A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Hát szerintem mindenki találja ki,hogy mit írjunk a pólójára!Szerintem lehet a rendes keresztnevet is,aztán ha pont nem létjuk a feliratot,akkor azt mondjuk,hogy "szivem" vagy "csajszika". :lol: :lol:

Fanni!
Én már elneveztem a táblában a párod:Dokiapu :P

Megjöttek a babakocsik!Olyan szarul néznek ki,hogy már postázom is vissza a nőnek.Remélem visszaadja a lóvét! :evil: :evil:

Tonti!
Szegény bölcsiseid! :cry:

Mariann!
Köszi,ari vagy! :D

binyek

Először is
Pocakok,babák GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!!!!

Elfáradtam az olvasásban

Anny
Nekem is jöhet a privi

Benszi
Bugyis nem én vagyok,hanem Kamilla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Teszvesz
Nem babakocsira,hanem high school musical-es pólóra kellett licitálnom(annyira licitáltam,hogy közben Marci csontra ledugott egy kanalat a torkán :oops: :oops: :oops:

Ja!
Én múltkor licitáltattam a barátnémmel egy nadrágot 104 ft-ért,kimostam,ma felveszem és találtam a zsebében 10 eurot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már megérte.

Dragonfly
Nálunk nincs fix időpont a fürcsire :oops: ,mert ha egyik se beteg,akkor azért csavargunk mi és néha csúszik a dolog.

Tegnap annyira elaludtam a Marcussal fürcsi után,hogy 11-kor ébredtem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Binyek
Megtaláltam a 2db hippes pólónkat ami a rossmannos cxsomiban volt.Az gondolom szinte mindenkinek van :wink:
Amúgy jó a tescos body is(persze 2-2 fejenként),de nekem még csak most növik ki a törpék a 0-3 hóst :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .De azt is csak az ujja hossza miatt :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor májusban mekkora kell nekik? :?:
Vendég

Till
Én személy szerint úgy gondolom,nem szabad feladni.Ha megtörténik a .........(nem tudom mi lenne a "jó" szó ide :oops: ),akkor arra kell gondolnotok,hogy nem ok nélkül történt.

Én is láttam a fókuszt tegnap :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Szörnyű,hogy soha nem lesz "normális" élete sem a gyerekeknek,sem a családnak.
Össze teszem a két kezem,hogy az enyémek ilyen rosszak,még akkor is ha a Marcus veséjére azért figyelnünk kell.
Vendég

dokiapu :D ez jó :D
milyen babakocsikat vettél?annyira szar?
gyerekeim végre ettek tejpépet :D
aminál hült helye a betegségnek,meg kamuból hisztiznek :D aztán kicsit hangosabban szólok és kuss :oops: :lol: ja és szétrágják a habtapit csak úgy nyikorog
nálunk maryska,lanya,amika,jázmi(de szerintem én még kérek ha binyi birod-egy hugisat az amiráé,meg egy bogyósat az jázmié)
most akkor mennyibe kerül egy nyomatás?

lanyané

Lanyané: Hát nekem a doki nem ír fel fogyibogyót. Ennyit erről. Mással nem tudok irattatni, szóval marad a 600 kiló.

Jaja, én is kíváncsi vagyok a babakocsira. Nem teszed fel mutiba?
Vendég

Én lehet, hogy veszek majd pólót, és valami csajos textilfilccel ráírom a nevüket... :oops: Muszáj spórolnom, amíg nem talál rám a belga trónörökös.

Ez a fogyibogyó zavar. Miért nem lehet az ilyet normálisan megvenni. Mit kell itt sunyiskodni?? Morrrmorrr :evil:
Vendég

Anny!
De negatív vagy. Először is: tuti nem vagy 600 kiló. Másodszor: nem csak fogyibogyóval lehet fogyni. Nekem bejött a Herbáriától az elhízás elleni tea, szoptatás alatt nem lehet inni, de ha már nem tejcsiztek, hajrá. Itt vigyorog nekem is egy dobozzal, várom, hogy ihassam, bár én mázlista vagyok: szépen lassan csorognak lefelé a kilók. :oops:
vovanda

Hát nekem nem. ez nem negatív hozzáállás, hanem tény :cry: Próbálkoztam már én is teákkal, de olyan hasgörcsöt okoztak, hogy egész nap görnyedeztem. :shock:
Vendég

vivi megpróbálok intézkedni a szupi tested érdekében :wink: meg akartam mondani,hogy ha kell segítség szoktunk 20százalékkal olcsobban vásárolni a dm-ben ha gondolod a tiedet is hozzácsaphatjuk :wink:

lanyané

Binyek :P
Láttam. Majd megkérdem, mit szól az "új nevéhez" :lol:

Any :!:
Mennyit szeretnél fogyni? Káposzta leves? 90 napos diéta? Atkins?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek, én is kivi vagyok a babakocsira!!
egyébként én is jártam így karácsony előtt, arról a kocsiról tettem is képet. 18 ezerFt volt, de basszus, szigetelőszalaggal volt összerakva!! tiszta kosz, és büdös volt. de nekem hála Isten visszaadta a nő a pénzem...csak a postát buktam.
vigyázni kell nagyon!!

Banika! jó vásárt csináltál :) és a mosásban nem lett baja a 10 EUrosnak? :):)
a Hippes poló jó ötlet nekünk is van!!

fogyibogyó: vannak még a piacon amik nem vénykötelesek. Norbis stb.. azok nem jók?
Az elhízás elleni tea az olyan mint a mályvatea?? :oops: :oops:

zsuzska80
Szombathely

Csajok
Jól nyomjátok.Jókat derültem némelyik hsz.-en :lol: :lol: :lol:

Binyek
Pólót még nem tudom,sógornőm szeretne Pesten a csajoknak nyomatni,de ha eggyen pólója és emblémája lesz mindenkinek,akkor nekünk is :lol: :lol: :lol: :lol:
Száva,Noa,Eszti,Gyuszi(vagy legyen Fotós? :wink: :wink: )
Esetleg azt is lehetne,hogy előlre a rendes név,hátulra a nick név.
Én a csajoknak bizti pólót szeretnék,mert azt tényleg mindenre rá lehet húzni.Na jó,a kabátra nem,de csak nem fog esni.

Benszi
1950-nel és 1970-nel születtek a csajok.Szegény Balu :(

Én is imádtam pocakos lenni,sőt,mostanában egyre inkább vágyakozom újra ebbe az állapotba kerülni,de majd pár év múlva. :lol: :lol: :lol: :lol:

Rebe
Nekem minde1 ki licitál :D :D :D De azt hiszem,a 2. linkem tárgytalan lesz,mert már 2000 felett van.Nem baj,jó lesz a másik is.

Till
Kitartás nektek,minden úgy lesz,ahogy lennie kell és minden rendben lesz!!!
Vendég

Én kb 10 kilót szeretnék. Az a baj, hogy 3-4 kiló föl-le mozog, pedig nem eszem se többet, se kevesebbet... A diéták ilyen 90 napos formában semjönnek be, mert baromi macerás. Ha mikor alszanak nekiállok tenni-vennia konyhában, mindig felébrednek. Ha ébren vannak,még pisilni sem lehet elmenni szinte, a konyhába meg nem jöhetnek velem, mert nagyon kicsi és zsúfolt. A barrikád mögött vinnyognak. Szóval... :roll:
Vendég

Anny
Pszichomókus mit mondott?

Hipp-es pólónk nekünk is van.Majd kérünk pénzt a Hipp-től,amiért reklámozzuk :wink: :wink: :wink:
Vendég

De egy ráérős társaság vagytok! Mintha legalábbis szabin lennétek otthon egyedül, és nem pedig gyerekekkel. Vagy itt jönnek be a kamugyerekek a képbe? Photoshoppal ma már mindent lehet!, még pocakot is varázsolni. :D :D :D

Binyek! Nekünk is jöhet 2-2 body, mikorral kell megmondani a méretet? Végül is milyen lesz a felnőtt poló?
Ja meg majd küldöm az új adatokat is, remélem lesz rá időm.

Till! Szerintem ebből még bármi lehet!

Anny! Rólad nem tudom elképzelni a 600 kg. Bár megértelek, mert fogyni nagyon nehéz, szerintem is.

Vanda! Nagyon jók a képek, tök jó lehetett a minitali.

Judit! Édesek a csajok, és csini lett a frizurájuk.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Sziasztok!

Bulira vinnénk 10 üveg bort, zömében vörös, két üveg viskyt, meg egy kis üveg pálinkát(valami kuriózum). :wink:

kaja tekintetében meg azt viszünk, amiben megegyezünk :lol:

Binyek!

Pólókat postázom, köszike :lol:

Logót tervezzünk egyet?
Ha van alapötlet szívesen megcsinálom!

Lanyané!

Kantáros farost megnézem, tele van a kicsik szekrénye kinőtt cumóval, csak lusta vagyok kiválogatni :roll:
Ha átnéztem írok.

Pont azon agyaltam, ha egy gyerek majd szól, hogy apa vagy anya, hogyan fogjuk tudni melyik :P

Dóri
Vendég

Andi! majd szólj mikor érkezik a babakocsi!!

iszonyat nehéz fogyni, le a kalappal aki önerőből tud!!

zsuzska80
Szombathely

Juci
Annyira cukik a csajok és nagyon csini lett a hajuk :lol: :lol: :lol:

Dóri
Rucit én is szívesen átvennék tőletek.Jöhet bármi,téli,tavaszi,nyári.80-92-ig.Freemail-re küldhetsz képet és árat.
Köszi :D :D :D :D
Vendég

Csajok! akinek már jár a babája!! az enyémek nem tudnak cipőben menni!! mezítláb meg mint a golyó. erőltessem vagy ne?
tegnap mikor ment Gergő dokihoz cipőt adtam rá, de mintha békatalp lenne a lábán úgy ment....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.02.19 11:56-kor.

zsuzska80
Szombathely

Nekem sem hajlandóak cipőben menni. Igaz nem próbáltuk 1-2-nél többször...de én se tudom. Utcára nem mehetnek cipő nélkül...
Vendég

dori tessék csak szanálni :!: minden szép és jó tavaszi nyári szerkóra kivi vagyok :wink: biznisz :wink:

lanyané

egy ortopéd szakorvos azt mondta mezitláb a legjobb vagy puhtalpu cipőben de semmikép rendes talpuban

lanyané

de tök puhatalpú cipőben próbáltam.... de így sem...

Banika! mi lett az ikreseken a "melles" csajjal? meliyk fórumban van?

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:42-kor.
davandi

Dóri!

Szerintem jó ötlet a logó, szép emlék lesz, főleg ha ezután minden évben megismételjük :wink:
Szerintem az elől rendes név, hátul nick is jó, legalább mindenkinek megtanuljuk a rendes nevét is :lol:

Most ment el a Dévényes, nem is volt olyan szörnyű, csajok kidőltek, egy darabig csend lesz, megyek visszaolvasni...

Judit

jucicuki

Hali!
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!!!

Eladó 1 db légvédelmi sziréna (bizonyos Dani), és 1 db kismacska (bizonyos Réka). Árajánlatokat priviben kérek! 8)

Binyek: Vanda, 1szálpasi, Balu, Réka, Dani.
vovanda

Mariann,
köszi, aranyos vagy! Remélem nem haragszol, de a Kaális topicban megadtam a nickedet, mert egy lány épp a reductilt szeretné kipróbálni, gondoltam, hátha akar hallani tapasztalatokról...

KépKép
lili73

légvédelmi sziréna és kismacska lecsapva, már az enyém!!!!!
így vanda se menekül.....:P
1szálpasi

Hát Csajok (+Pasi), kíváncsi vagyok, meddig marad rajtunk a póló 8) Pláne ha 10 fok lesz, vagy 30 :lol:
Minden esetre -ha nem felejtem el-, viszek etiket cimkéket, amire rá lehet filctollal írni a neveket és minden ruhára rá lehet ragasztani. A gyerekekére is :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

király ötlet fanni :D
aki az 1% még nem döntött ajánlom a Peter Cerny alapitványt koraszülött mentő
Tisztelettel kérjük, támogassa Személyi Jövedelemadója 1%-ával a Peter Cerny Alapítványt, ezzel a beteg újszülöttek mentését, szállítását segiti.

Adószámunk: 19010289-1-42

lanyané

Andi!
Még lehet variálni!Semmi sem fix! :wink:
De most már megmondom őszintén,hogy én szerintem is az lenne a legjobb,ha mindenki elküldené az összes cuccot,amire nyomni kéne a szöveget.Akkor nincs fennforgás:mindenkinek jó lesz a méret,a fazon,a stílus. :roll:

Dóri!
Tervezz logókat nyugodtan,aztén megszavazzuk,hogy melyik legyen!De jó! :lol:
Hallod-e?Ez ivós buli lesz?Én azt hittem,hogy gyerekes... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Eszti!
Ne is gondolj rá,hogy kabát kellhet...Brrrr!
:roll:

binyek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:42-kor.
davandi

Fanni!
Jó ötlet a cimke,de az vajon meddig marad a ruhájukon???Még hátul hátha....Bár onnan meg egymásnak szedik le! :lol: :lol:

Mondom én,hogy marad a homlokra alkoholos filc megoldás!! Legolcsóbb és legegyszerűbb!!!!! :shock: :shock:

binyek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:44-kor.
davandi

Valaki kérdezte,hogy mennyi a nyomtatás...
Egy szita 100Ft,utána minden új szita 80ft. Szóval azért írtam a 180ft-ot,mert egy emblémaésfelirat-szita meg egy név-szita.

binyek

Amondó vagyok,hogy Dóri tervezze csak a logókat,aztán szavazunk.
Szerintem tök jó ötlet ez a ragasztós,filctollas etikett címke.Így mindenkinek egységes lenne a pólója,mert a logó lenne rajta meg mondjuk a dátum.
Ivós?jesszus akkor az uram kifekszik :lol: :lol: :lol: :lol:
Megtiltom a jager adagolást mindenkinek :evil:
Vendég

oszt úgy nézünk majd ki mint a gyivisek az egyencuccunkban

1%-ot Pécsre ajánlottuk a gyerekklinikának
Vendég

Zsuzska
Cicitémából nem lett semmi :lol:
Amúgy az ötletek,tippek,tanácsokban leltem rá :shock:
Vendég

hol vagytok kamusok?
Vendég

Zsuzska
Majdnem megvontam a tejpépet a kölkeimtől,nehogy dagadtmadarak legyenek,de csináltam nekik a babaszobán súlygörbét és mindkettő az átlag alatti sávban nyomja.Ezért engedélyezem nekik a további tejpépfogyasztást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár az én kezem így is leszakad
Vendég

Itt egy kamus!

Kölkök ma csak 1 és negyed órát aludtak.Extra nyűgik.Éjszaka is komoly cirkusz volt.Én már alig állok a lábamon,pedig kéne gyantáznom,mert holnap viszem aput vacsizni.
Vendég

bazki mi ez a csöcsaös téma én kiváncsifáncsi vagyok :oops:
ivós buli :D :lol: ezen filóztam nem viszünk egy bébiszittyó nőt közösen,hogy azért legyen egy józan ember :oops:
jó vörösbor nyami-pálinka az brutál szülés előtt szerettem a jó házit főleg ha beleáztattam az aszalt gyümit :oops:
banika akkor majd az uraink támasztják egymást :D

lanyané

KamuFanni jelen 8)
Nekem mindenhogy jó lesz :lol: Emblémával, a nélkül, etikettel, filctollal vagy gyerektalpra írva, mindegy :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

benszi akkor ugorj a gyantának :wink: szegény jó fáradt lehetsz küldök egy kis energyt :arrow: :arrow: :arrow:

lanyané

Enyém férj is a támasztandók között lesz, ha pia is lesz :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kamuvanda jelen!
És itten éldegél két teljesen antialkoholista bébisintér! Szóval mi majd viszünk a nemivósoknak gyümilevet. :lol:

Ja, és tegnapról akartam még írni: én is a nickjét tudom mindenkinek. na jó, Lanyanét tudom, hogy Mariann, meg még egyet-kettőt, de Fanni pl. nekem már Fanni marad. Binyek meg Binyek. :oops:
vovanda

Banika
Ezek a Varga papák mind ilyenek?Enyim dettó.Majd egy szobába zárjuk őket.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Akkor jó kis buli lesz ez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenki fetreng majd,kölkök meg rosszalkodhatnak ezerrel
Vendég

Enyim régebben jobban bírta,de elszokott.Meg egy kicsit talán fáradtabb és öregebb is?
Vendég

Enyim régebben jobban bírta,de elszokott.Meg egy kicsit talán fáradtabb és öregebb is?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?