Sziasztok!
Mi is kicsit eltűntünk, a 4napos ünnep alatt. Itt voltak anyósék mi meg lepasszoltuk nekik 3órákra Áront. Még csak nagyjából bele-bele olvasgattam mi a téma de még van mit pótolni.
Oltást túléltük, semmi sírás , no lázasodás kicsit nyűglődés más nem , és meg is gyógyultunk végre.
Csandi nem vagy elfelejtve a bogyi miatt a párom a héten elugrik érte. Megadtam neki a számod meg a címet és amint tud érte megy.
Amúgy furcsa mód most fordult a helyzet és van tejem

megint rendesen. Sőt megint került a fagyasztóba is pár zacsival ami már rég volt. Levest eszek minden nap meg iszom a sört is. Bár egyre jobban érzem úgy magam hogy eldurranok vagy hogy tele vagyok kajával és már nem kéne enni egy napig legalább.
Lányok akik szokták mérni mennyit esznek a babák ? mennyi az egyszeri adag? Én nem szoktam mérni,de most sikerült és Nálunk most 110ml volt amit evett. viszont van hogy még ebből is tud visszabukni

sőt elég ritkán mostanság.
Nikianyú depi ellen gondoltam keresek valamit
Nálunk se volt még semmi . Lehet nekünk is el kéne beszélgetni
Bár annyival különb a helyzet hogy a párom mindig mondja hogy szeret és így is tetszem neki és fogadjam már most így el magam de nem megy. Daginak érzem magam nem kapok magamra ruhát amiben jól is érzem magam. maradtam 68kiló amivel hazajöttem és nem megy le semmi. Ezért pl. le is mondtunk egy esküvőt ahol tanú lettem volna novemberben. Borzasztóan érzem magam. Persze mindenki biztat hogy most szültél és amúgy is szoptatsz neked muszáj enni , majd lemegy. Ja MAJD de mikor???
Áron is cicizavaros lett, néha úgy tudom cicire rakni hogy adok vizet cumisüvegből hogy lenyugodjon aztán rakjuk cicire. Pedig csak vizet kap üvegből és csak ritkán. Na meg kapkodja a fejét és huzgálja a bimbómat. Még jó hogy nincs még fogacskája.
Úgy látom nagyon alakulóban vannak itt a szerelmi kötelékek, lánykérések stb..... lassan mindenkinek van már párja???!!!

Mi is ma lenéztünk Andakáékhoz és Zsófi meg az Áron annyira szemeztek egymással Áron meg egyfolytába mosolygott Zsófira.
Rizsi jobban van már csenge?
Sziszka a közös képpel valami pályázaton kéne indulni!!
Aproo örülök hogy Levike ilyen jól van és szépen minden rendeződik. Azért még mennek a drukkok.
Barbi a gyermekeid még mindig nagyon gyönyörűek, Döncikéről kérünk még képet.
na ezt most elküdöm mert már itt valami gonoszkodik ellenem