A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Ügynöknő csáááááá!!!
Esemesezgetünk, esemesezgetünk, ide meg cseszünk gyünni??? Mi????

Jaj, mielőtt megint elfelejteném, Zsu-nak köszönet az államkincstáros infot!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Valamelyik nap oroztam egy másik topikból, sztem nagggyon állat:

Már hetedszerre sem sikerült eltalálnia a vénámat, nővérke! Döntse már el, hogy most vért vesz tőlem, vagy tetoválni akar.

Megy a paraszt a kutyájával a szekéren. Lassan megy a ló, ezért a paraszt elkezdi verni ostorral, hogy gyorsabban menjen.
Erre a ló megszólal:
- Jaj édes gazdám! Miért bántasz mindig? Lehetnél velem egy kicsivel kedvesebb is!
A paraszt beparázik, leugrik a szekérről, és fut a kutyájával, el az erdőbe.
Ott egy fa tövénél fújják ki magukat. Mire a kutya megszólal:
- Hú bazd meg! Te is megijedtél mikor a ló megszólalt?

Két béka beszélget az árokparton.
- Azért jó, hogy az összes lány megvolt a faluban.
- Ja. De azért a varazsló lányát kihagyhattuk volna.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék...

Kép
Kép

mpatr

Némmá', onlineban Szüzike!!!!!!!!! Na csááááááááá! Végre!!!!!!! Rajzoltattad már kiskamasz kölködet?

Kép

KépKép
eszterxx

Én bal kézzel épp fejem a megmaradt tejet, amit lusta kiszivni, jobbal cumisüvegből etetem, közben pedig asztalratámasztomamellem-technikával néha ide pötyögök...

De igy legalább csend van, csak a mellszivó zümmög... :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Ügynöknő, gyorsan szereltessé föl egy rögönyölő gépet, mingyá az emlőszűrést is letudod így asztalra kicsapott didkókkal aranyom :D :D :D
vagy táncoltass asztalt és akkor lobogni fog a csöcsöd :D :D

bammmeg de hüjjje vagyok ma :roll:
Ügynöknő, kihozod belőlem azálllatot :shock: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Különben a Szüzike stimmol, lassan Benő-nek fogom híni a likamat :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Nem lehet, hogy csak a szőrtől nem látszik? Én már gondolkodtam rajta, vajon megvan-e még... hónapokig a hasamtól nem láttam, szülésre nem használtam (legalább te biztos lehetsz benne, hogy 3 hete még volt rajta lik...), most meg már naggggyon aktuális lenne a kozmetikus.

Télleg, császárosok, ti mikor mertek elmenni oda? És nem zsibbad a hasatok?

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="mpatr"]
írta:
mpatrvagy táncoltass asztalt és akkor lobogni fog a csöcsöd :D :D

Lobogni??????? Amikor tele, akkor Sam Foxnak érzem magam, de üresen lassan a hátamra csapom... :o

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok lányok,

először is köszönjük a gratulációkat, és én is gratulálok az azóta született babáknak és mamáknak.

Kölyök: nagyon drukkolok érted!!!!!!

Jimm: de igen, a párom a Béla haverja. Tényleg kicsi a világ. Te honnan ismered?

Csatolok pár képet:

Kép
Kép

KépKép
bnesz.eva

Csak nem bírom ki, hogy ne jöjjek 8) :wink:

tök jó lett a hajam, csak hozzá kéne fogyni.... (előtte szoptattam, fejtem le tejet, hogy netán nem érek vissza, de megvárt a bébi, pont akkor kelt, mikor hazajöttem, le is cuppantott)

eszterxx, mpatr, szétröhögöm itt magam :lol: :lol: :lol:

bneszeva: a férjed nem ismerem, csak látásból, a Béla az én gyerekkori legjobb barátnőm (Szin Enikő) pasija. Sajnos hogy elköltöztünk, ritkán kommunikálunk. Nem tudom, ők mikor szánják rá magukat a házasságra, gyermekvállalásra, szerintem nem Enikőn múlik sajnos :roll: CSak én nem merem neki mondani, hogy ők akkor jöttek össze, mikor én a volt férjemmel és még egy gyűrűt sem kapott a Bélától. Valentin napra is aranyfülbevalót vett neki :roll: ez maradjon köztünk :wink:

kiviszem szellőztetni Martin bébit.

kolyok: megmondom őszintén én júdeai (ahogy az uram mondaná) létemre nem vagyok hívő, de a szülés után átfordult velem a világ, mert ott volt mellettem vki odafentről, hogy Martin élve jött a világra. Másodperceken múlt az élete.
Vendég

lányok, olyan édeskék vagytok, most inkább nem mesélek, mert ha eszembe jut, felmegy a pumpa. :x
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek a ki mostanában szült, Tcis, Norco, Enikő és akit még kihagytam, gratulálok. Sok boldogságot és egészséget a babákhoz.

Eszterxx!
Nem semmi, így ellustult Andris nem akar szopizni?

Jim!
Sokszor gondolok rád, szorítok, hogy mihamarabb vége legyen ennek a .................... (Nem akarok csúnyát írni.)

Segítséget akarok kérni, mert mást mond a dokinőnk és mást a védőnőnk, én meg már nem emlékszem olyan régen volt!
Szóval Vigantólt hány hetes kortól kell, illetve a konakion. Melyiket kell egyhetes kortól és melyiket 2 hetes?

Teszek fel néhány képet Alexáról!

Kép

Kép

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok,

gyors bejelentkezés a túlpartról!
maradok hívetek, annak ellenére h sikerült áprilisban szülni! :lol:
a szülésben az volt a legroszabb, hogy baromira fáradt voltam (ugye nem annyira számítottam rá, h elindulhat simán) és már napokkal elötte nem igazán aludtam, meg aztán a vajúdás is hosszúra sikeredett...így a fájások közben az álmossággal küzdöttem leginkább... nem részletezném most, a lényeg, h a kisfiam egészséges és gyönyörű és nagyon tündéri. csomót alszik, tejecském meg van bőséggel, nem győzöm fejni...

nem tudtok valami tippet, h hol tudok arról infókat, h mennyit illenék ennie, meg h mikorra kell elérje a születési súlyát, ilyenek?
nekilátok én is a rendszeres méréshez, jegyzetléshez, mert mindig elfelejtem....ti már olyan ügyik vagytok.

üdv mindenkinek.
majd még jelentkezem.

bocs a vonalzóért. majd módosítom.

norco

linocs

Beuska ez a csajszi már az ultrahangon is meseszép, formás volt. Gyönyörű!!!!!

Bnesz Éva, Bianka is csodaszép!

Kölyök?????

Kép
Kép

mpatr

Kölyök :?: :?: :?: Azt hittem, már a jóhírre jövök!

Mpatr, Eszterxx, most már tudom, mi hiányzott a topicból! A ti hülyeségetek! Szerintem mindenki napját feldobjátok!

Beuska, nagyon szép a kislányod! Hiába, Alexa! :wink: :wink: :wink:
Nekem a Konakiont és a Vigantolt is két hetes kortól mondták. előbbit heti egy, utóbbit napi egy cseppet.

Bnesz.eva, Bianka is nagyon cuki!

Norco, szuper, hogy minden oké veletek! Tegyél majd fel képeket Brúnóról!
Vendég

Norco, a kérdésedre első körben ennyi választ találtam:
(és mindenkinek, aki aggódik a tejci, szopi miatt)

Biztos lehet benne, hogy csecsemője elegendő tejet kap, ha:

Hat-nyolc nedves pelenkája vagy kettő-öt székletürítése van naponta. Idősebb csecsemők esetében a székletürítések száma emelkedhet, de előfordulhat az is, hogy csak három-négy naponként van. A vizeletes pelenkák száma jelzi, hogy elegendő-e a tejmennyiség.
A súlynövekedése átlagosan 100-120 gramm hetente vagy legalább 450 gramm havonta. A csecsemők átlagos heti gyarapodása 100-120 gramm, mértéke egyénenként változik. Egyik héten többet, másikon kevesebbet híznak, és ez teljesen normális.
A csecsemője első ellenőrzésekor gondoljon arra, hogy a szülés után az újszülöttek veszítenek a súlyukból. A súlygyarapodást a súlyesés mélypontjától kell számítani, nem pedig a születési súlytól. Néhány csecsemő csak két-három hetes korra nyeri vissza születési súlyát.
A csecsemő gyakran szopik, minden két-három órában vagy nyolc-tizenkét alkalommal egy 24 órás periódust tekintve. Ez az átlag. Néhány csecsemő ennél kevesebbszer, mások többször szophatnak. A ritkább szoptatás nem probléma addig, amíg a csecsemő megfelelően gyarapszik.
Egészségesnek látszik, a bőr színe és a bőr rugalmassága jó, hurkás, hossza növekszik, élénk, aktív és az izomtónusa jó.

„TÉVES AGGODALMAK”
Sok anya úgy gondolja, teje nem elegendő annak ellenére, hogy nincs problémája a tejképződéssel. Aggódnak azon jelek miatt, melyeknek más az oka, illetve nem ismerik fel azokat a tényezőket, amelyek egy szopós csecsemőre jellemzőek. Semmi gond nem lehet a tejtermeléssel, ha a csecsemő jól fejlődik, sok vizeletes és székletes pelenkája van, sőt még akkor sem, ha Ön a következőket tapasztalja:

Csecsemője nagyon gyakran szopik. Sok csecsemő gyakrabban igényli a szopást és az anya közelségét. Gondoljon arra, hogy a gyakori szoptatás biztosítja az elegendő tejmennyiséget, és nem a tej hiányának a jele.
Csecsemője éhesnek látszik a szoptatások után. Az anyatej gyorsabban emésztődik, mint a tápszer, nem terheli meg a csecsemő éretlen emésztőrendszerét, ily módon gyakrabban kell szoptatni, mint a mesterségesen táplált csecsemőket.
Csecsemője hirtelen gyakrabban, és/vagy hosszabb ideig szopik. Azok a csecsemők, akik újszülöttként aluszékonyak, sokszor hirtelen meggondolják magukat, és gyakrabban kezdenek szopni. A csecsemőkre jellemző, az ún. hirtelen növekedési szakasz (kéthetes, hathetes, három hónapos kor körül). Ezen időszakok alatt általában gyakrabban szopnak, hogy a szükségletnek megfelelően emelkedjen az anyatej mennyisége.
Csecsemője hirtelen kevesebb ideig szopik, akár csak öt-tíz percig mellenként. Sokkal könnyebben és gyorsabban képes kiszívni a tejet a mellből most, hogy már gyakorlottabbá vált a szopásban.
Csecsemője nyűgös. Sok csecsemőnek van minden nap egy nyűgös időszaka, körülbelül a nap ugyanazon időszakában. Néhány csecsemő az idő nagy részében nyűgös. A nyűgösségnek az éhségen túl több oka is lehet, de gyakran ez nem ismerhető fel. Ha úgy tűnik, hogy a szoptatás nem segít, próbálkozzon azzal, hogy bepólyázza egy könnyű takaróba, megváltoztatja a helyzetét, sétál vele vagy ringatja. Ne felejtse el, bármi legyen is a csecsemő nyűgösségének oka leggyakrabban a dajkálás nyújtotta biztonságérzetre vágyik.
A melléből csak kicsit, vagy egyáltalán nem csepeg a tej. A tejcsepegés nincs kapcsolatban a tejképződéssel. Valószínűleg azt fogja tapasztalni, hogy ha a tejképződés beindult, és a csecsemő igényeihez alkalmazkodik, akkor a szoptatások közötti tejcsepegés megszűnik.
A melle hirtelen puhának tűnik. Ez akkor következik be, ha a tejképződés a csecsemő igényéhez alakult, és a kezdeti túltelítődés alábbhagyott.
Soha nem érzi a „let-down” reflexet vagy a tejkilövellési reflex érzése nem olyan erős, mint régebben volt. Ez idővel bekövetkezik. Sok anya egyáltalán nem érzi, de felismerése megtanulható, ha megfigyeli a csecsemő szopását és nyelését.
Vendég

Sziasztok!
Végre itthon! Nagyon szépen köszönöm a Gratulációkat! Nagyon jól esett és be kell valljam, hogy hiányoztatok is!
A szülésem nagyon jó volt abból a szempontból, hogy rövid ideig tartott! Majd ha lesz időm és energiám leírom szüléstörimet!
Egyébként minden OK sok a tejem, a gyerek eszik, alszik(még)(kop-kop-kop)Csak az öltözködésnél nyűglődik!
Még visszaolvasni nem tudtam!

Kölyök megszültél már????

Na puszi mindenkinek!

Enikő

Kép
enikoe182

bnesz éva, beuska

meseszép babáitok vannak....gratulálok Nektek ...olyan csodás ennyi szép picurit látnom.. :lol: :lol: :lol:

enikő, Édes Földim :lol: :lol:

örömmel olvaslak, hogy gyors volt a szülésed..jaj, de jó...és Téged is milliószor puszillak :lol: :lol:

Kép
nanó:))

Kölyök!

Mi van veletek???Remélem babáztok már :wink: :wink:

Évi!

Édes kisbaba!

Megérte ennyit várni rá,igaz?! :wink:

Beuska!

A te kiscsajszid is nagyon édes!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

eszterxx, Patti

mit ne mondjak..termékenyek vagytok :lol: :lol: mint a mellékelt ábra mutatja... :lol: :lol: :lol: likügyben különösen páratlan eredetiséget állapotot jeleztetek :lol: :lol: :lol:

Patti:

Ne hozz zavarba azzal a benő-vel :lol: :lol: :lol: hát rossz felvilágosításban részesítettelek? :lol: :lol: :lol:

Kép

Valaki írta a napokban (talán épp Kölyök? ma? :oops: ), hogy mennyire hiányoztam, mint a topik egyik motorja.
Most pont így vagyok ezzel, nagyon hiányzik Kölyök,
A TOPIK SZÍVE!!!!!!!
Mi lehet velük?????

Nanó, jelentem, csendesülnek a dolgok, Gorka aranyos és segít sokat. Öcsit lecsapta a levegő, utána a közös fürcsi, bepróbálkozott az esti műsorral, de szerintem rájött, hogy unalmas és bealudt.. :lol: :lol: arany élet! :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

[quote="nanó:))"]
írta:
nanó:))Patti:

Ne hozz zavarba azzal a benő-vel :lol: :lol: :lol: hát rossz felvilágosításban részesítettelek? :lol: :lol: :lol:

pirongok, Anyám :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Topic anyja, én is... :oops:

Viszont pont Te irtad a szülésünkkor, hogy ne fogjuk vissza magunkat... és ez még a visszafogott volt...

Jim, én annyira rühellem az exférjed, igy látatlanban is!!!!!!!! :twisted: Giondolkodtam itten fejés közben, mit is lehetne tenni: mi lenne, ha felnyomnád az APEHnél vagyonosodásvizsgálatra? Illetve azt nem lehet név nélkül asszem, de ha csaK egy név kell, én szivesen adom az enyémet ehhez a senkiházi........áhhh, le sem irom inkább!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Kölyökkel mi a helyzet?? Eszterxx neked küldi az sms-t?
nagyon remélem minden ok

Norco, örülök, hogy minden ok nálatok!!
én már excelben vezetem Eszter adatait, mikor menyit evett, mikor van ébren, kaki, pisi - lehet, hogy kissé túlzásba viszem :)

Pati, Eszterxx, mint a régi időkben, végre :) :)

Jim, fotó az új frizuról ? :)

Éva, Beus,
tényleg tündériek a kiscsajok!!
Beus, úgy vettem észre másképp mondják a gyerekorvosok, de nálunk a Vigantolt kellett második héttől adni napi egy csepp
a Konaikont pedig hetetne egyszer az elejétől

Fanetta, Nanó, ja sajnos tudom, hogy kissé merev vagyok.
ezt is egy könyvből vettem, ahol leírták a szülőtípusokat - e szerint én a"tudományos" szülő vagyok aki annak örülne, ha a gyerek mindent a könyvek szerint csinálna ... tudom sajnos, próbálok lelazulni és ösztönösebb lenni, de nehéz. egyszerűen ilyen típus vagyok az élet minden területén.
ha nem úgy mennek a dolgok ahogy "kéne" (bármit is jelent az) akkor elveszettnek érzem magam...
mondjuk abban tényleg hiszek, hogy jó egy babának ha van némi rendszer az életében amire mindig számíthat...

Csajok, a "benő" témáról jut eszembe - van valami szabály, hogy meddig nem ajánlott az ungabunga? és kádban fürödni mikor lehet már??? persze nem emelném egy szintre a kettő élvezeti értékét.... de legalább az egyiket?

KépKép
judit18

Pati, én írtam, nem a Kölyök, de az is igaz, anmit te moncc, Kölyök a topik szíve.... :cry: :cry: :cry:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz, mentségemre legyen, hogy vagy fél órát kerestem vissza- erdménytelenül
:oops: :roll: :roll: :oops: :oops:
viszont köszönöm, olyan jól esett és még egyszer bocsi

Kép
Kép

mpatr

ja még egy egészségügyi kérdés
nyuszikám a füle mögött bepirosodott és hámlik, tök száraz

teendő? és mitől lett? ez nem tejkiütés ugye?
a sors ironiája, hogy a napi 100 gr tejtől amit adok Eszternek tiszta tejkiütés a pofija szegénykémnek

ja Szilvánusz akartam írni, hogy milyen jó a kép amit felraktál! helyesek vagytok Marcival. remélem összejön a babatalálka kedden, már látnám őt élőben is. és persze Lillát is. csajuralom lesz :)

KépKép
judit18

eszterxx, Patti

akkor most nem értettetek :lol: :lol: :lol: fenntartom, hogy ne fogjátok vissza Magatokat :lol: :lol: :lol: kifejezetten szellemesen erotikáztok....és végül is (én) vagyok a betolakodó :lol: :lol: :lol: Patti te meg ne pironkodj :lol: :lol: :lol: ha lökött anyád nem,...... akkor ne változtass a stíluson.. :wink: :wink: :wink: na egy pironka tőlem is :oops: :oops: :oops: :oops: de elég legyen lánykák :wink: :wink: :wink:

eszterxx

tényleg szuper csajszi vagy..ezt hadd kürtöljem ki...Andris pedig meseszép, jól sikerült kispasi gratulálok :lol: :lol:

Kép

Nanó, küldök képeket emilkében, és ha Csiporka nem ébred meg addig akkor ide is teszek fel.

Kép
Kép

mpatr

Anyám, ne sztárold mán azt az Ügynöknőt, még elbízza magát! Fúj!
Meg még kiderül, hogy miket mondok róla a háta megett...

Erotika???
Ez az igazi ORÁLIS szex: csak beszélünk róla :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Judit18:

A könyvek valóban típusokat írnak le...besűrített tulajdonságokat...minden területen..mint szülő, mint feleség, mint szerető....sőt..a horoszkópok ebben a profik....valami mindig illik ránk...(bár az egyik megállapításban pl én jó szerető vagyok...a másikban hideg, hűvös, sex-terrorista :lol: :lol: :lol: )
Nincs abban semmi baj, hogy Te másképpen látod...a lényeg az, hogy Eszter és Te harmoniában létezzetek...a rendszer kialakul...erre céloztam....azt is megtanulják a babák, hogy éjszaka alvás van...nappal nézelődés...ezek az újszölöttek tanulási folyamatai...

pl..Patti sokkal jobban szocializálja mindkét porontyát..mint akkor én tettem vele...megértelek..mert akkor még én is "tudományos szülő" voltam....a változás (azt mondják az idő) annyi mindent hoz...

A stessztől óvlak Benneteket.....mert az hatással van a babák lelkiéletére...a pocifájást "kinövik".... :lol: :lol: :lol:

nanó

Kép

patti:

akkor ne panaszkodj... :wink: :wink: :wink: az utóbbi időben folyamatosan sexelsz :lol: :lol: :lol:
orális ungabunga...tök jó :lol: :lol: :lol:

Kép

Patti:
ne légy anyaszabályozó :lol: :lol: :lol: pofáncsap a bumeráng :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy Gorka...lazult itt egy kicsit...gyakran megteszem, hogy hozom-viszem..nekem is melengette a nanólelkem, hogy egyből jött... :lol: :lol: :lol:
meséltem Neked a sztáros-ügyet?....??????? benne vagyunk a programfüzetünkben...(verseny) mutattam Gorkának.....és ezt mondta: nanó..akkor én most sztár vagyok???? édes gyerekszáj...

Kép

Nanó, Pati, hagyjátok abba, husss!!!!!!!!! Na, akkor továbbra is orálisan, illetve igazán perverzként immár grafomániásan élvezkedünk Szüzikével...

Kölyöknek irtam ujabb sms-t, remélem, már kitolásnál van, azért nem ir (ha nem tart még ott tegnap este óta, az igazán nagy kitolás...)

Judit18: kádban fürdést és ungabungát is elvileg csak 6 hét után lehet.... sőt, a hasizomgyakorlatokat is, legalábbis császárral...király... minden élvezet májusra marad (és itt nem a 3. opcióra gondoltam)

Hadd dicsekedjem: egyedül megfürdettem és elaltattam a gyereket és úgy ment, mint a nagy könyvben! Pedig úgy féltem az altatástól, meg hogy végigsirja a fürdetést, de megkértem őt szépen, hogy ne csesszen ki az anyjával és amilyen jó fiú, még hallgatott is rám... hiába no, még csak kis pasi, ezek szerint ezt a rossz tulajdonságukat csak később tanulják meg... de olyan hálás vagyok neki, hogy most nem itt sir a karomban én meg reménytelenül próbálnám elhallgattatni, hogy cserébe igérem, 24 órán át nem nevezem pitbullnak!!!!!!!

Na, megyek tévézni, olvasni, aludni, mint az igazi felnőtt, független nők... b..meg, azok szombat este buliznak meg minden! Basszus, az, hogy nekem már bulinak tűnik egy óra szabadidő, nem semmi... hogy lesz ebből Sziget egyszer????

Na, ilyen szép estét mindenkinek, mint ami nekem most van... !!!!!!!!!!!!!!

Jim, még egyszer: uuuutálom az exed!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!!

Szépek a babók!

Judit
Nimi pucér súlya: 5290 gramm
890 grammot hízott a hazahozott súlyához képest ami 4400 g volt.

Levi annak idején 1040 grammot hízott ugyanannyi idő alatt..

Rájöttem hogy miért nem aludt eddig, amikor nem aludt. Éhes volt....Megpróbáltam hogy 100 legyen elég neki, de nem volt. Amióta hagyom hogy annyit egyen amennyit akar, azóta jókat alszik:-)) Kopp, kopp, kopp
Meg jókat kakil :) :) :)
Ja és az ajánlott homeopátiás szert tegnap elkezdtem (és most hogy azért vagy a fent említettek miatt) de sokkal jobb napunk volt, már tegnap is meg ma is. Ma még csak aludt....(meg evett).

Ti panaszkodtok hogy van -e még "lik" :D :D
Nekem legalább fél éve nem nézte meg senki a nőgyógyászon kívül :oops: :( :oops: :( :oops: :( :oops: :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

FRISSLEVEGŐ vs. SZIPOLYKA: 1:0, K.O. :lol:

Kép

HÁRMAN FÜRÖDTÜNK :D
a kép további részleteit a jóízlésű olvasókra való tekintettel nem közlöm... :oops:

Kép

SZIPOLYKA :D

Kép

Kép
Kép

mpatr

[quote="eszterxx"]N írta:eszterxxanó, Pati, hagyjátok abba, husss!!!!!!!!! Na, akkor továbbra is orálisan, illetve igazán perverzként immár grafomániásan élvezkedünk Szüzikével...

TE KIS FERDE :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Megyek fektetem a sarjakat, valszeg bealszom én is, de remélem, Kölyök már Maszatozik. Reggel ilyen hírekre szeretnék jönni!!!
Jóccakát, a dedeknek is, ez utóbbiak szíveskedjenek alvásra használni az éjszakát!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Éppen gyönyörködtem Bennetek :lol: :lol: :lol: lányzóm...ez félelmetesen kedves vizes-kép..... :wink: :wink: :wink: vízityúk...a csibéivel :lol: :lol: :lol: csak ne kotolj egy darabig :lol: :lol: :lol:

Kép

[quote="nanó:))"]c írta:nanó:))sak ne kotolj egy darabig :lol: :lol: :lol:

...na és akkor lehet találgatni, hogyam lettem én ennyire hüüüüüüüüüjjjjjjjjeeeeeee................... :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép

mpatr

Judit (kecskeméti): Chamomillát adtál neki? Milyen potenciában, hányszor?

Kép
Kép

mpatr

Most magyarázzam...vagy meséljem el?....van turáni átok....meg lepel is...inkább leplezlek..anyai jogon..azaz anyai ágon :lol: :lol:

a kotlós kot-lik na témánál vagyunk előkerült megint a likacskád :lol: :oops: :wink:

utódom: köszi a tündéri vízicsebe képeket :lol: :lol: :lol:

Kép

pardon...csibe :lol: :lol:

Kép

Na mostmá lekopni a likamról!!! :lol: :lol: :lol:

Tényleg húztam aludni (hopp, megint témánál vagyunk... :oops: )... na de mostmár aztán tényleg!!!! :oops: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Pati!

Ezt a szert adtam, a védőnőm is ezt tanácsolta.

COLOCYNTHIS 9-15 CH
Erős, görcsös hasfájás. A panaszok a pocak masszírozására vagy a lábaknak a hasra való hajlítgatására, melegre enyhülnek.

Én felforralt langyos vízben oldom fel az 5 golyót, kb. 10 ml-ben, és mivel ez édeskés szívesen megissza kiskanálból. Műanyag kanálból.
Ezt naponta kétszer.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

9 CH

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

"Megérkezett Makai Máté, 4110 g, 52 cm. Sajnos hiába tágultam nagyon gyorsan ki 9 cmre, feje nem ment lejjebb, 8 óra vajúdás után. 22,08kor, csáazárral lárra meg a lámpafényt."

"Mindenkinek köszönöm a dukoot, fohászt! Csodálatos kis szuszogóm van, és előtejem is volt! Sok puszi"

Na, ki irhatta ezeket a szavakat?????

Hát oersze, hogy a topic szive!!!!!!!!
Ugye Dobtok fel ujabb aktualizált táblát, aki Kölykön kivül még vezeti?

HATALMAS GRATULA EZUTON IS!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Bocs az elirásokért, éjjel van és setét!

Kép

KépKép
eszterxx

"A gyepet nézem, talán a gyepet.
Mozdul a fű. Szél vagy zápor talán,
vagy egyszerűen az, hogy létezel
mozdítja meg itt és most a világot" /Pilinszky János

Édes Kölyök!

Máté azt jelenti: Isten ajándéka...

Nagyon-nagy szeretettel kívánok Nektek boldogságot, erőt az Isteni Ajándékotok felneveléséhez!

nanó

Kép

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?