A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

ske
Milyen nagy Gergő! Mennyivel született??

babusok

Köszönöm, aranyos vagy, de már megrendeltem a tullitól.

dalma

Én megértelek. Nekem is nagyon hiányozna Kincső. Mondjuk még nem volt távol tőlem sokat (egyszer elmentem moziba+ néha fodrász, kozmetika) kb . ennyi, de végig Rá gondoltam!! :) Azt Te elképzelni se tudod, milyen szörnyű annak, akinek nincs gyereke!! :( Szörnyűbbnél is sokkal szörnyűbb!!! (Én tudom, több mint 10 évig vártam Rá). :(

ilba
Védőnő. :evil: Hihetetlenek tudnak lenni az már biztos!! Én rájuk hagyom. ;) Úgyis mi neveljük őket szerencsére nem ők!! Gratula a barátnődnek!!!! Akkor nagy az öröm!! :)

katica

Írok privit.

Kép
Kép
anya1118

Lilla Panna Ágoston Boldog Szülinapot!!!

000kata

Sky: nagyon édesek a fiúk, hogy birod?jó baba?

000kata

Gergő 56 cm-rel és 3740 g-mal született (Ádám 59cm és 3600g volt). Egy hetesen nyerte vissza a születési súlyát, 3 hetesen már 4340g volt. :D
Egyelőre jól elvagyunk, mert Gergő nagyon jó kisbaba, eszik és alszik, így van elég időm Ádámra, akinél ezerrel tombol a dackorszak, mindenre az a válasza, hogy NEM! :lol:

jó éjt!

Kép

Kép
ske

Sziasztok!

LILLA, ÁGOSTON, boldog szülinapot nektek!

Mi is köszönjük a szép köszöntéseket! :)

Tali megvolt?

Én repültem pénteken a gyerekeimhez, Kornél ébren volt délután, így őt csíptem el először, csak ölelgetett, úgy örült, aztán Panna is ébredt, de addig 100x benéztem hozzá, és szó nélkül (ritka eset) a nyakamba ugrott a kiságyból és ültünk, és csak öleltük egymást és bújt ezerrel. Olyan megható volt mindkét pillanat. Ők nagy-nagyon jól érezték magukat a héten, sokat kirándultak, játszottak, meg én is jól voltam végülis, sok mindent elintéztem és még sok pénzt is kerestem :) Szegény apa meg nem is jött velem, mert céges hétvége van neki.

Ske, nagyon édik a gyerekek, gratula!

Anya, nem is tudtam, hogy ilyen soká jött Kincső, tudom, hogy voltak az ikrek, de akkor ők is nehezen jöttek? Igazából mi amikor kigondoltuk, szinte azonnal jött az első terhesség, aztán őt decemberben vesztettük el, majd márciusban tudtam meg, hogy jön Kornél, de az a 3 hónap iszonyú volt... nem is tudom hogyan dolgoznék fel 10 évet. :( Úgy sajnálom, de legalább most van egy gyönyörű kislányotok!

CSURIm tudom, hogy benézegetsz, de írj is néha a drágákról! Meg soksok képet is tegyél fel! :)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Most csak 3 képet hoztam a tegnap estéről:

Tortával:
Kép

A tesóm ajándékával (itt jegyzem meg, hogy a verdás táskának sokkal nagyobb sikere volt, mint a benne lévő ajándéknak! :lol: Egész este azt hurcolta!)
Kép

Unokatesójának ad egy nyalást a tortából: :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép
ditta76

És egy akkor és most sorozat:

2008. november:
Kép

2009.november:
Kép

2010.november:
Kép

Kép

Kép
ditta76

Ditta,
nagyon jó képek, Ágoston milyen csibész ezen az utolsón. :)

Dalma,
mi is pont ezt beszéltük, hogy mekkora erő kell éveket várni egy babára, nálunk Beni egy alkalomból jött, Bercire meg a nyári baba után 4 hónapot vártunk, de az a 4 hónap ... :(

Kép
Kép
Kép
ilba

Ditta: nagyon jók a képek,igy lehet látni mennyit változnak :lol:

000kata

Sziasztok a név ne tévesszen meg senkit sajnos elfelejtettem a régi jelszavam!

Minden drága topikos babának kicsinek nagynak szívből jövő boldog születésnapot kívánok!

Ilba mi Mátyásra 1,5 évet vártunk clostyval sikerül csak most meg...........basszus!

Születés:
Kép

1. év:
Kép

2. év:
Kép

Kép
klarissza36
Kecskemét

Klarissza!
Mit akarsz ezzel mondani????? Csak nem?????
Milyen nagyfiú Mátyás is, kis fürtöske. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Minden szülinaposnak sok boldogságot,játékkal,vidámsággal teli napokat kívánok!
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Klarissza: édesek a képek.Csak nem babát vársz?..... :lol:

000kata

Jelenleg úgy néz ki kaptam ajándékba egy pocaklakót. Csak tudnám mikor :roll: :?:
klarissza36
Kecskemét

Klarisszaaaaa!!!!!!!!!!!
Aztaaaa! Hú de izgi!
Gratula!! Mesélj!! :D

Kép

Kép
ditta76

Klarissza!!! Izgi nagyon. Mit tudsz eddig? Miből gondolod, hogy babás vagy? Mátyás igazán nagyfiús már!

Kép
Kép
dalminha

iwiwen láttam, hogy megszületett Nati 2. kislánya. Gratulálunk nekik!

Kép
Kép
dalminha

Eddig: teszt pozitív hányinger egész napos, mielőtt dokihoz mennék azért gyorsan elkezdtem szedni a duphasont, a többit majd meglátjuk. Hát a hírre először sokkot kaptam sírtam mint akit most visznek akasztani, de párom gyorsan megnyugtatott, hogy nem lesz semmi baj. Most akartam visszamenni dolgozni, mert a család anyagi helyzet eléggé instabil. Most valami itthon végezhető munka után kell nézzek sürgőssen. Ja és persze mondtam a páromnak, ha megmarad a baba akkor anyámnak Ő mondja el, mivel anyám közölte, ha még egy gyereket szülök kitagad. Na persze nem hiszem, hogy komolyan gondolta, de azért eléggé mérges lesz az már biztos, de biztos hamar megenyhülne ha kislány születne végre a házba.
Csajok azért el kell mondjam, hogy a kiszámolós módszer tutira nem jó ne is próbálkozzatok!!!!!!!! Ha ezt tudom előre nem tiltom el apukát soha abban a kritikus egy hétben :oops:
klarissza36
Kecskemét

Klarissza,
hűűű :lol: :lol: :lol:

Kri,
Zsombinak boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Ilba, köszi :).

Szülinaposoknak sok boldogságot.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri,
mikor mész dokihoz? Ha Tesó úgy akarja, akkor már kiderül ki lakik odabent. :D
Én tegnap voltam a doktornőnél. Olyan jó volt újra belépni oda. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, 2 hét múlva megyek uh, remélem ott kiderül picurka neme.
A dokihoz meg majd 25-én kell mennem.
Hát igen:). Én is úgy terveztem majd nála szülök megint, de nem így alakult most meg már nem váltok, meg úgy tudom szüléseket még egy darabig nem is vállal.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri,
igen, jól tudod.
Egyébként kislányt szeretnétek? Tudom, fő, hogy egészséges legyen, de akkor is. :D Zsombi mit szól hozzá? Nem raksz pocifotót?

Kép
Kép
Kép
ilba

Kevin!

Nagyon boldog szülinapot!

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: köszönjük szépen :lol:

000kata

Kevinnek :)

Kép

Ilba
Beninek is nagyon boldog 5. születésnapot kívánok!!!!!

Csajok, Vera, Katica, Évi???
Hogy sikerült a találka????? Meséljetek!!!!!!!! KÉpeket is kérek szépen!!!!!!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Klarissza :)
Ez aztán a hír!!! :lol: Halk Gratula!!! :)

Kép
Kép
anya1118

hahó

Minden szülinaposnak boldog szülinapot kivánunk utólag is!

klarissza gratulálok! (azért titkon szeretted volna, nem?) reméljük kislány lesz:) (Matyi hogy van?)

kri nekünk tegnap kiderült h kisfiunk lesz:) apával madarat lehet fogatni!
ma voltam afp eredményért az is jó lett, ugyh már csak a méhszájjal kell vigyázni. az uhun 3 cm-esnek tűnt, regussal ilyenkor még 5 cm volt és vele kinyilt idő előtt hát remélem most is kihuzom azért még jó pár hóig h ne kelljen feküdni meg semmi. neked mi van ezzel?

andy

Kép
andy30

KEVINNEK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! Kép

Klarissza
:) :) :wink:

Anya
Édesek voltak a gyerekek. A lakás gyönyörű és olyan rend és tisztaság van, amint én egy gyerekkel is csak percekig tudok fenntartani. Amikor L. még tapsikolni akart Izával, Ő meg már unta, nyomban három bátyó ugrott és magyarázta hogy: nem szabad, Izácska már nem akar játszani. :lol: :lol: Nem lesz könnyű dolguk az udvarlóknak. :wink: Kép Kép

Kép
katica_75

andy
Gratula a kisfiúhoz!!! :) Név??? Méhszájjal vigyázz, nekem is kinyílt, sajnos már nem tudtak segíteni. :(

katica

Nagyon édesek a csajok!! :) Évi-Lilla?? Nem mentek végül??

kata
Ma tartjátok a szülinapot vagy hétvégén??

Kép
Kép
anya1118

Boldog szülinapot az érintetteknek:):):)

Éva dologba én vagyok a hibás mert nem láttam hogy kéri a címet és nagyon későn küldtem el:(:(:

Igen aranyosak voltak a lányok és nagyon édi Léna bab:):)

háát sajna nagyon rend és tisztaság mániás vagyok :roll: :oops: egy nap vagy 3x porszívózok ha úgy van. de sajna a gyerekek elég sokszor vannak egyedül és ők nem törődnek a tisztasággal rendel és kezd gázos lenni pl a fal. Vennem kell olyan festéket amivel kenték a falat.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Kevinnek boldog szülinapot!

Andy,
gratulálok! :D Engem is érdekelne, van már nevetek?

Anya,
köszi szépen! :)
Megvan az új gépem!!! 8) Egyeztethetünk ... :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

anya ilba hát ez az h csak lánynevünk volt:) ugyh most dilemma!

anya méhszáj ismerős regussal feküdnöm kellett a végén emiatt most nemtom h oldanám meg!

andy

Kép
andy30

Hát...
nem tudom mennyire látszik, de 2 csíkom van:-o)

Kép

Klarissza!
Kezet foghatunk!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Andy!

Gratula a kisfiúhoz!Akkor pihizz sokat,bár nehéz megoldani egy 2 éves mellett,tudom.De azért vigyázz magatokra!

Kri!

Nálunk apa is kislányra "gyúrt"!Na majd meglátjuk.Remélem nektek összejön!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Andy, gratulálok a kukishoz :lol: :lol: :lol: Majd a hónap végén megyek a dokimhoz gondolom megnézi majd mi a helyzet a méhszájjal. Én is próbálok pihenni, kisebb nagyobb sikerrel.

Honey, gratulálok a két csíkhoz. A jövő héten kiderül majd hogy lesz e hugi, vagy öcsi nálunk. :wink: Harmadik kislány ?

Klarisszan neked is gratulálok a két csíkos teszthez. :D

Kri

Kép
Kép
kri29

Mi van itt kérem szépen, babaeső??? :lol:
Halkan gratulálok minden csíkoskának. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Andi
Gratula a kisfiúhoz! :) Még van pár hónap válogatni a szebbnél szebb nevek között.;)

Honey
:) :) ez gyorsan ment!!! :)

Lassan több lesz a kismamánk, mint az épp nem babás! :lol: Tök izgi lesz megint a topic! :wink:
Még a végén én is kedvet kapok, aztán mégsem :roll: , aztán mégis, jaj. :D
Anya
Ti hogy álltok épp ezzel a kérdéssel?

Ilba
gratula a géphez!! Léna is modellt állhat? :lol:

Kép
katica_75

Dejódejó!
Mennyi baba! :)
Honey, külön gratuláció a hihetetlen gyorsasághoz! Ezek szerint a fotósorozat annak idején megtette a hatását. ;)

Katica, ne késlekedj, egy ilyen szép asszonykának muszáj még egy szépséges gyermeket szülnie. :) Ne nézd a rizikót, az mindig van, nem?

Andi, gratula a kis kukishoz!

Kri, neked is izgulok a kislányért, de a kisfiú pont ugyanolyan jó! :)

Ilba?
Anya? Nektek?

Kép
Kép
dalminha

Hihetetlen csajok,h ilyen hamar összejött.Bettivel közel 2 évig próbálkoztunk,már mindenféle vizsgálaton,kezelésen voltunk,aztán Ő is meglepett,na de most?!!Nagyon szeretne ez a baba hozánk jönni,bizos tudja h,nálunk jó helyen lesz.még nem mondtam senkinek,majd csak ha doki uh-al is látja,meg lesz szívhang is.de akkor is csak a nagyon közeliek.12hetesen meg akarom csináltatni a chorionboholy vizsgálatot mindenképp.van vkinek ezzel tapasztalata?de hát itt mindenki szinte fiatalabb mint én:-))

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

hahó

köszi lányok:)

honey gratula!!!!
egyik simimnek volt choriono boholy vizsg. de csak mert a 12hetes genetikai teszt rossz lett és aztán meg a boholy vizgs. tök negativ lett! azért kockázatos kicsit ugy tudom. én csak akkor mennék, ha a vérvétellel meg uh-val vmi nem stimmel.
de minden rendben lesz!!!!!:)

andy

Kép
andy30

Honey: gratula a babóhoz.Terveztétek?Melyik ez a vizsgálat?a magzatvíz vételes?

Andy:gratuka a kisfiúhoz nevek vannak már?Hány hetes vagy?Ti terveztétek?

Katica:édesek a képek :lol:

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket.Jó volt a szülinap édes volt Kevin,majd hozok képeket.

000kata

Milyen sok kisbaba lesz :lol: :lol: :lol: irigy irigy én is szeretnék :lol: :lol:

000kata

Mátyásnak nagyon boldog szülinapot !

Zsombinak boldog névnapot!

Ilba első szülöttjét az Isten éltesse!

Kevinnek nagyon boldog szülinapot!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ó lányok, mi van itt? Mennyi nyári kistesó születik :shock: :D

Klarissza, gratulálok hajrá kis hugi :lol:
Mátyás milyen nagyfiú már :shock:

Andy, kisfiúhoz külön gratulálok!

Honey, gratulálok, ez aztán gyors volt.
Nekem volt chorionbiopszia, Dr. Hajdú Krisztina csinálta, elismert a szakmában és emberségből is jeles!
A vizsgálat nem fáj, de kockázatos. Én másnap már mentem dolgozni, de a barátnőm pár napig görcsölt utána.
ÁEK-ban csinálta én ott is szültem, magánba is mehetsz hozzá azt hiszem az Istenhegyi úton rendel, de keress rá a neten.
Helyedben én a genetikai UH-t csináltatnám meg vele, de csak az ő javaslatára a biopsziát.
Sajna én nem vagyok fiatalabb :oops: 40 elmúltam mikor Lilla született :D
Múltkor szólt az óvónéni, hogy jön egy gyöngyösi ismerősöm egyidős kislánya Lilláékhoz a csoportba, azt hittem Te hozod Bettikét.
Már be is zengedeztem, hogy szobatiszta...közben egy ügyfél hozta a kislányát :?

Katica, nagyon csinik a lányok :lol: sajnálom, hogy nem találkoztunk :(

Vera, későn küldted az elérhetőséget :( na majd legközelebb.

Ilba, Csuriról tudsz valamit?

Reni, Mamuci, Fürtöske???

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Honey!! :D
De jó! Ez úgy ment, mint a karikacsapás!:)
Apa?? Örül, mi?
Na, most egy kicsit beparáztam.....én már nem akarok több babót.... :?
Meg van is spirálom, de hát ugye az mellett is történtek már csodák! Azért remélem itt maradt velünk, nem mész át másik (friss) topicba! Olyan jó újból átélni a terhesség izgalmait!:)

Vera!
De cuki Iza!!:) És az a fotel..szuper jól néz ki!!

Kata, Ilba!:)
Fiúknak boldog szülinapot!
Kép

Holnap elhúzunk apával hosszú hétvégére, Hajdúszoboszlóra! Hú, már várom! Jó lesz kicsit ez a "gyerekmentes" 2 nap! (bár magamat ismerve, óránként fogok telefonálni anyunak, hogy minden okés -e.... :? )

Ditta

Kép

Kép
ditta76

töröltem :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ilba 2010.11.12 15:26-kor.

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?