Epidurál, nekem eszembe se jutott anno, pont amiatt, hogy én is kivagyok a tűktől, injekcióktól, persze nem tudtam, milyen fájdalmas a szülés, de akkor is úgy gondoltam, hogy nem fogok kérni. Aztán amikor bent voltam, már idő se lett volna beadni, szóval sodródtam az árral. Ezért mondom azt, hogy nem érdemes előre betervezni, hogy mit hogy fogok csinálni, kérni, tenni a szülőszobában, az élet átírhat mindent. Szóval én most sem tervezem, hogy kérek.
Veronika, jaj, sok pihentető alvást kívánok! Biztos nagyon fájhat az a seb

Kitartást és amint tudsz, jelentkezz, remélem holnap tényleg hazamehettek, otthon már minden más lesz.
savariaa, sajnálom a babakocsi kálváriát, de a lényeg, hogy megoldottátok. De bele tudom magam élni, én amúgy is az a típus vagyok, aki totál kész tud lenni, ha valami nem úgy sikerül, mint ahogy eltervezte

Megnéztem a képet, szép is, de van mózes is hozzá?
picur, nagyon tündéri Álmos! Finom falatka
kat, sajnálom a rossz közérzetet, amúgy tegnap én sem voltam a helyzet magaslatán.
Elmentem turizni, ott valahogy nem éreztem magam jól, utána közértbe mentem, aztán haza, de úgy értem haza, hogy már kopogott a szemem az éhségtől, gyorsan összedobtam egy hamburgert sült krumplival, aztán még jól bezabáltam mindenfélét és utána 2 órán át csak pihegni tudtam, tiszta ciki vagyok

Aztán mentem Lottiért jó korán és elmentünk, ő biciklivel én gyalog, játszóra, aztán haza, na ez az út már nem nekem való megmondom őszintén. Totál kész voltam, mire hazaértünk.
Éjszaka is nehezen aludtam, negyed 4-től fent voltam fél 6-ig és nem tudtam visszaaludni, fiúneveken járt az agyam, mert még mindig nincs nevünk se :/
magnoli, sajnálom, hogy te sem vagy túl jól, de szerintem itt már egyikünk sem lesz túl jól

Nekem nincs sok keményedésem, nálam inkább az a jellemző, amit írtam már többször is, mintha kést szúrnának fel onnan lentről, na tudjátok, szóval ez a nyilalgatás, a baba pedig iszonyat erővel nyomja ki magát és ez igazán fájdalmas tud lenni.
Nálunk a 36. hétig kell legalább, hogy bent maradjon, az Uzsokiban utána nincs gond. Lottival azért nem volt, mert rendben volt minden, de nem szeretnék előbb szülni és kész.
amidaalah, sajnálom a fájdalmakat!
sandie, én is agyalok éjjelente most már kb. 1 hete
Mi az, hogy alig tudsz pisilni, nem jön, bár iszol vagy nem jársz eleget, nem kell?
Hordozókendő, én anno vettem egy maitai-t (asszem így írják), de elég későn szereztem be, mert Lotti nagyon bukós volt és úgy nem mertem volna vele elindulni, de mire meglett, már nem tudtam belekötni, mert zavarta őt valahogy az egész felkötés. Nagyon jó a hordozás, de nekem jó volt a babakocsi is, szerintem most is marad a kocsikázás.
Babakocsi, lemértük a hátsó kerekek egymáshoz való távolságát, hát lehet hogy túl széles

Nálunk rámpa van a háznál, így lehet hogy azon fel se tudnám tolni.

Nagyon csalódott vagyok, mert nagyon tetszik a babakocsi amúgy

Szombaton megyünk és újra kitaláljuk, hogy mi legyen.
Na megyek, 9-re pedikűrösnél van időpontom, jó lesz hogy szép lesz a lábkörmöm