Kriszta - én is boldog szülinapot kívánok! Privi ment!
CTG - vagy micsoda volt nekem már egyszer, de nyomkodni nem kellett semmit és alsó vonal egyáltalán nem volt, két tappancsot kaptam. Ez azt jelenti nincs méhtevékenység egyáltalán vagy azt most nem nézték?
Oszman - én is mindent leejtek. A konyhával az a legjobb, amikor leesik az üveg vagy a pohár és persze mi törik/pattan meg, az I. osztályú csempe, így volt már cserénk is sajna. Mondjuk ehhez nem kell terhesnek lennem, elég ha csak rossz napom van, minden kiesik a kezemből.
Orsi - ti nem nézitek meg a babát NST-n, kivárjátok a hétfőt? A vérnyomidat méred rendszeresen? Vigyázz a magas vérnyomással!
Bari - áramlás vizsgálat nekem sincs, a 27. hetes 4D-n volt extraként, UH a 32. héten volt, majd a következő kötelező UH később lesz 36/37. hét talán, nyomkodni nekem sem kellett CTG-n, alsó vonal nekem sem volt.....ne parázz!!!!!!!!!!!!
Mozgás - azt mondják tapasztaltabb anyukák, hogy nem feltétlenül lassulnak be a manók a szülés előtt, van aki mozgó
bébivel ment be szülni, ez is alkat és állapotfüggő szerintem.
Jósló - mondanám, hogy van néha ilyen menszi szerű görcs az utóbbi egy-két napban, de hogy fogom én ezt mérni? Mert ha fáj, akkor hosszan fáj és nem 1 percig, illetve ha fáj, akkor nincs közte idő 5-10 perc ilyesmi, hanem fáj vagy negyedórát aztán valamikor vagy másnap jön a következő. akkor ez most mi, ha eddig ilyen nem volt. Nekem a menszeszgörcs is nagyon durva volt és az sem külön fájásokból, hanem egybefüggő fájásokból állt kb. 1 napig.
Lehet észre sem fogom venni a fájásaim gyakoriságát? vagy ez nem az, de akkor mi és miért pont most?