A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Jucu jobbulást az egész családnak,és persze kitartást.Megy mindenkinek a gyógypusza

Kép
Kép
huni

Hello!

Mona: Hogy hogy jött 50 e ft? Egyébként szoktál tőlük kapni, csak most többet küldtek? Nem értem...:) Szerintem egyébként beszélj velük...

Annyira fáj a fejem, hogy majd szétmegy :cry:

mamiblue

Jucu jobbulást nektek is!
mamiblue

Egy pólyás meséli...

Amikor megszülettem, mindenki nagyon örült, csak én nem, mert régebben jó helyem volt anyukámnál. Egy burokban laktam anyukám hasában, a szíve közelében. Az egészben az volt a legjobb, hogy mindíg hallottam a szíve dobogását. Mindent együtt csináltunk: anyukám evett, és én is jóllaktam; ő szívta a friss levegőt, és nekem is jutott belőle. Csak kuporogtam ott a burokban, mint egy kifli és szunyókáltam, vagy éppen rugdalóztam, nyújtózkodtam. Ha kedvem támadt, akár fejre is állhattam, mert a burokban folyadék volt, így sohasem üthettem meg magam. Anyukám meg csak símogatta a hasát, annyira örült, ha én tornáztam.
Telt, múlt az idő, egyre nőttem, növekedtem; egyszer csak szűknek éreztem a rejtekhelyemet. Előbújtam.
De a világ, ahová megérkeztem, nagyon furcsa volt! Zajos, fényes és hideg. Meglepődtem, megijedtem: ordítottam, ahogy a torkomon kifért. És csodálkoztam, mert addíg sose sírtam, akkor meg egyszerre egészen jól tudtam sírni. Anyukám megdícsérte a hangomat, úgyhogy bőgtem tovább az ő kedvéért. De még azért is, mert az idegenek gorombáskodtak velem. Megfürdettek, bepólyáztak. Méricskéltek. Mondták, hogy erős, fejlett gyerek vagyok, de én nem törődtem velük. Hiányzott valami és félni kezdtem. Féltem, egyre csak féltem...
Aztán így, pólyástól odatettek anyukám mellé. Újra hallottam a szívdobogását, megnyugodtam. És akkor történt valami, ami eddig még soha... anyukám megpuszilt.
Azóta én is örülök, hogy megszülettem.

Én hogy bőgtem ezen :oops:

Kép
mona76

Sziasztok!
Tegnap elindult a kis drágám! Igaz csak párat lépegetett egyedül aztán elburult! De én olyan büszke vagyok rá! :D Aztán tök kitartóan gyakorolt. hamarosan szaladhatok utána.mondjuk eddig is feladta a leckét.mindíg oda ment ahová nem kéne. szóval most csak ennyi!
Betegeknek jobbulást!!

KépKép
dudu_84

mona!
ez tényleg nagyon szép, elhiszem hogy elérzékenyültél, nem vagy egyedül :roll: :wink:

dudu!
gratula! Regi babó még csak kapaszkodva lépeget.

betegeknek én is jobbulást kivánok!

huni!
én sem tudnám egész napra nélkülözni a babót, négy órában dolgozom, de még igy is hiányzik mindig.

Kép
nora80

csajok, van még akinek nincs fogacskája, vagy már csak Danus fogatlanka?

Kép
mona76

Sziasztok Kislányok :)
minnyá visszaolvasok- Hazatértünk az önkéntes számüzetésből- emésztő újra működik- csajok elindultak ,mindketten kipipálták a 3 napos lázat Annabell küzd talán a szemfogakkal és én tegnap elmúltam 37 sálálá :)
Hiányoztatok remélem mindenki jól van... :)

Kép
Kép
panni7

ajjaj mennyi betegség -mindenkinek jobbulást kivánok -fiatalok édesek szépek hihetetlen nagyok.... :D
...apának levágtam a fejét... (jó csak a képen 8) )
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Hú de régen voltam! Először is minden beteg babának, tesónak és anyának jobbulást kívánok.

Noémi: jajj, szegény Csenge. Biztos nehéz napok voltak mindenki számára.

Ádám is betegecske még, szerdán újra elmentünk az orvoshoz, mert köhögés és láz is társult az orrfolyáshoz. Láz már nincs, köhögés még akad. Viszont 3 napja nem hajlandó a tápszert meginni, de még belekóstolni sem. Pedig már próbáltam beletenni Nesquik kakaót is, úgy sem fogadja el. Most pár napig nem erőltetem, aztán újra megpróbálom, ha akkor sem, akkor kétszer fog tejpépet enni, nem tudok vele mit csinálni.

A héten itt volt anyukám, egy csomót csavarogtunk együtt. Nagyon jó volt, holnap fog hazamenni. Rossz lesz napközben megint kettecskén.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Régen nem jártam erre... teljesen leköt a munka, a két lúrkó és az esküvői előkészületek...

Kép

Kép

Kép
Vendég

De szépek vagytok Szabina :) A fiúk is úgy hasonlítanak egymásra hogy nagyon is, meg nem is -ez jó mert a lányaim is :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Szabina,tényleg rég jártál erre.Nagyon nagyok már a fiúk,és nagyon helyesek :D .

Márkanyuka,Ádámnak jobbulást!

Panni,nagyon édesek a lányok :D .Gáboromnak lefoglalnám valamelyiküket :wink: :lol: .
Neked pedig sokat,és boldogat utólag is :D

Dudu,gratula a csajszinak :D

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Panni: zabálnivalóak a lányaid!!! :lol: :lol: :lol: És olyan "nagynak" tűnnek már!

Sabine: de jó hogy jelentkeztél! Rövidgatyós, alvós-elnyúlós kép haláli! :lol:

horvviki

Hello!

Szabine: :)

Panni: A medverezervátumban voltatok? Egyébként nekem a majszos kép tetszik :) Boldog szülinapot! Mi is öregszünk...bár fiatalodni is lehet 3 ilyen klassz csajszi mellett!:)

Csajok kecsketejet mikortól lehet adni?

Úristen lassan jönnek majd a tortás képek!!!!

mamiblue

Sziasztok!

Huni, lánykoromban Szilvásváradtól 10 km-re laktam, Apukámhoz most oda szoktunk hazamenni :) Örülök, hogy arra jártatok. Zsófi nagyon nagylány lett és sokat változott. Korábban voltak problémák, hogy nem akart enni. Jobb lett azóta a helyzet?

Szabina, Panni, szépek az ikreitek! Szabina, hááát, a 3 dologból, amit felsoroltál, egy is elég lenne elfoglaltságnak :)

Nóra, még nincs Lucának társa/párja. Sajna az összes alom kiürült, amiket végigtelefonáltam tavasszal. Remélem, ősszel kapunk kiskutyát. Egyébként Luca jól van, imád labdát visszahozni. Totál lóg a nyelve a 10. kör után :)

Betegeknek jobbulást kivánok. Most meg lépek, mert a Férjem tejberizst főzött vacsorára :) Arany ember ez :) Nyammmmm

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Hűha,
a nagy pangás után most alig győzöm visszaolvasni a termést. De soha nagyobb problémát. :lol:

Sajnálom,
hogy hirtelen ilyen sok kis (és nagy) betegünk lett, gyógyuljatok meg hamar ebben a szép időben!

Imádom a képeket és ezt a sok édes-gyönyőrű gyerkőcöt! Annyit néztem most vissza, hogy nem tudok mindenkit külön felsorolni, de tényleg mind zabálnivalók. Csak annyit külön Franciskának, hogy Enikő nemcsak gyönyörű, hanem a képek is remekművek - ki a fotózseni a családban? :)

Panni,
utólag is boldog szülinapot - most októberig örömködni fogok, hogy kettesben leszünk korelnökök. :D :lol:

Kezdek hanyatlani, úgyhogy mára ennyit, puszi mindenkinek!

italoman

Sziasztok!

Italoman, jó olvasni rólatok!

Lányok, a következő dm-es kuponjaim vannak, de nem akarom használni őket. Valakinek szívesen elpostáznám:

- Johnsons cuccok: babasampon, babaápoló, védőkrém, fürdető
- Gabi krém és púder
- Avent tanulóüveg szett
- Humana bébivíz
- Domestos
- Nivea intim mosakodógél
- Jessa intim törlőkendő

Lehetőség szerint egyvalakinek küldeném el.

Megyek, leteszem a lányt aludni. Sziasztok!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Megint 1000 éve nem jártam erre, de ha minden igaz, nemsokára kicsit sűrűbben tudok jönni...
Most csak ezt az utolsó oldalt olvastam el... :oops:
Panni, Szabina! Nagyon édesek az ikrek.
Dudu! Nagy gratula az elinduláshoz :) Nagyon ügyes a kiscsajszi!
Mona! Nekünk 2 fogunk van, de ne aggódj, Gergőmnek 10 hósan bújt ki az első, de az sem baj, ha csak egy éves kor után bújik ki. Erről van egy történetem: Amikor Gergő 8 hónapos volt, az egyik anyuka, akinek 2 hónappal fiatalabb a kisfia, kiröhögött azért, mert Gergőnek még nincs foga, bezzeg az ő kisfiának már van 6.... Nem bánkódtam miatta, de akkor abban a pillanatban azért rosszul esett. Most, 3 évvel később, annak a kissrácnak már feketék a fogai, és az én későn fogzó manómnak gyönyörű hófehér gyöngysor van a szájában. De én nagyon sajnálom azt a kisfiút, hogy ennyire nem figyelnek oda a fogaira.
Máté is szépen fejlődik, most csütörtökön életében először egyedül, kapaszkodás nélkül fölállt. A múlt héten ő is beteg volt... gégegyulladás.... olyan iszonyú rondán köhögött, amilyet még életemben nem hallottam, és be is fulladt. Hála istennek most már nagyon jól van. egyébként mindig vigyorog :)
Tegnap szupi naunk volt, az oviban évzáró kertiparti volt, vetélkedők, főzés, a gyerkőcök nagyon élvezték. Este pedig bejöttünk Bajára, gyerkőcöket leadtuk a mamiéknál, és elmentünk színházba, a "Valahol Európában"-t néztük meg a Bajai III. Béla Gimnázium Musical Stúdió előadásában. Katartikus élmény volt... szuperek voltak a szólók, és a kórus is... mindig kritikusan szoktam hallgatni a zenéket, mert én is énekelek, és nagyon vájt fülem van... de ez szupi volt. Na nem is ragozom tovább...
Most megyek mert Máté engem akar...

miniliza

[quote="mona76"]E írta:mona76gy pólyás meséli...

Amikor megszülettem, mindenki nagyon örült, csak én nem, mert régebben jó helyem volt anyukámnál. Egy burokban laktam anyukám hasában, a szíve közelében. Az egészben az volt a legjobb, hogy mindíg hallottam a szíve dobogását. Mindent együtt csináltunk: anyukám evett, és én is jóllaktam; ő szívta a friss levegőt, és nekem is jutott belőle. Csak kuporogtam ott a burokban, mint egy kifli és szunyókáltam, vagy éppen rugdalóztam, nyújtózkodtam. Ha kedvem támadt, akár fejre is állhattam, mert a burokban folyadék volt, így sohasem üthettem meg magam. Anyukám meg csak símogatta a hasát, annyira örült, ha én tornáztam.
Telt, múlt az idő, egyre nőttem, növekedtem; egyszer csak szűknek éreztem a rejtekhelyemet. Előbújtam.
De a világ, ahová megérkeztem, nagyon furcsa volt! Zajos, fényes és hideg. Meglepődtem, megijedtem: ordítottam, ahogy a torkomon kifért. És csodálkoztam, mert addíg sose sírtam, akkor meg egyszerre egészen jól tudtam sírni. Anyukám megdícsérte a hangomat, úgyhogy bőgtem tovább az ő kedvéért. De még azért is, mert az idegenek gorombáskodtak velem. Megfürdettek, bepólyáztak. Méricskéltek. Mondták, hogy erős, fejlett gyerek vagyok, de én nem törődtem velük. Hiányzott valami és félni kezdtem. Féltem, egyre csak féltem...
Aztán így, pólyástól odatettek anyukám mellé. Újra hallottam a szívdobogását, megnyugodtam. És akkor történt valami, ami eddig még soha... anyukám megpuszilt.
Azóta én is örülök, hogy megszülettem.

Én hogy bőgtem ezen :oops:

Hát még én hogy bőgtem... eszembe juttatta, hogy nekem csak a szülőszobán adhatták oda egy pici időre, és utána hetekig nem ölelhettem meg... :cry: :cry: :cry: És amikor végre újra a karjaimba vehettem úgy simult hozzám... :) :cry:

miniliza

Miniliza: de jó hogy jöttél újra! Gégegyulladás :(

Nagyon tetszenek a vonalzóid!

Kép
Kép
márkanyuka

Ági!
Örülük hogy a kutyussal jol elvagytok! Képeket is küldhetnél magatokról :wink:

márkanyuka!
jó a fogyis vonalzód, na és hogy haladsz?

Szabine!
én is örülök hogy jelenkeztél :D ha jol emlékszem most hó végén lesz az esküvő, ugye? Sok -sok boldogságot kívánok nektek előre is! :D

panni!
gyönyörűek a lurkók!

Kép
nora80

Két kép
Kép Gergő és Máté

Kép Máté hugimmal

miniliza

Ma felállt Eszter.
És 1 kép:

Kép

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jó reggelt!!! :D

Viki
Szemed hogy van? TFT monitorod van? Az valamivel jobb, vagy esetleg notebook. Ha egyire sincs lehetőség, csináltass szemüveget védőréteggel. Még annó nekem is az volt, és nagyon sokat segített.

Csoki
Ugye, ugye, minek kellett félre lépni?! :lol: :lol: Tudtál utazni, virgácsod rendbe jött? Hol voltatok?

Dudu
Bicaj? Nekünk a legapróbb guruló valamiről se ér le a lábunk :lol: Vagy rosszul ültettem rá a gyereket..... :shock: De élvezte, ahogy tolom, kormányzott veszettül, és nyomta a dudát :lol:
Gratula az újdönsült menő-manónak :D

Jucu
Bálintod meggyógyult már? És Dius?

Huni
Zsófi nagyon édi, és milyen nagy már!!!!! Ki gondolná, hogy még csak kilenc hónaposak ezek a kis apróságok. Nemrég még csak szopiztak, aludtak, és néha sirdogáltak egy kicsit.....

Noémi
:cry: :cry: :cry:

Helló Panni!!!!!
Tök mindegy mit mutat a naptár!A korábbi fotókon láttam, hogy milyen jól vagy konzerválva, egyébként meg az írásaid alapján pedig 70 évesen sem leszel egy megkeseredett, unalmas nénike :lol: :lol: Egyébként boldog szülinapot!!!
A képek naggggyon jók. Apával hogy vagytok? Egyszer már tényleg az ő feje is rajta lehetne valamelyik képen. Persze ha lejár a büntije...

Márkanyuka
Ádámnak jobbulást! Nekem gyógyszertárban mondták, hogy hiába, nem minden gyereknek jön be a kakaó. Atinál sem volt nyerő. Pici vaniliás cukor - na, az nagyon bejött. További ötlet, karamellizált cukor. Hiába, kialakult izlésviláguk van már ezeknek az apróságoknak is :wink:

Sabine
Hát akkor te sem unatkozol... Nagyot nőttek a fiúk is. :)

Miniliza
Nekem is nagyon tetszenek a vonalzóid :D És nagyon szuperek a fotók is!!!

Ági
Gratula Eszterkének!!!!

mikegirl

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák :wink:

Ketten maradtunk Danikával :cry: , apa elment 10 napra Kanadába vadászni :cry: .

Kép
mona76

Sziasztok!

Szabadságon vagyok a héten :lol: :lol: :lol: Igaz itthon jó sok tennivalóm lesz... :?

Mikegirl: köszi, már meggyógyult a szemem :D

Agnesgoboly: gratula Eszterkének! Nem sokára szaladhatunk utánuk :wink:

Mona: De jó apának! Neked viszont kevésbé... :? Már én is úgy várom, hogy elutazzunk nyaralni, de az még két hónap.... Tényleg végül ki hova megy a nyáron?

Tegnap Visegrádon voltunk kirándulni, képek vannak a blogon, ide nem akarok olyan sokat felrakni. :)

horvviki

:lol: :lol: :lol: Igen rendbejött a virgács :lol: :lol: :lol:
Csak bulizni nem tudtunk menni
Nyíregyházán vagyunk megint a pasimnál :lol: :lol: :lol: :wink:
Az ikrek mindig levesznek a lábamról ....
a lánykák és a legények is naon szépek...
Panni boldog szülcsinapot :!: :wink:
Esztinek grat... :wink: :wink: :wink:
Vendég

Hello!

Mona: Ti miért nem ruccantatok ki valamerre Danival?

Csoki: Maja gyorsan meg fogja szeretni az utazást, ha ennyit mentek! :wink:

Viki: Én még mindig sárgulok az irigységtől, hogy ilyen klasszul meg tudod oldani ezt a munka dolgot! Én is úgy mennék, de bölcsibe nem adnám picurt, más meg nincs aki vigyázna rá! :(

Márkanyuka: Tényleg, hogy állsz fogyiügyileg?

Ági: Nagyon ügyes Eszter, kutyi is édes!

betegeskedőknek jobbulást! Nálunk is van vmi hányós-hasmenős vírus :evil: Remélem minket elkerül!

mamiblue

Mona
Hogy te milyen rendi vagy!!!!!! :shock: Én nem vagyok ennyire az :oops: :oops: :oops: És mamibluenak igaza van, tutkó én sem ülnék otthon.

Csajok, azt hiszem én vagyok a legundorítóbb meny a világon...... :oops: :oops: Egyszerűen képtelen vagyok anyós pajtit megkedvelni. De nem megy!!!!! Szombaton voltunk náluk, de még mindig nem hevertem ki. Valszeg azért, mert nincs kinek elpanaszolni. Tudjátok, ha már kidumálja magát az ember, már az is sokat segít. Úgyhogy két napi rágódás után rátok zúdítom, bocsi :oops: :oops:
Szerinte Ati csak az apjára hasonlít, tiszta olyan, mint ő. (Nekem persze közöm nincs hozzá.) Ott vagyunk, és állandóan Atit macerálja. Nem érdekli, hogy a gyerek már nem akar kézben lenni, inkább jönne-menne, pontosabban kúszna-mászna, vagy éppen aludni szeretne. Nem volt egy nyugodt öt perc, amikor a kaját Ati megehette volna. Bazi nagy család, zsivaj, elbújunk egy csendes zugban, jön utánunk. Ati figyel mindenre az evésen kívül.....elkezdem a kedvenc dalocskáját énekelni, mire végre rám figyel, jön anyóspajti, és velem együtt énekel ugyanarra a dallamra, csak hát a maga által kreált szöveget. :shock: :shock: A mikrója olyan dzsuva, hogy az ajtónyitó gombot alig merem benyomni, na, hát belül is ilyen. Félve melegítem Ati kajáját, nehogy belepottyanjon valami :oops: Amikor meg a WC-n vagyok, rám ront. Aztán vigyük fel Atit a szobába, ahol külön a tiszteletünkre felpórszívózött, hogy mutassa meg Ati hogy tud mászni - mint egy bazári majom, szerencsétlen gyerek. De ezek még a finomabb dolgok, régebben sokkal durvábbakat csinált. Na erre a párom azt mondja, hogy nekem senki és semmi nem felel meg :shock:
Nem várom el, hogy igazat adjatok, de mindenhol tök szupi minden, csak nálunk nem és az én finnyásságom miatt??

mikegirl

Sziasztok!

Mikegirl: meg tudlak érteni anyóssal kapcsolatban. Nekem szerencsére nincs ilyen gondom, engem éppen az anyukám szokott kiakasztani. Elég messze lakunk egymástól, így ritkán kell elviselnem. Félre ne értsetek, nagyon imádom, csak éppen az idegeimre tud menni. Pl. jajj nézd Tündikém felállt, nézd egy kézzel kapaszkodik, nézd lépked az ágy mellett stb. stb. stb. Vagy amikor az orvosnál voltunk. Utána fél órán keresztül azt hajtogatta, hogy a mi "babánk" a legszebb, a többi milyen csúnya (ami nem igaz), a mienk a legokosabb stb. Aztán hogy szent legyen a béke, azt mondtam neki, hogy mindenkinek a saját gyereke a legszebb, ezzel le is zártam a témát. Szóval lehet hogy kinevettek, de engem ezek a dolgok nagyon idegesítenek.

Mona: jó messze megy a párod és jó hosszú időre. Nincs valaki aki segítene?

Én egyedül hülyét kapnék ennyi ideig. Így is már úgy várom haza a páromat délután 5 órakor, mint a megváltót. Pedig aztán (ismét) jó sokat alszik Ádám napközben, de amikor fent van, akkor egy igazi ördögfióka. Éppen tegnap beszéltük a párommal, hogy amikor még pár hetes pici baba volt, akkor olyan nyugis volt (ellentétben a Márkkal), evett, aludt, nézelődött. Mondtuk is, hogy de jó kis szelíd gyerek, nem lesz vele annyi gond, mint a Márkkal volt. Aztán fordult a kocka. Olyan kis haramia, hisztizik, hátracsapja a fejét, verekszik, csíp, harap, kiabál, de akkora hangja van, hogy zeng az egész ház. Azt hiszem felköthetjük a gatyát. Nem lesz olyan kis "jófiú" mint a tesója, akiről az oviban is, és most az iskolában is a legjobbakat hallani, a tanítónéni szerint a suliban minden tanár ismeri a Márkot, olyan illemtudó, mindenkinek köszön, szóval a csodájára járnak. (Aztán látnák itthon). Sajnos a szorzótábla nem nagyon megy, ezért írtam neki feladatokat (5 feladat, tök egyszerű szorzások, behelyettesítések). Azt a kínlódást, kb. másfél óra alatt készült el, de még az utolsót így sem csinálta meg. Közben kitalálja, hogy csíp a szeme, fáj a feje stb. Múlt héten volt felmérő, azt mondja hogy 8 feladat volt, ebből 3-at tudott megoldani. Azt hiszem egész nyáron matekozni fogunk, mert ha most lemarad, akkor nagy bajok lesznek.

Jajj bocsi már hogy ennyi hülyeséget rátok zúdítottam, szómenésem lett.

Nora és Mamiblue: ha már így rákérdeztetek akkor elárulom, hogy eddig 5,7 kg-ot fogytam.

Kép
Kép
márkanyuka

Mikegirl, én teljesen megértelek annak ellenére, hogy nálunk hálaIstennek nincs ilyesféle probléma. Nyilván nem mellőzhetitek ezeket a látogatásokat, mert elég közeli hozzátartozóról van szó. Viszont én a helyedben elmondanám a páromnak a problémáimat konkrétan, hogy pl. nincs egy nyugodt perced, piszkos a mikró... stb. (én így jártam Apukámnál a hűtővel, nem is tettem bele Eszter ételét. És másnap reggelre ragyogott a hűtő :lol: ) és előbb-utóbb az Anyósoddal is szerintem kénytelen leszel beszélni ezekről, neked is jobb lesz, és lehet, hogy ő is jó irányba mozdul.
[quote]A írta:ztán vigyük fel Atit a szobába, ahol külön a tiszteletünkre felpórszívózött, hogy mutassa meg Ati hogy tud mászni - mint egy bazári majom, szerencsétlen gyerek.
Nálunk is volt hasonló, én kijelentettem, hogy nem cirkuszban vagyunk, majd csinálja, ha akarja. És vonuljatok el enni és kérd meg, hogy hagyjon békén. Ha senki nem ért a szóból, akkor a párod egyedül megy látogatni, Te meg küldesz képet Atiról és magadról.

Köszi a grat.okat, persze azóta nem állt fel :roll:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok

Már nagyon hiányoztok,csak gyorsan bekukkoltam ,leszaladok boltba és utána jövök olvasok és mesélek. :P

Kép

Kép
jucu

Mike :roll: :!:
Mintha az én volt anyósomat látnám....
Bejöttek a kórházba mikor Maja megszületett. Azta ez tiszta apja....
Télleg hasnlít de annyira nem hogy aztóta Pistikének hivja van neve is.
Ugy gügyög neki hogy még a hátamon is feláll a szőr.
Ajndék az nála legtöbbször porcelán egy 9 hónapos gyereknek :roll:
felesleges használhatatlan kínai vacak vagy pelenka a 100ft-os ból ami fél órát se bir ki.... rögtön megy a kukába
A stílusa kibirhatatlan, és árad belőle a füst és a cigiszag....
Undorító ennel rosszabbat el se tudnék képzelni.
Após meg alkoholista. És szerintük nekem kötelességem elvinni a gyereket 70km-re tölünk busszal ..... Pedig igazából semmi közünk már egymáshoz. Mikor nekik kocsival nem tartana sokból eljönni...
Igy a megoldás az hogy ők se jönnek és mi se megyünk.
Ha meg jönnek nem szolnának véletlenül se...(lehet tudják hogy nem engedném be őket) :lol:
Elviselhetetlenek....
Maja ordít mikotr meglátja valameiket is :lol: :lol: :lol:
Folyton kioktatnak mindent százszor elmondanak egyik nagyobb hülyeséget beszél mint a másik....
A legsértőbb számomra az volt mikor kedves após nem hitte el mennyit hiztam a terhesség alatt
Azt mondja mennyit hiztál 15-20 kilot.... :roll: :?
Pedig 6-ot még a kiskönyvemet is megnézte mert azt mondta sokkal kövérebbnek nézek ki :?

Na jó befejeztem mert teletudnám irni az oldalt... :roll:
Szerencsére az új pótmami és pótpapi nagyon aranyosak és azt hiszem később se lesz velük gond :wink:

Különben most szerencsére Maja jól türte az útat nem volt hiszti :wink:
Vendég

Ja igen ismerős...
Én anyósom még a zárt ajtón is követne....
Nem nagyon szerettem mások előtt szoptatni főleg nem ellőtte mert még abba is kioktatott... és akárhova bujtam utánam jött :roll: :cry:
Vendég

No itt ,végre kis szusszanásnyi időm van

Ági
Tényleg kis ügyike Eszter.Nem fél a kutyitól?BÁr elég jámbor kinézete van ,de én fiam sirva fakad a nagyobb termetű ebektől.

Panni
Utólagosan én is szeretnék Boldog Szülinapot kívánni neked.Nagyon szépek a csajok,kicsit ilyenkor előjön bennem az érzés milyen jó is lett volna ha mindkét babó megszületik. :oops:
Apa fejét levágni ,hát ...ejnye bejnye :lol:

Viki
Visegrád nagyon szép, mi is beterveztük ,mert nem tudunk megülni újabban a senekünkön.:)
Szabin vagy ? akkor ne sokat pakolássz ,élvezd a pihikét kicsit a manócskáddal.

Mona
1 hét vadászat? te miért nem mentél apával ,és addig Danussal világot láttatok volna?vagy hülye kérdés?ilyen helyekre nem lehet menni?
De élvezd azért te is,én ha apa hétvégés kiruccira megy , akkor csinálok barinős ittalvós napokat. :lol: nehogymár nekünk ne legyen jó. :P

Miniliza
Máté és Gergő nagyon szép kis pasik:):):)
Gégegyulladás miatt sajnállak,de gratula a felálláshoz.

Márkaanyu
Neked külön garatula a kitartásodhoz,Én már megint feladtam a 90 napost.
Gyermekügyileg hasonló cipőben járunk.Mostanában Dia is linkeskedik.Pl.a 9szorzót vették már abból feleltek, ő meg közli még nem is tanulták.Kapott 1 napot, hogy bepótolja és akkor 5-re felelt.
Egyébként nincs okom a panaszra ,ezek ellenére csupa 5 dogákat ír.Szóval van esze csak itthon nem használja sokat :lol:

Mikegirl
Szóval nem is mondok erre semmit.Tudom mi az amit írtál,....együttérzek vagy viselem ugyanezt.....
Angol hogy megy?Köszönjük már jobban vannak a gyerekek. :P

Csokinyuff
Én lemaradtam valamiről.Nyíregyháza pasi?Hú bocsi ,de kivi vagyok.

Judit
Gyerkőcök?Sebiről láttam képet másik topicban még a múltkor ,olyan nagyfiú már ő is.Kép van valami új a háztról ,kertről?

Most egy pár szó rólunk.
Úgy néz ki apával minden okés.most nagyon izzik a levegő köztünk.Nehéz néha ,de nagyot nyelek és kész.
Anyóséknál nagy gáz van,és félünk Ati öccse se sokáig bírja már.
Annyira gázos anyós ,hogy komoly orvosi segítség kéne neki.
És akkor itt a nyár ,most megint el akarja vinni Diát ,de nem tudom hogy mondjam meg nem engedem így el vele sehova ,mert nem tudom mikor kattan meg.Azt meg nem akarom hallgatni a családjuktól megint ,hogy én tiltom a gyereket és én vagyok a rossz , szar ember.
Valamelyik nap a saját fiának azt mondta kitagadja és megátkozza.,de teszem hozzá ha nincs ott olyat kapott volna megint apóstól,hogy a fal adta volna a másikat.Hiába beszélünk vele ,hogy anyukájával foglalkozzon ,segítsen még neki amíg köztünk van,/rákos beteg 83 éves/de neki teljesen elvette az eszét a féltékenység....................mindegy

Kisfiam ma mértem 10.54 dkg a lelkem.Annyira szeretem ,de nem tudom hogyan szoktatom le a harapásról.Megölelem ő is visszaszorít de harap.
Tegnap anyum átjött és annyira meghatódtam ,Bálint meglátta nyújtotta a kezét felleflé rögtön és mondta mama ,majd ráfeküdt a vállára és vaghy 15 percet nyugodtan feküdt a vállás és simizte,ütögette anyát.Néha felémnézett majd mosolygott és vissza.CSodás érzés látni mennyi szeretet van ezekben a kis emberpalántákban.
pusza

Kép

Kép
jucu

Na.... meggyüttem!
Tőmondatokban a távollétem okai:

1. Danust nem oda vették fel suliba ahova ésszerű lett volna, kavarok, hogy sikerüljön a váltás...
2. Már második hete köhögök, lázam már nincs, de elég carul vagyok...
3. Elintéztem a bankváltást... nem kevés macerával járt....
4. Férjem éjjel-nappal dolgozik, mindig egyedül a sok gyerekkel, az idegeim már cérnák...
5. Amikor a párom itthon, folyton kint a kertben, most van soron a kertrendezés (meg mi minden egyéb....)
6. Két gyerkőc a négyből éjjel nappal rám nőve, a két nagyot hozom-viszem az oviba....

Most csak távirati stílusban.... hát, ennyi.
Látom szépen fejlődnek a babók! Emese még nem mászik, csak kúszik, de már ringatja magát a térdén és a két tenyerén támaszkodva. Nem ül, de sokat gőgicsél.... ettől függetlenül pillanatok alatt odaér bárhova, úgyhogy állandó lakás-nyalás van... na, erről is mesélhetnék....

Mike: Asszem a férjeink testvérek... csak így képzelhető el ugyanis, hogy anyósunk is ugyanaz legyen.... :lol: :twisted: Priviben ledumáljuk, ha gondolod...

Hát lányok... padlót fogtam... voltunk a védőnőnél és mondtam milyen szívesen eszi a kiscsaj a zöldséget a levesből (valamelyikőtök, talán Mamiblue említette, hogy a babája szintén szereti).... Erre mondja a védőnő, hogy eszembe ne jusson sárgarépát adni egy éves kora alatt a babának, még biot sem, mert a körzetben egy hónapja halt meg egy 8 hós baba emiatt. Állítólag a májuk még nem olyan fejlett, hogy ki tudja szűrni, feldolgozni a méreganyagot, ami a répába kerül a műtrágyák áldásos hatása révén.... Azt mondja nem egyformák a babák, van akinek nem gond, meg a répák sem egyformák ugye.... de ne kockáztassunk!
Ezt mondjuk eddig is hallottam, hogy 1 éves kor alatt csak bébiételből répát.... de most komolyan beparáztam!

Na, csak benéztem, mert rohanok... ma van a házassági évfordulónk és apa visz vacsizni... megyek szépülni, most amíg a csapat alszik... :)

Pá lányok!

Sabine: jó olvasni, hogy újra vagy!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Hello!

Mandala: Gratu az évfordulóhoz! Répa!!! Ne má!!!Na amennyi mennyiséget Sebi megeszik...kb. 3 karika...kb. 3 naponta...De primört nem szabad adni nekik azt én is tudom a magas nitrát tartalom miatt!De akkor mostmár ennyit sem fog... :shock:

Mike: Anyós...hát én ki nem állhatom! Most tartok ott, hogy nem vagyok hajlandó elmenni hozzájuk...persze én vok a bunkó, de akkor sem! :evil: :evil: :evil: :evil: Persze férjem megérti, mert ő is látja, hogy nem normális amit csinálnak...Szóval részvétem neked is!

Jucu: Na most olvasom, Te is hasonló cipőben! :( Én csak abban bízom, hogy én nem válok hasonló szörnnyé!!!

Csoki: Szintén..próbálj meg nem törödni velük...persze ez a legnehezebb!

Ági: És leülni már tud? :wink:

mamiblue

Sziasztok!
Pár kép rólunk: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
dudu_84

Bocs ha sok volt.Ma volt a doki. 7280 kg és 70 cm. azt mondja még egy kicsit mindíg piros a torka. Meg képzeljétek: miután abbahagytuk az antibiotikumot,pár napra rá fehér lepedék lett a nyelvén Lilinek.Kérdem a dokit nem- e szájpenész.de azt mondta hogy szerinte nem az,de kenjem be borax-os ecsetelővel. azt mondja lehet az antibiotikum miatt van. valakinek volt már ilyen?
Anyós téma: ne is beszéljünk róla!
Pusz

KépKép
dudu_84

Ági!
szuper a kép, nagyon szép lett a kutyus is, jól megnőtt :shock:

anyós-téma: ez azért durva hogy ennyi a kibirhatatlan anyós tipus és hogy ilyen igaz a közhely! nálunk: mi még elvagyunk, nem mindenben értünk egyet, de ha a páromnak szólok hogy állitsa le, akkor rá hallgat, szerencsére :roll:

márkanyuka!
grat a fogyáshoz!

mandala!
gratula az évfordulóhoz, megkérdezhetem hányadik?

mona!
kitartás! :roll:

Kép
nora80

jucu, nem lett volna szerencsés nekünk elmenni. Erdőben laknak sátorba :roll:
De mi sem unatkozunk, ma itt voltak tesómék, holnap jön anyu, péntektől meg 3 napig itt lesz egy volt munkatársam :lol:
Daninak tegnap óta 38,5 a láza :cry: . A kúp ideig-óráig lehúzza, aztán ismét belázasodik :roll: . Talán a foga miatt lehet? Mert ugye még nincs fogacskája.
1 hete, azt csinálja, hogy felébred /ami éjszaka 3-4* is előfordul/, rögtön áll fel a kiságyban :roll:, de olyan fürge, hogy mire odaérek, már áll :roll:

Kép
mona76

márkanyuka, nagyon becsülöm a kitartásodat :wink: , én 2-3 nap után mindig feladom, ideges, és türelmetlen vagyok ha éhes vagyok.

Kép
mona76

Mona,
hát őszintén megmondom, hogy csodálom a türelmedet. Szerintem én elég rossz néven venném, ha a párom ennyi időre lelépne, ráadásul a világ túlsó végére. Persze biztos én vagyok a hülye önző. De tényleg mozdulj ki te is, bizti jót tenne nektek is! :)

Mandala,
jó, hogy újra jöttél! :) Távolléted felsorolt indokai közül egy is bőven elég lett volna. :wink:
Répa - na, azzal engem is beparáztatott a védőnő, de nem most, hanem még mielőtt elkezdtük volna a hozzátáplálást. Hát mondanom sem kell, hogy nem merek a picinyemnek répát adni, csak bébiételben, na bumm. Azért őrületek ezek a dolgok - feltehetőleg egymillió gyerek közül egynek esik baja emiatt, de ki a fene mer ezek után kockáztatni? :shock:

Mikegirl,
ma te jutottál eszembe, amikor könyvesboltban voltunk, akkora rikoltozást csaptunk. :oops: :lol: Ha jól emlékszem, te írtad, hogy Ati is mindenfelé "szónokol". Hát azt már én is megszoktam, hogy Zita lépten-nyomon beszédbe elegyedik a néppel, de ma még önmagát is felülmúlta. Gagyorászás helyett ma kimondott oroszlánüvöltést adott elő - mindezt persze egy viszonylag csöndes könyvesboltban. Kedvesebb embertársaink elnéző mosollyal bámultak ránk. A közértben dettó - a párom azt mondta, nem kellett keresgélnie, hol vagyunk éppen, mert már messziről hallotta. :oops: :D

italoman

Jó reggelt!!!

Háát csajok, úgy látom, hogy pár embernek még sikerült rajtam kívül kifogni ezt az anyós dolgot.....kénytelen vagyok viselni, viszont a mikro ki-lemosását, koszból való kivakarását megemlíten. :? :? Sajna ott tudom Ati kajáját melegíteni, ha ott vagyunk. :?
Mamiblue: Azt meg nem tehetem meg, hogy nem megyek.....
Nóra: Az én párom meg azt mondja, hogy öregek, és nem akarja csesztetni őket.....

Remélem öregségemre nem hülyülök meg majd teljesen, és soha nem fog majd rólam így írni senki.....

Márkanyuka
Gratula a minusz 6 kilóhoz :wink:

Jucu
De jó, hogy apával minden rendben!!!! :D
Kicsi fiad szép súlyban van :wink: Elbírod még? Én már alig az enyémet..... Ati nem harap, hanem mar, a kezével. Hiába mondjuk és mutogatjuk, hogy simi - simi, iszonyatos erővel markol az arcunkba.

Mandala
Hát neked meg szokás szerint kijutott a tennivalókból...... :? Mindenesetre jó hír, hogy apa vacsizni visz :wink: Nekünk két hete hétvégén volt az 5. házassági évfordulónk, és hétfőn hívtam apát, hogy Te, tudod mi volt hétvégén? Azt modja ja, neki is most jutott eszébe :lol: :lol:
Ha lesz időd, akkor priviben szívesen kisírom magam a válladon, hogy mitől is van tele a hócipellőm......

Dudu
Ebből a tündéri kiscsajból sosem elég!!! :lol: Bátran tegyél fel csak képeket, amennyit csak bírsz :wink: Lepedékes kérdéshez nem tudok hozzászólni :(

Mona
Akkor ez biztos a fogacska lesz :wink: Reméljük gyorsan kibújnak, ha már eddig gondolkoztak, hogy előjönni, vagy nem előjönni :lol: :lol:
Jól van, akkor te sem fogsz unatkozni!!!! :D

Ildi
Na igen, Ati is mindig gondoskodik róla, hogy mindenki tudja, ő éppen merre jár :lol:

Csoki
Maja beindult? Kúszik, mászik, áll, szalad? :lol: :lol: Na nem idegesítés céljából kérdezem, csak kivi vagyok. Az új környezet kíváncsibbá tette biztos. Pasid lakását még nem kapta széjjel?? :lol:

Répa - aztaaaaa! Most, hogy nem is olyan régen elkeztem főzögetni, persze csomó répával mert Ati nagyon imádja, miket tudok meg!!!! Na, jól beparáztam, úgyhogy el is ment a kedvem tőle.

Vasárnap gyereknapon mit csináltok? Nekünk ott lapul az egyik szobában a nagy, piros rák alakú homokozó, és vasárnap lesz az átadás - már ha nem szakad az eső :D Olyan kíváncsi vagyok!!! Persze homok még nincs. Szerintetek Bricoban, praktikerben leeht kapni? Mintha valahol ott láttam volna......Meg szerintem elmegyünk itt helyben körülnézünk, Ati kap lufit, sétálunk egyet. Már úgy várom!!!!! ÉÉÉÉÉs jövő hét szerdán utazunk. Már tűkön ülök :lol: :lol: Nem győzök visszafelé számolni.

Mindjárt dobok pár képet az én kis égedelmemről :lol:

mikegirl

Kedvenc képeim közül néhány

Kép

Kép

Kép

Szép napot!!! (Bár nem lesz könnyú egész nap a lakásban. ) Puszi mindenkinek!!!

mikegirl

Sziasztok!

Mikegirl: nagyon vagány srác Ati :lol:
Mi már kipróbáltuk a homokozót Fannival, és nemcsak a fűtől, de a homoktól is fél... Egyelőre nem jön be neki a természet. Jobban el van a 4. emeleten a megszokott laminált padlón :lol:

horvviki

Hahó csajszik -tesóm vajúdik -minnyá indulok a kórházba - 4kiló 20 deka a kiscsaj -kérnék szépen drukkokat :) -én menten elájulok az izgalomtól -ha mégsem akkor tépek a kórházba mert ott leszek.. :)

Kép
Kép
panni7

Hello!

Mona: Sajna én is tök idegbeteg vagyok, ha fogyizok, de sajna muszály lefogynom, így egy kicsit kényteleneki elviselni a családban, hogy türelmetlen vagyok! Most kezdtem hétfőn megint fogyizni, tegnapi napom elég szar volt, de ma kicsit már jobb! Szuper, hogy ilyen sok látogatód akad, én a tartós egyedüllétet is nehezen viselem és ugye egy 10 hónapos csöppség nem igazán partner még...:)

Mike: Én is úgy gondoltam, hogy nem mondhatom, hogy nem megyek...de kezdek ott tartani, hogy max. 1 évben egyszer aztán szevasz!!!Persze megyünk arra, csak nem hozzájuk és ha átjönnek akkor találkozunk velük, csak konkrétan hozzájuk nem! Kolping szupi lesz, Sebi is nagyon élvezte a pancsit meg csajok a foglalkozásokat!

Panni: Mennek a drukkok!

Viki: Homok :) én csajaim is sokára barátkoztak meg vele...ez teljesen gyerekfüggő, viszont a hintát imádták és nem féltek tőle!

mamiblue

Sziasztok!

Panni: mennek a drukkok! Milyen jó, hogy én már csak rémálmomban teszek hasonlót (már a vajúdásról beszélek! :lol: ) No, azért a lelkem mélyén egy lehelletnyi irigység lakik... :wink: De tényleg csak lehelletnyi! :)

Mamiblue:a répa sztem túllihegett dolog, de a para rendesen bennem van... ki merne kockáztatni, ráadásul nincs is értelme, nem ér az egész ennyit!

Dudu: Lilinek micsoda haja van! :) És milyen ügyin iszik pohárból!!! Aztaaaa!
Az a tricikli micsoda csoda? Dobnál róla fotókat, megnézném, mert jól jönne nyárra Mesinek egy "babamobil". És a (meg)vételezési körzet is jól jönne... :)

Nora: nyócadik évfordulónk vót tegnap! :) Kaptam veres roúzsát.. és mingyá hármat! :) Meg egy nagy kosár muskátlit.. hogy legyen mivel eltöltenem a hétvégét... ültetgetek! :) :wink:

Mona: hűtőgürdő... utálatos, de az a jó. 3 óránként szirup felváltva kúppal (más-más legyen a hatóanyag)... ennyi. Egyebet nem tudsz tenni.... nyomkodd meg a fülecskéjét, ha nem érzékeny, nem az fáj. A fogacskát könnyen lecsekkolod: ha benyúlsz a szájába és tiltakozva őrült visításba kezd, eltaláltad a bibi okát!

Mike: ismerős a mikro-s sztori... én lefedve melegítek benne.... :twisted:
Jöhet a privi... asszem sokminden ismerős lesz nekem... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?