Jó reggelt! Reggelt??? Mikor volt már az???
Megjártam a dokit, önkormit....
Kiderült, hogy nem kell átiratnom a volt asszonynevemet, hanem majd Zolival való házasságkötéskor kell nyilatkoznom, hogy milyen nevet akarok... megúsztunk 5ezret, mert annyi lett volna a névváltoztatás válás után!

Nagyon komoly! És a személyim is marad, majd az új házassági anyakönyvivel kell mennem újat kérni, ha meglesz az öskövö....
Dokinál minden rendben, kisasszony teljesen jól van, doki ott röhögött, hogy képtelen lemérni, mert állandóan ficánkol...
Kérdezte, hogy apuka kosaras-e, mert hosszú lábai vannak, ami arra utal, hogy a gyermek sem lesz "rövid"...
A súlyát én keveslem, mert 900-1000gramm között saccolta a méretek alapján, mondtam is, hogy milyen kevés, de azt mondta, hogy teljesen normális, nem kell, hogy másfél kilós legyen már most, ráér összeszedni magát a következő hetekben és ne aggódjak, ebből is szülhetek még 4kilós gyereket...

hát mondtam, hogy azt kihagynám, ha nem baj!!
És hálás vagyok neki, mert megspórolt egy utat nekem a Jánosba, mert megcsinálta a 30.heti kötelező uh-t, lelettel, mindennel! Legközelebb honorálom, mert tényleg nagyon rendes és lelkiismeretes ahhoz képest, hogy csak sztk-s és nem fogadott! Nagyon sajnálom, hogy nem a Jánosban van, hanem a Nyirőben, mert ha itt lenne, megfogadnám, pedig nem terveztem, de annyira helyes és jófej! Meg ért is a szakmájához, eddig többször bizonyitotta!

Irt vasat, de csak napi egyet kell szedni, mert igyis szorulásom van állandóan, meg nem is olyan vészes a vashiányom, védőnénim kicsit túlzott!
No, visszaolvasok.....