Fleur!
Rendben, köszönöm a felmentést, drága vagy!

:)
Akkor hát a legnagyobb lelki nyugalommal jövök...

7 személyes autóból óriási a választék, ezzel nem lesz gond egészen biztosan.

Nekünk viszont min. 8 személyesre lenne szükségünk, ebből már lényegesen kisebb a kínálat.
A Volkswagen Transporter ami szóba jöhetne.
Sajnos egyelőre még nem megoldott ez a kérdés nálunk, még mindig az Opel Vectra amivel közlekedünk.
Ágica!
Köszönöm a fotót!
Hát szerintem nagyon hasonlítotok egymásra!!!

:) De tényleg!

Igazán édesek vagytok így együtt...

Mi tavaly nyáron voltunk először az Országos Ikertalálkozón Szigethalmon és nagyon érdekes volt egyszerre sok-sok egypetéjű ikerpárt látni mindenféle korosztályból.
Ti voltatok már ezen a rendezvényen?
Annyira aranyos a születésetek története!!!

Biztosan mindig mosolyt csal a rokonok arcára ha erre gondolnak...

Gyerekkoromban egy 10 emeletes panelban laktunk, mi a 10. emeleten, alattunk a 9.-en pedig kétpetéjű ikerlányok, velük szemben ugyanezen a szinten pedig egypetéjű ikerlányok.

Ééééééééééééés most a szembe szomszédainknak is kétpetéjű ikerlányai vannak.

Nagyon szeretném ha néha mesélnél arról is milyen az ha az embernek ikertestvére van - persze csak ha van kedved.

Bongyi!
Órákig írhatnék a homeopátiáról, nagyon izgalmas téma szerintem...
Én vásároltam annak idején egy könyvet: Homeopátia napjainkban a címe.
Ebből rengeteg mindent megtudtam az alapvető leglényegesebb nagyon fontos szabályokról, a homeopátia történetéről, adagolásokról, előnyeiről, hogy melyik mire jó, stb.
Tényleg hasznos és érdekes kis könyvecske, igazán nagy hasznát vettem már eddig is. Akár az interneten is megtudod rendelni ha érdekel...
Egyik kedves barátnőm pl. külön homeós doktornénihez jár a gyerkőceivel - nekik is nagyon bevált.
Ha egyszerű dologról van szó, akkor én a gyógyszertárban elmondom a gyógyszerésznek a panaszokat és Ő ajánl rá homeopátiás szert - általában golyócska formában (Boiron).
(Mi kipróbáltuk már eddig: Euphorbium comp.-Heel (orrcsepp spray formában), Drosera 9CH (makacs száraz köhögés), Aloe Capensis 9CH (hasmenés), Stodal szirup (köhögés), Oscillococcinum készítmény (influenza, megfázás), Homeogene 9 (torokgyulladás). )
Amiért nekem tetszik: semmilyen mellékhatásuk nincs, allergiás reakciók nem lépnek fel és hozzászokás sem alakul ki.

Viranka!
Kitartás!!!

Az ekcémára is vannak remek homeopátiás készítmények - tüneti és alkati szerek egyaránt.
Amikor már úgy érzed hogy semmi nem használ, lehet hogy érdemes lenne felkeresnetek egy homeopátiás szakorvost - ott mindenre van természetközeli megoldás.

A nyári napfény is nagyon jótékony hatással van...
Gremese!
Hihi! Na persze, jól nézne ki...

Nekünk is bőven ráér a találkozó tavasszal, akkor már biztosan szép lesz az idő, kevesebb ruhát is kell rájuk adni valószínűleg, stb.
(Az influenzától én is rettegek, jövőre kérek védőoltást az egész családnak. Kár hogy csak 6 hónapos kortól adható...)
Vadvirág