JJJJJJAAAAAJJJJÁÁÁÁÁÁJJJJJJ mennyit írtok!!!!!!!!!!!
Anyám! Azt sem tudom, hol kezdjem, jegyzet óne, így marad a HOSSZÚ távú memória, mert annyit pötyögtetek!
Irina! A képekhez a kommentek iszonyú jók! Ádi csúcs ezekben a pózokban!
Sajnos én nem tudok hozzászólni az "éjszaka felébredek és nem akarok visszaaludni" témához, gondolkoztam miért lehet ez, de mivel nincs tapasztalatom ebben, okoskodni meg nem akarok, így csak küldöm a pozitív enerdzsit, hogy mielőbb javuljon a helyzet.
Timi26! Magunktól még nem forgunk. Oldalára már lendúl, sőt, ki is tekeredik, ritkán meg próbál a hasára gördülni, de a legtöbb esetben oldalt marad, vagy visszagördül a hátára.
Én azt mondom, hogy nagy a popója az átforduláshoz, kéne még egy kis lendület, egy kis technika, Apa meg azt mondja, tudja, hogy nem praktikus hason, mert - ha szopi után vagyunk - még bökékelhet is, és a kezét is ki kellene még húzni maga alól, szóval macerás, és inkább a könnyebb utat választja.
ViktorDani szép nagy fiúcska!!!!! Nem lehet egyszerű emelgetni.
Kiskolbi! Hú, már krumpliztok... Tök jó!
A legközelebbi talin majd gyakorlatban is kipróbálhatjuk a Máté-ösztönző elképzelésedet.
Máté szerintem élvezni fogja a dolgot, hogy két csaj veszi körül...

Szerintem szívesen megtartaná ezt a "háremet"
Amúgy meg üdv a hegyen!

Én is ma lefelé és felfelé toltam a megpakolt babakocsit. Másmerre nem is lehet. Én már megszoktam, végül is itt nőttem fel.
Tünde! Nekünk a kóstolás jól megy, ismeri az almát, és az őszibarackot (üvegeset). Csak keveset adok neki, 3-4 kiskanál hegyével, és láthatóan nagyon csipázza a dolgot. Ezerrel fókuszál a kanálra, két kézzel nyúl utána (így előfordult már, hogy két kezecske, és egy kanál volt a szájában

)
És enné nagyon, ha közelítek a kanállal, akkor elkezd "repkedni". Annyira cukor!!!!!
De még csak kóstolásnak megfelelő adagot kap.
Igen, jön a fogunk. Na persze (és ez az első babásoknak szól) nem úgy kell elképzelni, mint az egyfogú Vajákos Birit, hogy kivillan a megmaradt foga, hanem látszik (ha jól megnézi az ember) a fogacska teteje. Szabad szemmel nem nagyon látható, jól meg kell nézni. De már kandikál!
Holnap dolgom lesz, egy szopi kimarad sajna. Most először fogok neki adni lefejt anyatejet. Kétségeim vannak, hogy azt meg fogja-e enni, hiszen 1. fagyasztott, 2. olyan összetételű, amire akkor volt szüksége a Babának, mikor lefagyasztottam.
Na mindegy, van itthon tápi (meg kell néznem, hogy jó-e még), és ha nem megy az anyatej, majd Apa bekeveri neki aztatot!
A Milupa meg szedje össze magát! Hiánycikk! Marha jó! A babáknak ezt ki mondja meg? "Édesem, ma nem kapsz reggelit, mert a Milumilu nem csinált eleget, és most nem jut Neked".
No látom, a topik következő álompárja: Szeli és Zéti!
Ja! Üdv az újaknak!!!!!