Mamiblue
Kullancs elleni oltásra gondoltam. De olvasva a többi hozzászólást a témában, elő se hozom a dokinál. Kivárjuk a kétéves kort, addig meg nézegetem ezerrel. Köszi csajok az infót
Márkanyuka
Akkor majd tudosíts, hogy mit mondott a nagytudású. Reméljük semmit, max csupa jót.

No para!!!!
Ádám nagyon kis ügyes

Atinak is hasonlpó mutatványai vannak. És tényleg zabálnivalóak
Bogesz
Nem győzök gyönyörködni a lánykádban

De ez igaz valamennyi babára. Tegyetek fel csajok sok-sok képet!!!
Sarokvédő - nem tudom mire jó, nálunk az volt az első, amit Ati letépett
Mi még nem járunk. Viszont tripla fittbergerrel jön ki a konyhából a szinteltolás miatt. Hiába mondom, hogy popi meg lábi előre...... Az ágyról megy, de egy fél csempényi magasságból nem. Lehet, túl röhejesnek tartja
Viki
Üzleti elemző szeretnék lenni ott a bankban, ahonnan eljöttem szülni. Ugyanaz a szervezet, ugyanaz helyileg. Csak más beosztás.
Sziszike
Te vagy a király, a többit sz.rd le. Nehogy már felhúzd magad ezen.
Panni
Atit elvileg januártól kezdtem volna szoktatni, de azt ajánlották legyen inkább november. Úgyis sokat lesz beteg.

De mivel munkáról semmi hír, az is lehet, hogy az egészből nem lesz most semmi, max jövő szeptemberben.
Karám - én meghagytam. Igaz, hogy Ati nem igazán tartózkodik ott, de ha gyorsan ki kell szaladnom a garázsba, kaput nyitni, vagy csak egyszerűen nyugodtan szeretném a budin azt a 3 percet eltölteni, akkor bizony oda kerül
Rámolás megy ezerrel. Atinak saját újságkupaca van, mert nálunk szintén megy az apróra olvasás

Aztán van egy csomó olyan dolog, amit simán lerámolhat, mert 2 perc visszarakni. Azt megfigyeltem, hogy csak az érdekli, amit megtiltok. Ha mód van rá, inkább nem szólok, ha pedig semmiképp nem megengedhető, akkor a "nem szabad, mert veszélyes" szlogennel próbálom rávenni a kis drágát, hogy nem kellene csesztetni azt a valamit.