A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

meg még1 kép:
Kép játszófészekben

Szép napot!
Vica
wicca

ari:); és ott az e-bay-en hogy utaltok vásárlásnál, ugyanúgy kártyáról, mint a teszveszen?

Bea, Maja

Kép
bea1978

na végre, úgy tűnik elaludt Maja, megragadom az alkalmat, és megyek aludni 8)
Ma fürödtem először, eddig csak zuhanyozni mertem a sebem miatt, egy élmény volt több hónap után..
Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Sajnálom a problémákat, nekem egy szavam sem lehet, minden tökjó,a nagylány hozzáállását leszámítva, de ő is inkább csak nem változott :( pedig azt hittük fog a kistesó hatására.

Ma itthon van a férjem, erre ma meg hidegfront van, de a szobában még a napközbeni durva meleg, fülledt levegő.Asszem nyitott ablaknál alszunk.(úgy, hogya szomszéd szobából jön némi friss levegő)Idáig ordítás volt megint, most talán alvás.

Én azt hiszem, már kifejtettem egyszer a véleményem a zárt topikról, azóta annyit változott a helyzet, hogy szerintem sem igen csatlakozna már más.A 9 hónap alatt még lehetett rá számítani, de mostmár elég kicsi az esély.Bár volt rá példa másik topikban, hogy valaki csatlakozott, mert azonos korú gyerkőce volt.
Én már mondtam, hogy sajnos itt nem igazán "merek" kibontakozni, képet semmiképp sem teszek fel :( , nem könnyű, ha az ember férjének szószerint zakkant exe van.Meg ki tudja, tényleg ki olvas, engem ez zavar.Mi nagyon pici helyen lakunk, én nem szeretném, hogy boldog-boldogatlan az életünkön csámcsogjon.
VISZONT az "őstopikommal" átvonultunk zártra, és gyakorlatilag ráment egy tökjó csapat :cry: Az okokat csak találgatjuk néhányan, de igazából nem tudni, miért.Pedig nagyon jól indult, annyira érződött, hogy egész más ott "beszélgetni" kötetlenül, őszintén, egy jó kis összeszokott csapattal.Aztán nem tudom mi történt.Most próbálunk ide a babanetre visszaszivárogni, hátha sikerül feléleszteni a társaságot, mert kár lenne érte.

Szóval nem tudom, ahogy gondoljátok.Ha együtt marad a csapat, és oda is írogatunk(mert nálunk az volt,hogy akik itt még itt voltak, ott egyre kevesebbet, majd egyáltalán nem jöttek, és hiába voltunk egy csomóan, aktívak nagyon kevesen maradtunk :( )akkor jó lenne szerintem.Nekem legalábbis biztos,a fent említett okokból.

Kép
Kép
zazzy

Bea: férjem intézi ezeket, de egyébként el kellett faxolni a személyi igazolványát a paypal központjába (USA, fel is hívták onnan), be kell regisztrálni a kártyaszámot és így a paypalon keresztül megy az utalás.
Adryn: lázad is van? én ettől rettegek nehogy beteg legyek!! most legalább tudom, hogy 38 ig nyugodtan szoptathatok! jobbulást!! Nico nyugodtabb már? "jó" lehet így betegen, ilyen pici babával :cry: !

Szép napot!
Vica
wicca

Ja igen! Erpé én sem tudtam, h lehet anyatejre allergiás egy baba! gondolom ezért tartott 5 hónapig, h kiderítsék Annáéknál a bibit! sztem 1000 gyerekből ha egy allergiás! azt tudom, h lehet tejcukor érzékenység, ami még ugye nem allergia, de már attól is fájhat a baba hasa!

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn
jobbulást!

Fanni-s topik is zárt, és az működik. bár mostanában kissé pang...
nekem mindegy, így is jó, meg úgy is!

Wicca
de aranyosan alszik! ilyen rugink nekünk is van! :wink: most akarok egy számmal nagyobbat venni!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

sziasztok.. fél órája aludt el a "főnök".

lázam nincs, csak hőemelkedésem. de nem vagyok a topon azt be kell vallanom... sebaj.. túlélem.. csak Nico kímélne egy kicsit.. de hát imádom a kis dumaládámat :D
most ettem meg egy kiló gyümit kb vitamin gyanánt..

babók édesek :D

Vica: irigylem a tájfutást.. amatőr szinten én is csináltam még amikor volt körülöttem hegy :lol: erdő itt is van de olyan lapos a táj hogy uncsi.. egyéb sport után kell néznem.. a göri egyre szimpibb :D jégkorizni imádok

Nemlajos: rózsaszín pelusügyben drukk hogy semmi komoly ne legyen :)

bocsi .. ennyi voltam.. megyek forró zuhi és ááááááááááágy

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok, jó reggelt!

Tegnap este kicsilány nem tudott elaludni, fél10-től éjfél utánig azt játszottuk, hogy elalszik-felriad-elalszik-felriad, és közben sír. A vége az lett, hogy velünk aludt a nagyágyban, de ott sem volt egyszerű az altatás (pedig délután 3/4 4-től ébren volt, talán 2x20 perc kivételével).

Adryn, jobbulást! Azért a hőemelkedés is kiveszi az energiákat...

Wicca, nagyon jó a játszókuckója Bálintnak! Hú, és a fiad szépen megnőtt, jó kis súlya lett! (Bea: Nekem nem kellett személyit faxolnom és telefonon sem ellenőríztek, hogy tudjak paypal-lal fizetni - csak onlány regisztrálni a bankkártyámat)

Zárt topik téma: én úgy tudom, hogy nem kell átmenni másik fórumra, itt a babaneten is megoldható a főmoderátor segítségével - ezt csak arra a felvetésre írom (Adryn :) ), hogy megszoktuk már ezt a helyet. De úgy látom, hogy egyre többen támogatjátok az ötletet, rajtam semmiképp se múljon :)

Ma megyünk 2 hós oltás(ok)ra. Remélem, hogy viszonylag jól fogja viselni a kicsilány. Meg megkapjuk a beutalókat az hasi-koponya UH-kra. És amilyen lelkes voltam, még mindig nincs időpontom foglalva sehova...Majd ma azt is elintézem.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

mikortól van az, hogy egy gyerkő 6órát is alszik éjjel?vica, Nimródod hány kg?azt hallottam, 6kg körüli súlyt kell elérni..
tömöm is a fiamat :lol: 8)
átlag napi 10 szer eszik még...de nem tudom növelni a mennyiséget, mert jóllakik. kidől utána/5 percre/ :)
katka:diétám:hááááát.annyi a különbség, hogy nem este 7től 11ig sír keservesen, hanem 7től 9.20ig :wink: .végülis még így is megéri, assszem......de nem tudom, h ezzel áll-e összefüggésben. délelőttönként is nyugodtabb,eddig felkelt5kor, és nem aludt vissza sosem...hanem emésztett sírdogálva.
de mostanéban sokat viszem, babakocsiztatom, lesétálom a lábamat..a háztartást igy nem tudom csinálni, de a baba legalább nem sír.......

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Zárt topic: részemről ok :wink: de maradhat így is.

Pulcsi, Nimród most olyan 5-5,5 kg körül lehet. Ma megyünk délben tancsadásra meg oltásra, majd ott kiderül.

Wicca, nagyon jó kis játszós kuckója van Bálintnak.
Nekünk is ilyen rugink van :D Azért jók ezek a Tescos baba rucik.

Ma megint sűrű napunk lesz. Délben le kell vinnem a fiúkat a tanácsadásra. Nagyon rosszkor van, mert Bulcsú olyankor már fáradt és alszik :? Utána pedig Pannát viszem fodrászhoz. Amióta rövid a hajam azóta mondogatja hogy ő is ilyet akar :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

sziasztok!
Lara 10-től 3-ig egy nyikkanás nélkül aludt éjszaka :D :D :D mit mondjak, nekem is jól esett :wink:
jól lehűlt a levegő :shock: nem is csodálom, hogy nehezen viselik ezek a pici babák.bár én most ne szóljak, csak egy óra ordítás volt este, de ma még reggel fél 7 óta nem akaródzik aludni(csak rajtam :twisted: )

Kép
Kép
zazzy

Adryn!
Jobbulást!

Szurisoknak drukk!sokan mentek mostanában.nekünk még van egy kis időnk.tanácsadásra a védőnőhöz milyen gyakran kell menni?még egyszer se voltunk, ő már volt itt kétszer, először mondta, hogy egyelőre ne vigyük oda, tüdőgyuszi után nem hiányzik neki.de hogy mi az az egyelőre?gondolom majdcsak szól.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!
Vica! Szuper ez a futóversenyes dolog és nagyon jól nézel ki a futóruhában (meg amúgy is) :)

Katka! Csillebérci kalandpark jó kikapcsolódás lehetett. Tetszik a liános kép. :)

zazzy! fura, hogy a zárt topikotok így elhalt... az én általam látogatott egyik topik úgy működik (igaz, nem itt), hogy van egy nyílt része és van egy zárt, ahova azok a dolgok kerülnek be, amiket a nyíltban nem szeretnénk megosztani. Képek, időnként olyan infók vagy panaszok vagy bármi más, ami csak azoknak szól, akik irogatnak is a topikba, nem csak olvassák.
Szerintem ez pl. lehetne itt is megoldás, bár arra már nem hiszem, hogy lenne időm, hogy figyelemmel kövessem mindkettőt. :roll:

Sajnálom a párkapcsolati gondokat... gondolom, tényleg sokat jelent, hogy kevesebbet alszunk mostanában, ilyenkor sokkal kevésbé megértő az ember. Na meg olyankor, mint ahogy ti is írtátok, hogy sokszor az ember pisilni nem megy el órákig... szerencsére nálunk nincs különösebb probléma, párom sokat segít, főz, de érzem, hogy mindkettőnk részéről sokkal több türelemre van szükség.

Erpé! Ilyen elalszik-felriad játék nálunk is szokott lenni. Múlt héten volt egy éjszaka, amikor negyedóránként játszottuk ezt egy ideig... remélem, nálatok sem gyakran van/lesz ilyen.

Mi múlt héten voltunk csípőszűrésen, rendben vagyunk. 4 hónaposan kell visszamenni kontrollra. Már csak koponya és hasi uh-ra kell időpontot kérnem, na meg a 6 hetes kontrollra nekem. Elfelejtettem. :roll:

Szóval kukli lesz holnap reggel az időjárásjelentő. :lol: Akkor mindenképpen felnézek ide reggel.

Masut
masut

ja, ha zárt topic lesz, én si teszek fel képet! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Gyöngyi, úgy tűnik a többség támogatja a zárt topikot! Hogy kell megcsinálni??????????????

Voltunk ma védőnőnél mérésen, Szonja babci ma 2 hónapos!!! 61 cm, 4500 gr. Holnap oltás!!!! :shock: :shock: :shock:

Pulcsi, Szonja még messze van a 6kg-tól, de alszik éjszaka....(kopp-kopp-kopp-) ma 7kor kelt

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Erpé:pont tegnap beszéltem Kuklival, hogy nálunk is felriadnak mostanában a babák, igaz nálam ez napközben van, éjjelre egy szavam sincs. Ma viszont 9 óta nyomja egy nyikk nélkűl. Biztos ez a hőmérséklet ingadozás tesz be nekik. Itt esik az eső, remélem holnapra jobb idő lesz.

mei-tai megjött tegnap, de én még ehhez is pancser vagyok, szóval, ha rendesen magamra tudom ölteni és Eszter se üvölt benne, lefényképezem

Katka: ha a következő tali is a gáton lesz, tudnánk úgy menni, hogy talizunk a torbágyi körforgalomnál és onnan követnélek? Kb. az Egér útig vagyok képben :oops:

Na megyek,mert a nagyobb jánykám lekváros palacsintázik és képzelem, hogy összekent már mindent

Kép

Kép
pgyöngyi

Nemlajos Köszi! Okosabb lettem ma is. És igen, reggel fél 6.

Pulcsi Máté szombat óta minden este lefekvés után 6 órát aludt. Legalábbis eddig. Remélem így is marad :)

Kép

Kép
rszg

tehuti:asszem kell írni apának, és ki kell jelölni közüllünk egy moderátort, aki regisztrálja a többieket a zártba de pontosan én se tudom,majd megkérdezem. Viszont én csak akkor szeretném, ha Adryn is beleegyezik :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Wicca: Nagyon helyes Bálint baba. :)

Zárt topic: Nem tudom, hogy működik pontosan a zárt topiccá válás, de feltételezem, hogy azok is dönthetnek úgy, hogy csatlakoznak, akik csak olvasnak minket. És lehet, hogy egy zárt topicban már nem csak olvasnának. Szerintem mindenkinek van már rossz tapasztalata nyílt topiccal, mint nekünk Nory. Szóval lehet, hogy így bejönnének olyanok, akik most csendben vannak.
Nekem egyébként mindegy, hogy zárt vagy nyílt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.05.13 11:47-kor.

Katka

katka22

Zárt topikot én is támogatom! :)

Kép

Kép
gabka77

Akkor várjuk meg, h adryn, meg aki még nem nyilatkozott belemegy- e a zártba.
Gyöngyi, meg akkor utánajár.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Fel lehetne használni a babavárós listánkat, ott mindenkinek megvan a nickje, nehogy kimaradjon valaki
gabka77

Sziasztok!
Én is támogatom a zárttá válást.
Visszaolvastam, de már azt sem tudom mit (ezen kívűl). :? Boti éjjeli hisztiket csap. Nem kicsiket. Lelkileg és fizikailag is kimerültem. Hozzájátszik, Zsolti is, és ez mindkettőnkön kijön, ő ráadásul Botit bántja ezzel, aki még jobban kiborul. Szval nagy családi borul a bili van. Lehet ez egy ilyen hét. Remélem mindenki hamar visszatér a rendes útra. Már nem csak nálunk.
Puszi a kis szuris combokra! Adryn jobbulást!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok

nem úgy értettem hogy zárt topic ellenes vagyok, hanem azt hogy én abban sem fogok se többet se kevesebbet mondani, mutatni magunkról.. :) szóval felőlem zárjuk be magunkat.. :lol: :lol: de köszi hogy kizártátok hogy ki legyek zárva :D

alig aludtam ma éjszaka is.. pedig az elmúlt kettőben csak 1-szer ébredt fel Nico hajnal 4- fél 5 körül, aztán szunyáltunk tovább.. de ma pocifájás volt, úgyhogy sokat volt ébren én meg hulla vagyok.. alig várom hogy hazajöjjön Mic, kezébe nyomom a gyereket és megyek aludni :lol: hozzánk holnap jön a védőnő. kíváncsi leszek mekkorát nőttünk :P

otthon a koponya, has és csípőuhu az kötelező vizsgálat?

KépKép
KépKép
adryn

jah.. és Kukli: add át boldognévnapos üdvözletemet Botka úrfinak!

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Nekem igazából mindegy, h zárt vagy nyílt, eddig sem titkolóztam :oops: ezután sem fogok, de megértek mindenkit, aki nem akarja kiadni magát, lehetnek olyan élethelyzetek. Csak könyörgöm: ne legyen bonyolultabb a bejutás :P

alvás: ma Lizikém sz@rul aludt, most viszont jót szundít. Nekünk az eddigi leghosszabb alvás 5 és fél óra volt. Bárcsak minden nap lenne ilyen :wink: de átlag 8-éjfélig alszik, aztán 3-ig, 6-ig, aztán 8-tól 9-ig. Aztán picikéket napközben.

csípő: sajnálom, h más is kinlódik vele. Mi vettünk a kengyel helyett terpeszrugit, de azt is utálja :x ha nem javul az én módszeremmel, akkor kénytelen leszek megerőszakolni a picikémet :evil:

párkapcsolat: nálunk is elég jól műxik minden, de sokkal, sokkal több türelemre van szükség. Egy nagyobb veszekedésünk volt csak szülés óta. És Ő kért bocsánatot, persze sms-ben (borzasztó ritka, h bevalja, h hüle vót :P ) Régebben 1-2 hetente voltak veszekedések :) A környezetemben mindenki azt mondja, h kva sokat változtunk mind a ketten és pozitívan az utóbbi időkben. Talán lehet, h ez a nyitja a békének :oops: de nagyon függ attól, h milyen a kisbaba, a mienk elég jó és nyugodt, egy bőgőmasinával sokkal nehezebb lenne :roll: (bár mostanában ő is úúúgy rázendít, a maximum 1 óra volt, megszakításokkal)

Természetbeni szoptatás: oxi, ha aszondjátok nem gond, hát legyen :lol: de a holnapi napot még én sem látom tisztán, a doki miatt és az esetleges vihar miatt.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

És ma vagyunk 2 hónaposak :oops:

Boti Úrfinak boldog névnapot!

(És irigy a csuda babaszőnyegért :oops: )

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Huuu, Szonja 11 óta alszik!!!! Ilyen még nem volt!!! Tuti az esős idő!!! Vagy nő, mert akkor alszanak sokat....aztán még a végén felkel és lábra áll, annyit nőtt!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

no jó, akkor utána kérdezek a dolgoknak.

Kép

Kép
pgyöngyi

Ha bonyolultabb a bejutás, vagy az is fennmarad, meg ez is, nem biztos, hogy nem leszünk kevesebben, megvan az a veszélye, hogy kétfelé nehezebb írni, így is nehéz néha jönni a babóktól:), igazából én is úgy vagyok vele, hogy amit eddig kimondtam, ezután is csak annyit fogok, de úgy látom, már megszületett a döntés :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tehuti, Maja is többet durmol ma :lol:

Papillon, tornáztatni szoktad, van aki "csak" tornáztatja és attól is javul.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tényleg Noryval mi történt a végén, hogy nem jött többet?

Bea, Maja

Kép
bea1978

annyi a lényege a zártnak, hogy csak akkor válik a regisztráltaknak láthatóvá a topik, ha beírod a felhasználónevet és a jelszavadat (pont úgy, mint mikor hozzá akarsz szólni). Ennyi

Kép

Kép
pgyöngyi

akkor hajrá Gyöngyi. csináljuk ;)

KépKép
KépKép
adryn

visszakerestem,Nory töröltette magát, Ő tudja konkrétan, hogy miért

Kép

Kép
pgyöngyi

Nory túl sokat hazudozott és bele is zavarodott :)

Kép

Kép
gabka77

no, zárt topic: nekem mindegy, csak e írjunk kétfelé, mert az sok.
alvás: a kezdeti nehézségek után én vinném a pálmát? :shock:
Döme mostanában 7.5 órát alszik... :D
És még nincs 6 kg (asszem 8) )
Mondjuk ennek kompenzálásaképp van, hogy alig alszik napközben 3 órát (mondjuk ez csak frontokkor)

Pisit leadtuk, holnap eredmény.
És a holnapi talit én végleg lemondom (ma is lett volna, azt is), nagyon ramaty idő van egy fűben ülős talihoz, és hát JÖN A JÁRÓKA!!! :D :D :D
Majd fotózom, ti meg a talit, ha mentek, jó lesz nyitóképnek a zártba :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, és a szexhez akartam mondani: nekünk még mindig nem jött össze... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok Lányok,

a zárt-nyilt topok-kal kapcs. kiugrasztottatok a bokorból. Én már kb egy hónapja csak olvasok, ha úgy alakul az időm.

Ha zárt is lenne a topic én szívesen benn maradnék a csapatban, néha olvasóként, néha pedig íróként.

Ha holnap mégis jó idő lenne, nagyon jó talit nektek.

Járóka, Nemlajos, most hajtok én is egyet, mert sokan ajánlották, egy 1m X 1m, állítható fekvőhelyű, görgős lenne az ideális, csak újan elég drága. Te használtan vetted? Hol kerestél?

Viszont egy hónapra kölcsönzök Viktornak egy felfüggesztett ringó bölcsőt, jó hatása van a pszichomotoros fejlődésre, és valahogy megfogott a dolog, a Kismamában és a neten olvastam róla. Kiváncsi vagyok, hogy reagál rá a picur.

Nem tudom ki, de beszéltetek vmelyik nap a hasfájásról, bennünket nagyon megviselt, és tényleg segített az activator, állítóleg természetes aloe kivonat (vagy nem annyira mű), tényleg ajánlom.

És júni 6-ra bejelentettem a picurt babaúszásra, kíváncsi vagyok hogy reagál majd, apával lesz a vízbe, én meg a majd szurkolok nekeik! :-) 2án leszünk 3 hónaposak, és 3 hónapos kortól lehet menni.

szóval, ha zárt is, ha nyitott is szeretnék maradni, ha esetleg külön jogosultság kell, kérek majd, ha lehet.

Jaj, még vmi, Viktor hatalmas súlyáról már múltkor is írtam...ma kellett visszavinnünk a kölcsönzött mérlegünk, így amolyan búcsúként ;-) megmértem Viktort, 7020 gramm :? , de tényleg nem tűnik annyinak, nagyra nőtt. Lassan kezd beállni a 4 órás szopikra, jó lenne ezt tartani, és persze picit visszavenni a rohamos gyarapodásból.

csipő, koponya, hasin túl vagyunk, Budaiban voltunk, gyors volt, és futószalagszerű, de remélem alaposak voltak.
anna**

tyű anna, szép nagy a Viktor!!! Képet majd raksz be (esetleg a zártra?) :D
Én a járókát egy aukciós oldalon vettem (asszem a vaterán), ez direkt kicsi, 95X75, de összecsukható, és nekem ez volt a két kitételem, hogy kicsi és összecsukható legyen (sajna az ilyeneknek meg nem állítható a magassága, pedig úgy lenne tökéletes).
És hát házhoz is hozzák... Debrecenből! :oops: :roll:
8750Ft volt, nem is tudom, más miért nem csapott le rá (gondolom, mert nem olyan nagy, de hát nagy területnek van neki habtapija, ez tényleg azért kell, hogy ha wc-re, vagy fürödni megyek, meg hogy ne a kiságy legyen a játszótere - mondjuk úgy néz ki, ez nem is fog bekövetkezni, Döme 4. napja csak a babakocsijában alszik el napközben :shock: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

És ha zárt a topik, azt csak mi látjuk???? Vagy bárki, aki regisztrálva van a babaneten???? Hogy is van ez?????

Nemlajos, kivi vagyok pisieredményre!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

zárt topic azt jelenti Tehuti hogy csak azok tudják olvasni és reagálni rá akik jogosultságot kapnak rá. de gondolom egy darabig úgyis működne ez is, hogy aki csatlakozni akar annak tudjuk jelezni hogyan tud...

szorítok nektek hogy összejöjjön a holnapi tali, bár ahogy látom már egyre kevesebbeteknek jó. de ha mégis mentek akkor tegyetek fel képet az itthonmaradottaknak! :D

Nemlajos: szorítunk a pisinek :lol: :lol:

Anna: azok a méretek.... :shock:

más:
nektek is hull a hajatok? nekem az egész lakás tele van vele.. naon gáz :( pedig ma kaptam meg a véreredményemet a vasam is tök jó... szóval nem értem miért
:roll:

nektek is tömködi a gyerek a markát a szájába? komolyan mondom annyira komolyan gyakorolja hogy néha már sikerül neki :lol: :lol: már 2 hete ez a divat.. de tegnap végre elkezdte nézegetni is... (remélem nem azt gondolta közben, hogy húúú még nem eléggé nyálas :lol: :lol: )

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, hullik, akinek van miből :wink:
Nekem nem, vagy csak nem veszem észre, mert ritka szép hajam van :roll:

Tyű, véreredmény? :shock:
Nem bánnám, ha nekem is nézne valaki, ha már így elsinkófálták a szüléskor...
De nem a vashiány miatt hullik, hanem az hullik ki, ami a terhesség alatt nem (akkor állítólag megbokrosodott a hajunk, nekem ez is kimaradt :roll: )

Ököltömködés nálunk is van...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn: nálunk is elkezdte tömködni. Nekem a Lilivel hullott 3 hónapig a hajam, végűl levágattam

A közüllünk kijelölt moderátor engedélyezi a belépést a "tagoknak" a zárt topikba

na megyek

Kép

Kép
pgyöngyi

[quote]T írta:ényleg Noryval mi történt a végén, hogy nem jött többet?

Bea: te egy olyan kedves, de ártatlan nőci vagy! Majd a zárt topicban megdumáljuk, jó? ;)
Örülök, hogy már nincs remegés. Kontol is biztos rendben lesz. Maja a mosolya alapján gyönyörű, egészséges és kiegyensúlyozott baba. Le a kalappal az anya előtt! ;)

Adryn: Ököltömködés nálunk is divat pár hete. :)

Katka

katka22

Nemlajos: Peti 1/2 10-től alszik éjszaka 1/2 6 - 6-ig. 6-nál tovább nem is igen tud, mert hétköznap akkor már szoptatnom kell, hogy utána legyen időm a lányokra is reggel.

Peti átállt 2 napja fél órás szopikra. :) Erre most megint ott a csomó az egyik mellemben. :? És Peti egész nap nyűglődik Petiapu most jött meg Danistól, szóval idáig még masszírozni és fejni sem volt időm. De sebaj, majd éjszaka. Remélem sikerül.

Katka

katka22

Na akkor már értem a zárt topik lényegét! :lol:

Adryn, nekem is elkezdett hullani a hárém....fura, mert terhesség alatt egy hajszál sem maradt a fésűn, kezemben, földön. Most meg szedem mindenhonnan.... :shock:

Ököltömi nálunk is sláger, múltkor öklendezett is tőle, úgy ledugta. :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok újra!

Huu, Katka nem semmi ez az alvás! Hogyan csináltad? Le a kalappal! Irigyellek! milyen módszerrel sikerült ezt ilyen korán, vagy a picur magától, ilyen "jó fej"?
Mi 9 kor eszünk, és 2 kor kelünk kajolni, ill. utána 6kor.

Adryn, sajnos én is azt vettem észre a héten, hogy hihetetlenül hullik a hajam, míg a terhesség idején szinte egy szál sem ment el.
Lehet Nemlajosnak van igaza, most áll vissza a normál hormonszint. Épp most jöttünk a gyógyszertárból, és kérni szerettem volna Mecz hajerősítő drazsét, (én régen egy évben egyszer szedtem kúraszerűen,) de a gyógyszerésznő lebeszélt, azt mondta várjak egy kicsit, de sajna nálam is rémísztő :-(

Igen, Viktor is tömködi az öklét a szájába, néha úgy, hogy köhögni kezd, aztán nagy boldogan megtalálja a hüvelykújját, és rágni kezdi.
(Az uraság épp az imént kakilta élete legnagyobbját szopizás közben, folyt minden felé, hihetetlen volt, sztem 3 adag jött egyszerre.)

Igen, Viktor hatalmas bébi, pedig mindketten inkább vékonykák vagyunk, nah remélem, ha majd elkezd mászni helyrejön a súlya.

Nemlajos, szétnézek a vaterán, hátha lesz 1m x 1m-es korrekt áron.
jó éjt lányok.

Apa focizik, én meg picit tévézek, picur alszik.
anna**

Sziasztok!

Sajnos Kata belázasodott a mai szuritól :? :( Nem nagyon, most épp 38 foknál tart, de egész nap nem aludt, és tök nyugtalan, ha elalszik, akkor 10 perc után ébred is - de ilyen is csak 2-3x volt reggel 9 óta. Szegénykém nagyon nyűgös... Remélem, hogy holnap reggelre már kicsit jobban lesz, én szeretnék menni a talira, ha az idő és Kata állapota engedi (max beülünk a kávézó teraszára jó kis meleg teát vagy kávét iszogatni, ha hűvös lesz az idő). Nemlajos, sajnálom, hogy te nem jösz.

Anna, jó hogy jelentkeztél, és nem semmi méretei vannak a fiadnak! :shock: :D

Katka, cicicsomót sajnálom, remélem, h sikerül kimasszírozni.

Zárt topik: úgy tünik, hogy megszületett a döntés, és átmegyünk zártba... És ki vállalja a moderátorságot? Úgy látom, most ott vagyunk megtorpanva :) Kukli? te nagyon profi voltál a telefonszámok összegyűjtésében, meg egyéb adatok (pl. a várandós táblázat) kezelésében :) - de persze nem akarom rád "nyomni" ezt... Esetleg Gyöngyi, mint ötletgazda? Vagy másvalaki, akinek van hozzá affinitása?

Megyek, Kata ma kézbenbaba...

erpé

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?