A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Magdolna: nagyon édes Nóra :) szerintem nekünk is van ilyen rugink :D legalábbis a teteje alapján :)
Nyugi, nem happoljuk el az összes kispasit :wink: szép is lenne egy hárem :lol: :lol: :lol:

Álommanó: jól leteperte tegnap a lánykámat :roll: reggel 8-1/2 11, 1/2 12 - 1/2 5, itt egy hosszabb ébrenlét rövid bealvásokkal, majd 1/2 8 - 1/2 12-ig megint... úgyhogy a fürdés kimaradt nálunk is :roll: :oops: én nem fürdettem meg álmában, féltem, ha felébred, akkor hisztis lesz.

Hanna: jó utat!

Zitocs: én már nem is gondolkodom állami bőrgyógyászban.... próbáltam :evil: van egészségpénztárunk, majd abból fizetem, csak lássanak el rendesen.

Móni: jobbulást!
Érdekes, hogy a babanetnek nincs rutinja az ilyen privik kezelésére, mint pl a wiw-en a "jelentés". Az ilyen felhasználókat ki kell zárni!

Mágnes: örülök, hogy minden rendben Bencével :)

Csöre
csöre74

Jóreggelt!

REkord: lányom 9 órát aludt!!!

MAgdolnasz, ennek a mosolynak nem lehet ellenálni :)

Hanna, sajnálom hogy még mindig kzdöttök. Remélem az éjszaka jobban telt.

Mágnes, örülök hogy ilyen jók lettek az eredmények!

A többi reagálást később, hív az én kis hercegnőm...
kisbogacs

Sziasztok!

Mágnes! Örülök a jó eredménynek.

Magdolnasz! Csodaszép Nóra baba. :)

Katuska! Megnyugtattál, hogy Petra jól viseli a változást. Remélem, O. is így fogja.

Csöre! Ha O. bealszik, én sem fürdetek.
Inkább aludjon nyugalomban.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csöre: :D

Kriszti: köszönjük!!! De jó, hogy Ági így alszik! Nóra este 10-kor evett, bíztam benne, hátha ő is, erre kelt fél egykor, fél 4-kor. Ekkor nyakig kakisan, így pelenkacsere üvöltés közben és annyira felébredt, hogy fél hatra tudtam elaltatni. (Ja és végig is hányt engem közben :))

Hanna: köszi! Jó utat! Használt az espumisan?
magdolnasz

Hanna: hogy vagytok?

Csöre
csöre74

Fülcimpára, fül mögé: baba körömvirágkrém. Tegnap vettem és reggelre felpuhította a sárga hámlásokat. Egész szép lett.
Az arca viszont olyan, mint a reszelő. Érdes és rücskös. Mikor múlnak el a tejpöttyök? Mindenki pöttyös?

krisz78

Magdolna: tündéri Nóri mosolya! :D Ádámnak bejön. Mi mindenkinek udvarolunk, annyi itt a szép lány. :lol:

krisz78

krisz:
Bence is pöttyös, de van, amikor mlege van, és attól van kiütése..

Ma megjártam a 6 hetes kontrollt, minden oké, házasélet, ülőfürdő zöld utat kapott:) Kaptam fogigátlót is, a dokim meggyőzött,hogy nem zavar be a hormonháztartásomnál, simán teherbe tudok esni, amikor abbahagyom. Ezt szoptatás alatt kell szednem, és minden nap, nincs 1 hét szünet. Aztán, ha abbamarad a szopi, akkor áttérünk másra. Kiváncsi leszek mennyit kóstál egy ilyen bogyó, ma megyek a gyógyszertárba megérdeklődni.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szép jó reggelt mindenkinek!

Köszönjük szépen mindenkinek, már elég jól vannak a fiuk.
Nekem is már csak diétáznom kell, mert még a hasmenésem van, lázam Hála Istennek ma már nem volt eddig.

Fölhívtam reggel azt az urat akit mondtam már nektek.
Akkor nem csak én kaptam ilyen üzenetet, hanem más is.
Annyit mondott, hogy nem kell vele foglalkozni, nem kell válaszolni az ilyen üzenetekre, mert már régebben is voltak ilyenek.
Letiltani is csak akkor lehet, ha opcén kifejezéseket küld bár melyikünknek.
Ha esetleg ilyet tapasztaltok akkor azt feltétlenül jelezni kell nekik, hogy tudjanak intézkedni.
Egyébként akkor regisztrált előtte amikor küldte nekem az üzenetet.
de reménykedem benne, hogy többet ilyet nem fogok kapni.

manocskak

Mágnes, Azalia-t írtak fel? 5900-ért kaptam 3havi adagot.

Móni
szépen utánajártál! Úgy tűnik ez van. :( Jön a spam ide is. Törlés gomb, és el kell felejteni. Nem ér annyit hogy bosszankodj rajta.
kisbogacs

Sziasztok!

Csipőtorna: szóval a kórház elhagyása napján egy gyógytornász mutatt ameg a zalaegerszegi kórházban, hogyan kell csinálni.....tényleg durva ha elintézik írásban, de nem mutatják be.
Épp apukám mondt amiért nem megyünk háziorvosi beutalóval a kórházi szűrésre: hát éppen a jelenlegi eü.-i helyzet és betegségszezon miatt. Jövő héten tudjuk le a nődokim és a baba csípőszűrés épp egy helyen van majdnem egymással szembeni magánrendelőben.

Hanna és akinek pocifájós a babája: nálunk kb. 4 napja kezdődött el, eddig az elmúlt 5 hét csuda kellemesen telt, de pár napja a délutáni keléstől úgy 5-től este 8-ig 9-10-ig ez a balhézás megy. Tekereg a pocakkal a Virág, bömböl. Aztán elalszik és még szerencse napközben és éjjel teljesen OKÉ....3 órákat minimum alszik, tegnap pl. este 22-től hajnali fél 4-ig.....de sokszor éjjel inkább 4 órát.....de ez a bömbölős esti program nem hiányzott. Miért most kezdődött? Úgye jól sejtem hogy pocakfájás, attól függetlenül, hog ycsakis este jön elő? Mi masszírozzuk a pocakot, és addig jó is, de gondolom kajálás után kell egy pár óra amíg elmúlik....

Mi 95%-ban tápszert adunk a babaánknak, napi egy etetés anyatej ( sőt ez is csak fél adag)....gondolom a tápszer miatt alszik olyan jókat, az lassaban szívódik fel...... de őrjítő az esti ordítás....olvastam a javaslatokat, még a DM-s párnát megpróbálom. Zolikánknál ilyen nem volt, áááá és az infacolt is megpróbálom. Annyira félrevezetett ez az egész mindkettőnket ( férjemet is) azt hittük még éhes...aztán a plusz aadagot mindig kibukta....így most már 2 napja csak az adagot kapja, mert úgy látjuk a cumizás a nyugtatás miatt kellett, és ezt a játszócumival sem lehet kiváltani, észerveszi,hogy a cumisüveg cumija vagy a játszócumi van a szájában. Aztán ha ilyen este során siekrül nagymunkát végeznie, akkor tutti minden oké lesz.....

Szóval ez a POCIFÁJÁS?....

gyongyike

Kisbogács:
Igen, azt kaptam, jajj e jó, hogy leírtad mennyi, össze vissza keresgéltem a neten, de nem írták az árát... 3 hónapra egészen elfogadható... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Krisz: jelentem, nálunk már nincsenek tejpöttyök.

5 hetesen jönne ki a pocifájás? hm... lehet.

Csöre
csöre74

Katuska: szuper képek, nagyon édesek vagytok!

Magdolnasz: Micsoda mosoly! Hogy tudtátok elkapni? Gyakran csinálja?

Csöre: Ha a XVI. kerület esetleg elérhető számodra, ajánlom a Mátyásföldi Magánklinikát- a bőrgyógyász doki elég gyorsan megoldotta a problémámat, és szerződtek egy csomó egészségpénztárral is.

Mágnes: gratula a jó eredményekhez- neked is és a Beni Babónak is! És boldog hétfordulót nekünk! :)

Krisz: a mi pöttyösödésünk nagyon durva volt, de jelentem, mostanra elmúlt- szinte egyik pillanatról a másikra. Nem csináltam mást, csak kentem bébi testápolóval, arckrémmel, fürdetőkrémmel. Vagy ettől múlt el, vagy elfogytak belőlem a hormonok, amik okozták :shock: . A koszmósodás nálunk is megy, köszi a tippet!

Manocskak: durva ez az üzenetes sztori...

Gyöngyike: ahogy leírod, abból az következik, hogy igen, ez a "klasszikus" pocifájás, amiről a szakirodalom se tudja, miért következik be. Szinte ugyanabban, rendszerint esti időpontban, az addig tökéletesen emésztő poci feladja, a bébi vigasztalhatatlanul szenved. Oka valószínűleg az estére elfáradó bél és idegrendszer. Egyetlen biztos gyógymódja az idő (legkésőbb 3 hónapos korban elmúlik, de lehet, hogy egyik napról a másikra korábban vége lesz- nálunk ez történt). Ettől függetlenül tüneti kezelések segíthetnek (pocakmelegítés, hajszárítózás, Suttogós tippek, repülőzés, autóban utaztatás, Espumisan csepp, Infacol, édeskömény csepp, masszírozás... )

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Maszatmanó: kb egy hete mosolyog ilyen nagyokat, amikor beszélünk hozzá. De ugyanilyen mosollyal fogadja a plüss bárányát :)

Krisz: Nóra arca is csúnya pöttyös volt, azt mondta a dokinő, ne csináljunk semmit, majd elmúlik. Már egész szép, csak picit "rücskös" a bőre, de alig látszik. Üzenjük Ádinak, gyertek! :D
magdolnasz

Sziasztok!

Cslaádi pótlék igénylőlapon a gyermekekre vonatkozó adatoknál
- mióta van a háztartásban pontnál mit kell beírni?
születési dátum vagy hazahozatal dátuma?

köszi

sahli

Na, vagyok.

Manocskak! Örülök, hogy jobban vagytok. Nagyon ügyes csaj vagy!!!!!

Krisz! Tejkiütés. Ne is mondjad. :?
O. arca is tele van. A kenőcstől sem javul sokat, mert folyamatosan jön új. Mohó a drágám. Itt láthatod is:
Kép

Gyöngyike! Igen, sajna ez a hasfájás. :(
Én tegnap este már bőgtem, mert nem tudtam mit tenni vele. Borzalmasan keservesen sírt.
Én meg marcangoltam magam, milyen anya az ilyen. :cry: :cry: :cry:
Aztán Laca hozta a csodaszert. O. fürdés után szopi nélkül beájult. Hajnal 4-ig aludt. Azóta 2x evett és alszik.
ÉÉéééééés újra mosolyog. Na, ma meg ezért bőgtem. :oops:

Kép
hanna30

sahli: a születési dátumot
magdolnasz

Sahli, hogy vagytok?
kisbogacs

Hanna: örülök, hogy jobban van Olivér hasa.

Magdolna: a rücskös bőr engem annyira aggasztott, hogy most lementünk a védőnőhöz. Persze sehol senki. Nektek is a kis arcán száraz a bőr? A homlokán nem. És olyan érdes, ha végighúzód a kezed rajta. kis apró dudorok. Néha pirosabb, főleg, ha eszik. Már azon gondolkoztam délután lemegyek a dokihoz megmutatni, mert egy kolleganőm belémhúzta az ekcéma gondolatát. De az viszketne neki, nem??? Tele lesz a doki influenzás gyerekekkel, azt meg nem akarom. Mit csináljak??? De, ha nektek is ilyen, és azt mondták, majd elmúlik, akkor nem parázok. (annyira)

krisz78

Krisz!
Egészséges rendelés nincs?
Nagyon nem lenne jó, ha Ádám beteg lenne.
Mi kaptunk gyógyszertári kenőcsöt, nem nagyon használt.
A doki szerint a tejcsitől van.
Hát én is örülnék, ha elmúlna.
Kíváncsi vagyok mit mond a dokitok.

Kép
hanna30

Gyöngyi: szerintem a tápszer okoz némi szorulást. Ez nem tudományos, csak én azt figyeltem meg, hogy azokon a napokon, amikor több tápszert kap Ádám, mint anyatejet, nehezebben kakál. Ha az anyatej a több, akkor napjában többször is. A tápszertől tényleg jobban alszik. Este azt kap, nem is ébred , csak 5-6 óra múlva.

krisz78

Sziasztok!

Hanna: örülök, hogy jobban van Olivér! Alattomos dolog ez a hülye hasfájás :evil: Jó utat!!!

Magdolnasz: tündérszép Nóra baba!!! A Kisfiam is akkor vigyorog jókat leginkább, ha én, mint Tejszagú produkálom magam,beszélek neki :lol: Megyünk hozzátok is udvarolni és csatlakoznék Kriszhez, hogy minden kislány reszkessen :lol:

Tegnao bevált ez a remek taktika, hogy csökkentettük a kajálások számát, vagyis Martin redukált alvás miatt, 11-től negyed 7-ig durmolt :D Utána is csak azért ébredt, mert nyakig pisis volt :oops: :lol: Öltözés után reggeli szopi, a drágám 20 perc alatt jóllakott, elégedetten teszem a mérlegre, erre mit látok??: 220g! Azt hittem, kiesik a szemem :lol:

Kriszti: egyforma antibogyónk van :lol:

Enikő és mindenki,akit érdekel, antipocakfájós homeos bogyók:

Chamomilla vulgaris 15 CH: A baba élesen sikongat,nyugtalan,dühös,nehéz megnyugtatni.A hasa gázokkal teli, vizes,zöldes széklet.Melegre, ringatásra javul, este 9 és 12 között rosszabbodik.

Colocynthis 9-15 CH:erős,görcsös hasfájás esetén,ha tornáztatásra, masszírozásra enyhülnek a panaszok.

Dioscorea 9 CH: Hirtelen kialakuló és periodikusanvisszatérő hasgörcsök,melyek erősödnek összegörnyedve és enyhülnek hátradőlve és a hát masszírozására.

Lycopodium 9 CH: Kifejezetten puffadásra, illetve az anya által fogyasztott ételek miatti görcsökre. A panaszok délután 4 és este 8 között erősödnek.

[/b]

KépKép

KépKép
kata8110

krisz: nekünk kb egy hete szebb. Eddig minden újabb kiütés olyan volt, mint egy kis pattanás. Piros szél, sárga közép. Nem kentem rá semmit, mostmár csak 1-1 jön elő. A bőr ott kicsit érdesebb, de nem száraz, nem hámlik. Olyan, mintha húzódna ez vissza. Te kented valamivel? Lehet, hogy attól száraz. Én nem vinném el a beteg gyerekek közé. Szerintem várd meg az egészséges rendelést. Telefonon nem tudod megkérdezni?
magdolnasz

Hanna: kedden van az egészséges rendelés, akkorra van is időpontunk. Azt mondod, inkább várjuk azt meg? Inkább a kiütés, mint a influenza.

krisz78

Magdolna: nem, nem hámlik. Reszelős, érdes. Nem kentem semmivel az arcát. Csak a fülén a koszmót körömvirágkrémmel. 2 hete kezdődött, de akkor csak a homlokán. Akkor azt mondta a doki, tejkiütés. Kérdezte, hogy ettem-e paradicsomosat? Mondtam, igen. Azóta nem eszek, de a pöttyök szaporodtak, és lett a két orcáján , meg a nyakán.

krisz78

Szia kisbogacs!
Köszönöm neked, hogy lefordítottad a szöveget nekem.

Szia maszatmanó76!
Hát igen eléggé meglepődtem amikor megkaptam.
A páromnak is mondtam és neki sem tetszett.
Hogy van pofája ilyen üzeneteket írni bárkinek.
Valami elme beteg lehetett biztos.

Szia hanna30!
Köszönöm.
Tudod az élet sok mindenre megtanított, hogy mit hogyan intézzek el.
A velem egykorúak egyike sem élte át szerintem azokat a dolgokat amin én keresztül mentem.
Nem kívánom senkinek.

De nem a múlt számít azt el kell felejteni.
A mának kell élni és boldognak lenni, hisz mint nekem is van egy gyönyörű babám és van két szép nagy fiam.
Az ilyen miatt meg nem fogok idegeskedni, nem ér annyit az egész.
De azért, ha ti is tapasztaltok ilyet akkor ne felejtsétek értesíteni a babanetet.
Ha esetleg bármiben tudok még nektek tanácsot adni akkor nyugodtan kérdezzetek.
Megpróbálok a legjobb tudásom és tapasztalatom szerint segíteni másoknak is.

manocskak

Krisz: nekünk is volt, de úgy vagyunk, mint Nóra baba, mostmár csak 1-1 jön, de volt a mi arcunk is olyan, mint a smirgli :( Ne vidd a kis betegek közé!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Köszi. :)
Martinnak jó alvókája van.

Krisz! Inkább a pöttyök. Én nem vinném beteg gyerekek közé.
Vagy ahogy Magdolnasz is írja, telefon.

Kép
hanna30

Hanna: ahogy látom a képen, Ádám kiütései is hasonlóak, mint Olivéré.

krisz78

Magdolna: köszi! Gyönyörű Nóri baba! Imádom amikor mosolyognak a picik és néhány hét múlva már hang is társul hozzá :)

Kisbogács: jól vagyunk! Lassan kezdünk összeszokni és már nem vagyok annyira fáradt mint az elején. A baba minden nap valami újdonságot mutat, tegnap megvolt az első repülőzés- nagyon kis izmos már a karja :D

Lányok: ha már nagyobbak lesznek a babák és jobb az idő tök jó lenne egy baba-mama találkozó! :)

sahli

Hanna, Krisz! Petra arca is ugyanilyen! Semmit nem kell vele csinálni. Fürdetővel megmosni, ha nagyon száraz akkor popsikrém vagy gyógyszertári testápoló és majd elmúlik magától. Máténak is iylen volt, kapott rá szteroidos krémet (elidel) amitől két napa alatt gyönyörű lett viszont én most nem szeretném csak azért kenni Petra arcát ilyen erős krémmel mert csunya. VAn oylan baba akinek akár hat hónapos koráig is iylen! De elmúlik!

SIkerült végre betelefonálnom a klinikára is és jó lett a vérvétel eredménye!

Nóra baba de szép! Annak a mosolynak kevés pasi tud ellenállni:)

Oylan mérges vagyok mert esik az eső! mehetnénk sétálni, játszótérre ide oda erre itt kell bent ülni....Máté meg már kibírhatatlanul hisztis a bentléttől.

Végre a lányom ébren van egy órája!
katuska79

Sahli:nagyon támogatom az ötletet!

Hanna: nagyon szívesen. Bár még egyiket sem próbáltam, nem tudom, mennyire válnak be,de egy próbát megér. :wink:

Képzeljétek, ma Apa kivett egy napot, hogy velünk legyen (és szegényem most is havat lapátol, itt nálunk ma megint esett :evil: ).Nemsokára jön át anyósom és akkor Apa elvisz ebédelni! Holnap meg anyuéktól kapunk kimenőt :wink: :oops: Tényleg nagy mázlista vagyok, hogy van segítségem!!! De jó is lesz kimozdulni, hetek óta csak a 6 hetesen voltam :roll: Meg Martinnal kicsit kint a teraszon,mert vagy a hó esett,vagy eszelős szél volt...vagy -10 fok :evil: De most süt a napocska,végre!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata8110 2009.02.27 12:20-kor.

KépKép

KépKép
kata8110

Megvárom a keddet. Nem akarom megbetegíteni. Addig így marad az én kis foltos "kutyuskám". :lol:

krisz78

Megvárom a keddet. Nem akarom megbetegíteni. Addig így marad az én kis foltos "kutyuskám". :lol:

krisz78

Manocskak! Nagyon szépen írtad.
Én is így vagyok vele.
Amin átmentünk, nem kívánom ellenségemnek sem.

Sahli! Taliban benne vagyok. :)
Bár, ha ilyen idő marad.... :x

Kép
hanna30

Kata!
Én az útra mondtam, hogy köszi. :lol: :lol: :lol:
A homeost én is feltettem a blogomba.
Bár őszinte leszek, én nem hiszek benne. :oops:
Hűűűűűű... én nem is bírnám ki, egyedül egész nap a lakásban Zsebivel. Mi minden nap megyünk csavarogni. :)
Olyan jókat alszik. A segítségért irigy-irigy.
Bár, nem panaszkodom, mert a hétvégén Anyukám tuti elkényeztet bennünket.

Kép
hanna30

Sahli, örülök! Bama-mama tali jó ötlet!

Móni, igazad van, csak előre nézz!

Krisz, nekünk az egész testünkön van kiütés. Többnyire alig látszik, viszont olyan szegénykém bőre mint a reszelő. Védőnéni látta, azt mondta lehet száraz, kenjem olajjal/fürdetőkrémmel. Nem használt. Sógórnőm (az ő babái ekcémásak) szintén látta, azt mondta az ekcéma nem ilyen, az hajlatok táján és foltokban jön. Doktornénihez még nem jutottunk el a derekam miatt, tán jövő héten. De én is csak egészséges rendelésre viszem.
kisbogacs

Katuska! Köszi a megnyugtatást!
Örülök, hogy jó lett Petra eredménye.
Az esőt sajnálom. Elhiszem, hogy Máté is unja.
Remélem, anyukámnál jó idő lesz és mehetünk sétálni.

Kép
hanna30

[quote="katuska79"]
írta:
katuska79SIkerült végre betelefonálnom a klinikára is és jó lett a vérvétel eredménye!

Végre a lányom ébren van egy órája!

Hurrá-hurrá! :) :) :)
kisbogacs

Krisz: semmit ne csinálj vele, elmúlik. Sacinak is olyan volt, most puha újra. Eleinte kenegettem, de régóta semmi (azaz mégis: minden fürdés előtt átolajozom a testét, így az arcát is)

Itt ma ragyogó napsütés van, bár délelőtt volt egy kis eső.

Katuska: örülök a jó eredménynek :)

Hanna: édes pici Olivér, de fáradt a kis pofija...

Csöre
csöre74

Csöre! Ennyire látszik rajta?

Elköszönök Csajok.
Jó hétvégét Mindenkinek!

Kép
hanna30

Hanna! Az espumisan bevált nektek?

Magdolna! Nóra mosolya gyönyörű. Megmutattam a fiaimnak. Ennyi szép lányból nehéz lesz választani!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hanna: ott a pont :lol: :lol: :lol: Utána láttam,hogy ugyanezek vannak a blogodban. Én (lehet,szakmai ártalom),hiszek bennük és eddig mondjuk a legtöbb esetben használtak is (torokfájás,fejfájás, menstruációs görcsök) -- csak nagyon jól meg kell választani a sokféle bogyó közül,hogy éppen melyik használhat...Mert a babapocakra is van ugye 4 féle... :wink: Itthonlét ügyben sajna tehetetlen voltam, mert akkora hó és tócsák voltak, hogy nem tudtam volna kikocsizni Martinnal :wink: Remélem, hogy a jó idő meghozza az olvadást és akkor mehetünk!!!

Katuska: örülök a jó eredménynek!!! :D

Csöre: itt is,végre valahára süt a nap!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: látszik... remélem, hamar elmúlik neki
Jó hétvégét és jó pihenést Anyukádnál!

Kata: hajrá olvadás! Nálunk persze a járdáról olvad utoljára :evil:

Csöre
csöre74

Kata, Enikő, Sahli: köszönjük a bókokat! :)

Katuska: de jó!!!!

Nekünk is jött levél, hogy rosszul vették le a kórházban a vért, ismételtessük meg a háziorvossal :twisted: Én jobban sírtam, mint a gyerek, amikor megsúrták a sarkát. Remélem, jó lesz az eredmény.

Kata: minden homeopátiás bogyóban otthon vagy? Mi a véleményed az urtica urensről?

Hanna: jó pihenést!
magdolnasz

Kriszti: köszi szépen, akkor megnyugodtam. Az a baj, hogy túl sokat olvasom a babaszakirodalmat. Minden tünetet felfedezni vélek.

Katuska: örülök, hogy okés az eredmény.

Mindjárt kész a kaja. Aztán megyünk babakocsizni! Itt ragyogó jó idő van! Itt a tavasz: :-)
Később jövök!

krisz78

Sziasztok!

TEJKIÜTÉS: Zétény arca is tiszta rücskös kiütés lett tegnapra-korábban nem volt- viszont mivel a tejem a múlt héten összeszedett influenzának köszönhetően totál elapadt, csak tápszert kap. A tápszertől van tejkiütése???? 8)

Én a védőnőre újfent kiakadtam......a legváratlanabb pillanatokban -természetesen nem a megbeszélt időpontban- beállít, ha a gyerek alszik felkelti és nyomogatja és osztja az észt.........úgy berágtam rá, hogy tegnap nem engedtem be :oops: :oops: :oops:
Kértem már, hogy akkor jöjjön ha megbeszéljük, vagy hívjon fel vagy bármi megoldás jó amiről tudok........váratlanul ne jöjjön....és utálom,hogy felébreszti Zétényt....
velem van a hiba?

Kata: jól teszitek hogy elmentek a pároddal és szuperek a nagyszülők!!! AZ én anyukám is elvitte hétvégére a nagyfiamat, úgyhogy lesz kis nyugi, pihi :wink: .

KépKép
peni

Peni, jól csinálod. Védőnéni menjen a ....

Apadás: nálunk is 0-ra apadt a tejáradat a kórház után. De a tej elapadása egy 40 napos folyamat, ha akarod még vissza tudod csinálni!
kisbogacs

Kata, Hanna! Köszi a homeós infót! Ezek közül a leírások közül egyik sem igazán illik ránk. Milánnak minden etetés előtt és után fáj a pocija. Sokszor álmából is hasfájásra ébred!

Hanna! Olivér nagyon édes! Ez pocifájás közben készült, olyan kis szenvedő az arca!
Jó utat nektek!

Krisz! Foltok miatt ne aggódj! Nekünk is ilyen az arca. Én semmivel nem kenem, minden este megmosom a gyogyszertári fürdetővel és már szépen szárad le.

Katuska! De jó, hogy minden rendben!
Máténál, hogy éred el, hogy a játékait elpakolja? Leventét mindig le kell valamivel kenyereznem, turorudi, csoki, stb. Ha azt megmutatom pikk-pakk elpakol, hogy megkaphassa, különben szemtelenül vigyorog szembe és meg sem mozdul. De ez hosszú távon nem járható út. :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?