Sziasztok!
Na kész a konyha, takarítottam egy kicsit... Még vasalni kellene, fogok is egy kicsit, ilyenkor elviselhető már a klíma, napközben képtelen vagyok a vasaló gőzben állni.
Gurgi: : én szívesen tennék fel képet, de fogalmam sincs, hogy hogy kell. Olyan béna vagyok....Szerettem volna már feltenni képet többször, de nem sikerül, nem tudom hogyan tudom annyira lekicsinyíteni, hogy itt betudjam illeszteni. Ha esetleg valaki leírná nekem ( analfabétának) részletesen, hogy hogy kell, azt megköszönöm.
Lányok! Ezt már írtam ugyan, de látom mindig visszatérő kérdés. Szerintem, nem azon múlik a szülés milyensége, hogy valaki járt felkészítőre vagy sem. Én nem mondom, hogy adott helyzetben nem segíthet.... de abban biztos vagyok, hogy nem azon múlik. 5 éve amikor szültem, nem jártam semmiféle felkészítőre, és képzeljétek megszültem

Ráadásul tök simán, mindennel együtt 3 óra alatt. Viszont, amikor a tényleges szülésre került a sor, fájdalom ide vagy oda, annyira figyeltem a doki és a szülésznő utasításaira, hogy sikerült mindig időben nyomnom ( bocsi de másképp nem tudom leírni) , a harmadik tolófájásra meg is született a Blanka. Szóval fel a fejjel, nem lesz gond!!!!

A lényeg, hogy amikor azt mondják hogy most nyomni, akkor odalent kell nyomni ( mintha épp a nagydolgodat végeznéd), nem pedig fejre. Azt hallottam, hogy sokan azzal rontják el, hogy arra koncentrálnak, hogy minél erősebben becsukják a szemüket, és felfújják az arcukat, és ezzel pont el is veszítenek egy tolófájást. Szóval csajok, lent nyomni, okés?
Na de befejezem a szülés felkészítőt.
Ja, és éljen a görögdinnye!!!! Igaz, hogy miután megeszem, 5x annyit izzadok, és pisilek, úgyhogy szerintem tuti jó vízhajtó!!!
No megyek vasalni! Ez már nem annyira jó, mint a dinnye
Jó éjszkát mindenkinek, jó pihentetőt, nem hasfájósat!
Sziasztok, Móni