A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Dalam, hát nem egyszerű de megoldjuk. :lol: :lol: :lol: Videót megnéztem édes a kiscsaj :lol: :lol: :lol:

Ilba, hát ha lány lesz akkor Csenge, fiú név még nincsen de tetszik a Balázs, Domonkos. Még pár hét aztán kiderül ki lakik odabent :lol:
Tök jó hogy tudsz menni a dokinéninkhez. Én most már nem váltok, meg úgy tudom szüléseket még nem vállal. Barbival ha találkozol üdvözlöm.

Kata,Kevin milyen sokat változott, tényleg most jobban hasonlít rád.
kabátot a Tescoba nézd meg, ott egész jók szoktak lenni és olcsók is.

Kri

Kép
Kép
kri29

Honey, laptetőőő :lol:
Nem, nem ott van, nálunk. Konkrétan anyukám mellett kettővel :D
Nálatok nincs ilyen, tudom, de magánböli lehet van, majd érdeklődöm.

Dalma, Neked akartam még írni csak lefelejtettem, de Ilba is megerősít benne, hogy vannak gyerekek akik Kornél korában már nem igénylik az ebéd utáni alvást.
Lilla is már egy párszor kihagyta :twisted: olyankor este kezelhetetlen.
Mondtam én, hogy nem lesz gond Pannával, kis ügyes :lol: én az elején nehezen viseltem, hogy nem annyira hiányzom neki :(

Ilba, én is kedvelem a H&M-es rucikat :lol: csak nagyon ritkán jutok el.
Martin is inkább a plafont bámulta az oviban, de nem aludt :wink:
http://www.nosalty.hu/search/node/csokitorta itt próbálj meg keresni

Kata, jó tanulást Neked! Kevin csuda édes kisfiú :lol:

Vera, most akkor egy pontos időpontot írj légyszííííííííííííííí, mikor lesztek adásban??????? Nem vagyok egy TV-fun, de ez érdekelne :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kri, Zsombival beszéltek már testvérkéről?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi, igen. Nagyon édes meg szokta hallgatni a kistesót a pocakomon. Meg van egy dvd-k az egyik vizsgálatról, azt számtalanszor meg kell nézni :lol: :lol: :lol: Közbe kommentálja is kistesó mosolygott, elbújt, vagy éppen mocorgott felkiáltásokat teszi. Volt velem a 12 hetes uh is, ott is kommentálta a dokinak mit csinál kistesó :lol: :lol: :lol:
Bízunk benne hogy a lelkesedése akkor is megmarad ha megszületik a testvére.

Ilba, H und M az én kedvencem is. Jópár ruhánk van onnan :):):).

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziazstok,.

Jajj az időpont lemaradt!! Október 25-én hétfőn este fél 10-kor lesz és az ismétlés jövőhét szombatján vagy az utána levő szombatján.

csajok van kedvetek egy kis topiktalira NÁLAM????

LÉCCILÉCCILÉCCILÉCCI GYERTEK EEL!!!

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: megnézzük,jo lenne a tali :lol:

Miért fura kevin?a vaku miatt fura fejet vág,csak a kutya miatt raktam fel hogy berakta a vödörbe maga mellé:-)
Lehet nemtudok jönni egy darabig mer nem jo a net ma viszem szervizbe a nedbookot ,remélem hamar visszakapom

000kata

Üdv a régi újaknak!! :)

Jó látni Titeket, de ne csak ilyenkor tessék előkerülni!!!! Irgum meg a burgum. :)

vera

Örülök, hogy rendeződni látszik az életetek! :) Én is megnézem az építőket feltétlen! Tali jó ötlet! Mi mennénk, ha nincs túl messze a lakás. Majd írd meg a címet priviben.

ilba
Itt vagyok, csak vártam, hogy írsz, de nem írtál (privi). :( Hol van H&M tőletek 20 percre??? Én nem tudok! Írd már meg azt is lécci! Vagy C & A-t akartál írni???? Mert azt tudom hol van. ;) De hésm-et én is szeretem, de itt közelben nem tudok csak Árkádban. Van a közelben??

évi
Elfelejtettél? :( Várom ám a levelet!!

kata

Kevin írtó édes! :) Nagyon pasis! Kár, hogy nem tudsz jönni, remélem hamar megcsinálják azért!! Még annyi, hogy tesz-veszen is lehet jó kis kabátokhoz hozzájutni és van mikor egész jó áron. Nézelődj ott is szerintem!!

dalma
Panna nagyon édes!! :) És milyen jó, hogy ilyen szépen beilleszkedett a bölcsibe!

Én is teszek egy videót, sikerült végre feltölteni. Ez olyan 2-3 héttel ezelőtti. :)

http://www.youtube.com/watch?v=hfPBXkBXzj8

Kép
Kép
anya1118

+2 kép, ezek most keddiek. :)

Kép

Kép

Kép
Kép
anya1118

hahó

kincső jajj de édes!:)

klarisszáékkal mi lehet?

andy

Kép
andy30

Vera!
Nekem is!

Dalma!
Hát igen,szívem szerint én is benne lennék.De nem az anyagiak miatt.mindíg nagy családot szerettem volna!

Képzeljétek!
ma az exem megkapta az ügyvédtől a levelet a gyerektartás miatt,merthogy 4 hónapja megint nem fizet.Erre,felhív h,hol vagyok,mondom itthon,erre ő,azonnal takarodjak le a ház elé.mondom ,nem megyek,mond el tel-on ,mit akarsz.(ráadásul pont alvásidő volt).Hát hogy mit képzelek én h visszamenőleg követelem a lóvét,mikor nyáron amúgy is tök sokat voltak ott a gyerekek.mondtam,a fele szünet a tiéd-nem??.aztán azt mondta,h ha még egyszer levelet küldetek neki nem tudja milyen módon,de feljön és sz...rrá ver.felhívta az ügyvédemet is,de az elküldte a sunyiba.ső t be is fenyegette,h beperi zaklatásért,meg fenyegetésért!na ennyi.nem volt jó napom ma

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dalma,
Berci meg ma nem aludt. A nagyszülőknél kellett volna, de volt más dolga. :twisted: De fél8kor már mindkettő aludt. 8)

Kri,
átadom. :wink:
Szép neveket választottatok, a Balázs nekem is nagyon tetszik, csak A-nak nem jött be.

Évi,
köszi a linket, még nézelődök. Egyébként arra gondoltam, hogy esetleg valakinek már bevált receptje van. Mert fontos, hogy én is meg tudjam sütni. :oops: :lol:

Kata,
nyugi, nem azt mondtam, hogy fura, hanem hogy más. :wink: Biztosan csak nagyfiúsodik. :D

Anya,
basszus, bocsi, de elfelejtettem. :( :oops: Majd megkérdem A-t mi lehet. A jelszóval rendesen belépsz? Nálam még sosem volt gond és milliónyi kép és videó van fent.
Láttam a játszóházas képeket, mi az, csak nektek nyitották ki? :lol: Kincső mekkora? Olyan nagynak tűnik. :roll: És megzabálom olyan édi. :D :P
H&M a Westendben van legközelebb.

Honey,
ex no comment. :evil:

Kép
Kép
Kép
ilba

Vagyok én is, de csak olvasni van időm! Jó hogy ilyen sokat írtok, és hogy benépesültünk megint!!! :)

Babácskákhoz hatalmas gratula!!!!!

És köszönjük a gratulációkat, Sonny, Vera!

Gyerekek, lányok gyönyörűek mind! Kincső, Regi, Betti,Panna..Kevin,Noel, Berci és többiek is mind nagyon édesek,szépek!

Vera
Szoktam nézni a műsort, az ismeretleneken is úgy meghatódok mindíg, Rátok bekészítek egy 100-as pzst! :wink:
Én is akarok talizni!

Írta valaki még az ugrálást.A két éves státuszon ez az első kérdés.Tud e páros lábon ugrálni? Akinek még nem megy, irány a matrac! :lol: Léna 11,5 kg és 89 cm volt. Ruhába mérték már és úgy örültem h. ilyen "nehéz" .Erre a védőnő mondta h. minden ok vele, csak a súlya kicsit kevesebb, mint az átlag 2éveseké.De látom akkor többen ekkorák itt. :)

Évi
képzeld mi is megyünk tej allergia vizsgálatra.Megint folyamatosan köhög, a doki azt mondja drukkol hogy csak' tejallergia legyen és ne asztma. :?

És egy kis pletyka! Remélem nem haragszik meg Pipal h. leírom! :oops: Találkoztunk Velük a Széna téren (erre az esély kb annyi mint a lottó 5-ösre , mert mind a ketten mesze lakunk onnan) ÉS Ő is babát vár!! :lol: Januárban érkezik Natasa kishuga! :lol: -aki egyébként gyönyörű hosszúhajú nagylány lett! :)

ne haragudjatok h. nem írtam mindenkinek..

Kép
katica_75

ilba
Bizony, megvettük. ;) Ááá nem, hétköznap délelőtt nincs senki. :D Tök vicces, de mienk az egész játszóház, ezt mondtam katának is!! Egyszer nincs kedvetek eljönni valamelyik délelőtt?? Mi általában kedden szoktunk menni. Kincső már otthonosan mozog benne, mintha tényleg az egész az Ővé lenne , olyan édes! :) Szerintem is nagyobb az "átlag" 2 éveseknél, legalábbis akiket mi ismerünk Náluk magasabb, de lehet csak ők picik. :) Centiket most nem tudok majd 2 éves lesz, megyünk mérni meg szuri.

vera
Nekem elég messze vagytok sajna. :( Hétvégén esetleg jó, ha uram elvisz minket. :) Hétköznap kilőve. :(

andy

Nem látom a vonalzódat. Kistesó vonalzód van már?? Nálatok nevek??

katica
És nem mondtad Pipalnak , hogy nézzen be? Hogy ismerted meg? Régebben taliztatok már?? Vagy hogy?? :shock: :?

Kép
Kép
anya1118

Ja, akár ott is lehetne a tali. 2 év alatt ingyenes!! :) És mienk az egész játszóház!!! :) hi-hi

Kép
Kép
anya1118

Hello!

Most is csak utolsó lapot futottam át bocsika teljes az elhavazás!
Mátyásnak az RTG-je sajna változatlan fél év múlva próba ha akkor is ilyen akkor maradandó :(

Vera te volt urad egyre hülyébb!

Honey most igen vagy nem (mi is rizikósan élünk, de azért eddig a módszerem bevált)

Kismamáknak gratula!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza!

sajnálom Matyit! Ha maradandó lesz,akkor az mivel jár?bízzunk benne azért,h javulni fog addig.Matyi hogy érzi magát?
Hogy-hogy rizikósan éltek?csak nem Ti is?

Én most beleegyeztem abba,h ha jövőre összejön minden segítség nélkül,akkor jöhet,ha nem ,akkor már nem. Betti is közel 2 év alatt jött össze.Majd meglátjuk.

Anya!

tényleg olyan nagy KincsŐ, mint egy 2 és fél éves,legalábbis így kép alapján.Ti is magasak vagytok?Barátnőmék kislánya 1 hónappal idősebb,apuka colos,anyuka kicsit magasabb,mint én,és A kislány több,mint egy fejjel nagyobb,mint Betti.

Katica!

Betti ugrál,sőt a lépcsőn is úgy közlekedik sokszor,h egyik kezével fogja a korlátot és ugrik le a lépcsőfokra 2 lábbal.10 perc a harmadikról,mire leérünk az utcára,az egy perces lesétálunkkal szemben :D

Vera!

nagyon várom az esti műsort,az előzetesben láttalak már!nagyon izgi!Exed tudja a fejleményeket?

csajok!
Tud valaki szállást Londonba?Decemberben kiugrunk apával egy hétvégére szétnézni,már rég voltunk kettesben.

Rakok képet a tegnapi napunkról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ha jó áron akartok cipőt,csizmát venni a gyerkőcöknek ezt az oldalt nézzétek meg

http://www.tancsicscipo.hu/joomla2/

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Vera, most szünet van a műsorban, mit mondjak. Az első 10 percet alig láttam a könnyeimen át... Iza csodálatos kislány, meg lehet zabálni. A fiúk meg micsoda intelligensek és összetartók. Büszke lehetsz rájuk! Jól tetted, hogy így lehúztad azt a rongy embert, aki az apjuk (volt). Kíváncsian várom a műsor végét!

Kép
Kép
dalminha

Vera
Annyira édesek vagytok!! :) Most van épp reklám, de majdnem végig bőgtelek benneteket!!! A fiúk nagyon helyesek, iza pedig egy tünemény!!! :) Kíváncsian várom a folytatást. :)

Honey
Bettikének nagyon boldog 2. születésnapot kívánok!!!!
Kép

Kép
Kép
anya1118

dalma :D

Kép
Kép
anya1118

Vera, gratulálok, gyönyörű lett a lakás! A végét is elbőgtem... :) Iza de édes volt, hogy megijedt Sanyi kezében!

Honey, nagyon édes Betti! Boldog szülinapot kívánok neki!

Kép
Kép
dalminha

Anya, együtt írtunk... ugyanazt... :)

Kép
Kép
dalminha

Vera :)
Huuuu, szép, szép, nagyon szépek letettek!!!! Te is!! ;) Na meg persze a lakáááás... :) Nagyon megható volt látni, ahogy örültek a fiúk!! Meg az egész!!! Kicsi Iza, annyira édes volt, ahogy bebújt az új ágyikóba. Tényleg azóta külön is alszik?? Gratulálok a szép , új lakáshoz!!! Megérdemeltétek!!!!
Te írd meg, hogy Nektek mikor lenne jó, hogy menjünk!! Én máris mennék, hogy élőben is lássalak Titeket. ;)

Kép
Kép
anya1118

dalma :)
Mindig megelőzöl!! :)

Jó éjszakát, megyek aludni! :)

Kép
Kép
anya1118

csajok köszönöm szépen:)

Nekem akármikor jóén mindig itthon vagyok:)

kerekedjetek fel és gyertek:)

Iza igen külön alszik de egyelőre a szobájában egy utazóágyban én meg az ő ágyikójában mert sokat sír fel és most szerzek be egy bébiőrt mert olyan messze van a szobája hogy a félsüketségem miatt nem hallom ha sír.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera,
nagyszerű gyerekeid vannak, gratulálok hozzájuk :!:

Kép
Kép
Kép
ilba

Vera, gratulálok az új lakáshoz, nagyon szép lett. A gyerekeid nagyszerű emberek, gratulálok. Édesek voltak az interjúkban :D

Kri

Kép
Kép
kri29

Vera!

Nagyon megható volt az egész műsor,nálunk mindenki tátott szájjal nézte, én végig pityogtam.mondtam is a nagyoknak,h példát vehetnek rólatok,milyen szép,összetartó család vagytok,még így "apa" nélkül is.Büszke lehetsz a gyerekeidre,gyönyörűek,értelmesek,okosak.Na és Te??Nagyon csini lettél!A lakás is gyönyörű!Remélem hamarosan rád talál a boldogság is,már nagyon megérdemelnéd!

Pusza nektek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey,
Bettikédet az Isten éltesse!

Kép
Kép
Kép
ilba

Bettike boldog szülinapot![

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Honey: nem védekezünk, de mivel Mátyásom is clostis így bízom benne, hogy spontán nem lesz baba+számolok. De látom ti babára gyúrtok! :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!!

Vera!:)
A többiek már elmondták a lényeget, én is csatlakozom!!
Egyszerűen szuper lett minden!! Nagyon-nagyon megérdemeltétek már ezt! Olyan helyesek a fiúk is! A kiscsajról nem is beszélek, egy kis angyal!:)
Remélem, hogy a „kedves apukát” megütötte a guta, amikor nézte….. :evil: :evil:
A lányom kikönyörögte, hogy hagy nézze végig velem a műsort, mert annyira tetszett neki is….most kivételesen megengedtem neki, pedig nem szokott ilyen sokáig fent lenni iskolaidőben!

Honey!
Bettikét Isten éltesse! :)
Ágostonnak dettó ugyanilyen teletubbies-a van, nagy kedvenc, mindenhova húzza magával, azzal is alszik! :)
London??? Ffúú, nem rossz+ Szállást nem tudok! Skóciában tudnék……
:wink: :wink: Mi is elugrunk egy kicsit kettesben wellnessezni, de mi „csak a szomszédba”, Hajdúszoboszlóra!
(exed nem semmi…………. :shock: )

Kri!
Gratulálok az új pocilakóhoz!! :)

Kata, anya!
Nagyon édesek a gyerkőcök! :)

Klarissza!
Remélem nem lesz semmi gond!!
Írok pü.-t!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Bettikének nagyon boldog szülinapot!

Köszönöm a dicsiket pocilakó nevében is :):):)

Kri

Kép
Kép
kri29

Köszönjük szépen mindenkinek!

Egy "ilyen volt-ilyen lett" fotó :D

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

BETTIKÉNEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Micsoda nagylány lett Ő is!

Vera
Gratulálok a szép lakáshoz! Csak a képeket láttam, majd felrobbanok, én azt hittem ma lesz a műsor. :twisted: Nincs fent a neten? Nekünk is mindegy mikor megyünk.Ha esetleg 7végére szavaznak a többiek, inkább egy szombat lehet? Anya nektek csak a 7vége jó, ha jól emlékszem?

Anya
Pipalékkal egy éve találkoztunk párszor.A mellettünk lévő kerületben laknak, ahogy Veráék is,csak egyikőjük jobbra a másik meg balra. :wink:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Még én is megvagyok! :D Ismét babát várok, most vagyok 16 hetes! :D

Matyesz ügyesen bölizik már, mert én dolgozom itthon.
Most ezzel foglalkozom:
http://photodesign.atw.hu

Vera! Én láttalak titeket hétfőn! :) Szép lett nagyon a lakásotok!

Még visszaolvasgatok...

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó!
De jó hallani rólatok! Gratulálok a kistesóhoz! Nagyon klasszak a képeid, emlékszem már régen is sokszor rukkoltál elő valami érdekes montázzsal. Matyi hogy bírja a bölcsit?

KLarissza, akkor rizikósan éltek tényleg! :) Most már tényleg egy lányt lehetne összehozni, nem? :) Te sem bánnád annyira... :)
Mit jelent a maradandó, mire lehet készülni?

Én ma voltam Pannussal a rendes bölcsibe, 2 hét múlva kezdjük a beszoktatást. nem igazán tudok mit kezdeni vele, amikor délelőtt van ügyfél. Ma jött velem, mert kisgyerekes családhoz mentem, nem zavart, de ahol nincs otthon picur, ott mit szólnak, ha az ügynök kisgyerekkel jön...
:roll:

A magánbölcsiben azt mondták, jó lenne, ha egymás utáni9 napokon jönne mindig fixen, de azt meg anyagilag nem bírnánk. Így tegnap úgy döntöttem beadom. Még fáj érte a szívem, de egyszer úgyis eljön ez az idő. Azt mondta a bölcsisnéni tegnap a telefonba, hogy inkább most adjam be, mert most csak ő lenne beszokó, januártól meg jön még több gyerek, márciustól meg még egy adag. Jó sokan lesznek, most lesznek 14.en, aztán kb 20-ra bővül a létszám.

Kép
Kép
dalminha

Dalma :)
Kornélodnak nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!! :)

Anikó

Gratulálok!!! Hajrá kislány! ;)

katica
Nekem jó a szombat, bár most ugye jönnek a szülinapok, így nem tudom , hogy melyik lenne jó. :( Utána meg karácsony. Talán 6-a vagy 27-e. Többiek?????

Kép
Kép
anya1118

Dalma!

Boldog szülinapot Kornélnak!

Anikó!
Gratula a pocaklakóhoz!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dalma
Isten Éltesse Kornélodat!
Hihetetlen hogy már négy éves!!! Emlékszem a kisbabás fotóira a topic elején! :wink: :lol:

Anya
Nekem szimpi a 6.-a.Léna majdnem szülinapja. :wink: Többiek?

Anikó
Gratulálok! Boldog babavárást! Mutathatnál a fiúkról is képet!!

Kép
katica_75

Dobok pár képet a srácokról:

Kép Bendegúz
Kép Matyi
Kép Fiúk
Kép És a hatalmas pocakom

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anya,
dehogynem, van kedvünk! :) És még a kedd is jó nekünk, akkor nincsen semmi. Majd dumáljuk meg mikor, a jövő kedd pont nem jó mondjuk, jön a védőnő. :?
Megkérdeztem A-t, a 4shared nincsen limitálva elvileg.

Klarissza,
engem is érdekelne, hogy mit jelent pontosan az, hogy maradandó? De drukkolok, hogy ne az legyen :!:

Honey,
Betti mekkora?

Anikó,
gratulálok!

Dalma,
Isten éltesse Kornélt! Nagyfiú! :D Miket kap?
Neked hogy megy a munka?

Évi???? Csuri????

Kép
Kép
Kép
ilba

Úristen Anikó! Matyid mekkora??? :shock:
Nagyon édesek, és Neked meg tényleg jó nagy a pocid. Nagyon szép! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ilba 2010.10.31 21:46-kor.

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?