A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:44-kor.
Vendég

Nono!

Engem meggyőztél :wink: Kellenek azok a plüss rugik is :wink: ! Pláne, mert tényleg nagyon tutik és hát ugye a globális felmelegedés...Ki tudja milyen lesz a tavasz/nyár :roll: ? Hát, kénytelen vagyok elmenni a héten a Kenguruba... :lol:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Lei,
hatalmas gratula!

Magi,
Te hogy vagy?

Nono,
én is vettem pár plüss rugit. Májusban még azért biztos nem lesz végig nagyon meleg.

Szösszenet,
Neked hogy van a derekad?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:44-kor.
Vendég

...
Vendég

Én a Kikában vettem plüss rugikat, 990-ért darabját :D Mivel még nem nagyon mozognak, hőháztartásuk sincsen, így simán rájuk adom majd....

Kép
babyteve2

Nono - Nekem is vannak plüss rugijaim, kaptam is, és vettem is :) Kelleni fog még bőven az is ... ;) Az esték meg lehetnek nyáron hűvösek ..
Itt is van kenguru gold .. megkeresem mindjárt azt a kupont .. lehet beújítok még 1-2 szép rucit :)

Andi - Köszi kérdésed, a derekam most egész elviselhetően van .. Sokat gyalogolni, állni nem bírok, mert azonnal beáll... Egy Auchanos vásárlás, és utána fekszem itthon 1 napot .. :(
De ha így óvatos vagyok, akkor el tudom kerülni, hogy teljesen begörcsöljön, és elviselhetetlenül fájjon ... Remélem minél tovább fogom így bírni ;)
Veletek minden rendben remélem!! (??)

A héten veszünk olyan hasemelőt, hogy kicsit levegye a derekamról a súlyt ..
Néztem Csöppke képeit (nagyon csinik), és hasonló a pocakom .. nagyon vékony vagyok, de iszonyú nagy a hasam, és nekem is előrefelé nő .. a derekamon nem tudok semmi felesleget megfogni .. nagyon komoly :D Szóval kell ami segít tartani .. mert nekem is már leszakad mindenem.

Ma vettünk Alíznak 2 plüss játékot .. olyan cukik :D Nem bírtuk ott hagyni .. majd holnap lefotózom nektek. Egyik egy kis majom, másik egy virág :)

Kép
szösszenet

Csöppke - Pihenj nagyon sokat :) Szorítok, hogy ne nyíljon tovább az a méhszáj!! Elhiszem, hogy nyom a babó és feszít .. a napokban én is elkezdtem ezt érezni ..
Amkior mozog, azt nagyon szeretem .. imádom őt .. de néha annyira kifeszíti magát, hogy az igencsak fájdalmas .. kitolja a fenekét, vagy a térdét .. nem tudom, és megőrülök, úgy belesajog.
Viszont én abszolut nem keményedek .. ez talán jó jel .. :)

Kép
szösszenet

Nono!

Köszi a katalógusos tippet :P ! Így pláne megyek :wink: !

Jó éjt mindenkinek!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Az a kupon a Felicitas Könyvben van, vagy hol?? :)

Kép
szösszenet

Asszem a Kismama magazinban :D

Kép
babyteve2

(nah, megint csak én vagyok ébren ... :lol: :lol: )

Kép
szösszenet

[quote="babyteve2"]A írta:babyteve2sszem a Kismama magazinban :D

Mostaniban? Vagy amit a védőnőtől kaptunk?? :roll: :roll:
Itt lapozgatok őrült módon minden tájékoztató füzetet, de nem lelem .. :D

Kép
szösszenet

Nem a védőnősben, hanem a sima havi lapban...azért írom, hogy asszem, mert én megveszem az Anyák Lapját, meg a Babamagazint is, és nem tudom, melyikben van benne....(nincs ráírva, minek a melléklete :oops: ) Én odaadom az enyémet, ha nem találsz...

Kép
babyteve2

Nagyon aranyos vagy :)
Ebben a hónapban nem vettem meg egy ilyen lapot sem .. tehát akkor tuti nincs meg.
Viszont te vásárold csak le a tiedet ;)
Max. 1-2 rucit vennék .. viszont utazgatni nem tudok már .. :( úgyhogy úgysem jutnék el a kuponért ;) :)

Amúgy annyira tanácstalan vagyok .. nem tudom elég-e a ruha ami itthon van a babának .. vegyek még, ne vegyek .. Párom meg kérdezi, hogy kell még? :roll: :roll: Holnap csinálok egy leltárt is kikérem a véleményeteket ;) :)

Babyteve
- Te hogy állsz rucikkal?? A Babócáknak sok fog kelleni .. elvégre ketten vannak :)

Kép
szösszenet

Én nem veszek a kenguruban semmit, még 25 %-kal is drága...azért szólj, ha mégis érdekel :D

Rengeteg ruhánk van, kb egyéves korukig elég. Visszakaptam Tomi ruháinak a nagy részét, meg 2 barátnőm 3 babájának, plusz az ő ismerőseinek a ruháit, szóval, nem kell ruci. A babakocsi, a légzésfigyelők, a hordozók még hátra vannak...ja, meg a forgók :D

Kép
babyteve2

Jó reggelt Mamók!!!

Na mire visszaolvaslak titeket, már mehetek is, mert felébred a kis Kincsem. De azért egy kérdés, kezd már körvonalazódni, hogy kinek lesz biztos jó a jövő szombat a fórumtalira?????
mango.

Jajj mielőtt elfelejtem, akartam már írni, hogy a gyerekruhák akkor a legfinomabbak, ha Gabi baba- mosóporral vanak mosva és Gabi öblítővel vannak öblítve. Próbáljátok ki, én imádom, az az igazi baba illat!!!!
mango.

Lányok, Kevinszpészi kicsikéit hol tudom megnézni? Kíváncsi vagyok rájuk, már annyit írtatok róluk!!!

Ollem
, anyukád minősíthetetlen, ha elköltöztetek, csukd be az ajtót és ne is nyisd ki

Szerintem meleg cuccok is kellenek a babáknak, mert -nem tudom emlékeztek-e- de tavaly pl. júliusban volt egy nagyon hideg hét és rögtön utána jött az az elviselhetetlen 40 fokos 2 hét. A nagyon hidegben a harisnyától kezdve a kardigánon át mindent ráadtam a gyerekre a következő héten meg majdnem pelenkában aludt szegénykém ( mint a reklámokban) :) Nyugi, volt rajta body meg zokni :)

Zokni-harisnya: Törökbálinton az intimissimi-calzedonia outletben 200-250 ftért lehet jó minőségű zoknikat és harisnyákat kapni babóknak, ha arra jártok, ugorjatok be!!
mango.

Nono,
Nagyon jópofák a rucik. Plüss rugijaink nekünk is vannak 50-től 68-as méretig. Sose lehet tudni... Az április és a május is eléggé szeszélyes. Nem hiszem, hogy végig olyan jó idő lesz, hogy ne lenne rájuk szükség.

A Kenguru Gold füzetecske a kuponnal a Kismama magazinban van.

Én már csak néhány ujjatlan rugit szeretnék venni a hosszú ujjú bodyk-hoz.

Csöppke,
szép nagy a pocakod :)

Mango,
azon már én is sokat törtem a fejem, hogy milyen mosóporral mossak. Ki fogjuk próbálni a Gabit.

A fórumtali nekem még nem biztos. Nővérem névnapját is 16-án ünnepeljük. :roll: :roll:

Kép
emi29

Jó reggelt mindenkinek!

Évi (benettke),

nagyon köszönöm a kedves választ, gyors segítséget! Megy pü., de mindent értek :D

Köldök fájásra tényleg nagyon jó a sima gyógyszertári levendulaolaj, kicsit megsimogatni, bekenegetni vele, nem drága. Próbáljátok ki!

Úgy látszik, Kőbányán tombol a bárányhimlő, Mamacka...Nekem is tegnap szóltak, hogy egy játszótéri pajtás hétfőn este lett pöttyös. Egész múlt héten szinte minden nap együtt játszottak a nagyobbikommal...Ha ezek után nem kapják el... :shock: De nem is bánom, legalább a nagyok túl leszenk rajta.

Felkelt a nagy is, megyek.

Üdv,
Nuska+ (30+5)
nuska1

Mango,

Én a lakóhely szerint/Vecsés topikban láttam őket. Nagyon édesek és igazi hajasbabák. :)

Kép
emi29

Emi

köszi az infót, megnéztem őket. Nagyon picik és nagyon édesek!!![/b]
mango.

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:25-kor.

Kép
1bambi

Szerintetek ez jó.
Márkája: Tiny Nest. Még nem hallottam róla, neten találtam. Kinézetre jó, nem?
Vélemény? Kép

Ja vaterán is fent van 7500 villámáron, max ára 9000,-
Új.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:45-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:45-kor.
Vendég

Nono!

Köszi.
Ha nem is ezt, amit feltettem, de kinézetre hasonlót szeretnénk.
Hogy mennyire puha... :roll: nem tudom. látod erre nem is gondoltam... :oops: Látszik, hogy első kisbaba lesz... :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
Vendég

Szép jó reggelt!

Lányok!
Akinek van tapasztalata placenta ügyben kérlek segítsetek!
Tegnap az orvosom észrevette hogy kezd elöregedni a méhlepényem kicsit , a leletemre mégis azt írta hogy ll-lll az öregedési folyamat ami szerintem nagyon sok.
Ugyanis ha már betöltöttem volna a36. hetet nem aggódnék, de mivel csak 31.hétben vagyok ez nagyon korai.
De azt mondta nem kell aggódnom mert az áramlása nagyon jó!
Én mégis kicsit aggódom mi van ha ez miatt nem kap elég tápanyagot és meg kell szülnöm?
A fejlődése tökéletes már 1810g.
Érdekes egy héttel ezelött még nem látott semmit ez ilyen gyorsan öregszik? Vagy rossz a gép?
Teljesen tanácstalan vagyok!!!

Kép
geni

...
Vendég

Szia Geni!

Van egy barátném, aki több évig szülésznőként funkcionált. Megkérdeztem tőle és Ő azt mondta, hogy szerinte mindenképpen menj el egy másik dokihoz is, mert ez sajna tényleg koraszülést eredményezhet. A barinőm szerint nézesd meg 4D-s UH-n is, de lehetőleg nem pl. a Brendonban, hanem olyan helyen, ahol hozzáértő UH-s van. (Genesis, 4D.com...) Ha tényleg öregszik a lepény azon is jól látható.

És azt mondta, hogy előfordul sajna, hogy 1 hét alatt látható (mármint a doki számára) a lepény öregedése...

Az viszont mindenképpen biztató, hogy az áramlása jó!

Remélem segítettem!

Minden jót!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Geni - Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz :)
Pár hetünk van már csak hátra .. ;)
Mit mondott a doki, mikor kell menned hozzá legközelebb? Megnézi 1-2 hét múlva újra? Ha nem voltatok mostanában 4D-n, akkor persze az is jó ötlet Benettkétől, persze csak ha belefér anyagilag ..
Jelezd, hogy mi újság, de semmiképp ne idegeskedj, ha a doki azt mondta "nyugalom", akkor nincsen aggodalomra ok ;)

Kép
szösszenet

Fórumtali - Nekem úgy néz ki, hogy jó .. :)
Egyedül a derekam kavarhat be .. de bízom benne, hogy nem fog ;)
Lassan elkezdhetjük megbeszélni, ki mit hozzon ;)

Kép
szösszenet

geni! én ennyit találtam:
a lepény érettsége:
0 sima magzati felszín, homogén szerkezet
I enyhén hullámos felszín, mész szemcsék a magzati felszínhez közel
II szabdalt felszín, a mészlerakódások a basalis (anyai) felszín felé tolódnak
III érett lepény, fészkes mészfelrakódások
Ha doki azt mondta jó az áramlás, akkor bizti kap a babád tápanyagot, oxigént! Ne izgulj! A baba is szép súlyban van. meg szerintem ha muszály, akkor meg gyógyszerekkel, infúzióval is lehet húzni heteket!!! Az meg már majdnem a vége!

nono! olyan zöld sárkányos rugit mi is vettünk!! Nekem is van pár plüss darabom. Minimum 3-4. Biztos kell nyáron is!

ollem! jobb a kedved ma?? Remélem!! :D Itt süt a napocska nálunk, talán nálatok is! Sétálj!

Lei! Örülök Nektek!!!

Kép
gabo001

...
Vendég

Jó reggelt! Reggelt??? Mikor volt már az??? :lol:

Megjártam a dokit, önkormit....

Kiderült, hogy nem kell átiratnom a volt asszonynevemet, hanem majd Zolival való házasságkötéskor kell nyilatkoznom, hogy milyen nevet akarok... megúsztunk 5ezret, mert annyi lett volna a névváltoztatás válás után! :shock: Nagyon komoly! És a személyim is marad, majd az új házassági anyakönyvivel kell mennem újat kérni, ha meglesz az öskövö.... :)

Dokinál minden rendben, kisasszony teljesen jól van, doki ott röhögött, hogy képtelen lemérni, mert állandóan ficánkol... :lol:
Kérdezte, hogy apuka kosaras-e, mert hosszú lábai vannak, ami arra utal, hogy a gyermek sem lesz "rövid"... :D
A súlyát én keveslem, mert 900-1000gramm között saccolta a méretek alapján, mondtam is, hogy milyen kevés, de azt mondta, hogy teljesen normális, nem kell, hogy másfél kilós legyen már most, ráér összeszedni magát a következő hetekben és ne aggódjak, ebből is szülhetek még 4kilós gyereket... :) hát mondtam, hogy azt kihagynám, ha nem baj!! :)
És hálás vagyok neki, mert megspórolt egy utat nekem a Jánosba, mert megcsinálta a 30.heti kötelező uh-t, lelettel, mindennel! Legközelebb honorálom, mert tényleg nagyon rendes és lelkiismeretes ahhoz képest, hogy csak sztk-s és nem fogadott! Nagyon sajnálom, hogy nem a Jánosban van, hanem a Nyirőben, mert ha itt lenne, megfogadnám, pedig nem terveztem, de annyira helyes és jófej! Meg ért is a szakmájához, eddig többször bizonyitotta! :) Irt vasat, de csak napi egyet kell szedni, mert igyis szorulásom van állandóan, meg nem is olyan vészes a vashiányom, védőnénim kicsit túlzott! :lol:

No, visszaolvasok.....
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltunk mi is a Szent Imrés előadáson. Zorróné nagyon jól összefoglalta, még csak annyit, hogy a vezetőség megszabta, hogy szülésznőt csak az választhat, akinek választott orvosa is van, plussz már csecsemőst is lehet választani. Ez utóbbin én kicsit ki vagyok akadva. Ez azt jelentené, hogy ha megszületik a baba, felhívom a választott csecsemőst és megkérem, ugyan fürdesse már meg, öltöztesse fel, stb... Bizonyára az ügyeletes is megcsinálja, de akkor az nem olyan jól? Én ezt eddig úgy gondoltam, hogy ha meg leszek valakivel elégedve, azt látom rajta, hogy szívesen segít, nem csak úgy-ahogy elvégzi a munkáját, ugyis kap valamennyit, de hogy ezt előre le kell valakivel beszélni :x ....

Zorróné! A nagynénid tényleg nagyon aranyos. Korábban is rá gondoltam, hogy jó lenne őt választani, mert egy ismerős mama mindkét gyerkőcét nála szülte, és nagyon dicsérte, meg egy másik ismerős márciusban nála szül. Próbálkozom, a számát már megkaptam (egyszer már hívtam is, de nem vette fel), és reménykedek, hogy összejön.

Babyteve! Igen, Emmára Győrfy Miklós mondta, hogy 150%-os. Mit tudsz, ugye akkor nem szokott tévedni?

Gumimaci, Mamacka! Köszi nektek is az elismerő szavakat. Mamacka! Remélem megússzátok a bárányokat!

Mezsó! Milyen a lábad? Látom te is egy kicsit úgy vagy mint én. Sokszor már alig tudom kivárni, hogy mehessek az orvoshoz, hogy mondjon valamit a különböző bajaimra. (Na nem mintha odalennék az orvoshoz járásért, de ez most teljesen más.) Ahogy Nici is írta, ki lettünk okítva, hogy mit, mennyit lehet enni. Hát elhízni már biztos nem fogok....

Geni! Szorítok nektek! Ha tudsz valamit, majd oszd meg velünk.

Szösszke! Jó a babakocsitok, a miénk is ilyen jó narancssárgás. Egyre jobban tetszik.

KépKép
KépKép
atizka

Áhh, Pumpóka, épp most írtam privit :lol: Tök jó, hogy megúsztad a névátiratást.
A kislányok meg általában szépen, nyugodtan fejlődnek, úgyhogy ne aggódj, hogy nem kisbálna :) Amúgy, ha a miénk is kislány lenne, a két befutó név a Zsófi és a Petra volt :lol:

geni: az elmondottakon kívül annyit tudok mondani a lepény érettséghez, hogy ha eddig kávéztál, vagy dohányoztál, akkor ezeket mostantól nem szabad egyáltalán. És sok pihenés. A kávé a dohányzás illetve a fizikai megeröltetés rontja a lepény keringését, úgyhogy, ha ezeket kihagyod, tudsz segíteni a babádnak. (Igen, tudom, hogy meg szoktak engedni napi 1 gyenge kávét, de az a Gr. I-esekre vonatkozik.)

Üdv:

Cinyke

levelibeka

Sziasztok!

Bambika

Írtam privit!!!!

GBocs az OFF-ért :)!

Puszi

anyapoc

Atizka - Ez a csecsemő-orvos választás ez komoly :?: :shock: :shock:
Én kibuktam ..
Mert ebből egyenesen az következik, hogyha nem választok, akkor kb. leszarják majd a fejem .. :? :? :?
És honnan tudjam, hogy melyik csecsemős jó? És mennyit gondolnak adni neki .. ?? Áhhh .. annyi kérdésem lenne.
Meg nem is értem .. itt tartunk, hogy egy nyilvános előadáson gátlástalanul lehet beszélni és népszerűsítenia hálapénzt, meg a kenőpénzt .. ez a világ legtermészetesebb dolga?? Én örülök, ha a dokimra összegyűjtöm azt a kész vagyont .. most már a baba jólétéről is anyagiakban gondoskodhatok .. fasza .. jól indul a napom, mert most sík ideg vagyok :evil:

Kép
szösszenet

Atizka, mi is ott voltunk, nekünk is 150 %-ra mondta a fiú-lány párost (a dokim is ezt mondja mindig), de más ikresek is mondták, ha Ő ezt, vagy azt mond, akkor az tuti...hááát, meglátjuk :D

Nono, akkor tényleg jó drága volt, én a Kikában vettem 4 plüss rugit, 2 plüss pulcsit, 9 hosszúujjú bodyt, meg még vmi apróságokat, 10 ezerért...és sokkal masszívabb anyag, mint a kenguru. A KG 11 éve volt nagyon jó, minőségben és árban is, Tominak csak olyan ruhái voltak, most visszakaptunk egy párat, még a bodyk is tök jó állapotban vannak (2-3 kölök után). Ezt egy mostaniról már nem lehet elmondani, és horror áruk van... :( De furcsamód, pl. a MInimanóban is olcsóbb, mint a gyártónál...vicces :(

Kép
babyteve2

Szösszenet,
Hát akkor csak vigyázz a derekadra, ne terheld túl magad.!
Köszi az érdeklődést, mi jól vagyunk. Vasárnap én is elkaptam Danitól a hányást, hétfőre úgy legyengültem, hogy ki sem tudtam kelni az ágyból de már minden OK. Dokihoz és UHra én 14-én megyek, és akkor találkozok majd a szülésznőmmel is. Már nagyon kiváncsi vagyok.

Pumpóka,
Gratula a jó eredményekhez és a közelgő esküvőhöz!

Geni,
csak nyugi. A dokid biztos jobban odafigyel rád. Ha jó az áramlás, akkor nincs nagy gond. Pihizz sokat.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Egy fél oldalt kell csak visszaolvasnom, és nem elfelejtem a felét? :twisted:

Geni, én is elmennék egy másik dokihoz is, ha nem is 4D-re, de mindenképpen nézzen meg egy újabb szakértő szempár. Drukkolok, hogy még maradjon egy darabig pocakban!

Mango én is tutira megyek a talira.

KI MIT HOZ?

Kép
babyteve2

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Atizka - Ez a csecsemő-orvos választás ez komoly :?: :shock: :shock:
[/color]

Szösszke! Ez a csecsemős nővérekre vonatkozik, bocs, ha félreérthető voltam. Persze akkor is durva!

KépKép
KépKép
atizka

Sziasztok!
Jó reggelt(én csak most bírtam felkelni, mert esténként nagyon fáj a medencecsontom)!

talán múlt héten beszélgettetek az önkormányzati támogatásokról- nem tudja valaki, hogy a II.kerületben is adják ezt az életvezetési támogatást? Vagy igaz lehet, hogy ott nem?!Amit azért eléggé csodálnék-szegényeknek biztos nincs pénzük... :?

Kép
szilvi 75

[quote="atizka"] írta:atizka
[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Atizka - Ez a csecsemő-orvos választás ez komoly :?: :shock: :shock:
[/color]

Szösszke! Ez a csecsemős nővérekre vonatkozik, bocs, ha félreérthető voltam. Persze akkor is durva!

Jah, én is rájuk gondoltam ám .. csak úgy belilult a fejem, hogy hülyeségeket írok ..
A nővérkékre gondolok én is ..

Kép
szösszenet

Hát szerintem a Szent Imrét is kicsit túlragozzák mostanában... figyeljétek meg, hogy fizetős lesz előbb-utóbb az is. Azért én ezt is túlzásnak (és nem normális dolognak) tartom, hogy szülésznőt csak akkor fogadhatsz, ha van fogadott dokid? És még csecsemőst is fizess?? Akkor ki dolgozik fizetésért??? Senki? Vagy ha nem teszed, akkor nem kapod meg és nem kapja meg a baba sem a megfelelő ellátást??? Érdekes dolgok azért! :roll: Lassan annyit hagysz ott, mintha elmennél a Telkibe szülni, csak nem azokkal a körülményekkel találkozol....
Én ezért mondtam, hogy nem fogadok dokit, lehet, hogy szülésznőt sem... mert már lassan tényleg a pénzről szól és aki nem fizet, azt lassan az lesz, hogy el sem látják majd.... ????

Méhlepény-öregedéshez nem tudok okost mondani, de oda kell figyelni rá, az biztos!

A Kenguru Gold no comment.... :evil: drága és sz@r! Én is benéztem, mert a fiúk óta nem vásároltam és nem is voltam ott. De egy sapival tértem haza... összesen... azok az árak :shock: horror! Teljesen! 4ezer meg 5 ezer egy plüss rugiért? Mert nem nézem a most 25%-ot, nézzük ha teljes áron kéne megvenni! Nagyon durva! De én még 50%-ért sem venném meg, mert ezért a "minőségért" még az is sok! A Tesco gazdaságosan trutyi termékek többet érnek! :evil:

Na, ma nagyon borongós a kedvem... :lol:

Babyteve!
Újabb babapatikát vadásztam!!!! :D Rajta vagyok a témán! :wink:

Mary!
A hordozóból a Concord, a Maxi Cosi, a Graco bizti hogy jó, puha és biztonságos....
Láttam Vaterán énis, meg Teszveszen is van rengeteg! Érdemes megnézni, mert van, aki alig használtan adja jóval kevesebbért és talán még a márkát is meg tudod fizetni. Én is azért vettem inkább használtan, mert újonnan nem tudtuk volna kifizetni a Graco babakocsit+hordozót... :roll:
Vendég

Geni!
Öcsém barátnőjének is elöregedett a méhlepénye a 33 héten, ezért nagyon sokszor kellett mennie megfigyelésre, meg vettek tőle magzatvízmintát is, de aztán semmi gond nem volt, túl is hordta a kisfiát egy héttel!!!!Minden rendben lesz neked is, és biztos odafigyelnek rád!

Kép
szilvi 75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?