Sziasztok!
czigka: nem vagyok egy műszaki zseni, de ami a közelemben történik, azokra odafigyelek, és megjegyzem, az építkezésünkkor pl sok rám ragadt, illetve apum mérnök, párom építőiparban...így nem nehéz
sillia: nem semmi a lábad

, na de már nem sok van hátra

nekem azt mondta a dokim, hogy kicsit már vizes vagyok, de ez ilyenkor már normális
A hasam alja nekem is fájt tegnap, ahogy felnyújtózkodtam, beleállt a görcs a hasam aljába úgy, mint mikor a vádlidat húzza a görcs
Bond: azt nem mondtam, hogy jól vagyok, inkább nincs időm figyelgetni magam, mert mindig annyi dolgom van, hogy reggel fél 6tól este van idő csak egy kis leállásra, önmegfigyelésre

Úgy látszik a SOTE I.-es kismamák így nyomják

Tőlem mindig kérdezik, nem fárasztó felmenni, bírom még? Hát basszus én még ezen sem gondolkodtam eddig...
Igen, párom is ebben a hitben volt, hogy azok még milyen jó szerszámok, de aztán felvilágosította az eladó, hogy már nem ajánlja előszeretettel, sok velük a baj, de arra már nem emlékszem miért, vki más gyártja, vagy nem tudom
A Sejtbank oldalán a szükséges vizsgálatok rovat alatt találhatod meg ezt a felvilágosítást:D
A védőnő anno adott egy papírt, hogy mi lesz majd a gondozási terv, abban azt írta 5x jön ki majd szülés előtt, én is csak lestem, hogy minek???Azóta igaz csak kétszer volt, és azt mondta legközelebb majd csak akkor jön, ha megvan Dorka.
gabi: nem lesz semmi a hétfői napod

ennyi fájás mellett ha most nem szülsz meg, akkor semmikor

A gyümölccsel én is hasonlóan vagyok, de én a görögdinnyét imádom, van egy nagyon jó hely, ahol vesszük, és akár egy felet is be tudnék vágni egyszerre

.
anitja: ilyen érzésem nekem is szokott lenni

azt hittem hülye vagyok

Sőt olyan is van, hogy felébredek reggel, hanyatt fekve, és odateszem a kezem automatikusan a pocakomra, és erre megijedek, hogy tök lapos

nem tudom ilyenkor hogy fekszik el a Kis gyönyörűségem
boo: én nem igazán értem, és komolyan nem esett le, miről maradtam le???

A képből meg végképp nem tudok kivenni semmit...max annyit hogy emberek, talán egy nő és egy férfi, mellettük tanúk? esetleg esküvő?

Fogalmam sincs

De akármi is legyen, én is Boldog új Életet kívánok Bond nyomában:lol: