A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Sziasztok!

KÖLYÖK! Grtaulálunk és jó egészséget kívánunk!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

DRÁGA KÖLYÖK!!!!!!!

TISZTA SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép
Kép
tündérmanó27

Gerharg Keifel:

Azt mondta egyszer a kicsi kéz a nagynak:

-Te hatalmas kéz, szükségem van terád,
mert nélküled, szinte, semmit sem érek.
Éreznem kell a tenyered melegét, mikor
felébredek és mellettem megjelensz.
Amikor éhezem és táplálékot adsz, és segítesz,
hogy megmaradjak, és felépíthetem apró ajándékaim.
Velem vagy midőn járni tanulok, s hozzád futok,
ha félelem gyötör.
Kérlek, ne hagyj el, maradj velem!

S a nagy kéz így válaszolt a kicsinek:

- Te kicsi kéz, szükségem van terád,
hogy belém kapaszkodj és megragadj.
Hadd érezzem kedveskedésedet, mert
érted kell kezet fognom sokakkal,
de játszani és mosolyogni sem tudok,
csak veled együtt, mikor átölellek,
s veled
együtt felfedezem újra a világot, a csodálatos, kicsiny dolgokat.
Hadd érezzem jóságodat, azt, hogy szeretsz,
veled együtt tudok ma kérni is, és hálát adva
megköszönni dolgokat.
Légy mindig velem, erősítsd a kezem!

Betelt a táblázatotok....Túl vagytok a nagy pillanatokon.....és a pillanatok folytonosságával, egyre cseperednek Kincseitek....A féltő gondolataitok, az ölelő kezeitek, a gondoskodásotok, a biztonság-nyújtásotok, a szeretetetek megköszönéséhez küldöm a verset :lol: :wink: :lol:

nanó

Kép
nanó:))

Nanó!

Most nem Kölyök sir a meghatódottságtól, hanem mi, hormontúltengésben szenvedő olvasóid!

Kép

KépKép
eszterxx

Nanó!!!

KÖSZÖNJÜK!!!
Csatlakozom eszterxx-hez! Potyognak a könnyeim...

A privit nem kaptam meg tegnap..
Ádám olvasta a köszöntést! Boldog volt...köszönjük!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Kölyök
Sok szeretettel gratulálok!
Vendég

Nanó, a köszönjüköt én is gondoltam olvasás közben, csak lemaradt. Szóval: nagyon köszönjük, mert jó dolog a meghatódottságtól sirni!!! (azért remélem, egyszer majd csak abbamarad a picsogos korszak, csak nem hülyültem meg örökre...)

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx:

a hormontúltengésetek természetes...a baba-kaksától nem szűnik :lol: :lol: :lol: gondoltam..megszabadítalak Benneteket a túladagolódástól :lol: :lol: :lol: fene az anyai pofámat :lol: :lol: :lol: A szigetre tervezz nyugodtan programot...addigra Andris már a pótnagyanyát ...bizakodjunk elviseli :lol: :lol: :lol:

Tündérmanó
az előzők Neked is szólnak :lol: :lol: :lol:
A pü-t újra írom Neked..mert láttam, hogy valamit elbabráltam :lol: :lol: :lol:

Kép

Kölyök!

Nagy -nagy gratula!!!!!!!!

Nanó!

Nagyon szép a vers :wink: köszönjük!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Megyek elkezdem a napi hajtást, mert jön az anyukám, aztán délután megyünk együtt a legnagyobb unokához (24 éves) és ott lesznek nővéremék is. Vagyis családi nagy talcsi lesz!

Mindenkinek szép napot!!!!!!

Pati!
Köszönöm neked is a kedves szavakat!
Tegnap gulyáslevest főztem :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó

az üzenet elment :lol: :lol: :lol:

Kép

panni

Nagyon szívesen....Nektek ez kijár, mert olyan igazi anyás-mamik vagytok, öröm olvasni Benneteket.
:lol: :lol: :lol:
nanó

Kép

Nanó :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kölyök! Sok- sok boldogságot Maszat Mátéhoz!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

KÖLYÖK! Nagyon-nagyon sok boldog, szép pillanatot a kis Maszathoz!
linocs

Nanó: nem ér! ;) épp szoptatom a kis porontyot - rácsöpögtek a könnyeim... a kedvenc Pilinszky-verstől...
linocs

Végre végre!
Kölyök, végre átélheted azt amit mi már hetek óta (évek óta) átélünk....
Nagyon sok boldogságot, egészséget, örömöt kívánok a kisfiatokhoz!!!!!!!!!!
:D :D :D
Kép
Kép Kép

Így a távolból ezekkel a pingvinekkel szeretnék kedveskedni Neked! Remélem teljesülnek a terveitek, és Maszatnak sok kis testvére fog születni...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nanó!
Nagyon szép a vers...
Nekem sokszor mondják hogy a fiaimnak szinte én vagyok még a világ....És tényleg...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lányok!
Tegnap kaptunk egy pihenőszéket, és Niminek nagyon tetszik. Úgy érzi benne magát, mintha a karunkban lenne és jókat alszik. Tök jó!! :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kölyök, nagyon örülök, hogy végre megszületett a babád, sokat gondoltam Rád! Teljes szivemből gratulálok Neked, és sok boldogságot kívánok!!!

Nanó, ez nem ér, végre két napja már nem bőgtem....

Az összes baba édes, olyan jó nézni a képeket :D

Eszter :lol:

Ildi

Kép
kikó70

Kölyök,
kívánok én is nagyon sok boldog pillanatot, percet, hónapokat és éveket kis családodnak!!

KépKép
kmanna

Kölyök!Tiszta szívemből gratulálok neked a kis Mátéhoz, legyen jó egészségetek és sok-sok tejed!!!!

Pati: gondolom azért nem találtad, mert az én beírásaim annyira uncsik, hogy alapból ugrod átfele őket. De semmi baj, persze megbocsájtok.
Nanó: köszönjük a verset, nagyon szép és megható.
Judit18: Köszi én is várom már, hogy lássalak titeket, na meg persze Lillát is.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Édes Lányaim :lol: :lol: :lol:

Nem a "megbőgetés volt a szándékom"....... kizárólag a tisztelet Felétek...mert észre sem veszitek (ezzel minden életet adó anya így van :wink: :wink: :wink: )......hogy milyen csodálatos anyák vagytok.....A picurkáitok, majd később, érzésben...... ezeket a gondolatokat közvetítik Nektek :lol: :lol: :lol:

Eszternek írtam, Pattinak mondo(gato)m: jöjjön csak ki a hormonális érzelmi szmötty...különben is...a könnyek..az élet melléktermékei :lol: :lol: :lol:

topic-anyátok :wink: :wink: :wink:

Kép

Ja, Pati, ezek lemaradtak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Én is szeretnék KÖLYÖKnek gratulálni MÁtéhoz, nagyo ndrukkoltam értük, folyamatosan figyeltelek benneteket!!!

(Nem mellesleg halálra röhögtem magam a likproblémákon :) Na jó, lehet fogok én is ilyeneken gondolkodni nem is olyan nagyon soká :):):):))

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nanó, a felénél abbagyagytam, nem tudtam végigolvasni, nem akartam sírni Erik előtt. Így is hiperérzékeny szegénykém :roll: .
Nálam Erik születése óta tart ez a mindenen elsírom magam állapot, lassan egy híradót sem tudok megnézni (egyébként sem nézzük, amíg Erik is a közelben van, mert politikusok csatározásain kívül szinte csak halálesetekről és egyéb tragédiákról szól), és ha bármilyen témában szomorú vagy nagyon édes dolog van a TV-ben, akkor máris pityergek.

KÖLYÖK, GRATULÁLOK! Nagyon szorítottam érted, remélem azért szép emlékeid lesznek a szülésről! Várjuk a képeket!

Már csak Arizonáról nincs hír! Nagyon régen jelentkezett utoljára...

Ma délután "kirándulunk" családilag, átmegyünk a barátainkhoz Ürömre, ott is két gyerek van, a második 4 nappal Laura előtt született. Kiváncsi vagyok, hogy hogy sikerül, remélem Erik nem hozza az utóbbi pár napban felvett nyűgös-erőszakos formáját, Laura pedig nem fog végig sírni. :D Egyelőre optimistán állunk a dologhoz, úgyhogy már alig várom! Jó lesz végre a nagyszülőkön és az építkezéssel kapcsolatos embereken kívül felnőttel beszélgetni! :)

Kép

Kép
mzx

Kölyök

Nagyon-nagyon sok boldogságot Kismaszathoz!!!!

Tcis
Nektek is gratula!
Majd tegyél fel képeket a kicsiről és a "nagyról" is (márcsak Zsombi kedvéért is :wink: )

Minden anyucinak, babának jó kedvet és szép napokat! Most megyek tovább gyerekezni :):). Luca másfél hét alatt már több mint fél kilót hízott!!! :):) Persze, még így is van hova pakolni a kilóit, kicsit még lötyög rajta itt-ott a bőre :).

Pussz

Erika

Kép

Kép
zsombi

mzx

Teljesen egyetértek....a média hírértékei is depresszív tüneteket okoznak...a kisgyermekek...ebben nőnek fel....és közben azon csodálkozunk, hogy milyen agresszív dolgok fordulnak meg a kobakokban.....eltüntek az álmodozásra késztető tanulságot is jócskán hordozó "tündérmesék"..amire a "jót"..építhetjük...Ezzel is a többlet feladat, figyelem Rátok hárul....

Ellensúlyozol az érzékenységeddel....mert ösztönösen tiltakozol a vadhajtások ellen....azért azt kívánom Neked, hogy erősitsd magad..mert kilátás sincs arra, hogy az agresszívitás megálljon...sajnos :cry: :cry: :cry: :cry:

szeretetből...gondolatban letörlöm könnyeidet :lol: :lol: :lol:

(Irány ki a szabadba..tenném én is :lol: :lol: :lol: , de holnapig egy felsőfokú felnőttképzési programot kell megírnom :cry: :cry: :cry:...idenövök lassan a szgéphez...és Nortizni, Gorkázni lenne kedvem :cry: :cry: :cry: cudar világ!!! )

Kép

Vízicsibés-Tyúkanyó :lol: :lol: :lol:

Most látom csak, hogy 11 éves 11 hónapos és 1004 hetes vagy :lol: :lol: :lol:

..a 11 év....11 hónap.....Nálad triplán számít :lol: :lol: :lol: hogy a fenébe' vészeltem át Veled, azt a fránya 1004 hetet nem tudom :lol: :lol: :lol: ....de azt igen tudom, hogy nekem a legdrágább kölyök vagy! :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
(rám ragasztottátok az érzelmi hormonális szmöttyöt :lol: :wink: :lol: ..ráadásul tegnap még jössz nekem a születésünk titkainak nagy mesterével :arrow: Czeizellel :wink: :lol: )

Kép

Jajj Nanó!
Gyógypedagógiából készülök szóbeli vizsgára: nagyon nehéz......A tanár olyan követelményt állított mintha gyógypedagógusnak készülnénk...Ebből megbukok...

Közben hozzákezdtem egy dolgozathoz: A zene hatása az egészségre.

És egy másikhoz: gyógytestnevelésből két betegség bemutatása és kezelése mozgással.

Ezenkívül van még szervezetfejlesztés, környezetvédelem stb. De jó lenne ha csak a gyerekekkel kellene foglalkoznom....

Tudom ezek senkit sem érdekelnek (mármint ezek a témák) de el kellett panaszkodnom, hogy mivel töltöm az időmet :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sehogy sem jön ki az 1004 hét......

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit

szívesen segítek....küldd át a dolgozatod..és megregulázom :lol: :lol: :lol: van némi tapasztalatom...gyakorlat-vezető vagyok a gyp-n...e-mail: ezer@vipmail.hu
a szervezetfejlesztésben, a környezetvédelemben is megy a segély...csak pontos dogacímet küldj....

azt, hogy megbuksz...na ezt az egyet gyorsan felejtsd el...helyette: sikerül és kész...ez masírozzon be a tudatodba :lol: :lol: :lol:

Kép

KÖLYÖK, NA VÉGRE, HURRÁ, HURRÁ!!!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS NAGYON SOK TEJET KÍVÁNOK NEKTEK !!!

REMÉLEM HAMAROSAN MAJD ÚJRA BECSATLAKOZOL ÉS LÁTHATJUK MÁTÉT!!

KépKép
judit18

Nanó!
Még sehol nem tartok, gyp-ből meg szóbeli lesz. Azért köszi, ha kész leszek küldöm....
Meg lehet lesz pár kérdésem is.

Pl. ilyen mondatokat nem igazán tudok értelmezni :shock: :(
„A halmozott sérülés operacionálisan multifaktoriálisan, multikauzálisan és multiszimptomatológiailag feltételezett jelenség értelmezhető, amely a participáló sérülés vagy zavar együtthatóinak eredménye.
Interakcióival és kölcsönös felfedettségeikkel jön létre az ún. szinergikus effekt, azaz a sérülés új minősége, amely különbözik a jelenlevő sérülés vagy zavar egyszerű összegétől.” (Štefan Vašek)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit(kecsk)!

Hát nem írígyellek.... :shock: :shock:

Egyébként magamra emlékeztetsz....3 éve ilyenkor nekem is ott volt a 3 éves,az újszülött és másodikos voltam a fősulin..Hát mit mondjak nem volt egy leányálom az tuti!!!De megcsináltam és tavaly lediplomáztam a 2 gyerek mellett és te is megcsinálod az biztos!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kölyök, nagy-nagy szeretettel gratulálok Máté Maszatkához!
Sajnálom, hogy végül császár lett, de a lényeg a végeredmény, a gyönyörű babuci! Sok boldogságot hozzá és sok-sok tejecskét!
Vendég

kérek egy e-mailt..lefordítom Neked.... :lol: :lol: :lol: ...ha nem gyp tanárnak tanulsz...akkor az okítód..tényleg embertelen követelményeket állít elétek :cry: :twisted: :cry: .....Bátran küldd el az ilyen dilemmáid...ha nem is rögtön..de rövid időn belül mindig válaszolok :lol: :lol: :lol:

Az is előfordul, hogy kész dogák vannak a gyűjteményemben...itt nálam is (én) írom a kollégák dolgozatait...3-an járnak jelenleg a gyp-re :lol: :lol: :lol:

Kép

Judit(K.), küldtem privit!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Nanó, Pati!
Köszönöm a segítséget előre is, valószínű élni fogok majd vele..
Amit eddig keresgéltem még átnézem, utána jelentkezek..

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kölyök és pici porontya: nagy-nagy gratula!!! :lol: :D :)

feri (mni)

Kölyök,
gratulálok! Minden jót és egészséget kívánok Nektek!
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Kölyök!
Sok szeretettel gratulálok Mátéhoz, legyetek nagyon boldogok hármasban! :)

KépKép
KépKép
mni

Kisani!

Mi újság a melleddel??Jobb már a homeótól???

Nagyon átérzem a helyzeted...nekem az első fiamnál volt gond...sajna a sebészeten végződött :( de akkor már a nagyfiam 5 hós volt.Neked most még rendbe fog jönni,szedned kéne antibiotikumot!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

KépKép KépKép

KépKép
KépKép
mni

Kölyök, nagyon nagyon gratulálok a kicsi fiadhoz. Tegnap a mienkel elmentünk az IKEA-ba, és pont rád gondoltam, hogy te már biztos a kis Maszattal vagy!!!!
Várunk nagyon!!!!!

Tényleg kemény lehet így suliba járni, nekem szerencsém volt, amikor védtem a diplomám, akkor voltam 2-3 napos terhes (persze utólag tudtam meg, ha tudom nem szívok el ott helyben egy csomó cigit :cry: )
fnora82

Sziasztok,

KÖLYÖK!!!! HATALMAS GRATULÁCIÓ!!!!!

Jimm: hát most erre mit mondjak. Én sem hiszem, hogy mostanság esküvő lenne Enikőéknél, nem úgy áll a dolog. Szerintem Béla még élni akar egy kicsit, vagy én nem is tudom.

Panny: igen, megérte várni, de szerintem te is így gondolod :lol: , csodás a te babád is.

Mni: a táblázat kiegészítésére, Bius baba 19.05-kor született, 4010 grammal és 51 cm-el.

Pussz

KépKép
bnesz.eva

KÖLYÖK!!!! TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK MÁTÉ MASZAT BABUCIHOZ, SOKAT GONDOLTAM RÁD!!!! SOK ÖRÖMÖT, TEJCIKÉT ÉS MARADJ ILYEN KIS VIDÁM, TE LETTÉL ITT A PÉLDAKÉPEM A TOPIKON. EZER PUSZI :wink: :wink: :wink:
Vendég

juditkecskemét!

priviben átküldtem a lefordítást :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kölyök! Nagyon gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Eszter

Kép
eszter.eu

Mni! Kölyök!

Mindkettőtöknek köszi a kitartó táblázatvezetést!

Láttam, nálunk még hiányzik adat:
Balázs 3100grammal és 51 cmvel született, simán :)

Eszter

Kép
eszter.eu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?