A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Sziasztok!

Biribon!
Én a Haberman etetőt használom, nem a kanalast, hanem a szelepest!
Itt egy link róla. http://www.minimano.hu/termekeink/91/96 ... eteto.html
A kanalast egy nagy baromságnak tartom, hogy őszinte legyek, :oops: mint a poharat is, teljes etetésre alkalmatlan. MAx kis teát vagy ici-pici pótlást adni neki, arra jó, de a 100 ml-t kanállal és/vagy pohárral.................. Annyi levegőt még pumpálni sem lehetne bele, mint ezekkel az alkalmatosságokkal!

Szilvánusz!
Nem fog megvetni senki, ne aggódj! Az éjjel egy pillanatra nekem is megfordult a fejemben, hogy szoptasson, fejjen akinek két anyja van.............. Ma még nem is kajáltam. Nóri annyira érzi ezt a szelet, hogy egyfolytában csak vinnyog. Semmi nem elég jó neki....... Hajnali 4 óta óránként akarna enni, de közben meg bukja/hányja vissza, csak vinnyog és sír, én meg megyek a falnak! Közben a mellem reped szét, folyik összevissza...... Szalad a lakás, és vendégek is bejelentkeztek. Annyi a dolgom, hogy neki sem fogok semminek, egye meg a fene a vendégeket is, ha nem tetszik, csinálják meg ők!

Fáj a fejem is. :roll: :roll:

Lányok!
A szájpenész fájhat Nórinak?????? Mert ugye az én mellem biztosan meg van kímélve attól, hogy elfertőződjön, de a szájában gyanúsan vannak dolgok......

Áhhh, megyek, sírás van!

Ölelek mindenkit.
Higgyétek el, hogy nagyon sokat jelentenek a bíztató szavak....... Sok erőt adnak nekem, hogy semmiképpen ne adjam még fel!
Vendég

Tényleg ti megvárjátok még mélyen elalszik és utána teszitek be a kiságyba? Bocsi a hülye kérdéseimért. :cry:

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Anita:én nem várom meg, és sokszor még motyog egy kis ideig a kiságyba, olyan is van hogy néha sírdogál kicsit, de mindig elalszik.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Anita, ja és nálunk eleinte többnyire cumizás volt a cicin bealvás előtt, most viszont inkább eszik is. Sztem a kettő együtt kell neki, hogy megnyugodjon.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Már én is nagyon rég írtam Nektek... az elmúlt napok elég zsúfoltak voltak. :(
Kedden nagyon jól sikerült a minitali, először megnéztük egymás babáit, megbeszéltük a felmerülő kérdéseket, ebédeltünk, majd sétáltunk egy hatalmasat, ami mindhármunknak nagyon jól esett. A babák meg jót aludtak a friss levegőn... :)
Tegnap meg intézős napunk volt, voltunk a Kútvölgyiben 6 hetes vizsgálaton, minden rendben, szépen gyógyul a sebem. :) Vittük Lillát is, aki szinte végig aludta az egész utat, kb. 10-kor indultunk és du. 2-kor értünk haza. Direkt vittem lefejt tejet, hogy majd útközben megetetem, de nem kellett neki. Helyette az autó hátsó ülésén megszoptattam. :) (még szerencse, hogy be van sötétítve az üveg)

Szoptatás: nekem mindig azt mondják, hogy igény szerint. Ez nálam azt jelenti, hogy nem keltegetem, felébred Ő magától. Éjszaka van, hogy 9-től alszik 3-ig, de nappal az is előfordul, hogy óránként eszik. Ilyenkor úgy veszem észre, hogy sokszor eszik keveset, de pesze nappal is van, hogy alszik 3 órát. :)

Altatás: nálunk este már sokszor van, hogy fürdés és evés után egyedül elalszik. Ilyenkor berakjuk az ágyába, cumi és fehúzzuk a zenélő maciját. Van, hogy 10x is felhúzzuk és visszadugjuk a cumit... :D Sajnos, ha a kezemben alszik el, akkor is felébred amint berakom a kiságyba... szóval akkor is kell a cumi és a "macizene". :) Éjszkai evés után is cumival alszik el, de szerencsére csak 2x, 3x kell csak visszadugni a szájába. :) Az elején nagyon cumiellenes voltam, de most úgy veszem észre, hogy szereti és sokszor megnyugtatja.
Nálunk hanyatt fekve szokott aludni... ha hason van üvölt... :(

Én is szeretnék menni 22-én a talira... remélem Feri rá fog érni és el tud majd vinni. Na meg persze az idő is szupi lesz! :)

KépKép
KépKép
mni

Csak az a gond, ha berakom a kiságyba, mielőtt nem alszikel mélyen a szeme sarkig nyitva van, rá pár percre meg indul a buli(sírás).Szegényt sajnálom, hogy hason sírjon.

Kép

Anita
gy.anita

Pumperka, én fel nem keltem, örülök, hogy nyuzgi van! Arra állt be űpicuri, hogy napközben egyszer alszik csak, de akkor egy jó nagyot. Megetetem mondjuk 11-kor (8 körül ébred, etetés után elvan egy darabig, onnantól nyügi, sírás), ez egy óra büfivel együtt. Rögtön, de legkésőbb fél óra múlva elalszik és alszik 3,5-4,5 órát, úgyhogy van, hogy 6 óra van a két etetés között. Eztután fent van este ki tudja meddig. Elég széles a skála, van, hogy csak éjjel egykor alszik el.

Altatási helyzet: eleinte oldalt altattam, de mióta oda fordítja fejét, amerre akarja, azóta háton alszik. Igazóból úgy kezdődött, hogy az oldalt fektetésből 3 perc alatt hátra küzdötte magát, úgyhogy nem erőltetem azóta az oldalfekvést. Hason utál lenni, elviselhetetlen sírásba kezd fél percen belül. Erik viszont hason szeret aludni. Erre kb. 2 hónapos korában jöttünk rá, mert egyszer úgy tettük le, rögtön elaludt, és sokal tovább aludt, mint addig bármikor. Most is csak hason tud elaludni.

Kiszazsu, nálunk ugyanez van, tegnap anyukám is jött velünk sétálni, katasztrófális volt. Ráadásul Erik nem akart feljönni, úgyhogy lent hisztizett 10 percet, aztán úgy kellett felvonszolni. Az egész ház zengett :roll: :cry: .A DM-be mentünk, ahol pedig mindenhez hozzányúlt, leborított egy doboz Orbit rágót, és dodzsemezett a bevásárlókocsival. Nagyon égő volt. Délután megdobálta Laurát néhány játékkal. Próbáltam türelmes lenni, több-kevesebb sikerrel. :? Gőzöm sincs, hogy mit lehetne tenni, mintha bolondgombát evett volna. Eddig mindent meg lehetett vele beszélni, most meg csakazértis csinálja a fesztivált, a figyelemelterelés sem működik, állandóan összeszidni, büntikkel fenyegetni sem akarom. Ötletek?

Kép

Kép
mzx

A cumira már én is rászoktatnám, de nem kell neki csak a cici.
Hogy lehet rászoktatni?

Kép

Anita
gy.anita

Anita: eleinte nekem is nehezen ment, de utóbb 3 alkalommal is bejött, hogy ilyenkor hagytam bömbölni és hajszál pontosan 5 perc után (óráknak tűnt persze) mindig elaludt. Persze ehhez az is kellett, hogy előtte a cici már lenyugtassa valamennyire.
Mxz: Fúúú, nálad se eccerű az élet és főként így, hogy Laura nappal szinte végig ébren van. Bár ahogy többször említettem Marci is sokat van ébren, délelőtt általában 1/1,5 óra, délután 3. Aztán este kb- 7-től mintha kicserélnék evés, alvás kb. 6-7-ig. Ezt a korai kelést kéne még kitolni valahogy, de eddig nem ment. Nem tudok ötletet a féltékenységre, egyik ismerősömnél az jött be, hogy a nagytesó, a fiú úgy lett beállítva, mint kvázi 3. szülője a kicsinek. Neki is voltak feladatai vele, amiket csak ő csinált és ő is nevelgethette a kicsit. Ez nekik nagyon bejött, nagyon jól megvannak most is, de tudni kell, hogy a kisfiúcska ettől bizony kicsit "lányos" lett.
Mni: szerencsére nálunk éjszaka nem kell semmi a visszaaltatáshoz pedig a 2. etetésnél mindig csuklik is, de még akkor is visszaalszik magától. Na nappal, ahogy tapasztaltátok is, annál nehezebb!!!! :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Anita, úgy lehet, hogy nem szabad feladni, többször kell vele próbálkozni. Mi még azt is elkövettük, hogy teába mártottuk előtte. De mondom én, akinek 10-ből 7-szer elutasítja a cumit. Azért ha nagyon nem megy ne erőltesd sztem, legalább nem kell majd leszokatni róla.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Köszi szilvánusz a tanácsokat. A cumival úgy vagyok, azért lenne jó ha elfogadná, mert akkor legalább megnyugodna, vagy el tudna aludni vele, akkor sokkal könnyebb lenne.
Dehát majd lesz valahogy. Most hason alszik egy órája, de szerintem lassan a pocija jelezni fog neki, hogy éhes.

Kép

Anita
gy.anita

Szilvánusz, eleinte nálunk is segített Laura körül, de már uncsi, nincs kedve részt venni a fürdetésben, pelenkázásban, stb.. Egy picit eröltetem a dolgot, hátha.. Mondjuk ehelyett pár napja az egyik plüssállatot eteti-büfizteti-pelenkázza-altatja, szóval a babázós játék bejön neki egyelőre.

Kép

Kép
mzx

Ha hason altatjátok el a babát, utána átfordítjátok, más pózba, vagy hagyjátok úgy aludni?

Kép

Anita
gy.anita

Mzx!
Úgy vettem észre Zsombornak is ez a nap közepén való nagy alvás jön be. Utána ahogy Mni írta akár óránként is cici 20 percig. A nagy evések, viszont eltartanak 45-50 percig is. Most, hogy jó az idő, jó a babakocsiban való altatás. Jókor születtek. Bár nyáron a szomjúság se lesz semmi.
Édes lehet Erik plüssállat gondozóként, még az enyémeken is fedeztem fel ilyen megnyílvánulásokat.... Büntikkel tényleg nem lehet szerintem se Erikre hatni. És nem is szabad. Hogy én annó, hogy csináltam?
Hát valahogy úgy, ahogy írod, figyelemelterelés, de néha volt nálunk is vonszolás fel a lépcsőn. Csökkenni fognak ezek a kitörések, de tudom addig nehéz. Amennyit tudsz foglalkozz vele, de tudom, hogy ezt Te magadtól is így csinálod, és jól csinálod, ez szerintem elketrülhetetlren, még a legnyugisabb gyereknél is. Ha elfojtaná, még rossszabb lenne, valahol akkor is előtörne.

Szilvánusz!
Akkor már nálatok, nagyon klasszak az esték és az éjszakák...

Anita!
Nálunk változó, néha 5 korty után csak cumizik Zsombor, de van hogy meglepően elég sokat kortyol.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Altatás: eltérő, hogy egyes alkalmakkor hogyan alszik el Dóri. Napközben evés után általában szórakoztatni kell, hogy kellően elfáradjon az alváshoz, ilyenkor énekelek neki, beszélek hozzá, játékokat mutogatok neki, az van, hogy több percig le is köti, elnézegeti őket. Aztán a hasamra fektetem és mikor már hallom a mélyebb szuszogását, átviszem a kiságyba. Ilyenkor van, hogy még fent van, de hagyom, távolról figyelem, hogy mit csinál. Pl. ma vagy tíz percig csöndben volt és nézelődött a kiságyban, utána szépen elaludt magától. Van, hogy sír, de nem segítségkérő sírással, hanem inkább nyöszörög, ilyenkor hagyni szoktam, hogy ezzel a sírással ringassa álomba magát és ez be szokott jönni.

Altatási testhelyzet: megpróbálkoztam a háton és oldalt altatással, de nem tetszett neki, nem tudott így elaludni, úgyhogy kezdetektől hason alszik Dóri. Ez segít neki, hogy könnyebben tudjon pukizni. Azon szoktam nevetni, hogy az én lányom álmában olyan jókat pukizik. Olyankor elkezdt nyöszörögni, vagy felsír és miután pukizott, simán folytatja az alvást. :) Persze van úgy, hogy nagyobb görcsei vannak és akkor mi is a Linocs által bemutatott párduc tartásban sétáltatjuk.

Melinda

Kép
melinda80

Anita,
én nem fordítom át hasról másik pózba Dórit.

Melinda

Kép
melinda80

Anita!
Dehogy forgatom, örülök,ha alszik! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Melinda, mázlista vagy, hogy magától elalszik! Irigy-irigy! :D
Pumperka, köszi a megnyugtatást, ezek szerint nem sokat lehet tenni... :(

Kép

Kép
mzx

Mzx,
igen, szerencsém van, hogy ilyen nyugisan elalszik, de azért vannak kivételek is, amikor nem tudom, miért sír evés után és olyankor vagy egy óráig nyüglődés van. Ilyenkor bevetem Apát, ha itthon van, ő nagyon hamar meg tudja nyugtatni. Ha ilyenkor egyedül vagyok itthon, akkor ráteszem még a cicire, hátha éhes, vagy hátha megnyugtatja, ha ez nem jön be, sétálgatok vele, meg a hasamra fektetgetem amíg le nem nyugszik.

Melinda

Kép
melinda80

Szuper ez az idő :wink:

Már 3 órája kinnt alszik a teraszon a kis szipolykám :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Megvót a 6 hetes kontrol. Minden ok, gyühet aminek gyünnie köll!
Mondtam már, hogy imááááádom a dokimat????

Minden elismerésem akinek 2 gyereke (vagy annál több) van, és nem járnak bölcsibe, oviba.
Hétfő óta Fanni nincs bölcsiben - háááááááááááát nem sok időm van unatkozni!!!!!!!!!!!!!!! Máskor sem érek rá, de mooooooost. Folyamatosan annyi dolgom van (lenne), mint kicsi Juliskának, de valahogy nem haladok -mintha egy helyben toporognék. Hmm, lehet, hogy azt is csinálom? :P

Alvás: mikor hogy: van úgy, hogy hasra fordítom, és úgy alszik el, máskor meg háton vagy oldalon. Ebben tényleg nincs rendszerünk. Szóval nem is tudja felrúgni büdös kölke!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

monácska, biribon: Még olvasni is iszonyú zsúfoltnak tűnik amit leírtok - nem is hiszem, hogy mindez belefér egy napba- hát még megcsinálni!!!!
Szóval én nem is szóltam semmit, nem is panaszkodtam!!!!! Az én egy helyben való egésznapos topogásom halvány lepkepurc a tietek mellett!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Egy teljes etetést végig evett Nóri ciciből!!!

Kb. egy órája bőgök örömömben!

Azért is végig csinálom!

Annyira boldogságos vagyok!
Vendég

Mona!

Annyira örülök!!Még a könnyem is kicsordult....(a hormonok :oops: :wink: )

Nagyon ügyesek vagytok mindketten!!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mona!

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ami egyszer sikerült....

Egyre ügyesebb lesz Nórika!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mona, ez szuper! Nem tudom Neked miket mondtak a Kútvölgyiben... de nekem sem ment az elején. :( A cicim mindig túl kemény lett és szegény Lillának nem fért a szájába... akkor még én is fejtem... most viszont már megy minden, mint a karikacsapás. :)

KépKép
KépKép
mni

Monácska: ha ezentúl megy minden, mint a karikacsapás, akko vissza köll szívnom az elismerésemet, mert ezentúl olyan lájtos dógod lesz, hogy csak na!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Jó, jó Monácska: az előző hablaty egyetles szóban is összefoglalható ám:

SZUPIIIIIIIIIIII ÜGYIK VAGYTOK!!!!! JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Kép Kép Kép
fanetta

Héééé embörök!!!!
Ha mindenkinek minden ilyen szépen beindul, akko ezentúl nem lesz akit bíztassunk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asszem beszélek a moderátorokkal, és megpályázom "Az ÉV LEGJÓFEJEBB ÉS LEGÜGYESEBB KISMAMÁI" címet!!!!!! Tutira nekünk ítélik oda!!!!

Monácska: hogy fog majd hiányozni neked a fejés!!! :lol: :lol: :lol: Mivel töltöd ki majd, az üres óráidat?? :shock: :D :D :D Nem fogsz nagyon unatkozni??? :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Mármint a 2008.márciusi topik nevében pályázok.

Monácska: ha a felszabadult idődben sírni akarsz majd, akko nagyon sokat köll ám igyá!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Na leállok.

És őszintén Monácska (minek kell annyit hülyéskedni lányok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: , hagyátokmáabba):

Nem hiszed el, de olyan jó részesedni a sikeredből!!! Mert úgy érzem, én is részese vagyok egy picit!!!

(szóval ti csak szenvedjetek, dolgozzatok én majd lefölözöm, azaz izé lelevéltelenítem a koszorúkat!! mámegintkomolytalan -sicc)

Kép Kép Kép
fanetta

Asszem láccik, hogy mindkét pulyám alszik.

Remélem még várat magára a herceg és a hercegnő, akik majd éberre csókolják a gyermekeim - szóval, most ajtó, ablak kulcsra zár - hátha nem tudnak bejönni az ebadták. :D :lol: :D

Kép Kép Kép
fanetta

A 7-8 évesek miért nem alszanak már délután??????
(tanítási szünet van ma)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: nem szabad ám olyan gyakran csókolgatni ebadtákat!!! Atto ilyen éberek!!!

Na - úgy látszik mégiscsak beszabadult egy iciri-piciri piros hercegnő - mert nyüszög Nimi. Na de szólok majd a farkasnak, hogy ha legközelebb megeszi, egy kicsit jobban rágja meg!!
(Miket beszél ez? húú, de csúnya - Meg is mondom majd Fanninak, hogy ilyet nem szabad ám csenálni) :D
Hogy is van: mindenki példát mutat, ha mást ne, hát elrettentőt!! :D :D :D

Kép Kép Kép
fanetta

Lányok, csak panaszkodnom kellett! Martin fél 1 óta alszik!!!!!!!!!!!!! Lassan negyed 5!!!! A mellem meg már szétrobban, de sebaj!!!!!!!!!! Én is aludtam 2 órát :D :D :D :D
Védőnő nem jött, lakás pedig élére vasalva, legalább fogytam tuti 2 kg-ot :wink:
Szegény Milán még oviban...remélem a férjem hazahozza :shock: Aztán kintmaradok a kölkökkel.
Vendég

a babanetes órát nem állították át :wink:
Vendég

Sziasztok!

Apa volt olyan drága :P , hogy bevállalta a nagylányt, úgyhogy én is csatlakoznék a 22-ei Római talihoz. :lol: Csak valaki mondja el, hogy jutok oda :shock: , mondjuk az Árpád-hídtól. Köszi!

Alvás: nálunk a hason alvás jött be, háton csak akkor altatom, ha véletlenül úgy alszik el a karomban; akkor már nem akarom forgatni.
Reggel 6-kor kel minden nap, aztán kb. 10-kor alszik el újra. A következő szopi után rögtön alszik még egyet, aztán 4 - fél 5-től a fél 7-es fürdésig fent van. Fürcsi után szopi, kicsi "játék", 8 - fél 9-kor alvás. Éjjel egyszer kel, 3 körül.
Szopihoz nem keltem, majd ébred, ha éhes. :D

Cumi: ugyanúgy egy fintor kíséretében kiköpi, mint a nővére annak idején. Szerintem ő is majd ujjszopós lesz.

Császárosok: én simán szültem, mégis kicsivel később alakult ki a kötődés, mint anno Alexával. Azért, mert épphogy megnéztem, elvitték antibiotikumos kezelésre, és csak jó 3 óra múlva találkoztunk. Alexával rögtön együtt maradhattunk hármasban.

Nagytesók: jó olvasni, hogy nem vagyok egyedül a problámával (bocsi :oops: ), de ahogy látom, az egyedüli megoldás rá a türelem. Hát abból meg egyre kevesebb. :roll: Én is néha úgy vonszolom haza a lányt, és legszívesebben odasóznék egyet a hátsójára. De ennek nem vagyok híve, az utcán meg pláne nem. Így is bámulnak az üvöltő-sikító-hisztiző gyerek miatt.
Fanetta, te még nem nyilatkoztál Fanniról, ő is nemrég múlt két éves. Ő hogy viselkedik?

Juditkecskemét, én is viszem majd oviba íratni Alexát, hasonlóan nulla eséllyel, mint ti. A bölcsiről majd írd meg, mit mondtak, mert asszem nálunk csak a dolgozó szülők gyerekét veszik be, én meg ugye itthon vagyok.

Biribon, Mona mellett minden elismerésem neked is.

Linocs, hogy mekkora ez a Fruzsi baba!!!
A tornás, hassimogatós dolog nálunk is nyerő a szelekre.

Kölyök, várunk!!!
Vendég

Csajok, irt Kölyök!!!!!!!!!

Szombaton engedik csak ki, azt irja, vasárnap tuti jön, de ha erre nem lesz ideje, azt is megbocsátjuk :lol:

Egy barátja kinyomtatta a topicot és bevitte, úgyhogy keddig mindent olvasott... basszus... lebuktunk... a fene sem dicséri őt tovább :lol:

na de ha úgy hiányzik...

Na, és a legfontosabb: családképek a www.piacasaweb.google.com/mzs.makai alatt vannak! és én láttam először a babanetről, bibibiiiiiiiiiiiiii! Olyan édes hajasbaba Máté!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Ma nálunk is minitali volt. :D Eljött hozzánk Eszterxx a "pici" Andrissal és Patti Nortonnal. Anyyira örülök, hogy itt voltak! KÖSZÖNÖM LÁNYOK, HOGY ITT VOLTATOK VELÜNK NÉHÁNY ÓRÁT! :wink: :D Akartunk csoportos bejelentkezést, de amint a mellékelt ábra mutatja valamelyik bömbike mindig igyekezett ebben meggátolni bennünket. :wink:

Íme néhány kép tőlünk. (Patti többet csinált, majd Ő hozza többit :oops: :) )

Kép Balról jobbra: Mosolygós Andris, Érdeklődő Norton és Nyűgös Botond.

Kép Eszter, mint 3 gyermekes Anyuci. :wink: :lol:

Kép Norton és Botond alvása. Eszterék hazamentek, mert Andris nagyon éhes volt.

Pattiékért eljött Peti és Gordon, mert szegénykémnek fogdokihoz kellett mennie, és Apa vigyázott addig a fiúkra. Gordon bejött hozzánk, ránézett az egymás mellett alvó törpékre és megkérdezte: "Anya, melyik a miénk?" :lol: :lol: :lol: Annyira édes volt! Az igazi gyerekszáj. Aztán természetesen rögtön tudta, hogy melyik baba is Norton. :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Ja! És hármuk közül Botond a legidősebb és a legkisebb. :shock: :? :roll: :lol:

MNI! Én is a kocsi hátsó ülésén szoktam szoptatni, ha úton vagyunk. Nekünk nem sötétített az üveg, de már szinte tökéletesre fejlesztettem a technikát akár áll, akár gurul az autó. :wink: :roll: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Kvaszévi!

Szuper, hogy otthont adtál egy minitalinak Te is,. Teljesen odavagyok a képektől.

Ja! Olyan szopitechnikád nincs ami vezetés közben is alkalmazható??? Így, hogy nincs cumink, cumisüvegünk (eddig), marad a félreállás, ülés hátratol ütközésig. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, még néhány hónap, és hátha átér a kebled a gyerekig...

Találkás babák nagyon nagyon helyesek.

És nekme is hiányzik Kölyök.

potyka

[quote="potyka"]P írta:potykaumperka, még néhány hónap, és hátha átér a kebled a gyerekig...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Itt vagyok gyermektelenül :cry: Az apja elvitte sétálni - egyedül... csak egy negyed órája, de már hiányzik. Pedig, azért nekem is megfordult a fejemben, milyen jó lenne kikapcsolódni, most meg... :cry: És ha minden igaz, akkor csak 1, másfél óra múlva kapom vissza... brühühühühü :cry:
linocs

kvaszeva, eszterxx, pati: szépek a gyermekek együtt! Eszter: milyen volt háromgyerekes anyukának lenni?
linocs

Zsu: tök jó, hogy te is el tudsz jönni, Árpád híd pestitől 106-os busszal végállomás, plusz 2 megálló a Silvánus sétány (stílusosan::) Vagyis ne szállj majd le a végállomáson, hanem onnan a 2.-nál. De sztem a Linoccsal együtt is tudtok majd jönni, akár taxival...
Pati: Annyira szép gyerek ez a Norton, de tényleg, persze Botond és Andris is tündéri és cuki, de Norton már most sármos. Szegény csajok...
Évi: tök jó, hogy ti is taliztatok és nem baj ha pici Botond, de a szívednek így is a legkedvesebb. Nálunk is ez volt kedden, Lilla baba volt a legidősebb, de ő volt messze a legkisebb.

Nálunk nagyon kemény volt a délután, fél egytől 3 és fél óra sírás 5 perces szünetekkel. Többször cicire tettem, mert oda kívánkozott, azt meg mindannyiszor kihányta szegénykém, szal nagyon elfáradtam...pedig mindjárt ébred újra. Már előre félek, hogy nyűgös lesz. Ráadásul apuval is összevesztünk, úgyhogy most itt ülünk egy helyiségben, de nem szólunk egymáshoz órák óta. És én nem is fogok...Közben majd leragad a szemem de kéne porszívózni, mert reggel jönnek az ősök....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, mindjárt világgá megyek.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Zsu: igen, ezt én is akartam írni, hogy mehetünk együtt - legalább te vigyázol a gyermekekre, míg én vezetek ;) Hm? Beszéljük meg!!!
linocs

szilvanusz: kitartás!!! ++++
Megjegyzem, nálunk ez a séta nélkülem olyan kapcsolatjavító-féle... A Kedves kicsit olyan mostanság, mint egy nagytesó, akihez jött a kishug, kicsit mimóza lett a lelke... kicsit elhanyagolva érzi magát, meg aztán ugye én jobban ismerem Fruzsit, és gondolom ezt ő irigyli, szóval bármennyire is fáj az én kis szívem most, úgy gondolom, a Kedvesnek (meg a kapcsolatunknak) is jót tesz, hogy egyedül sétáltat...
linocs

eszterxx: nekem nem működik a Kölyök-kép-link!!! mit rontok el?????????????
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?