A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Gyors leszek két okból:
1. Ádám nem sokáig tolerálja az etetőszékben
2. az előbb elszállt minden

Nuby itatópohár: nekünk is ilyen van, szereti Ádám, de csak és kizárólag gyümölcslevet iszik meg belőle, teát nem. Válogatós a drágám.

Panni: Melódia?

Mikegirl: hát igen, férfiból van.

Mandala: gyermekfelügyelő-szórakoztató kisiparos. Nem irigyellek. Nálunk is 2 hét van a suliból, aztán engem is boldogít majd a Márk.

Mona: Dani nagyon aranyos, és ez a nézés! Amúgy köszi a névnapi köszöntést. Tegnap mást is "ünnepeltünk": 12 éves házasok lettünk.

Na lépek mert már nagyon türelmetlen a törppicur.

Kép
Kép
márkanyuka

Mike te vagy az a jó kis dögös vörös :) ?Ati szuper édes mint mindíg :)
..és igen Márkanyuka tiéd a hangszóró :) Melódia -de a Lind csokik által elkényeztetve az íze már régen nem az amire emlékeztem.. :( Házassági évfordulóhoz gratula! :)

Kép
Kép
panni7

mikegirl, nagyon édes Ati :wink:
Merre jártatok?
Meggyőztetek a Nuby itatópohárral, valaki megmutatná a fejét is? Mármint a pohár fejét, vagy a csőrét :lol:
Márkanyuka, gratúla a házassági fordulóhoz :wink:
Dobnátok ismét a gyerkőcöknek kajarecepteket?
Tegnap borsólevest főztem, új borsóból, és répából, nagyon finom lett :P . Dani rettenetes hisztit levágott míg nem kapott belőle. Turmixoltam neki, /ugyanis nálunk még semmi darabos kajcsi nem megy/ és 3 merőkanálnyit megevett :roll: :)
Panni, én is imádtam ezt a csokit :D

Kép
mona76

Én lennék az...bár volt már, hogy nyaralásból hazajöttünk, közös fotónézegetés, és egyszercsak az egyik képen feltűnik agy piros-fehér pettyes fürdőruhás popi, ami nem az enyém :lol: :lol: :lol: ÚÚÚgy, premier plánba, én meg sehol a képen :lol: :lol: :lol: (Ekkor még csak ketten mentünk.)

mikegirl

Panni: :))) Ja, azt hittem tényleg van nagy medencétek, de azt csak úszásra használjátok!:D Hiába, nekem nem nagyon van humorérzékem :cry: Fákkal mázlink van, hogy csak akkor jutott eszébe a volt tulajnak, hogy ő ezt ki akarta vágni, mikor már eladta a telket nekünk. De sajna kettőt így is ki kellett vágni, mert ferdén nőttek, de azok sokkal kisebbek voltak.

Mona: Én tegnap lekaptam a tetejét is, de nem nagyon látszott...olyan,mint egy levágott csőr, nem csöpög, mert csak akkor jön belőle, ha picit összenyomja.

Mike: Alagutas kép nagyon aranyos. Atinak is van ám egy NÉZÉSE!:) Te eredeti vörös vagy?

Mennem kell rántott husit csinálni, még nem adtam enni lányoknak! :shock:

mamiblue

Mandala: Hajrá, ne hagyd magad a sulival kapcsolatban!!!

Mona: Itatóról még, puha a "csőre".

mamiblue

Sziasztok!

Mikegirl, nem Alsópáhokon voltatok? Milyen volt? A képeket nézve Atinak tetszett :) !

Mandala, reméljük, kaptok helyet a választott suliban! Tényleg szörnyű, ami megy, fejkvótáról meg létszámról szól minden, a gyerek meg kullog valahol a sor végén..

Panni, medence :lol:

Tünde, gratulálok a házassági évfordulóhoz. Nekünk 1 hónap múlva lesz az első! De gondolom, most nyáron sokan jubiálunk :)

Judit, én emlékszem arra a képre, amit feltettél a kertről, amikor beköltöztetek. Rá se lehet ismerni!! Nálunk is ősöreg gyümölcsfák vannak a kertben, legalább 20-30 évesek.

Basszus, nem szeretek akkor írni, amikor még alig van tele az oldal, mert az előzőről semmire nem emlékszem :oops: :oops: Így bocs, akire nem reagálok....

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Mikegirl, nem Alsópáhokon voltatok? Milyen volt? A képeket nézve Atinak tetszett :) !

Mandala, reméljük, kaptok helyet a választott suliban! Tényleg szörnyű, ami megy, fejkvótáról meg létszámról szól minden, a gyerek meg kullog valahol a sor végén..

Panni, medence :lol:

Tünde, gratulálok a házassági évfordulóhoz. Nekünk 1 hónap múlva lesz az első! De gondolom, most nyáron sokan jubiálunk :)

Judit, én emlékszem arra a képre, amit feltettél a kertről, amikor beköltöztetek. Rá se lehet ismerni!! Nálunk is ősöreg gyümölcsfák vannak a kertben, legalább 20-30 évesek.

Basszus, nem szeretek akkor írni, amikor még alig van tele az oldal, mert az előzőről semmire nem emlékszem :oops: :oops: Így bocs, akire nem reagálok....

Ági és a Csajok
agnesgoboly

:oops: :oops: :oops:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mona: nincsenek DM-es kuponjaid? Mert erre az itatóra is van egy a tömbben, de azt már nem tudom, hogy mekkora kedvezmény van rá.

Kép
Kép
márkanyuka

Ádám alszik kompban, etetőszékben:

Kép
Kép

homokozik:
Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Hú lányok köszi az infót, szerdán megyek beszerzőutra :D
Kuponom nincs, de pontjaim vannak :D
Ó, nagyon édes Ádám :wink:
Nálunk csak ágyban, babakocsiban, autóülésben van alvás. Addig nyűglődik, míg valahol visszintesbe nem lehet :lol:

Kép
mona76

sziasztok

nálunk este 22 nappal 26 fok körül van mindig, nincsenek olyan nagy hömérséklet változások. Hallottuk a hirekben hogy otthon milyen meleg van mostanában. Jó gyorsan bejött a nyár :shock:

baba jól van, bár mostanában sokat nyügösködik, talán a foga miatt, nem tudom, nehezen alszik el, tegnap több órába telt elaltatni. szerencsére a párom elég türelmes, nálam már néha elfogy a türelem :oops:

márkanyuka!
szuperek a bealvós képek! :D

Kép
nora80

Milyen lábbelit vesztek a babóknak? Már érdemes venni a drágábbat, ami minőségi, lúdtalpbetétes, és igazán tartja a lábát, vagy még nekik nem kell ilyen?
Szandit akarunk venni Danusnak, de akkora árkülönbségek vannak :roll:

Kép
mona76

Jó reggelt!! :lol:

Itt a festett vörös :lol: Ezt tegnap elfelejtettem megírni.

Mona
Én Atinak gyakran vásárolok angol - mellesleg tök jó, soxor vadiúj - rucikat, de a cipőre nem sajnálom a pénzt. Mi csak Siestát veszünk. De bármilyet is veszel, olyan szandinak kell lenni, ami tartja a bokáját, és puha a talpa. Bővebben itt: http://www.siestacipo.hu/help.php?section=jotanacsok

Nóra
Türelem - mostanában én is elég nyűgös vagyok, és Atival meg egyszerűen nem lehet bírni. Egy pelenkacsere kész hadviselés. Nem enged semmit: popikrémezés, pöttyök és arc kenegetése, fogmosi - semmi sem kivitelezhető. Hiszti, megfeszíti magát, össze-vissza rugdos, elmászik, elforog....le akarja tépni a falról a lámpát, a felragasztott figurát - már amelyik még fent van, le akarja rántani a bébiőrzőjét, stb-stb. Ja, és persze ha nem engedem, akkor megy az ordítás.

Ilyen poharat én is veszek. Bár szeszélyes kisfiamnál sosem lehet tudni. Egy darabig ivott az Aventesből, de egy jó ideje már nem hajlandó a szájába sem venni :shock: Nem tudom miért.....

Márkanyuka
Ádám naggyon édesen alszik :) Ati eddig összesen kétszer aludt el az etetőszékben. A második alkalom a hotelban volt, reggelinél.

Ági
De igen, Alsópáhokon voltunk. Jó volt, de az idegen környezetet megszenvedtük. (elalvás) A fürdés nagyon bejött Atinak, nem félt a nagy medencében sem, talán a babauszi miatt. Úszógumiban csak akkor volt, amikor pihiztettük a karunkat :)

Mamiblue
Azt elfelejtettem írni, hogy a kertetek nagyon-nagyon szuper!!!!!!

mikegirl

Azt elfelejtettem írni, hogy tegnap fogorvoshoz vittem. Szerintem megdöntöttük a rekordot. 10 hónaposan, 4 és fél fogacskával fogorvosnál :lol:
Szóval én + az aszisztens + a doktornő - na így együttesen el tudtuk érni, hogy fél percre Ati fogacskái közelebbről is szemügyre vehetők legyenek. A dokinő azt mondta, hogy még elég kevés fogacskája van, menjünk ősszel is kontrollra, de most szerinte az elváltozás attól van, hogy az örlőfogak hiánya miatt - ami ugye még természetes - jobban össze ér a két fogsor, plussz a fogcsikorgatás, és ettől kopott meg egy kicsit a felső két foga. (Mert hogy már ebben a korban is nagyon erős a harapásuk.)

mikegirl

Sziasztok!

Mike: naggyon jól nézel ki! Senki meg nem mondaná, hogy Atit nem a boltban vetted! Az alakod (a vállaid alapján :lol: ) nem rossz! :D
Alsópáhok..... hmmm.... nászutasok voltunk ott..... :)
A bababolygó kiállításon mi nyertük meg 2000-ben a fődíjat, így 4-en (a tesómékkal) eltölthettünk egy hetet a Kolpingban. Fantasztikus volt! Aztán 2001-ben visszamentünk, mikor Danus megszületett (akkor volt 8 hónapos). Akkor is a tesómékkal. Az is fantasztikus volt!
Meg van még az óriás sakk az étterem mellett? :) Danus ott mászott először négykézláb. Addig amolyan kommandósan.. :)

Mona: csatlakozom Mike-hez. Cipőre sose sajnáld a pénzt! 3 éves korra alakul ki a láb boltozata, addig CSAK ÉS KIZÁRÓLAG miőségi cipőt szabad venni!
Én mondjuk Békásmegyeren a piacon veszem a cipőket, van egy bevált helyünk, ahol magyar cipők is vannak (Siesta talppal). Nem veszem a Siestát, mert drága, és nem vagyok márkahű. :oops: Én mindig megnézem milyen a cipő. Van néhány fontos kritérium (egy gyermek ortopéd orvostól tudom) aminek meg kell felelnie, és ha az oksi, akkor veszem. Daninak már gyakran veszek kínait.... :oops: A legutóbbi cipője 3 nap alatt (!!!) elhagyta az orrát... a nagy culám 8 évesen műanyag motorra ült az oviban és gyakorlatilag lekoptatta egy óra alatt a cipő orrát, mely még két napi nyúzás után igen szellőssé vált.... és ez a cipő 5 ezer forint volt! :shock: Na, ezért jó nekünk a kínai! Az csak 1200.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Hello!

Veresegyház felél lakik vki? Milyen ott a idő??? Matikám ment kirándulni, de itt szakad, nem tudom mit fognak csinálni abban bízom, hogy ott nem esik vagy addigra eláll. Még szerencse, hogy vittünk neki pulcsit, de van aki 1 szál pólóban ment:(

mamiblue

Mamiblue
Én naggyon közel lakom Veresegyházhoz. Itt Gödöllőn egyenlőre bújkál a nap. Hol süt, hol nem. Kidugtam az orrom a kedvedért :lol: , és kellemes idő van.

mikegirl

Cipő: nekünk Salust javasol a gyógytornász, annak ferde a talpa, a belső oldala magasabb. Vélemény valakinek erről a márkáról? Vagy tapasztalat?

Idő nálunk esős, de most olyan jó kicsit fellélegezni!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ja, cipő miatt tanácstalan vagyok, mert Salusról hallottam jót és rosszat egyaránt.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Csajszik, de nagyon pörögtök.........otthon :lol:

mikegirl

Vettem Nuby itatót. Hát Danus ordít, és inkább nem iszik, pedig tudni kell, hogy nagy ivós :lol: , éjjel 2dl, nappal 4-5dl -t lehörpint. És ez sem tetszik neki, csak a cumisüveg :roll: . Azt vettem amit 10 hónapos kortól ajánlanak, lehet hogy nem ezt kellett volna :roll: , hát fogalmam sincs :roll: . Majd pár nap múlva megint megpróbáljuk :(.

Kép
mona76

Sziasztok!

Cipő: Fanninak Siestát vettem, meg van egy Maus szandálunk. Mindkettővel meg vagyok elégedve. 18-ast vettem két hónapja, de napokon belül kinővi mindkettőt :roll: Salusról még nem hallottam. A Maus fele annyiba kerül, mint a Siesta és én különbséget nem látok köztük. :roll:

Itatót még nem próbáltuk ki, de már vettem. Majd holnap felavatjuk.

horvviki

HÚ, csajok, mit olvastam a 2009. februári topikban! :lol: :lol: :lol:
És nekünk nem is újságolta el...

Jön a topik első kistesója! :lol:

horvviki

zugolvasó! :D Dehát tudod, amit ebben a fórumban leírok, az a környezetemnek nem titok többé. :? Én pedig babonás vagyok, időt akarok hagyni a dolognak, annyi minden történhet. Csak csendben, csak halkan :oops:
Vendég

Ja, nem szeretném ám, ha a férjecskémet ez a hír várná a munkahelyén. :oops: Ő már tud róla, nem kellene ám "izélgetni" vele. :(
Vendég

Noémib: :D:D:D:D:D SOK-SOK GRATULA!!!! Hajrá, ügyesek vagytok!!!! Ha az a valaki úgy akarja, akkor mi is bármikor készen állunk egy pár testvérkére :D

5 nap múlva államvizsga! Időm nem sok van tanulni egy-két dolgot elmakogok, azonban tudnék mesélni sok mindent a vau-vauról, a madarakról, a cic-cicről, a háphápról, peluscseréről, esti altatásról stb. :D:D .
Hangust most tutti nem viszem magammal, mert reggel 5kor fogok kelni, elkészülök és 8kor van a megnyitó, aztán 7ik vagyok a sorban és elvileg 3 felé van a zárás. Annak nem teszem ki a kiscsajt hogy egész nap egy babakocsiban legyen, vagy esetleg a tanszék folyósóján kúszon mászon. Javasolták évfolyamtársak hogy vigyem mert igy engedékenyebbek lesznek, hát nem!

CIPŐ: én azt olvastam hogy a legjobb az ha 2-3 éves korig a cipőt mellőzzük! Kizárólag akkor ha már jár és utcára megyünk vele, addig a mezitláb! Siesta és Falco a két állitólag jó márka!

Na megyek tovább a könyv felett görnyedni!!!

Kép
sziszike77

Kép játszóházban a favorit játék Kép bambula

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Noémi!
Gratulálok! Nem semmi. Én mondjuk köszi, beérem a kettővel is.... Sőt, néha ez is sokk :)

Gyönyörűek a topic-gyerkőcök!

Mi megvagyunk, Benivel egész nap harcolunk, hogy belőjük, miben meddig lehet elmenni... fárasztó küzdelem nekem...ő lehet, hogy élvezi... :shock:

Enikő harcos amazon, úgyhogy beszámolhatok az első szavunkról is, ami úgy hangzik, hogy:ÁDDÁ!!!, azaz add oda és általában a tesóra kiabál rá így, amikor is ki akarna venni a kezéből valamit. Annyira tud ordítani, hogy a szintén kemény legény 3 évest néha sikerül visszavonulásra késztetnie :)

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem :cry: Tegnap este beszélgettem a férjemmel. Bár nem kért kifejezetten az irogatás befejezésére, de nem érzi jó dolognak, hogy a munkahelyi környezete tud a magánéletéről. Igaza is van. A továbbiakban szertném őt ettől megkímélni :? Úgyhogy továbbiakban csak zugolvasok. Kívánok mindenkinek jó babázást :wink:
Vendég

Szia Noémi!

Minden jót kívánok Nektek! Várunk zugolvasni :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Noémi: gratulálok és egyben sajnálom, hogy nem jössz többet hozzánk. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok.

Sziszike: egy nagy kalappal.

Cipő: én is a "normális" cipőre esküszöm, na meg az itthoni mezítlábazásra.

Csajok lakik valaki Visegrád környékén? Milyen ott az idő. Ma mentek oda a Márkék osztálykirándulásra, remélem nem fog nagyon esni az eső. Esőfelhők huss el Visegrádról!

Kép
Kép
márkanyuka

Tegnap voltunk tanácsadáson, 9750 gramm és 71,5 cm Ádám. Bár szerintem a súlyát nem tudta rendesen megmérni, mert kapaszkodott belém, sírt. Előtte nap az apja mérte, akkor volt 10 kg.

Kép
Kép
márkanyuka

Jó reggelt :)
Noémi gratulálok a hírhez - kicsit irígy vagyok másrészt így a harmadik gyerkőcre én már nem mernék asszem lapot húzni... :)
Megértem hogy nem írsz azért remélem hogy a legújabb jövevényről majd kapunk képeket...(már csak azért is vagyok kifejezetten morc mert éppen a te cipődben járok én is -valakivel beszélgettem aki aztán beszélt erről valakinek aki szintén továbbmondta és mint a sugdosós játék végén az érintetthez valami szemenszedett baromság jutott oda :( ..természetesen náluk sem csapta ki az inteligencia a biztosítékot én meg nem értem ezt a szélvihart a biliben minek a másik embernek bekavarni.. :( :twisted:
Judit -valami lehet a levegőben mert nemrég beszéltem egy ismerőssel aki boldogan szedte le a takarófóliát a tavaly letakart medencéről és akkor szembesült vele hogy az a rengeteg víz sehol...aztán később megtalálta a gépházban :shock: -persze minden tönkre ment..
Márkanyuka -alvós Ádám nagyon aranyos -homokozó a csajokat még nem érdekli..
Mike nálunk szintén test test küzdelmet kell folytatni minden egyes peluscsere és öltöztetés alkalmából- és amit már régóta akartam kérdezni -van még valaki akinek a bébije olyan vallásos áhitattal szippantja ki a cuccot a popsitörlő kendőből mint az én lányaim? (értem ez alatt persze a tiszta használat előtti popsitörlőt :) )
...én megkóstoltam mit esznek rajta -rettenet keserű :shock:
Cipőt én is Siestát vettem anno Barbinak -most is azt tervezem -mivel egyenlőre csak itthon ill a kertben kotornak a csajok szerintem még ráérek vele...
Franciska -Enikő jól fogja majd hasznosítani közösségben az otthoni tapasztalatokat gondolom nem ő lesz az akitől mindent elszednek a homokozóban :)
Lányok továbbra is a cicát-harsogják leggyakrabban mostanában kezdik azt hogy "ott" meg "apa" (anya persze az ablakban)
Sziszike továbbra is drukk! (nekem az Éretlenek jutott erről az eszembe ahol a csajszi a babája popójára írta a puskát ..esetleg te is :) ) Hajpánt nekünk is van a hasonlóan dús hajzuhatag megfékezésére.... :)
Kép Kép

Kép
Kép
panni7

Ildi ide nézz micsoda kincseket lőttem Antikváriumban! Emlékszel még ezekre...? :) Többiek valszeg nem... :)
Panni@retro.hu :) Kép

Kép
Kép
panni7

Panni!
1. Olvasókönyv 3-at a nagyimnál olvastam mindig, de sajna megörököltem!
2. Nézz körül-t kispajtásként kaptam
3. passz, de valami mintha rémlene!!! :lol:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági milyen komoly munkásmozgalmi agymosás minden lapja az olvasókönyvnek.. hihetetlen... halálra röhögöm magam rajta :) -ez akkoriban ugye nem tűnt fel :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Végre túl vagyunk a retteneten. Vissza kaptam a játszós, mosolygós fiamat. Mostmár előfordul, hogy egyedűl, füldugó nélkül megyek pisilni.
Viszont két hét alatt teljesen elfelejtette az egyedűl elalvást, most kezdhetem előről. Képes 1 teljes órát üvölteni, de nem alszik el egyedül. Az egy óra is csak azért annyi, mert már nem bírjuk tovább.

Túl van a felállás, térdelés, ágyról lemászás műveleten, de űlni még mindig nem tud. :shock:

Az anya az már mindennapos, de mást nem mond, csak nálunk is az adda van.

Többiek reagálására csak nagy vonalakban.
mandala: szerintem fenyegetőzz egy kicsit a fókusszal. Aktívval.

panni medence :) :(

a kismamának gratula és kitartás!!!A szarkeverőt meg fejeld le.

Mi nem megyünk idén nyaralni. A férjem elhagyta a pénzhordós mellényét, én nekem meg nem is volt. Most a kert a nyár.
tuza edit

Panni, én egy betűre sem emlékszem, de ha előbányászom a hagyatékból, majd belelapozok.

Edit, mi volt a baj Alexszel?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziszike, nagyon édes a kiscsajod :wink:
Panni, és a te lányaid is csodássak :wink:
2 könyvet én is ismerek :shock:
Noémi, sajnálom, hogy mész :?
Csókúltatom a zúgolvasót, és nagyon irigylem, hogy ilyesmire van ideje, de sajnálom is, mert elképesztően sivár élete lehet, ha az ilyen dolog boldogságot okoz neki :x

Képzeljétek, Danira nincs olyan méretű farmer, amit tudna viselni, mert akkora a pocakja, hogy ülve a dereka mindegyiknek szűk :roll:
Ma egésznap borsót és epret raktam el a fagyóba.

Kép
mona76

Sziasztok!

Eladó Erdőkertesen /Bp-től 25-30 km, jó közlekedéssel/ egy 2004-ben épült tetőteres családiház. A ház egy 600 nm-es saroktelken van!

Nem akarok itt senkit untatni a részletekkel, így akit érdekel, az írjon privit, vagy emailt. /erdokerteshaz@indamail.hu/

Köszi
eladóház

Hello!

Mike:Köszi, szerencsére nem esett ott a medvéknél, így jól sikerült a kirándulás:) Még lógok a recepttel, ígáérem pótolom, mert ezt tényleg kár lenne kihagyni!

Ági: a salust nem receptre csinálják? illetve egyedileg a lábra? Mintha ez rémlene....recept nélkül drága asszem, de lehet keverem vmi mással!Ja és mintha nagyon nem divatos lenne. :)

Mona: Sebi sem akkor integet, amikor mondjuk neki, hanem akkor, ha vki elmegy!:) Meg tapsol is a drágám, imádom, mikor ilyen ügyiket csinál, amivel lehet dicsekedni. Meg sétáltatja a járássegítőjét, szóval úgy megy vele, hogy fogja egy kézzel és mellette megy, nem utánna!:)

Noémi: :D :evil: :evil: :cry:

Mandala: Nálunk egy ilyen iskolás sztorival elmentek az ombudsmanig...de állítólag nem adtak nekik igazat, de ott tanárválasztásos kérdésről volt szó!

Ja egyébként én most éppen az idegösszeomlás szélén állok....hosszú lesz ez a nyár a csajokkal. Sebit sem tudom elaltatni tőlük, így átmentünk beájulásos alvásba, csak teljesen fel is borult a jó kis napirendünk :(

mamiblue

Edit: Örülök, hogy meggyógyult Alex!

mamiblue

Judit! Salus nem receptre megy és nem hasonlít ortopéd cipőre (már ha erre gondoltál, ha nem, akkor bocs). Van honlapjuk is, névből könnyen kitalálható. Egyébként annyi különbség van a többihez képest, hogy a belső oldala feljebb van a sarokrésznél, mint a külső. Most vettünk egy szandit, de nem tudom, kell-e. Mint írtam, a dévényes gyógytornászunk ajánlotta ezt a fajta cipőt, Eszter unokatesója, aki 4 éves, még most is ilyen cipőt hord. Állítólag azért jó, mert megtámasztja a baba lábát, így nem dől befelé, nem billen. Nemtom. Egyébként árban nincsenek elszállva, olcsóbb, mint a Siesta.
Csajokhoz kitartás!!

Sziszike, Hangus kis vasgyúró :) Jaj, látom, neki is csúszik le a zokni.. Eszteren is mindig úgy néz ki.....

Ági és a Csajok
agnesgoboly

mamiblue köszönöm! :)

Ági: mandula gyulladása volt, nagyon magas lázzal. Nappal állandóan 38 felett, éjjel 40 fok közeli. Állandó készenlét, a kúp csak egy óra múlva hatott. Folyamatos priznic, ennek következtében folyamatos üvöltés. Szerencsém, hogy a tápszert megitta, de csak azt evett.
E mellett nem tudott elaludni, percenként megriadt.Csak kézben ringatva aludt mélyen, vagy összebújva, simogatva. 4 napig tartott, majd miután a betegség elmúlt, a kötöttség megmaradt. Nem léphettem el mellőle, mert folyamatosan sírt. Kénytelenek voltunk felváltva vele aludni, mert ha éjjel felébredt, nem lehetett visszaaltatni, úgy megijedt, hogy hol vagyunk. Ez ment 8-10 alkalommal egy éjjel.
Most már egyedül alszik, de még mindig el kell altatni, nem lehet elmenni mellőle, amíg nem alszik mélyen, mert kapkodja fel a fejét.

Viszont egyre többet beszél. anya, ne' , adda,(adjad)
tuza edit

ági: te még hordod tornázni?
Én úgy ott hagytam, hogy csak na.Hamarabb megtanul tőlem mindent. Már csak a leülés van, de az nem akar sikerülni. :)
tuza edit

Edit, még hordom, bár most 3 hét betegszabin van a gyógytornász. Neurológus mindig mondja, h szép-ügyes, további tornáztatás javasolt. Férjem szkeptikus, én is, de most mit csináljak??? :? Egyébként már áll-ül a lány egyedül is.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Hello!

Ági:Akkor kevertem valamivel :)

mamiblue

sziasztok

mi is vettünk egy cipöcskét, 20-as méret kellett

voltunk dokibácsinál is, és képzeljétek itt vannak olyan oltások is a kötelezöen elöirtak között,amit nem kapott meg otthon, ugyhogy kapott oltást a babo.
Csodájára jártak hogy milyen nagy és hogy kékszemü és szöke. tudjátok itt nincs olyan sok baba ilyen paraméterekkel :wink: 1 hónap mulva kell visszamennünk a következöre. Az oltástol jól be is aludt a drága, amit egyáltalán nem bánok :roll:

Edit!
huuu, nem semmi amin átmentetek, le a kalappal én biztos kikészültem volna :oops:
nora80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?