Tényleg felélénkítette a topikot a zárttá válás közeledése

Kukli, köszi az ügyintézést!
Katka, a felvetésedre: szerintem ha valaki úgy szeretne jönni, hogy eddig itt sem szólt hozzá, de ott sem szeretne dumálni, akkor úgy ne lehessen csatlakozni a zárt topikhoz (bár nem hiszem, hogy ez tipikus lenne). Hiszen épp azért szeretnénk zárt közösség lenni, hogy csak olyanok között dumcsizhassunk, akiket ismerünk valamennyire - ha valaki ott "csak" kukkol, akkor nem ismerjük meg, és épp a lényege veszik el a zárt topiknak (=ismerősök egymás közt)
Szóval ez legyen egy "deal": ha valaki szeretne jönni (még úgy is, hogy eddig nem volt itt aktívan jelen), akkor fogadjuk be, de vállalja, hogy nem lesz teljesen passzív tag. Ez nem azt jelenti, hogy minden nap jelen kell lennie, de azért időnként szóljon hozzá és meséljen magáról
Ja, és Katka az üveggolyó ötletet Samunak kell megköszönni: ma reggel leszedte a polcáról az üveggolyó készletét (Tescos) és azzal játszottunk (tekéztünk és pörgettük)
Banokla, de jó, h te is jelentkeztél! Sajnálom a gondokat.
Rebi, és miket csinál Meske a picurral? Sajnos kádbanelterülős fürcsire nekem sincs nagyon időm, pedig jól esne nagyon.
Kukli, sajnálom, hogy most nálatok sem fenékig tejfel a pároddal való kapcsolatod... Ha jól értem a célzásodat.
Pulcsi, én is vettem cseresznyemag párnácskát a DM-ben, és Kata szereti, ha azzal masszírozom a pociját. És tök jó, h ma Nándi ilyen jó fej volt, és hagyott téged kicsit kibonatkozni háziasszonyként is.
Nemlajos, örülök, hogy megvan álmaid járókája - az állítható magasságú (most erre beugrott az NDK turmixgép, a levehető ajtós

)
Gyöngyi, boldog névnapot - ha ma ünnepled!
Papillon, vannak babák, akik korán kezdik a fogzást, de remélhetőleg Lizinél nem ez van

Samunál az első nyáladzások, ököltömések és kidudorodó fogínyt követően még 2 hónapot kellett várni az első fogra. Egyelőre Kata se nem nyáladzik, se a kezét nem eszi túl lelkesen...
Új taliidőpont: nekem a jövő hétfő is jó (meg még az összes délelőtt a jövő héten), de én is azt szorgalmazom, h gyorsan döntsünk)
É