A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szilzi sem volt ma ha jól láttam....
Vele mi lehet vajon???

Kép

Kép[/
tancsu

Na jövök és viszem a laptetőt...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Egész délelőtt fényképeket csináltunk barátnőmmel....
Tudjátok a páromnak a névnapi ajándékra...:)
Nagyon szépek lettek a képek, majd kiiratom cd-re is és akkor meg tudom mutatni...
12 kép lett kiválogatva, annyi lesz az albumban is majd....

Kép

Kép[/
tancsu

Hatalmas a pocid, nem csoda ha azt hitték hogy szülni mentél a kórházba!

Kép
muzsuzska

El kellett volna mennem bevásárolni délután, de nem volt kedvem! Viszont holnap jelenésem van anyukámnál. Kapok tököt! :oops:
Én szeretem a tökfőzeléket, de csak azóta amióta megtanultam főzni!

Kép
muzsuzska

Közben megfőztem a gyümilevesem, lehűtöttem, be a hűtőbve és irány a kórház, mert torna volt ma....
A buszon alig akarták átadni a helyet, majdnem el is estem, mert hirtelen indult a busz....:(

Beértem a kórházba, megyek az út szélén, jobb oldalon, járda sehol....
A szőke nőcike az út bal oldaláról padlógázzal tolatott ki, szét sem nézett....Mázlim volt hogy éppen odanéztem, alig tudtam elugrani,igy is a kocsi hátsó ablakát ütöttem, mert csak jött és jött továb...
Már a nővérkék szaladtak és kiabáltak hogy mit csinál, elüt egy kismamát??????
Egy a bunkó meg megáll és bárgyún vigyorog....!!!!!!
Semmi bocsánatkékrs!!!!!
Remegett kezem-lábam, belegondoltam, hoigy ha éppen akkor nem nézek oda, akkor tuti simán elüt és azonnal befektetnek megfigyelésre minimum, és ez még csak a jobbik eset!!!!!

Bele sem merek gondolni hogy mi lett volna!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

A héten mivel nagyon korán kell kelnünk (4kor) délután használhatatlan vagyok, gyors kaja és pihi!

Kép
muzsuzska

Hát bunkók voltak a buszon!
Gondolom le se tudtad cseszni a szőke buta sofőrt, annyira megijedtél! Még jó hogy az ijedtségen kívűl nem lett baj belőle!

Kép
muzsuzska

Persze hogy nem csesztem le, mert az első gondolatom az volt, hogy menjek az épületbe, üljek le még mielőtt összeesek és nyugodjak meg, mert a babára kell figyelnem....
Ha most nem lettem volna terhes, akkor tuti hogy minimum a szélvédőt bezúzom neki!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Egy öreg nénike szaladt oda, feltépte a kocsiajtót és üvöltött a sofőrcsajjal....:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Holnap reggel uh, úgyhogy nem leszek, ne ijedjetek meg majd!!!.:)

Valamikor délelőtt tudok csak jönni....

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

Kép[/
tancsu

Na ez meg háromszor ment el...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Szarakodik a net!

Kép
muzsuzska

Nekem is egyre vacakabb...:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Kéne hajat mosnom és zuhanyozni!

Kép
muzsuzska

Na menek még eszek, meg elmosogatok....

Este még visszanézek....)

Cupp....

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, helló, minden oké nálatok? :D

KépKép
benó

Na, gondoltam, hogy pont most megy el mindenki. Ez nem az én napom. Viszont finom lett a citromos süti! Túrós joghurtos szósszal! Ja, és ribizlivel! :D

KépKép
benó

Na, jól van, visszaolvasok, egye fene. :D

KépKép
benó

Aranyos vagy, hogy azt mondod, ne ijedjetek meg. Olyan családias már ez így..... :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Miért nem vagyunk családiassak?????????????? Többet tudtok rólam mint az össz rokonom szüleim egybevéve!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Átadom a gépet királyfinak!

Kép
muzsuzska

Nagyon jó kis család vagyunk. :D :D :D :D :D Szeretem ezt a családomat is. Nagyon. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Nálunk meg az előbb volt férfias az internet, vártam is már, hogy megunja. :lol:

KépKép
benó

Tancsu:
Amikor sütöd, akkor a muffinpapirokat már beleteszed a lyukakba és abba a tészta és úgy sütöd???
Nem szoktam muffinpapírt venni, hanem kikenem vajjal vagy olajjal (ami van otthon) a lyukakat, és abba megy a cucc. Várd meg, amíg kihűl, különben nehéz kiszedni a lyukakból (sütés után).
A citrosmoshoz milyen lenne, pl keserücsoki darabkák a tésztába???Édes a savanyúval be szokott vállni... Szerintem király lenne a keserűcsoki darabka. :D :D :D :D

KépKép
benó

És már vissza se adja neked ma? :evil:

KépKép
benó

Biztos szuperek lettek a képek, Tancsu, a barátnőddel készítettek, nagyon várom már őket! :D
Az ide felrakott képeid is nagyon jók! :D
Zsuzsi, a Flóra is pont lencsét készített ma! :D Az fini!
A barackos sztori, látom, tetszett nektek. :evil: Ti melyik oldalon álltok? :evil: :lol:

KépKép
benó

Hellóka!

Jöttem,ahogy megígértem.

Kép
flóra 11

Szilzi ma EGYÁLTALÁN nem volt. :cry: :cry: :cry:
Pénteken jönnek hozzánk, nem 10-én, felhívott és megbeszéltük. :D

KépKép
benó

Te nagyon rendes vagy, sokkal rendesebb, mint én. :D Puszi neked. :D

KépKép
benó

Tancsu,örülök,hogy előkerültél.
Pont meséltem a páromnak,hogy ma egész nap nem jöttél,mert megint mondták a híradóban Edelényt a vihar miatt. Mondom remélem nincs semmi baj veled. Erre meglátom a pociképeket. :D

Kép
flóra 11

Zsuzsi,én is lencsét főztem ma. Biztos megbeszéltük. :D

Kép
flóra 11

Még nem győztem mindent visszaolvasni, de majd igyekszem reagálni mindenre.

Tancsu, nagyon jók a képek!

Kép
flóra 11

Tancsu, nagyon vigyázz magadra! Most olvastam a szemét nőt! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Rohadék! (És miért nincs járda? :twisted: :twisted: :twisted: )

Holnap az uh-ról mit tudsz nekünk mutatni? :D Fénykép lesz vagy videó? :D Minket már nem lehet kihagyni semmiből. :D

KépKép
benó

Zsuzsi! Tegnap én is ezt írtam, hogy a tökfőzeléket csak azóta szeretem, mióta én főzöm. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, nem csodálom, ha du. fáradt vagy. Pihenj is! :D
Megvan minden a sátorozáshoz? Tényleg, odatelefonáljunk majd előtte, helyet foglalni, vagy majd ott intézzük? Persze nem akarok intézkedni, csak úgy kérdeztem...... Én biztos nem telefonálok, csak hátha ti szeretnétek. :D

KépKép
benó

Úristen Tancsu!
Hát hogy lehet ilyen bunkó, buta valaki, hogy nem néz, csak tolat! Te jó ég! Tényleg az ember még az utcára sem mehet már ki. :evil:

Kép
flóra 11

Még jó, hogy nem lett semmi bajod! :shock: :shock: (Tancsunak.)

KépKép
benó

Jól tette a nénike. Kár,hogy nem volt botja is,amivel kupán vágta volta a hölgyeményt! :evil:

Kép
flóra 11

Szilzinek gondolom rengetek kuncsaftja volt ma, nem tudott jönni.

Kép
flóra 11

Melegszenyát ettünk vacsorára, az fogyókúrás, nem? :D
Szilziék lehet, hogy bébit készítenek. :D

KépKép
benó

Már megint egyszerre jutott eszünkbe ugyanaz (most a Szilzi). :D

KépKép
benó

Hát ez már csak így van velünk. Gondolunk a másikra. Nekem azért hiányzik Betti és Évi is. Csak benéznek majd.

Kép
flóra 11

Rakok fel mindjárt képeket a hétvégéről. :D

KépKép
benó

Tancsu, holnap uh után gyere gyorsan. Kíváncsi vagyok mekkorát nőtt a mi kis vagyúrónk. :D

Kép
flóra 11

Én is! :D

KépKép
benó

Nekem is hiányzik az Évi és a Betti, de lehet, hogy legközelebb már jó hírekkel jönnek! Legyen úgy! :D :D :D :D

KépKép
benó

Ja,képek. Tancsu,képeket még én sem láttam. De majd biztos rakok fel.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?