sziasztok, én is itt, csak kicsit húzós volt a tegnap este, így nem nagyon reagáltam mindenre, amire szerettem volna!
Andi, köszönjük a felajánlást, de a narancssárga kanalas tápi nálunk nagyon megzavarta a kaki dolgot. 1x volt már ilyenünk.
lehet, hogy baromság, de megfigyeltem, hogy a narancssárga kanalas, az korábbi lejáratú, az én piciny fiamnak meg lehet, hogy ennyire érzékeny a pocakja, hogy ettől már borul a napi 1 kakis rendünk! de nagyon köszi tényleg, hogy gondoltál rám!!!
Rizsi, küldtem a fotókat, amiket én csináltam a talin!
Pöttöm, köszi a dícséretet!
Aproo, illetve többiek, ti minden hónapban szülinapot ültök a kismanókkal?
mi igazából az 1 hónapost tartottuk "fontosabbnak", de van rokon, aki minden hónapot kis tortával ünnepelt, szülők legnagyobb örömére, mondván, hogy végre egy újabb hónap telt el a legnagyobb rendben!

szóval csak kíváncsiság, ti hogyan csináljátok???
remélem, hogy a jövő heti talira is tudunk menni, kis krapekom most csütörtökön megzavarodott, mert nem szunyálta ki magát, így nyügi volt, bár mondanom sem kell, hogy ahogy kiléptünk a tranzitból, illetve toltam 2 percig a babakocsiban, már újra szunyált! szóval fáradt volt, ez volt a fő baja!
Alma babának és a szülőknek mennek a drukkok, hogy minden jól alakuljon a keresztelőn!
Nikinem meg még mindig kis szeméért izgulunk!

Bende, gyere majd hírt adni, hogy mi a helyzet!
ez a hadonászós kézmozdulat nálunk is van, illetve olyan, mint amikor megijed valamitől. vagy ti most már egy továbbfejlesztett mozgásról beszéltek?
ja, és beszéltem a védőnővel pénteken, azt mondta, hogy minden, amit a baba maga csinál, azt hagyhatom. gondolok itt az erősködésére, hogy folyton fel akar ülni!
és a legújabb jelenlegi nr.1. fotó