Nnna visszaolvastam nem vagytok semmik...
Emi
Ha nem várod el, hogy bejöjjön a szülésedhez hanem vállalod az ügyeletest akkor már miért fizetnél?
Pumpóka amiket felsoroltál… azoknak mindnek megfizetik a túlórát!!! A tűzoltó ssem ingyen megy ki oltani a pénztáros se ingyen dolgozik… stb nem is értem a hasonlatot.
Itt arról van szó, hogy ne várjuk el tőlük, hogy ingyen dolgozzanak, bejöjjenek akár éjszaka is ha viszont elvárjuk akkor azt fizessük is meg. Csecsemőst se kell felfogadni és akkor nincs gond azzal, hogy fizetni kell… csecsemős felfogadásának én pl korababáknál látom értelmét amikor már mamát hazaküldték a kicsik meg még benn vannak hónapokig. De ezzel is szerintem a szülők inkább magukat nyugtatják meg.
Nem tartottak pisztolyt a fejükhöz…. Hát azért ez érdekes hozzáállás akkor ne legyenek orvosok?… ezt így szerintem nem lehet nézni. Orvosokra szükségünk van, gondolom ezt nem kérdőjelezi meg senki, és a felelősségteljes munkát meg kell fizetni legyen az orvosi vagy tanári hivatás… de itthon sajnos csak a butítókat, médiában dolgozókat fizetik meg.
Ááá amíg próbáltam visszaolvasni a gyerek mindent összekent mustárral a ruháját a szőnyeget mindent…. Ááááá
Gumimaci
Az biztos, hogy nem csak az orvosokkal van ez a probléma, sajnos az oktatásügy dettó ugyanebben a helyzetben van… azt is épp lezüllesztik, de gondolom ezzel nem mondtam újat. Nekem is van tanári diplomám is. Hivatás ez is mint az orvosi… de én ha magánban tanítok a szabadidőmben, hét végén azért bizony kérek pénzt és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Én pléddel nem bélelném ki, jobb szerintem a szűkítő. Én használtan néznék.
Dehogy van harag… örülök, hogy megértettél…
sajnáltam volna ha ezt gondolod rólam... én kifejezetten örülök ha erdélyiekkel találkozom és őszintén sokkal jobban bízom a munkájukban is. Most is erdélyi fiúk dolgoznak a lakásunkon és nagyon megvagyunk velük elégedve, becsületesek nem dumálják el az időt úgy dolgoznak mint kisangyal és még az ár is nagyon jó… na pl az ő munkájukért hálásak voltunk még pluszban is már amennyire tellett… legutóbb pl általam illusztrált mesekönyvet dedikáltam a gyerekeinek!
Szöszi
[quote]m írta:i van, ha az éppen dolgozó 2 csecsemősből mind a kettőt "fogadták" kismamik, amikor én is bent leszek .. akkor ki a jó ég fog az én babámmal foglalkozni, amíg én mozdulni sem tudok
Ettől ne félj, elég gyerekcipőben jár ez a csecsemős választás dolog és az embereknek azért nincs szerintem túl sok feles pénzük kidobálni… amúgy sok csecsemős nagyon bunkó tud lenni erre jobb ha számítasz… de vannak köztük tündérek is. Úgy kell hozzá állnod, hogy ki kell taposnod amire szükséged van és bátran kérdezz, és hívd őket ha szükség van, ha morognak azzal meg nem kell törődni… Én is többször kértem mutassák meg a mellretételt, a nőci meg morgott meg beszólt, Hogy anyuka otthon sem leszünk ott magával meg kell tanulni”… ugyanez volt amikor éjjel ordított én meg reszketeg lábakkal sétálgatatm vele a folyosón, hogy ne ébresszük fel a többi babát, majd elájultam, bementem, hogy tud-e segíteni, hogy mi baja lehet, lehet meg kell szélcsövezni vagy valami… akkor is megkaptam: „otthon is sírni fog!” és kelletlenül csinálta a dolgát, de mégis ő volt az aki egy mozdulattal megmutatta a helyes mellretételt.
Az a fotós akit én mondtam most nem dolgozik megkérdeztem…
5-6-7 elég egy- egy ruciból, de függ attól is, hogy ilyen sűrűn szándékozol mosni, mennyire bukós a baba.. stb
Én eleinte szinte csak Y rugit adtam rá, az volt a legpraktikusabb.
BodyÁprilisban még kell szerintem a hosszú ujjú.
Bambi[quote]V írta:iszont ma hajnalban tök jó dologra jöttem rá, amit most megosztok Veletek, bár nem vagyok számmisztikus és nem reklámozni akarom magam, de 3.3-án 33 éves leszek és a babám a pocakomban 33 hetes és 3 napos lesz
Vicces!
Virág
Grat a nuncishoz!
Gabo
Azért a tükörtojást kitetted hőhatásnak azt lehet!
Junag
Pihengess!
Szülésznő választás:
Én anno választottam inkább a ctg-k miatt mert azt így nem az alaksorban hanem az emeleten csinálta és nem kellett várni se, de végül csak egyszer voltam.
Hozzám végül nem jött be a szülésznő, pedig még aznap hívtam, hogy ez belefér-e mert azt tudtam hogy attól a héttől ő nem ért rá, és azt mondta persze, aztán egyszerűen nem jött… és aki ott volt, igaz ő volt a legjobb aki kapható, de neki nem adtam, hiszen a munkaidejében foglalkozott velem, hálás vagyok, hogy jól végezte a munkáját de ezért kapott fizetést.
Szopismelltartó
Nekem a Dorina nagyon nem jött be hihetetlen igénytelenül néz ki az alsó rész kilóg a felső alól… igaz pamut puha, de nagyon csúnya.
Sara
Tiramisut a nyers tojás miatt nem lehet, vagy van valami nyers tojás kihagyós recepted? Amúgy nekem nagy kedvenc! Nyami…
Gitka
Én még senkitől nem hallottam, hogy ne vonják vissza a vizitdíjat az nem az ő zsebükbe megy!
Lelketlen emberek meg minden szakmában vannak. De azért mert vannak negatív példák ne írjuk le mindet. És nem egyedül Maggika férje a kivétel!
A csecsemős meg ne tartsa a markát, ha külön felkéred az más bár nem értem mi értelme van korababákat kivéve… azon én is kiakadnék, hogy pl megsértődik mert nem honorálom az ő munkáját pluszban. És lehet ilyenre is van példa… esetleg egy doboz csokit adnék ha olyan aranyos volt mást nem…
Magi
Aranyosak a képek az apás különösen!
Bethesda
Érdekes, hogy ilyen rosszak a vélemények egyik ismerősöm előző héten vitte a gyerekét és nagyon pozitív volt a hozzáállása, odavolt, hogy milyen aranyosak voltak az orvosok meg a komplett személyzet… én meg a János szülészetéről nem hallottam eddig semmi jót… különböző emberek vagyunk más-más dolgok fontosak számunkra…
Nuska
Ó de kár… pedig azt hittem találtam egy jó kis pelust!
No akkor marad a Lidlis.
Klarka
Hova jársz turiba?
Geni
Örülök a jó híreknek!
Lassan nekünk is be kellene jelentkezni 3D-re mert elsőfali a lepényem és egy idő után nem fog látszani semmi.