A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!

Ma egész nap sütöttem, már olyan elegem van. És tök igazad van Mikegirl, nem erről kéne szólnia... :?
A húsvétot én sem csípem annyira, ez alocsolkodás meg aztán hab a tortán. Ha azért jönnének, hogy szép tojáskákat adjunk nekik, aszondom remek szokás, de tartják a kölkök a markukat, hogy lóvé kell... Száradjon le a keze annak, aki először kitalálta, hogy pénzt kell adni! :oops:
Na befejeztem.

Mikegirl! Mihez adsz időt Atinak? A mászáshoz? Elvileg azt meddig kell produkálni? Munkahely, de jó. Bár nekem is lenne, és én is eldicsekedhetnék.De majd ha jó idő lesz, beviszem az egyetemre, és ott aratom a babérokat. :lol:

Tápszer: lehet hogy nekünk is csere kéne már, még mindig a humana ha prev-et issza Emma, és nem valami sokat, szal látszik, hogy már nem szereti, de a doki meg még mindig ezt írja fel....

Ági! Úgy ltom, mindenkinél előfordult már ilyen, nálunk is... Énn is szántam-bántam, de a kövi pillanatban már kutya-bajuk. :)

Mamiblue! Nagyon klassz a kert, mint egy mini játszótér! :D

Ja, a betegség elszállóban van, de itthon mindenkinek odaadtuk. :D

dincuska

Mike!
Miért nálatok mi gondvan atival?
Vendég

hello!

Ági:eb-őr??? még nem is hallottam. Nekünk is van 2 kutyink, a nagyobbnak ketrece van, de csak éjjel van bent, akkor is csak azért, mert félünk, hogy felugrik a kocsikra...
Sebi itt ül az ölemben, megharapdáltam a fülét, azt mondja erre: hammma :lol:

Szerintem a mászás ráér 8 hó-ban. Sebi max 2-3 mat halad négykézláb, aztán átvált a jól bevált kúszásra! De én ezt szakemberre bíznám...hogy megmondja, mit mikor kell!

Noráék hogy lehetnek vajon!? 8) bizti napoznak... :lol:

mamiblue

Csoki
Hátról hasra összesen eddig 2x fordult meg, az sem most volt....
Nem kúszik, még hason pattog, és hátrafelé halad.

mikegirl

Mike!
Akkor lehet jol jön egy tonrácska :wink:
Maja forog és probál kuszni is kisebb nagyon sikerrel...
De én adok neki még két hetet pár nap alatt nagyon sokat fejlődött :roll:
Vendég

Sziasztok!

Bkrisztike!
Hát akkor nagyjából egy súlyban van Eszterke és Fanni :roll: Én is a Humana banános tápszert vettem neki, de nagyon keveset eszik belőle. 40-50 ml, egyszer volt, hogy 100 ml lecsúszott. Szerintem nem a tápszer nem izlik neki, hanem nem éhes :roll: Pár napja már nem is erőltetem a tápszert, inkább anyatej+tejpép. Dokinéni azt mondta, hogy a tejpépben is ugyanolyan vitaminok vannak, szóval ha azt jobban eszi Fanni, akkor adjam inkább azt neki.
És kapja a vitamint két napja, de nem venném észre, hogy többet enne. Most napi 4x kap enni, és szigorúan betartom, hogy 4-4,5 óránál hamarabb nem kap enni...
Most igy néz ki egy nap:
7-kor: anyatej+tejpép
11-kor: egy üveg húsos főzelék (háromnegyedét tuti megeszi, ha szerencsém van, akkor az egészet is...)
15-kor: egy üveg gyümi
19-kor: 150 ml tejpép
lefekvés előtt anyatej (de van, hogy ez már nem kell neki, van hogy elég sokat is szopizik... változó...)
Ennél több kaja nem kell neki.

Agnesgoboly: szerintem már el is felejtette Eszterke az esetet...

Húsvét: hát én sajnos holnap dolgozom. Tudjátok kereskedelem, ilyenkor nagyon sokan vannak, muszáj bemennem.... Nem is értem az embereket, ilyenkor meg tudnak őrülni, felvásárolják az egész Auchant :roll: De hál Istennek nem kell főznöm ünnepekre. Vasárnap anyósnál leszünk, hétfőn anyukáméknál, szóval kaja megoldva :lol: A locsolókat pedig én sem szeretem, én is menekülök előlük...

horvviki

Sziasztok!

Engem is érdekelne az a könyv!!!! Hol lehet rá lelni???

Ági: Szerintem már majdnem mindenki járt így, én is!!!!! De pár perc múlva mintha mi sem történt volna!!!!!Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol:

Panni: Részvétem!!!!
A CSAJOK NAGYON CUKKEROK!!!!!

Márkanyu: Büszke lehetsz a kis dokidra!!!!!

Holnap én is dolgozom.... a média sem ismer ünnepeket sajna!!! JÖn velem Hangyusz is, már nagyon hiányolják bent....és amúgy is csak max. két órát maradunk bent!

Egyenlőre a mi étvágyunkkal pedig semmi baj, a hús a kedvenc....

Tényleg fogyókúrázok részeredmény??????? :roll: :roll:

Visszatérve a múltkori puszira......nem olyan igazi puszi , csak oda jön és össze-vissza nyalogat, de olyan puszisan! MInd1 is én imádom, amikor így szeretget!!!!!

Én meg most azért vagyok ki, hogy mióta álldogál, azóta néha vagánykódik és elengedi a korlátot és persze akkor hatalmas puff és akkorát esik és koppan, hogy én szerintem mindengeyes alkalommal kihordók lábon egy kisebb infarktust!!!!! De tényleg.....
Utána meg persze nyugtatni, hogy mnincs baj........de hogy lenne!!!!!ááááááááhhhhhh :shock: :shock:

Na jó eldugulok[/b]

Kép
kis pupu

Kép Kép

Kép
kis pupu

Nagyon boldog húsvétot mindenkinek!

Kép
Vendég

Csajszik, mi holnap utazunk. Megyünk a szüleimhez Szombathelyre, és csak hétfőn jövünk haza. Örülök a kimozdulásnak, ugyanakkor fogggalmam sincs, hogy fogom a fél lakást betuszkolni a csomagtartóba :shock: Utazóágy, etetőszék, utazóbabakocsi, egy vagon ruha Atinak, vész esetére lázcsillapító, stb, játszószőnyeg, játékok, na és persze nekem 3 bugyi..... :lol: :lol: :lol:
Na megyek, leszámolom azt a 3 bugyit, Ati cuccait már összeraktam :lol: :lol:

Kellemes nyuszit!!! Ki hogy szereti.... :lol:

mikegirl

Mikegirl! Nem utaztatok még eleget, hogy tudd, mi a felesleges... :D Pl. mi nem szoktunk etetőszéket vinni, minek, megetetm ölből, aztán csókolom, vagy a játszószőnyeg sem olyan fontos szerintem.Úgyhogy lehetne szortírozni, hogy a bugyin kívül mást is vihessél... :lol:

Kispupu! Van egy ugyanilyen rugink, olyan édes, imádom az előkéjét is, édi ez a majom! :D

Én is áldott ünnepeket kívánok mindenkinek! :D

Meg jó éjt is! :D

dincuska

Pupu!
Máté avval a gyönyürű szemeivel nagy szivtipró lesz :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Fogyokura részeredmény 4kilo... :shock: :lol: :lol: :lol:

Mi is bolodg nyuszit kivánunk mindenkinek!!!!!!!

Mike!
Szintén egy véleményem nem utaztatok még eleget... :wink:
Én már csak pelust viszek váltoruhát meg kaját....
A többi nem olyan fontos... Új helyen meg ugyis ezer más érdekesebb van mint pl a jol megszokott játszószönyeg... :roll: :lol:
Vendég

Csoki: mínusz 4 kg? AZ tök jóóóó. :) Nagyon ügyes vagy! Mennyit akarsz összesen?

Pupu: mekkora szemei vannak Máténak! :)

Étvággyal nálunk sincs gond, látszik is Zorka súlyán :)

Csajok. Lehet azzal kezdeni valamit, hogy Zorka nincs el egyáltalán egyedül? Ez mostanában kezdődött, régen akár fél órát is eljátszott, most hamar megún mindent. A másik meg, hogy ahogy kikerülök a látóteréből már sír....

Kellemes nyuszit!

tiko

Tiko!
NEmtudom hát még 5öt szeretnék :wink:
Aztán majd meglátom.... :roll: :roll: :roll:

Majasincs naon el egyedül én is mindig cipelem magammal vagy egy térbe maradok hogy lásson....
Igy kb mindent a nappaliban vagyok kénytelen csinálni... Lassan jobb ha átköltöztettem a tűzhelyt oda :roll: :roll: :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Tiko! Hát nálunk olyan van, hogy csak velem alszik el, ha más megy be hozzá, és megérzi, teljes erőből ordít. Lehet, hogy le kéne vágni a kezemet? :D Na meg ha kimegyek a szobából, akkor is hiszti van. Jól esik meg minden, de azért...

Elfelejtettem írni tegnap, milyen ügyesen pápázik! És próbálja mondani is, nagyon ari! :D

Csoki! Azta, grat! Képzeld, ezzel a betegséggel én is fogytam, lehet hogy ha hazamegyek, beleférek a régi gönceimbe?! :D

Szép napot!

Ja, nagyon rossz éjszakánk volt. Lehet hogy érzékeny lesz az esőre, mint az apja... Fél 2-kor kipattantak a szemei, mintha legalább 8 óra lenne, fél óráig altattam, aztán negyed 7-kor meg már vissza se akart aludni. Ilyen korán már nem kelt 3 hós kora óta. :roll: Megetettem, aztán még talán aludt 1 órát, nem tom, én biztos. :lol:

Ja és tegnap meg úgy tűnt nem ismeri meg az apját! Szegény, úgy várta a talit, és Emma csak ordított. De lehet hogy már nyügi is volt, mert húztuk az alvását, hogy az apja hazaérjen. Most reggel meg széles vigyorral köszöntötte... úgy tűnik, reggel jobb kedve van :D

dincuska

Dincus... nem mintha lenne rajtad felesleg :roll: :roll: :roll:
miből fogytál? :roll: :roll: :shock:
Vendég

Csoki, Dincuska: akkor ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel...nekem is jól esik, de azért néha jó lenne kimenni a szobából :lol: Amúgy Zorkánál sokszor van, hogy ha ott vagyok sem elég, cipeltetni akarja a maga kis 9 kilóját....

Csoki: az az 5 kg is meglesz gyorsan, ahogy ez a 4 is leszaladt rólad!

Dincuska: biztos megismerte az apukáját, én inkább a fáradtságra tippelnék....Zorka is ha fáradt, akár mit csinálunk nyekereg, sír...

Most letettem aludni, 7 óta fent van....2 perc alatt eludt. :)

tiko

Helló!

Megvolt a babaúsztatás. Nem volt nagy siker, a víz csak 30 fok volt :evil: , szegény Karin végig sírt, nem is tudtuk a gyakorlatokat csinálni rendesen. Egyszer merültünk, akkor is a fél medencét kiitta, úgyhogy hagytuk is.
Már megint alig voltunk, mondta a csaj, hogy jövő héten még tart, aztán, ha nem lesz csoda, már nem. :cry: Járhatunk Kalocsára. :( :(

Ági: az ablakpucolást én sem viszem túlzásba, évente 2× pucolom, de most elhúztam 1 évet. :oops: :oops:

Mike: köszi a husi infót. Utazás nálunk is ezer csomaggal jár, ezért cseréltük le a kocsit egy nagyobbra, mert apa cuccainak már nem volt hely. :wink:

Pupu: Máté óriásszemű, nagyon édi! :D

Tiko: nálunk is volt egy kis változás, most jobban ragaszkodik Karin a közelségemhez, mint régen. Szerintem, ahogy fejlődik a tudatuk egyre jobban érvényesítik az akaratukat.
Amikor nagyon túlzásba viszi a rajtam lógást csakazértis nem veszem fel, letelepedünk a szőnyegre és olvsunk, vagy játszunk valami játékkal, aztán rájön, hogy hiába nyafog és abbahagyja.
Bár azért nem panaszkodom, mert amúgy elvan, eljátszik egyedül, elég, ha rámlát, egyedül elalszik és átalussza az éjszakát (8-tól 7-ig). :)

Dincus: biztos az álmosság volt az ok. :)

Mindenkinek Kellemes Húsvétot!

Kép
csiper

Tiko -szep szor :) -vagyis szeparációs szorongás :) -ilyestájt kezdődik- rájött hogy ti ketten két külön álló személy vagytok és ez aggasztja - picit megedz mire kezdődik a dackorszak... :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Csak gyors bekukk mert sütök.
Mindenkinek kellemes húsvétot! :)

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

..na most a ti ketten az úgy értendő mint hogy a baba meg te- nem pedig mint valami tudathasadásos állapot.. :) -jól megaszontam.. :)

Kép
Kép
panni7

Panni: értettem :) Zorka nincs egész nap a kezemben, én is leteszem a játszó szőnyegére, játszunk, el is van egy darabig...de közvetlen mellette kell lennem. Kézben már csak akkor van, ha egyáltalán nincs el...bár sokszor a kezemben is sír....rosszul csinálok valamit???

Csiper: az éjszakát Zorka is átalussza szerencsére, 8-6ig, eszik és alszik még 1-2 órát....
Mi 2 hét múlva megyünk babaúszásra, én is előre félek, hogy végig fogja sírni.....a vízhőfokkal nem lesz baj, itthon sem fürdik melegebben.

tiko

Hello!

Mona: Ti merre vagytok? Sütsz -főzől?

Én még holnap csinálok húslevest, meg csajok sütnek muffint és be sme megyek a konyhába csak enni!:)

Kellemes húsvéti ünnepeket!

mamiblue

Minden Mamának és Babának Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

sziasztok!
Már rég voltam kicsit el vagyok havazva.
majd egyszer talán vissza is olvasok.
Lánykám tegnap elkezdte " sütni " a kalácsot. :D na ez viccesen hangzik. Azóta csak tapsikol. Meg tánci táncizik ( rázza a kis popóját a zenére ). Mondja hogy vau vau meg bababa meg dadada meg mamama. Olyan édes meg kell zabálni. Ma elmentünk apával egy kicsit kikapcsolódni. Voltunk masszázson meg élményfürdőbe. Isteni volt. Kicsit féltem mert még soha nem hagytam a nagyikra a kis manót, de nem volt semmi gond. szépen eljátszott amíg elvoltunk.
Na tulajdonképpen csak azért ugrottam be, hogy mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁNJAK MINDENKINEK!!

KépKép
dudu_84

SABINE és mindenki : még egyszer nyugis HÚSVÉTOT!!!!
tuza edit

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket.
Nálunk is áll a bál, apa összes haverja bejelentkezett hogy jön locsolni a kis punást! FASZA, most agyonfőzhetem magam.

Takaritottam mint állat, minden kivasalva, a régi ruháimat leszanáltam, a fogyókurával én is fogytam már 4 kg és történelmi esemény: MEGJÖTT. Méghogy nem fog fájni szülés után HAHAHA!!!

Jó pihit mindenkinek

Ja Anya tanits engem könyv a www.tudatosanya.hu, elvileg még nem késő elkezdeni, legfeljebb visszamenőleg csináljátok meg a gyakorlatokat

Kép
sziszike77

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

horvviki

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Kép

Gergő, Máté, Zoli, Eszter

miniliza

Néhány kép:
Kép

Kép

Kép

miniliza

Ezek lemaradtak:

Kép pancsi

Kép Gergőről is kell egy kép :)

miniliza

Nagy nehezen sikerült ezt is föltenni:
Kép
Máté a "játszótársával" :lol:

miniliza

Sziasztok!

Boldog Ünnepeket mindenkinek!
Miniliza, nagyon szép gyerekeitek vannak!

Itt süt a nap, élvezzük a szabadságot!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Pár kép Fanniról

Kép Kép Kép

horvviki

Lányok kellemes ünnepet kívánok nektek :!: -reggel kicsit összezavarodtam amikor kinéztem hogy karácsonyt vagy húsvétot :shock: -gondolom nálatok is ez a helyzet Kép

Kép
Kép
panni7

Panni: ez nem semmi! Itt csak az eső szakad tegnap este óta....

Szörnyű éjszakánk volt, Zorka először fél óránként, utána már 5 percenként ébredt, végül 3kor adtunk neki Panadol szirupot és így aludtunk 7ig. Hulla vagyok.....

Miniliza: nagyon jók a képek, szépek a gyerkőcök!

Horvviki: milyen édes Fanni! Milyen jó az a sátor szerűség, gondolom nagyon szereti!

tiko

Hello!

Panni: :D Nálunk nem maradt meg, de esett rendesen a hó!

Tiko: :( Ilyenek nálunk is vannak!

Milyen jó ilyen kis vigyorgós babaképeket nézegetni, rögtön jobb kedvem lesz!:)

mamiblue

Sziasztok!

Mindenkit locsolnak ezerrel? :D

Viki, Miniliza! Nagyon édesek! :D
tiko! Ne is mondd, ez már a 4. nap, hogy hajnal 4-5 körül ordítás, éhes nagyon úgy fest. Ez a Ha prev már nem elég neki éccakára, megetetem, és alszik tovább. Meg kéne beszélni a gyerekorvosunkkal, hogy ne ezt írja már fel még mindig, szerintem csak ez lehet a nyugtalan alvás hátterében... :?

Szép napot mára is! Mi utazunk vissza Pestre!

dincuska

Mamiblue: te sejted az okát? Én vagy a fogára, vagy a frontra gondolok, mert Zorka szinte mindig átalussza az éjszakát.

Dincuska: nálunk nem az éhség az ok, mert ha megetetem akkor is ugyan úgy ébred.....

tiko

Nem akarom elkiabálni, de Fanni már a 2. éjszakát alussza át. Tegnap is este 8-kor elaludt és reggel 6-kor kelt fel először...

És mintha az evés is javulna. Ma ebédre lecsúszott az egész üveg bébikaja és még utána desszert is volt!

horvviki

Horviki: reméljük rendszer lesz belőle :) Szuper,hogy javul az evés is! Lehet, hogy az alvás azzal is összefügg, hogy többet eszik...

tiko

Tiko: Aha...front vagy fog...remélem. Szerencsére nálunk ritkán van. Reméljük nálatok sem állandósul!

mamiblue

Mamiblue: nálunk is csak ritkán..szerencsére.

tiko

hu...túléltem a vendégeket! :D
Megyünk csajokkal moziba, remélem jó ez az Alvin és a mókusok!

Karinának boldog névnapot!:)

mamiblue

Na csajok visszatértem!!

Az út hosszú volt, de a baba jól bírta... mi is :)

itt nagyon jó idő van 8) majd mindennnap le tudunk menni a partra napozni, fürcsizni. Munkám is van, egyelőre 4 órás, meg a páromnak is. Nagyon jól érezzük magunkat.

majd megpróbálok visszaolvvasni :roll:
nora80

Nora! Ez nem érrrrrrrrrrrrrr.... minden nap napozni, fürödni......

Kérünk képeket is légyszi! És hol laktok, milyen a hely? Mit dolgoztok?

horvviki

Hello Nora! Csak aztán nehogy mi is utánnatok menjünk! :lol:

mamiblue

horvviki!
nyugis helyen lakunk egy kétszobás lakásban a parttól nem messze, én egy ingatlanirodában dolgozom, ahol a tulaj magyar, de a spanyolt használom minden ügyintézéshez, a párom meg sofőrködik, meg felújít, javít... ami akad. így a babát is be tudjuk osztani :wink:
nagyon jó a hely, van ey közös medencénk is, oda szoktunk lemenni, mindig ilyenről álmodtam :wink:
képek.... még odáig nem jutottunk el,de hamarosan feltöltjük a gépre, majd érkeznek

mamiblue!
gyertek! szívesen látunk :wink: Kép
nora80

Nora!

Én is irigykedem, de jó nektek! Mikor látogathatunk meg? :D Én is voltam még boldogult lány-koromban (:)) Tenerifén, annyira szép, meg azok a csodás virágok! :lol: Regi, hát csuda jó dógod lesz ott! :D

dincuska

Jó reggelt!!!

Itthon vagyunk :lol: Mindenhol jó, de legjobb itt :lol: :lol: :lol:
Egyébként mikor indultunk, szakadt a hó. A táj mint Panniéknál....
Az utazó babakocsin kívül minden befért a kocsiba!! Köszi a csomagolási tanácsokat, de Atival kapcsolatban nem bírom a fapados megoldásokat :oops: Így mindenkinek kényelmesebb volt, a kocsinak meg gyakorlatilag mindegy :wink: Egyébként egész jó volt, csak fárasztó. Ja, és a 90 naposnak lőttek. Nem volt arcom különcködni a kajálásoknál :oops: Úgyhogy mától újra kezdem...... Igazából nem tudom, hogy annak a négy napnak volt-e eredménye. A mérleg 80 dekával mutat kevesebbet, de hát ez bármi lehet....víz, stb. :oops: :oops: Gáz.. :oops: Apa továbbra is kitart a véleménye mellett: nekem fogyókúra nem kell, sportoljak.

Csoki
Gratula a 4 kiló mínuszhoz!!! :D Gondolom azóta csak több :lol:

Dudu
Lili nagyon ügyes!!! :lol:
Kikapcsolódás - nekünk is jó lenne. Menjetek minél többször .... :wink:

Máté, Gergő, Fanni nagyon édesek!! :D
Karinának utólag is boldog névnapot!!! :)

Mamiblue
Alvin és a mókusok bejött?? :)

Helló Nóra!!!!!!
Küldj egy kis meleget is :lol:
ÚÚÚÚÚgy irigyellek....de hát aki mer, az nyer!!! :wink:

Szép napot mindenkinek!!!!!!

mikegirl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?