A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari,
csak neked,csak most! :lol: :lol: :lol: Hogy egy kicsit megnyugodj,és egy kicsit felvidítsalak. :lol:

Minden rendben veletek!Babád jól van,szépen fejlődik,mozog eleget!Orvoshoz nem kell egyfolytában járni,bőven elég a kötelező megjelenés.Uh is 5x van a protokoll szerint(12,18,26-28,32,36)a 26-28 heti nem mindenhol.36 hét után legtöbb helyen csak áramlást néznek,ill.kórházi felvételkor van még uh,ha nem fájásokkal érkezik az ember lánya.A többi esetben akkor végeznek uh-t,ha valamit meg kell szorosabban figyelni.Pl.magzatvíz mennyisége,ha a baba méretei nem megfelelőek az adott héten,akkor azt nyomonkövetik heti uh nézéssel áramlásvizsgálattal együtt!
Tehát nálatok minden szépen alakul,hisz elég a kötelező vizsgálat!
A ctg meg olyan amilyen a klinikán!Oda se neki!És áramlásvizsgálatot is bizti fognak majd csinálni nektek!

Remélem most egy picit jobb!

Szép estét!

Timi
timiban

Látom közben írtál.Az nem számít oxigénhiánynak!!!!!
Egy pillanatnyi 100-as beütés volt,ami bármitől lehetett.De oxigénhiánytól biztos nem!
Tudom nem engem kérdeztél,csak meg szeretnélek nyugtatni! :wink:
timiban

Sehol, senki????? Bari, naaaaaaaaaaaaaaaaaaa gyere vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noooooooooo paraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
bluebox

Én itt, csak fekszem és közben olvasgatom amiket írtok. Nemrég beszéltem doktor bácsimmal. Szigorú fekvésre lettem ítélve pocak puhulásig...

Nálad minden rendben?

Kép
wvikka

Vikka, akkor tényleg pihizzetek nagyon sokat!!!!!!

Nálunk minden rendben, legalábbis úgy néz ki :wink:
Vicces képeslapokat nézegettem :roll:
De a gondolatom mindig visszakanyarodik Csiriékre :cry:
Remélem Ők is tudnak egy picikét pihenni :wink:
bluebox

Azt hiszem én is elmegyek ledőlök, ma túl sokat voltam itt a gép előtt. Bár tudom ez nem látszott.

Mindenkinek kívánok nyugodalmas, görcsök, pisik nélküli szép éjszakát. :wink:
Holnap reggel jövök. Remélem, friss hírek fognak várni.
bluebox

Csatlakozom Mártihoz. Jó pihizést mindenkinek!

Kép
wvikka

Timiban!!!!!!!!!!!!!!!!!! irtam pü-t.

Kata&Milán

oszman777

Kép

Kata&Milán

oszman777

Oszman,
megkaptam,de már nincs erőm írni,holnap,de legkésőbb hétfőn megválaszolom! :wink:

Jó éjt!

Timi
timiban

Jó reggelt jó sz@r éjszakám volt!
Álmomban 3 x voltam ctg-n és mind a háromszor 20-30 at vert a szive percenként és hiába mondtam,hogy szerintem ez baj,ők váltig állították,hogy jó :twisted:
Mindezek mellé szokásához híven nem mozdult éjjel :twisted:
Vendég

Ma regenerálódnom kell agyilag..majd jövök..szép napot
Vendég

jó reggelt Mindenkinek!

Látom Csiriről továbbra sincs hír, remélem hamarosan megtudunk valamit.

Ma reggel az én babám sem túl mozgékony, máskor ilyenkor már ugra-bugrál. Remélem hamarosan beindul, mert akkor vagyok nyugodt ha érzem.

Többiek merre vagytok? Alszik még mindenki?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Á, nem... Bár lehet, hogy azt kéne, alig bírom nyitvatartani a szemem.
Az én babám sem erőlteti meg magát... éjjel sem éreztem igazán némi kaparászást leszámítva, és most sem.

Kép
elan

Jó reggelt!

Képzeljétek, nekem is átkozott pocsék trágya éjszakám volt. Én is álmodtam :cry:
Éppen szűlni toltak a műtőbe, és megkérdezték, hogy a nagy katicabogaras műtőbe, vagy a kis katicabogaras műtőbe szeretnék bemenni??????? Én a kicsi katicabogaras műtőt válassztottam.
De nem vártam meg a műtét végét, mert úgy elzsibbadt mind a két kezem, hogy fel kellett kelnem aztán hajnal fél 3-től sétálgattam reggel 7-ig, aztán elaludtam egy picikét, most keltem fel.
bluebox

Sziasztok!

Remélem Csiriékkel minden rendben.

Éjszaka azt hittem mi is megyünk szülni, 5 perces fájásaim voltak meg hányingerem 1,5 órán keresztül, de aztán bealudtam és most semmit nem érzek.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!!!

Látom Csiriől semmi hír...remélem minden oké a körülményekhez képest...talán sikerült teljesen leállítani a vajúdást...és még várnak amíg lehet...azért írhatna...

Mi tegnap Hollókőn kirándultunk...jó volt, eltekintve attól hogy Nagybörzsönyben sikerült elesnem (lejtőn lefelé menet a lábam szünetet tartott és nem volt hajlandó engedelmeskedni ) és lehorzsoltam mindkét térdemet, a kölcsönkapott kismamagatyót meg sikerült kilyukasztani. Szerencsére a pocimat nem ütöttem be...most úgy néz ki a térdem mint egy rissz-rossz ovisnak 8) Más bajom nincs...

Szép Pünkösdölést mindenkinek

Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!

Én jól aludtam ismét,még reggelizés közben sem akart megmozdulni a drágaságom csak nagyon lassan.

Igazán írhatna már Csiri!

Mi megyünk ma anyósékhoz,nagyon szép idő van.Holnap is kéne menni valahová ha ilyen jó idő lesz.

Kép
melike

danaaia:pocidat nem ütötted meg?Tessék vigyázni!

Kép
melike

Hát én vigyázok Melike, úgy néz ki az őrangyalom félrenézett egy pillanatra...szerintem egyszerűen a lábamba épp akkor nyilallt bele a szokásos, ami majdnem olyan mint egy röpke lebénulás és mivel épp lejtőn voltam hát nem volt mese...estem. Pocim megúszta, mint írtam...tanulság...nem megyek lejtős terepre mostmár ha lehet... 8)

Kép
danaaia

Ezt most csinálta a fiam ,olyan mintha nem is lennékterhes csak el lennék hízva :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

NEM írt Csiri azóta sem. Lehet, úgy van, ahogy Dana írta!!!

Mi jól aludtunk,csak korán keltünk (fél 8) :? :? :? :? :? :?
bszilvi25

Ejnye Dana, vigyázz magatokra!!!!

Bari, állat a kép!! Mit szólsz az én álmomhoz?????
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:37-kor.
hékás

Márti ezek szerint ilyenkor már jönnek a rémálmok...nem csak nekem...
De inkább válogatnék a katicabogaras műtők közül mint még álmomban is ez a rettegés ....
Vendég

Nekem görcs hasfeszülés keményedés a nullára csökkent,egyszerűen nincs!!!
És én hízok mint a disznó
Vendég

Hékás, én szólnék a helyedben hogy fogysz. :cry: És rendesen eszel, ugyanúgy mint eddig?????
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:37-kor.
hékás

Én most tartok 24kg +-nál, és nem állok meg sajna :cry: Édességet elég ritkán eszem. Viszont tésztát szerintem elég sokat. És még mindig csak hízok :cry:
bluebox

Jóreggelt mindenkinek! :)

Csatlakozom a pocsékúl aludtakhoz. Egész éjjel félig ülve harcoltam a gyomorsavammal és hajnali 5-kor már kirúgott az ágy. Azóta csak fetrengek. Nálunk mozgásból nincs hiány, szerintem már kék-zöld vagyok belülről, nem voltam reggel sem kímélve.

Én a 7-ik hónapig ingadoztam. Hol híztam, hol meg rengeteget fogytam. Na de azóta.... Minden be lett pótolva. Egy bálna hozzám képest alultáplált girnyó....

Kép
wvikka

xxx
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:38-kor.
hékás

Itt nálunk 2 utcával lejebb lakik egy helyes kis pár. Sokszor láttam őket sétálni. Anyucin hátulról semmi nem látszott, de akkora hasa volt, hogy azt hittem ikreket vár. 2 héttel a szülés után találkoztam velük. Sétáltatták babócát. Ha nem láttam volna hogy mekkora hasa volt el sem hinném, hogy szült... Semmi nem látszik rajta. Ugyan olyan vékony mint volt és semmi hasa. Na én nem ilyen leszek az tuti...

Kép
wvikka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:39-kor.
hékás

Hékás, osztom a véleményedet :wink:
bluebox

Én meg nekilátok kisikálni a babakocsit :cry:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:39-kor.
hékás

Márti a babakocsit mivel mosod le? Mi még csak össze raktuk mikor megvettük, de azóta lefóliázva pihen a hordozóval együtt. Nem tudom mit használhatok, hogy nehogy ártson majd babócának.

Kép
wvikka

Engem meg tegnap kicsit beparáztattak, hogy keveset híztam (10 kilót), na de könyörgöm, mitől hízzak, ha el vagyok tiltva szinte mindentől? Ettől függetlenül nincsenek illuzióim, szerintem tuti marad rajtam 3-4 kiló minimum...

Kép
elan

Nézegettem a táblázatot és nagyon az utolsók között leszek a csapatból, ha akkor jön Szonja mikorra mondják.
Ha gondoljátok nekem írhattok és felteszem ide. Képet sajna nem tudok. De bármilyen infó több mint a semmi.
Csak szóljatok és átküldöm a számom priviben.

Csiriről még mindig semmi hír?

Kép
wvikka

Bari:ebben a feketében tényleg nem is látszik a nagy pocid.Jó kép!

Az én barátnőmnek is 2 héttel szülés után SEMMI hasa!

Elmentünk.Ha esetleg Csiri mostanában írna megköszönném,ha valamelyikőtök írna,mert csak este jövünk haza.De ha nem,akkor sem haragszom meg. :lol:

Jók legyetek!

Kép
melike

Elan: én eddig 8 kilót híztam, és az szerintem is kevés!!!!
Mondjuk én eszek mindent amit megkívánok, de mégsem :roll: :roll:

Vikka: igen, mi a vége felé vagyunk, ha kiírt időpont szerint érkeznek a bébik. Néha örülök ennek, néha meg nem.

Csiri még mindig nem írt. :cry: :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

Melike, jó anyósozást...nem tudom...te szereted anyósod?.. mert akkor tök jó...nekem szurkoljatok már hogy ne jöjjön ma...egyedül vagyok a gyerekekkel, apa valamikor este esik haza francia vendégeket szórakoztat egész nap...és ha nincs itt és úgy jön anyóspajti...hát akkor az nagyon gáz...teljes személyiségével rámnyomul...nem bííírom...és ma nem vagyok a toppon... :roll:

én is megpróbálom lemosni ma a babakocsit...de nem fogom túlzásba vinni...épp csak az érzés kedvéért teszem..hogy na le van mosva...ennyi.

Wvikka,
minek mosószerrel lemosni, ha új??? Elég ha langyos vizes szivaccsal áttörlöd, nem? Úgyis mindig teszel valamit a baba feje alá...sőt egyáltalán sose közvetlenül a kocsiba teszed...hanem van alatta valami, vagy a babán ruha...na szóval nem kell azt a kocsit átfertőtleníteni...

Dana

Kép
danaaia

Ja Bari,
tényleg jó a kép...érdekes egy mami vagy te...tök jól nézel ki, a képeken vidáman ragyogsz, a szövegeidben meg totál paragép...ég és föld...tűz és víz stb egyben... 8)
Én valszeg tök ramatyul nézhetek ki, mert mindenki a hogylétemet firtatja ha meglát, a hasamra nézve meg elfogja őket a kétségbeesés...de én meg belül jól érzem magam...

Nekem is volt rémálmom...rendeltem könyveket és másnap már hozta is a futár én meg laposkúszásban bújtam el, hogy ne vegyen észre, mert nem volt itthon pénz hogy kifizessem és így nem tudtam átvenni...na ilyet álmodtam.
Én nem álmodom a szüléssel...és nem tudom mennyit híztam...és még 1 darab ctg görbém sincs. Totál rendhagyó vagyok.
:roll:

Na mindegy...

Dana

Kép
danaaia

Köszi Dana! :lol:

Jójó, Nektek természetes, nekem meg baromira új dolog... :)

Szilvi: Én már nagyon szeretnék ott tartani!

Kép
wvikka

Vikka: Danának igaza van. A Kristóf babakocsija nem új :cry: Nem akartam újat vanni, mert nekünk már nem lesz még1 babó :wink: Szóval használt járgánya lesz a gyerkőcnek. Csak nem fog megharagudni érte :oops: Ha lenne még babánk, akkor biztos új lenne, mert akkor elraknám a következőnek de így :cry: Egyébként vettem a babaruháknak babamosószert. (Bip Hypoallergén mosógél) Tök jó illata van :wink: Eddig azzal mostam ki mindenét. Szerintem fogok még venni ilyet. Nem rossz. Meg Persil-t használok.
bluebox

Márti nekem gabi minden. A mosópor is meg az öblitő is. Ennek is fincsi illata van.

Ne értsetek félre. Ezért kérdezek, mert nem tudok semmit és próbálok Tőletek tanulni. Megfogadtam Dana tanácsát és arra jutottam, akkor még nem törölgetek. Ráér remélem...

Kép
wvikka

Dana:teljesen jól látod a dolgot velem kapcsolatban...amikor annó elmentem a pszihológushoz nem hitte el ,hogy valós problémáim vannak

Mostanában meg a nőgyogyinak panaszkodtam a paráimról és az idegeimről...mire ő azt felelte nálam erősebb racionálisabb nőt még nem látott

Na ezek után kinek panaszkodjak???Csak nektek :oops:
Vendég

Értelek Bari...nehéz lehet bárkit meggyőzni, aki inkább a szemének hisz, mint az általad elmondottaknak. Egyszerűbb a ragyogó Barira ráfogni hogy "nyafog" és "hisztis".
Na nekem Emese lányom valami hasonló kettős természet. Egyszer vidám hancurozó gyerek, máskor meg rossz hallgatni amit előad....és én is sajnos affelé hajlok hogy ne higgyek neki...mostanában az az új nála hogy folyton fejfájásra panaszkodik...de aztán meg önfeledten játszik, és totál nem tudom eldönteni, hogy most vágjunk bele egy hosszadalmas kivizsgálás-sorozatba, ami kideríti hogy tényleg fáj-e a feje és ha igen mitől, vagy hagyjam rá a dolgot...mert láthatóan nem levert, nem szenved...képtelen vagyok dönteni...

Nyugodtan panaszkodj Bari nekünk, a visszafojtás sokkal ártalmasabb.

Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!

Látom még nincs hír! :cry: Azért remélem jól vannak!

Megyünk kirándulni, mindenkinek szép napot!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Fent voltunk az éjszaka éjféltől 7-10 perces fájásokkal.
Azt hittem,hogy kettétörik a derekam... :? A férjem már elkezdte összeszedni fejben,hogy mit kell még elraknunk a csomagba...
Reggel 6-ig bírtam. Aztán elkezdett lájtosodni,és abbamaradt...
Vártam,hogy sűrűsödjön 5 percesekre,de nem.
Most reggel óta csak kósza keményedéseim vannak,nem fáj.Csak olyan vagyok,mint a mosott k.ka...

Kép
orsitigris

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?