A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

áááááááá beszélhetek én... :roll:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Kép brühühühü :(
Vendég

Tímea

Amíg csak otthon űzöd a nudit, addig nem gond :D

Moncsy

Nagyon aranyos a kis pamutgombolyag :)
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:24-kor.
Vendég

Sillia:Ez kemény!Gondolom szigorúan papucsban nyomod.

tímea83
Ajka

f.nikici! :)

"a sejtbank.hu oldalról másoltam be"
Ez a ciki, hogy ott nem találtam. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Isten hozott a Jól Vagyok Klubban! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mostanában nem sok közöm volt Black&Decker-ékhez, de régen nagyon atom márka volt.

lorca! :)

Anyatej leadásról:

http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/

czigka! :)

Te is fel vagy véve! :wink:

sillia! :)

Más minden okés? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Sillia mintha az én lábamat látnám, totál ugyan ilyen. Neked lemegy reggelre? MErt nekem csak lappad egy kicsit, de felkelés után 1 órával már ugyanilyen, és estére még brutálisabb. Cipő nem jön rám, papucsból is csak egyféle, de az is csak úgy hogy ha nem veszem le a lábamról, ha egyszer lekerül akkor aznap már nem nagyon tudom felvenni. akkor marad a lábujjas columbia. Vagy a columbia szandál.

Már előre félek a hétfői naptól, nagyon meleget mondanak. És amúgy is kifogok purcanni. Reggel be kell mennem a suliba beiratkozni, onnan ballagás. Utána haza, majd fél 3-ra vissza, mert akkor meg búcsúztatója lesz a nagy lányomnak a negyedik osztályból. Onnan meg 5-kor át a másik iskolába évzáróra. (Betti osztályát összevonták egy másikkal, és a Ballagás ebbena suliban lesz, az évzáró meg a másikban) Utána meg mennem kell nst-re.
Jó lenne ha Nóra megkímélne ettől a hercehurcától és addig megszületne.

Moncsi nagyon ari a kiskutyus.

Nálam minden ok. Reggel korán keltünk mert mentünk a piacra, hát alig bírtam menni mert annyira nyomta a fejecskéje a szeméremcsontomat, nyilallgatott. Aztán megint menszis fájás, ami kisugárzott a combomba. De aztán elmúlt. Azóta a szokásos jóslók vannak. De amúgy semmi bajom nincsen. Aludtam is ebéd előtt egy keveset.

Most megettem vacsira egy csomó sárgabarackot, meg egy csomó cseresznyét, most egyfolytában gyümölcsöt kívánok.
07 néha én is úgy érzem hogy semmi baom nincsen és tök jól bírom, de pl tegnap nagyon nyűgös voltam, annyira hogy kb 1 órán keresztül sírtam csak úgy.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Amúgy minden O.K.
Majdnem.
Nagyon fáj ma a hasam alja :(

Reggelre lejjebb apad a lábam de felkelés után hamarosan újra ilyen.
Csak papucsban vagy a tépőzáras túraszandinban tudok közlekedni.
Vendég

Sziasztok lányok!

Na nekem a net tegnap , teljesen megadta magát :twisted: :twisted: .

Dodi: Szuper a hazamenős szerkó, nekem nagyon bejön :lol: :lol: .
Conversano: Dehogyisnem jön el a július vége, hidd el , hogy hamar elrepül. Még csak te is 34 hetes vagy , annyi, mint mikor én szültem, jobb is neki, ha még egy picurkát, bent marad anya pocakjában :lol: :lol: :lol: .
Moncsy: De ééééééééééééééééééédi a kiskutya, megzabálom :lol: :lol: :lol: !!
Sillia: Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, szegényke :cry: :cry: :cry: . Estére dagad így meg vagy már regglre is ilyen?
marietta1982

Moncsy!
Nagyon édes a kutyus! Legyen benne nagyon sok boldogságotok!!!!

Teranita!
Üdv. Neked is! Miért sürgeted annyira a dolgot? Én örülnék neki, ha még nem lennének jóslóim!

Sillia!
Ez nagyon durva, szegénykém! Én ma azt hittem, hogy be van dagadva a lábam, de nincs. (még le is fényképeztem az előbb, hátha úgy nagyobbnak tűnik, de a közelébe se fér a tiédnek...)
Pihenj sokat!!!!

Boo!
Most hogy írtad, tényleg elgondolkoztam, hogy hogyan fogsz tudni Müzlit sétáltatni ha egyedül leszel otthon? Viszed magaddal mindig Miront is?

Timi!
Én meg legszívesebben csadorba csavarnám magam, annyira nem szeretem már ezt a nagy testet! Persze, a pocak aranyos meg minden, de azért most már szívesen visszafogadnám az eredeti alakomat.

Délután barátnőzni voltam, így voltunk:
Tesóm + 15 hónapos kislánya + 18 hetes pocaklakó
Barinőnk1 + 17 hónapos kislánya
Barinőnk2 (barinőnk1 nővére) + 7 éves kislánya
Én + pocaklakó
Csupa csajok, nagyon jó volt, a picik annyira édesek voltak, hogy meg kellett őket zabálni, fogták egymás kezét és úgy sétáltak. A nagyobbik folyton ölelgette az unokahúgomat, aki meg puszikat adott.
Van egy törzshelyünk, mindig oda szoktunk beülni, de beszéltük, hogy jövőre kell keresni más helyet, mert itt már a legnagyobb asztal is lassan kicsi lesz... :D

Kép
katy76

Sziasztok Mamikák!

Marietta! Köszönjük a gyönyörű Domi Baba fényképeket!
Annyira aranyos, és a lényeg, hogy jó kezekben van!

Hááát igen, közeledünk :lol: :lol: :lol:
Sillia, Gabi! Az én lábam is dettó :lol: Még szerencse, hogy nyár van, érdekes lenne papucsozni télen, bár lehet akkor nem vizesednénk annyira :roll:

Moncsy! Szuperédes a kutyusotok! Biztos sok örömötök lesz benne, főleg a Lányoknak!

Én most úgy érzem simán kihúzzuk júliusig :shock: komolyan mondom a hasmenéses balhé óta sokkal jobban elférünk Natibabával, a reggelek egy kicsit nehezek, aztán van, hogy napközben észre sem veszem, hogy terhes kismama vagyok. :roll:
Néha azért befeszít Natasa, főleg ha Nolkafiam a hasam fölött csörgődobozik :lol: mint ma is, szegényke majdhogynem felállt a hasamban :roll:

Egyébként hajnalban vannak jóslóféleségeim - nem tudom, de fájok mensisen hosszan - aztán elmúlik.

Ancsurti! Azért orrolok, hogy nem nekem külcc esemeset :(

Egyébként megpróbáljuk megcsinálni, hogy online tudjak közvetíteni a kórházból (3G) :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok,

Nekem csak akkor dagadt be a bokám, amikor a héten két egész nap mászkáltunk…de akkor sem ennyire…sajnálom Sillia, Gabi1. Amikor itthon vagyok, akkor ülve is a szopipárnán pihentetem.

Bennem is már nagyon vegyesek az érzések…egyik pillanatban már jó lenne menni, szülni, a másikban meg annyira fura, hogy egy kisbaba mocorog bennem, és ha megszületik, mennyire más lesz minden, ami néha kissé ijesztő tud lenni, így ilyenkor nem akarom a változást… Már én is minden nap sírok valamin, nem semmi ez a hormon dömping, ami most a szervezetemet uralja…

A medencém nekem is egész nap fáj, éjjel még rosszabb. Most már nem is mozdulok ki nagyon, itthon azért még elvagyok. Rendezkedem, bár most már minden a helyére került. A párom bezzeg jön-megy egész nap, és még megveszi, ami hiányzik, ma az előszobába került be a cipősszekrény.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok!

Néhányatoknak eljött a tizenakárhány napos visszaszámlálás a szülésig? Hű, de izgi. Dagadósoknak jobbulást, nálam semmi ilyesmi.

Moncsy, nem irigyellek, most még egy kutyussal is bajlódni... ha szülés előtt nem túl aktív a baba, az azt jelenti, hogy nemsokára jelentkezik? Ma nálunk is túl nagy a csend. Persze csak este volt rá időm odafigyelni, de megállapítottam, hogy nyugisabb, mint máskor.

Tegnap megint volt egy jóslóm. Ha kinyíltam - kedden vizsgálat, akkor már nekem is elvileg csak 2 hetem lesz vissza, mert a nagyokkal is így volt. És szerncsére én 1-1 fájással mindig tovább nyíltam korábban. Majd kiderül, hogy maradt-e ugyanígy. Gabi csodálkozom, hogy ennyi jóslóval Te még egyben vagy. Nekem mikor egymás után jött legalább 2 fájás, abból szülés lett.

Én is úgy vagyok, hogy megbeszélem a pocaklakóval, még a héten dolgozom, aztán júni utolsó hetében már akár meg lehet születni a hétfői kooperáció után. A nagyok hallgattak rám, remélem a harmadik is fog. Meg aztán még mindig 1 ruhadarab sincs kimosva :oops: , nincs kiságy :( , babakocsi darabokban várja, hogy összerakja valaki :cry: , de a pelenkázóalátét hétfőre elkészül :) .

Szerintem holnap reggelre valaki be fog jelentkezni a babahírekkel. Van egy ilyen megérzésem.

Jó pihenést mindenkinek!

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano! Juujjjj tényleg 20 nap alatt vagyok én is :shock: :shock: :shock:
Nekünk nincs is babakocsink, úgysem fogom tologatni itt a földúton, télre meg már jó lesz a Nolkáé

Járókánk az viszont van, megcsináltattam emelhetőre, illetve hintánk ami dönthető, kiságy Nolkáé ennyi...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Boldog Új Életet Kívánok! :wink:

Kép

Kép
Kép
200907?

gabi1! :)

A kicsi születésétől függetlenül nem tudnál valamit kihagyni a hétfői programokból? Nem biztos, hogy kéne ez most neked... :roll:

anitja! :)

"reggelek egy kicsit nehezek, aztán van, hogy napközben észre sem veszem, hogy terhes kismama vagyok"
Akkora pocakkal??? :shock: Minden elismerésem! :wink: :P :P :P :P :P

"Néha azért befeszít Natasa, főleg ha Nolkafiam a hasam fölött csörgődobozik mint ma is, szegényke majdhogynem felállt a hasamban"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Egyébként megpróbáljuk megcsinálni, hogy online tudjak közvetíteni a kórházból (3G)"
Naggggyyyonnn laza! :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

merion! :)

Akkor Apa rakja a fészket, te meg ösztönös vagy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agmano! :)

"Meg aztán még mindig 1 ruhadarab sincs kimosva , nincs kiságy , babakocsi darabokban várja, hogy összerakja valaki"
A ruhákat kimossa a gép (nem gáz, ha nem vasalod ki :wink: ). De mi van a többivel? :?:

(Tulajdonképpen miért kéne a védőnőnek többször is kijönnie a szülés előtt? :?: :?: :?: Az okés, hogy egyszer látni akarja, hogy hová érkezik a baba, de minek több alkalom? )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nem baj. Annál nagyobbat zajt csap majd. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

a jullámzás az hullámzás akart lenni :lol:

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! 8)

czigka: nem vagyok egy műszaki zseni, de ami a közelemben történik, azokra odafigyelek, és megjegyzem, az építkezésünkkor pl sok rám ragadt, illetve apum mérnök, párom építőiparban...így nem nehéz :lol: :lol:

sillia: nem semmi a lábad :shock: , na de már nem sok van hátra :D nekem azt mondta a dokim, hogy kicsit már vizes vagyok, de ez ilyenkor már normális :roll:
A hasam alja nekem is fájt tegnap, ahogy felnyújtózkodtam, beleállt a görcs a hasam aljába úgy, mint mikor a vádlidat húzza a görcs :shock:

Bond: azt nem mondtam, hogy jól vagyok, inkább nincs időm figyelgetni magam, mert mindig annyi dolgom van, hogy reggel fél 6tól este van idő csak egy kis leállásra, önmegfigyelésre :lol: :lol: Úgy látszik a SOTE I.-es kismamák így nyomják :lol: :lol: Tőlem mindig kérdezik, nem fárasztó felmenni, bírom még? Hát basszus én még ezen sem gondolkodtam eddig... :roll:
Igen, párom is ebben a hitben volt, hogy azok még milyen jó szerszámok, de aztán felvilágosította az eladó, hogy már nem ajánlja előszeretettel, sok velük a baj, de arra már nem emlékszem miért, vki más gyártja, vagy nem tudom :roll:
A Sejtbank oldalán a szükséges vizsgálatok rovat alatt találhatod meg ezt a felvilágosítást:D
A védőnő anno adott egy papírt, hogy mi lesz majd a gondozási terv, abban azt írta 5x jön ki majd szülés előtt, én is csak lestem, hogy minek???Azóta igaz csak kétszer volt, és azt mondta legközelebb majd csak akkor jön, ha megvan Dorka.

gabi: nem lesz semmi a hétfői napod :shock: :shock: ennyi fájás mellett ha most nem szülsz meg, akkor semmikor :lol: :lol: :lol: A gyümölccsel én is hasonlóan vagyok, de én a görögdinnyét imádom, van egy nagyon jó hely, ahol vesszük, és akár egy felet is be tudnék vágni egyszerre :lol: :lol: .

anitja: ilyen érzésem nekem is szokott lenni :shock: :shock: azt hittem hülye vagyok :lol: :lol: Sőt olyan is van, hogy felébredek reggel, hanyatt fekve, és odateszem a kezem automatikusan a pocakomra, és erre megijedek, hogy tök lapos :shock: :shock: nem tudom ilyenkor hogy fekszik el a Kis gyönyörűségem :D :D :lol:

boo: én nem igazán értem, és komolyan nem esett le, miről maradtam le??? :lol: :lol: :lol: A képből meg végképp nem tudok kivenni semmit...max annyit hogy emberek, talán egy nő és egy férfi, mellettük tanúk? esetleg esküvő? :lol: Fogalmam sincs :oops: De akármi is legyen, én is Boldog új Életet kívánok Bond nyomában:lol:

f.nikici

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:25-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Itten biza esküvő ténye forog fenn!
Vendég

én sejtettem de nem mertem... :oops:

Na akkor:

Sok-sok boldogságot kívánunk Natival és sok-sok fényképet szeretnénk látni!!!
:lol: ja és nem ekkorába!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Csatlakozom Anitjához!!!
Vendég

Na, gutenmorgen! :lol:

boo! :)

"a jullámzás az hullámzás akart lenni"
Erre való a szerkesztés gomb. :wink: :lol: :lol: :lol:

Számítógép: szagértő a közelben?

Nem fogja megviselni Müzlit, hogy eddig mindig veled volt, most meg nem csak, hogy Apával fog EGYFOLYTÁBAN utazni, de ha végre találkoztok, akkor egy kis idegen is lesz ott? :roll:
(Anyukád nem tudná bevállani? Részemről semmi ötletem nincs ezen kívűl, de a számat azt nagyon tudom járatni. :roll: Én sem tudom, hogy hogy oldanám meg. :oops: :oops: :oops: :oops: )

f.nikici! :)

"azt nem mondtam, hogy jól vagyok, inkább nincs időm figyelgetni magam"
Akkor nem leszel klubtag? Ketten maradunk czigkával? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ( :lol: :lol: :lol: :lol: )

Ma nem valószínű, hogy érdemben tudok jönni, mert jön anyósom. De végig rajtatok tartom a fél tyúkszemem és hétfő este talán már kicsit fogok tudni írni. :wink: 8)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,szépjóreggelt!

Elmentek a pasijaim nagymamázni,így tudok egy kicsit itt is garázdálkodni :lol: ,igaz inkább a takarításra kellene koncentrálnom :oops: .

Megint annyi minden történt,mióta nem írtam(mert kukkolni azt szoktam ám),hogy nem fogok tudni reagálni mindenkinek azt hiszem :).

Marietta gyönyörűséges a kis Domibaba,ha jól értettem,akkor talán ma már otthon is vagytok :) .

Boo nektek sok boldogságot kívánok a közös élethez :) és nem felejtettem ám el,amit ígértem :oops: .A tesóm le fogja tudni tölteni a youtube-ról azokat a dalokat :),csak nem tudom,mikor jutok el oda :oops: .

Mindig úgy érzem,hogy semmi dolgom,de mégis totál el vagyok havazva állandóan :roll: :lol:

Ancsurti nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságot :) ,nagyon kedves tőled,hogy gondoltál rám :)

Sillia,Gabi nem semmi,ahogy a lábatok bedagadt :( ,de talán ha a vérnyomásotok oké,akkor nincs miért izgulni :)

Mi jól vagyunk,Domi végre megtanult menni...és ezt egész nap gyakorolja is szorgalmasan,egyszerűen fáradthatatlan,nem úgy mint a zannya :lol: . Én jövő kedden elkezdek nst-re járni,van még vissza egy vérvétel meg egy ultrahang.

Nagyjából talán ennyi :)

Kép

Kép
lidike

Hozok egy-két képet is magunkról,ha nem bánjátok :)

Előszöris a nagyfiúról :)

Reggelizik :D

Kép

Leskelődik :D

Kép

Volt egy bababörze,ahol ezt a tökjó kis erszényt vettük,persze ketteskét tervezem benne hordozni :lol:

Kép

Ez pedig az én 36 hetes pocakom

Kép

Végül pedig a babaváró cucc,azóta már a helyükön várják az új családtagot :)

Kép

Kép

Kép
lidike

Fél napig nem nézek ide és Boo férjhezmegy!!

Nagyon sok boldogságot!!!

Kép

Gyanakodtam én az elejtegetett utalásokból dehát rá már mégsem kérdez az ember....

Boo, remélem Miron születését nem úgy kell majd kitalálni :D :D :D :D
Vendég

BOO SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

tímea83
Ajka

Védőnő:
Előírás, hogy a védőnő egy terhesség alatt 5x kijöjjön, te meg 4x látogasd meg őt. Gondolom ez a szabály még abból az időkből való, amikor a védőnő volt a No1 infoforrás. Ha azt veszed, hogy az egész babanetet, orvosi konzultációkat, magazinokat és könyveket helyettesítette, akkor az már nem is olyan sok. Emellett mondjuk 20-30 éve egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy az apák is elég komolyan beszálltak a buliba, de már elmúlt az az idő, hogy az anyák nagycsaládban lássák, tanulják meg, mit is kell tenni egy újszülöttel.

Boo,
Sok boldogságot Mrs :lol:

Gabi,
Nekem is főleg a gyümölcsök jönnek be mostanában, mást alig, azt meg tonnaszámra tudnám enni. Még szerencse, hogy azért mégiscsak nyár van, kienném a családot a vagyonából. 8)

007,
Úgy látom, az anyatejgyűjtés körül nincs változás a két évvel ezelőttihez képest és még mindig térítésmentes.

Sillia,
Ha emlékeimből előásom, hogy milyen vékony is vagy, akkor főleg nagyon brutál be van dagadva a lábad. :shock: Vérnyomi rendben?

Kép KépKép
lorca

Sziasztok

Hát a hétfői programtól én is félek egy kicsit.

De az iskolába muszáj elmennem beiratkozni, mondjuk az 5 perc.

A tesóm fiának a ballagására szintén muszáj elmennem.

Utána azért délután 1-ig lesz egy kis pihi.

Aztán a lányomnak a búcsúztatójára megint muszáj elmennem. Viszont azt hiszem az évzárót kifogjuk hagyni, hanem hazajövünk, és akkor nyugiban még megtudok fürdeni hogy a dokihoz ne büdösen, izzadtan menjek. Elvileg nem vizsgál, de hát akkor is, sosem lehet tudni, hogy az nst éppen mit mutat, és be kell mennem hozzá.

Boo nagy gratula nektek:)

Szerencsére nekem is a vérnyomásom totál rendben van. Tegnap is 90/60 volt.

Én ma nagyon nyűgös vagyok. Sehogy sem jó. Se ülni, se állni, se menni. Kint a napon meleg van, az árnyékban hűvös, és még mindig fúj ez a hülye szél. Jaj úgy utálom ilyenkor magamat.

Kép

gabi1

Bond: de, akár lehetek klub tag is :lol: :lol:

Lidike: már azt hittem eltűntél! Chaten sem látlak sosem, meg itt sem. Nagyon édes a kis Domi, hogy zabáljam meg :lol: :lol: :lol: akkor most lesz programozott csaszid vagy nem? és ha igen, akkor mikor?

boo: na akkor csak jól láttam a képet, ha már a Többiek is ezt mondják, én is beállok a sorba, és Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek 8) :D :D :D

f.nikici

gabi: ne utáld, elvégre ez azt jelenti, hogy már mindjárt megszületik a kislányod, nekem akármit hacsak elkezdek érezni ez ugrik az eszembe, és már semmi bajom :lol: :lol:
90/60? és nem szédülsz? az nagyon jó, én már elájulnék annyinál :lol: igaz nekem is volt időszak amikor 60/40-es volt és meg sem éreztem, a védőnő meg gyorsan lefektetett jajj jól vagyok nem szédülök, de én nem éreztem semmit :shock:

f.nikici

Nikici igen tudom, meg nem is szoktam ilyen lenni, de ma valahogy ilyen hülye kedvem van.
Nem szédülök, nincs semmi bajom tőle hogy ilyen alacsony a vérnyomásom.
Érdekes amúgy mert ha a dokimhoz megyek akkor meg 120-130 között szokott lenni, gondolom izgulok.

Ma még főznöm sem kell, mert anyu főz, rántott csirkét, meg borsó levest.

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csatlakozom a nyűgösök táborához :lol: :lol: ....bár már napok (vagy inkább hetek ?? ) óta igazi HP vagyok :roll: :roll: :oops: .Szegény uracskám :P

nikici még nincs szó programozott csasziról.Kedden találkozom a dokimmal,akkor gondolom megbeszélünk mindent. Kíváncsi leszek :roll:

Kép

Kép
lidike

Boo nagyon szépek és aranyosak vagytok :) gratulálok még egyszer :) rekord gyorsaságú válás és házasságkötés után mi mást is kívánhatnék,mint egy rekord gyorsaságú szülést :lol:

Kép

Kép
lidike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo: Akkor "hivatalosan" is GRATULÁLOK!!! :D :D :D
Nagyon szépek vagytok!!!! S örülök, hogy emellett a cipő mellett döntöttél, és a szerkód is nagyon jól állt Rajtatok!! S számomra érthetetlen, hogy hogy lehetnek ilyenek a hivatalokban, velünk is ezt csinálták már többször is több ügyintézésnél.....nem lehet...lehetetlen....máshol meg hipp-hopp megoldható, tehát akkor máshol is megoldható lenne, csak dög lusták. :twisted: :twisted: De a lényeg, hogy happy end végű esküvőtök lett végül :D .

Az, hogy jó a szemem nem mondanám, -0.75ös és -1es :lol: :lol: :lol: pont azon gondolkodtam, hogyan fogom látni majd a Kislányunkat ha megszületik, ha nem lehet rajtam a szemüveg :roll: remélem jó közel teszik :D Sógornőm szegény semmit nem látott az ikreiből, igaz neki 6-os vagy 7es a szeme.

f.nikici

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:27-kor.
Vendég

Czigka házi pálinka :lol: :lol: :lol: .Én most hisztis pi.ára gondoltam :lol: .

Azt hiszem az erőnlétem remeknek mondható : lóg a belem,miután összeporszíttyóztam és felmostam 40 négyzetmétert :shock: :?

Kép

Kép
lidike

Hazafele tartanak a fiúk,akkor most egy időre asszem megint lemegyek a térképről 8) .

Sziasztok :)

Kép

Kép
lidike

Dodi!
Szerkó ééédes.

Mi valszeg Hello Kitty-sben fogjuk nyomni azt az irtó hosszú (5 perce) hazautat, tegnap uis beszabadultam a HandM-be (így sem műkszik az and jel Bond).

Máriá!
Jó Balcsizást Nektek aztán gyere!

Boo!
Miért pont vizsla?
Hogy bírtad magadban tartani? Minden jóságosságot, szépségességet, boldogságosságot Nektek! Egyemanó, elnézzük neked a nadrágot. És ehhez a szerkóhoz legalább passzolt a cépcségess cipellőd. Olyan édesek vagytok a képeken. A sógor meg menjen el a sunyip....ba!

Moncsy!
Háttehogyvagyma?
Kutyi édes. A kertben biztos jól ellesz. Legalább ovi, suli szünet idején kapták meg a csajok, így lesz idejük hozzászokni a vele járó feladatokkal.

Bond!
"Annyira semmit nem érzek és semmi bajom nincsen"
Ez a vihar előtti csend!

Lidike!
Ez a kendő minket is foglalkoztat mostanában Ronmay-el, csak az lenne a kérdésem, hogy nem kényelmetlen, hogy féloldalas? Mert egy pehelysúlyú bébivel gondolom nem, de egy tizenkilóssal? Ti legalább ki tudtátok próbálni.

Gabi!
Rántottcsirke, borsóleves nyami. Nem adod kölcsön anyudat?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! :)

Nem müxik, ha egyszerre lenyomod az ALT-ot és bepötyögöd, hogy 38?????? :shock:

""Annyira semmit nem érzek és semmi bajom nincsen"
Ez a vihar előtti csend! "

Manónál is így volt. Semmi vihar nem lett belőle, csak köszöni, elvolt. :wink: 8)

Kép
Kép
200907?

Szonibaba!

Én sajna ugye a nagy pocak miatt nem tudtam Domival felpróbálni,de apánknak nagyon tetszett :) .És nemcsak így lehet hordani,hanem elől és hátul is :) .

Itt találsz egy pár infót,mi is ettől a lánytól vettük :)

http://babaerszeny.mlap.hu/

Kép

Kép
lidike

Sziasztok,

Boo, millió gratula az esküvőtökhöz.

Lehet, hogy elszóltam magam, hiányoltam a fájásokat, reggel óta majd megörülök.
Túl vagyok a 36. heten, hívtam a dokit, melegfürdőt + Magne B6-t javasolt. A melegfürdő nem segített, csak szétszaunáztam magam, a Magne B6 szerintem ilyenkor már nem túl szerencsés, de elküldtem érte végül is az előbb a párom az ügyeletes gyógyszertárba, mert egyre pocsékabbul vagyok. Sehogy se jó, se fekve, se ülve, se járkálva.
Végül is ha a manó jönni akar, megszületik amellett is, nem fogja izgatni.
Néha én se tudom mi a jobb, hogy még bent van, vagy hogy már kint lenne végre.

A mai menü megfőzése apáromra marad nálunk, mert egy deka erőm sincs hozzá. Lányomat sikerült lefektetni, fiam meg legalább elment egy kicsit focizni, legalább egy kis nyugi van.

Kép
Kép
Kép
teranita

Ma takarítás program van. Alig csináltam valamit, ki vagyok purcanva. :( Még szerencse, hogy Robi is itt van - kölökhad meg nem - úgyhogy azért haldunk. :D

Teranita,
Jó lenne azért, ha egy hetet azért még maradna. Kellett neked hiányolni a jóslókat. :wink:
Fájások? Vagy csak fáj és kész?

Lidike,
erőnlétem remek
Lehetne rosszabb is. Nekem már a porszívó elővétele is szuszogásban végződik. :lol:

Szonibaba,
AltGr+C az &-re? De a CandA (vagy inkább und? :roll: ) is jó. :wink:

Nikici,
A babát teljesen az orrod alá nyomják mutatáskor, azzal nem lesz gond. :lol:
Én utáltam, hogy nem kaptam vissza azonnal a szemüvegem, amikor megszülettek, pedig amikor már zavart, csak levettem, valaki meg ugrott, hogy elkapja. Miért nem találták, ki, hogy nekem 15 perccel később már kellett?? :twisted:

Boo,
akkor másnap szeretettel vár
Jól megúsztátok az izgulást és a hercehurcát. :lol:
Szerintem a ruha tökéletes választás volt, remekül áll. Nekem a pocakos fehér esküvői ruhák sokkal kevésbé tetszenek. Igy meg elegánsak voltatok és csinosak. :) :) :D

Kép KépKép
lorca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?