Kölyök: GRATULA!!! És sos-sok tejcsét nektek is!!!
köztünk maradjon: -azt gondolja, megoldódott végre a problémája, nem is sejti, hogy igazán csak most kezdődött el
mpatr: 
Költői benned óh a lélek!!!
Véletlenek.
Elterveztük, megszerveztük 2 esetben, hogy hétfőn bevonulunk Nimróddal Madarászkám kórházába, kivizsgáltatni szapora légzésének okát (beste kölke-nem jut ám annyi oxigén egy főre -főleg most, hogy az egészségügyben ilyen megszorítások vannak!) -jó esetben 2 napra. ELSŐ ESETBEN A TERV BORULT: PÉNTEk DU.-TÓL EDDIG SOHA NEM TAPASZTALT IDŐTARTAMÚ LÁZBA ESETT FANNI (hétfőig tartott) MÁSODSZOR, azaz most A MÉG SOHA NEM TAPASZTALT HÁNYÁSSAL KONTRÁZOTT. Véletlen ??Hmm.... Mindkét esetben pár órával hamarabb lépett, mint én- éppen készültem elmondani neki, hogy mire is készülünk.
judit18: valamilyen rendszer mindenikünk életében van - így élünk. Csak az a fontos szerintem, hogy ne essünk kétségbe, ha valami miatt borulna az egész - kölök esetében ez duplán is igaz-. Tervezd újra, és légy felkészülve, hogy az is bármikor borulhat.
kissani: remélem megúsztad a sebészt!!! és már helyrepattan a melled is!!! Egyébként masszírozni és engedni rá a meleg vizet - amilyen meleget csak el bírsz viselni - még akkor is, ha úgy érzed, hogy nem használ. A lényeg, hogy annyiszor tedd ezt, amenniyszer csak teheted egy nap!!! (én is annyit ücsörögtem Fanninál a kádban, hogy azon gondolkoztam egy idő után, hogy úszóhártyáim megjelenésével párhuzamosan átsorolok majd a kacsacsőrű emlősök sorába

)
eszterxx: elismerésem mindenkinek, aki egyedül babázik!!!
Mondtam a páromnak: 2 gyerek min. 2 szülőt igényel - plane az esti fektetésnél. Mi lesz, ha már 3 gyerekünk lesz? Erre gyorsan a sgítségemre sietett kedves párom -és lelőtte az én gondosan eltervezett poénomat: ő akkor hoz majd még egyet!!
Mai esti műsor: nagyobik úgy nyüszít, hogy ki sem nyitj a szemét (álmában) , kisebbik úgy nyüszít, hogy be sem hunyja
RÉSZLET A MA DÉLUTÁNUNKBÓL avagy
A TETT BESZÉDESEBB MINDEN SZÓNÁL: szopizunk egy próbafülkében, Fanni rám néz, majd sugárban lehányja a keresztbe tett lábamon mindkét nadrágom szárát. Szólok neki, hogy menjen és gyorsan hívja oda az apját: odamegy az apja elé, rá néz, majd demonstrálja a bent történteket, és sugárban lehányja az apja nadrágszárát is!!!
nanó: kösz - azért még nekem is sokat kell tanulnom. Nagy a tét: a lelkek.
andee73:
[quote]E írta:lső babánk, igy még sok mindent kell tanulnunk
A másodiknál még többet!!!
Éjszakai élet: van egy ötletem: ha nap közben kevesebbet hagyod pihenni Dominik őfelségét, akor talán éjszaka lesz kénytelen bepótolni az alvást. Tudom, hogy könnyű ezt mondani, mert ahogy a gyerek elalszik az ember igyekszik elvégezni a háztartásban a fontosabb dolgokat-na adj Isten pihen ő is.
Szóval: ha mondjuk 1-2 napig hagynál csapot papot, és simiznéd, beszélnél hozzá, tornáztatnád, finoman buzerálnád a kölköt, csak pár órácskát hagynád aludni, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy pár nap után éjjel kidölne. Tutira te is - de megéri az éjszakai nyugalom érdekében (TAPASZTALAT).
mzx: építkezési baki: akkor legfeljebb a padló lesz a plafon és fordítva. Képzeld csak: amikor padlón leszel is fel leszel dobva!!!

Azért ezt kevesen mondhatják el magukról. Csak azt nem tudom, a garvitáció hogyan müködne ez esetben.

( ugyanis téged olvasva könnyen elképzelhetőnek tartom azt is, hogy ha mondjuk beleesnél a Dunába az Erzsébet hídnál, tuti hogy a Fekete erdőben kötnél ki, nem Romániában!)
Na jó -elmegyek csicsikálni -sok vagyok má' magamból - oszt meg úgyis mindjárt kelt a kölök. Tudjátok, ezek amolyan hun kölkök: hun az egyik költ, hun a másik!! Ettő' vagyok most is olyan fitt