Sziasztok!
Mindent visszaolvastam, de írni már nem nagyon maradt erőm.
A legjobban az "akárhol szoptatós" téma ragadott meg. Lehet hogy sokan meg fogtok érte kövezni, de én frankón rosszul vagyok tőle ha egy nő mindenki előtt "premier pláne" kidobja a mellét és szoptat. Sok évig dolgoztam étteremben és voltak olyanok, akik kaja közben, full teltháznál, ott az asztalnál, az étterem közepén nekiálltak szoptatni. Tőlük 1 méterre meg tök idegen üzletemberek tárgyaltak, más családok vacsiztak, meg ilyesmi. Szerintem meg lehet ezt oldani kultúráltabban is. Pl a volt mhelyemen a tulaj mindig úgy kérte az asztalfoglalását, hogy a sarokban üljenek, így a felesége háttal a tömegnek, tök nyugodtan tudott szoptatni, és arra mindig nagyon ügyelt, hogy mondjuk a felszolgálókat se hozza zavarba a csupasz mellével, így egy textilpelust borított a vállára, ami szépen takarta a dolgokat. Ezt totál jónak tartom. De ha egy vadidegen vendég megkérdezte volna hogy meg tudja-e valahol szoptatni a babáját, bizots találtunk volna neki egy nyugodt sarkot egyébként is. Szóval nincs ezzel semmi baj, csak nem kelle úgymond kérkedni vele, hogy HŰ, Ő BIZONY MOST SZOPTAT, HADD LÁSSA MINDENKI...
Örülök hogy előjött ez a kérdés. Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is, pro és kontra!
Hát, ennyire futotta ma tőlem! Holnap tuti nem jövök mert szülinapozunk. A strand tutira nem fog összejönni, de lehet hogy lemegyünk valami dunaparti helyre, amit én nem ismerek, de a sógoromék azt mondják jó.
Mindenkinek jó hétvégét! cuppa!!!