A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Azta lányok!!!

Csak a postára ugrottam el feladni a céges leveleket, és mennyit írtatok!!!

Lassan viszont én is búcsúzom mára, van munkám még bőven, és 4 körül talán sikerül hazamenni, aztán este tali.

Lányok, én is kívánok mindenkinek 2007-ben csodaszép babaváró évet!!! Kívánom, hogy mindenki álma, vágya teljesüljön! (Ha esetleg már nem tudnék jönni én sem, mert ugyebár holnap Sopronba utazunk!)

Verzsike, Éva, Eszter, mi pedig este talizunk! 1/2 6 - Árkád! Sajnálom, hogy a többiek nem tudnak jönni. De talán majd jövő héten![size=18][/size]

KépKép
titi_27

Jajj, de jó! Végre, nem csak éjjel jelentkezem, hanem napközben is kapcsolódhatok hozzátok.
Szabadságon vagyok én is, ezért van időm éjjel olvasgatni, pötyögni nektek. Sajnos napközben a férjemmel jövünk-megyünk, intézkedünk, mert házat építünk Vác közelében és rengeteg szervezéssel, no meg persze munkával jár egy ilyen. Most csak ő ment, de alig él, mert este nem hagytam aludni... :oops:
Ha minden igaz, akkor ez tényleg pé lehetett, mert mára visszament a hőm 36.4-re. Jajj lányok!! Tiszta ideg lettem. Beleborzongtam a gondolatba. Mi van, ha tényleg összejött, és lesz egy édi-bédi babám???

Titi! Meghatott, hogy a párod sz.napjára vártátok a babát. Igazán sajnálom, ami veled történt! Kívánom, hogy az álmotok minél hamarabb teljesüljön!!!

Meri, kedves ISMERŐS! Jó utat, boldog új évet kívánok én is! Fertis görbém nincs. Ez is csoda, hogy itt vagyok a gépnél egyedül és nektek pötyögök. Egy évvel ezelőtt még a gépet se tudtam volna bekapcsolni segítség nélkül. Ígérem, hogy minden elmaradást pótolgatok és nemsokára láthatjátok a vonalzómtól kezdve a görbén át az összes képet rólam.

Gigi! Az üldözési mániában is egyek vagyunk, bár az enyém igen erős..... már-már kezeltetni kéne a dolgokat. :? Részben ez az oka annak is, hogy nem írtam még soha ilyen oldalakra.
Vendég

Szia Mo!
Bízzunk benne, hogy már nem is lesz görbéd. :wink: És látod, apaelkapásban is ösztönzőleg hatunk egymásra! :)

Titi!
Jó utat nektek is! Érezzétek jól magatokat! A talin mindenkit üdvözlök!

meri

Boldog új, babás évet kívánok nektek!
Kép

meri

Valóban így van. Nagyon örülök, és cseppet sem bánom, hogy kapcsolódtam hozzátok! Megmondom őszintén, hogy nagyon féltem ettől az egésztől, mert ezek nagyon kis titkos és személyes dolgok. Az életem legfontosabb eseménye jön el nemsokára és nem akartam.....sőőt, talán nem is tudtam eddig elmondani ezt senkinek. Jó, hogy itt vagytok!!!!.... és mivel ti is hasonlóan fontos eseményre készültök.... ráadásul mindenki olyan őszinte itt, ezért könnyű volt feloldódnom közöttetek.
Vendég

Én megmondtam :wink:

meri

Aaaannnnnyira niiiincs kedvem pakolni! :cry:

meri

anna,
nem,ők nem fognak hozzám visszjönni.ők elmentek,"eltemettük" őket,voltak,valahol mindig velünk leszknek de őszintén megmondom nem is akarnám hogy visszajöjjenek.ez a fejezet lezárult az életünkben.megnyitottuk az újat,új reményekkel és hozzánk egy új baba fog jönni aki velünk is marad.nem akarok a múltban élni :oops:

és én nem kívánok még semmit mert itthon leszünk úgyhogy jövök még párszor 8)
Vendég

Meri-tesó! Nekem sincs kedvem pakolni :? Pedig kéne... (mi is elutazunk)
Vendég

Rendben, akkor új édes kisbabát kívánok Neked, Gigi! :wink:
Vendég

Gigi!
Ezt nagyon jól érzed. Meghatódtam. Ők addig vannak veletek, ameddig gondoltok rájuk. Szerintem, mindenkinek két élete van. Egy földi lét, és egy másik amit az élők szívében és emlékezetében élhet tovább. Kívánom, hogy az új babára ne várjatok sokáig!!
Vendég

Hugi, hova mentek?

meri

Jó utazást Anna! Boldog új évet kívánok!
Vendég

Mo, ti mit csináltok szilveszterkor? (Amúgy értelmesen rövidítem a nevedet? :lol: )

Hú, lányok, annyira jó kedvem van!!! Annyit nevettem ma!

meri

Nővérkém :D Csak a tesómékhoz megyünk le Dorogra, úgyhogy nem messze. Viszont ott is van net, úgyhogy jövök még. Úúúúúgy örülök, hogy ilyen jó kedved van :lol:

Mororo! Nagyon szépen köszönöm, viszont kívánom, de én még nem köszönök el, majd csak 31.én :D
Vendég

Hú lányok,de jó, hogy ilyen jó kedvetek van!!! Ez az, mindenki bizakodva várja az új évet!

Gigi! Nagyon tetszik ahogy erről az egészről gondolkodsz! El kell temetni a múltat, és csak a jövő felé, egy ÚJ baba vagy babák felé kell tekinteni. Persze, hogy az emlékeidben tovább élnek, de szerintem ennyi elég is, hiszen ami történt, azon már változtatni nem lehet!
Én mindig azt mondtam, hogy semmi sem történik ok nélkül, mindennek ami velünk történik van valami oka, csak sokszor ezt az okot nehéz megtalálni! Szóval hajrá Gigi!!!

Anna, Meri, Titi /és aki még elutazik/! Jó utazást nektek! És ha már addig nem tudtok jönni, akkor NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET és SIKERES 2007-es BABAPROJECTET kívánok Nektek!

A többieknek majd 31-én fogom ugyanezt kívánni!
:wink:

Akik eltudnak menni a talira, azoknak jó szórakozást, és kicsit irigy vagyok rájuk! Na majd legközelebb én is megyek /remélem/!
Vendég

Szia Anna! Jaaa! Azt hittem, hogy nagy útra készültök...ééén meg már nagy búcsúzásban voltam. Érezd jól magad a tesódnál!

No, Meri jöjjön a kisregényem. A férjemmel nálunk szilveszterezünk. Ez, talán csak neked jelent valamit, a lányok ezt nem érthetik. De, hogy mindannyian értsétek, jöjjön az életem története: 2005-ben férjhez mentem, és a kapcsolatun olyan maradt, mint az együttjárás ideje alatt. Mi csak papíron vagyunk férj és feleség. Nem lakunk együtt. Ennek az az oka, hogy 30 km választ el a kedvesemtől. Ő ott dolgozik, én meg az én városomban. A párom munkája nem valami feleségeknek való gyönyörűség, mert hajnali 3-kor kel, és van olyan nap, amikor éjjeli időpontban végez. Vagyis ha együtt laknánk, akkor se látnám őt sokat. Van olyan alkalom is, hogy otthon alszik és 1-2 napig csak telefonon tartjuk a kapcsolatot. Több barátnőmtől megkaptuk már, hogy ilyen az igazi tartós és bimbózó szerelem, mert mi sohasem veszekedünk. Naaa, hát perszeeee.... nem is, mert nincs időnk.
Úgyhogy a szilveszter is csodajó lesz, mondhatom :cry:
A párom este 10-kor végez, utána átjön hozzánk. Vagyis az anyukámmal ücsörgünk itthon kb.:11-ig, utána a férjemmel átmegyünk az egyik barátnőmhöz az éjféli koccintásra. Jóó mii?
Szóval ne nagyon csodálkozzatok azon, hogy 2005 óta nem jött még össze a baba.....
Vendég

Húha Mororo! Ez aztán a történet!!!! Akkor neked van is férjed meg nincs is! De tényleg, mikor "csináljátok" a babát? :lol: :lol:
És ha összejön a baba, akkor már összeköltöztök?
Vendég

Mo, tessék pozitívan hozzáállni: legalább szilveszter éjszaka együtt lesztek! :)

Little!
Látod, én ezt már mióta mondom Mo-nak, hogy lehet, hogy azért nem jött még, mert nem is akkor vannak együtt, amikor jó lenne. De most, hogy végre hőt is mér, mindenre fény derül. :)

meri

Éva, sajnos a számod nem tudom, írd fel kérlek az enyém: 30/9897-931. Foglaltam asztalt Lehner Krisztina névre, remélem, megtalálsz minket!!!

KépKép
titi_27

Éva, sajnos a számod nem tudom, írd fel kérlek az enyém: 30/9897-931. Foglaltam asztalt Lehner Krisztina névre, remélem, megtalálsz minket!!!

KépKép
titi_27

Meri! A Mo név is tökéletes. Így is értelmes. :lol: :lol:
Vendég

Így még nem vártam a szabadság végét!! Most is csak azért, hogy megtudjam, mit rejt e név. :)

meri

Nos, Little! Rajta vagyunk az "ügyön". :oops: Ezért most mindent megteszünk.
Az esküvőt én akartam nagyon, mert már akkor 4 éve jártunk. Azt mondta a párom, hogy akkor jöjjön a baba is!! Az elején (a munkám miatt) nem akartam gyerkőcöt-csak néhány évvel később...., de ekkor azt monda az én egyetlen szerelmem, hogy az esküvő se legyen olyan fontos.
Aztán mostanában én kezdtem el rágni a fülét, hogy igazán itt lenne az ideje a baba érkezésének is, és az én hős férjem mindent megtesz a kedvemért. Rengeteget dolgozik, hulla fáradtan átjön és.. :oops: :oops: :oops:
Jaa, és közben építkezünk, hogy legyen egy kis családi fészek ami csak a miénk.
A babát az anyukámhoz várom, itt lakok vele. Azért nem megyünk albérletbe, mert akkor nem maradna pénz az építkezésre. Szóval ördögi kör :twisted:
Vendég

Hááát, csajok, ha nem 36 körüli hőkkel kelnék (és nem most menstruáltam volna :lol: ), simán hinném, hogy baba van! Éva, neked is megvannak még a tüneteid???? Mi a nyavaly ez? Kezdem azt hinni, hogy beteg leszek. :cry:

meri

Sziasztok!

Megérkeztünk tesómékhoz, persze hogy az első utam Hozzátok vezetett.
Meri, de jó, hogy még itt vagy! Én is olyan terhességi tünetetket csinálok magamnak, persze remélem, hogy nem pszichés,és most úgy bízom ebben a hónapban... Tényleg, tök másként érzem magam... Jajj, bárcsak baba lenne.
Te mit érzel?
Vendég

Írtam már a múltkor: émelygés, mellfeszülés, húzódás a hasam-derekam környékén, hangulatingadozás. Tulajdonképpen nagyjából azt, mint a múltkor, csak a 8. dpo volt, ez meg a 8. cn. :D Tiszta beteg vagyok már! :lol: :lol:

Bízzál is a hónapban! Bízni mindig kell! Én meg drukkolok, jóóóóó? :)

meri

Jajjj, Meri tényleg írtad már, ne haragudj, csak olyan feledékeny vagyok :cry:
Köszönöm, a drukkot, nagyon aranyos vagy!!! :D
Én is ezerrel Neked! :wink:
Vendég

Drága Anna, nekem azért drukkoljál, hogy így meg tudjam őrizni a nyugalmamat! Én a múltkori eset óta hiszem, hogy nekem ez a legfontosabb, amit meg kell tennem. Lehet, hogy nem így van, de most így érzem! :)

meri

Szorítok nektek lányok!!!
Remélem, hogy csodás 2007 elé nézhetünk.
Küldöm a sok-sok nyugalmat!!! :)
Vendég

Remélem, jönnek a buli után a csajok, és beszámolnak! :lol:

meri

Mennyire megbízható és jó a PG/53? Használjátok ezt a tesztet?
Vendég

Húúúú, valamelyik topikban sokat hallani róla, és jókat! Mindjárt megerőltetem a memóriámat, jó? Mutatta a hőesés-emelkedés idejére az is a pé.-t?

meri

csajok,
hát köszönöm de ez nem kevés munka volt magamon míg erre a szintre eljutottam.először próbáltam a hitbe kapaszkodni.akkor kerültem úgy a 0.ról a -10re.szóval a materialista dolgokba kapaszkodtam és így sikerült felállnom.de ha most bármi olyanról van szó ami valahogy ahhoz kapcsolódik hogy hinni,akkor depis leszek.úgyhogy én meg azt érzem hogy nekem most a legfontosabb hogy ne aggódjak mindent túl,ne komináljak össze "jeleket".értem ez alatt:mikor kiderült hogy nincs szívhang elekzdtem írni egy vetélés utáni topicba.persze a dokim is meg mindenki más azt mondta hogy egyszer elég sok nővel megtörténik ez,van akivel kétszer is de az már jóval ritkább.eltelt pár nap és csatlakozott még vki a topichoz aki másodjára vetélt el.na erre én persze összekombinltam hogy ez vmi jel és hogy rám vonatkozik és velem is meg fog történni újra.szóval így értem a hitet meg a kombinálást és nekem meg erről kéne "leszokni" mert néha depis leszek.

anna,mo
ez a beszéd,ennél szebbet nem kívánhattatok volna nekem.és ez EGY baba hansúlyos meg a MOST :lol:

meri,
áááááááááááááááááááááááá,bakker én uez.már azon gondolkodtam hogy veszek egy tesztet.olyan kőkemény a cicim és úgy feszül meg fáj hogy mondtam apának na most tuti nem ezen veszem észre hogy babás vagyok 8)

mo,
pg sz@rt sem ér,nekem mutatott pé-t mikor Uh szerint nem volt :lol: :lol: :lol: arra jó hogy borzold a kedélyeidet :twisted:
Vendég

még kérdés:szedett vagy szed itt vki duphastont?mert én ugye most szedtem hogy megjöjjön és el tudjam kezdeni a costyt.a duphaston meg progi ugye....lehet hogy azért produkálok ilyen terhestüneteket :shock: de pont ma van egy hete már hogy abbahagytam........az azért sok lenne ha idáig kitartana,nem?mert mikor elkezdtem szedni akkor jelentkeztek de akkor azzal magyaráztam hogy progit szedek..........de most?
Vendég

Mo, ne haragudj, nem jut eszembe. De arra emlékszem, hogy sokan nagyon dicsérik, és vannak, akik egyáltalán nem tudták használni.

Nem is mondtam, képzeljétek, én ma hajnalig abban a tudatban voltam, hogy ma utazunk! :lol: :lol: :lol: :lol: Tutira nem vagyok 100-as! 8)

meri

Gigi! A duphastonhoz nem tudok hozzászólni, de alapból én is ilyen kombinálós vagyok! Csak a múltkori +/- tesztelésem után érdekes módon nem azért fohászkodtam, hogy baba, baba, baba, hanem azért, hogy annyira szeretnék megnyugodni, nyugodtan viselni a dolgokat, nem szorongani, agyalni állandóan. Olyan, mintha bejött volna, mert azóta annyira laza vagyok, hogy a múltkori 30valahány napos ciklusom sem bírt kiborítani. :lol: :lol: :lol: Küldöm a pozitív energiát!!!! :)

meri

Húúúúú, csajok, mit csináltam!

meri

Bocsi, véletlenül így küldtem el! :oops:

Keresem az utam, és rámentem egy kártyárakattintgatvajóslós honlapra. Csak úgy. :oops:

A következő eredményt kaptam: :lol:

A mostani helyzet: A Végítélet
A megoldás kapujában állsz. Elkezdődött életedben egy új korszak, amely első csíráit mutatja most meg.

Ami ide vezetett: A Mágus
Megragadtad a kezdeményezést, megmutattad akaraterődet, óriási energiabefektetéssel elérted, amit akartál.

Váratlan esemény: Az Uralkodónő
Új lehetőségek tárulnak fel előtted. Megtelsz energiával, alkotó erővel, így nekiláthatsz valami új létrehozásának.

Követendő viselkedés: AZ Erő
Harcolj oroszlánként! Mutasd meg a világnak erődet, vitalitásodat és életvágyadat! (Hát ez utóbbi elég erőteljes :wink: )

Várható eredmény: A Papnő
Jelentős felismeréshez jutsz, és megérted a téged körülvevő világot. Türelmesen megvárhatod, amíg megtörténik, amibe belefogtál. Találkozol a tudattalan hatalmával.

meri

Csináltam egy másikat is, de azt már le sem írom! De legalább elgondolkozom egy-két dolgon...

meri

Ok. Akkor maradok a jó öreg hőmérőnél. :shock:
Meri! Mikor mentek?
Gigi, Meri, Anna! A tünetek sok dologtól lehetnek. Elsősorban pszichés. Nekem is volt már sokszor. Néha aggódtam miatta, néha meg őrülten örültem. Ha valamivel nagyon lekötöttem magam, akkor elmúltak. Ha sokat gondoltam rá, még hánytam is. Az egész családot megijesztettem vele. Aztán hirtelen elmúlt és rendesen megjött a szokott időben. Persze, mindenkinek más lehet az ok. Kívánom, hogy a legcsodálatosabb "ok" legyen nektek!!! :oops:
Vendég

Jaj, Mo! Engem nem kell biztatnod! Én is nevetek saját magamon. A 8. cn.-on nem nagyon tudom komolyan venni. :lol:

Holnap reggel megyünk :)

Lányok, ha hazaértek, tessék beszámolni mindenről!!!

meri

meri,
én is jártam már így hogy vmi túl jól sikerült.júliusban volt ugye az első hónap.closty.domináns tüsző,duphaston a16.naptól.dokim mondta ha nem jön meg 3 napon belül hogy abbahygtam a duphastont terhes vagyok :lol: szted megjött??????????????????nekem,akinek életében kb 3 spontán vérzése volt az is 4 év alatt :shock: :shock: persze nem jött meg a 29.napon,teszt - de én ettől még optimista voltam lévén hogy bvel öt hetes terhes voltam mikorrra + lett a teszt.szóval tök reménykedtem még tovább aztán a 33.napon megjött.és én akkor határoztam el hogy nem élem bele magam többet......próbálom úgy kezelni mintha nem is velem történne mindez.na ez olyan jól sikerült hogy ott tartottam a+ tesztet a kezembe amire azóta vártam hogy b megszületett és semmi :( semmi boldogságérzet :evil: persze ehhez tudnod kell hogy most már azért ezt azzal magyarázom hogy éreztem hogy baj lesz,mert végig olyan rossz érzésem volt és rémálmok gyötörtek meg.......na nem fokozom,érted remélem anélkül is hova akarok kilyukadni.

mindenkinek aki utazik jó szórakozást és buék
Vendég

Igen, Gigi, nagyon is értem!
Én pont így voltam a pozitív tesztemmel: veszettül bőgtem, és úgy gondoltam, ez nem az igazi. Meg hogy messze még a 12. hét. Lehet, hogy bennem is volt vmi tudat alatt.

Na, de majd jövőre!!!! Hajrá, lányok!

Azért lassacskán összepakoltam ám! :)

meri

meri,
de tudod minek örülök?hogy most nincs bennek olyan rossz érzés.van bennem para meg félelem de másképp.szóval az az egészséges félelem vagy nem tom hogy fogalmazzam.de nincs rossz előérzetem.csak idegelem magam :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a tali. :D

Meri!

Gondoltunk rád,kár,hogy nem tudtál eljönni.Remélem jövő héten ott leszel.

Ildi!

Te mikor jössz Mo.-ra?Remélem téged is hamarosan személyesen is megismerhetünk.

Erzsike!

Nagyon örülök,hogy tudtunk találkozni,nagyon ari kismami vagy,tiszta szívből örülök neked. :wink:

Éva!

Örülök,hogy megismertelek,nagyon kedves és szimpi vagy,nem tudtalak elképzelni,de azt hiszem te olyan vagy,mint amilyennek gondoltalak,mármint külsőleg is.Nagyon jó volt beszélgetni. :wink:

Titi!

Veled már úgy találkoztam,mint egy barátnőmmel,akit ezer éve ismerek,és ez annyira jó érzés.

Ági!

Remélem a jövő héten ott leszel,mert nagyon szeretnélek látni. :D

Virág!

Tudom,hogy te most nem olvasol minket,de azért leírom,hogy nagyon várjuk már,hogy személyesen is találkozhassunk veled.

Little!

Te is jössz a jövő heti talira?Ezer bocs,ha bárkit kihagytam,nagyon jó a hangulatom,annyira jó volt beszélgetni a lányokkal. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Meri! Melyik volt ez a kártyárakattintgatvajóslós honlap? Én is megnézném magamnak :D
Vendég

Lányok, szuper volt a tali, igaz csak négyen voltunk, de nagyon jól sikerült! Remélem, jövő héten azért többen leszünk!

Meri, jó utat!!!

Anna, hogy Te milyen ügyes vagy! Hogy tudod a párod kitúrni a wow elől? Nekem már most visszakéri a helyét!

Én próbáltam a PG53-at, de sajnos össze-vissza mutat mindent. Többektől hallottam, hogy az LH tesztekre esküsznek, azok elvileg nagyon megbízhatóak!

Eszter, én is ugyanúgy érzek, mint Te, mintha ezer éve ismernénk egymást!!! :) Boldog vagyok, hogy újra találkozhattunk!

És Éva, Verzsike, remélem, jövő héten is tudtok jönni! Majd még beszélünk róla! Nagyon jó volt megismerni benneteket!!!

KépKép
titi_27

http://ezo.hu/index.phtml?rovat=169

http://ezo.hu/index.phtml?rovat=961

Ezek a lapok! Kíváncsi vagyok, neked mit mond.

meri

Kár, hogy nem tudtam ma elmenni a talira. :( Nekem mondjuk alapból problémásak ezek a késő délutáni Pestre menetelek. Főleg arrafelé (jó messze van). :? De legközelebb igyekszem megoldani.

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?