A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Ági tegnap azt is kipróbáltam,de úgy sem kell neki :( .

Boldog szülinapot neked is :) !

Kép
Kép
huni

Hello!

Ági: Neked is sok Boldog szülinapot!! Nem is lenne igazságos, ha csak én lennék 1 évvel öregebb!:)
Köszi egyébként mindenkinek! Most éppen zuhog az eső...csoda hogy a tavasszal született emberek ilyen lököttek! Ebben az időjárásban mindenki meghülyül! :?

Huni: Rossz étvággyal nem vagytok egyedül... Sebi 4 napja csak anyatejet eszik a szája miatt, meglátja a kanalat és már ordít is! :( Egyébként sem volt neki nagy étvágya...de mostmég annyit sem eszik :(

mamiblue

[quote="tuza edit"] írta:tuza editEgy perc alatt altatás nélkül elalszik.

Atyavilág, mit nem adnék én ezért!?! Eleinte nálunk is így ment, néha úgy kellett kibányászni a játékai alól, mert képes volt egyik pillanatról a másikra elszunyálni - de hol van ez már? Most napközben minden elalvás egy nyügi, cserébe viszont az éjszakát nagyon régóta átalusszuk. :wink:

Judit, Ágnes,
nagyon boldogszülinapot, ti szerencsés ifjak! :)

Panni,
csatlakozom az előttem szólókhoz: én is imádom olvasni a soraidat. :D

Na megyek, mert nyügi van, ugyanis gonoszul nem hagyom, hogy Zituka írjon nektek. :lol:
Ja, igen, és jelentem, ma kibújt az egyik felső fogacskánk is, és szerintem holnapra kinn lesz a másik is (eddig csak kettő volt lenn).

Puszi mindenkinek!

italoman

huni 250-300táp? :shock: amindenit :lol:
Daninak mindig csak 210-220-at eszik. 6-7körül táp van, 10órai 180tejpép, 13-14 körül főzi 200körül, 17körül gyümi, joghurt, túró, mikor mi, 20,30-kor 210táp.

csajok valakinek 2 levél cerezetta? Szívesen postázom!

Kép
mona76

ja, és 200-250ml között iszik :D , de sajna vízet és teát nem, csak rostos vagy szűrt löttyöket :roll: .

Kép
mona76

Igen Mona,de ezt csak este :D .Reggel csak kevés tápszert eszik,na meg az ebédje :? .Ma is csak fél üveggel tudtam belegyömöszölni,na de onnantól mintha 7 lakat lenne a száján...ki sem nyitja :? .
Nem tudom már mit csináljak vele.Megpróbálok nem aggódni,mert azért a többit eszi rendesen,meg nasizik is babakekszet.
Zsófi is iszik,de neki mindegy mit adok,csak ihasson.Olyan mint egy kis kacsa :lol:
Gábor ki nem állhatta a gyümölcsleveket,csak a csecsemő tea minden mennyiségben.De még mindig issza azokat is.Épp leszokóban volt Zsófi születése előtt,de most ő is visszaállt rá.Mindig mondja,hogy én a Zsófi teájából kérek :D

Kép
Kép
huni

Gyors kép az én kis Pöttyeszemről, a többit majd később:

Kép
Ma így sétáltunk, és néztük meg a helyi felhozatalt :lol: :lol:

mikegirl

A kabát nem kicsi rá,csak kicsit felcsúszott :oops: :lol:

mikegirl

Mamiblue, Ági
Boldog szülinapot!!!!! :lol: :lol:

Huni
Két napja a kajálási szokás nálunk megváltozott. Ati csak reggel fogad el tápszert. 240 ml vízbe 8 kanál, tízórai: egy üveg gyümi + fél banán rágcsálva. Ebéd: másfél üveg kaja, de az a vicc, hogy a nagyból is másfél üveg, meg a kicsiből is. Uzsira ma tejpépet kapott, 180 ml víz, az több mint 200 ml kaja, plussz vacsira egy üveg sütőtök, vagy a két étkezés helyett másfél üveg kaja. És hiába nyomnám bele a folyadékot - most per pill almalével próbálkozom, nem nagyon iszik. 50 ml fogyott ma egész nap. Pedig többször próbálom........

Panni
Fetrengek az írásaidon, annyira jók. Díj ide vagy oda..... de inkább neked :lol: :lol: :lol:

Ja, és tanítom Atit mászni. Odateszem magam mellé az ágyra, a túloldalamra pedig a tv távirányítót. Fogja magát, és átmászik rajtam :lol: :lol: De teljesen!!! :lol: Na persze hivatalosan nem tud mászni, és nem találták még fel azt a dolgot - leszámítva a mobilt és a tv kapcsolót, amiért mászna. Valahogy mindig eléri a kezével. Megnyúlik vagy mi, de mászni nem mászik :lol: :lol: :lol:

Na megyek, tanulni. Fú, holnap lesz az első angolórám. Kíváncsi vagyok......beiratkoztam abba az online suliba, amit mondtam. Mire megyek vissza dolgozni, kenni - vágni szeretném, és nem mismásolni :lol:
Ja, és ma elmentünk bölcsi nézőbe. Sajna nem volt ott az a gondozó csajszi, akivel beszéltem, hogy a héten bármikor mehetek. Ma éppen nem volt bent. Na mindegy, majd megyünk még arra a héten. Viszont leszólítottam egy anyukát a kislányával - ő most megy majd oviba, és kikérdeztem mindkettőt :D

mikegirl

Ági!
Neked is boldog szülinapot!

Huni!
Nekem egyáltalán nem tűnik kevésnek Zsófi kajálása. Enikő ugyan még 3-4 óránként szopizik, de már tuti nincs annyi tejcsi, mint régebben... + 3-szor fél üveg bébikaja (de:gyümi keksszel, ebéd: zdsg, vacsi:gyümi v. zdsg, ahogy sikerül... közte 10-20 kölesgolyó v. pufi, kevés kenyér, amit sikerül kunyerálnia... )+1-1,5 deci tea v. gyümölcslé...

Mike!
Ati jóképű és vagány srác!!! :)

Márkanyuka, Edit!
Annyira irigylem srácaitok alvókáját, hogy el sem hiszitek! Nálunk ma 4-szer 15 perc alvás volt... Ált elaltatni kétszer annyi ideig tart, mint amennyit alszik a leányzó.

Panni!
Ilyen elalvást még egyik gyerekem se produkált soha... Az enyéim képtelenek így kidőlni. De tündéri a hintás kép :)

Kép
Kép
pfranciska

mikegirl, Ati nagyon szép kispasi :wink:

Képzeljétek Dani mászik :D , még elég lassan megy, és kicsit idétlenül, de mászik, és ő is élvezi :D

Kép
mona76

Mikegirl,

[quote="mikegirl"]N írta:mikegirla persze hivatalosan nem tud mászni, és nem találták még fel azt a dolgot - leszámítva a mobilt és a tv kapcsolót, amiért mászna. Valahogy mindig eléri a kezével. Megnyúlik vagy mi, de mászni nem mászik.

Na, ezt mintha rólunk írtad volna! :lol:
Egyébként Ati nagyon szívdöglesztő kispasi, még a végén mi is szemet vetünk rá! Elígérted már valakinek? :lol: :D

Franciska,
a kétszer olyan hosszú altatási idő nálunk is gyakori. :wink: Egyébként a mi átlagos "részidőnk" háromszor fél óra.

italoman

Mona,
gratula Daninak a mászáshoz. :) Egy kicsit irigykedem is. :wink:

italoman

alvás: nálunk d.e van 1-2 órás aztán meg du és este kétszer kb fél-egyórás... altatás ált. könnyen megy... el ne kiabáljam :oops:

boldog szülinapot Mamiblue, Ági!

mike!
Ati nagyon helyes kölyök, puszi neki :wink:

Reginám is mászik már, néha lassan de biztosan, néha meg beindul, győzzem csak elkapni :shock: de olyan cuki, még nem ül fel magától, de ha megkapaszkodil, akkor feláll, hát nálunk ilyenek vannak :)

ti mennyiszer adtok még anyatejet? nekünk még napi 3 szopi van a bébikaján kívül...

ma is jó időnk volt... munka után, ahogy hazaértem,látom h a párom kitakarított, meg kenyeret! sütött, olyan jól esett és ki tudtam menni napozni...na jó, nem húzlak titeket :lol: :wink: Kép
nora80

Jó reggelt!!! :D

Franciska
Milyen pufi? Mi az pontosan? :oops:

Mona
Gratula Daninak a mászáshoz!!!!!! :lol: Remélem hamarosan mi is beindulunk :wink:

Nora
Anyatejci nálunk már régen nincs :( Több, mint 2 hónapja.....

Csajok, köszönjük a bókokat :lol: Én spec nem tudnék választani a sok helyes csajszi közül....na, majd Atis drágaságom, a következő babatalin :wink:

Úgy kivoltam, hogy nem emlékszem mi volt éjszaka. Apát kérdeztem, mert nem emlékeztem semmire :oops: :oops:

Már megint jönnek elő azok a fránya pöttyök :cry: Pár napja, hogy nem kenegetjük :cry: :cry: :cry:

Atis új hobbija a könyvlapozgatás. Bazi tudományos :lol: :lol: És közben a bal lábacskájával püföli a játszószönyeg sípoló dudorját. Annak ellenére, hogy pasi, egész multifunkcionális :lol: :lol: Úgy látszik ez a tulajdonság később veszik ki belőlük :D

Nóra drága, küldjed már felén a napot egy kicsit, na és meleget is, mert randa szürkeség van itt, és azt sem bánnám, ha melegebb lenne. :)
Egyébként hogy 's mint odakint? Berendezkedtetek már?

mikegirl

Jó reggelt!

Anyatej már nálunk sincs, de csak kb. 2 hete. Egyszerűen nem kell neki, pedig tejem lett volna még. Sőt még most is van, néha néha megpróbálkozunk vele, de nagyon hamar elutasítja... :roll:

Alvás: hál Istennek már sokszor átalussza az éjszakákat, vagy max. egyszer felkel inni 3-4 óra fele, aztán alszik is tovább. Az altatás viszonylag könnyen megy, pár perc alatt elalszik, de közben járkálnom kell vele... Mondjuk már kitapasztaltam, hogy mikor álmos már eléggé ahhoz, hogy pár perc alatt elaludjon. Ha még nem álmos nagyon, akkor addig nem is próbálkozok vele. Délelőtt alszik 1-2 órát, délután 1, és 5 óra fele még egy fél órát.

horvviki

Mike!
Kukoricából puffasztott kukac formájú izék.... :)
A szádban hamar feloldódik... Csak a legtöbb fajta eléggé sós. Azt pedig nem szabad. Ezért jobb a kölesgolyó. De amit a lidl-ben lehet kapni, az talán nem annnyira sós...

Altatást nálunk tetézi, hogy a tesó egyszerűen nem hagyja elaltatni a lányt! Most sem! Grrrrr....

Kép
Kép
pfranciska

Eszter mostanában választja el magát véglegesen. Eddig szopott reggel és este, majd csak este, mostanában pedig 3-4 naponta este. Ebédre viszont most rekordmennyiségű főzeléket evett meg, szerintem volt vagy 270 g. Karalábét főztem ma neki.

Kölesgolyót sem adtam még, nem rágcsálós napközben, illetve lehet, hogy az lenne, de még nem próbáltam ki.

Napközbeni alvás mostanában csökkent, éjjel jó.

Új-produkciós babáknak gratulálok!

Mike, Eszter is szeret lapozni, most valami lakberendezési újság a favorit, jó, mert nem vékony a lapja, így sikeres a lapozás :) ja, ha miénk lenne a kiscsávó, szép kékszemű gyerekek születhetnének, Eszter is kékszemű. Na? :)

Egy kép:

Kép

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Ati tényleg nagyon szép, vagyány srác :D .Nem is tudom kit válasszak ZSófimnak,mert olyan de olyan hapsik vannak itt... :lol: .
Hú nekem a tanulás már nem menne...vagyis ritkán úgy érzem,hogy jó lenne tanulni,de ez hamar elmúlik :lol: .Én 2004-ben végeztem a fősulival,és néha még rémálmaim vannak,hogy készületlenül megyek órára,és semmit nem tudok...Olyan rossz,hogy totál el van tőle szúrva az a napom.Egész nap az van olyankor az eszembe.

Zsófi is próbálkozik a mászással,de elég egyéni a technikája :lol: .Az egekbe emeli a popóját,kicsit előre teszi a kezecskéit,aztán térdre zuhan.És ezt produkálja míg el nem fárad.Aztán turbóra kapcsol és el kezd kúszni :lol: :lol:

Kaja ügyileg köszönöm a megnyugtatásokat :D

Tegnap én úgy el voltam varázsolva,hogy du.5-kor jutott eszembe,hogy nekünk a védőnőnél jelenésünk lett volna :oops: .Pedig még sétálni is voltunk,és útba is esik.Sebaj,majd jövőhéten :D

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Rég jártam erre, rakok fel pár képet.
Kép
Kép
Kép
Kép [/img]
Vendég

Huni: én már 14 éve érettségiztem, de még mindig szoktam vele álmodni. Rémálom!

Noémib: Luca a kis modell, micsoda befekvés! Nagyon aranyosak! Csenge pedig a virággal, na meg a csokival!

Az én fiam már 4 órája alszik, most már felkelhetne ebédelni, mert már lassan az uzsonna ideje jön el.

Kép
Kép
márkanyuka

Úgy fúj ez az átok szél, szerintem ma elmarad a levegőzés, pedig már hiányzik, mert tegnap az eső miatt maradt el.

Kép
Kép
márkanyuka

Noémi,nagyon szépek a lányok :D .

Nálunk is nagyon fúj a szél,úgyhogy mi sem megyünk sétálni :( .Sőt,szerintem az eső is hamarosan esni fog.

Na megyyek felébresztem a lányzót(11:30 óta alszik),és kínlódunk egy sort az ebéddel :? .

Kép
Kép
huni

Huni, hát ez haláli, itt meg hétágra süt a nap :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági,már felhő itt sincs.Annyira fúj a szél,hogy elfújta őket :lol:

Kép
Kép
huni

Nahát, hogy némelyeknek ébreszteniük kell a törpéjüket! Ez számomra ismeretlen fogalom. :lol:
Dobok én is néhány képet, és szép jó éjszakát mindenkinek! :)
Kép
Az a jó játék, ami nem játék...
Kép
Még a poci is kilóg a nagy tekergésben

Kép
A legújabb étrendünk

italoman

ezek a gyerkőcök mind édesek :lol: :lol:
nagyon szeretem nézegetni a képeket!

mike!
örülök kérdésednek, hát berendezkedtünk már...talán, minden szupi, próbálok küldeni egy kis jó időt, de nem igérek semmit :roll:
a munkám jó, nem olyan hajtós, egész d.u itthon vagyok ált. és most a páromé a háztartás hmmm nem panaszkodom. :D sokat segít és ez megnyugtató, nem idegeskedem az irodában h na mi lehet otthon..

még mindig nincs fogacska... Kép
nora80

hELLO!

Gyors bekukkk!
Sebi tegnap végre evett! :) Spenótot és krumplit! Ma adok neki gyümit, szerintem már nem fogja csípni a is száját...remélem legalábbis!

mamiblue

Ahogy elnézem a képeiteket, 100 gyereket szeretnék :lol: Aztán néha Mandala is küld egyet-egyet, és rögtön másként gondolom :lol: :lol:

Mandala, hol vagy? Apjuk megemberelte magát, és azóta vagy a gyerekekkel vagy, vagy ő kényeztet??? Már felénk sem nézel?! :wink:

Nóra
Apa viszi a háztartást? Bakker, kivitted magaddal az ország egyik ritkaságát :lol: :lol: Szabad ezt???? :lol:
Örülök, hogy jól megy sorotok. Megnéztem az oldalt, és mondtam is apának, hogy jövőre hová megyünk nyaralni. Még az is lehet, hogy összefutunk :)
Ja, és egyébként köszi a napot :wink: Hétágra süt :D

Mamiblue
De jó, hogy Sebi jobban van!! Azt tudod, hogy egy kis hős?
Ati a világért meg nem enné a spenótot krumplival. Teszek majd bele husit, hátha úgy menni fog.......

El vagyok keseredve, mert:
- Ati végigaludta az éjszakát, engem viszont álmatlanság gyötört. De kizárólag csak éjjel....nappal bárhol bármikor tudnék aludni.
- Tegnap is főztem Atinak - most, hogy elég tetemes mennyiségeket eszik, úgy gondoltam, hogy most már érdemes. De én nekem nem sikerül. Nem ette meg. :( Bele kellett kevernem egy fél üveg bébikaját, és így már eszegetett belőle. Hol rontom el????? Pedig úgy örülnék, ha megenné, amit olyan szeretettel készítek neki. Dobjatok meg légyszi egy-két recepttel, jótanáccsal, mert nekem nem megy.......

mikegirl

mikegirl:mos csak a tiedre reagálok, másra nincs időm.
Szerintem azért nem szereti, mert nem olyan könnyű. A babakaják mind krumpli porból és rizs örleményből vannak. Én már vettem sima krumplipüré port és azt rakom bele a krumpli helyett. :(
tuza edit

Ezeket találtam a főzésről:

http://finomvolt.freeblog.hu/categories/Baba_kaja/

www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr10.htm

Az mondjuk meglep, hogy mézet rak valamelyik receptbe...Én úgy tudtam, hogy az tilos :shock:
Vendég

Mike,
milyen típusú receptet szeretnél? Nekem van egy babás receptkönyvem, elég jó, szívesen másolok belőle neked, ha megmondod, kb. milyen legyen. :)

italoman

Mézről én is azt tudom, hogy 1 éves kor előtt nem ajánlott.
Nos, jó, vagy nem jó, én a babakajákba teszek pici sót és ha kell, pici cukrot is! Kizárólag gyümölcscukrot használok Eszter ételeihez, de hangsúlyozom, hogy csak akkor, ha kell!
Egyébként vettem egy babaszakácskönyvet, nem a legdivatosabbat (a bizonyos újság kiadója adja ki), éppen ezért negyedannyiba került, de én nagyon szeretem! Abból szoktam főzni Eszternek, nagyon sok recept van benne. Most kezdtem el a 8-9 hónaposoknak való ételeket, és hát gyakran nekem is összefut a nyál a számban :)

Nóra, álompasi (az enyém is ilyen), szóval maradtak még példányok az országban :lol:

Ildi, laptoppal vigyázat! Eszter múltkor röpke másodpercek alatt 2 billentyűt is kiszedett... napokig kínlódtunk a visszarakással... a laptop meg céges :oops:

Na, lépek, peluscsere és délelőtti szieszta a program (nekem meg főzés-takarítás :x )

Ági és a Csajok
agnesgoboly

A méz tényleg durva, én is úgy tudom, hogy egyéves kor előtt tilos. :shock:

italoman

mikegirl: én már lassan egy hónapja kisérletezem a konyhában az arányokkal és az összetevőkkel de meg kell mondjam, hogy Claus Hipp konyhája főzelék fronton sajnos nálunk verhetetlen. :)

leko

Ági! Mi is így jártunk István vadi új laptopjával! :)

leko

Italoman: Zitácska nagyon tetszik Ádikámnak, kurjongatott neki, magyarázott, utána pedig integetett is. De lehet csak a csokit irigyelte meg tőle.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok

Csodaszépek a babók még mindig. :lol:

Nálunk Bálint egyre huncutabb és több időt követel kettecskén eltöltve.Most már alig alig bírom néha cérnával ,mert áll áll áll ,de ebből esés nélküli leülés nincs.Tehát egész nap a sarkában vagyok.Azért tegnap volt kis sikerélmény ,mert sikerült úgy fordulni 21× is ,hogy nem volt kopp.
Mértem este: 10.17dkg :P február 27-én volt 9.17 dkg tehát 6 hét alatt 1 kilót hízott a tömzsim,pedig jócskán mozog.Sebaj ,majd hordjuk lassan a 2 évesre való ruhákat. :lol: :lol: :lol:
Halkan súgom meg,tesóm újra terhes/de nagyon fél/még az elején van 5 hetes.nagyon örülünk ,mert ugye már 42 éves.Bíztatjuk őt ,hogy minden rendben lesz ,ne is gondoljon a decemberi sajnálatos vetélésre.

Rosszír : reggelre úgy folyt a radiátorom ki kellett hívni a szerelőt.12 körül jön,és bizti egy valag lóvét leakaszt rólam.Így jár aki ismerőssel szereltet és kontár munkát kap. :oops:

Mikegirl
Szóval nekem a következők válltak be nagyon/de enyim Bálintom kannibál mindent eszik/

Spenótos buri pulykahússal vagy parmezánnal
Leforrázom spenótot kb.5-8 perc pici sós vízzel ,közben burit megfőzöm/ici pici olivaolajat teszek vízbe/1-2 csepp/és csak extraszűz nem gagyit/ majd a végén töröm,habosítom ,attól függ milyen kedve van fiamnak,és külömn főzöm meg husit amit a végén átnyomok vagy turmixolok.Ha nincs husi parmezán jön rá.

Paradicsomos tésztás/csak durum/ egyveleg
Pariszószt 100% szoktam ráönteni főtt burira ,ebbe ici pici cukor,de baszalikom az kell ,mert szereti fiam.Kicsit megturmixolom és kész./volt már hogy virslit tettem bele./bio nagyon fini.Én olyankos szejtánt eszek:):)

Egyveleg
1 pici brokkolirózsa,1 pici cukkini darab,répa megfőzni burival összevegyíteni és sajt vagy husi hozzá.Főfővízba teszek pici sót.

Rizses egyveleg
egy nagy adag rizst készítek el ,3ú vízben ,majdnem kása lesz úgy szétfő és ezt gyümivel ,pulykahusival,sajttal zöldséggel ....variálom.

Leves gazdagon
Pulykahusit megfőzöm jó sok zöldséggel ,pici olivaolajjal és lehet kapni olasz tésztát ,olyan mint a durum ,de kint is ezt eszik gyerekek azt beledobom és parmezán a tetejére.Próbáld ki isteni íze van.CSak sót ,meg friss fúszereket teszek levesébe ,néha előfordul a natúr vega./minimális/
Ezt napokig eszi.

Körte csirkehusival ,burival a másik kedvencünk.
Paradicsomoskáposzta az a favorit.
Szóval egyenlőre ennyi.

Jah uzsis
túró, akinek gyereke nem bírja megenni simán szőlőcukorral édesítve és kikeverve reszelt almával,vagy fagyis gyümivel szoktam,meg esetleg 1-2 db kekszet reszelek bele.

Natúr aktíviát összeturmixolok fagyis gyümivel vagy frissel ami van itthon ,ha semmi akkor simán eszi egy kiflivel.

No most már eldugulok

Kép

Kép
jucu

Ági, Leko,
nem semmi ez a laptopmizéria! Zita egyelőre csak nyomkodja, nagyon profin tudja például behozni a Start menüt, sőt a múltkor egy emilemet simán áthelyezte egy másik mappába, miközben olvastam. :shock: Nem vagyok totál hülye a géphez, de erről fogalmam sincs, hogy kell billentyűkkel végrehajtani. :oops: Neki sikerült. :lol: A laptop nálunk legalább nem céges, viszont szintén vadiúj, úgyhogy majd nagyon figyelek.

Márkanyuka,
dobhatnál te is néhány képet, aztán majd egyezkedünk. :D Ha mást nem, legfeljebb küldünk Ádikának egy kis csokit. :lol: Bár a te csupa csokis muffinod mellett erre aligha lesz szükség. A körtés-nutellás és az áfonyás mellett azóta is az a kedvencem. :)

italoman

Jó reggelt :)
De szép babák :) -szeretem őket nézegetni :) -és valami illat archívumba eltennék a jó kis babaillatból is ami körüllengi őket (inklusive telerottyantott pelus :) )
Mike én nem tom talán úgy kezdeném a receptet hogy végy egy babát aki szereti a házi kosztot... -enyémek sem favorizálják nagyon a házi főtt kaját (pedig eltekintve a múltkori kozmálós balesettől azért jókat főzök) -és mégsem :( Barbinál is addig tartott ez a dolog amíg nem lett mindenevő és azóta nincs baj nem is válogatós hála Istennek...
Mézet valóban nem ajánlott 1 éves kor alatt ha jól emlékszem botulizmus miatt -agysebész életmód tanácsadó Rubint Réka mondta egyszer valami műsorban -hogy a méz az igen és igen anyukák pici gyerekeknek is bátran nosza ... :?
.... igen én is ismerek álom pasit- szóval láttam már olyat- ígyhát minden elismerésem azoknak akik megcsíptek belőle egy ritka példányt... :) ..enyim most álompasiképzőbe jár de tudjátok hogy van ez van jó tanuló meg kevésbé jó tanuló...legalább megpróbálja :roll:
Judit örülök hogy Sebi jobban van -soha ne legyen ennél nagyobb baja :) Ámen!
Jucu te meg zsibbasztasz itt a Danonínóval miközben ilyeneket főzöl Bálintnak.... :) Joghurtos gyümölcsös kekszes verziót én is szoktam -ájulásig eszik magukat belőle..
Ma valszeg egy átlagos napnak nézünk elébe - kaja séta szokásos ..Barbiéknál ma ünneplik a Föld napját picit előre hozva a csoportjuk Németországot képviseli-igazán remek ötlet volt az ovónőtől -kevésbé jellegtelent nem is választhatott volna. Mivel nem akartam erre az egy napra komplett bajor népviseletet beszerezni ezért németzászló színekbe öltöztettem -fekete póló piros sort sárga necc harisnya( csak ilyet kaptam :evil: ) -most inkább hajaz valami diszkótáncverseny győztesére -nembaj majd legközelebb ovónéni elmésebben választ :roll:

Kép
Kép
panni7

mindig a jó helyen :) Kép
nem zártam be a szekrényt
Kép Kép
tuza edit

[quote="panni7"]a írta:panni7gysebész életmód tanácsadó Rubint Réka mondta egyszer valami műsorban -hogy a méz az igen és igen anyukák pici gyerekeknek is bátran nosza ... :?

Akkor már értem, miért tömte mézes cumival a pötty gyerekét egy ismerősöm. Persze csak addig, amíg rá nem sikkantottam, hogy tán mégsem kéne. Nekem is úgy rémlik, hogy botulizmus miatt. De bakker, ezt az össznépi agymosást, ami a tévéből árad! :shock: :twisted:

italoman

Jaj lányok fiam sikítozik Alexnek :lol:

Kép

Kép
jucu

Panni

Édesek lehetnek a lánykák.nem dobsz majd képet????
[quote]i írta:gen én is ismerek álom pasit- szóval láttam már olyat- ígyhát minden elismerésem azoknak akik megcsíptek belőle egy ritka példányt... ..enyim most álompasiképzőbe jár de tudjátok hogy van ez van jó tanuló meg kevésbé jó tanuló...legalább megpróbálja
ezzel mi is így vagyunk ! :roll:

Kép

Kép
jucu

Én úgy tudom, elsősorban az allergia miatt tilos a méz...
Én bevallom nektek, használok cukrot is, sót is. Sőt, a húslevesbe húsleveskockát. Na, azért ez nem azt jelenti, hogy telerakom vele az ételét, de igenis teszek bele. A magzatvízzel állítólag úgyis azt kóstolgatta korábban amit én ettem. Úgyhogy joggal várja el most is azokat az ízeket :)
Vendég

Hello!

Panni: Milyen igazad van! Csajoknak szeptember óta futószemölcse van, az összes kenceficét kipróbáltam, most úgy néz ki, végleg elmúlik nekik...sokszor már majdnem sírtam, hogy nem igaz, hogy nem múlik el...de aztán rájöttem, hogy ennél sokkal nagyobb bajuk is lehetne :?

Hát csajok én továbbra sem pancsolok a kajákkal! :oops: csikemellett szoktam neki adni, de azt sem turmixolom, csak szétnyomkodom!
Ja olvastam itt, hogy milyen jó sok tápit megiszik itt 1-2 baba...hát Sebi továbbra sem issza meg :( fogalmam sincs anyatejből mennyit szívhat, de azért remélem elég neki! Szerencsére gyümilevet,teát egyre jobban issza, de azt is csak pohárból!

Régen én is láttam egy műsort RR-től...felhívta rá a figyelmet, hogy a tejbegrízt édesítővel kell csinálni!!!! :shock: :evil: Mert, hogy az milyen jó, hogy nem hízlal...még nem volt 3 éves sem a kislánya!!!

Méz: allergia miatt sem lehet...virágpor!

Noémi, Ági: Én is teszek a bébikajákba minimális sót vagy cukrot!

Edit: Nagyon aranyos kis vigyorgós Alex!

Sebinek végre teljesen áttört a felső foga, hát...mi is csatlakozunk Sziszikéékhez az orbit rágó méretű metszőfoggal! :? Tényleg, Sziszike, Ti jól vagytok!?

mamiblue

Mamiblue, szemölcs ... jövő héten megyek leszedetni. A futó azt jelenti, hogy talpon volt, vagy mit jelent? Nem semmi RR, mondjuk én a kazettájára szoktam itthon edzeni, de a kajájukról megvan a tapasztalatom.... update palacsintaportól f....stam mint állat (bocs)...

Jaj, csajok, szedem össze az 56-os babaholmit, küldöm tesómnak!! Olyan izgi, már úgy várom, hogy megint nézegessem azokat a pirinyó darabokat!! :)

Alex édipofa, rá se ismerek a babatalálkozó óta. Ott alig akart moccanni... Gratula, Edit!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Zitusnak boldog hófordulót! (remélem, jól számol a vonalzó)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

CSOKI, BOGESZ! Olyan régen voltatok már!
Mandala is...:(
Most így hirtelen 3-an jutottatok eszembe!

mamiblue

Ági,
köszi a hófordulós jókívánságot. Jól számol a vonalzó, tényleg ma vagyunk 8 hónaposak. Néha még mindig hihetetlen számomra. :)
Kinőtt babarucikat nemrégiben én is adtam tovább a családban - én speciel az unokatesómnak, aki remélhetőleg szeptemberben ad majd életet egy újabb bűbájos kis porontynak. :)

Csajok,
itt egy felhívás babaszépségversenyre, ha esetleg valakit érdekel.

Kép

italoman

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?