A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!

Képzeljétek, a múltkori csak a háromnapos láz volt. Kijöttek rajta pöttyök, a doki kérte hogy menjünk be, és jééé nem volt nyoma a mandulagyuszinak, úgyhogy végre egészségesnek mondhatjuk magunkat! :D
Vizsgázgatok, ma is voltam, szal jól elvagyunk. :)

Pont oldalváltás. De amire emlékszem:

Mikegirl! Ati és a homokozó, nagyon aranyos!!!! Fog :( Én pont ellenkezőleg, elég jó fogakat örököltem nagyimtól!
Noémi! Kálvária! :( Gyógyuljatok!
Viki! Valószínű allergia, én már kezdek jobban lenni. Csak a szemed gyullad? Orrod nem viszket, tüsszögés?
Sabine! Szívből gratulálok, nagyon csinos az egész család! Senki meg nem mondaná, hogy ikreid vannak! :D

Ennyire emlékeztem most, bocsika

Jó éjt!

dincuska

A fogak között nagy a hézag? Majd jön a többi és összetolja, hogy legyen helye. Mire kamasz lesz, lehet azon gondolkodni, hogy a fogszabályzás érdekében melyiket áldozzák fel, hogy férjenek. :D Luca eddigi 2 foga között nincs nagy hézag, de azt azért nem mondanám, hogy szorosan egymás mellett állnak :?
Vendég

Szabina!
Gratulálok és Sok Boldogságot nektek!

KépKép
dudu_84

Jó reggelt!

Szabina: gratulálok és sok boldogságot kívánok! A fiúk már nagyon nagyok. Olyan szépek vagytok így együtt. Nagyon szép menyasszony voltál.

Hú csajok nagyon meleg van, dögvész. Itt Szegeden már most 10 órakor 28 fok van, a lakás is kezd egyre melegebb lenni, nem tudom mi lesz velünk a nyáron, még csak május van. Nagyon vigyázzatok, ne legyetek sokat a napon. Én Ádámot csak 4-5 óra felé szoktam kivinni, reggel még hűvös van és árnyék van az udvarunkon, a fű még harmatos, aztán alszik Ádám, utána meg a legnagyobb meleg van.

Na megyek mert forr a bab, aztán pedig lemosom Ádám habszivacs szőnyegét a teraszon, legalább gyorsan megszárad.

Ja és a kilóim száma végre 6-ossal kezdődik. Hurrá! Már fogytam 6 kilót. Csak a gyümölcsnapok nagyon kiborítanak idegileg, olyankor megkérdezi a férjem, hogy "gyümölcsnapod van?". Egyszerűen olyan ingerült és türelmetlen vagyok, hogy el sem tudjátok képzelni. Hárpia.

További szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
márkanyuka

Hello!

Sok boldogságot Szabine!:)

Márkanyuka: Neked is gratulálok a 6-oshoz és irigykedem is! Én holnap gyüminapozok...mondjuk elég sok dolgom lesz, lehet, hogy így könyebb lesz, hogy távol leszek a hűtőtől!:) Nekünk tegnap állították át a hőszivatyút hűtésre...kiváncsi leszek, most fent picit még meleg van, de azt mondták kell 2-3 nap amíg beáll, de akkor is olyan 22-23 fok lesz. Nem lehet 20-21 fok idebent mikor kint 30 van, mert akkor megfázik mindenki!

Viki: Én úgy szólítom Sebit, hogy Bobó(víziló) fogú. De reménykedem benne, hogy a maradandó fogai között nem lesz hézag!

mamiblue

Sziasztok!

Ma voltunk tanácsadáson, Fanni 750 grammot hizott egy hónap alatt, most 7750 gramm. Még sose hizott ennyit :roll: De most legalább meg lettünk dicsérve, hogy szépen eszik. Mondjuk már egyre többször a mi kajánkból kap enni :oops: Egyszerűen nem kell neki a bébikaja, a miénket viszont nagyon enné :shock:

Hú, tényleg nagyon meleg van. Fanninak vettünk bébimedencét, és abban pancsizik 2 napja, persze csak kora délelőtt és késő délután, amikor nem tűz a nap. De nagyon élvezi! :lol:

Van légkondink, de nem merem bekapcsolni Fanni miatt. Pedig apa tegnap már nagyon kérte, de nem engedtem neki...

Márkanyuka: gratulálok a kitartásodért és irigyellek is érte. 2 hónap múlva megyünk nyaralni, nem tudom, hogy fogok fürdőruhában mutatkozni :roll:

horvviki

Mamiblue, Horvviki: köszi a dicséreteket, de még így is gyalázatos a súlyom és ahogy kinézek a magam 150 cm-éhez képest. Nagyon szeretnék egyszer 60 kg lenni, az már maga lenne az álom. Emlékszem még az őskorban, amikor a férjemmel megismerkedtem, már akkor mindig nyaggatott, hogy fogyjak le. Akkor voltam 50 kg, de ő mindenáron 48 kg-osan szeretett volna látni. Mi lett belőle: egy bálna.

Kép
Kép
márkanyuka

Helyzetjelentés: jelenleg a teraszon árnyékban 36 fok van. De legalább fúj a szél.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Voltunk védőbe, Dani 10,90kg, és 76cm. Megdicsérte a dokinéni, hogy nagyon szép gyerek, nem kövér, hanem erős masszív :lol: Kérdeztem, hogy rendben van-e, hogy ennyi idősen még nincs fogacskája :oops: , azt mondta előcsalogatni nem tudjuk, majd jön amikor jön, az ő lányának 14 hónapos korában jött ki az első.

Márkanyuka, gratúlálok a kitartásodhoz :wink: .Irigykedek :oops:

Apa hazafelé tart, még 1,5 óra. Annyira várom, olyan izgatott vagyok, mint megboldogúlt lánykoromban :lol: :lol: Ez az idő hosszabbnak tűnik mint a 9 nap :roll: .
Sütöttem, főztem neki :lol:

Kép
mona76

Hello!

Mona: :) Végre megtudja majd a telcsid árát is! :lol: Biztos hosszú volt a 9 nap! De milyen izgi most várni. :) Lehet én is elküldöm apát vhová, csak hogy várhassam majd haza...

Márkanyuka: 36 fok!!! Nálunk szegény kutyák aszalódnak a napon:( Mondjuk pici árnyék van nekik...az elöbb behoztam őket, de nem maradtak nyugton, így megint kint vannak. Kiengedni meg nem tudom őket, mert dolgoznak a munkások és nyitva van a kapu :(

mamiblue

Szabina!
sok boldogságot kivánok nektek! szépek vagytok!

mona!
elhiszem hogy izgatott vagy, én már tiszta depi lennék :roll: :wink:

márkanyuka!
grat a 6-oshoz, én is ebbe a kategoriába tartozom, de jo lenne még fogyni :roll:

horvviki!
merre mentek nyaralni? babókát viszitek?

9 hónapos lett Reginám, hát el sem hiszem :D

Kép
nora80

Sziasztok!

Képzeljétek el mi a legújabb! :lol:

Fanni, ha kapaszkodik az asztal szélébe, vagy az ágy szélébe, én meg messzebb vagyok tőle, és mondom, hogy gyere ide Fanni, akkor 2-3 lépést megtesz egyedül!!! :lol: :lol: :lol: Anyu már felhivott délelőtt, hogy mit csinál Fanni, de nem akartam elhinni. Erre hazajövök, és tényleg lépeget egyedül! Mondjuk a 2-3 lépés után belezuhan az ölembe :lol: :lol: :lol:

Nora: Horvátországba megyünk, Fannit is visszük :lol: De majd csak aug. 1-én megyünk... még messze van...

Többiek? Teljesség igénye nélkül: Csokinyufff, Sziszike, H.Bogesz????????? Merre vagytok???

horvviki

Jelentem élünk....

Sabine Grat :wink: ...
A babák ismét gyönyörúek egytől egyig.... de Ati kiflis képe haláli és igazi szépfiú... :wink: és hol vannak már azok a pöttyök :lol: :lol: :lol:

Jucu igen Nyíregyháza... pasi most is itt vagyunk. Most három hétre jöttünk lassan letelik... :oops: nade otthon is kell lenni :roll: a nyarat meg ugyis ő tölti nálunk :lol: :lol: :lol:

Maja itt mindenkit megszeretett és jól elvan nagyon.
Kúszik és egyedül megáll néhány másodpercig....
És ami legdurvább
Bilizik :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Vettünk neki csak ugy poénból egy bilit ráültettük pisi...
következő kaki...
és képzeljétek egy hete nem ment kaki a bugyiba.
Jelez tekereg és más hangon nyüszörög ha kell neki egészen elképsztő. És még mikor a tescoba voltunk nagy bevásárláson akkor is adddig nyöszörgött hogy haza kellett jönni a bilire ületetni mert nem volt hajlandó pelusba tenni... :oops: :lol:
Lehet emlékszik valamire az EC módszerből amit egy hónapig gyakoroltam annó vele.

És köcc a hiányolást jól esik lányok észreveszitek :lol:

Mostmár leszek de tanulok,meg a barátomnak vizsgaidőszaka van és puskát gyártok egész nap ezerrel :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja és Fanninak a super Babának grat :wink:
És a többi kis ügyesnek is :wink:
Vendég

Első lépéseink (önállóan, kapaszkodás nélkül) :lol:
Kép Kép

horvviki

Hello!

Viki: Nagyon ügyes Fanni! Azt hittem sikerül majd leadnod a plusszokat, ha elkezdesz dolgozni. Azért ment le valamennyi?

Márkanyuka: Én is bálna vagyok...:( Csak 160 centis bálna. Ma megint belevágok a 90 naposba, de a tervem az, hogy év végéig leadom a cirka 20 kiló feleslegem :?

Sebi is lép 1-2-őt, de dől mint a zsák. Viszont a járássegítővel már az egész szobát körbe tudja járni. És ami nekem nagyon teszik, egyszerűen meg van bolondulva az autókért! Meglát egyet...odakotor és úgy játszik vele mint egy 3 éves...tologatja, néha olyan mintha brummogna is hozzá.

Csoki: Bili :lol: Ismertem egy kisfiút, aki nagyon korán bilizet....3 évesen már tudott egy csomó betűt :) Lehet, hogy van összefüggés!

Folytatom a felsorolást: EDIT, ÁGI, DINCUSKA FRANCISKA, RITA , HUNI??? ...De Bogesz volt a legrégebben!

mamiblue

Jó reggelt!

Mamiblue: amikor elkezdtem dolgozni, leadtam 3 kilót az első hónapban, de az azóta vissza is jött :( Meg igazából nem túl strapás a munkám... Inkább ülök az irodában...
Nektek is gratula az 1-2 lépéshez! :lol:

horvviki

Hahó -Jóreggelt :)
Én nem tom mi volt ezzel a nyavaja babanet-tel de napokig nem engedett be... :(
Szabina sok szeretettel gratulálok -szépek vagytok fiatalok máris nagycsalád.... :) fiúk irtó helyesek :)
Mandala sajnálom a suli kálváriát remélem sikerül megoldani -igazából mindegy hogy hogy ...Már én is beleéltem magam Barbi iskolájába pedig még 2 év van addig - én is kerestem kapcsolatokat hátha nem lesz zökkenőmentes a felvétel...
Mike lelked hogy van? Mert Ati remekül azt látom.... :) Hova is mentek nyaralni ? Talán mi is megkockáztatjuk a Balcsit csak legyen a csajok járása egy kicsit stabilabb :) Mert amióta az evolúció ezen fokára léptek (nem a fáról lejövés hanem a felegyenesedve járásra gondolok :) )szóval azóta kizárólag így közlekednek sajna a kordinációjuk még nem az igazi gyakran összeütköznek meg eszméletlen nagyokat perecelnek...
Dincuska gyanítottam hogy ti is a 3 naposba estetek -mi is nemrégen lettünk túl rajta.Vizsgákhoz hajrá :)
Márkanyuka gratula a fogyáshoz -én már asszem írtam képtelen lennék diétázni mivel imádok enni :) Szóval inkább a sport -Barbust megleptük gyereknapra (valami címszó azért kellett :) )szal megleptük egy igazi nagy trambulinnal amit én igazi infantilis lendülettel vettem használatba Babszival együtt :) Esténként a szomszédok nagy nagy örömére ott pattogunk fej fej mellett -ez a kerítésen kívülről még idiótább látvány mert maga az eszköz nem látszik csak a lelkes fejem ahogy fel fel bukkan... :shock: :lol:
Viki biztos van valami a levegőben mert vékony kukac Annabell is kb ennyit hízott a keddi mázsálás szerint :) Berni viszont már 9 kiló és lassan de biztosan kezd nőni a hajuk is ami ugyan nem látszik mert teljesen szőke de azért én örülök neki :) Nálatok Fanni ugye nincs elkerítve? Mert ez a járás dolog igazán kiszámíthatatlan -karámon kívül nem is engedem garázdálkodni a hölgyeket -kivéve a kertben a füvön.. Légkondit én úgy használom hogy 24-25 fokra állítom és úgy fújja a levegőt -ha nem is hűt igazán legalább a levegőt megmozgatja..
Mona remélem jól sikerült apával a találkozás :wink: (nem láttad közös dokinkat az Aktívban meg a Baba világban? Tesómmal is volt riport sőt Amira is felvillant egy pillanatra mert végig kísérték a pocaktól szülésig -én persze nem láttam csak a végét mindkettőnek ... :( )
Nora Isten éltesse a 9 hónapos Regit :) Nálatok most hány fok van?
Csoki már már hihetlen ez a bili sztori -nagyon ügyes Maja :) Persze jöhetnék itt azzal hogy mostanából párszor nekünk se a pelusba ment a cucc de az azért volt mert a kánikulában a hölgyek levarázsolták magukról oszt ment ahova ment... :) (már most jobb kertészek mint én ilyen frappáns módon megoldva a kert locsolását :) )
Viki még akartam írni hogy Belló is ilyen feltartott kézzel közlekedett az elején nem kis derültségünkre- mint valami kis szelleműző :)
Hétvégén voltunk gyereknapozni a volt cégem szervezte -lányoknak tetszett volt kigyó simogatás meg egyéb nyalánkságok..nekem is tetszett aki még egy jól fejlett földi gilisztától is sokkos állapotba bírok kerülni.. :oops:
:)

Kép
Kép
panni7

Élünk. Stop. 3 napos 40 fokkal. Stop. Megőrülök, csak sír. Stop. Megszólalt, :anya Stop. Ezzel idegel, jön utánam mindenhova, sírva: anyaanyaanyaanyaanyaanyaanyaanya......stop.
tuza edit

Edit :) :D ...láz :( Talán szervírozd neki a szupét .... :D

Kép
Kép
panni7

Viki: Én annak örülnék, ha megtanulna lemászni az ágyról...próbálja a lábát rakni, de még így is leesne, ha nem lennénk ott!:(

Edit: :( Kitartás.

,mm b uzzzzzzz

mamiblue

Panni: Csajok már rendesen mennek???

mamiblue

Sziasztok!

Élünk mi is :) Judit, köszönöm, hogy gondoltál ránk is :) Jól vagyunk, Eszternek állandóan jön a foga, most felül épp. Nagylányoskodik, nappal egyszer akar aludni, bár ma elájult délelőtt is (HálIstennek :) ). Mindenhol feláll, araszol oldalra, megzabálom! Valamelyik nap pancsiztunk kint a zománcos lavórban :) Tiszta víz lett minden és mindenki 1 méteres sugárban :) Ma megint kimegyünk, kiskáddal :)
Ja, védőnő ma is volt, tökjó, mostanában mindig megbeszéljük, mikor jön (ált. 1-szer havonta). Így mindenkinek jó.

Szabina, sok boldogságot kívánok Nektek!

Viki, meg se lepődtem, hogy Fanni lépeget :) Mindig is ő volt az élvonalban a topikbabák között a mozgásfejlődésben.

Edit, kitartás!

Panni, engem se engedett be a rencer, fő, hogy végül sikerült. Előre örültem, hogy ilyen sokat írtál, jó volt olvasni, itt nevetgéltem magamban, mint valami eszement :lol:

Csoki, bilizés :shock: én is vettem egyet, egyelőre kalapnak használjuk, meg játszunk vele :)

Fogyókúrázók előtt meg mély főhajtásom még mindig!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Judit -bezony :) olyanok vagyunk mint valami zanza dodgem pálya mennek össze vissza ütköznek felborulnak... :)
Ági -bilit frizurigazításra is prímán... :)
Fóti lányok nem jön hétvégén senki a tóhoz a főzőversenyre..?

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Apával minden szép és jó, kellett ez a kapcsolatunknak, bár a 9 nap nagyon sz@r volt. Na de itt van.
Panni, most néztem meg a neten útólag a babavilág c. műsort,jó fej a húgod is, és hasonlít az arcotok nagyon. Istvánba szült? Közös dokink :lol:
Egyenlőre ennyi, majd jövök.

Kép
mona76

Ó, a lényeg lemaradt /nekünk/ kibújt az első fogacska :D

Kép
mona76

Hello!

Ennyire belelendült mindenki a bilizésbe? Én Matinak 1 évesen vettem és 22 hónaposan lett szobatiszta...Tami meg 18 hónaposan, de neki könnyű volt, mert látta, hogy Mati hogyan csinálja. :D

Nekem még soha nem volt, hogy ne engedett volna be...úgy látszik ez is oka a pangásnak!

Mona: apa :wink: Jó, hogy mondtad, mert akkor én is megnézem a műsort utólag!

Panni: :) Ezt ismerem, Matildám állandóan nekiment a falnak...tiszta kék-zöld volt állandóan!

Én is elkezdtem fogyizni, remélem most tovább tart mint a múltkor. Elvileg év végéig szeretnék leadni egy 20-ast! Akkor lennék 53-54 kiló :?

A legjobb hír nálunk: vettem egy itatót, amiből végre tud inni Sebi, most kell majd sok folyadék, jó, hogy ki tudja szolgálni magát.

mamiblue

Mona örülök apa ügyileg :) Az Istvánban szült ugyan azon az ágyon ahol én az ikreket :)
Judit -Bello fején ippeg 3 púp van ... :)
És a mai napunk... Kép Tenerifót... :-) Kép Kép Kép ..fogzásra ráutaló magatartás...:-)

Kép
Kép
panni7

Hát Panni, csudaszép lányaid vannak! :lol: :lol: :lol:

horvviki

Panni: :D Meg szabad kérdezni, hogy milyen mély a medencétek? Én is ilyen típust akarok venni, csak még azt nem sikerült eldönteni, hogy mekkorát!

mamiblue

Sziasztok!

Mérleg, zárás stb. szóval szinte nem is élek, Hangus minden nap 2től mamánál van 8ig. Aztán én hazaesek, evés, fürdés és altatás, aztán jön a tanulás.
Június 9 hétfő reggel 8 óra miskolc államvizsga!
Annyira izgulok minden miatt hogy alig eszem, szerencsére ez már látszik a mutatón is 62 kg-ra sikerült lefogyni.

Hangussal minden rendben előbújt neki a 9-10ik fogacska alul hátul. 11 kg és 78 cm még mindig. Mindenhol ácsorog és 1 kézzel araszolgat, elengedni néha a kezét játék közben de mikor eszébe jut hogy kéne kapaszkodni inkább elesik.

Megyek tanulok tovább,sunyiban mindig olvasok! :D

Kép
sziszike77

Na ne már, már csak mi vagyunk fogatlanok? :lol:

Fú Panni, gyönyörűek, Viki, szuper a csaj! :D

Na majd később jövök, mert leégtem és fájdalmaim vannak, apa meg visz kávézóba!

Jó éjt!

dincuska

Jó reggelt!

Sziszike: nagy kalappal a vizsgádhoz, aztán majd ird meg, hogy sikerült. De tuti sikerül! :lol: :lol: :lol:
62 kg? Lehet nekem is újra le kéne államvizsgázni :roll:
10 fog? Azta, hova siet ez a lány? Akkor gondolom már csak darabos ételeket eszik, pépesek már nem kellennek neki?

Mamiblue: milyen az az itató, amit vettél, és tud belőle Sebi egyedül inni? Olyan nekem is kell! Fanni emeli a szájához a cumisüveget, de annyira nem dönti meg, hogy jöjjön is belőle....

Mona: gratula a foghoz! :lol:

horvviki

Jó reggelt :)
Köszönöm szépen a csapat nevében a kedves szavakat -továbbítottam nekik :)
Judit -medence 305cm az átmérő 70 cm a teljes mélység ha fel van töltve... jó mert úszógumival pont tudnak benne gyalogolni rendületlenül amit abba sem hagynak egy percre sem :) Persze azért tudd hogy nekünk módoséknak ennél sokkal komolyabb medencénk is van csak azt nem tettem fel a netre 8) Tegnap hajnalban indulok a piacra begyógyult fejjel nyitok be a garázsba és mit hallok ? -víz csobogást tenger zúgást :shock: Ami tök jó csak nem annyira az ember jányának garázsában...Szóval bokáig tapicskoltam a finom langyos vízben és szopránban szólítottam a férjet hogy haladjon lefelé de rögvest...És akkor észrevettem hogy a slag azon fele aminek a másik vége az ominózus gyermekmedencében leledzett és aminek a segítségével a pincei csapról feltöltöttük tehát a slag csak úgy ontja a vizet.Férj mongya :-Hogyaf(enébe)....?!? Szerintem ez csak egy költői kérdés volt de én kötelességemnek éreztem válaszolni hogy -tudod drágám mint fizika órán a közlekedő edények... -aztán gyorsan elhallgattam 8) Na amíg én a piacon ő gatyára vetkőzve egy óriás strandtörölközővel lapátolta a vizet :) Tanulságot nem vontunk le nem pedzegettem neki tovább a fizika órát- Barbi keresztelőjére kapott és a pincébe száműzött óriás plüss kutyája meg kb 60 liter vizet magába szívott és szerintem jövő nyárig ott fog szikkadni a garázsfelhajtóban... :)
Nem tudom egyes újgazdagok mi a fenét esznek a pincében a feszített víztükrön... nekem nem jött be :)
Sziszike millió drukk a vizsgához.. tudod a népi kína egész éves össztermését kívánom ... :)
Dincuska leégésre hideg tejföl :) Büdi mint a fene de istenien hűsíti :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!
Viki! Grat Fanninak! Lili ugyanezt csinálja csak nem feltartott kezekkel hanem felém nyúl vagy éppen aki hívja. Ma először nem sírt a körömvágásnál. Hurrá!Új tudománya hogy mindenkit megsímogat. Olyan cuki: mondom neki, hogy simizd meg a mamát akkor valamilyét megsímogatja és nevet. Aztán ha fésűt adok a kezébe akkor megfésül, majd jól kupán vág vele.
:D Mona: grat az első fogacskához!
Sziasztok!

KépKép
dudu_84

Panni,
legközelebb pelust húzok, mielőtt olvaslak, mert bepisiltem a röhögéstől. Ez a feszített víztükrös jelenet! :D :D :D
Amúgy még mi is élünk, jól vagyunk, de most nincs több időm. Azért még majd jelentkezem, ne reménykedjetek! :lol:
Puszi minden babónak (no meg a hősies anyuciknak)!

italoman

Hello!

Viki: Nekünk azért kellett valamit kitalálni az ivásra, mert Sebi nem iszik cumisüvegből, pohárból meg sokszor kényelmetlen meg ugye azt csak mi tudjuk neki adni. Egyébként Nuby a márkája, olyasmi mint az aventes varázsitató (ami van nekünk szintén :? ) Csak másmilyen az ivó része, még jobban olyan mintha pohárból inna! Lehet, hogy Fanni is tudná emelni, mert nagyon kézreesik és tök jó formája van!

Dincuska: Ti mindig csavarogtok! :wink: De jó is így!:)

Panni: Elég sűrűn elönt titeket a víz, de ez gondolom jobb volt mint amikor a szennyvíz jött.... :shock: Végül mi csak 60 cm-est vettünk, remélem azért jó lesz pancsizni a csajoknak! Ha így haladunk lassan teli lesz a kert és nem kell majd annyit füvet vágni! :lol:

Kép
Kert most, jövőhéten jönnek a dudvák!

mamiblue

márkanyuka, boldog névnapot kívánok!

Dincuska, és mi van ha csak nektek nincs fogacskátok? A dokinénink azt szokta mondani, hogy ne ebben a korban versenyeztessük a babókat, hanem iskoláskortól :D
dudu, amindenit, fésülködés, simogatás :shock: :D
Dani nem hajlandó ilyesmit tanulni, integetést is akkor csinálja, mikor ő úgy gondolja, ha kérjük tőle, akkor soha :?
Viki, gratúla Fanninak, nagyon ügyi :wink:
Sziszike szorítunk neked, mindent bele :wink:
Panni, annyit nevettem az írásodon, gyönyörűek a csajok :wink:
mamiblue, csodaszép lett a kertetek, emlékszem pár hónapja még milyen volt.
2 pasi alszik, én meg nekiugrottam, gyümölcstortát sütni :D
Nekünk ilyen pici medencénk van /1,5*1,5/, van teteje is, Danus nagyon élvezte.
Ez azért van ez a nézés, mert apa elvette a cumit :D
Kép

Kép
mona76

Mona: Hu...ez aztán a nézés. :) Kert...még közel sincs kész, lesz majd vmi futó a kerítésre meg bokrok, tuják...Barikátok feldobta a talpát vagy meggyógyult?

Panni: Klassz lehet a medence. Nálatok engedélyt kell kérni rá ?...nálunk nem nagyon lehet építeni, mert nincs csatorna, bár azt mondják, ha tisztítják, le se kell engedni sokáig,de nem értek hozzá...

mamiblue

mamiblue, barika jól van, sőt tegnap kapott egy asszonyságot, hogy ne legyen egyedül :lol:
Csajok, kinél miben alszik a babó? Dani eddig bodyban, és rugiban aludt, de szerintem ez már meleg neki.

Kép
mona76

Mona: :) Sebi rövidujjú bodyban alszik simán, de a tetőtérben nálunk éjjel is 23 fok van.

Viki: Itató, DM-ben vettem egyébként.

Kép
Ez a kép lett csak jó róla :)

mamiblue

mamiblue, köszi :wink:
Nagyon szép a kiscsajod :wink:
Ez a pohár engem is érdekel, mert cumisüvegből iszik Danus, a csőrös pohár szóba sem jöhet nála :roll:

Kép
mona76

Sziasztok!

Van egy szusszanásnyim. Most aludt el nemrég a csapat. Megkezdődött a szünet, úgyhogy mostantól időm semmire még annyi se, mint eddig. Holnap reggeltől enyém a négy csipogó kisveréb. Nincs ovi, én leszek az egyedüli szórakoztató-programgyáros.

A sulit még nem sikerült elintéznem, akit hívtam igazából (sztem) nem lép az ügyben.... :( de ne legyen igazam....
Most hallottam, hogy abban az iskolában ahova szeretném de nem vették fel, négy osztály indul. Az egyikben 26 fős az osztálylétszám, a másik háromban 23 és 22 fő. Szóval nekem ne magyarázzák meg, hogy ott létszámon felüli lesz a gyerek!!!! Nem tudom mondtam-e, hogy a bátyám megy a polgármesterhez szerdán. Kíváncsi vagyok mit intéz. De nagyon dühít, hogy Pilisszentkeresztről oda hordják a gyereket iskolába, az én gyerekemet meg nem veszik fel, holott sztendrei vagyok!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mona: az az itatópohár nekem bejött. Én is dm-st használok. Mind a három gyerkőc imádta, próbáld ki.
Tényleg Mona, mi van a báránykával? Meggyógyult?

Ezt már nem törlöm ki, ha egyszer leírtam... de már fentebb (most látom) ott a válasz... :)

Viki: gratula Fannihoz! Nagyon ügyeske! Egy ismerősünk kislánya is 9 hónaposan indult el. Az enyémek mind 1 évesek voltak az első önálló lépésekkor.

Panni: klassz a medence. Ha lesz egyszer kertünk, mi is veszünk... báááár, a két újfoundlandink el kell szeparálni, mert ki nem szeded őket a medencéből... nem hiába vízimentők... :D

Mamiblue: gyönyörű lett a kertetek! :)

Sabine: gratulálok házasságkötésetek alkalmából!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

[quote="dincuska"]N írta:dincuskaa ne már, már csak mi vagyunk fogatlanok? :lol:

Mi is.... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

[quote="tuza edit"] írta:tuza editlünk. Stop. 3 napos 40 fokkal. Stop. Megőrülök, csak sír. Stop. Megszólalt, :anya Stop. Ezzel idegel, jön utánam mindenhova, sírva: anyaanyaanyaanyaanyaanyaanyaanya......stop.

Kitartás mami, ez az egy amit mond6ok! Ismerős a téma... nagyon sajnállak! Remélem hamarosan rendbejön az a csepp emberke és akkor Te is egy kicsit fellélegzel! Megértelek, hidd el, nagyon! Ráadásul itt a szünet is.... hát nem unatkozol, gondolom!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jó reggelt :)
Mamiblue -nagyon tetszik a kertetek kb 50-60 év múlva az én fám is ekkora lesz -már alig várom :)
Víz ügyben meg már tényleg megnézem a horoszkópomat -bár ez picit családi karma mert tesómékat közelmúltban a mosogatógép öntötte el bokáig-azóta nem unalmasan sima a parkettájuk :)
Mona -ha Dani ezt a nézést 20 éves koráig tovább fejleszti akkor a piros lámpánál is kiscsajok fognak a kocsijába ugrálni... :)
Judit- hááát eltekintve a felfújhatótól meg a pincében lévő ideiglenestől nincs ám medencénk... :) szerencsére nem futja rá :) szerencsére mert nekem egy stressz lenne ha a kertben attól kéne rettegnem hogy valamelyik törp belepottyan.Viszont itt a környéken többen is csináltattak -szerintem nem kellett engedély hozzá -csatorna az ugye itt sincs-tényleg nem is tudom hogyan oldják meg a leengedést :shock: (nem mindenki olyan ötletes hogy a saját pincéjébe ugyi :D )
A képen látható hölgy roppant helyes :)
Mandala vizuális típus lévén elképzeltem ahogy a két újfullandi beleveti magát a medencénkbe életmentés céljából.... :D egyébként anno az írszetterünkel is képtelenség volt normálisan strandolni -ráadásul olyan aranyosan böszme vizivadász volt hogy őt akarták rendszeresen kimenteni mert úgy úszott ahogy más fuldoklik :)
Suli ügyben drukkolok -tényleg fontos hogy a gyerkőc normális körülmények közé járjon - végem lenne ha Babszit a hozzánk legközelebb esőbe kéne íratnom -nap végén törpe gengszterek meg ízzé porrá sminkelt tini izék özönlenek ki belőle... :(
Tegnap meglátogattam Amíra tiszteletbeli topic hölgyet - unalmas kiscsaj :) Eszik alszik pelust pakol -anyukája meg tönkre takarította mellette a házat -én még ilyen babát sosem láttam :) Valahol olvasta hogy az újszülöttek mennyit alszanak és tartja is- persze az én kölkeceim hanyagolták ezt az irodalmat.. na mendegy nem irígykedem :) :)

Kép
Kép
panni7

Jó reggelt!!!!

Itthon vagyunk :) Jó volt a kiruccanás, sokat pancsiztunk, sétáltunk és játszottunk. Az elalvás résznél gázok voltak, mert Ati megszokta, hogy egyedül alszik el, itt meg ugye hárman voltunk egy szobában. Második este már kint dekkoltunk a folyosón, majd a gyermekzsivaj miatt a pöttöm előtérbe. :lol: De végül ez sem használt, a tutira az jött be, hogy néhány játékot bepakoltam az ágyikóba, és közöttük már sikerült sírás nélkül elaludni.
Fürdőruha - háááát, bazi szarul éreztem magam benne. Hypó vagyok - mert hát tavaly egyáltalán nem sütött rám a nap, na meg a los lobos hátul, és a sonkák. De inkább nem részletezem.

Mindenesetre örömmel olvastam egy csomó dolgot. Látom zajlik az élet :wink:
Sabinenak gratula az esküvőhöz!! Danusnak az első fogacskához, Fanninak és Lilinek a kezdeti lépésekhez, Márkanyuka minusz kilóihoz, Csokinak a jól működő új pasihoz, Maja bilizéséhez:lol:
Editnek, Mandalának, Sziszikének kitartást, megy a drukk, kinek mire kell. Betegség, iskola, államvizsga, meló.....
A gyerkőcök még mindig szépek - kivétel nélkül!!!
Panni, szerintem a Te soraidat írta fel nekem a doki. Még mindig megnevettetnek, de nem is akárhogya :lol: :lol:
Lelkecském - köszönöm, nagyjából jól van, néha apa elfeledkezik magáról, ilyenkor kiakadok :( Csak hogy plasztikus legyen a dolog. Pl. könnyű ebéd a hotelban a medencénél. Apa elküld, hogy nézzem meg, mit lehet enni. Elmegyek, megnézem, elmondom, és megkérdezi: "Akkor hozol?" Na erre megpendítettem, hogy lehetne udvariasabb, hogy egy pirinyót nőnek érezhessem magam. Ja, és hogy az arab csajoknál (?) divat, hogy ők viszik a bőröndöt, míg a férjük üres kézzel sétál......na szóval én nem így gondolkozom, úgyhogy kapja össze magát gyorsan, és hozzon ennivalót a kis családjának. És örüljön, hogy nem mamutra kell vadászni, hanem csak két hanburgerre.....
Ha lesz még időm Ati ébredéséig, akkor dobok pár képet.
Puszi mindenkinek!!!

mikegirl

Mike akkor férjeink ugyan abból a berber törzsből származnak nagy valószínüséggel :) Figyi küldjük el őket mamutra vadászni addig meg ugorj át Atival egy kis csevejre :) Csadort ne feledd majd otthon... :) (na egyébként ezért nem hülyék az arab nők -szülnek ezer gyereket aztán csadorban strandolnak -szerintem én is megvárom amíg ez nálunk is divatba jön :) )

Kép
Kép
panni7

Tegnap ilyen csokit vettem :) Emlékszik rá még valaki? :) Hangszórót kap aki kitalálja mi volt a neve.. :) Kép

Kép
Kép
panni7

Akkor az ígért képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X