Apa elment Bécsbe, Én pesten maradtam....annyira melegem volt éjjel Nekem is....de szerencsére itt van klima!!
Már megy is...szóval remélem napközben könnyebb lesz...Én sem vagyok hive a klimának, de most muszáj....
Torokfájás: még egy picit érzem, de már klasszisokkal jobban vagyok!
Köszönjük a bókokat a 4Ds felvételek miatt..annyira jó, hogy elmentünk, van babamozi is...kb. fél óra...de Dalmusom aludt igy csak az alvásközben grimaszolásokat vettük fel, de ez is éépen elág volt!
Apa rettentő büszke...
Nagytakaritást tervezek...ha elég hűvös lesz itt a lakásban nekiállok...muszáj, mert az itt nem töltött idő meglátszik a lakáson....porcicák mindenhol, szörnyű....
És az ablakok...pfff...
Bár Apa megtiltotta, hogy pucoljak, de van ilyen száras ablakpucoló, sztem azzal simán meg tudom csinálni!Megpróbálom!
Gabi!
Jó munkát Nektek!!!Szép lesz az a gyerekszoba!!!
Vigyázz Te is a meleg miatt!
Erika!
Jó családlátogatást! Igyál sokat!!
Suzy!
Hm....spanyolok! Jó-jó...azért a tegnap esti meccs nem Vb szintű volt....és kikapni Svájctól...na mindegy! Én tegnap a norvégoknak drukkoltam, hogy végre európai csapat nyerjen...mert azért a Vbn a nagy délamerikai ultrafocitnyomó csapatok leszerepeltek eléggé...Argentina...Brazilia...Olaszok is...de sebaj! Végre vége....Apa nem tapad a tévéhez, nem kell a meccsekhez igazodni...
Noncsi!
Milyen idő van nálatok??
Lakás?
Nnoémi!
Bababörze? Hol?