A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Ja. A ppzitív hozzáállásomról: hőmérőt nem viszek magammal, inkább biztos-ami-biztos mindennap huncutkodunk apával. :oops: :wink: :lol: :twisted: :lol: :wink:

meri

Meri, köszönöm szépen, megnézem, és írom majd mit mond :wink:

Titi, most a nővéreméknél vagyunk, és itt nem tud játszani :D
Vendég

Meri, hajrá! :D

Kép
Vendég

Anna! Ez jóóóó! De azért mennyivel unalmasabb lenne, ha így készülnének. :oops: :lol:

meri

meri,
oké,menjünk bele a gyerekcsinálás rejtelmeibe :lol: :lol: :lol: sztetek jó a minden másnap?????????????????vki bogarat tett a fülembe hogy sok a minden nap :oops: (jelzem,mindkétszer napontai sex mellett lettem terhes :wink: )de kcsit félek attól hogy mi van szegény katonák valamiért előbb meghalnak és nem bírják ki a 48 órát :( és nem várják a petémet :( ti hogy csináljátok :lol: :lol: :lol: :lol: ?

talizósok,
jaj de jó lehetett nektek,irigyirigy vagyok :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon jó volt találkozni Veletek! Akik nem jöttek azok pedig nagyon hiányoztak! Sajnos kevés volt az idő, még éppen csak belemelegedtünk a beszélgetésbe. Remélem jövő héten többen leszünk és nem csak évente egyszer találkozunk majd, sőt szeretném ha legalább nyárra mindannyian babával a pocakunkban érkeznénk a találkozóra.
Titi!
Pont ilyennek képzeltelek, csak egy kicsit kisebb vagy (remélem nem bántottalak meg!) Most néztem, hogy leírtad nekem a telefonszámod hátha nem találok rátok. Már lassan 2 hónapja nézem naponta a képeiteket nekem igazán nem volt nehéz dolgom!

Eszter!
Mondtam Apának hogy Te vagy a "halas lány", erre azt mondta, hogy szólhattam volna előbb is!

Olyan rossz, mert annyi mindenről szerettem volna még beszélgetni veletek és csak most itthon jönnek a gondolatok!

Erzsike!
Nagyon kellemes meglepetés voltál, az írásaid alapján azt hittem egy kicsit távolságtartó vagy, de kiderült, hogy egyáltalán nem. Szorítok neked, hogy szép egészséges fiú ikerpár legyen a pocidban. Bár ebből az egészséges a legfontosabb.

Meri!
Olyan nehéz veletek lépést tartani! Olyan sokat írtok, ami jó, csak nehezen tudom feldolgozni, már gondoltam arra, hogy jegyzetelni fogok! Ne haragudj rám, ha valami fölött átsiklok én azért nagyon sokat gondolok Rád és remélem hamarosan együtt fogunk pozitívat tesztelni!

Anna! Gigi! Mororo! Én rátok is gondolok és nagyon szorítok Nektek, csak egy picit most kevesebb időm van, az iskolai szünetekben nálunk nagyon pörgős az élet, kevés időm van. nem akarok általánosságokat írni én szeretek személyre szóló lenni és ígérem a jövő héten megint mindenkire jut időm

Éva

Kép
balimama

Hááát, az biztos :D
Na, megcsináltam a jóslást, és ezek jöttek ki:

Mostani helyzet: Igazságszolgálatatás. Váratlan esemény közeledik. Úgy érzed a dolgok kicsúsznak a kezedből. Szükséged van az egyensúly újboli megteremtésére.

Ami idevezetett: A világ. Eljutottál feladatod végéhez. Megtettél egy lényeges lépést személyiséged kibontakozásához.

Váratlan esemény: Az erő. Olyan helyzetbe kerülsz, ahol megmuatathatod erődet, és bátorságodat. Kiélheted vágyaid, és szenvedélyed.

Követendő viselkedés: A papnő. Bízzál belső hangodban és intuiciódban. Amit elkezdtél hagyj időt, hogy beérjen. Nyílj meg a spirituális világ számára.

Várható eredmény: A nap. Az élet napos oldala vár rád, tele lendülettel, és reménnyelel, életörömmel, és teremtőerővel. Megismered az élet napos oldalát.

Hát így legyen! :wink:
Vendég

Gigi!
Igen, azt szokták mondani, hogy ha naponta, akkor elgyengülnek a katonák, de én azért ennyire nem megyek bele, hogy még le tiltsam magunkat. :)

Éva!
Csak azt kérdeztem, hogy hogyhogy az 5. cn.-on vagy? Úgy emlékeztem, egyszerre jött meg, ezért lettünk párban. Annyira kíváncsi lennék már rád, a töbieket legalább el tudom képzelni a képeik alapján. Nem akarsz legalább az iwiw-re feltenni egy képet? Vagy elküldeni emilben? :)

Mondjuk Little-t és Gigit sem láttam még...

meri

Annácska! Akkor bízzunk közösen a megérzéseinkben, és hagyjuk, hogy innentől történjenek meg velünk a jó dolgok! Jóóóó? :)

meri

Észrevetted, hogy az Erőt és a Papnőt én is kihúztam? :)

A másikat is megcsináltad?

meri

Meri! Jóóóóó :D Csak olyan nehéz... De azért igyekszem ám :D
Jaja, megcsináltam, köszönöm! Húúú, tényleg, az erőt és a papnőt, Te is kihúztad :shock: Nem rossz, nem rossz :D
Vendég

meri
írtam privit
most el,megcsinálni jóslást :roll:
Vendég

Nekem azt írta a másik: dolgozzam fel a múltat, bízzak a megérzésimben, és csupa jó vár. (Pontosan már nem emlékszem, de ez volt a lényege.) A múltamat épp mostanában igyekszem feldolgozni. Mióta szeretnénk gyereket, sajnos gyakrabban eszembe jutotott, hogy én egyszer már megtagadtam egyet. Igaz, a mai napig helyesnek érzem a döntést, de azért nem könnyű. Most, hogy nagy rendrakás volt nálunk, elégettem minden "előző életemből" származó dolgot. Úgy érzem - lehet, hogy hülyeség- , de ez is nagyban hzzájárult a lelkem rendjéhez. Most igyekszem hallgatni a megérzésimre, és nagyon bízom abban, hogy az égiek küldik nekem, amire vágyom. :)
Most már érted, miért mondtam, hogy vannak párhuzamok az életünkben? Persze, nem ugyanaz, de azért mégis...

meri

Gigi!
Téged is megfertőztelek? :lol:

meri

Gigi!
Elolvastam, megtörtént. :) Mielőtt reagálnál, olvasd el te is a privit, amit küldtem! És köszi a bizalmat! :)

meri

Drága Merikém! Nagyon-nagyon meghatottál, és szívből köszönöm, hogy megtiszteltél a bizalmaddal, őszinteségeddel. Igen, azt hiszem mondhatom, hogy teljesen átérzem a helyzetet. És irigylésreméltó tényleg az az erő, ami benned lakozik. Én még a mai napig nem tudtam elszakadni a múlttól. Bármennyire is szeretnék.
Viszont a Te hozzáállásod akár hiszed, akár nem, nagyon sokat segít nekem is. Köszönöm!
Vendég

Figyelj, Anna, ne goldod, hogy annyira sok erőm van. De ez több mint 7 évvel ezelőtt történt. Akkor voltam 23 éves. Én azóta keresem a magyarázatokat, és nagyon sok kínlódás után tartok itt, hogy hiszem, hogy minden történésnek az életemben komoly oka van. AZt is tudom, hogy ha akkor megszülöm azt a babát, az életem komoly mellékvágányra téved, olyan útra, ami nem az én sorsom, és ezzel neki sem tettem volna jót. Érzem, hogy most vagyok jó helyen. De ehhez nagyon komoly döntést kellett hoznom. És én megtettem. És hiszem, hogy jól.
Ehhez a fajta hozzáálláshoz biztos az is kell, hogy azért már mégiscsak 30 éves vagyok. Meg persze ez mellett nagyon sok olyan dolog történt az életemben, ami komoly, de fájdalmas tapasztalatokhoz juttatott.

Little, ha elolvastad, talán már te is kezded érteni, miért mondtam azt a múltkor, hogy képtelen vagyok ítélkezni bárki és bármilyen elképesztő helyzet fölött.

meri

Köszönöm szépen a bizalmat, lányok! Per. pill. én vagyok az egyetlen, akinek legalább halovány képe van mindenkiről. :)

meri

meri,
:wink: privi ment

megcsináltam a jóslást de nem lett jobb kedvem tőle,az első kb azt hozta ki eredménynek hogy hoszzú távon majd jó lesz nekem :shock: úgyhogy remélem ez nem jön be :oops: mert én most akarom hogy jó legyen ne 5 év múlva :oops: :roll: a második meg hogy újra enyém lesz amit elveszettnek hittem :roll: és ezt sem akarom mert mint már írtam lezártam a múltat és nekem új babám lesz :oops: és én nem is akarom az ikreket visszakapni mert valahol most is velünk vannak és és és.......áááááááááááááááááááááááááááááááááááá,ássatok el ha még egyszer ilyen baromságot csinálok hogy kipróbálok olyasmit ami megingat és a depi félé hajlok :cry: most írtam hogy tudom meg érzem hogy nekem nem szabad a hit felé elhajolnom mert attól összeomlok erre megcsinálom ezt :evil: nem vagyok 100as :roll:

dinkagigiakimostkezdetteligazánparázni
Vendég

Ja, nem, Évát még mindig nem láttam . :)

meri

Gigi!
Ne vicceljél! Baromság az egész!!!!!! Mi magunk látunk bele, amit akarunk!!!! Ne vedd komolyan! Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

meri

Most értünk haza, csak gyorsan benéztem!

Gigi! A napi szeretkezéssel kapcsolatban találtam egy orvosi választ:

" A férfi szempontjából a napi egyszeri együttlét elégséges felfrissülési időt biztosít. Ugyan általános szabály nincs, de makkegészséges férfinál a napi 2-3 aktus az, ami után pár nap múlva már csak a "junior" ivarsejtek találhatók meg, de még ez sem zárja ki a sikeres fogantatást. "

Meri! Küldtem privit!

A talizós lányoknak csak annyit, hogy bár jól sikerült az estém, szívesen lettem volna velük!

Ja! És mivel nem messze lakom Meritől csatlakozom hozzá:
"Nekem mondjuk alapból problémásak ezek a késő délutáni Pestre menetelek. Főleg arrafelé (jó messze van).De legközelebb igyekszem megoldani"
Vendég

Little!
Az is megoldás lenne, ha mondjuk legalább Újpesten taliznánk, nem? Szerintem ebben Ági is benne lenne! :)

meri

meri,
hát nem irigyellek hogy egy ilyen döntést kellett meghoznod és hogy ezzel élsz együtt már jó néhány éve...........csodálatra méltó bátorságról tanúskodik ez!
rólam azt lehet tudni hogy egy végtelenül cinikus ember vagyok adott helyzetekben.és volt osztálytali és ott volt egy 70 éves tanárnénim is akivel beszélgettünk és én hoztam ugye a formámat.....mire is elmosolyodott és azt mondta hogy én egy nagyon bölcs ember vagyok :shock: én erre akkor azt válaszoltam hogy nem,inkább cinikus.ő pedig azt felelte hogy a cinizmus és a bölcsesség kéz a kézben járnak!én akkor ezt nem így éreztem ,mármint nem éreztem magam bölcsnek.és miután megtörtént a baj és néhány óra alatt változtam én és a nézeteim 180fokot azt mondtam hogy igen,most már valóban egy bölcs ember lettem.de ehhez el kellett hogy veszítsek egy babát :cry:
te is egy nagyon bölcs nő vagy és örülök hogy megismerhettelek :wink:

szeretettel küldöm a következő bölcsességemet :lol:

"amit a cél elérésével kapunk,közel sem olyan fontos,mint amivé válunk,amíg azt elérjük"
Vendég

Meri! Az sokkal jobb lenne. Még ha nem is tudok kocsival menni, legalább a bkv-t kihagyhatnám. Bár nem tudom, hogy Újpesten hol lehetne találkozni!
Vendég

Gigi!
Teljesen értem és érzem, amit mondasz. Teljesen egyetértek minden szavaddal.
Ugye te is belegondoltál abba, amit írtál?
Pont ezért nem kéne türelmetlenkednünk. Meg kell érnünk a feladatra, és nagyn fontos maga az út. Egyáltalán nem mindegy, hogyan jutunk el a célig! Titi, remélem, te is olvasod! :) Gigi, te se türelmetlenkedj!
Szóval, nyugi, lányok, és teljes odaadás! :)

Little!
Gondolom, ott is be lehet ülni valahova, de ezt Ági talán jobban tudja.

meri

Gigi! Te is milyen jó kis idézeteket tudsz!

"Csak menj tovább és ne emészd magad!
Az út jó, s egy a dolgod: hogy haladj
És főként föl ne add szíved reményét.
Mit számít egy kis szenvedés s sötétség?"
Vendég

meri,
mondom én hogy bölcs vagy :lol: "
Mi magunk látunk bele, amit akarunk" ettől jelentősen jobban érzem magam,köszönöm :oops: már nem is félek hogy - lesz a tesztem,veletek túlélem asszem 8)

little,
köszi,én is hallottam már ilyen-olyan véleményt is csak nem tom hogy sztem mi az ideális :oops: arra nem tudsz orvosi véleményt hogy mennyire tuti hogy élnek a kiskatonák 48 órát :lol: ?az a gáz hogy mi sajnos tényleg már időzíetten vagyunk együtt és persze ezáltal régen el is veszítette a varázsát az egész de nem tudom másképp.az lebeg elöttem hogy ha nem vagyunk együtt felesleges volt a closty,az Uh a sok izgulás,minden.....az egész hónap :cry:

na és mi lenne ha a savoya parkban taliznánk :lol: :lol: :lol: :lol: oda egyszer én is eljutnék kb 3/4 óra alatt :roll:
Vendég

Hát én mára ezzel búcsúzom!
Legyetek jók!
Vendég

Little!
Ez honnan van?

Gigi!
Azt mondják, van amelyik akár 5 napig is bírja. Dokinénim azt mondja, az a tuti, ha a megfelelő időszakban minden másnap együttvagytok.

Nagyon tudatlan vagyok, de hol van az a savoya park? Jól gondolom, hogy nem válaszoltál az egyik kérdésemre priviben? :)

meri

Little és Gigi!
Így névtelenül, nem akarnátok mégis megírni a történeteteket, hogy feltehessem? Sokkal könnyebb lenne visszakeresni, kivel mi történt már.

meri

meri,
igen,csak én kicsit másképp gondoltam bele.lévén hogy én már értem célba.........meg tudod úgy érzem hogy amennyire túl lehet lenni egy ilyen szörnyűségen annyira túl vagyok rajta.de a lelki békémet csak akkor fogom visszakapni ha itt ficánkol a tesó a pocakomban.ezért sürgős :lol: de igazábül nem is azt érzem hogy türelmetlen lennék.hanem azt hogy tele vagyok reményekkel meg félelemmel meg izgulással meg aggódással.
Vendég

Gigi!
Bocsi, nem te vagy a hibás, nem küldte el ez a gyagya a kérdést, most elküldtem még egyszer.

Nem teljesen értem ezt a másképp belegondolást a célbaéréssel... Kifejtenéd? Bocsi, lehet, hogy fáradok?

meri

Jaj lányok! Ne bírok elindulni alukálni! Nem tudok szabadulni tőletek! :lol:

Meri! Paul Verlaine: Csak menj tovább
Milyen történetet írjak meg Neked? Bemutatkozást azt már írtam, vagy valami másra gondolsz?
Egyébként én se tudom, hogy hol van a savoya park!

Gigi! Én úgy tudom, hogy a kiskatonák /normál esetben/ 72 órát is élnek. Az Y kromoszómák pusztulnak el hamar, amiből a fiú lesz, de az X-ek azok állítólag ilyen hosszú ideig is megmaradnak!
Vendég

Bocsi Little!
Igazad van! Mo a másik! :oops: Ezer bocs.

meri

meri
privi ment.célbaérés meg hogy nekem már van egy babám,én már egyszer célba értem,és az a terhesség alatt is tanultam és bölcsültem vagy nem tom hogy mondják :oops: és most is,csak nem értem célba,azaz most nem az volt az élet célja ami az én célom lett volna.na jó,ehhez asszem már én is fáradt vagyok,nem tudom úgy visszaadni ahogy gondolom,ahogy szeretném :( talán holnap menni fog :roll:

dokinénid meg nem mond butaságot,asszem megpróbálkozunk mi is ezzel :wink:
Vendég

Aha, értem.

HAjrá, apára fel! :oops:

Na, jó éjt nektek! Jó apázást! :lol:

Holnap még beköszönök, de aztán csak 2-án jövök. :cry: :lol:

meri

Jaj, azt még mondd meg, Gigi, merre van az a s.p.!

meri

És az én mai idézetem hasonló, mint a tied volt:

"Megtanultam, hogy mindenki a hegy csúcsán szeretne élni, nem is sejtvén, hogy a valódi boldogság éppen abban rejlik, ahogyan oda feljutunk." (G.G.M.)

meri

meri,
jó pihizést/bulizásthiányozni fogsz!

na ez az utolsó én is én tiplizek,de ez a másik szívmehez közel álló idézet amibe tudtam kapaszkodni:

"a fejlett humorérzék-megfizethetetlen kincs.nemcsak attól óv meg hogy vészesen komolyan végy ügyeket és embereket-beleértve önmagadat is-de jelentősen hozzájárul,hogy tárgyilagosan ítélj meg dolgokat.segít abban is hogy higgadtan fogadj csapásokat,amelyek egyébként a kétségbeesésbe kergetnének"

jó éjt
gigi 6.cn :lol:
Vendég

De jó volt ez is! Lassan digitalizálod a könyved. :lol:

A kérdésemre persze nem válaszoltál, de nem baj, elnézem. :lol:

meri

savoya park dél budán van a fehérvéri út déli végénél.camponától pest felé.
Vendég

Hűha! Az nekünk pont annyira nem jó, mint amennyire az Árkád! Sőt!

Na jó éjt! Szép álmokat!

meri

Itt vagyok ám Meri! Csak valahogy olyan bensőségesnek tűnik a beszélgetésetek itt néha, hogy bevallom őszintén, nem merek és nem akarok közbeszólni!

Az újpesti talival kapcsolatosan... legközelebb összeszedem, ki hol lakik, és csinálhatunk egy arany középutat, ok?

Na, én már megyek eltenni magam honlapra, nehogy nagyon álmos legyek az útra! Még reggel azért megpróbálok beugrani!

Jaj, amíg el nem felejtem... Éva, dehogy haragszom! Hát igen, én már csak ilyen kicsi maradok! :) Sajnáltuk is, hogy korán el kellett menned, hisz alig tudtunk beszélgetni, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan folytatjuk. Ha mi lányok egyszer beindulunk...

Jó éjt lányok!

KépKép
titi_27

"meri,
mindig akkor látom hogy írtál mikor elküldöm amit az előzőre bepötyögtem :roll: így fáziskésésben vagyok és egyel később járok mint te 8)
és a te mai idézeted bekerült az én könyvecskémbe is :lol: és én azért nem digitalizálom mert az én lelkemnek olyan jót tesz kézbe venni a könyvet és végig olvasni az egészet egy forró kakaó mellett meg vmi depis zene és brühühühühühühühühühüüüüüüüüü

és elgondolkodom rajta hogy írjak e,rendibendi :lol: ?

:evil: rendibendi onnan jött hogy b kapott mikura uncsitsómtól egy dvd-t.minimaxos mese,roli-poli-oli vagy vmi ilyesmi.és ebben vannak ilyenenk hogy "anya,ez nem rendibendi :shock: "és a hajam az égbnek áll tőle és úúúúúúúúúúúúgy örülök hogy nincs minimaxunk :twisted:

önzöanyagigi 8)
Vendég

titi,
nektek is jó utat és te is hiányozni fogsz!marad velem itt valaki azért vagy másodikáig elleszek itt magamban és teleteszem a topicot idézetekkel........... :lol: ?
tényleg jót beszélgettünk de csatlakozhattál volna,lehet többen is meghitten beszélgetni!olyannyira jól sikerült hogy én ma este el akartam kezdeni az új kismaminaplómat de egy betűt sem írtam mert nem bírtam szabadulni :wink:

tényleg el :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Meri, Gigi! Tényleg annyira bensőséges a beszélgetésetek, hogy az ember nem nagyon akar beleszólni. De jó olvasni, és nagyon sokat lehet belőle tanulni!

Meri, Titi! Jó utat, vigyázzatok magatokra, és érezzétek jól magatokat! Aztán siessetek vissza hozzánk! :lol:

Gigi! ne aggódj, nem leszel egyedül, én itt leszek /ha megfelel/. Bár én nem tudok neked ilyen szépeket írni, mint Meri, de majd igyekszem. Csak 31-én nem tudok jönni, mert akkor nem leszünk itthon, aztán majd 1-jén ha magamhoz térek újra itt leszek!!!
Vendég

Titi!
De sajnálom, hogy nem beszélgettél velünk tegnap!!!! :cry: :cry: :cry: Legközelebb tessék jelezni, hogy itt vagy! :) Különben én is magasnak gondollak ám! :wink:

Gigi!
Igen, én is ragaszkodom a kézbe vehető könyvekhez. De nekem az idézetek papírfecnikről vannak, azért vannak már bepötyögve. Digitalizálást azért mondtam, hogy lassan felteszed ide az összeset. :)

Gigi, elgondolkoztál rajta, mitől volt olyan bensőséges ez a beszélgetés? Annyira fura így a kívülállók szemével! Hiszen talán most beszéltünk így először! Lányok, legközelebb tessék beleszólni!

Mindenkinek nagyon boldog, babás új évet kívánok!

2-án jövök! :)

meri

Sziasztok!

Eszetr!, Titi!, Éva! Szuper volt tegnap a tali, telkesen fel voltam dobva mikor hazaértem. Annyira örülök, hogy megismertelek benneteket. Remélem jöttök a jövő héten is, én mindenképpen. Naygon jól éreztem magam. A férjem kérdezte mit csináltunk, mondtam h beszélgettünk, nem akarta elhinni, hogy 2,5 órán keresztül hogy lehet csak beszélgetni…

Éva! Először mindenki szt hiszi, hogy távolságtartó vagyok, és igaza is van. Igaziból csak azok előtt tudok kinyílni, akiket szeretek, és ez a neten keresztül nem biztos h lejött. Most meg hogy személyesen is ismerlek titeket, még jobb lesz.

Titi! Nektek is jó utat, érezd magad jól, de azért vigyázz magadra, hátha már ott van a bébi.

Meri! Jó utat nektek, már babával gyere vissza…

Pusz
verzsike

little,
mi az hogy hogy megfelelsz e te nő :roll: ???????????és biztos vagyok benne hogy hasonló szépeket bírsz te is írni :D meg tudod,nem az a fontos ami le van írva hanem ami a sorok között rejtőzik és nincs kimondva :wink:

meri,
gondolkodtam,konklúzó:mert úgy kb 2 napja ismerjük egymást de mégis úgy érzem mintha ezer éve és mintha mindig is ide tartoztam volna közétek :oops: meg szerintem valahol az átélt dolgok és azokból szerzett tapasztalatok,bölcsességek,maga a téma is azzá tette a beszélgetés.

mindenki aki elmegy vigyázzon magára és érezze jól magát és buék helyett bha :lol:

én még jövök csak ma ritkábban mert apa itthon van és családi életet élünk :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?