A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Jázmin babának boldog névnapot!

Benszi :lol: :shock: :lol: 8)

Tonti :lol: :lol: nagyon édik! pszichókban én nem bízom, egy ismerősömnek szrt se segített (bocs Vanda) és nagy bajban van :roll: , amit szimpla beszélgetéssel (vagy meghallgatással) elég nehéz megoldani ... mindegy ... a Te esetetben egyébként meg a bölcsit mindenképp érdemes kivárni, hogy tetszik-e nekik, Ti hogy tudjátok megoldani, Te mennyire kapcsolsz ki kicsit. :wink:

Vanda, pasi: gyűrjétek azokat a ciciket! :lol:

Zsuzska
Üdv köztünk! :lol: Gratulálok a három babszemhez! Mi nem liftezünk és szerencsére költözünk is hamarosan kertesbe, úgyhogy ebben nem nagyon tudok segíteni. Ja, és csak kettő poronty van és segítség is van, úgyhogy vásárolni is nélkülük szoktunk. :idea: Asszem lehet védőnői segítséget kérni, háromnál már bizti kapsz, mindenképp megéri utánakérdezni! Fürcsi nálunk még egymás után megy, mert a fürdőszobánk (garzon) elég kicsi, de tök jól elviselik 1 évesen is. :wink: Vigyázz Magatokra és gyere gyakran! :P

Petra
Kép
petricsek

Vovanda!
Egyenlőre okt. 21. a cél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk semmilyen rámpa nincsen. Az a hagyományos lépcsőbe vájt két keréknyom van, de a lépcsőfokok olyan hülyén vannak kialakítva, hogy használni nem lehet. Nem fér el rajta egy babakocsi sem. MEg sokkal keskenyebb a nyomvonal, mint a babakocsi kereke. Még egy anyukát sem láttam, hogy használni tudta volna.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, akkor marad a lakásból daruval kiemelés! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Zsuzska
Üdv!
Azt hiszem még ráérsz ezeken a dolgokon gondolkodni,de szerintem szerezz vmi segítséget mindenképpen.

Teszveszt én se értem.Nem nekem akartál írni Anny?

Képek egytől-egyik fantasztikusak,de szaros balun röhögtem a legjobban.Mintha a saját kölkeim látnám.Én lassan nem is mosok,csak dobom ki a szaros bodyt :lol: :lol:
Fikuszt nem tudtam venni,mert olyan dögrovás ért el bennünket,hogy :shock: :shock: :shock: De kölkök megértőek,1/4 8-ig aludtak(bár este apa adott a Bercusnak egy kis nyugtató fenistilt :oops: :oops: :oops: Azt mondta,hogy ő ezt most nem bírja :lol: :lol: )

Lanyné
Sinlac? :wink:

Akkor tipegő kérdéshez írnék még néhány elnevezést ami nálunk van használatban
Rugdalózó= uborkaruha, lábas
Kombidressz= lábatlan :lol: :lol: :lol:

Az uram így jár vásárolni:kérek 2 lábast,meg 4 lábatlant :lol: :lol: :lol:
Szegény tegnap ment a homeos biszbaszokért,de azt mondta,hogy még jó hogy bírja az anyámat,mert a pokolra kívánta volna másképp.Azt kérdezte,hogy miért nem lehet olyasmit hozatni vele,aminek ki is tudja mondani a nevét :lol: :lol: :lol:
Netet meg kikötteti.
Vendég

Köszönöm a kedves fogadtatást mindenkinek!!!

És az önkormányzatos tippeket is.... mindenképpen utánakérdezek majd.

Jázmin babának én is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Petricsek!
Hát még az is könnyen meglehet 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

banika, dögrovás minket is elkapott, két zokniban, bundapapucsban mászkálok, taknyomnyálam egybefolyik, köhögök krahácsolok, mint egy öreg bagós. :mrgreen:

Petra
Kép
petricsek

Tonti
Én általában vegyes zöldségleveseket csinálok,esetleg kis csirkemellet dobok bele.Vagy karfiol leves tejföllel. :wink:
Vendég

srácok meg természetesen éjszaka hatvanszor kelnek, forognak, hangosan felsírnak :shock: :?: ez mitől lehet???

Petra
Kép
petricsek

Patricsek!
Jobbulást neked!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

coryzalia :lol: :lol: :lol: :lol:
oscillokókuszgolyó :lol: :lol: :lol:
Én még éjjel is ezeket szopogattam basszus,de lényegesen jobb a mai nap
Vendég

Kuzsanna!

Üdv Itt!

Régi helyen nálunk is ez volt, annyival nehezítve, hogy 1. emelet (magasfszt-el) és nem volt lift.
Maradt a cipekedés.
a mcDonalds-al szemben van a védőnői szolgálat, ott adnak infót a segítségről

hol fogsz szülni?

Dóri
Vendég

kettős front van drágám :wink:
nem hallottad?H.Éva mondta reggel :lol: :lol: :lol: :lol:

Én már köhögök is,stodal még nincs itthon :lol: :lol:
Vendég

Üdv! Zsuzska (nem akarsz valami más lenni? mondjuk Zsuzsi vagy Zsú ? :):):) keverni fognak Bennünk :)

Sztem is nagggyon ráérsz ezen agyalni, hisz nagyon az eljén jársz. de tuti boldogulsz majd, mi is azt tettük :) Pihizz sokat, ez nagyon fontos.

Benszi! azta micsoda kép!!! enyémek ennyire nem szokták maguk összekenni :) én etetés után szoktam őket a fürdőbe vinni! :)

Tonti!!! gyönyörűek ezek a gyerekek!!!! :):)

Vanda! kitartás!!! ügyes vagy!!

zsuzska80
Szombathely

Jobbulást a betegeknek!!

tényleg nem is divat már a 2-es ikrek, hanem a 3-as ikrek, az a menő :):):)

zsuzska80
Szombathely

asszem mi egyre távolabb kerülünk a 3. gyerkőctől :oops: Ki meri ezt a kockázatot bevállalni?
Vendég

Jázmin babónak boldog névnapot :D !
Mi mindenból Ha -s kaját eszünk van HA tejpép ois sima meg vaniliás , nem annyira rossz az ize .A Sinlac viszont se nekem :D ,se a csajoknak nem izlik,de az is allergiás babáknak van .

Nálunk tegnap éjjel volt először ,hogy nem kellett Regihez kelnem ,el sem hiszem :D ,helyette Liához keltem igaz kétszer ,mert a drágám már forog a kiságyab és a rácsfele megy és arra ébredtem, hogy veri bele a fejét :evil: :shock: ,mert tovább akart fordulni.

Üdv itt Zsuzska és a három babó!

[Kép
amonré

Petricsek,Banika!
Jobbuéást nektek!

Banika!
Ez a bodyn lévő szar mennyiség engem is meggyőzött,hogy kidobásra vár.
Vendég

kettős front?! jaaaajmáááááá nemmáááááááá
amonré, mi minden éjjel vejük a fejünket ide-oda. tegnap is felugrottam, mert azt hittem agyrázkódást kap Zsombi, annyira bevágta. de nem, békésen továbbaludt ... :wink:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek!Akkor ez jó kilátás lesz ,egy darabig még akkor tutti verik a fejüket :D ,nehogy anyának jó legyen :D

[Kép
amonré

Zsuzska!
Akkor leszek csak Zsu :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Igaz, hogy van időm bőven, de szeretné időben felkészülni mindenre és nem utolsó pillanatra hagyni.

SOTE II-n szülünk majd. Még nem voltam a kórházban, mert egyenlőre csak a dokim magánrendelésén voltam. De egyenlőre még a Forgácsban vagyunk a 8. hétig.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Petricsek!
Fogzás miatt is kelhetnek!

Betegek!
Hársfatea mézzel!

Zsuzska!
Nálunk is ritka az ekkora fosás,de ők rengeteget isznak és sok gyümit esznek(konzervest) :oops:
Vendég

Amonré!
Én körbe kibéleltem a kiságyat törölközővel és kicsit tompít a fejbeverésen.
Vendég

Vovanda: tudom hogy nem hulyeseg, irtam is font hogy nagyon is jol tudom hisz ezt tanultam. Csak nem akarok veszekedni, hogy oldjam meg? :shock: :? :oops: Merthogy az uram kijelentette hogy O bizony nem vigyaz a gyerekekre mig en pszichomokusnal vagyok. :evil: Kitartok, ha nagyon odaleszek vegul Neki is engedni kell, ha jol leszek akkor minden ok.
Szoptatas: ne szegyeld Magad, en megertelek, csak 1 honapig szoptattam. :wink:

Binyek: csokimasszas! :lol: Latod mindenki Rolad almodozik! :wink: :lol:

Kuzsanna: gratulalok babakhoz! Kicsit talan meg korai ilyen dolgokon aggodnod, nem? :wink: Nem konnyu, nagyon nehez de sokan tuleltek mar. :lol: Mikor mesz legkozelebb uh-ra?

KépKép
KépKép
tontica

csajok!
Ha már hoemopátia, kicsit más téma.
Masszív szorulásra (nálam) tudtok valami tippet adni? Kb. heti egyszer járok eredménnyel spontán, de akkor az aranyerem is k.o.
Amúgy Duphalac+glicerines kúp kombó műkszik, de a kúphoz nem akarnék hozzászokni. :oops:
vovanda

Vanda
Ez durva szegénykém.Pláne így hogy anyatejesek a törpék nem tudom mi az amit lehet és mi az amit nem.
Mindegy leírom ami nekem anno bevált,aztán majd döntesz.

1 pohár vízbe szoktam áztatni aszalt barackot ás aszalt szilvát egy éjszakára.Ezt a kb 2 dl-t reggel megittam és nem volt gond.Súlyosabb esetben meg is ettem a zs áztatott gyümiket :lol: :lol: :lol: :lol:
ezt adtam már a pockoknak is a múltkori szorulásukra.

Tonti
Nem tudsz akkor menni amikor bölcsiben vannak?Így kecske is káposzta is :wink:
Vendég

Na én már össze-vissza írok.
Ez mán itten a vég
Vendég

Tonica!
Csütörtökön lesz a következő randink a manókkal :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Húúúú,csajok!
Mindjárt felrobbanok!Muszáj kiírnom magamból!
Miki elment tatabányára ehhez a rohadt kurvához és amikor mondta neki a kaputelefonban,hogy mit szeretne,egyszerűen lecsapta a kagylót. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Írtam róla két olyan negatív véleményt,hogy a füle is ketté fog állni szerintem!
Plusz kapott az Iwiw-en is egy 8-10 kedves sort,hogy mit csináljon a 20.000 ft-ommal!KÖCSÖG!!!!

Ja,jut eszembe:van két szutyok sport babakocsim!Ötletek,hogy mit csináljak velük???Mert a gyerekeket bele nem teszem,az biztos!Virágtartónak meg nem túl jó...

binyek

Mialatt megirtam a hozzaszolast Ti egy oldalt irtatok! :shock:

Petricsek: mit hogy oldunk meg? A reggeli keszulodest? Hat, felkelunk fel 8-kor, mig Apa megeteti az egyik gyereket en fololtoztetem a masikat es aztan forditva, utana Ratet. Aztan gyerekek be a szekbe, kapnak a kezukbe valami ragcsalnivalot (amit altalaban ledobnak mert nem ehesek) Rate reggelizik, en elkeszitem a tizorait, bepakolom a taskat. Aztan feloltozok, Apa megborotvalkozik es megyunk, kocsival. 9-re kell odaerni, eloszor a kicsiket visszuk a bolcsibe aztan Ratet a suliba, utana Apa hazahoz, en pakolok, mosok, fozok, tevezek, babanetezek :roll: :oops: :lol: majd 1-re megyek ertuk a babakocsival, 15 perc seta.

Banika: koszi, altalan en is vegyeszoldseges levest csinalod csirkevel de mar kicsit unalmas. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

gulyásleves? :wink: :wink: :wink:
krémlevesek?
Vendég

Hát Tontica!
Nem semmi napirend!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Banika: miert nem godnoltam en eddig erre? :shock: :roll: :oops: :lol: Marmint hogy de. megyek pszichologushoz? Latszik hogy szita az agyam, na meg meg mindig furi hogy van szabadidom, el se hiszem! :lol:

Binyek: mi van? Milyen kurva? Az ex? Az urame lekapcsolt rolunk 4 eve 6 millio ft-nak megfelelo osszeget. :evil: Mar reg lehetne egy telkunk! :x :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Na, mondj egy-ket kremlevest, azt nagyon szeretem! :wink:

Kuzsanna: akkor drukk csutortokre! :D Majd kerunk kepeket!

Na, megyek hajat mosni meg oltozni!

KépKép
KépKép
tontica

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:53-kor.
davandi

Kuzsanna: napirend: akkor folytatom:

Szoval 1-re megyek a kicsikert, hazajovunk, esznek es alszanak. Olyan fel 3-4 kor kelnek. 5-re megyunk Rateert a suliba, aztan jatszoterezes, hazajovunk, akkor eluralkodik a kaosz, mindenki futkos, veszekszik, kiabal :roll: :evil: :lol: kicsit jatszanak, meset neznek, amikor Apa hazajott furdes, vacsiztatas Apaval es alvas. Kb. 9-fel 10-re jutok az agyba.

3-as ikrekkel nem tudom hogy lehet napirendet tartani. :roll: :lol:

Na, tenyleg mennem kell!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
Vettem a Vaterán 2 "nagyon jó állapotú" babakocsit és olyan szarok,hogy nem tudom használni,de a nő nem veszi vissza.Tiszta rozsda,kopott,rágott,mocskos.A képek,amiket feltett róla szerintem 10 évvel ezelöttiek voltak.És egy szóval se mondta,hogy bármi hibájuk lenne.Csak éppen még a cigányasszony a putriban is különb kocsiban tolja a pujákat! :roll: :roll: :roll: :roll:

binyek

A Miki nem tudott bejutni végülis?
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:54-kor.
davandi

Binyek, basszus!!!
sztem add oda valami szeretszolgálatnak! tudod jó tett helyében jót várj! :) Te is az Uradnak adod a piszkos munkát :)

Kzsu :) sztem erre nem lehet felkészülni. főleg ilyenkor az elején. az ember még el sem hiszi h. terhes nem hogy kettő vagy három. hidd el lesz időd még felkészülni, de erre nem is nagyon lehet, majd jön,és az anyai ösztön tudni fog mindent! 3 babóval elég nehéz lesz az elején, de később meg annál jobb.
de ha nagyon uncsizol, van a Suttógónak szép 3 kötete, azt már akkor olvashatod is :)Várjuk a csütin a beszámolót és a képeket!

Aloe Vera szorulásra?

zsuzska80
Szombathely

Tonti!
Te jó ég :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sejtem én is, hogy nagyon nem lesz egyszerű.

Andi!
Köszi szépen!
A liftet már lemértem, 80 ccm-re nyílik ki. szóval elvileg a keskenyebb egymás mellettiek is beférnek. A lenti ajtá pedig mindkét része nyitható.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:55-kor.
davandi

Már megint ennyit írni! :roll: :D :shock: :D de nem baj, pörögjünk csak!

Szanett: OK! Akkor mjd megbeszéljük! De szóljál ám! :D

Benszi: Balu :D .

Tontica: édesek a jelmezeseid! :D

Erről jut eszembe. Én még nem is raktam a Katicámról. Majd pótolom.

Kuzsanna: gratulálok a babókhoz! :D Mi 2 emeletes társasban lakunk a másodikon. Lift nincs. Hordozóban viszem le Őket . Amikor csak kis időre megyünk akkor maradnak abban. Ráteszem a babakocsivázra és megyünk.
Kép Táncol a Dadával
Binyek: hát elhiszem, hogy dühös vagy! :evil: Én is az lennék nagyon. De ezek után már nem is mer az ember látatlanba vásárolni.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Andi
Mi 3-án megyünk Pécsre fejlődésneurológiára,akkor tuti megyünk egy müller kört is.
Ha gondolod én megnézem,aztán elpostázom.
csak dobj egy telószámot,hogy rád tudjak csörögni ha ott vagyok Szín-méret...stb egyeztetés
Vendég

Binyek!
De gáz.... én enm tudom, hogy engedheti ez meg magának bárki is.... így eladni valamit :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska!
Igyekszem most nem elfelejteni a képet....
Én is ilyen vegyes párost szeretnék :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Myra!
Köszi a tippet! Ti a babkocsit lent tartottátok eszerint??,

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj, lányok, délelőtt vendégem volt, most meg le vagyok maradva :shock: ennyit írni!

Tonti!

Szépségesek a farsangolóid!

Kuzsanna!

Üdv itt. hát neked sem lesz egyszerű dolgod, de csodálatos lesz minden perce!

Jázminkáknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Benszi!

Szaros Balu nem semmi!

Megyünk wellnesselni, ha vége a hülye influenzának. Gulliveren lőttem, Ati elvisz, arany ember :lol: :lol: :lol:

http://www.gulliver.hu/hu/11941/hotel-e ... esztergom/ csak mi négyesben nyomjuk majd

Judit

jucicuki

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:55-kor.
davandi

Juci! de jó lesz nektek? mikor mentek?

Basszus Gergő szeretné a vizet akkor mi is mennénk, de így semmi értelme ...:(

zsuzska80
Szombathely

no benszi csokifia nagyon komoly kérek egy harit :D
tonti köszi te most felismerted a kissebbségérzésemet félelmeimet :oops: puszillak,a farsangos gyerekeidet meg külön cuppantom nagyon csinik :D
szanet köszi a tippet irány müller :D
binyek mi a vaterán a kurva neve,had szopatgassam egy kicsit meg :wink: amúgy ird meg neki,hogy 5 napja,van hogy visszautalja a pénzt mert már felvetted a vaterával a kapcsolatot az esetleges feljelentésével kapcsolatban.nekem ez bevált már :D :lol:
3 babóhoz gratulálunk:)
myra jajj de cuki a kis táncoslányod :D
jázmin druszáinkat isten éltesse
juci kölessel van infód-kis konyhamesterünk :D

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?