A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Ja még valami, aztán mára eldugulok:
A mostani kedven képem:
Kép Julcsi és Süti

Pár napja "észrevette" a kutyát Julcsi, és azóta imádja, folyamatosan vigyorog rá, hangosan kacag, ha megközelíti. Olyan édesek lesznek, ha már Julcsi mászni/menni fog, és együtt fognak játszani! :lol:

Kép
hbetti

Éjjeli bagoly 4.:

Betti! Julcsi tüneményes! Mint egy kis keleti bölcs! (14 év?? Ez igen!! Még gombócból sem kevés.)

Minyu! Szorítok Nándiért! Csongi fogsorához gratulálok! Gyere, hogy mi lett Nándival!

Starlark! Eszike! nagyon jók a nyugágyas képek!

Eszike! Előbújt a fog?

Gabi! Hurrá!!!!! Éljen a forgolódás!!!!

kistiggrincs! Zalán olyan jókedvű kislegény, szeretem nézegetni!

A.m! Minike olyan a képen, mint a szívtipró színész! Biztos pistulnak majd érte a csajok!

A mi éjszakánk is furán alakult, azzal kezdődött, hogy egész délután semmit sem aludt, pedig minden etetés után szokott. Este nagyon nehezen aludt el. Reggel 4-kor keltünk. Ahogy Honey mondaná: azt sem tudtam merre van arccal előre... Ma viszont rengeteget aludt, és este is olyan jókedvű volt! Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre szerelmesebb vagyok a fiamba. (pedig azt hittem, hogy ez fokozhatatlan) Biztos attól van, hogy már komolyan kommunikál.

Jó éjszakát mindenkinek!
blúmi

a.m.!
Ötödik éjjeli bagoly is jelentkezik végre. :D

Monee!
Jaj, de aranyos tappancsok. Olyan ügyes vagy ezzel a varrással. Én anyum varrt régen sokat, ragadt is rám valami a koszon kívül, de én nem varrok. (és legalább sokat keresel rajta?)

Starlak!
Nagyon drága, ahogy egyedül eszik. Mi is újra bevezettük a cumisüveget, mert elfelejtett belőle enni, és most már ő is így fogja. Kaja közben nálunk is ugyanaz megy, mint nálatok. Kézzel való matatás. De én a partedli alá teszel textilpelust is, így a keze mostanában alatta van, így kevesebbet nyúlkál.

Nyűgösség: ma meg tegnap Dávid is nagyon nyügi volt. Remélem nem a következő foga jön, mert megint 2-3 naponta kakil, mint anno mikor a foga jött. Bízom benne, hogy a gyümik hozzák meg a hatást. De én ennek úgy örülök lányok, hogy van kaki. Ja, és két napja mi se alszunk 3 körül. Kaja nem kell, csak a duma menne, ha lehetne. Ez tuti, hogy a telihold miatt lehet akkor.

Gabolino!
Hatalmas gratula Andornak! Már én is úgy várom, mikor fordul meg hasra. Az utóbbi napokban nagyon próbálkozik a pasim, remélem már hamarosan örülhetek én is. Mikor egymás után csinálta meg a hasról hátra való forgást, én is csókolgattam örömömben a gyerkőcöt, nem is tudta, mi van velem, miért örülök ennyire. Jó dolog ez.

Konan!
Hogy fejlődik Annácska mozgása? Nem kezdett el mostanában kúszni, mászni? Nem lehet mint Holkáéknál, hogy a mozgás fejlődés miatt kel sokszor?

Eszike!
Jelentem, ma mi is sétáltunk nagyot.

Minyu!
Drukk hegyek! ++++++++ Csonginak gratula.

Húúú, átalvás. Minyuról jutott eszembe. Ilyen se volt szerintem. Mint írtam, ma meg tegnap keltünk éjszaka, és reggel mikor párom elment hulla voltam, nem keltem fel, gyerek se kelt kajálni, pedig fél 7- 7 felé szokott kelni. És a védőnő kapucsengője ébresztett minket 9-kor! Azt hittem rosszul látok! Este 8-kor evett utoljára, és mikor fél 10-kor elment a védőnő, akkor szopizott. Persze gondolhatjátok, mennyire tele voltam (bár 11-kor még fejtem szerencsére), szinte fulladt a gyerek, nem bírta nyelni, a másik is folyt közben. Régebben volt már, hogy 12 órát kibírt kaja nélkül (este 7-től reggel 7-ig), de ezen megdöbbentem.

Betti!
Jó a kutya – Julcsi kép.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hihihi, mondhatnam, hogy ejjeli bagoly 6. jelentkezik, de itt mindjart delelott 11 lesz :lol:

Aranyosak vagytok a topiktalival kapcsolatban, szivesen jonnek, mi mar 2 het mulva megyunk haza, Szombathelyen kezdunk, utana megyunk Pestre, ez azt jelenti, hogy apr. 1-jetol leszunk csaknem 3 heten ott. Lehet szamolgatni, tervezgetni. En nem mertem javasolni, mert nem gondolnam, hogy korulottem forog a vilag, de nagyon-nagyon orulnek, ha tudnank szemelyesen talalkozni, es osszeereszteni a babakat :D

Minyu: de jo, hogy Nandi javul !!! Remelem, tenyleg mehettek haza, es minden okes lesz vele. Csongi meg nagyon kis ugyes, mar tenyleg egesz kis fogsora van, a mozgasrol meg nem is beszelek !!!

Betti: Julcsi nagyon edes, ahogy simizi a kutyat :wink: Nemsokara majd a hatan fog mar lovagolni. Mi is habtapizunk, ugyanugy ahogy ti. Bar meg nem kell, azert remelem, elobb-utobb csak elindul Bendo is. (Tetszett a HP :D ) A kincseslada nem hulyeseg szerintem, nekem is van. Mondjuk en csak egy egyszeru femdobozt neveztem ki, de mar benne van pl. a pozitiv terhessegi tesztem, meg az elso hajvagasbol (ugyanis levagtam mar a kiskoru elkoveto hajat) egy tincsecse, hogy bebihaj is legyen benne, szvoal idovel szepen-lassan gyarapodni fog.

Gabolino: Andornak nagy gratula a forgashoz, nemsokara mar o is elindul felfedezni a nagyvilagot :wink: Es milyen tornat csinaltatok, ami segit ebben? Meg Bendonek sem volt meg a hatrol hasra, szoval nehany jotanacsnak orulnek :wink:

Marti: de jo, hogy Agi baratnod ilyen jol, gyorsan helyrejott, a kismano majd mindenert karpotolni fogja. Itt nalunk ezert nem is vegeznek sulybecslest, mert nagyokat lehet tevedni. En pedig tobbszor is kertem, mert szamitottam egy nagy babara, akit aztan nem is tudtam vilagra hozni. Az az alaphelyzet, hogy mindig termeszetes uton probalja meg az ember, aztan ha nem sikerul, akkor johet a B terv. Mondjuk a baratnodnek sikerult, bar azert meg is fizetett erte szegeny.

Szeder: kitartast, lesz ez meg igy se :wink: Ez most biztatas volt am !!!

Starlark: csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz, Doncek nagyon ugyes, mar nemsoka el is kesziti maganak a kajat :lol:

Gwini: ugyesek vagytok, Lalunak kulon dicseret a szopiert !!!

Konan:
jo utat nektek, erezzetek nagyon jol magatokat! Remelem, az ejszaka mar jol aludtatok !

Sziszi: tegnap jo huzos napod volt :? Azert remelem, tudtal egy jot pihizni, es ma egy kicsit enyhebb lesz. Ho??? Megint, nem csodalom, hogy nicns kedvetek kimenni ...

a.m.: mi mar jo ideje a sportreszt hasznaljuk, mert Bendo ... khmm ... kinotte a masikat :lol: Neki nem volt baja a valtassal, de meg soha (!) nem aludt el benne. Mondjuk nalunk az az alapveto gond, hogy Bendo hason hajlando csak es kizarolag aludni, ebben meg nem lehet, igy el-elbobiskol nehany percekre, mert faradt, de az semmit sem jelent.

Noni: kitartast a leszoktatashoz, azt hiszem, ez nem konnyu menet, de mindannyiotok erdekeben jobb, ha minel hamarabb jarjatok vegig.

Eszike: en is megneztem a videokat, hat Noncsi tenyleg kis hipermozgekony :lol: Nemsokara te is rohangalhatsz utana! Bendo is ugy alszik, ahogy Noncsi, majd hozok en is kepet !!!

Monee: jo, hogy visszatertetek a cicire :lol: A betegeskedest sajnalom, de ahogy hallom, mar jon a jo ido otthon is, szoval csak kitartas. Nalunk meg bekoszontott az osz ... :cry:

KépKép
Kép
humanka

Es akkor egy kicsit rolunk. Igazabol sok ujsag nincs, Kicsi Bendo ugy tunik ismet visszatert az ejszaka atalvasahoz, aminek en ugye nagyon orulok. :mrgreen: De nagyon kinlodik szegeny a fogaval :cry: :cry: :cry: Most mar minden nap adnom kell neki Panadolt, pedig nagyon odzkodtam tole eleinte ... van borostyanlanca, kapja a zselet az inyere, es tegnap szereztem chamomillat is, hatha hasznal. Egesz nap nyugoskodik mar hosszu hetek ota ... es latszik, hogy fogzik, minden tunetet hoz. Persze a fogacska meg sehol. Meg karacsony elott kezdte ... remelem, mar lassan kibujik, es hogy nem fog minden egyes fogaval ennyit kinlodni, mert ez mar borzaszto. Tegnap ejszaka sikitva ebredt fel, es mire bementem a szobajaba, mar a kisparna, a takaroja a szajaba volt gyomoszolve :cry: olyan rossz latni, hogy ennyire szenved.

KépKép
Kép
humanka

Kepeket elfelejtettem ...

Kép kutya pajtival ...

Kép a kedvenc jatek :)))

KépKép
Kép
humanka

Lányok!
Jót nevettem a sorszámozáson. Én meg lehetnék "hajnali napkelte" :D ,de Gyuszika ilyenkor kel ill. már negyed 6 óta fenn van csak 6 után kér enni. Addig csöndben el van a kiságyban. Hát nem hiába jól nevelt gyermek :lol:
Szóval ezen a reggelen nagyon megérte felkelni. Ugyanis Minikém hátról hasra fordult,mert meg akart szerezni egy játékát :D :D :D :D Hát én is össze-vissza simiztem-pusziltam. Nagyon boldog vagyok.
Már napok óta készült rá...és ma sikerült végre.

Ági!
Dávid is biztosan hamarosan megfordul. :wink: :D

Betti!
Nagyon édes Julcsi a kutyival. Tényleg nemsokára már a hátán fog lovagolni :lol:

Humanka!
Jó,hogy jöttél. Már jön az ősz???ja persze 2 évszakkal előrébb vagytok :wink: :)
Örülök,hogy Beni átaludja az éjszakákat ismét.
Imádom nézni a kis vidám babád képeit.Mosolyt csal az arcomra

Blúmi!
Köszi :D :D
És én is egyre jobban beleszerelmesedek Gyuszikába. Pont ez az érzés töltött el valamelyik nap ill. minden nap. Ezen elgondolkodtam,hogy lehet-e jobban és igen,minden nappal :D
Mikor olvastam a soraidat futkosott a hátamon a hideg :D

Kép
Kép
a.m.

Jó reggelt!

Meghívlak benneteket egy fini tejeskávéra és péksütire ( amit én sütöttem ma reggel... - igaz mirelit volt, de akkor is én sütöttem :lol:
Egy kis engesztelés, mert nem tudok mostanság írni, csak olvaslak benneteket.. ami nem az én formám egyébként.. jövök, ahogy tudok..!!!

Csak Nektek!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeder74 2009.03.13 08:37-kor.

szeder74

Kép

szeder74

Szép jó reggelt! :)

Szeder,
Csjú, köszönjük szépen! :) ez iiiigazán jól néz ki :D

Am,
Hatalmas gratula MiniGyusznak!!! :D :D:D:D De örülök!!!! :) Tök jóóóóó!!!! Lassan beindul már mindenki :D

Betti,
Csúcsszuper a Julcsis kutyás kép :) Hogy tűri az a kiskutyi :D Jaj, nagyon cukor szépséges a lánykád! :)
A doboz sztem tök jó ötlet. Ezen felbuzdulva sztem én is rendszerezni fogom, mert tenni tettem el dolgokat, csak nincs kinevezve egy doboz neki. De majd most :)

Humanka,
De jó,hogy jöttél! :) Csudaszép Benőd! :) Mekkorát nőtt!!! :O
Akkor írok pár tornázós formát , ahogy kérted :)
1. Görgetés pl. balra, hátról hasra: bal lábát felhúzom neki (mármint mintha ő húzná fel magához) és átfordítom valamelyest,közben a másik lábánál a bokáját fogom,hogy az kinyújtva maradjon. gy ő maga szépen tudja hozni a felső testét.
Ugyanígy lehet másik iránybe.

2.Mászás előkészítés: hason fekszik a baba és hátulról megfogom a két combiját és elkezdem mozgatni, mászást imitálva. Érthető? :? Jobb-bal felváltva mozog, popsi felé lábakat felhúzva.
Hétfő óta csinálom és Andor rögtön ráérzett a dologra és maga is többször huzagatja fel a lábát, csúcsosítja a popóját. Ma reggel meg Szabolcsom odahozta a nagyágyba és totál kidugta a kis fenekét és még tolta fel állásba is a lábát. Csak még a kezével van "baj", mert ilyenkor azt oldalra teszi és az arcát meg az ágyba nyomta :) így próbált előre haladni :D (bocsesz,hogy "kinevetem", de olyan cuki volt) szóval ilyenkor elhagyja a támasztást, de én ezt korrigálom: mutatom,hogy támasszon és kicsit fogom is a kezét,hogy nem csapja oldalra.

3. Kézmozgás: hason fekszik és mögöle a kezeit kezdem el felváltva előre léptetni. (mintha elkapna mondjuk egy játékot és magához húzná egyik kezével)

4. ezt pedig egy cikkben találtam de Andor nagyon élvezi: Feküdjünk a hátunkra, térdünket behajlítva emeljük meg a lábunkat. A baba hasaljon a lábszárunkon, tenyerét tenyerünkbe támasztva nyújtott karral tartsa magát. Közben hintáztassuk a lábunkon: ez élvezetessé teszi a „tornát”, és hasizomgyakorlatnak sem utolsó.

Most ennyi, mennem is kell, mert felébredt :) Ha vmi nem világos a lerásban, szólj. :)

KépKép
KépKép
gabolino

Yvette,
Örülök, hogy hallok a másik Maja babáról is. Ja, és gratulálok a vállalkozásotokhoz. Nem semmi energia kell hozzá így két gyerkőc mellett. (én örülök, hogy ha mindent elvégzek egy nap a ház és a család körül)

Holka,
Nagyon ügyes Emma baaabaaa!!! Már ilyen szépen gőgicsél? Az én Majám még mindig az oroszlánhörgés és a vércsevijjogás közötti hangon kommunikál.

Anyoooka,
Nagyon édesek a gyerkőceid. Főleg a hajtépős kép tetszik!

Márti,
Gratulálok a barátnődnek ! Átérzem a helyzetét (két nagy babó után van tapasztalatom a repedésről)

Konan,
Ne aggódj, hogy még nem kúszik-mászik Annácska. Eljön annak is az ideje.
Én már előre félek tőle, mert tele vagyunk lépcsőkkel. Amikor a fiam ekkora volt, még egyszerűbb volt, mert kis kapukat és korlátokat tettünk fel, amiket mindig zártunk ha az adott szinten tartózkodtunk. De most már attól is félhetek, hogy a fiam nem hagyja-e nyitva valamelyiket, amikor Majácska már kúszik-mászik-megyeget.

Eszike,
Imádom ezt a csúcsospopsis képet. A fiam aludt így mindig (sőt még néha most is – öt évesen!)

Starlark,
Nálunk a kajálásnál szintén jár Maja keze, igaz, ő inkább a kanalat akarja állandóan megfogni. Néha odaadom neki, és akkor igen mókásan összevissza keni magát.

Szeder,
Írtam a blogodra. Remélem, azóta minden rendben Mátéval.

Minyu,
Jobbulást Nándinak!!!! És gratula a kis Csongi-fogakhoz. (nálunk még semmi jele)

Hbetti,
Nagyon tetszik a kincsesláda! Nálunk a gyerekeknek babanaplót vezetek, meg kis monogramos (általam!!) hímzett szütyőbe raktam el az első hajtincsüket, a kórházi karszalagot stb. De azt hiszem az egésznek fogok csinálni egy hasonlót mint amit mutattál. Köszi az ötletet!

Kép
nostawen

Humanka!
Jöjjön már ki az a fogacska! Mekkora hatalmas lett Bendő. Mit csinálsz vele? Akkora a kutya, mint Bendő.

a.m.!
nagy gratula mininek a forgáshoz

szeder!
Hú, de guszta. Köszönjük. Még szerencse, hogy a sor elején vagyok, így nekem is jut az édességből, a későn jövőknek már nem jut. :D

Gabolino!
Köszi a tornát, mi is kipróbáljuk, bár van, amit mi is csinálunk ezek közül a baba mama tornán. De volt ismeretlen is.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani, hogy a babaorrok miért mindig éjjel dugulnak el? :evil:
Nagyon rossz volt az elmúlt éjjelünk is...
Nem értem én ezt már tényleg! Napközben semmi baja nincs Ákosnak, egyet sem szörcsen az orra, este meg dugul, amitől nem tud aludni. Fogalmam sincs, mennyit voltunk fent éjjel, két órára biztos emlékszem, de az csak egy nagyobb szakasz volt, a sok kicsiről nem is beszéltem. És akkor ennek megkoronázására felébredt 7kor, elkezdett az ágyban mellettem játszani és pillanatok alatt hozzányúlás nélkül kitisztult az orra. 8-10ig meg úgy aludt mint a bunda...

Elég nehezen tudom nyitvatartani a szemem. :roll:

Később reagálok majd mindenkinek!
Remélem hamarosan elalszik a kiscsávóm megint és akkor valszeg én is ismét ledőlök mellé.

Kellemes napot!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Vagyok.

Nagyon szépek a babákról a képek :) Mind egytől egyig!!!

Am:
Minike, de ügyes! Látod? Tudja Ő a dolgát!!! :) :) Gratulálok a forgáshoz! Apukájának telefonáltál, hogy tudja milyen ügyes Nagy fiacskája van????????

Ági!
A felkelés tényleg lehet ám az időjárás miatt.. Adél például pár napja kifejezetten jól alszik... csak lesek, mert a babák nem szeretik a szelet.. Lehet, hogy Dávidod azért van most kissé rossz "passzban". Puszika neki!

Humanka!
Nagyon sajnálom,hogy Ben ilyen nagyon szenved :( Jó lenne tényleg, ha kibújna és egy kicsit megnyugodna Ő is.. és neked sem kellene nézni,hogy milyen nagyon szenved! Helyes nagyon a képen Ben! Milyen idő van nálatok,hogy ennyire fel van öltöztetve???
Nálunk iszonyat szél.. és jönnek-mennek a felhők.. 8 fok körül lehet.. de ez a szél most betesz, mert nem tudunk menni sétálni.. szélben nem viszem ki Adélt.. mert úgy mentünk volna, hogy kenguruban és a kutyusokat is megtudtuk volna sétáltatni.. talán majd délután..

Eszike!
Noémi egy akrobata!! Nagyon ügyes mozgású kislány! Annyira tündér pofija van. Látom a TE kis vékony alkatodat örökli majd.. nem lesznek súlyproblémái.. ez már egy plusz pont a felnőttkorban! :) Jobban van már Noémi???

Blúmi :) :) :) Értem én az egyre szerelmesebb érzést!!! De még mennyire!!!!!! Igen, lehet fokozni... nem is keveset!!!! Meg tudnám zabálni.. és a pofiját állandóan puszilgatom.. már mondtam is Adénak, hogy: pusziból állsz már össze :) :) :) Gondolom,hogy Te sem telsz be a fiacskáddal!!!!!

Gabolino!
Julcsi egy tünemény! És Süti is nagyon cuki! Édes lehet Julcsi, ahogy kacarászik Süti láttán. Amúgy csak egy tanács, ha elfogadod: - féregteleníteni kell a kutyát időközönként.. az egyik barátja a páromnak állatorvos.. és ő tanácsolta nekünk is .. tudod van Dinikénk.. ő miatta.

Noni!
Nagyon komoly, hogy elszámolták a dózist!!! Én csaptam volna őket le a párod helyében!! Ez nagyon durva!!!!!!

Minyu!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

Konan!
Úgy ég az orcám megint.. mert elmaradt a hívásom.. majd pótolni fogom.. egyszer csak hívlak.. váratlanul.. akkor meg alig bírsz majd levakarni :) :)
Hatalmas Annácska! Mi? nem értem, hogy hol kell nézni?? a cici ügyet???
Adélnak duzzadt a cicije, mutatni is fogom a dokinak.. mert azt tudom,hogy születésük után a hormonok miatt előfordul.. de most is?????? Annácskának is duzzadtabb a cicije????

Tigrincs!
Zalán egy bűbály pasi!!!!! Hogy viselte az oltást??

Márti! Hogy vagytok??? MIndenki meggyógyult már????
Hogy van a barátnőd????? Készülődés a keresztelőre?? Halad?? Menü????? Írj :)

Starlak!
Költözés??, Úgy várom már lassan, mint Ti!!!! Donátnál ez az egyedül is megy.. naggggyon ott van!! Komoly! Milyen ügyes!!!! Úgy szeretem a fejecskéjét!!!!

Mennem kell.. de még jövök!

szeder74

Monee,
Áááá nagyon sajnálom az éjjeleteket ! :( sztem akkor azért dugul jobban a nózijuk, mert nem mozognak. (háton alszik Ákos?) És ugye főleg ha háton alszik akkor kis sem tud nekik esetleg folyni a trutyi. Nappal meg kimozogják magukat, felhevülnek, a trutyi is könnyebben kijön (szerintem így műkszik ez, de aztán lehet tévedek :) )
Remélem tudsz egy jó szunyálni vele napközben.

Szeder,
Én a Julcsit is elfogadnám kislánkámnak, de nekem Andorom van ;) :D Julcsi Betti babója :)
Tudtatok sétálni?

Itt is nagy a szél. Mi még fél 12 körül kimozdultunk egy kicsit, azért is, mert el kellett mennem a gyerekdokihoz a héten lejáró táppénzes papíromért, de eléggé fújt itt is. Pedig tök szépen süt a nap. Mondjuk a mózesbe azért nem tud úgy befújni, néztem,szóval ennyi levegőzés csak kellett nekünk :)

Ma elmarad az uszink :( hívott a csajszi,h vmi személyes ok miatt - majd elmondja - íyg max a fél 3asra lehetett volna elmenni helyette, de az nekünk nem jó, mert most durmolt be Andor. Szóval felkelteni nics értelme. Majd bepótoljuk a kimaradt hetet.

Ma hasról is megpördült a csöppöm. És olyan jó,ahogyan huzogatja egyfolytában a lábait és tolja kis a popóját :D:D Nagyon cuki :) De sokan ezt már tudjátok,csahát nekem ez most új öröm. Főleg,hogy mozgás terén elég régóta nem produkált újat a fiatal úr :)

KépKép
KépKép
gabolino

a ti gyerkőcöktök nem extra nyűgős ma?

én már nagyon lefáradtam, kezd elviselhetetlen lenni a pasim. Nagyon várom, hogy hazaérjen az apja és szusszanjak. Remélem nem a foga miatt ilyen.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági,
Andor is elég nyűgi, pont most. Kb. 45 percet eludt, pedig ilyenkor szokott egy olyan 1.5 órát. De felnyüszögött erősen. Kivettem hátha csak böfi (volt az is), de miután visszatettem csak nem nyugodott.
Akkor játszottunk, de hamar megelégelte. Kapott inni,az sem kell, nem is éhes. Most visszatettem az ágyába, kicsit dörmög, de talán elaltatja magát. Hááát, meglátjuk... rá sem jellemző ez abszolút.

KépKép
KépKép
gabolino

lekopogom, lehet elnyugodott. Betettem az ágyába, ugyan méltatlankodott, de mivel tudtam,hogy fáradt, ezért nem mentem be hozzá. Talán elaludt... :)

Most szerkeztek pár videót és töltöm fel az Andor oldalra. Meg képeket is, de nemtom, azok lehet fekete-fehérekké válnak (kicsit megkattant a program, újra kéne csinálni, na de az baaaromi sok idő)

KépKép
KépKép
gabolino

Itt jégeső szakadt az előbb,meg tombol a szél is...én meg rohantam le a földszintre,kikukkantani Kamillára,aki egyébként a 3 oldalról zárt teraszon alszik,hogy mi van vele??? Szerencsére nem vágott be odáig a szél meg a jég se,a lányka meg békésen durmol,mondjuk a babakocsiban se szél,se eső nem éri... pedig gyönyörű napsütésben tettem ki 1 órája!

Hú, Apa már itthon! :lol: Csehországban szakadó hóban szállt fel,azt mondta,ilyet se látott még,hogy mossák a havat a repülőről! De csak 15 percet késett és elérte Prágában a csatlakozást! Most meg osztályértekezik és a keresztelői meghívókat nyomtatja. Majd lefényképezem és felteszem ide. nekem tetszik!
Szóval este végre visszakapjuk Apát! Már nagyon hiányolják a gyerekek,persze főleg a 2 nagy, de Berci is mondogatja,hogy "Apa elment dolgozni!"

Bejci???

Csak egy icicpici életjelet légyszi,hogy hogy vagytok!

Szeder!

Minyu írt este!
Ági barátnőm jobban van,majd holnap megátogatom őket és beszámolok valamikor, csak nagyon sűrű lesz a hétvége,ünnepekkel tarkítva.

Holnap Ágiékhoz megyünk délelőtt,aztán ebédre unokatesómékhoz,aki holnap lesz 20 éves! Vasárnap a sógorom névnapját (Gergely) ünnepeljük,de délelőtt Csabim el akar menni a 15-ei városi ünnepségre. Olyan büszke vagyok rá,hogy ezt szeretné,komolyan,hisz még kicsi,de úgy érdekli!
Ma, az ovis ünnepély volt, Kolompos -előadással tarkítva,kicsi fiamat felöltöztettem szépen fehér ing-fekete nadrág-zöld kockás mellénybe,rá a kokárda, egész úgy nézett ki,mint egy picike márciusi ifjú! :lol: Lehel meg ránézett,átölelte és azt mondta: "Csabi, Te vagy a hős!" Jaj,olyan édesek voltak!

Na megyek,megküzdök a tengernyi vasalandó holmival!

Márti
borossné becz márta

nem nyert...megint nyügizik... :(

KépKép
KépKép
gabolino

Hello anyucik! :wink:
Márti: Köszi a hiányolást, már jobban vagyok. Szedem a gyógyszert, ma eddig 91 volt a legmagasabb pulzusszámom, egyre jobban vagyok!
Jaj de édes Lehel!
Ági barátnődnek gyors regenerálódást kívánok így ismeretlenül is! ( Többek között én ezért örülök, hogy az én szülésemnek csaszi lett a vége.. még így is nehéz volt! )
Húú, de izgi, már a meghívókat nyomtatja Apa!! Várjuk a képet róla!

Gabolino, A.m: Nagy-nagy gratula a kisfiúknak a forgolódáshoz!
Apropo...asszem Gabolino beszélt az "újratanulásról"... ha véletlenül leállnak pl valamelyik forgással, nem kell megijedni, pont mostanában olvastam, hogy amit már egyszer megcsináltak, azt tudják! Csak max. nincs motiváció, hogy újra és újra csinálják!

Eszike: Noncsit továbbra sem hiszem el... :lol: Annyira cuki, hogy ilyen kis perpeetum mobile... lesz vele gondod... :wink: És köszönjük a kedves szavaidat Biusról, igen mi is úgy látjuk, hogy most sokat változott, főleg mert már nem csak fekszik egy helyben...

Monee: Hát jobb éjszakákat kívánok Nektek! Átérzem a helyzetet2, egy-két rosszabb éjszakánk nekünk is volt nemrég, de már visszaálltunk a 2 éjszakai kelésre, ami nekem tökéletesen megfelel. :)

Minyu: Remélem ezt a hsz-t otthon úgy olvasod, hogy minden kis pasid ott van körülötted és Nándi is jobban érzi már magát! :)

Betti:
Ez a kis kincsesláda tényleg jó ötlet! Én eddig a vitrinben tartottam Bius első dolgait (Még a köldökcsonkot is eltettem... :oops:

És még a képeket akartam megdicsérni: Mindenki babája tündér édes, a mosolygós, a kutyás, a kedvenc-játékos...a cumisüveg-tartós videó is szuper..

Én ma elkezdtem bölcsit vadászni! Hát lehet, hogy mégsem lesz olyan egyszerű, mint hittem, mert ahol protekciónk lett volna, ott vezető-váltás volt, úgyhogy valamit ki kell találnom... nem akarom Biust itt a belvárosban ( VII. kerület) bölcsibe adni! Viszont találtam egyet Zuglóban, ami szemben van a melóhelyemmel... valahogy bekönyörgöm magunkat!!...
Vendég

Sziasztok!

Zalán dicsérteket köszönöm, nagyon jól esnek :)

Eszike: nagyon aranyos a csúcsos fenekű Noncsi :D A hintás kép is aranyos :)

Monee: nagyon ügyes vagy, nagyon jól néz ki ez a hordozó (Mei Tai, ugye?) Nyűgös éjszakákat sajnálom. :(

A.m: 17 napja átalussza az éjszakát? Az nagyon jó :D Gratula Mini Gyuszinak a hátról hasra forgáshoz :)

Eszike, Starlark: ez milyen hinta? Nagyon tetszik. Doncek pedig iszonyatosan édes, ahogy alszik benne :)

HBetti: örülök, hogy normális volt az APEHesl! A kötelezőt jól viselte, ott csak hüppögött, de a Prevenarnál eltört a mécses. Egyébként a dokink is mondta, hogy az fájdalmasabb. Szerencsére nem lett lázas. Tényleg aranyos az a doboz. A kutyás kép meg nagyon tetszik! :D

Gabolino: gratulálok a hátról hasra forgáshoz Andornak!

Gwini: tök jó, hogy Lalu hajlandó újra szopizni :)

Minyu: örülök, hogy Nándid jobban van, és gratula Csonginak a 3. foghoz :)

Márti: örülök, hogy rendben van a barátnőd! Kamillának jobbulást a náthából!

Blúmi: én is imádom, amikor dumál :)

Ági: gratula az átalváshoz!

Humanka: sajnálom, hogy igy megszenveditek a fogzást :( Az a nagykutyás kép nagyon tetszik :)

Szeder: ez nagyon jól néz ki! Szivesen megyünk élőben is :D Blogodat olvastam, de valamiért nem tudok kommentelni :(

Zalán felfedezte magának a macskákat néhány napja. Ha meglátja valamelyket lelkesen "heöö"zik neki, majd vigyorog és nyújtja a kezét. Érdekes módon a macskák annyira nem rajonganak érte :)

Kép
kistiggrincs

Bejci: drukk a bölcsi találáshoz! Remélem összejön, a melóhelyed melletti.

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Jöttem én is! két napig nem tudtam Felétek nézni, mert még mindig nincs vége a rossz szériának nálunk :evil: :? :roll:
Szerdán reggel iszonyú gyomorfájásra ébredtem, borzasztóan éreztem mgamat. Azóta diéta ezerrel és remélem, hogy nem valami vírusos nyavalya.
Mondjuk a többiek még jól vannak kop-kop... Nekem meg 7 éve volt fekélyem, azóta rendszeresen vannak ilyen időszakaim.
De most már nagyon elég volt, lehetne végre jó idő, igazi TAVASZ!!!

Próbáltam visszaolvasni.

Babák hihetetlenül édesek!!! Olyan jó őket nézegetni! :)

Sziszi, a kolbászos képek nem semmik! Én azért még nem merném Ádámmal megkóstoltatni.
A pucér, mindent kitevős babaképek felrakásával vigyázz!!! Legalább takard ki! Mivel ez nem zárt topik, nem lehet tudni hogy ki olvasgatja/nézi! Tudod, az ördög nem alszik!!!

Márti, igen, mi imádjuk Anna és Petit! Köszi szépen hogy szóltál az akcióról! Nyuszi úgyis tanácstalan volt hogy mit hozzon :wink: :lol:
Barátnőd története elég durva. Mielőbbi felépülést kívánok neki!

Noni, anyák napi videó nayon jó ötlet!!! :) Jujj, a szülésed horror lehetett! és ezek szerint abba sem hagyták és mindent éreztél?! Hűűű, hideg is kirázott! Innentől én nem panaszkodom! Valamennyire nálam legalább hatott az érzéstelenítő...

Betti, tök jó hogy ilyen jó fej APEHost fogtatok ki!!! :lol: Könyv nagyon jó! Nekem babanaplóim vannak, abba ragasztgatok és írogatok!

Tiggrincs, adjak pár kilót?! 10től szeretnék megszabadulni! :wink:

A.M., Gabolino, gratula a forgáshoz!!!!

Eszike, Noncsi csúcsos popójú alvása nem semmi!!! :lol: :lol:

Monee, naggyon jó lett a mei tai!!! Ügyi vagy!
éjszakai orrdugulás - nem lehet hogy nagyon száraz a levegő?! Ádám is csinált ilyet és azt javasolta a doki néni hogy párásítsunk nála.

Starlark, nagyon ügyi!!! Ádám is próbálkozik egyedül enni, de ha elengedem az üveget, akkor ő is :lol:

Konan, jó pihit a hétvégére!

Blúmi, szerelem nálam is egyre nagyobb!!! :wink: :)

Humanka, jujj,jöjjön már ki az a fogacska!!!! Kutyás kép nagyon tetszik!!!

Szeder, köszönjük a reggelit!!! Nagyon jól néz ki!!!

Rólunk. Kopp-kopp, talán jobbna van Ádám. Ma akartuk visszavinni hallgatózni, erre apa dugóba került, nem ért haza rendelési idő végéig. Pedig nem szívesen fújom már a hörgőtágítót neki.

Forgás. Ő is próbálkozik, hasról hátra profin megy neki, nem is lehet hasra tenni, mivel utálja azonnal visszafordul. Játék közben hátról hasra is fordul. igazából már csak a kezét kellene kihúzni, de nagyon nem akarja. Inkább visszafordul hanyatt. Hogy lmikorra lesz ebből kúszás, mászás?!

Nyűgösség két napja nálunk is extrán van. csak kézben jó és ha sétálok vele. Nme tudom, mitől lehet?!

Mennem kell, gyerekek nyafiznak! Majd jövök még!!!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!
Kepzeljetek a lanyom megkonyorult es aludt az ejszaka. Meg sem tudom mondani mikor volt utoljara hogy ataludta az ejszakat. Irto jol esett.
A felso ket foga meg mindig nem bujt ki de nagyon idegesiti picike lanyomat.

Gabolino, A.m Gratula az atfordulashoz. Sajna Reka nalunk meg mindig nem forog. Megmutatja hogy tud fordulni de nem akar. Nem tudom. Mindeneserte mi is gyakorolni fogjuk a Gabi altal ajanlott gyakorlatokat.

Szeder irto jol nez ki a reggeli. VAcsinak is megteszi!

Anyoo koszi hogy figyelmeztettel. Komolyan mondom eszembe nem jutott hogy nem ajanlott feltenni. En ilyen kis naiv vagyok! De valoban igazad van. Imadom azt a kepet es csak meg akartam osztani veletek. Bocs...

A kepek csodasak!!!

Noni ment email.

LAnyok ajanlottak egy injekciot Rekanak, ami alitolag az allergiajat megszuntetne. Sajnos Romania mar nem gyartja. Megtennetek nekem hogy meferdekloditek kinn MAgyarorszagon meg lehet-e talani? Es ha igen mennyi? Es hogy csak venyre lehet-e megvasarolni, vagy szabadon is? HA igen mennyi? NA meg valaki ismeri kozuletek? A keszitmeny neme GAMAGLOBULIN, valami immunerosito dolog, ami teljesen megszunteti az allergiat...
Elore is halas koszonet

szisziKép
sziszi7

Anyoka kepet levettem :D

szisziKép
sziszi7

Sziszi: Itt a linkje: :)
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... kcio/14061

Be tudjátok szerezni valahogyan?
Vendég

Bejci nagyon koszi a linket. Haaaat nem tudom hogy tudjuk megszerezni ugyanis venykoteles.... gondolkodok, hatha ki tudok agyalni valamit. MIndenkepp be kell szereznem

szisziKép
sziszi7

Lanyok nincs valaki olyan joban a gyerekdokijaval hogy esetleg ki tudja iratni? Ha nagyon - nagyon szepen megkernem?
Az a helyzet romania nem gyartja egyaltalan az aids miatt... viszont nagyon hasznal elmeletileg.

szisziKép
sziszi7

Monee!

Simán lehet allergia is!
Csabi csinálja ezt 1 hete és a -fűzfa-barka virágzása épp zajlik-,hogy éjjel bedugul az orra,reggel kifújja (úgy kb. 5 zsepi minimum) és utána egész nap nem nem dugul be az orra és cseppet sem náthás! Nálam ugyanez a hét elején 3 napig tartott!
Próbáld ki,hogy orrszívástól függetlenül naponta többször,de este mindenképp fújj egy-egy adag Fluimare-t vagy bármelyik tengervizes orrspray-t az orrocskájába,az segíthet!

Bejci!

Nagyon örülök,hogy jobban vagy! Azért pihenj,amennyit csak lehet! Biussal mi újság?

Márti
borossné becz márta

sziasztok!
Ma hagytalak érvényesülni benneteket, mert nem voltam otthon. A tegnapi nap úgyis velem volt tele! 8)

Szeder: köszi a kérdést, Noncsi jobban van már. Ma nem is kellett porszívózni neki (remélem éjjel sem kell, mert akkor kiébredünk) A reggeli sütiből loptam egyet reggel, amikor senki nem látta! :D

Bejci: de jó, hogy jöttél, már kíváncsi voltam mi van veled! Látom kaptál gyógyszert! De kiderült mi a bajod? Remélem összejön a böli!

A.m, Gabolino: gratula forgáshoz! Ugye milyen jó érzés???

Betti: az a kincsesládika nekem is megtetszett! Nem hülyeség egyáltalán. Én is ilyen gyűjtögető, emlékeltevő ember vagyok. Csak szerencsétlen fejemmel az első cumit eldobtam. De mééé??? azt nem tudom.

Sziszi: de jó, hogy tudtatok éjjel aludni, már én is úgy szeretném, de még egyszer sem adatott meg!

Anyooka és a többiek akiknek nyügi a babájuk pár napja: én is csatlakoznék! Rettenet, hogy mit művel Noncsi. Én a fogára fogom, mert látom, hogy már nagyon jön. Az is lehet, hogy az időjárás... A hold már nem lehet, a teliholdon már túl vagyunk! Éjjel is sokszor kelünk (megint--- volt kb.2 jó hetem)

Én is várom a tavaszt! Ma is olyan rossz idő volt, igazi április márciusban. Egyszer hét ágra sütött a nap, egy óra múlva meg szakadt az eső, és közben annyira fújt a szél, hogy csak na!

Márti: várjuk a híreket Ágiról! Jó, hogy hazajött apa! Biztos már írtad, csak én lemaradtam, hogy mit dolgozik (ha publikus), hogy ennyit van külföldön?

Monee: jobbulást kívánok Ákosnak! Remélem a mai éjszaka már jobb lesz.

Tigrincs: adamo.hu (hinta) Noémi is nagyon szerette/szereti. De már nem alszik benne, mert örökké hasra akar fordulni, és az úgy elég kényelmetlen, mert nem merev a fekvőfelület!

Humanka: drukkolok, hogy most már kibújjanak azok a fogacskák!
Vendég

Szeder: ez az előbb kimaradt! Én egyáltalán nem vagyok vékony! Ahhoz legalább 10 kilót le kéne dobnom, a magasságomhoz (alcsonyságomhoz) képest. Noncsi inkább az apucijára hasonlít. Na róla el lehet mondani,hogy vékony! Szinte elfújja a szél! No de én ezt szeretem benne! :wink:
Holnap is legyen valami fini reggeli!!!!
Vendég

Sziasztok! :)

Márti: Barátnéd? remélem holnap haza engedik.

Hbetti: Nagyon jó pofi ez a kincsesláda, nagyon tetszik :)
/van még ott ahonnan ez jött?:)/
Kutyus képen nagyon jó :) Azért figyelj rájuk mikor összeereszted őket :)

Ági: Ezt a pelusos trükköt próbáltam, de nem vált be :) Akkor pelusostól dugta a kezét a szájába :)

Humanka: Huhh az a fogacska, bújjon ki hamar! A nevetős képek nagyon jók, jó kedvem lett ahogy ránéztem :)

Bejci: De jó hogy jobban vagy! Mikorra várható, hogy kiderül mitől van?
Remélem sikerül jó helyen jó bölit találni. A melóhellyel szembeni az tuti ideális hisz ott lenne legkevesebbet nélküled.

AM: Gratula Mininek a forgolódáshoz :)

Szeder: Ez a sütis habos kávés kép övön aluli volt :):)
Lehet ti költöztök hamarabb :) Bár ma voltunk kint és végre láttunk dolgozni egyszerre vagy 10 embert és nem kettőt :)

Monee: Most hogy nálunk mindenkin végigment a nyavaja tapasztalat, hogy este a legrosszabb felnőttként is. Van hogy egész nap kibírom mindenféle kegyszer nélkül de este már kell a köhögés csillapító. Mikor Donek másodszor is beteg lett akkor hajnali 2-kor ébredtünk arra hogy nem igen kap levegőt.

Gabolino: Andornak is gratula :)
Egyre ügyesebbek ezek a babók :)

Kistiggrincs: Ez az Adamo hinta.
http://www.adamo.hu/

Anyooka: Jobbulást neked is. A tavasz tényleg jöhetne :)

Sziszi: Én sajnos nem tudok segíteni.

Ma Doncek is nyügi, remélem nem betegség kerülgeti.

Ez ma készült róla
/Lola ismerős a szerkó?:)/
Kép

Kép

Kép
starlark

Anyooka!
Hát nem kerül el titeket a nyavalya? Gyógyulj meg mielőbb. Zöld még a tejed? Tudsz már szoptatni?

Sziszi!
Grat az éjszaka átalvásához. Csak tud valamit az a lány, legfőképp, hogy aludni szeretnél.
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... kcio/14062

Starlak!
Kár, hogy nem jött be a pelus. Dávidnak az a legújabb szórakozása alvás előtt, hogy még anno, mikor a kiságyban játszott is, gatyagumival volt feltéve az ágyra keresztbe babakocsi csörgő. Most már ez nincs, de valahogy a gumi ott maradt. Most pedig azt húzgálja, és veszi a szájába, elszórakozik vele. Olyan vicces, mert sokszor mikor bemegyek, úgy alszik el, hogy a kezében van a gumi. Hogy lehet így aludni?
Hú, már íg yül Doncek?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ma itt volt az egyik legjobb barátnőm. Én már a pocakunkban összeadtam a gyerkőcöket. Íme a találka:

Kép egy szerelem kezdete?

rafinált a pasim. rájött, ha előkerül a fényképező, akkor vigyorogni kell. Íme:

Kép

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sajnos Donek is elkapta ezt a ****** nyavaját.... :(
2-kor az ügyeleten voltunk vele mert 39.1 volt a láza és köhögött.

Megvizsgálták és a doktornő azt mondta, hogy amit lát és hall rajta nem indokolja ezt a lázat így csak csillapítsuk, ma vigyünk be pisi mintát azt megnézik, nem-e húgyúti és majd az alapján eldöntik mi legyen.

Persze az ügyeletes kórházi patikában nem lehetett gyűjtőzacsit kapni... már miért is lehetett volna...

Nurofen szerencsére levitte a lázát éjszaka így jól alszik, bár hangosabban mint szokott. Most 37.7-nél tartunk.

Ági: Hogy hogy? Hát simán :) :) Mivel Donek hason alszik nálunk párna ölelés van, de reggel találtam már úgy hogy a pelustartó felkötő madzsagjait rágcsálta. :)
A kép csalóka mert jobb vállal ige csak betámaszt a párnának :)

A gyerkők nagyon édesek :)
Dávid a fotómodell :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Ági!
Nagyon szépek a gyerkőcök! Szép pár! :wink:

Starlark!
Sajnálom Doneket! :cry: Jobbulást kívánunk neki!

Rólunk:
Lalu már jól van! :lol: Este fél 11-től reggel 9-ig aludtunk! :lol: 6-kor egy szopival megszakítva. :lol:
Viszont az evés továbbra is horror. :cry: Nem fogjuk megúszni a kivizsgálást. :cry:
Szopizni ugye most hajlandó, de max 60-70-et. Tegnap összesen evett egész nap 370-et kb. Ez nagyon kevés. És üvöltött este is, amikor etetni akartuk. :cry: Nem tudom mi van vele, de egyáltalán nem hízik. Szerintem csak ennyire válogatós. Most nem kell neki ez a tápi, most az anyatej kéne, de az már nem sok van. :? Már teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit adjak neki. :roll:

gwini

Sziasztok!
Hazaengedték Nándit (igaz, csak "Elbocsátó"val, zárójelentést majd hétfőn kapunk)
Pontos diagnózis nincs, "panaszai hátterében verosim virusinfectio állhatott, deaz emelkedett gyulladásos paraméterekre való tekintettel bakteriális infectio lehetősége sem volt kizárható"
Magyarul nem derülz ki, hogy virusos, vagy bakteriális fertőzés volt/van-e.

A rossz hir: délutánra belázasodott Csongor, és Nándi köhög. (megjegyzem, eddig nem köhögött, valszeg a kórházban szedte össze. Anyósom meg fosós-hányóst kapott el, valszeg azt is a kh-ban...)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam jönni, mert egész este vírust írtottam a gépemen. Most csak gyorsan Sziszinek:

Az jutott eszembe, hogy amikor a lombik miatt progeszteron injekció kellett - amit itthon nem forgalmaznak -, magyar receptre bécsben kiadták az injekciót. Lehet, hogy ha íratsz fel a gyerekorvosotokkal receptet, itt Mo-n kiváltható, nem? Többiek szerint ez lehetséges?

Jövök még később, addig is napsütéses szépe napot mindenkinek!

Kép
hbetti

Sziszi,
Elmentem tápszerért a gyógyszertárba, és megkérdeztem: román receptre kiadják az injekciót, csak nem adnak rá támogatást, vagyis teljes áron kapnád meg. Ha a többiek nem tudnak neked receptet íratni (én sajnos nem tudok), akkor így megkaphatod, én szívesen vállalom ennek a lebonyolítását.

Kép
hbetti

Betti, ezt mar megerdeklodtem sajnos nem fogadjak el a roman receptet a magyar gyogyszertarak. Mivel Magyar receptet sem fogadnak el a roman gyogyszertarak. VAnnak meg hasonlo gyogyszerek amit pont ennyire nehez beszerezni. Ha nincs recept nincs gyogyszer...meg akkor sem ha bizonyitott teny, hogy romania nem gyartja a keszitmenyt.

szisziKép
sziszi7

Sziszi, egyszerre írtunk! :D

Kép
hbetti

Sziszi,
EU-n belül el kellene, hogy fogadják! Nekem most mondták a patikusok, hogy okés a dolog

Kép
hbetti

Betti tenyleg?
Most olvasom amit irtal. Jujj az nagyon szuper
Kiiratom a receptet elkuldom neked a penzel egyutt es akkor kivaltod nekem. Irto szuper koszonet elore is erte

szisziKép
sziszi7

Fejlemények: újra felszökött a láza 40.1-re a hűtőfürdőben jól érezte magát plusz kapott nurofent, de az ügyeleten már újra 38.4 ott kapott kúpot. Pisi negatív, elküldtek minket a kórházba.
Ott vérvétel, rötgen, láza 39.9 adtak rá intravénás algopyrint ez végre hatott.
Hálisten a röntgen negatív lett így hazaengedték antibigyó recepttel.

Most alszik. Ez a tortúra reggel 10-től negyed 5-ig tartott. Szegénykém aludni egyáltalán nem tudott, de legalább volt egy külön helység ahol szopizni tudtunk.

Minyu: Nektek is jobbulást!

Kép

Kép
starlark

Starlak!
Istenem... szegény kis Donátom!!! Nagyon szorítok, hogy rendbe jöjjön.. az antibogyó tuti segít! Azt nem is értem, hogy miért nem kapott egy orvoslátogatással előbb??? Bencével mindig ezt játszották, hiába kértem, hogy adjanak neki.. ezért mindig 3 hét volt a gyógyulás.
A mandulája rendben??? Nem nagyobb?? Megnézték egyáltalán????
Puszilom édes pofiját.. nagyon paaaassssiiii a képen!!!!!

Minyu!
Jaj Ti is látom, hogy ismét jött egy újabb betegség... köhögés... Jaj szegény kisfiúk!!! Jól olvastam.. kórházban volt Nándi????? Erről most én le is maradtam.... :oops: :oops: Úgy kívánom, hogy mielőbb legyetek túl a betegségeken!!! Majd írj, hogy mi a fejlemény!!!!! Ki volt vele a kórházban... ?????????

Sziszi!
Betti jó írta.. itt is ki lehet váltani, ha feliratod.. én is felíratnám Nektek.. de gyógyszerrel nem játszom.. - bár a dokinkat ismerve nem hiszem,hogy vállalná a kockázatot, hogy másik gyermek kapná meg nem Adél.. amúgy olvastam róla már.. ki kerestem Neked... ez is egy tájékoztató az oltóanyagról::: nem is teszem fel, mert most nézem, hogy már Bejci feltette neked.. most akkor, hogy oldjátok meg???

Bejci!
Olyan rég láttalak már.. mi újság felétek??? Látom, hogy jobban vagy már.. olyan kellemetlenül érzem magam, hogy még egy sms-t sem küldtem rád.. de ez a hét elég gázos volt......
Bölcsi vadászat???? Hm.. olyan furcsa olvasni.. ugyanakkor itt az ideje sajnos.. mikortól adnád be Biuskát?????? Mikor tervezed a munka kezdetét????

Ági!
Olyan édesek a képek. Nem semmi, hogy Dávid csicsorog, ha fényképezőt lát... - nálunk az ellenkezője... :roll:

Anyooka!
Hogy vagytok???????

Lépek etetni.

szeder74

Sziasztok!

Hulla vagyok.
Az orra nem szörcs már szerencsére, viszont így sem alszik.
A nemzetközi helyzet fokozódik. Vagy a foga, vagy ez a gyökér időjárás, vagy a pukik. Most a dolgok kizárása megy. Ha ma sem alszik, megy neki a Nuforen. Az a legszarabb, hogy álmos a gyerek, elalszik 3 percre, felébred, nyekereg, dobálja magát, cumi ki-be, cici ki-be, elalszik, felébred és ezt így órákon keresztül. Ma éjjel úgy aludt el végre 2-kor, hogy szopis ringatás után elaludt a vállamon a böfinél, én meg úgy ahogy voltam a gyerekkel a hasamon lecsúsztam az ágyba és úgy aludtunk. Tök mindegy volt már hogy hogy, csak aludjon, ez volt a lényeg.

Fél óra múlva fürcsi aztán ájultan rogyunk az ágyba mindketten. :)
Kellemes estét Nektek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szeder: A hajnali ügyeleti látogatáson ugye azt mondták hogy a tünetei nem indokolják ezt a lázat, ezért nem adtak neki semmit majd ha reggel visszamegyünk, de ott meg rögtön küldtek minket a sürgősségire azzal a felkiáltással, hogy fullad és ne kelljen várni a gyerekosztályon, de ott nem fogadták mert hogy nincs gyerek orvos... A gyerekosztályon az ügyeletes doki szintén nem ért rá. Ennyit ér ha ráírják az ügyeleten a beutalóra hogy sürgős.

No mind1 most láztalan és alszik, szegényem totál ki lehet merülve.
Örülök hogy nem tüdőgyula és nem fogták bent.

Monee: Lehet hogy tényleg a foga, azon a nurofen tuti segít.

Kép

Kép
starlark

starlak!
adj Donát babának orvos véleményék kikérve:

http://bodzasfanta.freeblog.hu/archives ... ococcinum/
Gyógyuljatok!!!

szeder74

Jaj...hát mire jövök??? :cry:

Starlark: Szegény kis Doncek!Remélem már nem fog visszajönni a láz és mihamarabb meggyógyul az a kis gyönyörűség!
Enyém bajt most vizsgálgatják. Csütörtökön lesz valami Holter-monitorozás, meg majd lesz egy szívuh-m, meg a TSH-mat nézik, hátha pajzsmirígy. Szóval nem mostanában tudom meg, mitől kalapál a szívem!

Minyu: Mindkét kispasidnak röppennek gyógypuszik és a betegség mostmár monnyon le a Minyu-fiúknál!

Monee: Nálunk is volt ilyen éjszaka, tudom milyen gyerekkel a hasadon " aludni".. remélem semmi komolyabb oka nincs a rossz alvásnak és ma már jó éjszakátok lesz!

Ági: Édes kis fiad van! Nagyon szép, igazi kis dögös pasi!

Anyooka: Jobbulást Neked is!

Eszike: Milyen 10 kg-ról beszélsz? A youtube-os fürdőruhás videón nem látszik felesleg...vagy Neked is a füleden meg a lábbujjaidon van a fölös tizes? :lol: :wink:

SZeder: 2010 április 1-jén legkésőbb munkába kell állnom, Biust januártól szoktatnom kellene a bölcsibe.... :cry: Hogy fogunk mi így helyet kapni?? Januártól?? :shock: :? Adél nagyon ügyin kúszik... mint 1 kis kommandós!! :wink:

Márti: Bius -remélem- jól van! Azért remélem, mert este volt egy kis láza (38,1), de adtam neki kúpot...remélem az éjszaka nyugodt lesz...

Ma olyan csodaszép idő volt, 2 órát voltunk a Városligetben! Tele volt babával!!! :lol: Én is várom már a tavaszt. Akkor tuti még többet megyünk sétálni.

Mindenkinek NYUGODALMAST!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?