Manó, Zsuzsi: küldök egy jókedv ölelést nektek!
Cukor: nekem egyszer néztek, talán most mégegyszer a 36. héten, állítólag még egy vérvétel is lesz, meg cuncicucc vizsgálat!

Nekem még a méhszájat is egyszer nézte a doki kézzel akkor jó volt, most meg semmit nem mondott. Gondolom majd a jövő heti UH-n részletesen beszámol mi a helyzet odalenn.
Ja a munkások közölték a bejárónővel, hogy azért dolgoznak dirrekt lassan mert nem fizetett neki a férjem?!

Pedig elég sokat fizetett nekik, de nem az egészet hiszen nincsenek készen?! Vagy előre szokás fizetni? Levente örjöng ki akarja b@szni őket, de akkor ki fejezi be????? Tök jó minden nem?!
Bori: irigykedés megy a duplarákért, nekem a szűz nagyon eltolta a dolgokat...
Szivvi: az Arnica gátsebre megy (aranyérre is jó) de azért lehet ott lenn kenegetni arra a körömvirág tök jó, meg állítólag cickóra is meg babapopsira. Találtam megfelelőt a bio boltban Dr. Theiss körömvirágkrém narancssárga, zsíros már bent figyel a hütőben.
Ne bőgjetek, mert én is bőgök akkor...
Én is egész életemben erre készültem...vártam...vágytam... álmodtam róla... Annyira jó!!!!!!! BBBBBBOOOOOOOORRRRRRRIII
nemsoká anyucika leszel!
Na felvidításnak azért nem bírtam ki vettem egy pamutrucit a kínainál fekete és rózsaszín apró virágos baromi jó, de amikor felvettem és próbáltam az óriás kannákon megkötni egyszerűen kettészakadt a megkötője...

Szóval most megcsomóztam elől felvettem alá egy fekete trikót és dögös kismami lettem, még a férjem is észrevette (ami nagy szó) szóval 1800,-Ft-ot megért...
Ja a védőnőnél minden oksi, vizelet, vérnyomás rendben és tökéletes a gyermekem szívverése. Imádom!