A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:54-kor.
Vendég

:D Ki korán kell.....Bogit köszönti fel :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:55-kor.
Vendég

zsancy,babanyul: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon nagyon jól esett, de honnan is tudjátok? :shock:
Annál szebb ajándékot nem is kaphattam volna, mint hogy este Füge megvacsizott, kapott chamomillát, orrspray,szívás és reggel 6.30-ig aludt egy köhintéssel :D annyira boldog voltam reggel, hogy talán jobban van, mindenesetre az jó jel hogy így tudott aludni éjjel ugye?.

zsu: a dokinénivel tudod csak feliratni. Nem hiszemhogy kevés a tejed, legyél türelmes, de ha megnyugtat tarthatsz otthon egy dobozzal nagyon sokáig jó bontatlanul, viszont ha kibontod három hét.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:55-kor.
Vendég

Bogi ha elárulom hogy honnan tudom már nem meglepi a meglepi :wink:
Nagyon jó hír hogy Füge ilyen jól van...és hogy tudott aludni.Meglátod hamar rendbe jön,mert van egy szerető anyukája aki mindent megtesz azért ,hogy az ő kis bogárkája meggyógyuljon

Mi is nemsokára indulunk a doktorbácsihoz,nagyon szürcsög a lelkem..meg be is dugul a csöpp nozia.Szívom neki folyamatosan de már nagyon sajnálom is...meg persze jobb ha látja egy orvos.Remélem ad rá valamit...és nemsokára nekünk is elmúlik ez a fránya "nátha"

Zsu83 :
cry: Sajnálom hogy kevesebb lett a tejcsi...én is tegnap otta szenvedek evvel a problémával..fejem magam egy folytába,de a 130ml nél valahogy nem lesz több egy ciciből...én is vettem babatejet tartalékba...igaz tegnap én adtam neki pótlást,mert 2ciciből se jött össze annyi hogy az én haspókom jól lakjon

Babanyul:
neeee már????? :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:56-kor.
Vendég

Hahó :)

Köszi hogy hiányoltatok, megvagyunk, anyósom is megvan (még :twisted: ) :D

Olvasgattam vissza, hú mennyi kis beteg :cry: én két utódom is taknyos, Znek el iis indult egyik este a láza de gyorsan lenyomtam neki egy oscillot, 4 napig szedte, mostanra már csak taknyos de múlik.
Asszem tegnap előtt olvastam Ricsibabát, na aznap éjjel virrasztottam Olival, szörcsög már egy hete, megy a fulladáspara ezerrel. Szívom neki de elég makacs a takony.

De egyébként jó a hangulat itthon, már Z nyűgije is elmúlt. Olivér most a takony miatt többször felkel de amúgy ő is rendben van, sőt saját magától átállt a négyórázásra :D annyira örülök neki, egész kiszámítható lett a nap. És képzeljétek hihetetlen rögeszmés kis kölyök, ha elmegyünk valahová nagyon nehezen alkalmazkodik, követeli a megszokott programot :shock: így ha megyünk valahova visszük a babakocsit mert nappal abban alszik itthon. De ha betartom a megszokott dolgait nagyon jó fej, rokonszenves fickó :wink: Megy a nevetés, bokszolás, duma, minden. Anyósom megvette neki az első bébiételét :shock: még jó hogy eláll... :D

Mit is akartam még. Most nem tom. Majd.

Jobbulást mindenkinek, távozz gonosz takonymanó!!!

Bogi boldog szülcsinapot!!! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

JÓ reggelt!!

Nahát akkor BOGI: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!

ANdus, kár,h nem futottunk össze :cry: ,majd legközelebb. Igen, én is írtam, h a Müllerbe minden sokkal olcsóbb. Már én is vettem sok mindent, ami máshol 2x annyiba került.!
Gabi, ok majd jelzem legközelebb, ha megyek, bár eléggé utálom,de azért előfordulok. Ruhákat akartam venni, persze magamnak örültem, h pólót sikerült venni....minden kicsi volt, amit kinéztem magamnak. mIntha elfelejtettem volna, h nem a régi méretet kell nézni. Mióta ilyen kövér disznó vagyok nem is szeretek vásárolni,bezzeg előtte........ :shock:
Örülök,h jobban vannak a babák és a mamák!!!

Sajna, megyünk ma a 2. oltásra, nagyon nem jó érzés, de muszáj. De tanulva az előzőből, rögtön, ahogy hazaérünk kap egy fél kúpot és nem lesz semmi gond. Kíváncsi leszek a paraméterekre is.. :lol: :lol:

Lkverus még jó, h Gabi nem találta ki, h a mi adatainkat is szúrjuk be.... :lol: :lol:

Kép
kaandi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:56-kor.
Vendég

Bogi: Első szerettem volna lenni, de hol vagyok én már attól... :roll:
Kívánom, hogy ez legyen eddigi életed legszebb születésnapja!!! :D

Marcus továbbra is taknyos, és nyűgös volt reggel. :( Most újra alszik, remélem jobb kedvvel ébred.

Szép napot mindenkinek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jaj ruhák, ne is mondjátok :( 55-60 kg között vagyok de olyan amorf :? két mérettel nagyobb pólót kell felvennem hogy nem látszanak a hurkák meg lógó alkatrészek :( apa biztat, azt mondta neki jó így is, hát, ha nem is őszine legalább ari :roll: tegnap a suzukiban hátul ültem a hordozó és a Z ülése között, és ki kellett szállnom de nem volt kedvünk szétszedni valamelyik gyereket, úgyhogy átugrottam a két első ülés között előre az anyósülésre és ott szálltam ki, apa olyan édi volt, aszonta tyű, hát igen, ezekkel a méretekkel ott is ki lehet szállni :oops: :D (apa 120 körül van, nem merjük lemérni :lol: de nyugi, elég magas is úgyhogy inkább herkules mint frédi :wink: ) szóval apa biztat, de a lelkem romokban ha öltözni kell :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hugic: fogak?! He?? Aztadedurva! :shock: De legalább megvan az oka a nemevésnek. És nemsokára már meg is rágja a kaját.... :D

Gabi: Hahaha.... Fogyókúrás vonalzó nem dolgozik.... :lol: :lol: :lol:

Andus: "Mielőtt anya lettem nem bőgtem egy fórumra feltett szövegen...."
Komolyan mondom, az anyaság némely szempontból tiszta defektessé tesz...

Julcsi: Ááá, igen, elfelejtettem, hogy Csenge "mindent visz"... De hosszra csak hajszál híjja volt! :D

Bogi: Most húnyd be a szemed, és képzeld azt, amint én dallamos hangon a Happy Birthdayt éneklem!! Egyszerűen csodálatos, hidd el!! :D

Erről jut eszembe! Gyerünk, gyerünk nekem meg boldog névnapot kívánni!!! (Nem kell megijedni, nem Flóriánnak hívnak.... :lol: )

ladmon

Nyugi Vera, te legalább már túl vagy két szülésen! Nekem még csak az első után lóg a pocóm...

És a te urad legalább próbálkozik.
Én beültem az első ülésre, becsatoltam az övet és sikítva közöltem Lacival, hogy "nagyongááz, az övet eltakarja a lelógó hasam, atyaég!!"
Erre ő elkerekedett szemekkel, hogy "húú, ez tényleg eltakarja!"
Mondtam neki, hogy legalább hazudna.... 8)

ladmon

JA ééééééééééééééss

Ladmon: BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!
Van még Mónikánk??? Pmónika, Neked is !!!!!
Lányok, na mindjárt indulunk, ez az a dolog, amit nem lehet soha megszokni, akárhány gyerköc van!! A védőoltások!!!!!!! : :cry: :cry: Kész vagyok mindig a gyerek már rég túl van rajta én meg még .......

Kép
kaandi

zetibaby: jobbulást nektek!!!! Füge küldi a gyógypuszikat! első bébiétel...Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!

kaandi: neked is köszönjük. Remélem Boti jól viseli az oltást.

julcsi: neked is köszönöm!!!!! Jobbulást Marcibogyesznak is. Nem értem én ezt,hogy miért van ilyen sok beteg babóca. :shock:

ladmon: behunytam...elképzeltem.. :oops: .inkább kívánok boldog névnapot!! Mónika vagy? ...bocsi de hát nekem csak Ladmon, de az tom hogy ma van Mónika, meg a tűzoltók napja.

Igazán szép szülinap, hogy Fügém gyógyulóban van és hogy egyáltalán van nekem! Ennél szebb ajándék nem is kéne. Apa is hozott nekem egy hatalmas Milkát reggel, olyan édes hogy próbálkozik. Délután elmegyünk sétálni is.
Csajok mi az a Müller? Milyen jellegű bolt? felénk tuti nincs ilyen.
Ja és a elektromos szúnyugirtóra válasz..szerintetek lehet babaszobában?

Kép
budabo

Jujj tényleg, boldog névnapot!!! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Bogi,sztem lehet az elektr.sz.írtó! többiek??? én is használnám,ha igen

Kép
kaandi

Sziasztok!

BOGI: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED! :lol:

MÓNI: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :lol:

Rólam, éjszaka az ügyeleten kötöttem ki, 39 fokos lázzal, és nagyon fájt a hasam! Doki szerint ráment a belemre a vírus, normaflort javasolt, lázcsillapításra Algopyrint! Étvágyam semmi! :cry: Ma jön a gyerekorvos megnézni Bencust, azt hiszem iratok tápszert, mert ennek nem lesz jó vége! :cry:

Zsancy, jobbulást Petrának!

És Bogyesznek is jobbulást!

Bogi, örülök, hogy jó volt az éjszaka, szerintem már javul Füge, azért tudott jót alukálni!

Zétivera, a fiúknak is jobbulást!

Kaandi, biztos nagyon ügyes lesz Boti az oltáson!
zsu83

Bogi, nagyon aranyos Apa! :lol:
zsu83

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:57-kor.
Vendég

kaandi: köszi, nagyon sok a szúnyog felénk, gondolom máshol is.

zsu: ez nagyon nem jó hír. Mindenképpen Ha tápszert irass, de gondolom magától olyat fog. Reméljük nem lesz rá szükség. Jobbulást neked.
Köszönjük! Apa igen nagyon aranyos most. Fügének is szívtuk az orrát és jön még belőle, meg most köhécsel, de remélem az éjszakai nagy szunya annaka jele hogy kezd javulni.

Kép
budabo

Jaj szegény Zsu! Azért még ne keseredj el. Tápszer az jó, ha van otthon, biztonságérzet meglesz, de ne használd, amíg nem muszáj. Amint kimászol ebből a betegségből, tuti helyreáll a tejrend!
(Mondom ezt én, a mindig tejparázós.... :) )

Bogi: apa azért jófej!
(Enyém lökött felhívott az előbb, hogy Boldog anyáknapját. Aztán bejelentette, hogy jó buli ez az anyáknapja, mert kaptam az APEH-től eme jeles napra egy rakat pénzt... Haha, adójóváírás!)
Szúnyogriasztó: Én nem szeretem a kémiai anyagok lakásba szivárogtatását. Emiatt nem szívesen használnám. Szóval kaandi + mellé egy -. Eddig akkor 1-1 az állás. (Persze, ha nagyon akut a helyzet, akkor esetleg.)

kaandi: Brrr oltás... Én azért reméltem, hogy megszokja az ember, hogy döfködik a gyerekét...

ladmon

ladmon: hmmm....kivárok akkor csak azt sem akarom hogy szegény összecsípkedjék.

Kép
budabo

Ladmon: BOLDOG NÉVNAPOT

Minden Mónikának BOLDOG NÉVNAPOT külön Ladmonnak!

Julcsi-79: Akkor már tudom miért volt olyan pangás... mindenki rokonlátogatóba ment... :lol:

Budabo: Szerintem mire mentek Debrecenbe addigra Füge meggyógyul! Én az ilyen vegyszeres szúnyug meg egyéb irtóktól nagyon tartok... inkább szúnyoghálót tegyetek fel... :? Sikerült a bogyót felolvasztani? Örülök, hogy jól telt az éjszaka!
Bogi! Boldog születésnapot!!!! Müller az drogéria olyan majdnem mint a ROSSMANN...

Hugic: Nagyon guszta lett a fánk! gyesen összehoztátok :wink: Ezek szerint Marcit a fogacskája zavarta? :shock:

Zsu83: Nem muszáj a tápszert felíratni mert vény nélkül is adnak csak akkor drágább... a másik, hogy nem árt ha azért erről beszélsz a gyerekorvossal és először felírja mert ő tudja eldönteni, hogy Bencusnak mire van szüksége, van-e hajlama az allergiára. Az orvosi vényre felírt tápszerek támogatást élveznek!!!

Zetibebi: jobbulást nektek! Már nagyon hiányoltalak benneteket! :wink:

Kaandi: +++++ hogy minden rendben legyen az oltásnál! Mi szerdán kapjuk a szurit és holnap megyünk megmérni, hogy mennyi az annyi... :lol:

Zsu83: Jajjj Zsuzsi! Nagyon sajnálom! Algopirint? Anyám... szoptatás alatt? :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: köszi.Sikerült, türelmesebbnek kell lennem és akkor felolvad. Ma étvágya még mindig nem az igazi, szívom az orrátmert szürcsög, köhög, de bízom benne hogy jobban lesz. Holnapra lesz a patikában ricinus kipróbálom még azt is. Debrcenben biztos van Müller majd ott elmegyünk, megnézem magamnak. Füge itt ül a pihiben és nagyon nézi mit gépelek nektek. :lol:
Nekem akórházban amikor fájt a fejem algopirint adtak :shock:

Kép
budabo

budabo: Müller Debrecen, Mikepércsi út 168
h.-szo.: 09:00-20:00 óráig, v.: 09:00-18:00 óráig :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi lányok a bíztatást, remélem tényleg helyre fog állni a tejrend! :roll:

Millye, még megkérdezem a gyerekorvost is lázcsillapító ügybe! :roll:
zsu83

Bogi:
Kép

Ladmon, Ricsibaba, Pmonika:
Kép

Kaandi: Bocika 7 kiló??? Aztaaaa :shock: Az oltásért meg előre combsimi!

Millye: köszi a képet, nagyon jó.

Bogi: én sem használnék szriasztót.

Andus sikerült ma is sírnom egyet :D

Szegény kis beteg babák, küldünk nekik gyógypuszikat!

Zsu: neked is mennek a +++++++++++ energiák! Szerintem is várj a tápszerrel amíg lehet. Visszajön a tejcsi, ha már tudsz rendesen enni.

Ladmon: anyák napi köszöntés: jobb későn, mint soha :D .

A Müllert én is szeretem :D

Néztem a táblázatot, Szoni és Alex hossznövekedése egyforma, Marcibogyesz is hasonló alkat mint Alex, bár Alexapu nem olyan magas, mint Isti. (remélem magasságban „mi fajtánk” :lol: , az én öcséim 2m alatt pár centi magasak)

Mennem kell, megunta a játékok püfölését :lol:
kreiszi

sziasztok

Bogi - boldog szülinapot

Mónikák - nektek pedig boldog nénapot kívánok :)
Ladmon - nemsokára a cicit is megrágja :?

Zsu neked mindenképpen jobbulást!

voltunk lent a dokinál, aki azt mondta h teljesen normális ez a bukás dolog. a babák 30%-a refluxos, csak ezt nem reklámozzák. a súlya kezd helyrebillenni, mert ma reggel mértem, és a szerdánt mért súlyát már majdnem visszaszedte.
szal ezentúl nem aggódom, csak simán törölgetek
esetleg B6-ot javasol a doktornéni alkalmanként

este minden jó volt, egész éjszaka csak 1x kelt enni és máris aludt vissza, viszont ma megint nem alszik
átadtam most apának, mert szeretnék egy kicsit dolgozni. hihetetlen, h képes az egész napot ébren tölteni ez a gyerek. van még vkinek ilyen? (elaludt az előbb a babakocsiban, de 5 perc után megébredt, mint ahogy szokott, pedig: pelus tiszta, pocak tele, ruha száraz....) :? mi lesz így velem, ha már lesz apának állása... bár legyen mielőbb, kérem szépen odafönt a gondviselőt :)

KépKép
hugic

millye: köszi, tuti elmegyünk szétnézni, Debrecenben jobban lesz idő.

kreiszi: köszi. Akkor 2 nemhasználat idáig. De akkor mit csináljakha támadnak a dögök???? Van háló, de az lehet hogy kevés lesz, este már kinn hemzsegnek.

hugic: köszi. Nekünk is a reflux miatt mondta a csecsemőfül-orr-gégész dokinéni hogy HA AR tápszert irassak és szerintem ez neked is jó lenne MEG KELL EMELNI a fejüket alváshoz, kispárna, ágy lába alá könyvek...stb.

Fügém már annyira jól van hogy ajándéknak azt kapom tőle hogy alig bírta ki amíg megfőztem hajat mostasm, és mostmár hogy nektek írok dühös :lol:

Kép
budabo

Zsu83: A BELLADONNA nem használt? :?

Kreiszi: Nagyon szívesen. Akinek kell nagyobb méretben a tabló az írjon és átküldöm...

Budabo: Átküldtem a képet. :wink:

Hugic: Nálunk s volt olyan, hogy nem aludt napközben... nem tudom, hogy mitől lehet... elképzelhető, hogy megint front lesz... eléggé be van borulva az ég... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo: Nem akarok megint bosziskodni, de én minden ablakba Szúnyogriasztó növényt teszek balkonládába... neve: kakassarkantyú (Plectranthus coleoides) + biztonsági okokból szúnyoghálót... (már vannak szúnyogok?) Nekünk évek óta nagyon bevált!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

millye: két tetőtéri ablakon van szunyogháló, oda nem lehet ugye virágot tenni, a terasz felől próbálkoztam citromfűvel de az nem vált be. Sőt nálunk a darazsak is hibbantak. Hetek óta időnként olyan fura hangot hallok a nappaliban a terasz felől, darazsakat meg sokat látunk, jöttek a virágra...stb. Tegnap vettem észre hogy a redőny ütközöjébe, abba a kb. 3 cm átmérőjű műanyag lyukba- a 6-ból kettőbe - mini fészket tettek :shock: azt a hangot hallottam amikor pakolták.
köszi a képet. Tegnap Lacussal bogarásztuk hogy ki kinek a babája. Fügcsi panaszkodott a kiságyban, előtte már a pihiszéket is megunta kivettem a játszira és addig panaszkodott hogy most bóbiskol :lol: Én meg ebédelek aztán a főzés utáni romokat vmikor el is kéne takarítani. Ja és igen pár napja este fele megjelentek,de tömegestül. :cry:

Kép
budabo

bogi - köszi, de egyelőre csak tejet kap, de majd megjegyzem ha eljő a tápis időszak!
feje / ágya már régóta meg van emelve, de a gáz, h az ágyban nem is szokott bukni, inkább itt lent a nappalibam, játék és pihi közben :? mindegy. elfogadom, h ilyen, ez is el fog múlni egyszer :)

KépKép
hugic

Sziasztok lányok!

Először is Isten éltessen mindenkit, akinek a napokban volt-van névnapja, születésnapja! :D :D

Még nem tudtam mindent visszaolvasni, de látom, hogy egy páran a napokban ünnepeltétek a névnapot vagy a születésnapot.

Egy kis élménybeszámoló:
- két csokor rózsát is kaptam Apától, egyet pénteken, egyet pedig szombaton. :-) Az egyik 28 szál narancssárga, a másik meg 7 szál sárga rózsa. Nagyon jól esett, hogy ilyen figyelmes volt. :D
- pénteken Nürnbergben voltunk az állatkertben, ami kb. háromszor nagyobb, mint a Budapesti egy hatalmas erdő közepén. Nagyon szép környezetben van, hatalmas tavakkal, de azért megállapítottuk, hogy a Budapesti állatkert sokkal szebb. :D
- szombaton Bambergbe kirándultunk, ez egy nagyobbacska város és az UNESCO kulturális világörökség része. Nagyon szép volt, nagyon jól éreztük magunkat.
- tegnap pedig sajna apának be kellett mennie a kórházba, de aztán estefele egy nagyot tollasoztunk és sétáltunk.
Hannácska pedig végig nagyon jól viselkedett és olyan volt, mintha Ő is élvezné a kirándulást. Pénteken az állatkertben egy padon etettem meg, szombaton meg a parkolóházban ahol megálltunk. :)
Szóval nagyon tartalmasra sikeredett ez a 3 nap és végre Apa is kipihente magát egy kicsit.

Most viszont rámszakadt a hétvégi elmaradás... takarítás, mosás, főzés.... stb. :?

Apa ma hívja fel a gyerekorvost, hogy akkor mikor vihetjük oltásra Hannácskát. Hát már egy kicsit Én is izgulok, hogy hogy fogja viselni. Szeretnék már túlesni rajta.

Panna
pandusika

Hé, hé Pandus, csak nem most van a Te szülinapod is? :wink:

Ladmonnak, Ricsibabának és PMonikának én is nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Bogi: Én is inkább természetes módszerekkel próbálkoznék... :?

Zsu: szegénykém, jobbulást, jobbulást, jobbulást! Pár nap, és visszatér az a tejci. :) De az nem árt, ha van otthon tápszer.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Először is: Zsu, nagyon drukkolok, hogy mihamarabb meggyógyulj!!!!! +++++++++++++++++ remélem, a tápszerre végül mégsem lesz szükség, mert holnapra makkegészséges leszel, tudsz majd rendesen enni, és lesz rengeteg tejecskéd! Remélem, jobban leszel tényleg hamar! A tápi meg biztos ami tuti legyen, de azt kívánom, hogy tényleg ne legyen rá szükségetek!

Anyák napja: mikor bementem Adrihoz reggel, apja kezében ücsörgött, és egy csokit szorongatott az én édes kislányom :D mikor odaértem, lepottyantotta a kezembe, mert apa elmondta neki, hogy az én napom van :D olyan jó, ez volt az első anyák napja, amikor már én is anya lettem :D

Millye, az igéző szemű kisfiadból sosem elég!!! Tegyél képet, ha úgy érzed :)
jó a tabló :) és egész sok babát be is tudtam azonosítani puskázás nélkül :)

Alex nagyon jófej ezzel a hatalmas vigyorral :)

Hugic, huhh jó hamar megérkeztek a fogacskák!

Andus, ettől tényleg könnyeztem! :)

Bogi, nagyon boldog szülinapot!

Ladmon, nagyon boldog névnapot! (Jé, Ladmon nap is ma van? Nem is írja a naptár :D)

Bogi, Müller: http://www.mueller.co.hu/unternehmen/co ... .html?rd=1
szúnyogriasztó: én se használnám, nálunk is a szúnyogháló működik

Algopyrin: látom, ez visszatérő téma :D nekem szülés után a kórházban is azt adtak fájdalomcsillapításra, és mikor iszonyat fájt a fejem, magamtól is bevettem, azt mondta dokim, nyugodtan lehet. Az a gyógyszer, ami tutira nagyon veszélyes, és bármi mást csak azt ne, az a Kalmopyrin.

Hétvégén nálunk is volt rokonlátogatás is, meg pénteken "kerti majális" vendégfogadás is, mutatok is képet :)
Adri szereti Bálintot: (szabályosan simizte Bálint pocakját)
Kép

KépKép

KépKép
stelly

S Millye, hogy ne érezd rosszul magad, hoyg sok képet teszel fel, elfoglalom a fél oldalt:

toka-verseny nevezési fotó:
Kép

Adri és Bálint még:
Kép

Itt pedig Flóra, a legújabb kis barátnőnk (augusztusban már külön lesz látható):
Kép

KépKép

KépKép
stelly

Jaaa és eszembe jutott valami. van köztetek olyan, aki szokott Túró Rudit enni, de nem gyűjti a pöttyöket? Mert ha igen, akkor légyszi tartsátok meg nekem a papírt, meg kéne nekem róla a kód :D ha van, aki akar nekem ezzel kicsit segíteni, priviben megbeszéljük :) köfi!

KépKép

KépKép
stelly

Julcsi: nem, nincs születésnapom, csak azért kaptam ennyi virágot, mert már "régen" hozott nekem és most pótolta a lemaradást. :-)

Én úgy tudom, hogy nem szabad sem algopirynt, sem aspirint.... nekem azt mondták, hogy biztonsággal csak ibuprophen származékot lehet szedni. :? De hát mindenhol mást mondanak, meg írnak....

Zsu: jobbulást Neked!!! +++++++++++++++++++++

Panna
pandusika

Budabo: valami megoldást ki kell találni a méreg helyett... :?

Stelly: Akkor gyorsan felteszek egy másik nagykádbanpancsizós képet!!! Adri nagyon helyes baba! Te mondod a fiamra a szép szemeket? Adrinak is gyönyörű szeme van! Úgy látom nem fog unatkozni a lányod mert már most van játszópajtása :wink:

Íme az én "sovány" pici fiam aki úgy fürdik mint a nagyok:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Stelly: Nem Bálint baba született egy hónappal később, mint Adri? Mert akkor húha! Édesek együtt!
Most azt mondod egyek túrórudit, mert az jótékony célt szolgál?? Oké!! :D
(És azt ugye már fölösleges mesélnem, hogy nekünk is van olyan rugdalózónk. A fehér macis, szerintem Brendonos.)
Millye Hiába, Andrisod már nagyfiú!! Ott fürdik, ahol a nagyok... :wink:

Ja, a hétvége tragédiáját nem is osztottam meg veletek. (Főleg millye nálad tarthat érdeklődésre számot a tömegszerencsétlenség, ami nálunk történt...) A hangyák visszatértek!! Olyan mértékben, hogy az ablakonkidobálós módszert nem lehetett alkalmazni. Így radikálisabb megoldásra volt szükség: hangyairtó por.... :cry: :cry: :cry:
Borzasztóborzasztó.... :cry: :cry: :cry:

Hugic: Nagyon drukkolok nektek meló ügyben! Apjuk milyen munkát keres? Mert már nem emlékszem...

ladmon

G.Zsuzsi: Willkommen in Vecsés :lol: :lol: MIkor jöttök? Mikor írtad az evéses problémat, említettem, h jelezd ha nem sikerül mérleget szerezned, megoldjuk!! :lol: :lol: Na látod, jól ráéreztem! :D

Megérkeztünk az oltásról,már ettünk (160!,reggel 9kor 190!), most kezd kicsit nyűgi lenni... :cry: ,mint a múltkor fél 2től egész pontosan.
Az a gondom,h beadtam neki egy fél kúpot, de sajna 4 perc múlva ingert csinált neki és ki is jött a félnek a fele. Most meg nem merek neki még 1 beadni. Sztetek????

Zsu, hát nem semmi,még az ügyeletre is kellett menni, nagyon sajnálom és jól döntöttél a tápszerrel kapcsolatban, nekem is van a szekrénybe egy vésztartalékra. De inkább ne, tudod olyan esernyő meg az eső dolog... :D riogató... :lol:
Mindenesetre gyógyulj meg hamar!

Kreiszi, igen, képzeld a mai védőnői mérés pedig: 7260 g!!! Nagyon nagy baba! De egyébként olyan kis arányos, na jó toka van, de a többi sztem nagyon arányba van!

De jól tettétek Panna,h elmentetek, kell az a kis kikapcsolódás!

Jobbulást a betegeskedő Babáknak!!!

Stelly, nagyon ari Adribaba+Bálint! Különöse a simis kép tetszik!

Na és Millye, elfelejtettem írni reggel, baromi jó lett a közös kép!!! Épp azt néztem, h Botikám szájába van egyedül cumi! :lol: ,mintha olyan nagy cumis lenne, pedig nem is!!! :shock: :lol: csak tetszett cumival a szájába, gyorsan lefotoztam.

Kép
kaandi

Kép Csak Eszteremre ennyire nagy (lásd a kezénél felhajtva...)

ladmon

Köszönöm lányok mindenkinek a bíztató szavakat, tényleg csak végszükség esetén nyúlok a tápszerhez! Az előbb itt bőgtem anyumnak, hogy kellett kérnem tápszerreceptet! :cry: Doktornő szerint ha eleget iszok akkor nem lesz gond a tejcsivel!
Humana Ha-s tápszert írt, valaki esetleg tud valamit mondani róla!? :roll:

Olyan jó lányok, hogy vagytok Nekem! Itt van az ágyba mellettem a laptop, hogy legalább veletek tudjak beszélgetni! Anyum most levitte Bencust egy kicsit sétálni!

Hugic, Bencus is szokta ezt csinálni, hogy nem alszik szinte egész nap semmit, aztán este kidől! :)

Bogi, nagyon örülök, hogy Füge egyre jobban van! :lol:

Eszter, nagyon édesek együtt Adri és Bálint! :)
Férjem szokott néha enni túrórudit, ha gondolod elrakom szívesen a kódokat! :wink:

Millye, Andris tekintete egyszerűen elragadó! :D
zsu83

Kaandi, hát lehet hogy megpróbálkozhatnál még egy kis kúppal! :roll:

Ladmon, szegény Esztike füle! :wink:
zsu83

Hát lehet Zsu, most alszik, mielőtt elmegyünk Erikért benyomok neki még egyet.
Sajnos nem ismerem amit írtál tápszert, nekünk MIlumil HA start van, hypoallergén stb.....,de biztos amit felírt a doktornő az is nagyon jó!

Jajj de kis édike Esztike, milyen kis törékenyke!! Hányas az a body??

Kép
kaandi

hugic: tudom hogy te nem tápszerezel, csak írtam hogy nekem mondta a doki. El is fog múlni, nekünk is szokott bukni a játszin, meg kaja után is kicsiket.

panna: köszi. Nagyon figyelmes a párod.

julcsi: na még egy az elektromos ellen. HOgy vagytok ma?

stelly:köszi.Nagyon helyes Adri baba

millye: tuti a pancsolós kép!

kaandi: Botika ilyen nagy??????? nem semmi

ladmon: kicsit sem vagy gonosz
:D

zsu: ne szomorkodj, nem lesz rá még sokáig szükséged. A tápszerről én nem tudok semmit,nekünk Milupánk van.

Kép
budabo

kaandi: millye féle homeost nem próbáltad?

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?