj magadról

Tali ja, szerintem is várjuk meg a járvány végét.

Viranka akkor boldog nem névnapot! :)

Emese
Amúgy ha jöttök, szerintem senki nem fog még csak hozzá sem szólni Zsófihoz, amíg te azt mondod. De a múltkor, csak az elején volt nagy sírás aztán szépen megnyugodott.
Mi nem az anyós após vagyunk :lol:
Puszi Zsófi szemére, remélem hamar meggyógyul.
Web oldal húúúú de jó lenne

Anitja
Gyógyuljatok meg gyorsan..sajna ez lehet valami vírus :( mert egy ismerősünk is pont uilyen tüneteket produkál (az egész család)

Dettyk
Cukiii

Marica
Wow

Hörcsög
A nagyon népszerű majom izéé :lol:

Regi
Persze. A mostani csak egy könnyű inkább esernyő szerű, nem is teljesen ledönthető változat. Szval ezt utazáshoz, BKVzáshoz meg ilyenek vettük. A másikat nem bírnám emelgetni, széles is és
kicsit nehézkes összecsukni is. Viszont nagy és kényelmes :)

Zsombi baba :(

Nektarin
Gratula a barátnődnek

Háááát nagyon boldog szülinapot magunknak :)

Hajni
Az iigeen, jó bulizást és boldog szülinapot apának!

Becka
Nagyon szépek vagytok
Na mi baj volt az Istvánban??? Én ott szültem, nekem remek élmény volt.
Hát elolvastam :( sajnálom, h így jártatok. Hogy lehet ilyet mondani, h a baba a hibás..:?

KépKép
KépKép
fleur

Amúgy nekem is a barátnőmnek a 25. héten kellett a terhességet megszakítani (genetikai probléma volt) :( nagyon szorítok nekik, lassan újra próbálkoznak.

KépKép
KépKép
fleur

4 hónaposak lettünk :) jupiii és ma először magától az oldalára fordult. :)

Megvettük a babakocsit is. Szuper könnyű, jó lesz vele csavarogni.
Ilyen
Kép

Pontosabban nem egészen, mert itt pirosnak látszik, de igazából narancssárga

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Gratulálok Sikoly-Cicának a 4. hónaphoz! :lol:

Igen, a talira majd valamit kitalálok, hogy ne ilyedjen meg az én Babám, és fel tudjon oldódni! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! A babakocsi nagyon kiru!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Itt vagyok még, Manócska horpaszt. Most még kékszemű, remélem, hogy így marad. Azt olvastam, hogy 1 éves korig változik, de felnőtt korban is enyhe változások vannak. Hogy csináltam? Jó kérdés! Így választottam apukát! :D

Nem írtam a várószobára neveket, kórház nevet sem (lehet, hogy megérdemelnék a negatív kampányt). Viszont én, amíg nem szültem, az "István kórházi élmények" topikba irogattam, olvastam sok szép szüléstörténetet, bababarát csecsemősöket.. Nekem teljesen másképpen alakult, jó tudni, hogy ilyen is van, szerintem.

Egyébként azt vettem észre, aki már a második babáját szülte ott, mindent jól csinált, indult is a teje hamar, őket a második napon kitették.

KépKép
becka

Szép estét!
Vagyok ám én is így passzívan, olvasok is mindent, amit írtok, csak nem jutottam el az írásig. :( Holnap igyexem jönni, talán akkor nem dolgozom még Mátézás mellett.
Csak azért pötyögök, hogy kűttem pár képet gmail-re, néhány igencsak friss gyöngyszem. :wink: Nem cenzúrás, csak ugye én ide nem tudok rakni, mindig Anycikám csinálja helyettem. (Puszi Neki érte, mellesleg!) Így volt egyszerűbb. :oops:
Sok puszi és jóéjt!

Ps: Zsombiért és a Szüleiért gyújtsunk egy gyertyát. :cry: Hogy is van annak a honlapnak az elérhetősége? :?:
Ps2: Tali? Nanááá! :D :D :wink: A járvány után bármikor! :wink:
Ps3: honlap? Juppííí! Puszi Zsófiapának előre is! :D

BOLDOG 1 ÉVES SZÜLINAPOT NEKÜNK!

Detti
KépKép
kiskolbi

Marica
:( sajnálom ami veled történt, erre nem is emlékeztem....mi volt a baj?
De ha nem akarsz róla beszélni nem érdekes már el is felejtettem a kérdést....

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?