Nyugtonmalac - Köszi a táblát! A sírás miatt ne aggódj! Sőt, szerintem ha acsak teheted add ki magadból, ne "feszítsen" belülről! Nekem mázlim van, abszolút kímélve vagyok a suliban. Ez persze nem jelenti azt, hogy levettek volna a vállamról feladatokat, csak nem raknak rá pluszt. Pl. amitóa tudják, hogy terhes vagyok még nem írtak ki helyettesíteni egyszer sem. Ez azért nagyon jól esik, úgyhogy majd év végén el is rebegem hálámat érte. A gyerekeim is édesek, segítenek cipekedni (magnót, könyveket stb) helyet csinálnak a folyosón meg ilyenek. Melengetik a lelkem. De még azok is akiket nem tanítok.
Peva - Már mért lennél hülye? Szerintem nálunk is ez lesz, csak fordított nemekkel. Apa a vasárnapi uh-n is odalátta a kukacot, hiába mondta a doki, hogy szerinte nem is látszik. És a sógornőnk lánccal jósolta neki a kisfiút.
Nekem is hasonlóak a méreteim, bár a hétvégén a csípőm már 112-nél járt. Ja, plusz poén, azt mondja az uh-s nő, "érdekes módon nem vezeted jól az uh, pedig az ilyen kis vékony lányok, mint te..."
Kriszta - Gratula a jó hírekhez!!! NAgyon örülök! Jó ksi pocid van már neked is!
BArifelhő - Én is gatulálok az esküvőhöz! Tényleg jó kis hónap lesz ez nektek, csak azért vigyázz magatokra!