Képzeljétek, fél órája keltem, és azóta mostanra sikerült elolvasnom a hozzászólásaitokat, amit tegnap termeltetek. Végre nem csak felületesen tudtam elolvasni, hanem mindent alaposan!
Mi 14.00-kor indulunk, addig még van mit készülődnöm. 3-án jövök, de valószínűnek tartom, hogy addigra már meg fog jönni. Görcsölget a hasam, és ma már csak 36,6-ot mértem, 1 tizedet esett a hőm. Talán elindul most lefelé, és akkor hétfő tájékára meg is jön.
Verzsike, örülök, hogy sikerült felszabadulnom, tényleg jót dumcsiztunk!
Meri, pedig bizony alacsony vagyok ám! 160 cm!
Lányok, Gigi... ezt akkor találtam, amikor a fejlődési rendellenességekről keresgéltem.
A pete 36 órán át fogamzásképes a 3 napos vándorlása idején, míg a spermiumok 48 órán túl nem képesek megtermékenyítésre!
Vagyis a peteérés előtt 48 óra, utána 36 óra!!! Jól értelmezem, hogy ennyi időnk van? Ez nagyjából 4,5 nap a peteérés környékén. És nekem is kétnapontai együttlétet ajánlottak nagyon-nagyon sokan!
Lányok, én már nem fogok jönni, csak 2-án, hacsak ott nem lesz gép, de azt nem hiszem. Mindenkinek szuper szilveszter kívánok!
Ja... még valami... Mororo, teljesen ledöbbentem, hogy külön éltek a férjeddel. De talán így helyes, és ha majd kész lesz a házatok, akkor azért minden sokkal egyszerűbb lesz. És mivel foglalkozik a férjed, hogy ilyen sokáig és össze-vissza dolgozik?!