Tegnap voltunk anyóséknál Kanizsán, hát kalandos volt. Odafele az utolsó 70 km sírdogálással telt (pedig meg is álltunk nyújtózkodni, hamizni), hazafele szerencsére eljátszott, mikor épp nem aludt. Az ottani dédivel most találkozott először, de asszem, nem is fog gyakran, pedig nagyon kedves, meg aranyos, szeretem is, de agybajt kaptam attól, hogy folyamatosan össze-vissza puszilgatta mindenét (a keze miatt szóltam, hogy azt nem kéne, de utána is láttam, hogy tapizza), meg csak úgy volt képes beszélni hozzá, hogy "buccibuccivikivaki" stbstb. Basszus, ez egy gyerek, nem egy idióta! Megjegyzem, anyósom is állandóan selypítve beszél a picihez, ami szerintem tök káros. Na mindegy, jó messze laknak
Aztán a sok dédelgetéstől, kézről-kézre adogatástól eléggé kikészült a gyerek, sírdogált, úgyhogy visszavettem, hogy megnyugtassam, erre a kis fejét teljesen befúrta a hónaljamba, ujjacska a szájba, másik kézzel kapaszkodott belém, és két perc alatt elaludt. Édes volt nagyon
De ami miatt majdnem elbőgtem magam: mikor hazaértünk, körbenézett a lakásban, és elkezdett vigyorogni, meg sikkantgatni!!! Szabályosan boldog volt, hogy hazaértünk

aztán leraktam a kanapéra, míg vacsorát csináltam, apja melléfeküdt, és csak nézegették egymást tök mozdulatlanul

szerelmeim
Millye, nem felújítja a szomszéd, hanem most épül... sorházi lakásban lakunk, szerkezetkészen vettük, mindenki egyszerre kezdte a belső munkákat, mi tavaly nyáron költöztünk be, a többi szomszédnak "kicsit" lassabban ment a befejezés. Az első pár hónapban mindig reméltem, hogy na mostmár tényleg elkészül, de még mindig nem.
Csokitorta: sütikészítéshez a Tibi csokira esküszöm
Nicko, ez jó, neked azért dumálnak, hogy nincs eleget kézben a baba, nekem meg azért, hogy túl sokat

szerintem meg mindketten tudjuk, hogy mi a jó a gyerekünknek, és sz@rni kell rá, hogy mások mit mondanak.
Elif, nálunk is ez van, szopi közben minden zajra odafigyel, forog, úgyhogy néha már inkább felemelem közben pár percre, aztán folytatjuk újra. Többfelvonásos cicizés főleg akkor szupi, mikor épp indulnánk valahova...
Ja, ezt tudjátok?
http://www.liberoklub.hu/
Pöttyök: köszönöm a guberálást lányok, és bocsi, tiszta hülye vagyok, csak ahogy pakoltam be a papírjaimat a dobozba, akkor esett le, hogy lehet, ez kimaradt

majd ha már ott tartunk, hogy ajándék-átvétel (bárcsak), kérni fogok egy postázást, de majd szólok. Ami meg kukázva lett, annyi baj legyen, miért nem szóltam előbb
Esztike jaj de nagyon ügyes

mondjuk a Micimackós csörgő komoly motiváció
Zsancy, nem csoda, hogy bőgtél, nekem is kicsordult a könnyem
Zsuzsi, naptej: én Vichy 50 faktorossal (ez is hypoallergén) kenem mindenét, ami kilóg a ruhából (az arcát nagyon zokon veszi...), mert hiába igyekszem, 100%-ig úgyse tudjuk elkerülni, hogy nap érje.
Ladmon, mikor legutóbb mértem Adri hamijait, akkor ő kb öt kiló volt, és reggelire 210-et, utána 160-at, többi kajára 110-et evett. Szóval ez a mennyiség, amit Esztike eszik, szerintem nem kevés. De biztos ami biztos, tényleg beszélj inkább a védőnővel, hogy megnyugtasson.
Szépek a kis babócáink, megint megállapítottam