A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Anitja:
még sehogy. Majd 4 hós kor után fogom. Az elvileg 21-e, de a doki 7-én jön, szval majd akkor kezdem. és eleinte pár kanállal és ha bejön neki, akkor az egyik tápit váltom ki vele. Asszem 150 ml 1 adag.

Kép
Kép
h@jni

Ágica! Nagyon szép a kis Petrácska! És neki a derekán vannak gödröcskéi, jaj de drága! :lol:
Nem is béna kép, és hogy hasonlítotok a tesóddal :lol: Ott még pici volt Petra igaz?

Dotildi! Irina! Köszi a recepteket, illetve a hozzátápis oldalt, fúúú a babamusttól biztos beindul a kaki, ha addig nem volt :lol:

Maggie! Neked meg az seborrheás linket köszi!

Timi! jaj de édes Viktordani! Hogy dumál, csudapofi

Emese! Zsófit továbbra sem tudom megnézni :( . Apa nem szereti ha letöltögetek progikat, különben is VLC-m van, az elvileg olvassa a MOV fájlt :roll: , nem tudom mi a túrós van, nagyon sajnálom, úgy megnézném pedig Zsófkát, de már letölteni sem tudom, megszakad letöltés közben, és sérült fájlként érzékeli utána a gépem :(

Hajni! Köszi, még mi is csak kóstolgatjuk, de nem tudom kiskanállal adni, se csőrös pohárból, csak cumisüvegből.
Kiskolbi! Te hogy adod Máténak a tejpépet?

Na még ha tudok, beugrok egy képpel ma (Horcsog kérésére :lol: )

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Regi köszi a javaslatot, szerintem is akkor egy téglalap járóka lesz belőle :-) De még van kb 2 hónapom eldönteni :-)

Irina köszi a táblázatot :-)

Tejpép majd a sinlacot fogom adni, ha nem lesz elég a tejci mellé a gyümi.

Heni
KépKép
heni81

Hajni a sinlac erősebb mint a tápszer? táplálóbb????
Lehet nálunk az esti szopit kellene ezzel kiegésziteni, mert a kis drágámnak ma hajnalban annyira korgott a gyomrocskája :-(
Emese a hasa ébreszti fel, nem direkt csinálja, ma bebizonyitotta.
Anitja nem fogadja el kanállal a gyümit????
Próbáld kicsit hátra dönteni a kicsidet, hogy betudd csempészni a szájába a gyümit és majd rákap a kánálra, miutál észreveszi, hogy finomat kap vele.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok mamikák!

Örülök,hogy ilyen szép nagy lett a társaság üdvözlök mindenkit akit még nem volt szerencsém köszönteni!!

Minden babuci gyömörü mint mindig!És az újonnan csatlakozott babák és mámák is mind nagyon aranyosak! :D

Az olvasással el vagyok maradva mint mindig :cry: Pedig nagyon igyekeztem!

Minden kis betegnek (apa,anya,baba)Jobbulást!!

Tettem képet a g-mailre de a férjem nevével ment el bocsi!!

Jaj!Mennem kell,amint tudok jövök!

KépKép
juba

Csudapofák az új bébiképek!!!

Anitja: csináld sűrűbbre a tejpépet!

Heni: 2 hónap múlva már cseszheted a járókát. Nem fog megmaradni benne!!!

Ágica: én is gratulálok az ikrekhez!!!

Gica: nagyon édesek a bébik. És mennyire hasonlítanak!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Anitja: lehet, hogy Levinek segített a jóga és a masszázs, nem tudom. 2 hónapos volt, amikor elkezdtük ezeket és mostmár élvezi az órákat. Bár én pocakosan is jártam jógázni és tornázni. Amikor a mászás gyakorlása kezdődik a babás jógaórán(azt úgy szoktuk, hogy hasra fordítjuk és a két lábát úgy kell kitámasztani, mintha fal lenne mögötte, erre ahogy rúgja magát, kúszik előre :)) szóval még oda sem tettem a kezem, de már rúgja el magát, szinte egyedül kúszik. Nagyon ügyi. Azért kezdtünk ezekre az órákra járni, hogy ne folyton itthon üljünk és sétáljunk, az nagyon monoton nekem.

Tali: akkor majd elméletben megkérdezem, hogy lehetne-e a Brendonban, de a dátumról később beszélünk, hogyha elmúlik ez az inflúenzás időszak.

Megyek csokis muffint sütni! :)

KépKép
becka

Ellestem megint Anitjától ezt a foteles megoldást! :D Kép nem is rossz!

KépKép
becka

Becka: jaj de édes!!! Hogy ül már!!!!

ViktorDani is ha az ölemben van, addig ficánkol, amíg nem engedem ülni (úgy hogy ő tartja magát), onnantól minden szép és jó! :D

Gremese: Zsófi azóta már fordult, vagy csak megmutizta, hogy ne aggódj??? :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Becka, Levike iszonyú édes!!! Kis tündérmogyoró! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Lányok!
Van valami ötletetek?
Úgy néz ki, ma megjött!
Na de pont két hete volt meg, a szülés óta 3.szor rendszeres időközönként. Nem is szoptatok, nem értem!!! :shock:
Még mindig szórakoznának a hormonok, vagy el kéne menni dokihoz??? :roll:

Kép
Kép
timi26

Timi26! Csak megmutatta a fordulást, hogy ne aggódjunk, megy ez neki, csak nem praktikus hason lenni, így inkább nem forgolódik. :wink:

Anitja! Jobbulást a jógi-karmaidnak! :lol:
Küldd el priviben a mélcímedet, megpróbálom oda küldeni a videót.
Egyébként a realplayer-t Apa ajánlotta, és ő nagy szoftver és hardver-guru!!! Úgyhogy szerintem nyugodtan letölthetitek. :)

Granda! Egyébként Apa is mérleg! Egy évben születtünk, és én vagyok idősebb 12 nappal! :D

Becka! Mi is így mászunk! :wink: Az klassz lenne, ha megkérdeznéd a talihely lehetőségét. Legalább tudjuk, számíthatunk-e a helyre.

(Meg esetleg a jógaközpontra, de természetesen nem akarjuk kihasználni őket.)

Zsófi az ölemben, egy merő nyál vagyok. :shock:
Na megyek fürdetni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi gondolod, hogy nem marad meg majd benne????
Amúgy én már azon is filóztam, hogy lehet amúgy se fog benne megmaradni, mert szeret kézben lenni, nézelődni.
Nekem csak a konyhában nincs hova letenni azért gondoltam, hogy kellene venni.
Nálunk nincs együtt a konyha a nappalival :-(

Heni
KépKép
heni81

Heni: 6 hónaposan már annyira mozgékony, hogyha nincs hozzászokva hogy néha korlátozva van, nem is fogja megszokni!
Tapasztalat...
ViktorDaninak viszont semmi kifogása ellene 2 hós kora óta időnként beleteszem. Nem akarom benne nevelni, de ha nagyobb lesz és dolgom van, pl.wc-re kell mennem, vagy jön a postás, jól jön, ha elvan benne pár percet.
Úgyhogy szerintem ha járókát akartok, vagy most vegyetek, vagy ne vegyetek.
Bár nem tudom a többi többgyerekes kismaminak mi a véleménye erről... :roll:

Na, lányok: megjött: most akkor elvérzek vagy nem??? :shock:

Kép
Kép
timi26

Gremese: gondoltam! :wink: Mint anno Rebeka! :D Mindig megmutatta, hogy mit tud, aztán hetekig semmi! :shock:

Kép
Kép
timi26

Jaj, a kézben levésről: van egy újdonsült barátnőm 3 gyerekkel. Egy 5 éves, egy 2 éves, és egy 3 hónapos gyerkőce van.
Épp ma beszélgettünk, hogy úgy irigyel engem, hogy ViktoDani milyen jól elvan, az ő fia csak kézben hajlandó lenni. Napközben csak 10-15 perceket alszik, éjszaka is 3 óránként kel szopizni.
Ha hiszitek ha nem, nem látszik a csajon!!! :shock: Tök kiegyensúlyozott, jókedvű, mos főz takarít, ellátja a gyerkőcöket. Hordja a nagyot oviba (a kicsikkel) érte megy stb. :shock:
Belegondoltam: én biztos már rég kibuktam volna!!!

Kép
Kép
timi26

Köszi Timi a tapasztalatcserét :-) Én a kiságyba szoktam betenni, ha éppen el kell ugorjak valahová, ugyanis nálunk a nappaliból nyilik a háló és a törpe ágya.
Még a konyhát szeretném bababaráttá alakitani, mert eddig ott az ülcsiben csücsült, de lehet ellesz majd az etetőszékben is.
Nektek milyen van???
Abból milyet ajánlasz???

Nem vérzel el, csak no 18as karika egy kis időre.

Heni
KépKép
heni81

És még valami: valaki kérdezte, hogy vajon hányan lehetünk a topikban.
Ezt csak úgy tudhatjuk meg, hogy mindenki szépen elküldené Hajninak a szülési adatait, ő be tudna rakini mindenkit a tábliba, és akkor össze lehetne számlálni! (szerintem egy oldalon el sem férne a tábla! :wink:

Kép
Kép
timi26

Heni: ha lenne pénzem, akor dönthető támlájút vennék. De mivel nincs marad Rebeka régi fa etetőszéke. Azzal sincs baj, csak meg kell várni, hogy biztonságosan üljön a bébi.

Kép
Kép
timi26

Látod Timi még az is lehet, hogy inkább egy olyanra kellene beruházni, nem is a járókára. Fel van adva a lecke. Legalább van min törjem a fejem :-) :-(

Heni
KépKép
heni81

horcsog:
Köszi a biztatást! És annak a kislánynak is ilyenek a szemei mint Petrusnak?Vagy hogy érted?

regicsken:
Az a baj hogy én sem vettem észre se a kórházban se itthon apukám felesége nézte és ő szólt hogy láttuk e már? :oops:

anitja
Köszi szépen! Az a kép a kórházban van a 2.napon

Tanácsot szeretnék kérni Petrust én is gyakaran "támasztom" a szopipárnának.Szerintetek nem árt a gerincének?Mostanába mindig előre huzza a nyakát mintha fel akarna ülni és hogy nem sikerül neki mérges lesz és sírni kezd...

Kép

Kép
agica1126

Kép

Kép

Kép
agica1126

Jééééééé sikerült:)

Kép

Kép
agica1126

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
agica1126

Ágica: a nagyobb is a tiéd? Nagyon édesek!!! :D
Én csak akkor ültetem, ha már elég erős lesz hozzá. Most az ölemben próbálkozik, hagyom amíg el nem fárad, erőltetni nem fogom.

Heni: ha járóka nélkül is el tudod helyezni biztonságosan akkor felesleges. Nem tudsz a konyhában kialakítani neki egy játszósarkot?
A dönthetős etetőszék szerintem praktikus beruházás. Főleg ha kistesóban is gondolkodtok.

Kép
Kép
timi26

Heni! A gyümölcs megy kanállal, sőt... a tejpép nem! Azt nem tudom adni kanállal.

Becka! Jaj de édes Levi a fotelban, örülök, hogy Nektek is bejött a szopipárna, és milyen szép mintás, biztos imádja Levi :lol:

Timi! Miért vennél dönthető etetőszéket? Elalszanak evés közben? :shock:

Köszi Emese! írtam privit

Na és akkor Nolek:
Így vagyunk a pelenkázón 8) :
Kép

így esszük a pelenkákat :lol: : Kép

és ezt csak a Csajoknak :wink:
Kép
Bocsi a képminőség nem a legszupibb, de fürdés előtt fél kézzel kapkodva készültek :oops: !
Jó éjszakát minden Babucinak és Mamucinak!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Heni: nem az a baj, hogy megjött, hanem az, hogy 2 hete is megvolt!!! :shock:

Hogy mit okoskodok itten ilyen sokat?
Nincs itthon APA és unatkozok!!!

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok,

Nagyon tünci-bünci minden egyes kis bébike!

Viranka, drukkolok, h a krém használjon és még nagyon sokáig tudjál szoptatni. :lol:

Koszmó, nekünk eddig 1x volt, és elég sajátságos módon oldottam meg: olajozás fürcsi előtt satyóval, mint ahogy a többiek. DE AZTÁN hiába kapargattam mindennel, nem sikerült. Aztán elővadásztam egy tépőzáras hajcsavarót, elmostam és körbetekertem gézzel, hogy ne legyen annyira nagyon durva. Ezzel vakargattam át Lizi fejecskéjét. Jó piros lett utána egy rövid időre, de másnapra hipp-hopp mintha elfújták volna a koszmót

Tegnap megkóstoltuk az almát!!! Szerencsére apukám által termesztett sk bio alma, úgyhogy nyugodt szívvel adom neki. De hogy 3 kanál alma után ússzon minden az almalében, azt álmomban sem gondoltam volna. :lol: ÉS, nem jött ki a pelusból 40 fokon! :shock: Mi lesz így később??? A tej/tápszer legalább fehér volt…

Látom szóba került az etetőszék. Úgy alakult, hogy pont ma vettünk egyet. Kifutó modell volt, úgyhogy kedvezménnyel adták. Nagyszülői szponzoráció volt… Beleraktuk ma, imádta! Azért is vettünk már most, mert arra lettünk figyelmesek, h soxor utál a járókában lenni, mikor mindenféle érdekes dolgok történnek körülötte. Ma pl. du. kaja közben odahúztuk magunkhoz. Annyira évezte, vigyorgott össze-vissza. Mindjárt dobok róla képet.

silka
silka

timi26:

A nagyobbik a 3 éves tesóm:)Apukám....

Kép

Kép
agica1126

Anitja: nem alszanak el, csak amíg nem tudnak stabilan ülni, nem tudod a sima etetőszékben etetni. a dönthetőt pedig lehet állítani.
Nekünk nem ilyen van, így marad addig az "ülcsi" :D (viszont annak a huzatát meg sűrűbben kell mosni, főleg ha motorozik a bébi... :D )

Kép
Kép
timi26

Jaj, de helyes Nolka baba! És milyen fincsi lehet az a pelus!!! :D

Ágica: nagyon szép a kishúgod!

Silka: és akkor még nem ettetek paradicsomosat!!! Nekem hipós áztatás után 90 fokon szép fehérek a pelusok! Csak sok idő kivárni míg összejön egy adag. (Általában többször használunk egy pelust, mert amúgy meg nem győzném egyesével mosni!)

Kép
Kép
timi26

Na jól van átadom a helyet az éjszakásoknak!

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Köszönöm a dícséreteket, bezsebeltem Levi nevében! Jó éjt!

KépKép
becka

Timi26! Már éppen jöttem megtörni a magányodat, de látom Becka már írt.

Nolek édibédike! Hogy elbújt a pelcsi mögé... És azok a szemek.... Jaj a csajoknak!

Ülés: A védőnénink azt mondta, mindent lehet, amit magától szeretne a baba. Zsófi állandóan ülne...
Viszont ne hagyjuk neki, csak egy-két percig, utána tegyük vízszintesbe, mert egyelőre az nekik a legmegfelelőbb póz.
Ugyanis most alakulnak ki a gerincében a görbületek, és nem tesz jót, ha sokáig ül. (Ugye egyedül nem is tudná megtartani magát, csak segítséggel).

Etetőszék: Mi örököltük hugomáktól, egy IKEA darab. Jó masszív, kemény műanyag, de állítólag nagyon klassz.

Íme az etetőszékünk (a pihiszék). És ha látszik a képen, akkor megfigyelhető, hogy az x. kanál után sem vagyunk maszatosak. Zsófi baba nagyon szépen eszik! :D
Kép AGGYADMÁÁÁÁÁÁ!

Az az asztalon meg nagy a káosz, amint látszik... :oops:

Ági! Szerintem ne aggódj! Nem lehet tudni, hogy majd miért fogják őt csúfolni - ha egyáltalán valaha is csúfolni fogják.

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26, látom már elmentél, pedig most jövök a hírrel, hogy Viktorapa és Pankaapa egy helyen vannak :lol: .
dettyk

Emese, nagggyon édi Zsófi baba, és nagyon ügyi :D . Képaláírás ügyben kezet foghatsz Irinával :wink: :lol: .
dettyk

Gica, nagyon édesek az ikrek! Érdekes náluk is megfigyelni, hogy a felvett "pózuk" is tükörképe egymásnak :D

Nektarin, Robesznak nagyon igéző szemei vannak!

Anitja: koszmó: nekünk a dokinéni azt hangsúlyozta, hogy a gyógyszertár által kikevert legyen (nem tudom, ez van-e tubusban is).
Noelnek varázslatos tekintete van, csak úgy vonzza az embert!

Irina: köszi a hozzátáplálós táblát!

Ágica: Petra nagyon aranyos, főleg abban a nagy piros fotelben :D
egyébként én bármennyire is próbáltam felfedezni a képeken, amit a szeméről írtál, nekem nem tűnt fel :shock:

Kép
dotildi

Emese: az evés lesz még másképp is :wink: Az alma nálunk is maszatmentesen megy. De a többi! :shock:

Kicsi lányom legújabb játéka:
jobb kézzel Anya bal kezét ütögetjük, hátha sikerül kilökni belőle a poharat, amiben a kaja van. Vagy simán belenyúlunk a pohárba, hogy jó mancsosak legyünk. A bal kezünkkel pedig rácsapunk Anya jobb kezére. Lehetőleg pont akkor, amikor a kanállal, rajta a kajával közelít felénk.
Végülis van esztétikai érzéke a csajszinak: a sütőtökpüré valóban jól mutat a zöld kanapénkon :)

Ma nagyon jó híreket kaptam :!: :
Egyik barátnőmék lassan 2 éve várnak kisbabára, de eddig nem sikerült összehozni. Ma hívott, hogy már 9 hete beköltözött egy bébi a pocakjába :D
Később pedig egy ex-munkatársam hívott, hogy a 16. hétben van :D

Kép
dotildi

Akkor jöjjön a kép, csak közben fürcsi-kaja-altatás hármas volt...

Kép Kép
ismerkedés az újdonsággal............ dokkmunkás műszak után, sör előtt

silka
silka

Hát, ha most nincs itt senki, akkor írok egy kisregényt :lol: .

Viranka, látom, már megbékéltél magaddal, de mégegyszer nehogy eszedbe jusson, hogy abbahagyod a szoptatást (irgum-burgum). :wink: :D Ez a lehető legjobb, amit tehetsz vele. Bence is ekcémás, de csak télen "jön elő", Panka is nagyon száraz bőrű, nála is fenáll a lehetőség...Reménykedjünk, hogy kinövik :roll: .

Bongyi, mi újság?! Amint tudsz, hallass magatokról, aggódunk értetek! :oops:

Dotildi, Dorka zabálnivaló a durcis sapis képen (persze a többin is) :lol: .

Meryke, köszi :lol: :lol: :lol: .

L.Móni, a Sógor esete a kisgyerekes szomszéddal című tanmese egyben mulatságos is :lol: .

Hörcsög, akkor a ti családotokban nagyon gyakoriak az ikrek :shock: :D .

Ikrek, nekem is vannak ikertesóim, 2 petéjűek, fiú-lány, szintén ég és föld. 9 évvel fiatalabbak nálam.

Granda, 70 db fogantyú :shock: :shock: :lol: :lol: Akkor is nagyon tuti lett, gondolom így utólag megérte a sok utánajárás :wink: .

Kolbi, ne aggódj, legyél büszke magadra. Ez tényleg egy ilyen sz*r hét, és ez a takony idő még lentebb hangol, de fel a fejjel!! Egy kis összebújásra ezután is lesz alkalom :) .

Gica1, gyönyörűek a babók, és hihetetlen, mennyire fiús Gergő, és mennyire csajos Zsuzska :lol: !!

Még folytatom ám... :twisted: :twisted: :twisted:
dettyk

Timi26,
na pont ettől tartok én is. Hol vannak még a paradicsomos-céklás-spenótos kajcik. Mosási tippet előre is köszi!

Anitja,
Timi már megválaszolta, mi is azért választottuk ezt, hogy a kis gerincének ne legyen rossz.

Nálunk is végig fog vándorolni a családon, első körben minimum még 7 babát számoltunk össze, aki használni fogja. Csak sajnos (szerencsére) mi vagyunk az elsők, úgyhogy nekünk kell mindent megvenni. Na ilyenkor jön jól a szülői szponzorálás :lol:

silka
silka

Dettyk,
én vagyok! 2 nap után beszabadultam végre :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Regi, igazad van zajügyben, igaz, nálunk általában háttérzaj a tv a másik szobából, de az erőszakos hirtelen zajokat (pl. nem csukom be a fürdőszobán a harmónika ajtót) kerülöm, és visszafolytott lélegzettel osonok el Panka ágya mellett, ha alszik :roll: :oops: :lol: . Egy rosszul alvó Bence után én is hálát adok az égnek, és remélem, így marad, rajtam nem múlik...

Utazóágy, én anyósomhoz tervezem, gondolom, arra jó, hogy aludjon benne, másra nem szánom.

Ágica, én is gratulálok a barátnődnek, Petra nagyon klassz kis csaj :lol: .

Ülés: aggódva figyelem, mikor Panka hasizmozik apa combján :oops: . És ülni akar...addíg kapálózik, míg meg nem tud markolni vmit., (leggyakrabban az apja ujját), és felhúzza magát :shock: ! És ezerrel vigyorog ezen :D .

Etetőszék, nekem kétrészes fa van még Bencétől, ami asztallá és székké szedhető szét. Én nagyon szerettem, nagyon jól néz ki még most is, pedig Bence még 5 évesen is azt használta rajzolásnál :shock: . Addíg, amig nem ül olyan stabilan, marad a csücsü :lol: .

Anitja, nagyon édes Noel, köszönöm a csajok nevében is :oops: :D . Ő is mindent magára húz?
Panka azt csinálja, hogy mindennel betakarózik, ami a keze ügyébe kerül (főleg a textilpelenkával), aztán levegőért kapkod, és rúgkapál :shock: . Esküszöm olyan, mintha élvezné :shock: . Ha leveszem róla, 2 másodperc múlva már újra az arcán van a pelus...na akkor kukuccsolunk egy párat, de a 20. után elveszem tőle :roll: .

Silka, Lizi baby még dokkmunkásnak is éééééédes!! :lol:
dettyk

Szia Silka! Én is valahogy így... :roll: . Követhetetlenek a csajok, mire mindent elolvasok, holnap lesz :shock: .
dettyk

Itt az éjszakai műszak. Végre befejezte a Nagy Fehér a munkáját. Próbálok gyors lenni.
Ennyi tünemény babócát, mindegyikről süt a boldogság, a kiegyensúlyozottság!

Viranka, én is arra a fürdetőre gondoltam, amit Hajni írt. Csak nem jutott az eszembe a neve.

Hajni, drága, biztos, hogy betegen is dolgoznod kell? Vigyázz magadra, jobbulást!

Kiskolbi, a csoda megtörtént, ez a legfontosabb. BorsMáténak Te vagy a minden, Te vagy az anyukája, ha szoptatod, ha nem. A szeretet a legleg, abból meg nincs hiány, az nem tud elfogyni.

Bongyi, mi van? Valami nagyon rossz lehet, ha eddig nem tudtál jönni. Nagyon szorítok, hogy gyorsan meggyógyuljanak a csemeték.

Édes, drága Anitja, én olyan jót nevettem.
:D :D

Regi, szakdolgozatot nem írok, de segítek, ha tudok. Nagyon nincs mit, mert szerintem a természet mindent szépen elrendez, elrendezett. Van egy fejlődési folyamat, az érés, ami normál esetben mindenképp bekövetkezik, ha az összes feltétel az optimális szinten van. A nagy öregek ugye azt mondták a szülésre is, hogy eljön majd az ideje, ha megérik a gyerek körme. Később is
erről van szó, ha megérik rá, akkor mosolyog, kacag, forgolódik, képes megcsinálni dolgokat. Uez van az olvasással, az írással is. Szépen, könnyen megy az, ha a megfelelő érettség megvan hozzá. A hatéves gyereknél szerintem még nem minden áll készen ehhez. Fontos, hogy ez az én véleményem. Jó, mások is befolyásolják, de ebbe most ne menjünk bele.
Lényeg, a lényeg, csinálj mindent úgy, ahogyan a szíved diktálja, ahogyan a kislányodnak jó! Nagyon szépen fejlődik mindenki, az meg, hogy ki, mit, mikor csinál teljesen változó képet mutathat. Ezt már régebben kitárgyaltuk, nem vagyunk egyformák. Most a nagymozgások vannak soron, kellenek nagyon, mert később a finomabb mozgások ezekből jönnek, pl. a beszéd. De, ha már mindenképpen szeretnél valamit hallani, olvasni, nem véletlenül írtam Timinek a hintáztatást, a ringatást. Ezek a mozgásformák nagyon fontosak az egyensúlyérzék fejlődéséhez, ami ugye a mozgásfejlődés alapja.

Bocs, ha sok vagyok, csak szóljatok rám, nem fogok megsértődni. Nagyon bele tudok lendülni, csak figyelmeztetni kell! :oops:

Mit is akartam még? Az etetőszéket már mi is megvettük, még a dobozában van a kiságy alatt. Mivel nekünk kicsi a lakásunk olyat választottunk (FP), amely a rendes székre rögzíthető és dönthető is.

Már megint nem tudom, hogy mit is akartam még.
Én is küldjem az adatokat a táblázatokba?
Feladom, már csak lesek ki a fejemből, inkább megyek én is aludni.

Jó éjt! Maggie
dmaggie

Megyek csicsilni, csak dobok még pár képet.

A bunkerrel adós voltam: KépKép
dettyk

Közben eszembe jutott! Timi, a mensid lehet a fogyókúra miatt is szerintem. Gergő után én a szoptatás alatt nagyon sokat híztam, kb. öthónapos volt, amikor azt mondtam elég, egye le rólam a felesleget. Akkor csináltam, hogy du-n 5-6 után már nem ettem. Gyorsan mentek le a kilók. Közben el kellett mennem az orvosomhoz, aki amikor meglátott egyből azt mondta: de sokat fogyott. Ja, a lényeg már megint lemarad, akkor nekem háromhetent jött meg. Az orvos szerint nem volt rendes peteérés a fogyi miatt, ez okozta a bibit.

Mára tényleg vége.
dmaggie

És még egy pancsi után, boldogan: KépKép

Remélem, nem túl szexis, fiúk... :oops: :wink:
dettyk

Mármint topikbaba-fiúk, nem rusnya (fúj-fúj) perverzek :twisted: . Na megyek is, jóccakát!
dettyk

Gyűlünk itt kérem szépen!!! :lol:

Dettyk, nálunk is megy pár hete a hasizmozás. És borzasztóan dühös, ha nem hagyom ülni... :roll:
Betakarózás: valami ilyesmire gondolsz? :lol: Nálunk is folyamatos.
Kép

Annyira viccesek tudnak lenni ilyenkor. És csak jön a hang a pelus alól...
Ejha, micsoda kis bunkert építettél neki. Nem csoda, hogy ilyen békésen szundít benne. Úgy látom minden "építőanyagot" felhasználtál, ami a kezed ügyébe került :lol:

silka
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?