Jajj, de jó! Végre, nem csak éjjel jelentkezem, hanem napközben is kapcsolódhatok hozzátok.
Szabadságon vagyok én is, ezért van időm éjjel olvasgatni, pötyögni nektek. Sajnos napközben a férjemmel jövünk-megyünk, intézkedünk, mert házat építünk Vác közelében és rengeteg szervezéssel, no meg persze munkával jár egy ilyen. Most csak ő ment, de alig él, mert este nem hagytam aludni...
Ha minden igaz, akkor ez tényleg pé lehetett, mert mára visszament a hőm 36.4-re. Jajj lányok!! Tiszta ideg lettem. Beleborzongtam a gondolatba. Mi van, ha tényleg összejött, és lesz egy édi-bédi babám???
Titi! Meghatott, hogy a párod sz.napjára vártátok a babát. Igazán sajnálom, ami veled történt! Kívánom, hogy az álmotok minél hamarabb teljesüljön!!!
Meri, kedves ISMERŐS! Jó utat, boldog új évet kívánok én is! Fertis görbém nincs. Ez is csoda, hogy itt vagyok a gépnél egyedül és nektek pötyögök. Egy évvel ezelőtt még a gépet se tudtam volna bekapcsolni segítség nélkül. Ígérem, hogy minden elmaradást pótolgatok és nemsokára láthatjátok a vonalzómtól kezdve a görbén át az összes képet rólam.
Gigi! Az üldözési mániában is egyek vagyunk, bár az enyém igen erős..... már-már kezeltetni kéne a dolgokat.

Részben ez az oka annak is, hogy nem írtam még soha ilyen oldalakra.