Itt az éjszakai műszak. Végre befejezte a Nagy Fehér a munkáját. Próbálok gyors lenni.
Ennyi tünemény babócát, mindegyikről süt a boldogság, a kiegyensúlyozottság!
Viranka, én is arra a fürdetőre gondoltam, amit Hajni írt. Csak nem jutott az eszembe a neve.
Hajni, drága, biztos, hogy betegen is dolgoznod kell? Vigyázz magadra, jobbulást!
Kiskolbi, a csoda megtörtént, ez a legfontosabb. BorsMáténak Te vagy a minden, Te vagy az anyukája, ha szoptatod, ha nem. A szeretet a legleg, abból meg nincs hiány, az nem tud elfogyni.
Bongyi, mi van? Valami nagyon rossz lehet, ha eddig nem tudtál jönni. Nagyon szorítok, hogy gyorsan meggyógyuljanak a csemeték.
Édes, drága
Anitja, én olyan jót nevettem.
Regi, szakdolgozatot nem írok, de segítek, ha tudok. Nagyon nincs mit, mert szerintem a természet mindent szépen elrendez, elrendezett. Van egy fejlődési folyamat, az érés, ami normál esetben mindenképp bekövetkezik, ha az összes feltétel az optimális szinten van. A nagy öregek ugye azt mondták a szülésre is, hogy eljön majd az ideje, ha megérik a gyerek körme. Később is
erről van szó, ha megérik rá, akkor mosolyog, kacag, forgolódik, képes megcsinálni dolgokat. Uez van az olvasással, az írással is. Szépen, könnyen megy az, ha a megfelelő érettség megvan hozzá. A hatéves gyereknél szerintem még nem minden áll készen ehhez. Fontos, hogy ez az én véleményem. Jó, mások is befolyásolják, de ebbe most ne menjünk bele.
Lényeg, a lényeg, csinálj mindent úgy, ahogyan a szíved diktálja, ahogyan a kislányodnak jó! Nagyon szépen fejlődik mindenki, az meg, hogy ki, mit, mikor csinál teljesen változó képet mutathat. Ezt már régebben kitárgyaltuk, nem vagyunk egyformák. Most a nagymozgások vannak soron, kellenek nagyon, mert később a finomabb mozgások ezekből jönnek, pl. a beszéd. De, ha már mindenképpen szeretnél valamit hallani, olvasni, nem véletlenül írtam Timinek a hintáztatást, a ringatást. Ezek a mozgásformák nagyon fontosak az egyensúlyérzék fejlődéséhez, ami ugye a mozgásfejlődés alapja.
Bocs, ha sok vagyok, csak szóljatok rám, nem fogok megsértődni. Nagyon bele tudok lendülni, csak figyelmeztetni kell!
Mit is akartam még? Az etetőszéket már mi is megvettük, még a dobozában van a kiságy alatt. Mivel nekünk kicsi a lakásunk olyat választottunk (FP), amely a rendes székre rögzíthető és dönthető is.
Már megint nem tudom, hogy mit is akartam még.
Én is küldjem az adatokat a táblázatokba?
Feladom, már csak lesek ki a fejemből, inkább megyek én is aludni.
Jó éjt! Maggie