Sziasztok!
Mi van Amival???? Wera, ha tudsz bármit, szólj!!!
Ha Áron most születne, akkor sem lenne semmi baj, de ha csak víz volt, és nincsenek fájások, akkor még benn tudják tartani egy kicsit.
Drukkolok nekik!
Wera,
Isten éltessen!!!
Olivérnek a szeme sem áll jól, jóképű pasi! ÉS milyen nagy!
Rolinak, Olivérnek jobbulást!
Titi, neked is jobbulást! próbálkozzatok immunerősítéssel: vitaminok (fogalmam sincs, mik vannak ekkora gyerekekkel, de a Cebion biztosan nem tesz rosszat), homeopátiás szerek - nálunk influenzaszerű tünetekre az Oscillococcinum nagyon jól beválik.
Patr, tegnap én is szembesültem azzal, hogy lemosogattam a pólómat

és ez csak rosszabb lesz
Szopikérdés: én sem szeretek nyilvános helyen, pláne nem úgy, hogy az étkezőasztalhoz kirakok mindent

De azért olykor nincs más megoldás... az egyik legromantikusabb helyszín a Vatikáni Múzeum kertje volt
TEgnap Apa agymenést kapott, így a Fertő-tónál kötöttünk ki Ausztriában. Egy tök jó kis strandot találtunk, a fiúk pancsoltak is, főleg a gyerekrészlegen - mondjuk, a víz nem volt éppen meleg, de így ki lehetett bírni a hőséget. Jót üldögéltem az árnyas fák alatt, míg a pasik felfedezték a játékokat. A környék gyerekbarát, széles bicikliutakkal, és a strandon volt kicsi vécé is. Csak sok volt nekem egy napra ennyi utazás. De lehet, hogy egy hosszú hétvégére még visszatérünk júniusban, mert nagyon szép a környék, és a magyar oldalt is szeretnénk megnézni!
Lányok, nagyon izgulok mindenkiért, aki előttem jár, és már időzített bombaként ketyeg
Hihetetlen, hogy rohan az idő, én is beléptem a 31.-be...
Szép napot nektek!