A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Juci: de jó lesz nektek! :D Tuningoljátok magatokat Hévízre? :D

Kuzsanna: nekünk a babakocsi lent van a garázsban. Áldom az eget, hogy az építtető csak így adta a lakást. Anno nem örültem, mert van bent az udvaron beálló is,de most nagy segítség.

Tünde
Kép

Kép
myra77

ja binyek nem tom miért álmodtam mert amúgy kamázlak nagyon :wink: :D cupppp,

lanyané

BAnika: De, asszem Neked... :oops: :oops:

Tiszta zizi vagyok mostanában. Tegnap pl rossz buszra szálltam... 7 éve lakom itt :oops:

Kuzsanna: Én is sote II-ős vagyok... Ki a dokid? Gratu a bavbákhoz!!!

Köszi a névnapi köszöntést :D

Barátnőm nekem adta az autósülését ingyen! Állati jó! Tök örülök!!! Már csak 1 kell.
Vendég

Álom: Én ma azt álmodtam, hogy diszidáltam Albániába! :shock: :shock: És őrködnöm kellett valami kis házba, míg a többiek,akikkel kimentem aludtak.
Vendég

tonti! de edes falatkak :lol:, bolcsibe??? de jarnak bolcsibe az ikrek? le maradtam volna errol? :roll: :roll:

binyek! ne ugy ved hogy remalom, hanem kis telepatia :wink:

tonti! majdnem en is el mentem pszikomokushoz, de a ferjem le beszelt (mert nagyon akartam babat es nagyon ki voltam akadva+a munkam is hozza tett) de ha nem sikerult voltna elsore az inszem bizti el megyek, persze akor meny ha ugy erzed hogy jot fog csinalni, ha te is huzodkodz akor bizti nem tudnak elege segiteni, bocsi ha bele szoltam

benszi! Dorikad se semmi :lol: :lol: :lol:

kuzsanna! gratulalok a babakhoz :D mi is pinceben tartyuk a kocsit es olben hurdozuk a babakat a 3ik elemetre lift nelkul, nekem itt van anyum es segit, meg 2vel nem olyan vilag vege az oltozkodes es furdetes, de 3al nem tom hogy csinalnam, bizti kel egy rendszert ki alakitani amihez a babak is hozza szoknak, bocsi ha sok voltam

csajok! itt mar csak 3as anyukak vannak, szep ez, de valahogy hianyolom a 2eket

banika! birom a rucis neveket, jot mosolyogtam rajtuk :lol: :lol:

binyek! sajnalom hogy ilyen ronda volt az a miss.kurva

mindenki innen a topikrol kene irja meg neki hogy mitt gondolunk rola, benne vagytok?????????????? te mit szolsz binyek????

myra! Kira is nagyon edi be oltozve

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Lanyané, Demoniq: köszi

anny: bocs, de jót nevettem a buszon és az álmodon. :D Nem vagy egy kicsit fáradt? Barátnőd nagyon rendes!

Tünde
Kép

Kép
myra77

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:56-kor.
davandi

Myra: Kicsiiiit??? NAggggyon! :wink:
Vendég

Anny, nem vagy semmi ezzel az álommal, én szoktam ilyeneket :lol:

Binyek, azért a babakocsis nő nem semmi!
Gusztustalan emberek vannak

Jajaj, tudtam az előbb, hogy akartam reagálni még valamire.
Köles:
enyém lányok csak kölesgolyó formájában kaptak eddig, de azt nagyon szeretik. Auchan biorészlegén van rengeteg fajta, különböző ízesítéssel, mi naturral kezdtünk, most néha már kapnak enyhén sósat is...

MÉg nem tudom mikor megyünk, dec 23ig fel lehet használni a kupont....

Judit

jucicuki

Anny!
Rustyák Mihálynak hívják a drágát. Nagyon szimpi egy ember.
Te kinél vagy-voltál?
Micsoda egy álom :shock: :shock: :shock: :shock:

Moniq!
köszike :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Maryska!
Engem már tiltólistára tett a rohadék,én nem tudok neki már írni a Vaterán...
De ha gondolod,akkor írj neki,van még jópár eladó cucca...
BEUSKA175 a neve.Mondd neki,hogy megvennéd tőle valamilyét,csak a negativ értékelések miatt nem mered. :wink: Amúgy olvasd el milyen édes értékelést írtam róla! :lol: :lol:

Zsu!
Ha rám hallgatsz,akkor nem veszel szűk egymás melletti kocsit,mert én először olyat vettem és el kellett adnom,mert kabátban nem fértek el a gyerekek egymás mellett. :roll:
A segítőt pedig mindenképp kérdezd meg,mert én is úgy tudom,hogy alapból jár.

Anny!
Ez tényleg a lestrapáltság jele.Nehogy otthon csinálj valami hülyeséget egyedül!Figyelj! :wink:

Móni!
Nem értem,amit írsz...Hova írjuk?Kinek?Mert az ötlet jó,csak hogy? :wink:

binyek

Davandi: Remélem nem azt, hogy ki kell mennem Albániába, és őrködnöm kell, míg a többiek alszanak :lol: :lol:
Vendég

Anny: akkor tessék pihenni ha alszanak a csajok! Napközben egyszerre alszanak? Mert akkor tényleg ledőlhetnél. Nehéz volt neked az elmúlt időszak.

Davandi: köszönöm, hogy ilyen ügyesnek gondolsz. :oops: :D De én előbb szerelek meg valamit, minhogy varrjak. :oops: Anyósomtól kapta. A fánkok sikerültek vasárnap?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Anny!
Boldog névnapot Jázminodnak!

Myra!
Édes a jelmezes csajod!

Binyek!
Tényleg nem lehet feljelenteni a tesz-veszen,ahol vetted?Jó ötlert Mariskánktól,hogy küld el neki a nevét és szivassa egy kicsit.Urad be sem jutott a kapun?

Kzsuzsi!
Várjuk a csüti beszámolót!

Tonti!
Mi a baja az uradnak a pszihomókusokkal?

Banika!
Higanyok "csak" taknyosak vagy lázasok is?Anyósnak remélem gratuláltál.

Juci!
Esztergom jó lesz,de az élményfürdőtől ne várj csodát,mert a babásvízbe nyáron nem engedték be a felnőtteket,hanem egy csaj a személyzetből foglalkozott volna minden kölökkel ,én meg idegenre nem bíztam,hogy majd az figyeljen rájuk.

Ugye milyen undorkák a kölkeim,egyik hányást eszik,másik tokától-bokáig szarja magát? :lol: :lol:

Ma napközben fél órát aludtak,mert Balu felkelt és felüvöltötte Dórit.
Vendég

Anny: :D honnan ez az Albánia? :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Kuzsanna: Nekem Fontányi volt a dokim, de.... róla max priviben... Ha érted... :roll: Róla egyébként sokannem is tudják, hogy nődoki, mert mindig inkább mint anesztes működik közre. Nem is találtam nagyon olyan anyukákat, akik nála szültek...talán nem véletlenül...
Vendég

Juci: kölesgolyót én is adtam anno Kírának. imádta.(én is) Nagyon sokáig megfelelt édesség helyett. De még a Miniknek nem merek adni, Ő is olyan nyolc hósan kapta.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra: Halvány lila gőzöm sincs...talán a híradóban hallottam... JA, és apámmal mentem ki, akivel ráadásul alig tartom a kapcsolatot. A lányokat meg anyuval hagytam, aki ráadásul már angyal...Szóval totál semmi nem stimmel...
Vendég

Benszi
"csak" taknyosak
Anyós?Nem is idegesítem magam rajta ha vki ennyire hülye :evil: :evil: :evil: :evil: Jó hogy már majdnem kikeveredtek ebből a szarból.remélem ha jönnek vmelyik este akkor hoz egy kis calicit is :evil:
Vendég

Benszi: köszi! De azért szépségesek az undorkáid! :D De aludhatnának többet is.

Tünde
Kép

Kép
myra77

juci! de jo nektek :D

binyek! arra a veretara nem lehet csak ugy e-mailt kuldeni annak a beuska kurvanak? nem tod hogy mukodik az a lap, de ha fel vilagositsz en biza irok neki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Anny: ezt jól összeraktad álmodban. :D :shock:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Néha elcsodálkozom,hogy az uram túlélte a gyerek korát,bár pár hónaposként itatott vele vmi forralt kútvizet anno anyós,aztán mentő hozta az uramat be a kórházba,de már kék volt és aszondták lehet túl sem éli.
Én meg rábízom a kölkeim mi?
Annyira nem rossz ember ám(minek védem,max mert az uram anyja),csak kurvára szerencsétlen és közben maximálisan tutinak akar látszani.
Szombaton is jött kölkökre vigyázni kirittyentve szövet naciban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Binyek!
Köszi a tippet!!!!
Hát igen.... a 80 cm tényleg nem sok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hello!

Anny: szerintem az almod azt jelenti hogy ugy erzed minden gond a Te valladat nyomja es mindenkirol Neked kell gondoskodnod, mig a tobbiek alszanak Neked vigyaznod kell rajuk es persze Te nem pihenhetsz soha. Na, meg az is hogy Neked mindig felned kell valamitol (valakitol, extol) es vedelezned a kicsinyeidet Tole, orkodnod felettuk. Na? :lol: :lol: :lol:
Alomfejto tontica! :lol:

Binyek: ja, az a hulye kurva?! :lol: Valahogy meg kell szivatni!

Juci: hat en belepusztulok az irigysegbe! :twisted: :lol: En csak egy jo kis masszazsra vagyom.

Moni: igen, kicsit lemaradtal, ez a masodik het hogy jarnak a bolcsibe, a kegyetlen anyjuk beadta Oket! :roll: :lol: Mar kezdik megszokni, mar nem sirnak annyit, bar allitolag ma meg voltak ilyedve a jelmezes gyerekektol, nagyon felelmetesek lehettek! :lol:

Myra: edes a kis katicad! :wink: :D Az en capam siman bekapna a Te kis katicadat! :lol: (Rate capa lesz.)

Davandi: busz :lol: en azt csinaltam allandoan hogy kimentem a konyhaba valamiert es mire odaertem elfelejtettem mit akartam. :lol: Hulyulunk! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Binyek
Azért kapott mástól is már ahogy láttam basszus.
Vendég

Tontica: Nem rossz! :wink: Holnap akkor azt álmodom, hogy nyerek a lottón :D
Vendég

Anny: de stimmel, az apukaddal nagyon szeretned tartani a kapcsolatot azert voltal Vele almodban, biztosan nagyon hianyzik csak lehet nem akarod bevallani Magadnak. Nagyon sajnalod hogy Anyukad nem lehet Veletek es nem lathatja a Lanyaidat es persze nem tud Neked segiteni! Biztos sokszor gondolsz ra hogy mennyivel konnyebb lenne ha Anyukad Veled lenne es levenne egy kis terhet a valladrol!
Na, stimmel?

KépKép
KépKép
tontica

Ja, stimmel...ha így belegondolok...bár apám inkább azért kéne, hogy szerelje végre meg a villanyt és a konnektorokat :lol:
Vendég

Tonti
Minek neked pszichomókus?
nem rendelsz priviben? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tontica: jó az álomfejtésed! :D Köszi a dicsit! Katica és Cápa, érdekes páros lenne. KÉRÜNK MAJD KÉPET! Kis drágáidnak biztos sok volt hirtelen az a sok jelmezes gyerkőc.

Banika: anyós! :roll: De legalább megy és próbál segíteni. Nézzük a jó oldalát. :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anny: nekem is nagyon hianyoznak a szuleim, bar az en anyukam el; sajnos nagyon messze van. :(

Banika: szivesen, csak ird meg mi bant! :wink: :lol:

Mielott kijottem ide mentalhigienes voltam egy szoc. otthonban. En feleltem az orogek lelki vilagaert. :)

KépKép
KépKép
tontica

oregek, nem orogek :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: de miért pont Albániáról álmodott Anny? A többi dolog az érthető. De igaza lehet, biztos a tv-ben látta.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra
Pont azért próbálom "védeni",mert bármikor szólunk,ugranak és tényleg örülnek ha segíthetnek.
Csak nem teljesen nyugodt a lelkem,mert amit nem rágok a szájába azzal olyan mintha sose lett volna gyereke
Meg az anyukám nem itt lakik,szóval anyós akire majd később többet kel a gyerekeket hagynom
Vendég

Zsu :P
Gratulálok a 3 babóhoz! Már szívhang is volt mindháromnál? :shock: S miért van az a tickereden, hogy 2 babát vársz?
Én is a II-es nőin szültem!

Képek édesek, a farsangosak is, Balun meg jót nevettem!

A többire meg nem emlékszem, mit akartam, mert bazi sokat írtatok már megint.

Ja, Mirtillnek és Jázminnak boldog névnapot!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Meg korábban az uramnak mindig ilyen királylány se főzni,se mosni,se semmit csinálni tudó csajai voltak,akiket ráadásul nem zavart hogy mami irányít.Addig az uram otthon lakott :evil:
Oszt jöttem én és mondtam a feltételeimet.A döntés az uramé volt :lol: :lol: :lol:
Nálam első kikötés volt,hogy NEM VAGYOK HAJLANDÓ MAMÁÉKKAL EGYÜTT NYARALNI
Vendég

Fanni!
Sajna nem találtam olyan magyar oldalt, ahol hármas ikres vonalzót tudtam volna csinálni.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy ketten egyformán fejlődnek, Hármaska meg nagyon le van maradva. De majd kiderül még, hogyan tovább. Még bármi lehet.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Binyek, én nem találom!! beírom a keresőbe de azt írja ilyen felhasználó nincs... akkor hol van??? :)

Jázminnak, Mirtillnek boldogot!

Én meg halottakkal álmodtam, akik annyi idősek lennének,mint én. Ismertem is őket :( húú de rossz volt...

édesek a képek!!!

zsuzska80
Szombathely

binyek rakj linket valamilyéről me nem találom

lanyané

jah megvan:)

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:57-kor.
davandi

Benszi
Nem tojások, de hasonlítanak.meg tudom őket simán különböztetni. Nekem az a furcsa, h mások összekeverik őket.sztem nem egyformák.
Kakis fotó nagyon jóóóóóóóóó!
10 kiló körüliek a lányok.kis husisok.

Kuzsanna

Üdv itt!!!
Nekem ’csak’ ketten vanank.de én úgy oldom meg, hogy a kocsink befér aliftbe, és a lépcsőn meg leegykerekezek a kocsival.visszafelé pedig felhúzom őket.eddig ez ment is, de már nem bírom felhuzni.mosz kb 10 kilósak a csajok.vagyis 20kilo.mega kocsi kb 15.szval 35 kilóig bírtam a cipekedést.már én is gondolkozom mi lesz ezután.de Jankám már tud állni.sztem kiveszem.odaállítom a rácshoz, majd leviszem a kocsit Annával.aztán Janka megint be akocsiba.jobbat én sem tudok.amíg kicsik addig jo  hárommal nem tom hogy csinálnám.semmi segítséged nem lesz?
Én is úgy tudom, hogy adnak segítséget egy darabig.kérdezd meg!!!

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:58-kor.
davandi

basszus, ezek a cumisüvegek :) te jó ég!!

De azok a babakocsik is gázok még képen is....

zsuzska80
Szombathely

na, csak visszajöttem, mégse bírom én nélkületek:D

nem szabad ennyit kihagynom, mert egyrészt senki nem hiányol, másrészt nem tudok reagálni, pedig volt 1-2 jó kis gondolatom azokhoz, amiket írtatok....na majd legközelebb:P

babásoknak, ünnaplőknek grat.

binyek néni: vateráról eltűnt az értékelésed....vagy esetleg te futsz vmiki néven?:-) mert ha igen, akkor nem is annyira durva:-)
1szálpasi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:58-kor.
davandi

bazdmeg binyek a másin nega én vagyok :shock: :shock: :shock: nekem küldte a feljelentéses fenyegetőzés után

lanyané

Banika!
Akkor Te vagy a mama kedvenc és legkedvesebb menye! :lol: :lol:
Én is mindig azt mondom az uramnak,hogy nagy szerencséje volt,hogy túlélte a babakorát.Az én anyósom 2 hónaposan megetette zöldborsófőzelékkel,ami se paszírozva,se turmixolva,de még összenyomkodva se volt.Ez a dinka párom meg csak ette,ette... :roll:
Ja és azt mondták neki a kórházban,hogy éjjel se enni,se inni nem kell adni a gyereknek.Hát ő nem is adott!De Miki úgy ordított egész éjjel,hogy átköltöztették a szomszédos lakásba,ami épp üres volt,hogy tudjanak aludni! :roll: :roll: A gyereket meg pár hét múlva megműtötték sérvvel,mert szétüvöltötte a hasfalát! :evil: Kedves mama... :roll:

Tonti!
Komolyan nyomod az álomfejtést!Kártyát is vetsz?Vagy üveggömb játszik? :lol: :lol: :lol:

Móni!
Csak az tud írni a Vaterán,aki be van regisztrálva. :(

Benszi!
Dehogy jutott be a kapun!A picsa lecsapta a kaputelót,amikor mondta,hogy mit akar.Annyit se szólt bele,hogy FAPAPUCS! :evil:

Myra!
Azért megnéznélek szerelés közben! :wink:

binyek

Pasi nem sokáig bírtad :)
tegnap este is láttalak h. fenn voltál ahelyett hogy Vanda cicigondjait oldottad volna meg :)

Banika!a Müller tényleg tök jó volt, onnét a popsitörlőt próbáltad már? meg a konzerv kajákat? naggyon jó. és szuper játék is van, ha nem lenne otthon elég :)
nekünk most épült ide tőlünk kb 8 percre. Babakocsival is szoktam átmenni (meg Kik, meg Takko, meg Deichmann lesz)

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?