A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Kölyök,
Sok szeretettel gratulálok, sok boldogságot kívánok Nektek! Már nagyon kiváncsi vagyok Maszatra! :D

Melinda

Kép
melinda80

Lányok,
kérek sok-sok pozitív enerdzsit. Nagyon fáj a fogam. :cry: :cry: :cry: A tavaly októberi tömés óta érzékeny volt, úgy voltam vele, hogy majd csak elmúlik, de nem. Tegnap reggel óta iszonyat fáj, drukkoljatok, hogy holnap délelőtt fogadjon a dokim!

Melinda

Kép
melinda80

Képzeljétek! Tegnap együtt aludtunk két órát a nyűgös estében, így:

Kép

Balázs két kis keze a két oldalamra lógott és képzeljétek el, simogatott. Talán ez volt eddigi legszebb pillanatunk.

Eszter

Kép
eszter.eu

eszter.eu

Hát ez ténylegesen a meghitt pillanat megörökítése :) ...gyönyörűek vagytok... :)

Kép
nanó:))

Eszter.eu!

Hát ez nagyon édes kép :wink: :wink: :wink:

Melinda!

Te szegény.....Szurkolok hogy fogadjon a doki...
Én a 37.héten jártam így hogy egyik éjjel elkezdett sajogni a fogam, de úgy hogy csak na :( Reggel hívtam a dokim és fogadott...gyökérkezelés lett....Egyenlőre ideiglenes tömés van benne,szal még nekem is van egy köröm a fogdokihoz ha már lehet fogröntgent csináltatni...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Drága Kölyök!
Nagyon nagy szeretettel gratulálok Nektek!

Livi
Kép
Kép
lusie

JAJDEJÓÓÓÓÓ!!
BEMASZATOSODOTT A TOPIK SZÍVE !!!
:D :D :D :D :D :D

Kölyök, szívem minden szeretetével gratulálok, jó egészséget, hosszú, boldog életet kívánok a kisfiadnak!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Patti:

Gyógypedagógiai ismeretek az SNI tanulók szakmai gyakorlati képzéséhez...

ezt ..kérném :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

SNI= sajátos nevelési igényű

a biztos megértés érdekében: olyan, mint Te :lol: :lol: :lol: tudod...anyai ágon :wink: :wink: :wink:

Kép

Nanó, én passzolok...

S.O.S.!!!!!!
Csajok, aki angolul tud, a kettyós mpatr még kettyósabb anyukájának segícccsen:
ez a fenti dolog kellene angolul :shock: :shock: :shock: :shock: :

Gyógypedagógiai ismeretek az SNI tanulók szakmai gyakorlati képzéséhez... SNI= sajátos nevelési igényű

ÉS EZ KIVÉTELESEN NEM VICC :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

na szép....ez a "likad" is benő-tt??????????? :lol: :lol: :lol:
de köszönöm Tyúkanyó....kotolhatsz :lol: :lol: :lol:

Kép

Education of the handicapped.....eddig megvan :lol: :lol: :lol:

Kép

Sziasztok!

KÖLYÖK óriási gratula neked! Sok-sok tejcsit kívánok!
Végre te is túl vagy rajta!

Olyan jól néz ki a táblázat!!!!!::)) FULL EXTRA

Volt ma a dokinő és mondta, hogy két hét múlva ki lehet vinni a levegőre meg egy hónap múlva kontrollra kell vinnem!

Kép
enikoe182

Needs special nursing

Tesóm ezt írta de azt mondja nem tudja pontosan.
Nanó köszi a fordítást, még nem rágtam át magam rajta teljesen de sokkal érthetőbb így. Csak az az egy a bajom hogy több 100 oldal van tele ilyen és ehhez hasonló gyönyörű mondatokkal...

Amit küldtem azok beugró kérdések lesznek.
Emellett lesznek tételek, meg gyógypedagógus munkásságok, törvények stb. stb.
Jelentkezni fogok...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Gyógypedagógiai ismeretek az SNI tanulók szakmai gyakorlati képzéséhez...

Ja ez kellett volna??? :oops:
Én azt hittem az SNI kell

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkám...köszönöm szépen (én) is...Bátran küldd...lehet, hogy mindenre nem fogok tudni válaszolni...azt megmondom, hogy hol találod....

Nimi fantasztikusan karakteres figura...nagyon édes és Levente is..... :lol: :lol: :lol:
nanó

Kép

linocs

Nagyon köszönöm Neked is linocskám :lol: :lol: :lol: na szép....még pluszban is dolgoztatlak benneteket....nincs elég gondotok....bocsi :wink: :wink:

Kép

mindenkinek: www.webforditas.hu

nem rossz :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,

Gratulálok mindenkinek a babához. Köszi, hogy nem szedtetek ki a táblából, bár nem hiszem, hogy lesz időm jönni.
A lényef: Április 3án megszületett Gréti 3670 gr, 53 cm. Végül az István kórházban, nagyon szép és gyors szülés volt.

További jó babázást!

arizona

Kedves arizona

Nagyon sok boldogságot Nektek Grétivel :lol: :lol: ...sok-sok örömet és jó egészséget kívánok!

Kép

Köszönöm szépen zsuzsófi..sajnos ezt a speckó szöveget nem fordította :cry: :cry: :cry: ..de kedves Tőled a segítség...

nanó

Kép

Education of the handicapped, the specific students with an educational claim to their vocational practical training

köszönöm szépen...zsuzsófi...a végén csak-csak működtettem...

Elnézést az intermezzo-ért :lol: :lol: :lol: :lol: inkább Nortiznék! Gorkáznék!

Kép

nanó, jól jöhet később is, azért linkeltem be :)

Ezennel teljes a táblázatotok :) Nagyon gratulálok mindenkinek :)

Azért olvasgatlak benneteket, ha nem gond, és írnék is, ha úgy érzem hogy tudok vkinek segíteni.... persze csak ha tényleg nem zavar senkit :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nanó: Ugyan ... akartam írni, hogy nincsenek nálunk problémák, és abban a pillanatban Fruzsi lehányt :(, aztán, mikor kivittem tisztába rakni, újból hányt egyet... :( aztán én szorintgattam magamhoz, hogy szegény gyermek, ő meg vigyorgott - aztán leültem, hogy babusgassam, erre ő meg cicit keresett :roll: :roll: :roll: és újból eszik :)
linocs

Na sziasztok
A szülésem nagyon rövid és tömör, ja és lényegre törő volt!:)
Szüléssztorym:
Szóval Hétfőn reggel kezdődött minden, azzal, hogy fájdogált a derekam meg a hasam alja! De ez nem volt vészes! Még az nap voltam Nst-n és még az sem mutatott ki semmilyen fájást, így hazaengedtek! Itthon lefeküdtem még az uram mellé, mert ő meg éjszakás volt és 11-kor már egyre jobban fájdogált, így keltettem, hogy ez már lehet, hogy az! A homeós bogyókat meleget ajánlom neked is! Mert ahogy elkezdtem szedni a fájások ütemesebbek lettek! Már ekkor 10 percesek voltak!Felhívtam a szülésznőmet és azt mondta, hogy talizunk bent a kórházba 13:30-kor én még itthon megfürödtem és ezek a fájások már 4-5 percesek voltak!
Fél 2-re mindenki bent volt! Ekkor elkezdték az előkészítést (beöntést, borotválást) Utána bementem a szülőszobára (14:15) ahol már 2 ujjnyira voltam kitágulva! Utána pörögtek az események! Kaptam gázt, amit szipákoltam és ez enyhítette fájdalmamat! E nélkül ki sem bírtam volna! Aztán csak jöttek és sűrűsödtek a fájások! Szünet nélkül! Na ez gáz! Utána csak annyit mondtam, hogy úgy érzem, hogy fosnom kell! Szó szerint! Ekkor már teljesen ki voltam tágulva. Ja és közben meg is kaptam az oxitocin infúziót, ami még jobban begyorsította a folyamatot! Aztán megérkeztem a kitolási szakhoz, na az megint jó, mert van szünet a fájások közt. És 5 nyomásból meg is lett 16:14 perckor Noémi! Aztán elvitték és kitakarították! Közben összevarrtak!
Utána 2 óra megfigyelés következett. ég azt sem tudom, hogy most a homeós bogyótól, vagy a málnalevélteától tágultam így ilyen gyorsan, de az biztos, hogy nem örököltem könnyű szülést édesanyámtól! Úgy hogy ezt már soha nem fogom megtudni!
2 óra után levittek a szülészetre ahol egy külön álló 2 ágyas szobába raktak, ahol veled lehet a gyerek, de én nem kértem! Ide nem is raktak senki sem, mert beteg voltam (hőemelkedés, köhögés stb)de nem volt vészes! Úgy hogy röviden és tömören ennyi a story-m! Fájni fájt a varratszedés is! A vérzésem múlóban, de ez is a homeós bogyó miatt!
Na jól van befejezem írásom, mert készülök a szopira!
Szóval ilyen könnyű szülésem volt!

Kép
enikoe182

[quote="linocs"] Ugyan ... akartam írni, hogy nincsenek nálunk problémák, és abban a pillanatban Fruzsi lehányt :(, quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez kééééééééééééééész!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

linocs

Ezek a kis mami-izgatók ..lehet, hogy így hívják fel magukra a figyelmet- ösztönösen :lol: :lol: ..Norti is csak a cicin nyugszik el....Jól teleszopizzák magukat....mérték a cici, mert az annyira finom..és különben is a mamiból van :lol: :lol: :lol: ..majd indul az a fránya emésztés.....az, pedig szélgörcsöket produkál :lol: :lol: :lol: ...reakció: oááááá....oááááá...és ez egy körforgás lesz egy ideig....talán még egy hónap....optimális esetben...de biztató, hogy a 3. hónap tájékán...elmúlik.... :lol: :lol: addig is kitartás...Minden aggódó maminak....

Judit Kecskemétről:

Küldtem priviben a mozgásterápiához anyagot.....csak az aggodalmad mérséklése miatt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Enikő, megtennéd hogy leírod nekem, akár priviben is, hogy milyen homeós bogyókat szedtél, és hogyan??? Annyifélét olvastam már...

Köszi

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Most, hogy mindannyian ideát, eszembe jutott néhány gondolat.

Amikor sok-sok hónappal ezelőtt elindult ez a topik, a kiscsibéink még icipicik voltak. Legtöbbjük csak egy folt egy fekete-fehér monitoron. Istenem, mennyire lehetett imádni ezeket a foltocskákat!!
Aztán telt-múlt az idő, egyre többen lettünk, de a hányingeres viharok közepette elbúcsúztunk néhány foltocskától, akik visszaköltöztek az angyalokhoz... A velünk maradt foltocskákért naponta izgultunk és mélységekig megható volt látni első pici szívdobbanásaikat.
Izgultunk magunkért és egymásért egy-egy vizsgálat küszöbén.
A porontyok pedig nőttek.
Néhány renittens pocifoglaló csak nagy sokára mutatta mocorgását a mamijának, mások hamar jelezték ottlétük bizonyosságát.
Jött a kisfiú vagy kislány kvíz-időszak, bevallom, nekem ez volt az egyik kedvencem :wink:
Izgalommal és félelemmel számoltuk a heteket és fellélegeztünk a mérföldköveknél: 12, 24, 28, 34, 37 hét... :roll:
Mindannyiunkat megdöbbentett és mélyen elgondolkodtatott egyik társunk családjával történt visszafordíthatatlan tragédia. Élet és halál titokzatos, öröktörvényű és megfejthetetlen birodalma soha ennyire közel nem került... Az egyedül maradt kismama-társunk talpon maradása pedig példaértékkel állt és áll előttünk.
A pocakok kerekedésével beköszöntött a készülődés izgalma és a felkészülés az első-gyermekesek számára az ismeretlen édesanya-szerepre.
Kiváncsian gyönyörködtünk a bújócskázós sárgás vagy fekete-fehér foltocskákban egy-egy ultrahangos vizsgálat után, és érdeklődve keresgéltük magunk és társunk arcvonásait a piciny arcokon.
Irigykedve leselkedtünk bele az épp előttünk járó topik babaesőjébe.
Beköszöntött az utolsó hetek fáradt-fájdalmas időszaka és szinte berobbant közénk az első majd a második márciusi (februári) baba.

Majd kérlelhetetlenül beköszöntött a március.
Akkor még úgy éreztem, ólomlábakon jár az idő, minden nap óriási izgalommal lestem a topikot, vajon megérkezett-e a legújabb jövevény közénk.
Azt hittem, az idő lelassul majd végig...
Pedig az események hihetetlenül felgyorsultak.
Eleinte még lelkesen küldtem az ünneplő üzeneteket és gratulációkat társainknak, majd... bevallom elhagytam a fonalat... bamm, bamm, bammm, bammm, csak úgy záporoztak az újszülöttek... hja, kérem, babaeső?!

De a felgyorsult idő közepette, ebben a márciusban újra és újra megállt az idő egy-egy pillanatra. És ez a pillanat mindannyiunknak az övé, csak a sajátja volt.
Ahogy Pandácska fogalmazott a másik topikban, " az ég és a föld egy pillanatra összeért".

Most itt szuszognak a pici foltocskákból lett kismanók, a pici szív már nem a monitoron dobog, már csak ki kell bontani a pelust a lábuk közé kukkantani és kiváncsian fürkészhetjük valósággá lett vonásaikat-keresgélve a saját vonásainkat...

Lezárult egy varázslatos korszak és egy nagy kaland kezdődik!

BÜSZKÉN ÉS SZERETETTEL GRTULÁLOK MINDANNYIOTOKNAK, MINDANNYIUNKNAK!

Kép
Kép

mpatr

"Üdvezellek, lelkem szép kis ága,
Üdvezellek, édes magzatom!
Sírásodnak bánatos zajába
Beleolvad örvendő dalom.
Kis parányom, milyen nagy örömmel
Állok itt és nézem képedet!
Kell-e még pap? örömkönnyeimmel
Keresztellek én meg tégedet.
Csillagász lett végre is belőlem,
Itten állok csillagom előtt,
Arcvonásit hosszasan szemlélem,
S találgatom a távol jövőt."

Petőfi: Fiam születésére

Kép

"Azért mert szerettek jöttem a világra,
s lettem kicsi csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel,
a kincsetek vagyok, kicsi kincs, de ember."

Kép

Patti, ez az összefoglaló gyönyörű és nagyon megható!!! Köszönjük!
Vendég

Patti!

Köszönjük!

Nanó!
Neked is mégegyszer.
Megkaptam a privit, köszönöm, amint lesz időm válaszolok!

Kép
Kép
tündérmanó27

Na, szép... egész a mai napig elkerült a gyermekágyi hormontúltengés, és az azzal járó sírás-rívás... Na de ma... Kezdődött Maszat születésével, és Nanó verseivel Maszat születése után, aztán itthon is eltörött a mécses (a Kedves hiperérzékeny mostanában - biztos hanyagolva érzi magát...), aztán most az összefoglaló, és a versek újból... Hát most aztán kijött, aminek ki kell jönnie... De KÖSZI Nektek!
linocs

Nanó!

Nagyon köszönöm a pü-ben az anyagot. Képzeld el, hogy előző félévben pont a gyógyúszásról kellett dolgozatot írni. Akkor mit össze kínlódtam vele. Most meg kompletten elküldöd :shock:
Ebben az anyagban találtam hasznosat, kicsit kiegészítem a netről és kész is lesz. Köszi még egyszer....

Pati!
Szépen összefoglaltad a topic kis életét. Nekem nagyon sokat segít, hogy megoszthatom a gondjaimat, bajaimat, örömömet, a fotókat és megbeszélhetek mindent azokkal, akik hasonló cipőben járnak. És tényleg csodálatos, hogy ennyi szép és egészséges baba született. Annyi rossz dolgot hallani...Biztos a sok energia amit egymásnak küldtünk a nehezebb időszakokban.....

Arizona!
Sok boldogságot nektek, gratulálok....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

"Itt vagy velem, mint egy új remény,
Az éjszakát felváltja a fény.
Csak egy perce élsz, nézlek boldogan,
Úgy vártam rád, édes kisfiam.

A régi vágy újra szárnyra kél,
Míg dalt susog kinnt az esti szél.
Minden bánatom eltűnt nyomtalan,
Mosolyogj rám, édes kisfiam.

Egy rózsakert hinti árnyait,
Nincs fontosabb, mint az álmaid.
Még egy szót se szólsz, mégis annyian,
Hisznek neked, édes kisfiam.

Tudom, mindenütt így van ez a nagyvilágon, ha egy kisgyerek megszületik. Mert a kisgyerek egyszer felnő, s talán sikerül, hogy a könnyeket nevetéssé, a gyűlöletet szeretetté, és az ellenségeket barátokká változtassa.

Ezt érzem én, ahogy nézek rád:
Más lesz a Föld, és más lesz a világ.
Sírnod sose kell, élsz majd gondtalan,
Boldog leszel, édes kisfiam.
Sírnod sose kell, élsz majd gondtalan,
Boldog leszel, édes kisfiam."

/Cserháti Zsuzsa/

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán jelentkzek, de még mindig jönnek a gondok!
Pl. tegnap este vihettem Marcit vissza kötözésre, mert véletlenül belenyult a Lili fürdővizébe. Kb. 2,5 óra múlva értünk be, mert Alexát még rendbe kellett tenni, addigra jól kiázott a ujja. (Remélem nem lesz baja, a doki azt mondta, hogy nagyon jól tettem, hogy még este behoztam.) Szóval kiderült hogy a streptococcus pyogenes (Húsevő) baktérium okozta a gyulladást, még a Marcin kívűl 2 gyereknél. Ez borzalmas. Hogy kiölték-e még kérdéses, meg hát hogy mi lesz az ujjával az is.

Pumperka!
Úgy sajnállak, én már úszok a tejben, pedig a kiscsaj rengeteget eszik. Azt, hogy mennyit nem tudom, de 2 naposan 10 perc alatt 60-at evett és még 2 x szopott utána. Már elintéztem a tejleadáshoz a védőnőtől a papírt, a hív szűrést és a tüdőszűrést. Várom, hogy hívjanak és vigyék a tejet. (A széklethez még beutalót kell szereznem a háziorvostól, de holnap azt is elintézem.)
Biztos, hogy nagyon nehéz lesz egyedül. Nekem sincs sok segítségem, a kicsi meg szinte egy teljes embert igényel.

Zsu!
Köszi a az útbaigazítást!

Eszter.eu
Olyan helyesek vagytok.

Pati és Nanó!
Köszönjük az összefoglalókat. Nagyon megható.

Köszönöm a dicséreteket a kiscsajról.

Arizóna, Kolyok!
Sok boldogságot és egészsget a babához.

Háromgyerekesek!
Egyenlőre, megy a szekér, de hogy későbbiekben mi lesz nem tudom. Elég nehéz összehangolni a dolgokat. A férjem volt szinte a két nyagyobbik gyerkőccel egész nap. Azt hiszem, úgy, hogy óvi és suli van így elviselhető lesz a nap, de a hétvégék biztos zűrzavarosak lesznek. Ami viszont nagyon bírok, hogy a terhesség alatti álomkórom megszünt. HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!

Lányos kismamik!
Az Alexának még mindig folyik véres váladék a hüvelyéből. A kórházban a védőnő azt mondta, hogy ez normális és amig nem távozik a babóból az én hormonom az addig így is lesz. Nektek volt ilyen? Mert Lilinél én úgy emlékszem nem volt.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kölyök: GRATULA!!! És sos-sok tejcsét nektek is!!!
köztünk maradjon: -azt gondolja, megoldódott végre a problémája, nem is sejti, hogy igazán csak most kezdődött el :D :D :D

mpatr: :o Költői benned óh a lélek!!! :lol:

Véletlenek.
Elterveztük, megszerveztük 2 esetben, hogy hétfőn bevonulunk Nimróddal Madarászkám kórházába, kivizsgáltatni szapora légzésének okát (beste kölke-nem jut ám annyi oxigén egy főre -főleg most, hogy az egészségügyben ilyen megszorítások vannak!) -jó esetben 2 napra. ELSŐ ESETBEN A TERV BORULT: PÉNTEk DU.-TÓL EDDIG SOHA NEM TAPASZTALT IDŐTARTAMÚ LÁZBA ESETT FANNI (hétfőig tartott) MÁSODSZOR, azaz most A MÉG SOHA NEM TAPASZTALT HÁNYÁSSAL KONTRÁZOTT. Véletlen ??Hmm.... Mindkét esetben pár órával hamarabb lépett, mint én- éppen készültem elmondani neki, hogy mire is készülünk.

judit18: valamilyen rendszer mindenikünk életében van - így élünk. Csak az a fontos szerintem, hogy ne essünk kétségbe, ha valami miatt borulna az egész - kölök esetében ez duplán is igaz-. Tervezd újra, és légy felkészülve, hogy az is bármikor borulhat.

kissani: remélem megúsztad a sebészt!!! és már helyrepattan a melled is!!! Egyébként masszírozni és engedni rá a meleg vizet - amilyen meleget csak el bírsz viselni - még akkor is, ha úgy érzed, hogy nem használ. A lényeg, hogy annyiszor tedd ezt, amenniyszer csak teheted egy nap!!! (én is annyit ücsörögtem Fanninál a kádban, hogy azon gondolkoztam egy idő után, hogy úszóhártyáim megjelenésével párhuzamosan átsorolok majd a kacsacsőrű emlősök sorába :lol: )

eszterxx: elismerésem mindenkinek, aki egyedül babázik!!!

Mondtam a páromnak: 2 gyerek min. 2 szülőt igényel - plane az esti fektetésnél. Mi lesz, ha már 3 gyerekünk lesz? Erre gyorsan a sgítségemre sietett kedves párom -és lelőtte az én gondosan eltervezett poénomat: ő akkor hoz majd még egyet!! :lol: :lol: :lol:

Mai esti műsor: nagyobik úgy nyüszít, hogy ki sem nyitj a szemét (álmában) , kisebbik úgy nyüszít, hogy be sem hunyja :!: :D

RÉSZLET A MA DÉLUTÁNUNKBÓL avagy A TETT BESZÉDESEBB MINDEN SZÓNÁL: szopizunk egy próbafülkében, Fanni rám néz, majd sugárban lehányja a keresztbe tett lábamon mindkét nadrágom szárát. Szólok neki, hogy menjen és gyorsan hívja oda az apját: odamegy az apja elé, rá néz, majd demonstrálja a bent történteket, és sugárban lehányja az apja nadrágszárát is!!!
:shock: :shock: :shock:

nanó: kösz - azért még nekem is sokat kell tanulnom. Nagy a tét: a lelkek.

andee73:
[quote]E írta:lső babánk, igy még sok mindent kell tanulnunk

A másodiknál még többet!!! :D :D :D

Éjszakai élet: van egy ötletem: ha nap közben kevesebbet hagyod pihenni Dominik őfelségét, akor talán éjszaka lesz kénytelen bepótolni az alvást. Tudom, hogy könnyű ezt mondani, mert ahogy a gyerek elalszik az ember igyekszik elvégezni a háztartásban a fontosabb dolgokat-na adj Isten pihen ő is.
Szóval: ha mondjuk 1-2 napig hagynál csapot papot, és simiznéd, beszélnél hozzá, tornáztatnád, finoman buzerálnád a kölköt, csak pár órácskát hagynád aludni, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy pár nap után éjjel kidölne. Tutira te is - de megéri az éjszakai nyugalom érdekében (TAPASZTALAT).

mzx: építkezési baki: akkor legfeljebb a padló lesz a plafon és fordítva. Képzeld csak: amikor padlón leszel is fel leszel dobva!!! :lol: :lol: :lol: Azért ezt kevesen mondhatják el magukról. Csak azt nem tudom, a garvitáció hogyan müködne ez esetben. :roll: ( ugyanis téged olvasva könnyen elképzelhetőnek tartom azt is, hogy ha mondjuk beleesnél a Dunába az Erzsébet hídnál, tuti hogy a Fekete erdőben kötnél ki, nem Romániában!)

Na jó -elmegyek csicsikálni -sok vagyok má' magamból - oszt meg úgyis mindjárt kelt a kölök. Tudjátok, ezek amolyan hun kölkök: hun az egyik költ, hun a másik!! Ettő' vagyok most is olyan fitt :D

Kép Kép Kép
fanetta

Húú de hosszú lettem!
Szándékosan!!

Beuska: szorítok Marcinak!!! remélem rendbejön az ujja!!

Kép Kép Kép
fanetta

Szép napot kívánok Nektek... ..baba-sírás-menteset.... :lol: :lol: :lol: baba-alvósat....vagy nézelődőset? :lol: :lol: :lol:

nanó

Beuska!

Küldtem Neked pü-t....

Kép

beuska!

Teljesen normális, amit a kórházi védőnő mondott- igaz.....Patti is hasonlóan "hormonozott"......újszülött korában....
elmúlik :lol: :lol: :lol:

nanó

Kép

Kép

Kép

kicsit kupi kellős közepén, gyerek tekeredik, a combom kerülete igencsak látszik...no de ez az új frizurám 8)
nyárra magamhozszőkülök :lol:

ui: köszi a közös utálatot, ígérem, ma jövök, tanácsot is szeretnék kérni tőletek, mint nem családtagoktól.
Vendég

Jó reggelt!

Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy akinek még fáj a mellbimbója annak milyen a bimbó hegye? Bennem felmerült a gombás fertőzés gyanúja. Tud erről valaki valamit?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nekem szúró fájdalamam van. :cry:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!
Jó a hajad, ehhez tényleg már csak a napsütéses nyár hiányzik! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pumperka: nekem is fáj a jobb mellbimbóm, mert szerintem nem jól kapja be. Ki si fehéredik és ég szopi után. De nem sebes már. Csak nem lehet gombás, akkor a babó szájára is átterjedne szerintem... (a szájpenész is gomba). Ha gondolod fotózd le és küldd el priviben, megkuksizom.
Vendég

Igen, én is azt tervezem, hogy a baba száját átvizsgálom ma, jó fényviszonyok mellett. Neked szoptatások között nem fáj, nem hiperérzékeny annak ellenére, hogy már nem sebes?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!
Nem tudom normálisan lefotózni. :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="fanetta"] írta:fanetta

Éjszakai élet: van egy ötletem: ha nap közben kevesebbet hagyod pihenni Dominik őfelségét, akor talán éjszaka lesz kénytelen bepótolni az alvást.

Ezt, mint 5 hetes tapasztalt anyuka ;) csak megerősíteni tudom: tegnapelőtt este 6 körül elaludtunk hárman egy kanapén - ilyenkor nem szokott aludni a lányka. Helyesbítenék: a Kedves, és Fruzsi rajtam aludt, én pedig próbáltam mozdulatlan lenni. ;) Nagyon szép 3 óra volt!!!! :) :) Szóval a lányka aludt 3 órát, aztán fürdetés, utolsó (gondoltam én) evés és alvás (gondoltam én) - na ez az éjszaka harcos volt: kétóránként felkelt a lány enni, vagy csak ébrenlenni...
Bezzeg tegnap átvirgonckodtuk a kritikus órákat, 8-kor fürdetés, aztán 10-től reggel fél hatig alvás!!!!! :lol: :D :D

Több dologgal is felkeltetted az érdeklődésem:
1. hááááát a stílusod - tetszik a fanyar humorod!!! meg hozzáállásod - szuper
2. gyors légzés: az milyen? mert hogy Fruzsi néha elég gyorsan veszi a levegőt...
3. és hát a fenti éjszakai procedúra
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?