A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Megnéztem én is az oldalt,nagyon jó :D .Nekem is meg van pár közülük,egyből előjöttek az emlékek.Az-az illat,mikor már egy kicsit átmelegedett a film...na és a fordítva befűzés :lol: .
Szomorúan láttam,hogy az öreg néne őzikéje az nincs...azt úgy szerettem,de vagy elszakadt,vagy valaki nem adta vissza.Már nem tudom...

Kép
Kép
huni

Kibújt a felső két kis fogacskája Atinak :D

mikegirl

Pattogó: szivből gratula hogy asszonyka lettél. Kérlek nekem is küld el a játékos üzit, mert a mondókák terén én sem vagyok otthon. Múltkor kerestem az Árkádban valami ilyesmi könyvet, de nem nagyon van!

Mikegirl: gratula a kis lurkó fogacskáihoz, Atiska hogy van??? Szegény kis vejem ne betegeskedjen már ennyit. Voltunk pénteken Gödöllőn beakartam menni, de a Levi (barinőm fia) nem birta már a strapát és siettünk vissza haza. ESZTI Nagyon boldog névnapot kivánunk :D:D:D

Csiper: nagyon ügyi Kari, meglesz ez az állás

[quote="sabine82"]N írta:sabine82em vesztem el :wink:

Csak nem is igazán érek rá és nagyon kedvem sincs...

????????? FURA!!
Ez a fórum már annyira családias számomra

Noémib: istenem de gyönyörűek a lányaid nevei :D Csenge, Luca nagy kedvenceim

Edit :amit irtál szhinte mind igaz, tényleg nálunk is már mindenhonnan lekellett pakolni és eszméletlenül kell figyelni, mert egyrészt hipp-hopp ott terem másrészt meg tényleg mindheova nyúl

GENYA BKV, képzeljétek a barinőm anyukájának a temetésére akartam menni a XVII.kerületből Budakeszire, amúgy is legalább 1 óra az út, hát elindultam 8kor és nem jutottam semeddig. Komolyan mondom ha nem lenne itt a vállalkozásunk meg a Hangus ilyen pici már elkotrodtunk volna innen ebből az országból. Itt már tényleg mindent meglehet tenni. Én is sztájkolhatnék hogy harmadik hónapja nem kaptam Gyedet, meg családit és közben meg jönnek a csekkek, kénytelen vagyunk több munkát vállalni hogy fenntartsuk magunkat, közben meg a gyerekemtől veszem el az időt!! Na most kidühöngtem magam! Bocsi

Jucu: Nem vetlek meg a Danonino miatt, nekem is azt mondta a védőnő, hogy kezdjem most bébijoghurttal aztán Danonino. Most joghurtozunk nagyon izlik neki, meg kap néha túró-rudit is, aztán még a májat is kipróbáltam az is izlett neki.De kis ügyi hogy ilyen sokat bir enni, Hangába úgy kell beleimádkozni fél üvegnyi kaját

Huni: szegény Zsófi, lehet hogy még ez a hülye idő is bejátszott. Kenitek az inyét? Én megmondom őszintén kentem ha kellett ha nem. Napi 3x tutti bevolt kenve a kicsi inye.

Mamiblue: ezt a könyvet imádom, annyi hasznos dolog van benne. Imádom ahogy Hangusom áll az ablaknál és pápázik mindenre.

Diavetitő: Istenem micsoda emlékek! Szuper ötlet

Kép
sziszike77

Már pár hete nekem is eszembe jutott a diavetítő, és a tesz-veszen, veterán lehet is találni.
Gratúla Ati fogacskájához :wink: . Danusnak még egy sincs.
Csajok mondjátok már meg milyen az a bébijoghurt? Fogalmam sincs :oops: . És hol kell keresni? Bébi kajáknál, vagy joghurtos hütőnél? :oops:
Ma adtam Daninak pár kanál meggyes danont, nagyon bejött neki. :lol:

Kép
mona76

Joghurt
Beninek 1 éves kora előtt nem adtunk semmilyen tejterméket (ha jól emlékszem...), másfél-két éves koráig is csak savanyítottat és sajtfélét, direktbe tejet nem. És jól tettünk, mert így is eléggé ekcémás. Ezek után, azt hiszem, huginál is marad ez az eljárás.

Sabine!
Srácok édesek :) Azért írj időnként legalább, légyszííííí :!:

Diavetítőt...
be is izzítottuk ma délután. Valami húsvéti nyuszis mesét (a címe hiányzik...) 3-szor meg kellett nézni, persze mindannyiszor fordítva fűztem be... Laci és az oroszlán is volt (egyszer csak...), az nekem is kedvencem volt anno. Csak az a ciki, hogy azt a 30 diát tok nélkül kaptuk meg és azóta sem sikerült összerendeznem...

Atinak gratula a fogacskákhoz!!!

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Nagyon elmaradtam, de annyi a dolog. Szervezzük a keresztelőt, most lesz majd 19-én. Beköszöntött a zsorongási láz, üvölt, ha nem lát, még a wc-re is jön utánam, bár ezt annyira nem szoktam értékelni! :D
Négykézlábazik, hintázik, még kicsit bénácskán, de mászik, végülis eljut ahová akar, csak még tökéletesíteni kell. Nagyon ari, olyan bújós lett mostanában, zabálnivaló. Röviden ennyi van velünk! :D

Reagálás esélytelen, mindenki nagyon szép és helyes! Gratula Sabine-nak és Pattogonak (gondoltam rád, hogy már megesküdtetek) az esküvőhöz! Akinek lett, a fogacskákhoz! Nekünk még mindig a számuk 0. :)
Tartjuk az éjszaka 1X kelést, biztos a tápszer miatt, hisz ez még mindig a hipoallergén, de megvárom, míg elfogy. Nem olyan gáz, rögtön visszaalszik, egyik nap apa, másik nap én kelek hozzá.

Elhagytuk a 9 kilót, nagyon jó étvágyú, 1 üveg + fél gyümit bepuszil egyszerre. És ezt 3 óránként.

Franciska! Én sem adok tejet 1 éves korig. Legalábbis ez a terv.

Dobok pár képet, aztán megyek csicsizni, holnap megyek szemészetre Kistelekre! :D

Igyekszem gyakrabban jönni!

Ja, az expot kérdeztétek. Nagyon jó volt, azt az édi rózsaszín sapkát ott vettük, megeszem benne, meg még egy csomó apróságot. Pancsolót a nyárra, napellenzős gyékényt, Micimacis sátrat, ilyeneket.

KépKépKépKépKép

dincuska

Jó reggelt lányok

Talán ma valamivel szebb időnk lesz.

Hú Emma baba minden képen úgy mosolyog mint akinek ilyenre gyártották.Nagyon jó , hogy ilyen vidám kiscsajotok van.
3 óránként képes enni ennyit?Akokr enyim BÁlintom nem is akkora zabagép :lol: Bár most 9.960 gr. :P viszont sonkái már nem annyira érnek össze combin,inkább mosredőknek nevezném csak. :D
Expot?Babymarkt? ....én sajna nem voltam ,feleslegesen nem akartam pénzt költeni.
Most viszont gondolkodom,a kismama bőrzén 19-én.Jó lenne kicsit szétnézni ,de az a baj ,hogy nem tudok nemet mondani ha valami jót látok ,és tulajdonképpen nincs is igazán szükségünk rá mégis megveszek felesleges dolgokat.
Bár játékot szeretnék/készségfejlesztő asztalkát,építőt/

Sziszike
Igazad van ,nekünk is annyi okunk lehetne sztrájkolni bizony.
Dm-es joghurtot nyomatjátok?Nekünk az nem jött be ,meg elég drágának bizonyult ,amikor 2 1/2 bepuszilt egy evésre. :shock: :lol:

Ma szülői lesz a suliba.Annyira nincs kedvem elmenni :oops: Ráadásul tegnap nekikezdtem a nagytakarításnak,ma azt is folytatnom kellene./kedvem nincs/és még konyha ,fürdi, wc,hátravan jah és az ablakokat ki ne felejtsem.

Lányok!Mit tudok csinálni Bálinttal ,hogy végre megtanuljon ülni stabilan.Ez iszonyú,hogy mindenhol feláll és amikor le kéne huppani ,csücsülni eldől és beveri fejét ,majd ordít.Már mutattam neki ,hogy csinálja ,de csak röhög rajta ahogyan bénázom.Ez a sok esés meg már kezd kiborítani.

Legújabb a nyelvespuszi:):):):)ettől elolvadok.
Apja meg tegnap is elérzékenyült ,mert amikor hazajött újra csinálta ,hogy nyúlt felé és ugrott az ölébe.1 hete nemcsak hívásra megy, hanem meglátja és vigyorogva nyúl felé vegye fel.
Most tanítom neki : hol az okos fejecskéd,pápá,kerekecske gombocska....és amikor már kimondom kerekecske tartja a kis kezét nekem.Szóval szerelem van ezerrel.

mikegirl
Gratula a fogacskához :):)
mennem kell fiam hí. :P

Kép

Kép
jucu

Sziasztok

Sziszike: milyen játékos üzit? :D

Ma voltunk tanácsadáson. Lara 9 kg és 70 cm. Eléggé lelassult a hízása, de ez betudom annak, hogy folyton izeg-mozog. :D Már lépked abútorok mentén kapaszodva, meg a járókában körbe-körbe. :lol: Viszont a jövő héten viszemvissza BCG újraoltásra. Semmi nem látszik az elsőből. :(

Ja egy képet jöttem felrakni.
Mandala: ezt múltkor találtam. Te jutottál róla az eszembe. :lol: Kép
Remélem veszed a viccet. Azért mellékelek egy naagy ölelést is mellé Kép

Na megyek ültetni, míg nem esik :) puszi

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Dincuska,Emma egy tündér.Micsoda vigyori baba,na és abban a rózsaszínű kalapban elbűvölő :D .

Én sem adtam tejet Gbornak egy éves koráig.Aztán pedig mindig egyre többet raktam a tápszerébe,míg a végén csak sima tejet kapott.Zsófival már megkóstoltattam a joghurtot,krémtúrót,de nincs oda érte.A tejbegrírt azt viszont nyomatná,de azt meg még nem merek neki adni(egy picit megnyalattam vele :oops: ).

Sziszike,mi is azt beszélgettük apával,hogy már rég nem itt lennénk,ha nem ide kötne minket a vállalkozás.De már nekünk az is elég lenne ha nem ebben a faluban laknánk.Egyre több a kisebbségi,és sajnos nem a rendesebb fajtából :( .
Zsófinak tegnapig nem kentem az ínyét semmivel,mert Gábornak sem használt semmit.Aztán végső elkeseredésemben apával hozattam dentinoxot.Hogy ettől vagy nem,de valamivel jobb volt az éjszakánk.De nem nagyon tetszik neki az íze,mert ahogy megérzi az ujjamon az ízét,úgy összeszorítja a száját,hogy abba én már bele nem tudok nyúlni :D .

Pattogó,haláli ez a kép :lol:

Mikegirl,gratula a fogacskához?Volt tegnap a doki?

Kép
Kép
huni

Huni
Igen, volt doki tegnap. Vírusos nyavalya. A hörgőcskéi görcsben (????), köhög mint atom. Spiropentet kapott - ezt én is szedtem terhesség alatt, ezt kell várhatóan szerdáig adni neki, aztán vmi nyákoldót. Láza nincs, de este fürdés után volt tegnap egy kis hőemelkedése.
Pöttyök - egyrészt az egyébként kedves dokink nem értette, hogy miért vittem másik bőrgyogyihoz is, és emiatt rosszallóan nézett rám. (Nyilván nem érti, hogy mit éreztem, amikor azt hallottam, hogy "ezzel együtt kell élni", és hát a krém sem igazán hatott, amit kaptunk, ráadásul elég súlyos mellékhatásokkal kecsegtetett a tájékoztató.) Másrészt mondta, hogy szerdáig kitalál vmit, lehet Heim Pálba kell mennünk, mert ő még olyan csúnya, és sokáig problémás bcg heget nem látott, mint Atié. Szóval lehet az oltással van összefüggésben......na majd meglátjuk szerdáig mit süt ki.

Fogak - ugye tegnap írtam, hogy áttörték az ínyét. Szóval láttam én, hogy már egy ideje duzzadt, néha ugyan kicsit nyügi volt, szóval a csodaszereket előkészítettem, és vártam, hogy mikor kell bevetni őket. Aztán tegnap megláttam, hogy kint vannak... :lol: Viszont hogy ne legyen tőkéletes minden, a betegség miatt nem alszunk. Ez az állandó és nagyon erős köhögés. Tegnap 10kor feküdtem, éjfélig vagy 6x mentem át hozzá, utána már nem számoltam. Hát kb így is érzem magam, na meg így is nézek ki....

Sztrájk - na hát én azt gondolom, hogy mindenkinek lenne valamiért oka rá... de!! Mindenki a maga szerencséjének pogácsa :D , szóval mindenki önmagáért tud tenni valamit, ha valami nem tetszik. Lsd Nóriék kimentek, Sziszikéék többet melóznak, stb, stb. Én is megyek vissza dolgozni, mert ha 20 ezret kapnék csak, akkor nem tudnánk megélni. Szóval helyezkedem a munkahelyen, beirtatkoztam a ukteachersonline suliba angolra - ami idő, energia és pénz, intézem a bölcsit, szóval kaparom a gesztenyénket, és nem a sült galambot várom, meg azt, hogy majd Isten megsegít. (Utóbbiért elnézést, nem vagyok ugyan templomba járó, de hiszek Istenben, de főleg abban a mondásban, hogy segíts magadon......)

mikegirl

Mikegirl,jobbulást Atinak!

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Nekünk is már 4 fogunk van. Három alul és egy felül.. és még jön kettő... már csak napok kérdése szerintem, és kint lesznek.

Huni: Fanninak meg nagyon izlik a dentinox gél! Csak úgy cuppog tőle! :)

Bébijoghurtot már én is adok Fanninak. Nagyon szereti. Örülök, hogy valamit legalább szivesen eszik. Bár mostanában nincs okom panaszra, eszik rendesen, most úgy érzem, hogy napról napra nehezebb...

Képzeljétek, ma egy anyukától véletlenül megtudtam, hogy a gyerekorvosunk elment és más van helyette már. És én erről semmit nem tudtam. Pedig két hete voltunk lent nála, és nem szólt arról, hogy legközelebb már nem ő lesz. Úgy gondolom az lett volna korrekt, ha erről szól. :evil:

Sztrájk: úgy gondolom, mindenki sztrájkolhatna valami miatt, csak vannak akik ezt nem tehetik meg... gondolok itt az ápolónőkre, tűzoltókra, rendőrökre, mentősökre, akiknek szerintem még a bkv-ésoknál is kevesebb a fizetésük. Csak ők sajnos nem tehetik meg, hogy sztrájkoljanak... Mert busz helyett mentek az emberek kocsival, vagy el se indultak otthonról... de például a tüzet ki oltaná el? Na ez magánvélemény volt.

horvviki

mikegirl, horvviki!
egyetértek veletek sztrájk-ügyben, azért azt elég szomorú látni hogy nem fejlődik Mo, na de hagyjuk, nem akarok politizálni. Mindenesetre így hogy kint vagyunk, kívülről látjuk a dolgokat, és sajnos azt kell mondjam sokminden hibádzik otthon. Itt olyan flottul megy az ügyintézés hogy csak na, posta -2!!!nap alatt ideért egy levél Valenciából, pedig messze van. és még sorolhatnám.
A mentalitás is más, mindenki kedves, nyugodt, empatikus.

horvviki!
dentinox nálunk is bevált, de még mindig nincs fogacska, pedig már azt hittem azért nyavalygósabb, mint szokott, azért bízom benne hogy már úton van, csak nem marad benn :shock:

dincuska!
ennivaló a kiscsaj! :wink:

Kép
nora80

Jó reggelt!

Nora: Hát jó messze vagyok! Oda csak repcsivel tudnánk mi menni! De egyébként tervezünk egy karácsonyi kiruccanást vmi meleg vidékre :) De klassz is lenne!

Viki, mikegirl: igazatok van! :wink: Jobbulást Atinak! Remélem azért nem az oltás!

Mennem kell, Tami beteg itthon van!

mamiblue

Jó reggelt!

Elgyötört vagyok, ez volt a második horror éjszaka. Ati úgy köhög, hogy szegénykém ő maga is megijed időnként, rólam meg ne is beszéljünk....... fogalmam sincs mit tudok tenni az ijedtségen kívül, amikor elkezd fuldokolni.

Csajszik gyertek, mert ha így megy tovább, kipurcan a topikunk :(

Viki
Tök igazad van!

Nóra
Ez nem is politizálás, csak az emberi oldalát feszegettük a dolgoknak :wink: Hallanád, amikor anyós szidja a Fideszt......na, az aztán politizálás. Mondtam is neki, hogy ugye akkor most elégedettnek tetszik lenni? Minden szuper, nem igaz? :lol: Na, de ebbe a részbe tényleg nem mennék bele, mert pici pötty vagyok én ehhez........át se látom a dolgokat.

Holnaptól apa szabin lesz a hét végéig :lol:

Ja, és megmutassam, hogy mi folyik nálunk hétvégén??? :D
Kemény vagyok a pasikkal, mi??? :lol:
Kép

Na megyek, bedobom a kacsát a sütőbe. Lesz hozzá párolt lila káposzta, petrezselymes krumpli. :)

mikegirl

Jó reggelt :)
Először is fogzóknak betegeknek jobbulást kívánok -személyesen is érintve a dologban -Annabell 3 napja lázaska valszeg a foga miatt Barbi is itthon tiszta takony a hölgy.... :(
Pattogó gratulálok neked az esküvőhöz legyetek nagyon boldogok - várom a képes tudósítást :)
Jucu -Danonino miatt már tárgyalok a Vatikánnal a kiátkozásod ügyében :wink: :) -nem de tényleg engem konkrétan az allergizál a dologban hogy egy az emberek számára hiteles gyermekorvos állítja róla hogy ihaj csuhaj e nélkül fel sem nő a gyereked talán :( Azt gondolom ebben is leginkább a mértékletesség a lényeg -ha időnként eszik a gyerek valamit egyszerűen csak azért mert finom az még nem baj ... Pont tegnap láttam a reggeliben hogy kismamák egymás között osztották az észt mit adjanak egy egy évesnek vacsira....grrrr :evil: volt ott virsli májkrém párizsi... :evil:(rájuk nézve találom veszélyesnek az ilyen reklámokat) kedvencem a máfél kanál kristály cukor másfél kanál gríz majd utána még teáztatta a kicsit -na ez tényleg szomorúúúúúú.
Sztrájk ügyben teljesen egyet értek Mike -val .Mindenki a maga sorsának kovácsa és valóban akkor segítenek odafentről ha valaki kézbe veszi a saját ügyét (más kérdés hogy piciny országunkban mindent megpróbálnak hogy ne kovácsoljon az ember)... Politika - egyik kutya másik eb -Csak akkor nem hazudnak ha éppen nem mondanak semmit :( Nem szeretem sem a vöröset sem a narancssárgát!
Viki -csajok is szeretik a Dentinoxot :) -én pont tegnap voltam a gyerekorvosunknál a lányokkal mázsáláson Annabell 7800 Berni 8500 gr .Azt mondta teljesen rendben vagyunk -bár Annabell lényegesen szilfidebb és alig negyed kilót hízott 2 hónap alatt dehát ő ilyen és kész.
Noémib -örülök hogy okés a szövettan - igazad van -tessék mindenkinek elmenni dokihoz akiben csak egy piciny kétely is felmerül!! UFF!
Na össze szedem a csapatot -Barbus is itthon a takony miatt kb 5 percenként hallom hogy :anya anya -folyton szüksége van rám :roll:
Tegnap apával békültünk- khm :oops: most jutottam el idáig- minden esetre nagyon igyekszik-remélem ez már így marad.

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Pattogó: gratulálok az esküvőhöz, a leírásod alapján nagyon családias volt a lagzi. Tök szuper lehetett.

Betegeknek jobbulást, fogacskák pedig ne kínozzák a pici gyermekeinket. Ádikámnak is megindultak a fenti középső fogacskái, tegnap úgy néztem az egyik áttörte már az ínyét. De csak halkan jegyzem meg, hogy nem nyűgös és éjszakai is csak a szokásos 2-3 szomjas vagyok, hol a cumim című ébredés van. Jobban mondva nem is ébred fel, mert aztán simán alszik tovább, csak egy kicsit nyekereg.

Mikegirl: látom jól bezártad a fiúkat a ketrecbe. Már csak egy tábla kellene, hogy Etetni tilos! (azt azért nem írom oda, hogy az állatokat, mert nagyon durva lenne, nem akarlak megsérteni).
Remélem, hogy semmi gond nem lesz a BCG heggel és következményeivel.

Fogyókúra halad, az első héten 2,3 kg-ot sikerült leadnom. Most sárgarépás-kukoricás rizottót fogok enni. Megyek is, mert már éhes vagyok.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Olvasó módban vagyok, szóval nem felejtkeztem meg Rólatok! A négybabás topicba írtam, ők elbírják a "sok-gyerekkel a nyakamon elegem van a világból, főként a férjemből"- hangulatomat. Titeket (sok egy-, max kétgyermekeseket) nem akarlak riogatni mi van ha Pattogo csatolt fotóját nézve négy egérke ugrál a macska feje tetején... :wink: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

felejtkeztem = feledkeztem... :) :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Mandala,szerintem senkit nem zavarsz a gondjaiddal.Bár az igaz,hogy biztos még csak felét sem tudom/tudjuk elképzelni,hogy mit élsz át nap mint nap.Öntsd ki itt is a szívedet nyugodtan.

Ma álom éjszakánk volt :D .Egyszer sem ébredt Zsófi,de még fogacska az nincs.(nem kentem be az ínyét éjszakára).Lehet rájött,hogy anya nem szép látvány zombinak :lol: :lol: .
Így alszik most a drágám :D Kép
Sapival,de még kicsit nagy :D Kép

Kép
Kép
huni

mikegirl: kacsa? hétköznap? Én karácsonykor is utálom sütni. :lol:
politizálás: Lenne véleményem, de nem szalonképes. Tömören okosak a magyarok.(akik mernek meglépni)
pasiaid frenetikusak. Hirtelen elgondolkodtam, hogy hány fát kellene kivágni kerítésnek, hogy az én pasiaim be legyenek zárva.

panni lányaidnak jobbulást!!! Az apróbetüs részben meg az a jó, hogy most aztán kitesz magáért, te vagy a fontos, nem a mecss.
dentinox: nálunk nem jut el a fogáig. Még be se raktam az újam a szájába és mint a vákuum rácuppan és az utolsó morzsáig leszopogatja.Belülről meg ugye nem hat. Tehát nem használjuk.
tuza edit

mike!

nem úgy értettem hanem hogy én nem akarom elkezdeni a politizálást, mert abból egy regény is kijönne...a véleményeddel egyetértek :wink:

mamiblue!

szívesen látunk titeket! :wink: jó ötlet :wink:

panni!

remélem marad a békesség....hajrá :)

mandala!
nyugodtan paráztass minket, legalább sejtésünk legyen arról, mi vár ránk, már aki több babócát akar.... egyelőre én is :roll: :wink: Kép
nora80

tuza edit

Sziasztok!

Mára már 5 fogunk lett. Kibújt még egy felül.
Úgy néz ki, hogy vasárnap megyünk az állatkertbe Fannival. Kiváncsi leszek, hogy érdekelni fogja-e már őt... :roll:

Huni: gyönyörű Zsófi baba!

Mikegirl: nálunk apa állandóan Fanni sátrába mászik be, aztán alig tud belőle kijönni...

Tényleg pang a topik.. Többiek? Most fejből gyorsan csak pár név: Kis pupu, H. bogesz, Csokinyufff, Italoman, Nap, Zeze, Márkanyuka, B.Krisztike....???

B.Kriszike: nálatok hogy alakul az evés? Voltatok azóta súlymérésen?

horvviki

Hali!

ááááá- nagyjából ennyit tudnék mondani a mai napról! Sebi tiszta nyüszi volt! Persze ez nem igaz, csak én egy tök nyugis gyerekhez vagyok szokva, nekem 5 perc sírás már sok :roll: Már 4 foga van! És hiába állunk ott mögötte folyamatosan, azért van jópár pufff! :oops:

Panni: Jó békülgetést! :wink:

Csiper: Na most nálunk is olyna a fű mint nálatok! 1-2 helyen van csak szép összefüggő...remélem azért majd javul a helyzet!

Most sikerült lefoglalnunk egy apartmant aug elejére! Nem mertem korábban, félek, hogy nem lesz elég meleg, mondjuk ez hülyeség mert aug-ban is lehet rossz idő!:(

mamiblue

Sziasztok!
Még mindíg nem bújt ki a felső fogunk! :( Pedig már küzdünk egy ideje! :evil:
Kép Kép

KépKép
dudu_84

Ma megvettük a gyerekülést a kocsiba végre! nagyon sokat hezitáltunk, hogy melyik legyen, aztán végül egy römer king plus lett belőle! azért nem mertük megvenni eddig, mert Lili még 7 kg sincs és 9 kg-tól ajánlják. de már 5és fél hós kora óta ül és már alig maradt meg a hordozóban, úgyhogy muszály volt végre venni neki.
Kajálást nálunk sem viszi túlzásba a kisasszony. Az bezzeg kellene neki amit én eszek. már nem is merekelőtte enni, mert sír a kajámért! :D 21-én jön a dokinéni. Kiváncsi vagyok mennyit gyarapodtunk. most kapja meg a 2. oltást a meningno coccus ellen,aztán egy darabig mostmár nem szurkáljuk aranyomat. valaki kérdezte itt hogy mi van az oltóanyaggal.mert hiánycikk volt. mi sem tudtuk kiváltani,mert itt sem lehetett megkapni, és neisvac-c nevűt írt helyette a doki.Lehet nem jól írtam a nevét. :) Ha közben valaki már válaszolt akkor bocs, de nem tudtam visszaolvasni csak a képeket futottam át és mondhatom, hogy mindenki csodaszép!na megyek !puszi mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Sziasztok!

Ksözi Viki, hogy hiányoltál!
Itt vagyok csak olcasómódban.

Eszterke már flül, feláll, mászik.
Egész nap meg sem áll. Minden másodpercben ott kell lenni mellette.
Az étvágya javult egy kicsit, az új tápszerből többet eszik egy kicsivel.

Majd április 25-én megyünk tanácsadásra. Én is kíváncsi vagyok hogy mennyit hízik addig.

Krisztiu

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Sziasztok!

Csak pár kép és rohanok. Tegnap egésznap ezt csinálta Danus :lol: , de még nem mászik.
Kép
Kép
Kép
bocsi, majd este jövök.

Kép
mona76

Sziasztok!

remélem mindenki kinnt a napsütésben bogarászik a babákkal és azért nem jön. :)

pussz

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Hello!

Mona: :lol: Szerintem fog mászni is, készülhetsz!:)
Ugyanilyen bébikompunk van, mondjuk én csak kölcsönkértem és akkor dobom bele, ha ki kell mennem vhová...wc, postás...itt nagyobb biztonságban van szerintem mint a járókában, ott csak sírna ha hirtelen bedobnám!
Én meg beteg vagyok, remélem itt nem kapja el senki! :wink:

mamiblue

Sziasztok!
Nagyjából olvastam csak vissza... :roll:
igérem bepotolom :wink:
Emma még most is zabálnivalo és ugy hiányoztok dincuska :roll: :roll: :roll:

A többi babus is gyönyörü...

Diavetitő :shock: remek ötlet kb három szatyor filmünk van még kiskorombol... és a vetitő is jól mükszik :wink:

Maja 9.20 kilo :shock: :shock: :shock: én egy évesen voltam ennyi....
Ugy elszomorodtam ez miatt ... tiszta apja amit nem kartam ő is ien kis dundi volt még 12 évesen is... :roll: :roll: ja apa egy évesen 15 kilo volt :shock: :shock: :shock:
Én nem akarok kövér gyereket...

Na mindegy persze imádom :wink: :wink: :wink:
nem arrol van szo hogy ez bármin is változtat.

És vérvételre is kell mennünk :roll: :roll: :roll:

És még utoljára azt is mellékelem h az uj pasi lefujva :? :? :?
Ugyhogy ezért vagyok csak ien ritkán nem vagyok tul feldobott... :roll:

Fogacskákkal mi is szenvedünk.. felső kettő
Maja még ugyszint nem csinál semmit se nem kuszik se nem mászik semmi feláll fenekén ülve arréd csusszan de semmi....
Ez miatt is kezdek megint aggodni
Ha feláll akkor miért nem tud mászni...
Vendég

hELLO!

Csoki: pasi :cry: De azért akad még 1 pár, remélem kapsz Te is egy normális példányt belőlük (remélem ezt pasik nem olvassák, hogy így beszélek róluk ) :wink:

Mászás: nekem nincs ötletem, de talán vkitől meg lehetne kérdezni, hogy kell rávenni ezeket a bébiket a mászásra....

Mona: Tök jó haja van Daninak, olyan nagyfiús :lol:

Jó éjt! szép álmokat! :wink:

mamiblue

Üdv!

Mi igyekszünk sokat kint lenni ebben a jó időben.
Meg aztán, itthon néha annyira kiborítanak, hogy úgy érzem, megfulladok, ha nem mehetek ki...
Tegnap megtörtént az, amiről nem gondoltam volna, hogy valaha megtörténik... nyilvánosan szopiztunk :)
Nem volt nálam innivaló a leányzónak és olyan jól elvoltunk, nem akartunk még hazajönni (Beni jól eljátszott, pedig nem szokott gyakran), egy kellemes játszótéren voltunk, emberek alig... és megtörtént :)
És Encsi is be akar mászni a bátyussal a homokba... :) Tegnap megkóstolta a füvet. És nagyon szeret hintázni...

Nyuff!
Ha nagyon aggódsz, inkább vidd el szakemberhez (ne az ijesztgetős dokinőhöz), de egyszerűen lehet, hogy Maja ilyen. Vagy sokat ültetted korábban és nem volt motiválva eléggé?... Van egy barátnőm, akinek a kisfia szintén kihagyta a mászást... illetve jóval később tanult meg mászni, mint járni. De ha lecsüccsent, nem tudott újra felállni magától. Nála valószínűleg a túl sok bébikompozás miatt alakult így, de lehet, hogy anélkül is így lett volna. Szóval, lehet, hogy ez alkati dolog. Azért ne aggódj nagyon. Még belefér...

Kép
Kép
pfranciska

Jó reggelt :)
Tegnap mi is egész nap kint bogarásztunk- lemostam az összes teraszt- ma hozzuk a kerti bútort.
Mike IKEÁBA most érkezett egész pofás garnitúra -szerintem megvesszük- majd lefényképezem ha megvan..
Edit -tényleg nagyon szeretne megfelelni a pasas-és ahogy mondod - no meccs haverok....de miért kellett ez hozzá? :shock: :(
Csokikám ne szomorkodj - neked most tényleg az a lényeg hogy mindkettőtöknek megfelelőt találjál.Ami pedig Maját illeti ne aggódj -formás kislány -látod még az egymás klónjaiként funkcionáló ikreknél is van alkati eltérés és a kóros elhízás pedig teljesen más tészta.Egy kiegyensúlyozottan etetett kisgyerek nem hízik el -ez az öröklődés duma kizárólag a szülők táplálkozási szokásait hivatott mentegetni...(tisztelet a ritka kivételnek mint hormonális zavar ..stb.) Mozgás miatt esetleg érdemes megmutatni egy Dévényesnek -nem azért mert nem fejlődik hanem mert lehet hogy csak egy kis motiváció kell vagy egy kis letapadás akadályozza meg hogy az elvártakat produkálja.(Barátnőm 10 hónapos kisfia sem mászik nem is kúszik viszont számomra kicsit furán mindíg ívben feszíti a hátát - szerintetek is szóljak neki hogy nézesse meg a pasit? -)
Mona -Dani talán azóta már tényleg mászik -vagy lenyomott 100 fekvőtámaszt :) (én jó ha kettőt tudok :oops: )
Judit -bébikomp nálunk is pont ezt a célt szolgálja :) legmagasabb fokozatra tettem hogy ne érjen le a lába és ne tudjon teperni vele :)
Franciska- :) ez nálunk anno a Barbinál úgy történt hogy a strandon egymás mellett feküdtünk -ő megszomjazott és mire észre vettem önkiszolgált :)
Annabell mégsem a fogai miatt volt lázas -tegnap óta pöttyös mint egy Rudi -szal 3 napos láz részéről letudva most lesem Bernit remélem kihagyja :?
Ma is megyünk ki a kertbe -várom a szippantós autót mert az emésztő megtelt (vidéki romantika :) ) -remélem gyorsan ki tudunk menni utána..

Kép
Kép
panni7

mamiblue, köszönjük a séró dicséretet :lol: . 1 hete vágtuk le, mert már össze-vissza nőtt, de úgy megsírattam a régi haját :oops:
Mi is sokat vagyunk kint, szinte csak enni megyünk be 8) .

Kép
mona76

lányok. Gyorsan választ.!! A yukka ugye nem mérgező? Fiam egy pisilés alatt lelegelte. :? Neten nem találok rá infót.
tuza edit

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

sziasztok!

edit: tudtommal nem mérgező, de azért jó lenne, ha felhívnád a dokitokat, vagy egy kertészetet.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Majd még jövök lányok!!!!

Kép
kis pupu

Edit én is úgy tudom hogy nem mérgező...(lehet rossz példa de macskáim rendszeresen fogyasztják)

Kép
Kép
panni7

Kép

Bocsi, de imádom!!!!

Kép
kis pupu

Vendég

pattogó köszönöm. Szerencsére a doki is azt mondta. Nem ette meg, de mire visszamentem, már leszakított egy levelet és a szárát rágcsálta. :lol:

Szét röhögöm magam rajta, ahogy " mászik" . Feltérdel négykézlábra, behintáztatja magát, aztán elvetődik. Halad is vagy öt centit. Ezt ismétli iszonyatos sebességgel és kitartással, amíg el nem éri amit akar. :)
tuza edit

Köszi nektek is lányok. Egy kicsit beparáztam.

Más: pupu neked ezzel a kockazabáló zsiráffal ( vagy mivel ) játszik is, vagy csak rágja , ütögeti?
Hát az a kenyeres kép! :lol: :lol: :lol:
tuza edit

pupu:Nagyon édes Máté. :D Látom ő is szereti a kenyeret. :lol: Lara is imádja. sztem ő még az anyatejet is kenyérrel enné.. :lol: Na persze házi kenyér.. egy hónapja nem vettem kenyeret a boltban. :lol: Inkább sütöm. Tán így még olcsóbb is. Meg finomabb. :D

Amióta jó az idő mi is kinnt lebzselünk egész nap. Tegnap apa fogott egy májusi cserebogarat és behozta a csajoknak megmutatni. :lol: Hát Vivi nem fogta meg. De Lara.. Megmarkolta szerencsétlen bogarat, aztán meg vigyorgott mert csikizte a kezét. :lol: :lol: Úgy tettszett neki. Kis bogatólógus. :lol: :lol: Segítettek ültetni is. Mostmár van eper, bab, borsó, zöldbab, srépa, spenót, sóska, hagyma, fokhagyma, zeller, petrezselyem, paszternák, kapor,paprika, paradicsom, kakukkfű, bazsalikom, oregánó, zsázsa, rozmaring. Aszem ennyi. :lol:

És végezetül pár kép. :D Kép mi Kép az első citrom

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok, anyucik!
Asszem lassan lemondok az olvasó üzemmódról is, annyira nem bírom már az iramot. Egyébként megvagyunk, jól is vagyunk, csak kicsi lányomnak hatalmas az aktivitás- és főleg a társaságigénye, amelyet persze nekem kell kielégítenem. Szóval ennyit a netezésről, örülök, ha késő este az emiljeimet el tudom olvasni.
Amúgy egy kicsit megijedtem, mert szerdán voltunk a szokásos havi tanácsadáson, és most először ugyanannyinak mérték a picikémet, mint legutóbb, azaz a mérleg szerint egy grammot sem hízott. A doktornő azt mondta, ne aggódjak, van úgy, hogy inkább nyúlnak a babák, és különben is aggasztó lenne, ha ilyen ütemben híznának állandóan. De azért én akkor is egy kicsit beparáztam, mert eddig mindig gyarapodtunk valamennnyit. Szerintetek ez nem gáz? Volt esetleg valakinél ilyesmi? Amúgy az a gyanúm, hogy a "normál" kajákat nem tudja olyan jól hasznosítani, mint az anyatejet, és egyelőre az adagokat sem tudom nagyon növelni, mert még így is sokszor megviseli a pocikáját az evés. Ma is felébredtünk fél 1-kor, és sírdogáltunk egyet, holott az éjszakai ébredés amúgy nem jellemző. :(
Amúgy nagyon helyesek és ügyesek a babók, öröm nézni őket! :)

italoman

Ildi: lemozogja azért nem hízik annyit, ne aggódj!

Amúgy csók mindenkinek! Olvasóban vagyok, mindig gyönyörködöm a bébikben. Mesike még nem mászik, nem ül, nem áll, nem olvas és nem ír... :D
Viszont folyamatosan be nem áll a szája! És forogva, tekeregve mindenhova elér... még oda is, ahova nem gondolnám.

Edit: nálunk ma a Danikám által ültetett paszuly volt a tízórai... :wink:

Szép napot Nektek lánykák!

Ja, a depis időszak jelenleg szünetel. Befenyítettem apát, hogy hamarosan papíron is elegem lesz belőle, ha így folytatja... azóta igyekszik. Ennek eredményeképp már három napja nem volt epegörcsöm...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala,
köszi, én is remélem, hogy csak ilyesmi az oka.
Amúgy amit Mesikéről írtál, annak minden egyes szava érvényes Zitukára is. :D
Ja, és öröm nézni a vonalzóidat, szép kis sorminta! További szép, epegörcsmentes napot kívánok neked és mindenki másnak is! :)

italoman

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, csak majd minden nap dokinál voltunk. Szerencsére nem Csanival, hanem nekem kellett vérvételre, háziorvoshoz, szemészetre mennem. Nagy tavaszi felülvizsgálat! :) Jövő héten megyek pajzsmirigyrendelésre is. :(

Először is Emma, Ati, Zsófi, Lili, Dani, Maja és Máté édespofák (remélem senkit nem hagytam ki!!)
Pattogó olyan szépek vagytok!
Mandala tényleg édes a sormintád!!! :)

Képzeljétek le, hogy a héten voltunk babúszáson. Tudni kell, hogy csani itthon imádja a vizet, nem zavarja ha a buksiját leöntöm, órákat képes lenne pancsolni. Ehhez képest elvittük és szegénykém rettegett a medencében! :( Az is lehet, hogy fázott is, de egész testében remegett. Még egyszer elvisszük, lehet, hogy csak szokatlan volt neki a közeg.

Vendégségben voltunk a héten, ahol a nagyobb gyerekek kölesgolyót ettek. Csani elcsent egyet és képzeljétek rögtön betermelte! Szerintetek ehet ő már felügyelet mellett ilyet?

Csoki! Mi volt a gond a pasival?

Nagyon szépek a kertek, Mikegirl a tietek különösen!!!

leko

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?