A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Úgy látom sokan összejöttünk most, de sajna lassan nekem lépnem kell 11 órától alszik, úgy hallom mocorog.

Kép
Kép
noni78

Gabolino: Ha Te fel tudtad tenni a videót, akkor nekem is sikerülnie kell. Na, majd megpróbálom és mindenki le tudná menteni.

Kép
Kép
noni78

Starlak!
Én 167 vagyok, párom, 176. nem tudom, hogy lehet ilyen nagy.

Noni!
Jesszus, 3 és fél órája alszik? Éjszaka rendesen alszik?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági!

Szép hosszú Dávid! 15 év múlva a hóna alá kapja Apát és Anyát! :lol:
Az én lányom is mormota! Délelőttönként 2-3 órát,dálutánonként pedig egyhuzamban 4-4.5 órát alszik. És éjjel is csak 1-2 5-10 perces szopira ébred fel!

Gwini!

Édes szép kislányok! És lalu tényleg pont olyan alkat mint Kamilla!

Bejci???

Eszike???

Noni!

Én pár oldallal ezelőtt már feltettem 4hónapos képet a lánykámról!

Ormolya!

Gyere,ahogy tudsz! Sokan hiányolunk! Nagyon kispasis ez a Boti!

Kanan!

Annácska egy tünemény!

Starlark!

Ha ismersz valaki bentfentest,érdeklődhetsz,megköszönném! Mindenképp hívom majd őket,mert sajna a honlapjukról nem derül ki,hogy van-e pl.babakád,bili,etetőszék. A kiságy az látszik az egyik képen. Szóval ilyen infók is jöhetnek,de miattam azért ne törd magad!

Nem hiszitek el! Most,hogy Csabi meggyógyult és Kamilla is szépen javul,délben jön az én kis 4 éves lehelkém,hogy Ő nagyon beteg... Sápadt arcocska,fáj keze-lába,meg,ha nyel,a torka! Mérem a lázát,38.7! Alig evett,adtam neki Nurorent,bekentem a mellkasát,most alszik. Lányok,nem igaz! Már úgy utálom ezt a sok téli nyavaját(bár a baj inkább épp az,hogy nincs elég hideg)! meleg tavaszi napsütést akarok! Friss,baci és vírusmentes levegőt!

Na,most megyek tornázni! Eltökéltem,hogy nyáron ki akarok valahogy nézni fürdőruhában és szerencsére nálam a torna soha nem csappantotta meg a tejmennyiséget (persze mellizomgyakorlatokat azért nem csinálok)!

Márti
borossné becz márta

Ági: Szerintem az időre alszik ennyire, mert már megint durmol egy fél órája. Éjszaka elég sokat felébred, de ez kb. 10 percet jelent NEKI, nekem fél órát, mire visszaalszom. És ezt úgy 2 óránkét eljátsza. Éhesnek nem éhes, de persze csak a cicin nyugszik meg.
Lehet, hogy a foga? :wink:
Ági, majdnem akartam írni, hogy holnap Kecsón leszünk, mert tornáztatni viszem Misikét, de rögtön torna után kaptunk időpontot talmasszira Szabadszállásra, éppen lesz fél óránk, hogy átérjünk Kecskemétről. Pedig mi vagyunk egymáshoz a legközelebb, jó lenne összefutni. Ti nem jártok Kőrös felé? :lol:

Márti: Résen vagyok én ám, rögtön mentettem a képet, mikor felraktad. :)

Kép
Kép
noni78

Márti én már lehet, hogy megőrülnék a sok bacitól és vírustól.
Nagyon sajnállak Benneteket, gyógyuljatok meg.

Kép
Kép
noni78

Honey, Kistiggrincs, Dorka most néztem pont ma 4 hónapja, hogy Ti is új életet adtatok.

Holnap, Nostawen és Bejci családot ünnepeljük. :lol:

Kép
Kép
noni78

Csajok, ma nagggyon pihent vagyok. :lol:

Kép
Kép
noni78

Ormolya,
Nagyon édes Boti! Mi nálunk is volt egy időszak,amikor a Botond név volt a nyerő, aztán végül az Andor nyert :)

Gwini,
Csodásak a lányok! :)

Márti,
Ti szegények!!! :( Nem csodálom,hogy már kivagy. Kitartást kívános és gyors gyógyulást!
A tornával egy cipőben járunk :) Én is nekiálltam, de szigorúan csak az esti uccsó szopi után, nehogy napközben esetleg bezavarjon vmit a tejciben.Reggelre meg úgyis termelődik elég. Remélem amúgy meg nem fog bezavarni. Egyelőre hullahoppozok meg tolom a leg magicet 8) de ott néha kicsit lenyesek a feladatok végéből még. (bele kell edződnöm) Te mit,hogyan tornázol?

Ági,
Csjúúú, szép méretei vannak Dávidnak!!! :) Én azt hittem,hogy Andor nagy, de hát akkor Dávid! :shock: és hány kiló?

Szeder,
sajnálom a kabát dolgot :(

KépKép
KépKép
gabolino

Köszi mindenkinek a dicsiket! :lol:

Márti!
Voltunk tesztelni a babakocsit. Szerintem nagyon szuper! :lol: Olyan jól lehet tolni, fordulni vele és nagyon könnyű.

gwini

Márti!
Jól körbejárja a bacit a család. Kitartás. Hamarosan tavaszodik.

Noni!
Kár, hogy nem tudsz bekukkantani, jó lenne talizni. Amikor a találkozót szervezték a többiek, csak elmaradt, akkor az jutott pont az eszembe, hogy egyedül semmiképp nem mennék fel kocsival Pestre, hanem mehetnénk együtt négyesben. Ehhez mit szólsz, ha lesz egyszer tali?
Leginkább nyáron szoktunk Soltvadkertre menni, ott van anyósomék nyaralója. Tényleg összefuthatnánk.
Misike cumizik? Mert mikor mi is cumisok voltunk, akkor előfordult elég sokszor, hogy óránként kellett visszatenni a cumit, na ezért szoktattam le róla. Azóta ha felébred, vissza is altatja magát. És már én se ébredek fel, pedig én is minden neszre felébredek és a visszaalvással nekem is bajaim vannak.
Úgyhogy lányok kijelenthetem, hogy leszoktunk a cumiról, és kb. 5, esetenként 10 perc kell az elalváshoz. Tök jó!!
Épp azt nézem, hogy ma veled telt meg a topikunk :wink: :lol:
És hova viszed tornáztatni és kihez??

Csajok, én bevallom őszintén, hogy lusta disznó vagyok a tornához. Viszont nincs is rajtam semmi plussz szülés utánról. A védőnő pont ma volt ahogy említettem, és még kérdezte is, hogy nem fogytam-e, mert olyan vékony az arcom. Nem tudok róla, pont tegnap néztem kíváncsiságból.

Gabolino!
Vékonyak vagyunk, hétfőn voltunk a dokinál 6440 grammosak

Hol van mindenki???

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági: Mi Minda Andreához járunk, ő egyedüli a környéken, aki csecsemőkkel foglalkozik, nagyon aranyos és rengeteget fejlődött Misu. Igaz nagy baj nem volt, de valószínű a nehéz szülés miatt lett egy kis oxigénhiánya, ezáltal a jobb oldalon az izmok, nagyon le voltak gyengülve. Ezt úgy vettem észre, hogy hason nem emelte fel a fejét csak pár centire és csak balra nézett. Eddig 3x voltunk és talán ez lesz az utolsó, de azóta már nem sír, ha hasra teszem, nem látom a kínlódást meg a fájdalmat az arcán és nagyon ügyesen kiemeli a fejét és egyenesen tartja. Most már megfordul mindkét irányba is. Na, jó hosszú lett. :lol:
Naggyon örülnék, ha együtt mennénk Pestre, majd egyeztetünk.
Nekünk is van egy kis vittyilónk a tónál.
Szóljál, ha jöttök, akkor megyünk mi is pancsizni.
Ja, a cumi. Nem mondok mást, csak, hogy függőség. Lehet, hogy nekem is el kellene kezdenem a leszoktatást a cumiról.
Ti nagyon ügyesek vagytok és külön dícséret a kitartásodért.

Azt hiszem ennyit még nem írtam soha, mint ma. Hogy mi történt velem?Minnél fáradtabb az ember annál beszédesebb?

Kép
Kép
noni78

Összeszámoltam, hogy, aki legalább egyszer bejelentkezett, hogy csatlakozik hozzánk, 45 baba ( Abigéllel együtt).
Legutóbb 37 baba jelentkezett a 3 hós vidibe, itt már benne van Ormolya Botija is.
Na, mára dugulok.Jó éjt.

Kép
Kép
noni78

Ági!

Nekem is mindenki azt mondja,milyen vékony vagyok,meg,hogy senki nem mondaná meg,hogy 4 gyerkőcöt szültem. A nőgyógyászom halálra dícsért a 6 hetes kontrollon,mondta,hogy szerencsés alkat vagyok. De most,hogy kislányom lett,máshova híztam mint a fiúkkal. És bizony a hasam,combom,fenekem nagyon nem az igazi,a feszes izmokról nem is beszélve.Pedig már lötyög rajtam a 38-as nadrág, mégis! Szóval muszáj tennem az ellen,hogy a fenekem-hasam a gravitációnak engedve lógjon!

Gwini!

Nagyon valószínű,hogy mi is a Neonato mellett kötünk ki, ha igen, a lila-beige lesz a befutó,nagyon tetszik,de azért még nézelődök héten.

Gabolino!

Nekem Bíró Ica alakformáló dvd-i jöttek be,most minden nap bő 45 percet tornázok az intenzív has-comb-fenék dvd-re,nálam ez 1 hónapon belül látványos hatást eredményezett eddig,remélem most is!

Noni!

Én örülök,ha sokat jössz és sokat írsz! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Most nekem is olyan a hangulatom, mint Moneenak: csak olvasó üzemmódban voltam pár napig. Nincs semmi bajom, csak most lustább vagyok a megszokottnál. :)

A babák gyönyörűek!

Kaptam egy videót a barátnőmtől, azzal a címmel, hogy ha ettől nem lesz jókedved, akkor semmitől. Bemásolom nektek a linkjét, mert ezt látnotok kell! Imádnivaló! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=V8Om4_G0k4A

Kép
hbetti

Csak még egy próba, hogy elindul-e a videó és le lehet-e tölteni.

http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=9 ... aa85d069e8

Kép
Kép
noni78

Úgy nézem sikerült nekem is, de csak 7 napig lehet letölteni.
A letöltésre kell kattintani, mert én kattingattam mindenre. :lol:

Kép
Kép
noni78

Márti!
Jó tornázást és szépülj csak :wink: :lol:

hbetti!
nagyon jó a video!!! köszi

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Csatlakozom Moneehoz és Bettihez! :? Olvastalak Titeket, de én sem tudtam írni. Egyrészt Bius ugyanazt csinálja, mint itt sok baba: 10-15 percig elvan, aztán nyüglődik, másrészt megint előjött a kiütés... :cry: Csak akkor nincs, ha kizárólag almát eszem. Tegnap ettem egy zsemlét, éjjel megint végigment a testemen ez a nyavalya. Januárban 5 kg-t fogytam! Halkan jegyzem meg, hogy nem árt... :lol: ... csak kár, hogy ilyen áron!
Vendég

Sziasztok!

Majd jövök még, visszaolvasok, reagálok!

Most Adél babának kívánok nagyon boldog névnapot!!! :) :) :)

FElébredt Ádám, majd jövök még!

Kép

Kép
anyoooka

Adélnak mi is Boldog névnapot kívánunk! Bianka és Bejci
Kép
Vendég

Szépséges ici-pici Adél babácskának én is kívánok sok boldog névnapot!!!

Kép
Kép
konan

Kép BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK A KIS ADÉLNAK: Petra és Róza

Majd még jövök.......

Kép
Kép
petra1980

Drága kicsi Adél!

Sok ölelést, szeretetet és hangos kacagást kívánok neked életed első névnapján!! Anyuka, kérlek add át jókívánságaimat kicsi lánykádnak!
ui: kipróbálod a teát?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Drága,szép pici Adél baba!

Nagyon sok boldogságot kívánok Neked életed 1.névnapján!

Puszi!

Márti
borossné becz márta

Adélnak mi is nagyon boldog névnapot kivánunk!

minyu és a Nyika fiúk

Kép
Kép
Kép
minyu

Boldog Névnapot Adélnak! :)

Kép

Kép

Kép
starlark

Lányok!

Nem itt lustálkodni nekem! Képzeljétek,ha mindenki átkapcsolna olvasó üzemmódba,mi lenne? :lol: :lol: :lol:

Lehel éjjel 39.4-es lázzal ébredt,fájt a torka. Nem evett,csak 1 falat sajtos pogit,ivott sokat,nem cicóztam,beadtam neki a Cataflamot,így reggel abszolút láztalanul ébredt,viszont félórán belül 38.6 volt a láza megint!Nagyon szenvedett,Cataflam újra,most közölte,hogy Ő már nem beteg! Gyorsan hat ez a gyógyszer,doki nénihez viszont csak holnap reggel tudunk menni!

Bejci!

Sajnálom! Mi derült ki a laborból? és a vase uh. mikor lesz? Szerintem addig csinálj magadnak egy mezei zsurlós ülőfürdőt,az gyógyítja a vesét,ha ott a gond! ha érdekel,priviben elküldöm,hogy kell megcsinálni (bár lehet,hogy gyakorlott vagy)!

Lépek,Csajok,megyek gofrit sütni,meg valami leves is kéne! És mosni és ruhákat pakoni és főleg gyerekeket terelgetni!

Márti
borossné becz márta

Szép jó reggelt!

Drága Adél babának nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Bejci,
Jaj, úgy sajnállak! :( Eredmények még nincsenek?

Noni,
ISmét (3x-ra) nem sikerül elküldenem neked az email. Nem engedi a rendszer. Nem értem. Lehet a yahoo meg a citromail megharagudott egymásra? :D
Be fogom ide illeszteni a 2 képet és akkor innen le tudod szedni,jó?
Csak most Andorom felébredt...

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Szeder: Adél babának nagyon boldog névnapot kívánok!

Monee: köszi a linket!

Gwini: nagyon szépek a lányaid!

Ormolya: jó hogy jöttél! :) Boti nagyon nagy fiú már!

Konan: Nagyon aranyos Anna a táncoló macival!

Ági: jó hosszú Dávid!

Márti: jobbulást Lehelnek! Meg tudom érteni, hogy eleged van a télből, nekem is az lenne :?

Betti: nagyon édes volt ez a videó! :D

Bejci: kiütés :(:(:( Találtál már dokit?

Rólunk: Zalán tegnap délutánra láztalan volt, de ma reggel 39 fokos lázzal kelt. Enni nem akart. Kapott Nurofent, utána evett is, láza is lement 38-ra, most alszik. Doki délután rendel, ha addig nem megy le, vigyem be a gyerkőcöt, bár a védőnő szerint ez még belefér a 48 órás oltási reakcióba.

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Márti!
Én láttam a minimanóban a lilát és nagyon szép élőben, szebb, mint a neten. Csak arra vigyázz, hogy már mindenhol csak 1-1 db volt, mert most jönnek be a 2009-es színek és az drágább lesz.

Adél babának Boldog Névnapot kívánunk!

gwini

Noni: Itt a kép a 4 hós videóba!

Kép

Kép
kistiggrincs

Gwini! Lalu olyan édes, én igenis husi! nagyon tetszik!

Ormolya! Végre! Nagyon jóképű ez a kisember!!!!

Márti! Sajnálom! Ez már tényleg durva! Kitartás, mindjárt itt a tavasz!!!

Bejci! Nem is tudok mit írni! Remélem hamar jobban leszel, mert azért almán élni nem a legvidámabb dolog!

Adélnak boldog névnapot kívánunk! És sok puszit küldünk a dundus pofijára!!!!

Starlark! Köszi a tippet! Rettenetesen fáj a hátam, úgyhogy most elhatározatm, hogy belevágok! Megkérdezhetem, hogy Te erről az oldalról rendelted, és ha igen, akkor az "időhinyosat", vagy a kezdő verziót?

Konan! Anna nagyon fel volt pörögve!! TÜNDÉR!!!

Kistiggrincs! Kedvem lenne jól összepuszilgatni Zalánt, olyan huncut a 4 hós képen!

Nálunk Bálint hihetetlenül nyűgös volt két napig. Semmi sem nyugtatta meg, összevissza rángatja a cicit, vagdossa magát, tekereg, nyöszörög..., teljesen kiakadtunk. Tegnap elmentem fodrászhoz, és amikor hazajöttem, már két emelettel lejjebb hallottam, hogy ordít. A férjem olyan tanácstalan arccal állt az ajtóban, hogy egészen megsajnáltam. Nagyon dühösen rág mindent, gondolom a foga miatt balhézhat, bár az ínyén semmit sem látok!!! Jaaaa: most jöttünk meg a védőnőtől, és örömmel jelentem, hogy Bálint 2 hét alatt 400 grammot hízott, tehát meglett az eredménye a turbótejszaporításnak! (A cici ugyan még mindig fáj, de már nem érdekel)
blúmi

:!: :!: :!: :!: :P :!: :!: :!: :!:

KÖSZÖNÖM SZÉPEN LÁNYOK!!! OLYAN NAGYON-NAGYON KEDVESEK VAGYTOK, HOGY AZ ÉN EGYETLEN KISLÁNYOMAT ILYEN SZERETETTEL KÖSZÖNTITEK!!!!
ITT FOLYNAK A KÖNNYEIM AZ ÖRÖMTŐL!
KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!!!!

szeder74

:)

Olyan rendesek vagytok csajok! Nem felejtettétek el! :wink:

Egyébként nagyon ciki most, amit írok:
tegnap én is csak át futottam az írásotokat.. de nem volt kedvem írni.. nem vagyok depis, hanem kissé nem is tudom.. remélem mindenkinek, köztük nekem is :wink: hamar elmúlik ez az érzés..
Én nem szoktam csak "úgy" olvasgatni!
Ha olvasok, mindig írok is. Remélem helyre áll a rend! :wink:

Este tudok részletesebben olvasni, amikor a család már aludni fog, mert Nagy Nap a Mai!
:)
Készítek finom vacsorát, és tortát is sütök. Gyümölcs torta lesz Adél névnapjára! :)
Tudom,hogy nem tud belőle enni, de majd én bekebelezem és kap majd a tejecskén keresztül. 8)
Most indulok vásárolni, aztán főzés, sütés.

Remélem,hogy mindenki jól van.. és ki kerülünk ebből a melankólikus hangulatból!!!

Puszika Nektek!

szeder74

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ADÉL BABÁNAK!!!!!
Kép

Bocsi, de én is olvasó üzemmódban vagyok.... Balu megint itthon van, mert beteg és Alíz is extra nyűgös 3 napja. Bár most kint alszik a hóesésben a babakocsiban :D (na jó, a fedett teraszon).

Kép
Kép
netti77

Sziasztok!

Látom hasonló cipőben járunk a legtöbbetekkel mi is.
Most bőgtem egy sort. Nem bírom ezt a nyűglődést amit Ákos nap mint nap reggeltől estig levág, amikor nem alszik. :cry: Dobálja, feszegeti magát, morog, sír hozzá. Rágna mindent, de a saját keze nem jó, a játékok nem jók, az én ujjam még csak csak jó, de az sem sokáig. Hová lett az én tündér jó kisfiam? Estére olyan fáradt vagyok, hogy alig várom már, hogy a Férjem hazaérjen és kivegye a kezemből a gyereket...
Folyamatosan kattog az agyam, hogy hogy lehetne jobban csinálni, hogy Ákosnak és nekem is jó legyen, de nincs meg a megoldás. Ő akkor érzi jól magát, ha cipelgetem a fenekét, játszok vele ezerrel, de én képtelen vagyok erre ezek a hisztik után. Imádom a kis gazfickót, de nem vagyok bohóc, hogy egész nap szórakoztassam... Mostanre eljutottunk odáig, hogy a fiam többnyire csak akkor nevet, ha Apa (vagy valaki más) is itthon van. Anya nem elég jó, nem elég szórakoztató. :cry:
Megfejthetetlen jeleket küld felém a fiam, én meg olyan vagyok mint egy süket, aki nem érti mit akarnak mondani neki.
Már nem tudom eldönteni, hogy azért nyűglődik, mert éhes, mert fáj a pocakja, mert álmos, mert csak simán játszana egyet anyával, vagy a fogacskája, vagy csak simán palira vesz és cipeltetni akarja magát. Valamit nem jól csinálok, ez a lényeg... egyikünk sem kiegyensúlyozott. :(
(Bocsika mindenkitől, de ezt muszáj volt leírni. :( )

Adél babának boldog névnapot!!!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Ez a melankólia lehet ettől a vacak időtől is ám.
Most jöttem a hólapátolásból :)

Márti: Kerüljetek ki ebből a vírusból gyorsan! Jobbulást Lehelnek! :)
A gofriért pedig irigy irigy :)

Kistigrincs: Jujj Zalánnak is jobbulást gyógypuszi neki!
Nagyon szép szemei vannak :)

Blúmi: Innen igen a kezdőt és tuti el leszek vele egy darabig :) De kb 3 hét után küldték...addig két tesco gazdaságos 990 ft-os dvd-re nyomtam :) Mikor le kell hajolnom vmiért már érzem a hatását :)

Szeder: Képet az ünnepeltről és a tortáról mindenképp tegyél majd :)

Doncek is nagyon nyügi már 3. napja. Egyfolytában ingázok vele a nappali és a kiságy között. Nappal csak fél-1 órákra alszik el de ébren tovább se bír két óránál többet fent lenni. Szinte semmit nem tudok így csinálni...
Tegnap este elaludni is csak fél11-kor volt hajlandó, de hálisten éjjel továbbra se kel.

Kép

Kép
starlark

Monee: Teljesen együtt érzek veled, Donek is itt ül az ölemben és rendezkedik az asztalomon így csend van....

Kép

Kép
starlark

Már hajnalban megakartam ezt írni ,de csak most tudtam. Még mielőtt visszaolvasnék:

Adélnak Nagyon Sok Boldog Névanpot Kívánunk!
Annamari és Gyuszika
:D :D :D

Kép
Kép
a.m.

Akkor mégegyszer hátha most látszik a piros szín is :wink:

Adélnak Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!
Annamari és Gyuszika
:D :D :D

Kép
Kép
a.m.

Nem hiszem el.Elszállt amit írtam.

Márti!
Jobbulást kívánok Lehelnek. Nagyonsajnálom,hogy nem hagy békén ez a fránya betegség titeket :(

Ági!

Akkor tényleg Dávid a leghosszabb baba Gratulálok és a cumiról leszokáshoz is. Nagyon ügyi és kitartó vagy :D
Igazán nem akarok rátok akaszkodni,de ha autópályán mentek akkor mi is csatlakoznánk (persze külön autóval),mert úgyis Kecskemét felé visz az út.De csak ha nem gond.

Betti!
Köszi a viedót nagyon jót derültem rajta.

Kép
Kép
a.m.

Noni!
Nagyon tetszik az új awatar képed :D szépséges Misike.

Nem csodálom,hogy sokunknak borús a hangulata ebben a sz@r időben. Nálunk második napja szakad az eső megállás nélkül. :( :( :( séta nuku,csak a 4 fal :evil:

Gwini!
Nagyon édesek,szépek a lánykáid.

Ormolya!
Boti nagyon kis csibészes arcú. :)

Szeder!
Tessék hozni képet az Ünnepeltről! :wink:

Blúmi!
Gartula a 400 g-hoz. Minden rendben lesz/van és a cici is meg fog gyógyulni!

Monee!
Nagyon sajnálom,hogy ilyen nyűgös napjaitok vannak. Reméelm hamarosan el fog múlni.Addigis kitartást kívánok. Az biztos,hogy rengeteg türelem kell a babócákhoz. :wink:

Kép
Kép
a.m.

Szeder!
Már akartam kérdezni,hogy miért költöztök el abból a szép nagy házból???Persze csak ha publikus! :oops:

Kép
Kép
a.m.

Márti,
Szegény Lehet!Gyors jobbulást neki! Most már akkor mindenkin végigment a nyavalya? Lehel az utolsó? Remélem most már kimenőben vagytok.
Nem tudom milyen a Bíró Ica féle torna, nem csináltam még. Pontosabban korábban mindig magam tornáztam, de tavaly karira kaptuk ez a képezetet apumtól, csak hát akkor hamarosan kiderült,hogy Andor a pocakban van, így eddig nem is használtam. De szerintem igen jó és aprogram hozza csak 13 perc :D És tényleg eléggé megdolgoztat. Plusz csinálom a hullahoppot :) Most vettük és egy picit be is pirosodott tőle a bal oldalam a csípőcsontnál (de nem annyira mint Szabolcsomnak. Ő úgy néz ki, mint akit agyonvertek :shock: )

Monee,
Elhiszem,hogy kivagy! :( Sajnálom. Andor is többször akar kézben lenni, de még nem vészes és el is alszik. Most mondjuk egy kicsit dönögött hozzá, de egy idő után bementem hozzá, bekapcsoltam a zenés forgókáját és utána el is aludt. Lehet csak egy kis simire vágyott még :)

Noni,
Tök jó,hogy sikerült feltenni a videót! :D Én már le is töltöttem. Szupi!
Andor képeket végül sikerült küldenem emailben.

Kistiggrics,
Zalánnak jobbulást. Remélhetőleg csak a szuritól van.

Szeder,
Csjúúú, biztos fincsi lesz a torta :D Jó bulizást! :D

Írtátok korábban,hogy a homeós tejserkentő bogyeszt csak kúraszerűen jó szedni. Ez milyen időtartamot jelent pontosan? Mennyi ideig kell szedni és utána mennyi ideig kell szünetet tartani?

Én végre a hosszú hetekig tartó torokfájásból kijöttem és most meg tegnap óta hasogat az orr-szem-homlok közöttti részen valahol az üregben, be is van kicsit dugulva az orrom és ha le akarok hajolni Andorhoz akkor majd kiesik ott a homlok-szem résznél (neghéz behatárolnom) Ahh, én is már örülnék,ha kijönnék ebből a kórságból. valami jó házipraktika erre esetleg? :)

KépKép
KépKép
gabolino

Tényleg Lányok, sikerült lementeni, megnyitni az intim tornát?

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino!

Mézes tormát egyél! nagyon jó erre!

Ez a 2. kör nálunk! Berci a 2. változatot még nen kapta el...

Gwini!

Megrendelem a héten,szem.átvétellel vagy futárral a netről,még sok helyen van,de már van,ahol csak a 2009-es!

Márti
borossné becz márta

Fú, Lányok!

Olyan izomlázam van minden érintett helyen,hogy menni alig tudok!
Kitartást a nyűgös babákhoz! Többnyire csak az 1.babák csinálják ezt Anyával,mert tudják,hogy még van ideje rá,hogy mindig készenlétben álljon!
Lépek,ebédeltetem a csapatot!

Márti
borossné becz márta

Gabolino!

Igen! :wink: Tegnap elkezdtem nézni, de asszem a végére csak valamelyik éjjel fogok tudni jutni az ismert okok miatt. :twisted:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

szisztok

most még nem olvastam vissza, de ezt meg kell osztanom veletek

nem hiszitek el, de kibújt a 2. fogunk. tegnapelőtt és ma éjszaka őrült sikítás volt, kérdeztem is Dávidtól, hogy holnapra már 2 fogad lesz? Nem gondoltam volna, hogy ma meglátom a másodikat is. :roll:

majd jövök, most játszunk
legyetek jók, hiányoztok

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?