A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Leko már régen jelentkezett, nem tud valaki róla valamit? Meg vannak még mások is, akik már régen jelentkeztek!

Kép
Kép
márkanyuka

panni, köszi, hozzá szándékozunk menni :wink:

Kép
mona76

Márkanyuka, csak pozitívan, ne is gondolj rosszra!!!!!!!! Könnyü ezt mondani, de tényleg ne szugeráld a rosszat! Nem lesz semmi gond!!!

Jajj, úgy szeretem nézegetni a kis Apródokról a képeket, mindig felvidítanak! Rakajatok fel sokat!!

Visszaolvastam jó pár oldalt és utólag is szeretnék gratulálni SZabinának! Legyetek még ennél is boldogabbak!!!

Csokinyuffnak, meg látom új pasija van :wink: HELYES!!! Hogy áll a dolog, ha nem vagyok túl indiszkrét? Remélem végre megtalálod aki igazán megbecsül!
A többi mamival is remélem minden rndben és a zöld szemű szörny nem kerülget senkit!

Voltunk játszóházban! Nagyon cukker volt, élvezte, sikongatott a többi jóval nagyobb gyerekeknek! Majd meg zabáltam! Mindent szétpakolhatott, dobélhatott,rághatott, úgyhogy nagy volt az öröm! Jópofa játékok voltak és meg is kérdeztem, hogy hol lehet ilyen készségfejlesztőket venni. A csaj meg is adta, háááát, pénztárca kell hozzá, de minden van mi szem-szájnak ingere:
http://horzrt.hu/ovoda.php

Kép
h.bogesz

Nem is újságoltam, hogy kb 1 hónapja voltunk Tropicariumban és már nagyon izgatták a dolgok, leginkább a majmok, meg a teknősök. Az aligátort és a cápát észre se vette :?

Íme, apával:
Kép

Kép

Kép
h.bogesz

Ne haragúdjatok csjok, hogy ilyen tolakodó vagyok, de ha megtennétek, szavaztok Szaffi baba köntösös képére, hátha bekerülünk a Kismama magazinba! Előre is köszi!!!

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... hp?id=2630

Kép
h.bogesz

Bogesz: ment a szavazat! Nagyon édi! :D

KépKép
dudu_84

KÖSZÖNÖM LÁNYOK!!!!

:mrgreen:

Kép
h.bogesz

Bogesz! +1 szavazat! Tündéri! :)

miniliza

SZavaztam!!!!

Kép
kis pupu

SZavaztam!!!!

Kép
kis pupu

szavaztam:)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!
Én is szavaztam!!!
Nagyon szépe minden babóca!

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Jó reggelt Lányok!
Mégegyszer nagyon köszönöm a szavazatokat!!!!

Tegnap mi is nézegettünk cipellőket, szandikat! Ti milyen márkájút vettetek, vagy hol? Mivel akármelyiket megfogtam mindegyik túl nehéz volt az ő kis lábacskájának! Tiszta bőr zandik voltak, 8-9 ezerért, de úgy láttam, hogy a nehézségük miatt inkább hátráltatná a járásban.

Szerintetek ha főzi sztrájk van, nem baj ha többször kap egy nap tápszert mint amennyi a dobozon szerepel? Tegnap legalább 4-szer kapott, mert éppen semmi más nem kellett neki.

Szép napot!

Kép
h.bogesz

Sziasztok Csajok!!

De jó, visszatért az élet a topicba :lol: :lol:

Bogesz
Játék: naggyon jó a link. Én pontosan ezeket a játékokat tartom nagyon sokra. Inkább veszek kevesebbet. És ha már játék. A Brendonban nagyon helyes és szerintem nagyon jó könyveket lehet venni. Ez az a sorozat: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =5&whid=25
Az állatosnak van 12 hóstól ajánlott kötete, de az nincs fent a honlapon. Szerintem nagyon jó, mert egyszerre egyfajta állat látható, így mindig egyértelmű, hogy melyikről mesélek, beszélek.
Szaffi nagyon dögös csajszi! Na és ahogy rágja a napszemüvege szárát, nagyon csajos :lol:
Cipő: én még mindig a Siestára esküszöm. Én nem gondolom, hogy ez nehéz lenne. :shock:
Kaja - már miért lenne baj, ha ez egyszer-egyszer, időnként előfordul?
Napvédő: Bioderma 20-as, spray-s változat. Könnyen kenhető, a gyerek nem lesz tőle NDK túristaszerű valami. És a bőrgyógyász szerint itthonra ez a faktor elég. Persze 11-15-ig tűzőnap ne érje, és a használat: fürdés után zuhany, szárazra tőrlés, és újra bekenés. Mert ok, hogy vízálló a naptej, de nem törölköző álló. 2-3 óránként újra kenni, mert a védőanyagok lebomlanak.
Fürdetés ebben: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25
Imádja, biztonságos, egyedül is könnyen meg lehet füröszteni. Annyiba került, mint egy csúszásgátló a nagy kádunkba.

mikegirl

Mamiblue
Kullancs elleni oltásra gondoltam. De olvasva a többi hozzászólást a témában, elő se hozom a dokinál. Kivárjuk a kétéves kort, addig meg nézegetem ezerrel. Köszi csajok az infót :wink:

Márkanyuka
Akkor majd tudosíts, hogy mit mondott a nagytudású. Reméljük semmit, max csupa jót. :wink: No para!!!!
Ádám nagyon kis ügyes :) Atinak is hasonlpó mutatványai vannak. És tényleg zabálnivalóak :D

Bogesz
Nem győzök gyönyörködni a lánykádban :D De ez igaz valamennyi babára. Tegyetek fel csajok sok-sok képet!!!
Sarokvédő - nem tudom mire jó, nálunk az volt az első, amit Ati letépett :lol:
Mi még nem járunk. Viszont tripla fittbergerrel jön ki a konyhából a szinteltolás miatt. Hiába mondom, hogy popi meg lábi előre...... Az ágyról megy, de egy fél csempényi magasságból nem. Lehet, túl röhejesnek tartja :lol:

Viki
Üzleti elemző szeretnék lenni ott a bankban, ahonnan eljöttem szülni. Ugyanaz a szervezet, ugyanaz helyileg. Csak más beosztás.

Sziszike
Te vagy a király, a többit sz.rd le. Nehogy már felhúzd magad ezen.

Panni
Atit elvileg januártól kezdtem volna szoktatni, de azt ajánlották legyen inkább november. Úgyis sokat lesz beteg. :( De mivel munkáról semmi hír, az is lehet, hogy az egészből nem lesz most semmi, max jövő szeptemberben.
Karám - én meghagytam. Igaz, hogy Ati nem igazán tartózkodik ott, de ha gyorsan ki kell szaladnom a garázsba, kaput nyitni, vagy csak egyszerűen nyugodtan szeretném a budin azt a 3 percet eltölteni, akkor bizony oda kerül :D
Rámolás megy ezerrel. Atinak saját újságkupaca van, mert nálunk szintén megy az apróra olvasás :lol: Aztán van egy csomó olyan dolog, amit simán lerámolhat, mert 2 perc visszarakni. Azt megfigyeltem, hogy csak az érdekli, amit megtiltok. Ha mód van rá, inkább nem szólok, ha pedig semmiképp nem megengedhető, akkor a "nem szabad, mert veszélyes" szlogennel próbálom rávenni a kis drágát, hogy nem kellene csesztetni azt a valamit.

mikegirl

Mona
Örülök, hogy Danus jobban van :lol: Danus és a mosogatógép :lol: :lol: Úgy látom igazi kis műszaki szakember a te kisfiad is, nem csak az enyém. Ati folyton radiátort szerel :lol:
Estére már én is kész vagyok, mindig.

Márkanyuka
A lépcsőrácsos dologra a többiek már írtak. A nagy korlátközökre védőháló létezik, amit pl az erkélyek nagyobb hézagó védőkorlátjaihoz is ajánlanak. Azt meg kellene nézi, hátha jó lehet nektek bentre is.

Miniliza
Máté jó kis pasi, a betegség viszont elszomorító :( Jobbulást a kis drágának, vagy ha most éppen jobban van, akkor szorítok, hogy így is maradjon.
Aztán ha lesz valami, akkor tudósíts minket.

Rólunk annyit, hogy Ati 9,3 kg, és nemtudomhány centi. Mindig tervezem lemérni, de vagy elfelejtem, vagy az ő hangulata miatt nem mérhető :lol: Nálunk pedig ez a havi felügyeleti rendszer nem működik. Hiszti akad, de próbálok róla nem tudomást venni. Elbagatelizálom a dolgot, és gyorsan elterelem a figyelmét valami mással.
A pettyek 90%-ban elmúltak, a homibogyókat még szedi, és tejterméktől tojástól még mindig tiltva vagyon. A bőrgyogyi azt mondta, hogy kezelgessük még Atit, aztán egy éves kor után próbálkozzunk újra ezekkel a dolgokkal. Ha újra kipettyesedik, akkor egyértelmű a helyzet. Emiatt őt nem lehet olyan változatosan táplálni. Tápszer, husi, zöldség, gyümölcs, rágcsálnivaló. Ja, és van már 6 foga.
Puszi mindenkinek!!!

mikegirl

Sziasztok!

Megvagyok, voltam dokinál. Mondom neki mi a helyzet, azt kérdezi: ez hogy lehet? Hát épp ezért jöttem. Na mindegy megvizsgált"ak" (volt egy "doktor"nő is ott, gyakorlaton volt, ő is megvizsgált). Az UH-on csak annyi látszott hogy vastag a nyálkahártya. Írt fel gyógyszert, valamint mondta, hogy csináljak egy terhességi tesztet. Meg is csináltam, negatív lett. Úgyhogy beszedem a Norcolutot, aztán ha nem változik a helyzet, akkor irány vissza. Mindenkinek köszi a bíztatást, de komolyan azt hittem, hogy a klinikán fogok kikötni.

Bogesz: szavaztam! Szaffi csodaszép.

Mikegirl: köszi a hálós tippet, esetleg linket nem tudsz feltenni, fogalmam sincs hol keressem.

Ma már a Márk is itthon volt, kitört a VAKÁCIÓ!

Anyósom térdét ma műtötték, a Márk uncsitesóját pedig tegnap, de ma már mehetett is haza (orrpolip és ciszta).

Na puszi, apa megjött így megyek még vasalok, mert Ádámtól már azt sem lehet. Járókában áll és ordít, ha kiveszem akkor be kell csukni a szobaajtót és tuti mindig a konnektort piszkálja, vagy feláll a vasalódeszkánál vagy pedig rángatja a vasaló zsinórját. Szóval nem tudok tőle vasalni.

Kép
Kép
márkanyuka

én is szavaztam :wink:
Az összes baba naon szép.
Holnap beszámolok :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bogesz, jó, hogy írtál végre, már nagyon régen hallotunk Rólatok. Szavaztam Szaffira, nagyon dögös abban a szerelésben, és még papucs is van hozzá! Beájulok!

Márkanyuka, én is elmentem dokihoz, mert nem akart elmúlni a vérzés, de már múlófélben van, doki megvizsgált, nyálkahártyám vékony, ezért múlik el. Biztosan nálad is elmúlik!

A lépcsőrácsot ma hozta meg a kovács, de nálunk is nagyon kellett már, ugyanis tegnap Eszter megmutatta, hogy tud felmászni a lépcsőn (villámgyorsan)... Szóval rács fel!!

Képzeljétek, ma szabadnapos voltam, mert a Drágám vett ki 1 napot és vigyázott a gyerekre. Voltam vásárolni és masszőrnél. Isteni volt, de hulla lettem estére, így el is köszönök! Jó éjszakát!

Ja, Csoki, izgatottan várjuk a részleteket :D

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!!!!

Netközelbe kerültem, gondoltam benézek Hozzátok :)
Remélem mindenki jól van és a babák is szépen cseperednek. Az én kis Banditám már 11 kg, alig bírom el a hatalmas pocakommal. :) Olyan, mint ha érezné, hogy hamarosan jön a konkurencia, nagyon anyás-apás lett.
Tündéri produkciói vannak: kapaszkodva sétál, tapsikol, hangutánzó szavakat ismétel, meg lehet zabálni. Mindig mutat nekünk valami újdonságot, nagyon szórakoztató. Egyébként változatlanul nagyon rendes baba, éjszaka végig alszik, szépen eszik elszórakoztatja magát a játékaival ha valamiért nem tudunk vele lenni.

A terhességet viszonylag jól viselem, bár már nagyon várom a végét. Nagy baba várható, a nőgyógyászom szerint nagyon oda kell figyelnem a táplálkozásomra, mert különben 5 kg-os is lehet. Nem nagyon hízhatok és a szénhidrátot is nagyon vissza kell fognom, mert egy árnyalatnyit több a magzatvizem az átlagosnál. Ennek oka állítólag a vércukor-ingadozás lehet, bár a terheléses eredményem tökéletes volt. Volt esetleg valakinél vagy ismerősnél ilyen magzatvíz-többlet? Andrissal ezerszer többet nassoltam és nem volt ilyesmi. Persze 4070-nel született, de ez inkább a genetikának köszönhető.

A hétvégét a szüleimnél töltjük, netezhetek kedvemre, úgyhogy járok még erre :)

Copfi

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Sziasztok!

Ma ballagáson voltunk, nemrég jöttünk haza, Fanni 2 perc alatt elaludt, úgy elfáradt.

Bogesz: Siesta és Maus szandálunk van, mindkettővel meg vagyok elégedve. Viszont pont ma állapítottam meg, hogy ideje egy számmal nagyobbat venni Fanninak, mert kinőtte. Kb. 2 és fél hónapot hordta a 18-as méretet, de mikor megvettem neki, akkor jó nagy volt a lábára. Most meg már épphogy nem lóg le...

Agnesgoboly: irigy, irigy vagyok! Vásárlás és masszőr??? Én is akarommmmmmmm

Csoki: hú, én is várom a beszámolót :wink:

És végül, így járunk mi: :wink:
Kép Kép

horvviki

csajok,tudna valaki ajánlani Pesten játszóházat?
Találtam itt a környékünkön, felhívtam őket, jővőhéten szerettem volna vinni Danát, erre ott is nyári szünet kezdődik :? .
Apa meg sokat jár Pesten, néha elmennénk vele.

Copfi jó hogy jelentkeztél, én nagyon irigy vagyok ám :oops: rád :lol:

Fanni, nagyon ügyi :wink:

Kép
mona76

panni!

bölcsi nagyon jó, itt nagyobb gyerköcök is vannak, játszóházzal egybekötve, tegnap két orát probáltunk meg, azt mondta a néni, hogy egy kicsit sirt, de egyébként nem volt gond vele.
hát elöször nagyon rossz volt otthagyni, de lassan nekem is meg kell szoknom. Muszáj lesz néha beadni 2-3 orára, mert igya párom is tud dolgozni, tudjátok itt nekünk sajna nincs nagymama és olyan ismerös se akire rá tudjuk bizni. De azért annyira nem bánom mert legalább találkozik más gyerekekkel is na meg megtanul spanyolul.

copfi!
hihetetlen hogy jön a kisteso, sok boldogságot nektek!

horvviki!
Fanni csúcs, már megy... :shock:

további szép hétvégét!

Kép
nora80

Márkanyuka
A hírek bíztatóak. :wink: És mit szóltál volna, ha a teszt pozitív? :lol: :lol:

Csoki
Hol a mára ígért beszámoló? Kiváncsi vagyok :oops: :lol:

Ági
Néha igazán ettől is kifáradhatzs te is :wink:

Copfi
Mindjárt szülsz :shock: Gratula!!!! Te egy kis hős vagy :D

Viki
Fanni nagyon ügyi!!!!!

Nóra
Mi otthon vagyunk, mégis hasonló cipőben járunk. :( Ti legalább nyaraltok egész évben :wink:

Csajok, Atinak megvettük a szülinapi ajándékát. (Az egyiket :lol: ) Nem tudom mikor lesz jó, de én beleszerettem. A leírás szerint nemsokára.használni is tudja. Dobok egy képet. Össze kellett rakni, hogy minden okés-e vele. Most így dugdossuk még vagy egy hónapot. :lol: :lol:

Kép

mikegirl

Csokiiiii, beszámolót várjuk!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mike: Tutira élvezni fogja Ati:) Hangusznak is vettünk egyet és kisem lehet őt robbantani belőle. Mindenhova ebben utazunk.....és megy a hiszti, ha esetleg itthon hagyjuk!
Nekünk ilyen van:
Kép

Viki: Fanni nagyon ügyes kiscsaj. Szerintem nekünk sem kell sokat várni, mert néha már megindulna......de aztán mégsem!

Vettünk kis szandit 19-est, már eggyel nagyobbat kellett, mint eddig. Plusz vettünk neki egy nagyon cuki strandpapucsot, majd dobok róla képet! Annyira aranyos......

Na megyek!

Csoki: Jelentkezzél!!!!!! :shock:

Kép
kis pupu

Jelentem a vérzés 2 tabletta után elmúlt.

Agnesgoboly: nekem vastag volt a nyálkahártya, még 3 hét vérzés után is 18 mm-es, ezért kellett tesztet végeznem.

Mikegirl: ha pozitív lett volna a teszt, akkor gondolkodás nélkül megtartottam volna (persze ha semmi egyéb baj nem lett volna). Soha nem tudnék egy bennem fejlődő kis életet eldobni magamtól.

Képzeljétek bedöglött a mosógépünk. 4 éve vettük, eddig minden jó volt. Most pedig épp az Ádám ruhái voltak benne, a programválasztó gomb folyamatosan forog körbe, a vizet ereszti be, de azonnal szivattyúzza is ki, a dob pedig meg sem mozdul. Fantasztikus! Holnap hívunk szerelőt.

Na megyek főzni, apa fúrja a biztonsági rácsot, Ádám és Márk kekszeznek.

Kép
Kép
márkanyuka

Kispupu, Mikegirl: mennyiért adnak egy ilyen bicajt? :wink:

horvviki

Én Kenguru Goldban vettem neki, ott 15ezer volt.
De itt megtudod nézni:
www.bambino.hu

Kép
kis pupu

Elől a lápma világít, zenél.....
És nagyon jó, mert fémvázas, tehát elég masszív és sokáig lehet használni!

Mi tényleg nagyon imádjuk!!!!! :lol: :lol:
Hangyusz nagyon büszkén utazik benne!

Bambinonál kicsit olcsóbb, de én inkább egyből megvettem.
Eredetileg azért indultunk vássárolni, hogy nekem vegyünk cípőt. Cípőt nem kaptam, de lett helyette tricikli:) Ez általában mindig így történik! :shock: :lol:

Kép
kis pupu

Ja igen bocsi :oops:
Maja éppen nyűgösködik bujik a 7.-8. foga....
A bilizés továbbra is megy. A hiszti nálunk is erősen kezd kijönni. A hugom teljesen elkényezteti :? Aztán meg rajtam akar csüngni egész nap. És ha nem..... akkor aztán van rapi
Maja egyre jobban elvan ebben az új helyzetben szeret itthon is meg ott is. Mostmár rájött a technikára ügyesen kuszik... Igaz a többiekhez képest ez is elég erős lemaradás... mindegy :oops:
Nyáron szinte végig együtt leszünk a barátommal ugyhogy mostmár hozzá is még jobban hozzá fog szokni.

Ja és nem is gondoltam volna hogy egy makaróni tészta egy órára is leköti a figyelmét... :roll: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Márkanyuka
Ugye nem gondolod, hogy azért kérdeztem? Inkább a meglepetés része érdekelt a dolognak. Derült égből meglepetés bébi :lol: :lol:

Viki
A bicaj a Decatlonban volt 17 ezer. Szintén fém vázas, az ülés 3 pozícióban állítható, így akár 3 éves korig is jó.
Ja, és persze mi sem ezért mentünk :lol: :lol: De ez mindig így van. Célirányosan megyünk, mert szükségünk van valamire - nem Atinak, nekünk - de aztán a végén Atinak veszünk egy jó csomó dolgot :lol: :lol: :lol:

mikegirl

Hello!

Mike a recept. A mindemgettén van, de bemásolom ide. Annyi, hogy a tojásból csak a sárgáját szokás ilyenbe tenni állítólag, de isteni finom...
Hamburger - házilag

Hozzávalók:

A hamburgerhez:

4 db puffancs

csalamádé

lila hagyma

ketchup

mustár

sajt

A húspogácsához:

50 dkg darált hús (fele marha, fele sertéshús)

1 nagyobb hagyma

sok őrölt bors

2 evőkanál mustár

kb. 3-4 evőkanál ketchup

1 egész tojás

(ha a massza túl laza, akkor 1-2 evőkanál zsemlemorzsa)

Elkészítés:
A darált húst egy tálba tesszük, megsózzuk, 2-3 mokkáskanálnyi borsot szórunk bele, hozzáadjuk a nagyon apró kockákra vágott hagymát, a 2 evőkanál mustárt, a tojást, és kanalanként a 3-4 evőkanál ketchupot. A masszát összegyúrjuk, és 4 egyenlő kupacra osztjuk, amelyekből szép, formás húspogácsákat készítünk. Célszerű olyan nagyságú pogácsákat készíteni, amekkora a puffancs átmérője. Egy ecsettel a húspogácsák mindkét oldalát kicsit megolajozzuk, és egy jénaira fektetve, fóliával lefedve 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Egy teflont kissé megolajozunk, és kislángon, lassan (kb. mindkét oldalát 8-8 perc alatt) pirosra sütjük. A puffancsot kettévágjuk, megrakjuk egy kis csalamádéval, rátesszük a húspogácsát, egy szelet sajtot, lilahagymát, ketchupot, mustárt, és előmelegített sütőben 5 perc alatt átmelegítjük a hamburgereket.

mamiblue

Sziasztok!

Mikegirl: Hát persze hogy értettem, hogy kérdezted!

A délelőttünket a gyermekklinikán a sebészeti ambuláncián töltöttük. Márk már napok óta panaszkodott, hogy fáj a forgója, combja. Reggel már annyira fájt neki, hogy irány a doki, aki beutalót adott. Végül megvizsgálták, csináltak UH-ot, de semmi eltérést nem láttak. Kenegetni kell Fastum géllel, valószínű csak izomgyulladása van. A végén majdnem kinevettek minket. Ez nagyon rosszul esett. Pedig tényleg fájt neki, sőt mikor vizsgálák még sírt is, ettől persze az én könnyeim is potyogtak. Még arra sem foghatják, hogy a suliból akar lógni, hiszen már szünet van. Majd meglátjuk hogy rendbe jön-e egy héten belül, ha nem akkor vissza kell menni. Még jó, hogy a párom a héten szabin van. Meg anyósom is itt van, ma engedték ki a klinikáról.

Megvan a megoldás a korlátra: halászháló. Itt Szegeden a Kenderboltban vettük, a párom épp most próbálja rögzíteni. Ha már teljesen kész lesz, akkor dobok fotót, ha érdekel valakit. És csak 2.000,- párszáz forintot fizettünk érte.

Kép
Kép
márkanyuka

Csokinyuff: nagyon cuki Maja, főleg ahogy a bilin ül. Meg lehet zabálni. Amúgy ki a képen látható hölgy?

Kép
Kép
márkanyuka

Csajok! Milyen az a pelenka kiütés??? Most fürdéskor vettem észre, hogy Fanni fél feneke tiszta vörös :shock: Még délután nem volt semmi, most meg tiszta piros :shock: Vagy mi lehet???

horvviki

Viki: pöttyök is vannak vagy csak simán piros? Próbáld meg egy kicsit szellőztetni a popsiját. Nálunk akkor szokott előjönni egy picit, amikor bújik Ádámnak a foga. Nálunk az vált be, hogy semmivel nem kentem be, csak simán a pelenkát rátettem, így hamarabb meggyógyult.

Kép
Kép
márkanyuka

Szépjóreggelt :)
Újra itt -vissza állítottam a kenelt :? Most az a rendszer -ha mindenki itthon csajok kijöhetnek egyébként bent játék..teljesen kezelhetetlen volt a dolog...
Bogesz szavaztam én is -igazán nem esett nehezemre-Szaffi nagyon fotogén :) Melyik játszóházban voltatok?Amiket én ismerek ott ilyen piciknek nem igazán van lehetőségük kibontakozni Pl Kölyökpark -5 évesem szereti de tesókat még nem vinném..
Mike -hát igen az elején gyakran benyalnak mindenféle kórságot de aztán ez évről évre jobb lesz -lehetne nálunk is olyan a bölcsi mint amit Nora írt -fontos hogy jó legyen -sok ismerősömet nem zavarja hogy a gondozó nénik egyik cigiről a másikra gyújtva várják hogy elteljen a nap..
Bringa klassz -szerintem érdemes már most limitálni az ajándékok mennyiségét mert úgy jártok mint mi hogy egyszercsak kiszorultok a saját nappalitokból :)
Csoki teljesen futurisztikus ahogy Maja trónol :D ..ekkora gyereket én még sosem láttam bilin űlni :D ..barátod hogy viszonyul Majához? ..neki van már gyereke vagy teljesen kezdő?
Márkanyuka tiszta pipa lettem amikor olvastam mi volt a dokinál :twisted: ....különösen érzékeny vagyok a témára -jobb lenne ha nem röhögcsélnének hanem végezzék tisztességesen és alaposan a munkájukat .Remélem múlik a fájdalom ..
Viki ha egybefüggően vörös a popsi akkor lehet egyszerűen a fogzás miatt olyankor könnyen és gyorsan kipirosodik -de ha kis szigetek vannak benne kis piros pöttyökkel akkor akár gomba is lehet..a szája belül nem fehér?
Barbinak nagyon tetszik a lovastábor -tegnap este megérkezett piros volt a pofija csupa piszok mindene, ragadt a meggytől meg a ribizlitől -olyan volt mint az élet :)
Csajok meg megkapták kárpótlásul a bezárásért Babszi régi sátrát meg a Fischer Preis tanító kutyusát - írtó jó fejek bent ülnek a sátorban és sanyargatják a blökit.. :) Kép Kép Kép Györgyusz kitekaktusz másodállásban plüsst is vállal .-)

Kép
Kép
panni7

Márkanyuka -egy srófra járunk popsi ügyben :)

Kép
Kép
panni7

...kinyírtam a telefonom :( mondtam férjnek h leesett a kőre és azóta nem működ... -csak azt nem mondtam hogy az emeletről a pince lépcső kőre :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
panni7

Csajok, köszi a segítséget popsi ügyben, de még tanácstalan vagyok. Reggelre már nem volt piros a feneke, viszont egy-két pötty van rajta. De csak a feneke egyik felén :roll: Most figyelgetem mi lesz ebből. Remélem elmúlik. Ja, és biztos viszket neki, mert ha leveszem a pelust róla, egyből odanyúl, és vakargatja, de ha rajta van a pelus, akkor nem venném észre, hogy odanyúlkálna....

horvviki

Hello!

Viki: Lehet, hogy csak 1 bizonyos kajától lett piros a popsija.

mamiblue

Regi popsija is piros volt egyik nap, bekentem aztán elmult, de tényleg ez a fogzással van összefüggésben? na ezt nem tudtam, szerencsére hamar elmult.
most éppen elaludt a drága ugyhogy megyek ebédelni :roll:
holnap csak egy orát marad bölcsiben, jo hogy nem sir amikor visszük, meg amikor elhozom akkor is probál visszanyulni a néni felé aki vigyázott rá :)

Kép
nora80

bogesz, engem is nagyon érdekelne, hogy hol voltatok játszóházban :wink:

Danus kapott párizsit, rendkívül bejött neki :lol:
Panni, nem is értem, hogy tudtál 2 felé futkosni :lol:

Eddig nagyon akartam hamar-gyorsan a kistesót, de apa még nem :roll:
Már 2 hetet késik a bajom, tegnap csináltam tesztet, és olyan gyomoridegem volt kétségbe estem , hogy inkább még várathatna magára a tesó, és szerencsére igy lesz :)

Kép
mona76

Mona: Hát én nagyon akartam a kistesókat is, de mikor pozitívak lettek a tesztjeim azért majréztam kicsit! Szóval még ha akarja is az ember, akkor is nagyon el lehet bizonytalanodni...hogy bírsz majd 2 kicsivel...főleg ez szokott a nagy kérdés lenni! De erről Copfi tudna majd nyilatkozni!:)

mamiblue

Márkanyuka! A hölgy a barátom nővére :wink: imádja Maját
Panni! Teljesen kezdő :lol: :lol: :lol: de a pelenkázásba már profi :lol: :shock: . Nagyon szereti Maját, meg Maja is birja jól elvannak hosszabb időre is nélkülem akár. :)

Kistesó... hmmm néha úgy érzem Majával is betelika pohár....de mégiscsak szeretnék 3 éven belül legalábbis valami kis kezdeményt :)
Vendég

Csoki, örülök, hogy találtál párt!

Viki, Eszter popsija is nagyon ki tud pirosodni a fogzás miatt, a legdurvább eddig olyan volt, hogy a seb váladékozott. Szegénynek akkor nagyon fájt, napoztattam, kamillával mosogattam, bepanthennem kentem és 1-2 nap alatt rendbejött.

Panni, telefon :lol: Lányok haláliak a sátorban!

Na mennem kell, mert felébredt!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

sZIASZTOK! Játszóházban Érden voltunk, de Pesten eddig még sehová sem tudtam vinni, mert 2 éves kortól vállalnak csak felelősséget! :? Érden is a váróban ültem s figyeltem mit csinál, de marha jól elvolt!

FAnni hihetetlenül ügyes, de erre már többször rácsodálkoztam!

Az ikrek nagyon cukkerek és milyen nagyok :D

Copfi, gratulálok! Nem semmi vagy! Jelen állapotban biztosan nem tudnám végigcsinálni ezt! Meghajlok előtted!

Csoki, örülök, hogy boldog vagy és a fiú családja elfogad és szeretnek a kis prücsökkel együtt! Nagyon nagylányos a kis bilis képen,igazán ügyes! Kaki is megy, vagy csak pisi???

Kép
h.bogesz

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A SZAVAZATOKAT!

Kép
h.bogesz

Panni: Nekünk is majdnem ilyen macsekunk van, csak kisebb kiadásban! De ő is olyan jó fej. Ma felmászott a csúzdára és le is csúszott :) Sajnáltam, hogy nem tudtam felvenni...Ja, a medencés csöves dolgot a férjem is eljátszotta, csak nekünk a kertbe ment a víz...

Kép
Hu, olyan kicsi ez a macs, alig látszik a képen :(

Mike: Nekem meg úgy néz ki, hogy májgyulladásom volt, és 99%, hogy a Kolpingban kaptam...szerencsére nem vészes, de azért ez nagyon gáz!

mamiblue

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?