Halihó!
Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy ma Nóri baba sem rúgja ki a ház oldalát, úgyhogy biztos van vmi a levegőben!
Az nst-nk megint jó lett, bár most a 2. felét már végigaludta babuci. 5-re megyünk a dokibácsihoz vizsgálatra a magánba.
Jah, jól beégetett a szülésznő. Ma pont ügyelt a dokim, de már múlt héten megbeszéltük hogy ma nem talizunk csak este a magánban. A szülésznő meg kérdezte hogy kihez tartozom, fölrakta rám a kütyüket és elviharzott. Aztán jött vissza, hogy azt üzeni a dokim, hogy nem most akar megnézni hanem este talizzunk

Mondtam neki, hogy tudom... Szegény, tökre szégyellte magát, hogy intézkedett, amikor nem is kellett volna. Persze tudom hogy csak jót akart, de én meg majd magyarázkodhatok este, hogy nem vagyok hülye...
Hála nektek, én is toltam az előbb egy jégkrémet

, pedig délelőtt a Blahán már lecsúszott egy nyomós fagyi! (imádoooom!)
Bondi - kár volt magadra vállalni a postát, ma biztos állati sokan voltak!! Remélem előreengedtek, bár nekem a postán 1x nem volt még jó tapasztalatom ilyen téren!
Dodó -nagyon csini pocid van!!!
Ami - az utazgatást már én se bírom, főleg a rázkódás miatt

. Ezért is vagyok előre kiborulva, hogy május 31-én Maglódon lesz a keresztelő... innen 1 óra kocsival és olyan rohadt kátyús utakon...
Sajnálom a derékfájást!! Azzal tényleg feküdnöd kéne, nekem más sosem használ. Már csak 2 hetet kell kibírnunk!!!! Azt már féllábon is...!!!
Na cuppa, estefelé még jövök. Apa délutános sajna, csak éjfél után jön haza!