Jóóóóóóó Regggggelt!!!!!!!
Esküszöm jegyzeteltem.....
Dmaggie! Teljesen egyetértek a hintáztatással. A mi védőnénink nemhiába javasolta a fitnessz labdát. Ha követted végig az eseményeket, akkor emlékezhetsz, hogy tettem fel Zsófiról egy labdás-sorozatot.
Nagyon élvezi!
Arra jó, hogy fejlesszük vele az egyensúlyérzéket. És tényleg nagyon ügyi! Mikor oldalra döntöm, ő ellen tart, igyekszik a másik irányba dőlni, hogy középre visszakerüljön.
Nagyon hasznos dolog, és nem utolsó sorban jó móka is!
Regi! Amit a zajokról írtál, azokkal teljesen egyet értek. Ugyan én állítom, hogy lehet a babákat a zajokhoz szoktatni, de az is igaz, hogy vannak olyan típusú babák, akik szinte mindenre felébrednek.
Apa mellett a mai napig szinte lehetne a Hiltit a falba verni, nem ébred fel. Ennek sajnos hátránya is van, mert egyszer én elmentem WC-re, Zsófi meg éktelen ordításba kezdett. Apa a másik szobában, két szoba összenyitva. Dobhártyarepesztő üvöltés, és Apa nem reagált.

(A szülei régen sokat varrtak gépekkel, és ő simán megszokta a gépzajt).
Én meg minden sz.rra felébredek. Anno Anyukám nem szólalhatott meg, mikor babaként aludtam, mert felébredtem a hangjára....
Anyósék is azt szajkózták egy ideig, hogy Zsófi szokja a hangokat (ők erős dohányosok, ráadásul mély a hangjuk és nem igazán tudnak halkan beszélni, nem beszélve arról, hogy a cigitől köhögnek....

).
És mikor Zsófi állandóan felébredt náluk a beszédre (egy légtérben van ott a kiságya mindenkivel), meg a krákogásokra, és miután negyvenszer csitítottam őket, rájöttek, hogy mégiscsak csöndbe kellene lenniük.
Ennek a gyereknek nem "kell" szoknia semmi zajt, hiszen otthon nem zajongunk. Ha napközben alszik, behajtom az ajtót és kész.
NEm beszélgetünk a feje felett.
Silka! Lizi bébit elfogadnám Zsófi tesónak!
Annyira édes! A kinyújtott kezével meg olyan, mintha saját magáról csinálta volna a fotót!
Granda! Áááááááá..... Nem a tömörfa miatt nehezek azok az ajtók!!! HANEM A 70 DB FOGANTYÚ MIATT!!!!
Ha felújítunk, kérhetek tőletek árajánlatot?
Ikrek: Az ember nem is gondolná, mennyi ikerpár van a világban. Felvetettük a témát, és sorra írjátok, hogy nekem is és nekem is és nekem is van - nem ismerős - hanem rokon ikerpárom! Klassz!!!!
Gica! Gyönyörűek a gyerekek! Gergő olyan huncutka, Zsuzska meg egy kicsit megfontoltabb. Nagyon édesek! Még rólad kérünk fotót, nem úszod meg!
Utazóágy: Még nem tudom milyen lehet, de gondolkozom rajta, hogy beszerzek egyet, mert ha jó időben a teraszon tud aludni, akkor inkább abban kellene, hogy a kutyik ne zavarják.
(Nyáron az én drága kutyuskáimtól nem mindig tudtam napozni, mert az egyik szorosan mellémfeküdt, a másik meg nyaldosni akarta az arcomat és nem tudtam elhessegetni őket. Ők is nagyon anyásak.
Dettyk! Ilyen pelenka alá bújás, majd százezerrel propellerezünk a kezünkkel, és biciklizünk a lábunkkal, hogy szabadítson már ki valaki, nálunk is van!
Persze nem esik kétségbe, és mikor leveszem a pelust, ezerrel vigyorog!
Silka! Igen, igen! Betakarózás dettó!
Dettyk! Nagyon jók a családi fotók!!!! PankiPannával annyira hasonlítotok! Meg a tesók is egymásra!
Nálunk Apa babakori képei hasonlítanak Zsófira, de nagyon!!!! Sőt, totál! Ha egyszer lesz szkennerünk, felteszem a képeket. Velem nincs hasonlóság, én tejfelszőke voltam....
Éljenek a 4 hónapos babák!!!!!!!!! Panka, Ádi, Domi! Puszi, puszi, puszi!