Sziasztok!
Vagyunk.
Gyönyörűek a babák, Szaffi képén beájúlok
Rólunk: Írtam mikor nem volt itthon a párom, hogy Daninak torokgyúlladása van, nos ebből nem gyógyúlt ki, csak tünetmentes volt, a gyúlladás pedig lappangott a szervezetébe. Hát hétvégén kitört rajta, de kegyetlen mód

. Éjjel -nappal 39 volt a láza, és képzeljétek vasárnap olyan köhögö rohamot kapott, hogy totál bekékült a gyerek. Aztán mikor kezdet neki felszakadozni a slejm /vagy mi a kütyü

/, az sem volt jobb, mert ugye ekkora gyereknek nemtudod megmagyarázni, hogy ne nyelje vissza, és bizony jött neki fel rendesen 10 percenként

. Szóval ez ment vissza a pociba, ezért az a kevés amit evett ivott, sugárba hányta ki

.
Mentünk persze dokihoz, persze antibiotikumot kap a gyerek

, amitől totál kipattogott, és olyan fosást okozott szerencsétlennél, hogy vízszerűen jött ki minden belőle. Szóval alúl-felül, én meg azt hittem megőrülök

Persze ezek után semmit nemtudtunk leerőltetni a torkán
Vissza a dokihoz, aki szabin van, gyerünk egy másikhoz, aki ordít velem, hogy ez tuti légkonditól van. Próbáltam neki megmagyarázni, hogy sehol nem használunk légkondit, már olyan helyre ahol van, bevásárolni sem visszük Danust, mert 1 hónapja én is azt hittem hogy attól fázott meg. De végig sem hallgatott, elkönyvelte hogy felelőtlen anyuka vagyok.
Már jobban van, még kicsit hörög, és köhög, de már nagyon csintalan

.
De még mindig nemtudjuk, hogy mitől náthás és lázas 2-3 hetente. Következő utunk Telki korház lesz, elég vastagon fog a cerúzájuk, mikor a számlát írják, de már ez sem érdekel

.
Különben, már mindenhol feláll, kapaszkodva sétál, imád táncolni, és jön a 2. fogacska. Rendkívül szófogadatlan

, és estére már mindig kész vagyok
Tudna valaki segíteni, hogy hol kapok 2,20cm rácsot, mindenképpen fa érdekel, /lépcsőrács, ajtórács/, mert baromira nem gyerekbiztos a lakás