Jó reggelt!!
Itt a festett vörös

Ezt tegnap elfelejtettem megírni.
Mona
Én Atinak gyakran vásárolok angol - mellesleg tök jó, soxor vadiúj - rucikat, de a cipőre nem sajnálom a pénzt. Mi csak Siestát veszünk. De bármilyet is veszel, olyan szandinak kell lenni, ami tartja a bokáját, és puha a talpa. Bővebben itt:
http://www.siestacipo.hu/help.php?section=jotanacsok
Nóra
Türelem - mostanában én is elég nyűgös vagyok, és Atival meg egyszerűen nem lehet bírni. Egy pelenkacsere kész hadviselés. Nem enged semmit: popikrémezés, pöttyök és arc kenegetése, fogmosi - semmi sem kivitelezhető. Hiszti, megfeszíti magát, össze-vissza rugdos, elmászik, elforog....le akarja tépni a falról a lámpát, a felragasztott figurát - már amelyik még fent van, le akarja rántani a bébiőrzőjét, stb-stb. Ja, és persze ha nem engedem, akkor megy az ordítás.
Ilyen poharat én is veszek. Bár szeszélyes kisfiamnál sosem lehet tudni. Egy darabig ivott az Aventesből, de egy jó ideje már nem hajlandó a szájába sem venni

Nem tudom miért.....
Márkanyuka
Ádám naggyon édesen alszik

Ati eddig összesen kétszer aludt el az etetőszékben. A második alkalom a hotelban volt, reggelinél.
Ági
De igen, Alsópáhokon voltunk. Jó volt, de az idegen környezetet megszenvedtük. (elalvás) A fürdés nagyon bejött Atinak, nem félt a nagy medencében sem, talán a babauszi miatt. Úszógumiban csak akkor volt, amikor pihiztettük a karunkat
Mamiblue
Azt elfelejtettem írni, hogy a kertetek nagyon-nagyon szuper!!!!!!